Written by AbangNara | April 5th, 2011

malam abp

Layankan 44 keping gambar di malam ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Nantikan part II sebentar lagi.

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

malam abp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to (GAMBAR)Malam ABPBH2010 Part I

  1. [email protected] says:

    hebat mamy KATYY

    0
    0
    • Zubir says:

      restu seorang mummy.
      memang terbaik kak kathy dan sam.
      tahniah.

      0
      0
      • Kathy Pari says:

        Kemenangan Fasha Sandha adalah..paling epik. Siapa sangka?

        Fasha you deserve to win!

        0
        0
        • wartawan bukan hero says:

          FS memang layak menang dan terbukti lah kini penulisan wartawan2 Malaysia seperti Zubir dan segelintir tu gagal membangkit rasa benci dikalangan peminat2 industri hiburan. Ludah jatuh ke batang hidung sendiri. Nah, rasakan….perghhh!

          Allah itu maha adil..!

          0
          0
        • comel says:

          tak syok lansung fasha menang, harap muka jer lawa, konon2 tunjuk baik.pergggg.

          0
          0
        • AMEKK KO says:

          FASHA MEMG BEST,,,LISA PUN OK,,,U GO GIRLZ!!!!!!!!!

          0
          0
        • Sikit pun tak hairan Fasha menang sbb Fasha mmg layak menang. Hal peribadi tolak ke tepi la. Bila Sam nak blakon dgn Fasha? Bosan la dgn Lisa kaku je sama mcm Intan Ladyana n Fauziah Gous!

          0
          0
      • gigiputihberseri says:

        mcm ni laa yg ptt kita tgk klo artis menang.peluk cium mak dia bkn aweks/balaks…ups!!

        0
        0
    • mak embun says:

      siti xpayah nak korea sgt la

      0
      0
    • secret says:

      sweet gle. terserlah kegembiraan terpancar pada muka mak sam. i like. =)
      Nak tackle awek arab? lepas ker?

      0
      0
    • comei says:

      1. tahniah pada yg menang.
      2. suke persembahan ella tp suara shima x dpt nak lwn sore tinggi ella n alyah
      3. wow k.nita…kocik nye pinggang?xde ke gambo bsama husband B.N?
      4.menci tengok 4 penyampai lelaki yg poyos kat atas. (S.J, K.A n 2 lagi x kenal)
      5. hai rita, lama x nampak?makin bseri. jg kandungan ek :-)
      6. ct sentiasa wat klainan utk persembahannya. wpun dah tarik diri tapi tetap glame
      7. F.T, nape nampak gelap?macam black je aku tengok malam tu.then, x bez la rambut pjg.
      keseluruhan sume ok tapi tema moden klasik tcapaikah?

      0
      0
  2. Ms. Lonely says:

    kita bako!! kita bako!!

    0
    0
  3. zack san says:

    waaaaaaa..mlm ritu xdpt tgk..teman hubby ade game bowling..balik2 nak abes da..seb baek dpt tgk usop wilcha n dato t wat persembahan..mmg terbaekkk la :-*

    0
    0
  4. no_na says:

    yg penting bju artis ppuan hmpir semua smpu lantai…….!!!! ape2 pon..tahniah lah buat pemenng k !!!!

    0
    0
  5. ...... says:

    bila tgk ning tiba2 teringat lakonan dlm magika.. mcm same jer.. hahaha

    0
    0
  6. ...... says:

    naoe bj kak engku n ana rafali nampak sma tp tak serupa…

    0
    0
  7. akuskandal says:

    wah!!! Alyah…org kmpung aku..gelang patah..caya lah skolah x abis ..smpai form 3 jer….tup2 meletopzzz…glamer jdi artis……dh rezeki ko Ijah…

    0
    0
    • nadia says:

      laaa… yeke… awat aku xtau pon….haha..

      0
      0
      • januari says:

        rase nye.. die org susah kan? pernah di story time one on million.

