Written by AbangNara | April 9th, 2010

gambar ainul aishah tak pakai bra

Inilah rupa-rupanya gambar Ainul Aishah yang kecoh satu Malaya kata dia tak pakai bra. Hmmm… Bila diperhatikan lama-lama macam memang betul tak pakai bra. Tapi tak taulah kan. Mungkin flash kamera yang buat nampak macam ada sesuatu di baju Ainul AIshah.

Kami bukan proffesional dalam bab-bab gambar nie so tak boleh nak komen lelebih. Tapi Ainul kata yang dia memang pakai bra time nie. Gila ke apa pergi event tak pakai bra. Mungkin bra yang dia pakai tue nipis sangat kot.

Lagi gambar Ainul Aishah yang kononnya tak pakai bra dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sila buat penilaian anda sendiri dan tinggalkan komen ek.

gambar ainul aishah tak pakai bra

gambar ainul aishah tak pakai bra

gambar ainul aishah tak pakai bra

gambar ainul aishah tak pakai bra

139 responses to (GAMBAR)Ainul Aishah Yang Dikatakan Tak Pakai Bra

  1. paten says:

    sape dy nie?x kenalla..

    0
    0
  2. lollyPOP says:

    xlah nih.
    dia pakai bra.
    and dia punye cup tuh mcm naik sikit.
    aku tau….aku ada bra y mcm nih….
    opsssss……..

    tapi kan abg nara….
    ko tau x ko buat dosa dgn publish gmbar camnih…
    sian dia..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      asl la nk pkai bra cam ni??????????????
      smua kan leh bt ftnah…..
      by the way..mmg x nmpk cam pkai bra ja pn…

      0
      0
      • juan says:

        tuh la..nampak cam real ja

        0
        0
        • aizuddin says:

          flash kamera je ni..huh

          0
          0
        • Cherrina says:

          korg tak nampak ke ade garisan lurus tang cup bj dlm tu..nih kompom para lelaki yg tak tau ni,kalau ppuan yg taktau musti tak penah ade bra yg leh bukak tali ni….then yg tersembul kuar sket tu bukan puting ye..tu tmpt gantung gantung tali bra tu..tesembul la mende tu dah bile tali nye tak dicangkuk kan ke situ..apa laaa…kan senang bile pakai tudung..ko tak pakai sarung tetek tu pun org tak nampak..!! btol tak para wanita sme..hehe

          0
          0
        • Anwar Osman says:

          Takkanla x pakaikan. Mesti x comfortable nak jalan kesana kemari. Bouncing x berenti. Dah cup kecik mmg la tirus skit. Nampak la mcm terbonjol. Kalau yg jenis nipis x der span pun boleh menampakkan puting.

          Artis kalau xnak spekulasi mcm nie berlaku, Pakaila tudung. Oh ya… x glamor la plakkan. Heh..

          0
          0
        • syima82 says:

          hehehehehhe kuatnya die membela si artis nie ekk…. tapi fitnah takkan ada kalu si artis nie pakai pakaian yang sopan sikit… kalau dah macam ni gayanya die berpakaian memang orang cakap die tak pakai bra… orang taknak tau die pakai bra brand ape or cara pakai macam mana… yang orang kisah kenapa die pakai macam tu jikalau benarlah si artis ni pakai bra dan ape motifnya???????????? adakah nak timbulkan kontrovesi???

          0
          0
        • Cherrina says:

          erk!kek sape yg cik syima ckp kuat bela artis tu..kalau ai..maaflah ye..bukan bela..cuma ckp pasal bra tu je..artis ni skit pon ai tak heran sbb tak kenal pun..hheehe..tp klu tujukan kat si anwar ni..ape laie anwar..sile lah jwb..

          0
          0
    • seri says:

      Betul la… ada jenis bra nipis dan berjahit kat tengah jenama triumph macam nih..tapi si ainul nih tak kena pakai…bra tu untuk sape pakai baju berlapis-lapis..so dada tak nampak besar…kalu bra biasa span dia tebal.. APa-apa pon memang salah si ainul yang kurang bijak jadi artis..awak tu public figure faham..

      0
      0
      • mama leya says:

        nampak mcm xpakai… cuba tgk btul2. bla xpakai bra, tuuuttt akan jatuh, dan dia punya nampak jatuh la…

        0
        0
        • futuremagistrate says:

          next time nak pakai bra camnie..kena pakai baju dlm lar kat dlm tuh..kasik ke-cover ciket…

          0
          0
        • no name says:

          dia pki bra la..mmg ada setengah bra lain ckit.. dia sepatutnya x pki bj satin time pki bra jenis ni..

