Written by AbangNara | March 10th, 2009

gambar seksi sandra dewi

Pernah tengok gambar di atas? Kami tahu ramai awek-awek yang menggunakan gambar comel dan cantik Sandra Dewi di atas untuk memenuhi Friendster, Myspace dan Facebook masing-masing. Kalau lelaki pulak ada yang sanggup letak gambar Sandra Dewi dan mengaku yang si cantik ini awek dia.

Jangan takut sebab kami ada sediakan banyak lagi koleksi gambar-gambar Sandra Dewi untuk anda uploadkan lagi ke Facebook anda. Kami berani jamin anda akan mengkagumi keindahan wajah selebriti Indonesia ini.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melayani gambar-gambar comel dan cantik Sandra Dewi ini lagi sepuas hati anda.

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

62 responses to (GAMBAR)Sandra Dewi, Selebriti Tercantik Indonesia?

  1. tebu says:

    nak kiss…

    0
    0
  2. sarah says:

    ciptaan Allah swt..
    tetapi budi pekerti dan hati yang mulia adalah lebih baik..
    anyway sandra dewi ni memang cantik

    0
    0
  3. Anonymous says:

    bertuahnya andai wajah yg cantik dgn budi pekerti dan hati yang mulia, mesti ramai yg akan cuba menafikan kebaikan si cantik td.

    anyway sandra dewi ni mmg cantik, kalau dia sopan dan menutup aurat mesti ramai yg jeles.

    0
    0
  4. mama aira says:

    canteknya dia…

    0
    0
  5. iza says:

    cantik… sangat…
    subhanaullah…..

    0
    0
  6. QiQi says:

    memang cantik…perangai! cantik x…

    0
    0
  7. AIN says:

    kecantikan bukan sahaja dari luaran..tetapi juga dari dalaman
    kalau hanya sekadar cantik luaran…itu bukanlah cantik sepenuhnya…
    itu lah kuasa Allah s.w.t yang menciptakan manusia seelok eloknya daripada makhluk yang lain…

    0
    0
    • ahseng says:

      alamak..lu jelous kew pe?dalaman boleh bikin ma…luaran allah dah bg x boleh bikin lg..ape lu cerita?fikiran misti mau luas lorh..tak mau cetek punya pikir..

      0
      0
  8. Jack says:

    Memang sgt cantik….

    0
    0
  9. jinchi says:

    btw dea christian ke?gmbr ke5 nmpk ujung2 cm cross kt kepala katil…hmmmm….

    0
    0
  10. di says:

    mcm altantuya

    0
    0
  11. pinky black says:

    bentuk muke bujur sirih.cantikkk bangat.kalau kt msia ni nasha aziz!lawaaa yg betul2 cantik

    0
    0
  12. tulang says:

    sumpah lawa!

    0
    0
  13. flower says:

    cun gler..
    blh ler knal erk???

    0
    0
  14. womanicer says:

    mcm nak ajak gi katil……..

    0
    0
  15. ayunie says:

    cantik sgt dan harap hargailah kecantikkan yg telah dianugerahi oleh yg maha kuasa.

    0
    0
  16. 1234 says:

    ok laa tu kan

    0
    0
  17. kiki lala says:

    ade iras2 song hye kyo n kitty zhang yuqi la skit..skit je lah…
    heheh…tapi dia memng cntk!

    0
    0
  18. abby says:

    cantiknya…anugerah Allah…bestnyer muka yg cantik ni…

    0
    0
    • aril says:

      boleh minta no fon x………………………………………………………………………………………………………………………….hahahahahahahahaha

      0
      0
  19. blueberry says:

    jangan berbangga kerana mempunyai wajah yang cantik kerana di sebalik wajah yang cantik itu tersembunyi tengkorak yang hodoh.manfaatkanlah kecantikan itu dengan sebaik-baiknya.

    0
    0
  20. rezab says:

    memang lawa sesangat…

    0
    0
  21. gypsy says:

    ya allah..canteknye dewi sandra ni~perfect dari segi luarannnya.