        0
        0
      • akuskandal says:

        yer….aku dri sklah rendah sama dgn die..kitorng sebaya…die pon knal aku..adik bradik die ramai..mmg susah..dri skolah..die ni akademik krg.but…bakat mnyanyi mmg thumbs up…tpi aku respect die smpai skrg x prnah sombong dgn kwan2 lama…..siap blnja makan lgi….hehehe…thanks ijah….Ijah ni nickname die kt kampong..

        0
        0
  8. Aib says:

    Pakaian artis tahun ini agak baik dan kurang seksi

    0
    0
  9. lolyat gang says:

    first pic tu sgt memberi impak
    kasih ibu dan anak

    gua sokong lu derr

    0
    0
    • malayang mengurai says:

      kalau dah abis sms $20 sehari belum kira kos beli surat kabar banayak…mana tak sengoh lebih oi!…..(bukan aku kata…dia sendiri mengaku dalm berita)

      0
      0
  10. qaseh qaisara says:

    paling best ucapan dari aznil pasal sponsor baju..hahaha

    0
    0
  11. Zubir says:

    artis yang diiktiraf bakatnya harap teruslah memberikan yang terbaik buat para peminat.
    peminat telah bertungkus lumus menghadiahkan trofi.
    jangan selepas ini berlagak diva pula.
    abpbh2010 adalah yang terbaik!

    0
    0
  12. syskema^_^ says:

    sweetnya rita..hehe

    0
    0
  13. kaki_g0ssip! says:

    SUKE SGT2 TGK FASHA & RITA.. PERHH RITA EVEN PREG PN NMPK CANTIK…. T’SERLAH SERI MENGANDUNG.. :)

    0
    0
  14. Tiffany says:

    1) sangat sweet tengok sam dgn ibunya.

    2) tengok zizan dpt anugerah tu, teringat raja azura ejek dia lepas tu, muka nak sedih. hahaha.

    3) rita rudaini nampak berseri…seri ibu mengandung.

    4) baju dynaz mcm pelik.

    5) yang lain2 biasa je.

    0
    0
    • putrii89 says:

      *bukan ker sharifah shahira ejek dia wat muka sedih?ker aku yg silap?rs2nya betulla s.shahira…;)

      0
      0
  15. ted mosby says:

    AKU PLING SUKE PART FAIZAL TAHIR AR…..SLAMBE JE….

    0
    0
  16. iffayuna says:

    xleh ingt muke zizan ms amik award! muke terkejut gler.. huhu. zizan the best!!!

    0
    0
  17. unknown says:

    x pelik ke tgk zizan ms part usop wilcha sampai bis..dia diam je..muker mcm blur or dier trase dia akan dpt anugerah bintang popular…

    0
    0
  18. AKU says:

    awat yg raja azura tu aku tengok ntah bapa kali dok pegang tgn zizan?? alahaiii…..jgn la tunjuk status kita mcm tuu….sekadar teguran..skit2 pegang…sensitif la skit…

    0
    0
  19. bb says:

    PALING BEST LAWAK YG LAST SKALI.ACTUALLY, DIALA PENGHIDUP MLM ABH TU.=)

    0
    0
  20. Kurus says:

    hahhhahhahaha…
    ooopss sorry… ntah tiber2 aku gelak2 tengok gambo candid ni semer…ekekekek..

    0
    0
  21. Sinar R says:

    Usop Wilcha D Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  22. nana says:

    rita look stunning!

    0
    0
  23. nana says:

    baju siti macam kulit ular

    0
    0
  24. afiz says:

    yuna dh macam elian aku tengok pakai macam tu. dh la kering cam papan. xsesuai langsung pakai macam tu. hahahaha…

    0
    0
    • Jobs View says:

      aishhhhh..
      tak baik la wei cakap camtu….

      0
      0
    • aina says:

      mcm teletubbies!!

