Written by AbangNara | December 1st, 2008

Pelakon yang popular dengan drama Kisah Kaisara yang ditayangkan di TV3, Sari Yanti ternyata memang ayu dan cantik secara semula jadi. Sekali tengok gambar-gambar Sari Yanti yang telah berusia 24 tahun ini masih seperti awek-awek sekolah menengah.

Kalau anda nak tengok gambar-gambar aksi mengancam dari Sari Yanti dan juga mahu add akaun MySpace Sari Yanti, jangan segan-segan untuk baca artikel ini sepenuhnya. Dalam Myspace Sari Yanti, banyak lagi gambar-gambar koleksi peribadinya yang sukar ditatapi di majalah. Bagi saya, kecantikan Sari Yanti ini kerana keunikan bibirnya.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Galeri Gambar Sari Yanti Dan MySpace Akaun

  1. DEBAB! says:

    DIER NIE MMG NAMPAK MUDE DR UMO SBENAR..XSANGKA LAK DAH 25..INGTKAN MASIH BUDAK2 SEKOLAH LAGIEE…

    0
    0
  2. athirah says:

    erm…………….. boring

    0
    0
  3. flower says:

    lawa la sari yanti nih..

    0
    0
  4. ni says:

    mmm…x yah la seksi sgt…
    cube tampil dgn imej sopan
    kan lg menarik

    0
    0
  5. flower says:

    apa pon dia tetap cun..

    0
    0
  6. ain says:

    memg cun klu sari yanti ni brtudung
    x brapa cun la klu x brtudung
    best tgk dia dlm cita kisah kaisara
    jgn seksi xsgt k
    nti org xsukaaa

    0
    0
  7. kamal says:

    mmg lawa tapi tlalu seksi sgt la..klu boleh tu pakai la mcm mana dlm crita kaisara kan lagi comel..

    0
    0
  8. lancau says:

    tetek besar lah sial

    0
    0
  9. puki says:

    sedap siot

    0
    0
  10. ct says:

    cantiklah…

    0
    0
  11. chaiyo says:

    pasni tayang body kt somi lg bek…jgn tayang2 da kt public…bedosa…awk tu dah tawen…huhuhuh

    0
    0
  12. mehanrix says:

    hi babe, u cute la .

    0
    0
  13. hai kak sari yanti…akak sari yanti lawa lawa la…comel…akak mntk no.on…hex8

    0
    0
  14. kote panjang says:

    bdn kecik tetek besar kalau aku dapat…

    0
    0
  15. ija says:

    memang cntik

    0
    0
  16. You’ll find surely a lot of specifics like this take into consideration. That may be a good indicate express upwards. My spouse and i provde the thoughts previously mentioned because basic creativity nevertheless evidently you’ll find questions just as the just one a person hold up the place where a extremely effective factor could be employed in honest beneficial belief. I wouldn’t determine if recommendations have come about around problems prefer that, however sure your work is actually plainly identified as a fair game. Every kids sense this affect of just some sort of moment enjoyment, for the remainder of the lifestyles.

    0
    0