          0
          0
  3. ctzen says:

    yey yey
    dapat atas lagik
    hai geng

    0
    0
  4. org2 says:

    kompem xpakai ni dia ni..lanjut semacam je..kalu pkai bra mesti tegap sket nmpk nye..

    0
    0
  5. gosipgurl_fea says:

    wowowowowoowwo~

    0
    0
  6. les says:

    Artis berkarat ni..?. heh… tak minat aku… tak seksi pun.

    0
    0
  7. les says:

    Geram betul tengok dia dalam ceta Senja Permai… Hadap sangat ngn si Faizal boy frend dia tu.. Kan dah kena tangkap khlawat. Padan muka.. kesian mak bapak dia.. kan dah malu.

    0
    0
    • ctzen says:

      akak kesian tengok dia nangis dlm cite tu
      bukan sian apa,
      sian sebab TAK JADIK nangis, nmpk nor dibuat2
      wakakakaka

      ermm tak minat jugak dia ni
      mcm kontrol gigi jerk

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        hihiihih…x mnt la dia ni..hihihi
        x best…
        arits suam2x kuku ja…

        0
        0
    • manjalara says:

      senja permi the siri memang best, tapi aku tak minat dgn dia ni, gedik semmcm jer, dlm drama lain pun mcm tu juga, gedik lebih……

      0
      0
  8. awekMAS says:

    x pakai lah tu..i pun penah jd midel tp xlah seteruk budak ni…apa nama die ekk..dia just nak publisiti lah tu..dah x glamer kan nak wat camne..susah gak jd artis..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      tul tu mas…..nk cri cntrvrsi la tu..
      ni msti mljh mangga ni.hihihihih

      0
      0
  9. princessbutterfly says:

    hai aries lama x nmpak kat karpet bn ni..
    dia ni mmg seksilah… tu lah gatal sgt tgalkan tali bra
    kan dah nmpak mcm xpakai…diri sendiri yg malu..
    l

    0
    0
  10. Mimie says:

    kira ok lah tu masih berbaju…..teruskan ainul…..

    0
    0
  11. manjalara says:

    tak pakai la tu, nampak tunduk semcm jer…….dia ingat org kat luar ni bodoh ke

    0
    0
  12. princessbutterfly says:

    pakai baju pulak kainnya jenis nipis tu yg nmpak sgt mcm x pakai….

    0
    0
  13. hah sape says:

    yeke tak pakai bra ni. takkan part ehem2 tu kat tepi lak kot. ish2. selotep kan ade

    0
    0
  14. jijah says:

    ada hati tak pakai bra. melayuuuuuuuuuuut je macam opah aku punya. kalu boobpsss tu montoppp ok gak tak pakai bra. pooodaahhhhhh

    0
    0
  15. nurul says:

    adoii la..mane la korg tao die pkai ke..xpkai ke..kalau kate nye nmpk sesuatu pon..xkan la sebelah je kan?
    gile x logik kot..kesian la kat die kot..xbaik la nak ckp mcm2 kan..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      mst x pkainya lah..kndur smcm ja…

      kta orng thu la..kta orng kan girl.

      0
      0
  16. Ragut says:

    Ala…. pakai ke tak pakai ke….. Mcm tak ada je..!!

    Kalalu lah sebesar “semangka” hahahahahaha semangka tu……!!! Gerek gak kalau tak pakai bra….

    Nih takat saiz2 ciku je….. Buang karan seh…!!!!

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      semangka ?
      apa tu?

      0
      0
      • ctzen says:

        tembikai ler tu aries cayang

        0
        0
        • Ragut says:

          Sah sah laaa tak pakai BRA….

          Kira ngan kanan tercapang je….. kat tengah2 mcm tak ada apa2……

          Senang kata… kiri kanan tu free….. tak terikat……

          P/S SEMANGKA tu tembikai…… Belah selatan je cakap mcm tu…. Utara tak pasti……

          0
          0
  17. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    tp apa kes kalu dia x pkai?
    nk publish kat orng?
    bt pa?
    msing2x ada la.

    0
    0
  18. scorpioncat says:

    selotep? hahahahaha… dier pakai la bra, jenis bra tu yg wat nampak cam tak pakai… sian gak ngan minah ni, gmbr cam pon leh jadik isu… tak pe, jadikan iktibar.. next time sebelum kuar umah nengok cermin dulu, baju tu ‘sangkut’ tang memane ke.. heh heh heh..

    0
    0
  19. mario says:

    x best n x penting pun..