      0
      0
    • mazen says:

      kekadang stuju jgk dgn pndpt nara n yg lain psl fesyen yuna skrg. dulu tudung dia cantik je. skeg ni dh x cantik. seyes ckp. masa dia buat p’sembahan tudung jenis ape dia pakai tu? aku mcm penah nmpk org amerika kulit hitam yg pakai. ntah sape nama dia aku lupa la.
      but, sorry yuna. tudung masa dia terima anugerah pun x ok jgk. skali tgk mcm rahib plak masa dia jln. itu pndpt aku la kan. sorry bg yg x stuju k… he heee…

      0
      0
    • Hanie says:

      dia bukan mcm alien..tapi mcm nak pegi swimming..
      kan ada baju renang muslimah, bhgn tutup kepala dia mcm yg yuna pakai tu la..minus the hood. hehehehe

      0
      0
  25. remy Aziz says:

    pakaian juliana evan cantik

    0
    0
  26. mak minah says:

    korang tak perasan ke ada hantu kak limah malam tu ……….. org lain semua lawa mengancam sampai mak minah pun ternganga tengok …
    sekali keluar hantu kak limah nyanyi … tenung punya tenung rupanya ella hahahahahahaha ……

    0
    0
  27. sakit mata says:

    aku benci tgk faizal tahir. berlagak nak mampus. klau mcm ni la gayanya x lama dia ni

    0
    0
    • unknown species says:

      kamu benci dia sbb kamu bukan peminat dia.beliau mrupakan salah seorg penyanyi yg bervokal hebat&penuh bertenaga apabila membuat persembahan di atas pentas.saya jangkakan dia boleh pergi jauh jika dia berusaha gigih hingga ke luar negara seperti Yuna

      0
      0
    • aidazr says:

      eleh… ko tu dengki je lebih. dasar melayu tipikal. suka hasad dengki dan sangka buruk kt org. maybe ko jeles la dan x puas hati sbb calon fav ko x menang kan??? kan??? kan??? hahahhhahahaha…. yes!!! FT menang!!!!!

      0
      0
  28. bb says:

    ADIRA, SUKE TGOK AWK.SO CUTE N SEDERHANA.=)

    0
    0
  29. hahaha says:

    rita rudaini mmg cntik..mmg xdnafikn..lg cntik dr ipar duai dia 2..si quenn control ayu raudhah..ahakzzzsss..

    0
    0
  30. Abc123 says:

    Masa usop wilcha n abi masok memang lawak TAPI suara kak engku tu spoil je… Bingit giler mulut dier!!! sampai johan n usop sound pon x faham2, kalaulah boleh MUTE sore dia… Agak2 saham populariti dah nak turun kot!

    0
    0
    • Prof Handsome says:

      dia memang begitu, bingit, bising suara dia, si shahira pula blur je..hish ntah hapentah

      0
      0
      • gorjes ke? says:

        tu la kan..aku tgk Kak Engku je yg nak control pentas mlm tu..mcm x nak kasi can kat Shira n Zizan..dah la lawak dia x berapa nak best..best lagi Shira n zizan..huhu..jgn mrh ye peminat kak Engku..n aku x suka la FS mng..dia x pandai belakon, kalau belakon mcm cover2..tp skng ni kalau cerearama kebanyakannya bg watak pompuan sundal n jahat je kat dia..x terasa ke kak FS..kuikui..

        0
        0
  31. sayangselasih says:

    persembhan malam tu paling minat dato ct, pastu anuar zain dan yuna…ella pada aku biasa jer persembahan dia..tak spttnya aliiyah dan shima tu nyanyi sekali…tak puas tgk ella bt persembahan..dah lama ella tak beraksi..bila tgk persembahan smlm mmg kecewalah…pengacara mmg best…kalo blh thn dpn bagilah pengacara ln plak..tpi yang bestlah mcm dorg jjgk (cthnya aznil dgn kak ogy ke)..fesyen artis still ok tk taulah kalo terlamapu seksi sbb tak da plak yang kontroversi..mmg byk muka baru yang menang.. penympai radio popular pptnya abg halim othman sbb pada akulah fbi tak lah bagus mana byk syok sendiri je…

    0
    0
  32. pija says:

    Masa faizal tahir dpt award tuh mmg belagak gile dia… Sibuk nk tanye masa bg ucapan bape minit cm nk ckp berjela2.. padahal seminit jee.. ;p

    0
    0
    • ell says:

      he just joking la at that time

      0
      0
    • aidazr says:

      he’s just joking. and aku rasa dia tnya tu sbb dia tau dh overun. sbb tu la kot dia tnya. x salah pun dia tnya. yg ko sentap giler ni pehal? ko jeles la tu calon fav ko x menang???