    0
    0
  22. pelangi_bella says:

    sandra dewi memang paling cantik kat indonesia…aku suka gila kat dia…

    0
    0
  23. waty says:

    cantik buangat!!!!!!!!!!!!!!!!zzzzzzzzz

    0
    0
  24. thia 28 says:

    sandra dewi memang cantik…
    bleh mintak no telefon n alamat rumah???

    0
    0
  25. Acemie says:

    Boleh kenalan gak?

    0
    0
  26. iimankarmilia says:

    cantik nya dewi sandra nie….. lau lah dia jadi kakak aku kew? ataupun aku jadi dia mesti best kan….. tentu dia nie ada anak .anak dia mesti cantik macam dia

    0
    0
  27. Anonymous says:

    Buat kak sandra jgn trlalu seksi memakai busana ya..,..

    0
    0
  28. apih says:

    huduh

    0
    0
  29. kalajengking says:

    memang catik subhanallah

    0
    0
  30. ekawxkonaldenyo says:

    ad mcm maria ojawO kn? kn?

    0
    0
  31. misz_yukie says:

    cantik bangat…..sopan gitu….

    0
    0
  32. KKAK says:

    NGENTOT YUK

    0
    0
  33. NUR says:

    cbe lorh aku dpt muke cm dye.msti best kan………….tp perangai aku tak nak cm dye lorhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  34. toto toilets says:

    The haughty blind person picks a fight with his guide. Ethiopia

    0
    0
  35. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  36. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  37. Myras... says:

    SD ni bkn islam…
    dia ni chinese…
    kt tv indon prnh tunjuk dia smbut thn bru cina…

    0
    0
  38. aji says:

    hai dewi?

    0
    0
  39. kurniawan says:

    cantik ya cantik
    tp Buka aurat
    dimurka Allah

    0
    0
  40. I like the helpful information you provide in your article content. I will bookmark your web site and check out all over again here frequently. I am quite sure I will learn plenty of new stuff here! Good luck for the next!

    0
    0
  41. Wonderful website. A lot of handy info in this article. I am mailing it to several friends and also posting in scrumptious. And of course, thanks a lot for your effort!

    0
    0
  42. We are a group of volunteers and starting a new plan in our community. Your internet site offered us with helpful information to work on. You have got done a formidable job and our entire community is going to be grateful to you.

    0
    0
  43. As I blog possessor I believe the content matter here is rattling very good , appreciate it for your efforts. You should keep writing forever! Good Luck.

    0
    0
  44. john says:

    Mate, you should be a writer. Your text is really interesting. You ought to do it professionaly

    0
    0
  45. I like the helpful information you provide in your posts. I’ll book mark your webpage and check again here frequently. I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

    0
    0
  46. man says:

    cantikny ……..a macam girlfriend pakcik mas muda muda dulu.

    0
    0
  47. Your post has proven beneficial to me. It’s really informative and you might be naturally extremely knowledgeable in this area. You’ve got opened my eyes to varying views on this subject with interesting and solid content.

    0
    0
  48. betul3x says:

    hmmm,dulu muka dia ni muka indonesia tapi sekarang dah bertukar jadi muka ala2 korea pula…sejak bila la dia buat bedah plastik ni…dulu muka dia x la lawa sangat, tapi ok la sebagai perempuan indonesia rata2.tak percaya buat la kajian sendiri.

    0
    0
  49. I do agree with all of the concepts you’ve introduced for your post. They are really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for starters. May just you please prolong them a little from next time? Thank you for the post.

    0
    0
  50. Otha Sharabi says:

    I like this website it’s a master piece! Glad I noticed this on google.

    0
    0
  51. Axn says:

    Sandra…. semoga tuhan menuntun jalanmu agar tetap dijalan yang benar, aku sangat kagum terhadapmu… andai kita bisa ketemu langsung maka aku pasti sangat bahagiah…. saya do’a kan agar kamu panjang umur

    0
    0
  52. Thanks for the points shared on your blog. Something else I would like to convey is that weight-loss is not all about going on a fad diet and trying to reduce as much weight that you can in a couple of weeks. The most effective way to lose weight naturally is by taking it slowly and gradually and right after some basic ideas which can allow you to make the most from the attempt to shed pounds. You may recognize and be following many of these tips, however reinforcing expertise never does any damage.

    0
    0