    0
    0
  20. weh die pakai ah..tak bek korang ni taw menuduh gitewwww memang ade bra yang jahitannye pelik sket pastu illusion macam nampak nips tapi tak sebnanye..sian enol aisah

    0
    0
  21. Zaza Muhammad says:

    tol tu, dia pakai bra aaaa. kitaorg ppuan tau le camne ‘rupa’nye klu x pakai bra. bra yg dia pakai tu xde tali kata atas tu psl kekdg leh terturun sket… taulah camne rupanye tp xreti laks nk cite..

    0
    0
  22. baby102 says:

    Sekali tengok dah tau dia pakai bra. Kain baju jenis gini kalau tak pakai bra mmg melekat habis, boleh nampak betul2. ni mana ada sikit je. itu jenis bra tu.

    0
    0
  23. hantu raya says:

    alah, barang kecik je, tak brapa teruja pun nak tgk..

    0
    0
  24. cengal handsome says:

    putingnye nampak mesti tgh stim kan..

    0
    0
  25. minahkumari says:

    biase ajer….
    x mengancam langsung…..

    0
    0
  26. BumbleBee says:

    dier ni pi pakai training bra kot…. heh~

    0
    0
  27. kiko says:

    dia ni pakai ler bra…kan ader bra yg cup dia tu mcm tk brapa nk tegap tu….kena plak pakai bj satin g2…sah2 ler nampak mcm tk pakai….

    0
    0
  28. seri says:

    rasanya yg nmpk tu bukan seperti yg difikirkn kita..rasanya dia pakai..mayb ada somehing lain yg menyebabkan nmpk mcm tu..

    0
    0
  29. yaddy says:

    susah nak dipastikan. tapi knp tit kiri je yg nampak?(tit dy tak centre pun). kanan tak nampak pulak. n gambar dy mlekat kat dinding tu cam tak pakai plak.hurm..heran2..

    0
    0
  30. mawinara says:

    biasanya kalau pakai bra jenis lace atau cotton nipis yang tak padded..time nipple perk dan pakai plak baju jenis satin macam ni memang akan nampak la biji tu.

    kadang ada bra yang jenis cup dia ada jahitan di tengah pun boleh menyebabkan macam nampak nipple. sebab tu yang pompuan ni nampak macam nipple dia macam senget ke tepi sedangkan benda tu adalah jahitan kat tengah bra tu.

    rasanya bang nara eloklah keluarkan gambar tu. kesian kat budak ni.

    0
    0
  31. cili api says:

    topik kali ini adalah…BRA.

    0
    0
  32. darkbatman says:

    macam xpakai bra jer bro?mantapp!!ahaha

    0
    0
  33. lily suria says:

    seriusly budak ni mmg tak pakai bra !! no doubt 100% !!! he he !! melaywood nak jadi hollywood !!! salah tempat dek!!

    0
    0
    • no name says:

      ada bra jenis cm ni. xsemestinya x pki. baca la komen2 kat atas tu klu nk kepastian. isk3

      0
      0
      • lily suria says:

        kalau kalau pakai bra with tiny pad or lace bra stil nampak nipple tapi kalau xpakai lansung jadi mcm gambar atas tula!! can see nipple can see saggy boobs obviusly !!!! cuba bukak mata2 betul2 xpyh la nak baca komen kt atas tu pun ..dia bkn jual bra pun, kn kn !!!!

        0
        0
  34. ryo2x0 says:

    senior aku masa sek men pon ada je yg xpakai bra masa p annual dinner sekolah 8taun lepas..xsenonoh btl la..xpaham asal org msia ni teringin nk jd cam omputih..

    yg minah ni pon kan dh malu diri sendiri..kalau aku jd dia xsanggop nk kuar rmh dah..bkn masalah pakai ke x pakai dh

    0
    0
  35. no name says:

    btw sy penah gak pg dinner. pki kemeja n vest. ms tgk cermin semua x persan pun kwn pun x persan. kat gmbr br nmpk mcm x pki bra tp kat sblh je. pdhl tu bentuk vest. mgkn dia sendiri pun x perasan ms tgk cermin. ada sorang member ni pki sweter. pastu sorang lg member ni ckp dia x pki bra. tp dia mmg pki. bra kain. sbb tu nmpk. jd xpyh la nk kecoh2 kan benda ni. kdg2 benda luar jangkaan.

    lg 1 bang nara, sy x rasa benda ni sesuai d publish. bkn slh dia sengaja nak tyg mcm artis2 lain mcm dj laki tu. xbaik aibkan org.

    ok.