      0
      0
  33. busybody says:

    ct tak pakai tudung kerrr?????alahaiii…JGN JADIKAN TUDUNG HANYA UTK BERFESYEN ….

    0
    0
  34. Jiji says:

    berbaloi siti tarik diri masa dia tengah melonjak naik! siti terbaekkk!

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  35. siti peniti says:

    hehehe … kat sini tak de sapa ker yg nak tegur nenek rosnani jamil apasal x bertudung ..

    0
    0
  36. nadia says:

    hahaha… makcik rosnani ek..
    huhu.. ni sbb si ct tuh pnah wat sttmnt nk pkai tdung..
    yg si rosnani.. xde la pulak nk wat sttmnt pasal tdung..

    so rkyt msia hanya aim sape yg wat sttmnt pasal tdung nih..

    *tp kn.. cm pelik jek shima nyer pakaian.. tp she’s still looks so cute kalah anak dara huhu

    p/s: mase dua2x aida wat pngummn.. mcm pinggirkan si halimah jek.. cian die.. hahah tkapai2x..

    p/s/s: byk2x artis.. si yuna la yg wat ucpn utk fans dulu.. yg lain.. sokmo pasal penaja la, apela..
    tp part sam ni.. i lurve u to0 larh !!!

    0
    0
  37. Prof Handsome says:

    serius saya tak suka shahira jadi pengacara, melalut tak bertempat,<<pandangan peribadi…

    0
    0
  38. malayang mengurai says:

    Um…patutlah ajak mak naik pentas. Mak dia siap mengaku setiap hari beli suratkhabar banyak2 dan pos undi. Sipa bagi tau SMS setiap hari sekurangnya 20 inggit. So balik modal dah la dia

    0
    0
  39. zylaali says:

    pic rita rudaini x de ker…
    cute la rita mlm abpbh 2…

    0
    0
  40. unknown species says:

    uwaaa…aku x dpt tgk abpbh sbb tv rosak…yg ptg aku tau result…and dpt tgk video time usop wilchair & Johan umumkan pemenang bintang plg popular….ngeh3x

    0
    0
  41. mizz malay says:

    bang nara tolong post cerita pasal rita rudaini..lame menyepi…….huhuhu

    0
    0
  42. meleur says:

    rasanya ni kali pertama tengok ABPBH yang paling meriah sekali…kan senang siti tarik diri dari awal,mesti dah ramai bintang popular kat malaysia ni…ni nk tunggu sampai award penuh lori baru nak benti…kesian artis lain.

    0
    0
    • e says:

      kurang ajar kau ni, biar la kalau siti tak tarik diri pun dia menang pun kenapa? dah dia mmg berhak, siti mmg berbakat, memang popular.

      0
      0
      • meleur says:

        kalo ye pun nak menang tak pyah la TAMAK sgt…skg ni bleh jer dia tarik dir,knp tak tarik diri dari dulu????ko byak ajar sgt ke ”si e”…siti ajar ko ek..

        0
        0
        • kk says:

          senang senang nak cakap orang tamak bukan dia nak pun dah dia popular, sebenarnya tak best pun sebab rramai dah tari diri ,jadi pemenang sekarang banyak yang kedua popularlah hihi, sebenarnya tiada istilah tarik diri dalam populariti sebab pupolar datang sendiri.

          0
          0
        • mazen says:

          meleur, i x rasa pun siti nak sgt menang. cuma dia x tarik diri dulu sbb dia x nak hampakan peminat dia yg slalu mengundi dia. jgn judge siti mcm tu wlupun u x suka dia. tp i rasa, btul jgk ckp u kan. siti TAMAK ea. tp i pun nak jgk jd TAMAK mcm dia. sbb TAMAK mcm dia KAYA RAYA. bukan RUGI mcm pengutuk2 dia.

          0
          0
        • meleur says:

          ok mazen,siti xnak sgt menang..fan dia yg dia nk memang..so skg dia dah hampakan peminat dia lorh….mcm u kata dia TAMAK tapi KAYA RAYA tapi sayang dia xda wat konsert percuma pun untuk u mazen oiiii…..