    0
    0
  36. hek eleh says:

    dh tak payah la defend..sah2 nampak x pakai bra. Dik non kalau xnak pakai bra pon pakai la nipple strip. ko tu sah2 lah pakai satin kan jgn la pegi pakai T-shirt bra pulak..so sile la research dlu pemakaian sesuatu fabrik tu..jgn main hentam keromo je. Bile dh kene wardrobe malfunction bru la nk menjawab kn.

    0
    0
  37. nira.blog says:

    WOW…
    QUITE CUTE….!!

    0
    0
  38. Dauspozi says:

    ohh… pelakon SENJA PERMAI tu erk?, tak minat sangat dia ni coz tak cun, wakakaka…

    0
    0
  39. nyonyot says:

    sekecil tapak tangan keh keh keh

    0
    0
  40. pari says:

    kalu nk pkai seksi2 mcm ni pkai lam bilik dah ler..tunjuk kt suami jerk..kan bgus..pahala pun brtambah..ni klu pkai macam ni kt khalayak rmai..bkan tmbah pahala pun..berdosa lg ader la..

    0
    0
  41. Bra Hot says:

    Find Out More:
    FIND HERE

    0
    0
  42. Lalu says:

    haha..macam2 la skang

    0
    0
  43. nANTI SEX says:

    Nampak bekas BCG jerr..

    0
    0
  44. NatsuDragneel says:

    Haha….korang nih…pasal dye x pakai bra pon wat citer….org bogel x plak nak masuk berita…

    0
    0
    • diya says:

      btul tu… tp si ainul ni kne laa berhati2 lain kali..
      kdg2 (x semua), org mmg mencari silap artis je utk dijadi bahan cerita.. di sensasikan plk tu..

      0
      0
  45. shisha says:

    huhu suka dia
    hati kering

    0
    0
  46. zira says:

    kureng bsar mcm bdak tinkatan 4 jer

    0
    0
  47. diya says:

    ni pakaian malfunction laa..
    ainul bkn jenis org x pkai bra kuar rmh nih..
    aihh~

    0
    0
  48. ecard says:

    kalao tak pakai baju pon okay gak………….

    0
    0
  49. BiZZ says:

    betina murahan bajet cun!

    0
    0
  50. mat bogo says:

    aku tak pakai spender g keje pun tak ada orang kisah..mentang2 la aku bukan artis.pilih kasih

    0
    0
  51. putri says:

    bangnara kuarkn r gosip ayu raudah pegi tgk bola n.9 lwn kedah ari sabtu tu ari

    0
    0
  52. bulan says:

    tu ketuat tu

    0
    0
  53. selamat says:

    bra mmg ada mcm2 jenis tp yang ni mmg xpakai langsung nih

    0
    0
  54. chiara says:

    sometimes mmg ada lipatan kat bra yang camtu..bile pkai baju ala2 silk mmg nmpak cam xpkai bra..so next time ainul hati2..wears something nicer…ok?

    0
    0
  55. navi says:

    myb dia pakai girdle yg support bra

    0
    0
  56. acHe says:

    Pakai bra nie..tak kan la nipple dia ke tepi mcm tu huhuu..salah pilih bra la nie..nampak macam kecut jer..nampak jatuh..pakai le push up bra ke..dia ni dada kecik sesuai le..menarik ckit ekekee..lain kali hati2 le wahai Ainul..

    0
    0
    • Y says:

      ha a..betul dia pakai bra sbb cm pelik je xkn nipple dia senget,dia muda lg…huhu…lain kali pakaila Triumph push up…xkn nk kena aja kot?huhu…

      0
      0
  57. Memang ada artis yang sengaja pakai yang dedah-dedah ni…tiru style artis Barat lah tu…nak glamour..

    0
    0
  58. to says:

    xpakai bra, nipple kat tepi tu logikla, xsemua nipple sama, ada ke tepi ada ke dalam, tanya doktor kalo xcaya, mcm2 jenis dah tgk

    0
    0
  59. AKU says:

    nmpak nipple tu….dh le baju kain satin….memang sah xpkai bra…kalu btoi ape die ckap….bukak tali then bra jatuh2…uiks???? ukur lilit bra ko xbtoi ke ape???pkai bra besar dr sepatotnye ke???musykil2…heheheh

    0
    0
  60. alia says:

    alahai!!! Macam2 artis zaman skarang…

    >>lyricmp3.co.cc

    0
    0
  61. pizza says:

    Fitnah dan umpatan berkoyan2 ko dapat Ainul. Ini la hikmahnya apabila Islam mewajibkan wanita berpakaian menutup aurat dan melabuhkan tudung hingga ke dada. Confirm terpelihara maruah bab etika berpakaian. Takkan timbul soal bra atau apa pun. Ini tidak, dah la berpakaian seolah2 telanjang, jenis kain pun nampak low class. You look cheap, dikkk…

    0
    0
  62. nanine says:

    weyy..dia pakai bra laaa..korg jek yg lebih2…

    0
    0
  63. nabila says:

    ala biase la tu… nipple tersentil keluar dari paksi je… kecoh la beautiful nara…

    0
    0
  64. Qamals says:

    well, i had no comments abt this…..
    she the want yg jadi artist let her decide on way, pilihan dia dan juga perjalanan dia juga, lagi pun kubur masing2 jwb sendiri pe !!…yg penting ini adalah pilihan dia sendiri, “ada mata pandang , ada mulut diam”..faham semua…..

    0
    0
    • Aduhai artis.... says:

      That’s just wrong! Sebab ni lah artis2 Malaysia akan trus hancur kalau orang2 lain buat taktau atas alasan taknak jaga tepi kain orang & kubur masing2..

      0
      0
  65. me says:

    tak tau pun die ni tak pakai bra..sbb tgk kat blog lain gambar die takde lak cetuskan isu xpakai bra..bile tgk blog ni br tau die tak pakai..emm dari tiade fitnah jd ade fitnah..kesian..so ambil iktibarla..sbb flash camera ni pelik2..ade member pegi dinner dalam gambar nampak bentuk spender..lagi kesian..padahal menutup aurat..so jgn la cpt melatah..positif thinking..lagi she’s not too sexy..mesti die pun tak sangka jd mcm ni..mungkin lps ni die akan berhati2..

    0
    0
    • Aduhai artis.... says:

      Lebih baik pakai yg tak mengundang kritikan & fitnah mcm dlm gambar kat atas.. Walaupun aku yakin dia pakai bra atas pengamatan sendiri, tapi still nampak as if dia tak pakai bra.. So kalau taknak dilanda ombak, jangan berumah di tepi pantai.. Paham2 la ye..

      0
      0
  66. OVA says:

    hehe.. sorry to say but kenapa ak rs entry ni dh mcm site utk berbincang psal bra ye? cup kecik la jenis takde tali la… jenama triumph la…

    malu la sket kat kaum ADAM yg membaca… habis kuar dh sume rahsia pakaian dalam pompuan…

    psl isu gmbr ni, hnya tuan punye diri je yg tau… kite speculate according to what we see without knowing the truth, tak ke dh dikira menimbulkan fitnah?

    sekadar menasihat… yg buruk datang dari saya….

    0
    0
  67. Rara says:

    Dia pakai half cup bra laaaaa , bukan tak pakai. Tapi kesan garisan half cup tu.

    0
    0
  68. liin says:

    berdosa aibkn org macam tu skali…

    0
    0
  69. SF says:

    aku rasa dia pakai..
    aku pompuan aku fahamlah keadaannya macam mana..

    kekadang bra yang kita pakai tu bila pakai baju yang macam ni menampakkan corak bra or kekadang sesuatu yang ganjil… mean macam gambar ainul ni la…

    tapi aku tak sokong betul apa si nina, tukang komen kat atas ni.. sebagai orang islam dan Melayu kita wajib nasihat menasihati.. cakaplah kolot ke apa ke.. ini soal maruah atau tatasusila kita.. kita bukan orang putih or orang bangsa lain… kita ada agama.. ada peraturan dalam agama.. jadi jangan bagi statement yang menampakkn awak tu munafik! dan tak pasal-pasal awak dapat dosa..

    0
    0
  70. wawa says:

    to–>Cherrina..x logik lah yg nampak toink2 tu tempat taruk cangkuk lol..musssstahil..kalau situ baru tempat cangkuk maka isinya bawah lagi lah yerrrr..eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyaaaarrkkkkkkkkkkk!

    0
    0
  71. shika says:

    klw cmni ropenye… toksah pakai baju pon takpe.. pakai bra ke tak, xheran..tiak itam nmpak jugak….

    0
    0
  72. john says:

    awat xpake?….xsejuk ker?…kang londeh baru tau….

    0
    0
  73. man says:

    pondan pakai bra ? org pompuan pakai bra? zaman dulu tak pakai bra.?senang cerita jgn pakai bra senang dapat kenser?pakai ke tak pakai bukan masaalahnya masaalah nya nak tayang pun ?tayang la semua yg pakai baju nape?

    0
    0
  74. ajenjeng says:

    barang kecik watpe nk pakai bra..hahhaha

    0
    0