          0
          0
        • cikaro says:

          entah ape2 la ko ni meleur..mesti ko ni budak kecik lg kan.
          dah dia mmg bagus org pilih dia.. nak xnak ct kena terima la..tu pun da cukup bagus dia tarik diri….

          ko ckp guna otak sikit la…

          0
          0
        • meleur says:

          memang la org yang nak pilih dia…tahun ni pun korang masih nak pilih dia jgk tp knp tahun ni boleh plak dia benti???mmg lah cukup bagus dia tarik diri skg sbb dia xnk nt org kata dia dh tak fofuler plak….saya cakap guna akal ya CIKARO…stakt otak, ayam pun ade otak.

          0
          0
  43. Mr.kikie says:

    yahoo.akhirnye dpt tgk gmbr rita rudaini..perh..lawo2…
    pasal pengacara tu kan…aku pikir tiga org ni da cukup hebat untk abpbh..jgn hnye kita mencri kesalahan oprg..lbh2 lagi kalu kita bkn peminat dia..ni skdar pndgn aku gak la..tgk byk je yg bg pndgan aku pun nk jgk lah..eeei~ sebelm tgk kesilapan org …tenung diri kita dulu…layak kah kita untuk mngutuk atau menjatuhkan org len..nak komen biar membina..ni x asyik kata artis gitu..seksi xberbakat…nyway mrk mencuba….selemah2 iman cegah dgn hati kan..nk cegah lisan boleh tp biar bertempat…terimas…abg nara tu…story ttg rita xde ke…hehe

    0
    0
  44. Reena says:

    Kalo tgk dari atas sampai paras dada, tak nampak rita mengandung..canteklah dia! Baju dia pun ok..nice.

    0
    0
  45. pinKn0tE84 says:

    kak rita mmg tebaekkkkkk….sweet sgt9 laupown nga peknen…….
    zizan d best….
    ucop wilcha terbaekkkk…….
    sedey x dpt tgk kt tb….hukhuk

    0
    0
  46. sicantekmanis says:

    moga2 mak nani n kak nita diberi hidayah dan petunjuk drpd Allah SWT untuk berubah mengikut nas2 islam..AMIIN……

    0
    0
  47. secret says:

    abang nara, anita srawak pkai PB? kecik smacam je pinggang dia. hehehe ce cte ce cte.

    Nak tackle awek arab? lepas ker?

    0
    0
  48. lerrr... says:

    pelik ler yg komen sal FS tuh.. kalo dibuka balik entry lepas2 sal FS pakai bikini laa.. sal FS pisah dgn jejai laa.. sal FS rampai jejai dari ND laa.. sume mengutuk giler2.. yg backing FS ser tuh dihentam bagai nak rak..
    skang.. FS da menang.. di salahkan pulak wartawan2 tuh.. kata .. tulisan dorg berniat nk jatuh kan FS.. menimbolkan kebencian pada FS.. hahahahaha.. dunia2..
    umat2 Nabi Muhammad sekalian.. jgn ler salah kan org len sbb nk tutup kesalahan korg.. kalo wartawan nk tulis camtuh nk jatowkan FS.. yg korg mengiya kan dulu tuh naper? macam lalang la korg nih.. kata org tak matured.. korg tuh???????!!!!!!!!!

    0
    0
  49. lalala says:

    fasha sandha deserves it! lisa surihani belakon kaku ke. so poyo!

    0
    0
  50. mawar merah says:

    kapada pengacara tahniah KE dan Sy Shahira kerana mengacara dgn baik tapi apa dh jadi dgn zizan slepas menerima anugerah terbantut comedy beliau…dia belum dpt mengawal emosi…mana Saiful apek …jika beliau ada pasti lebih ceria lagi

    0
    0
  51. edsassin says:

    dua2 aida lawa giler. serius!

    0
    0
  52. secret says:

    RITA RUDAINI paling sweeeeeeeeeetttttt!!
    xde gmba dia lg ker?dia xbwk suami ker?
    ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

    0
    0
  53. genuine1224 says:

    usop wilca gak yg terbaekkkkk!

    0
    0