Written by Bella | December 14th, 2015

Selepas dikurniakan cahaya mata yang membawa seribu satu kebahagiaan buat Fouziah Gous, aktres itu sekali lagi menerima kejutan yang cukup gembira  apabila suaminya Zhafran membuat satu kejutan penuh romantis sempena hari jadi Fouziah pada 11 Disember lepas.

Untuk pengetahuan anda, suami beliau sanggup menyusun 1000 lilin untuk membentukkan nama Fouziah dan membuat beberapa lagi kejutan.

Menerusi akaun Instagram miliknya, Fouziah sempat meluahkan rasa syukur kerana dikelilingi oleh insan yang cukup menyayangi dirinya.

Tengah2 malam ni beriya2 suami ajak turun bawah konon2 nak suruh tengok kereta baru, dan lihatlah dunia inilah yg saya nampak. This is so romantic with 1000 candles !!

Seperti biasa terkena lagi surprise daripada suami tercinta bersama tok dalangnya @sugarsurprise , memang susah betul nak predict @sugarsurprise!! Thank you to all my friend,maid and family member yg beriya2 nyalakan lilin ni! Dengar cerita mcm2 cabarannya..i love you guys thank you so much.. I am truly blessed.

Kejutan sebegini memang mampu untuk mencairkan hati mana-mana perempuan. Secara tidak langsung nampak la juga suami tercinta menghargai isteri mereka selain mengingati tarikh-tarikh penting. Hehe.. Semoga Fouziah dan Zhafran kekal  seperti ini sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita: Instagram Fouziah Gousa

27 responses to Fouziah Gous “Cair” Dengan Kejutan Romantis Daripada Suami Sempena Ulangtahun Kelahirannya

  1. wana says:

    happy birthday!!! semoga success selalu…

    0

    0
  2. Tak Penting says:

    Suami yang sayang isteri akan berusaha melindungi isteri dari siksaan api neraka dan berusaha memimpin tangan isteri menuju syurga Allah. Itulah sayang yang sebenar-benarnya

    0

    0
    • ntah says:

      kann…. itu sayang yang sbenar…

      0

      0
      • apa punya turr says:

        Lilin ngan kek kecik jer..??????? romantik lah sangattttttttt..!!!!!!!! Org lain lagi kaw kaw wat surprise lah pojiah oiii..!!! Kesian kt ko khenn..

        0

        0
        • tur bodoh says:

          dengki tol kau..entah2x ko xdpt pape lgi teruk drpda dia…. skurg2nya dia dpt lilin ngn kek…… ehh bodohnnyeeee bckp ngn org dengki iri hati ni…

          0

          0
    • minah jambu gerek says:

      jangan nk mengarot sangat lah ! suka hati laki dia la nk buat ape ngan bini dia huh ! yg bertudung aje tekinja2 kt atas pentas ! pojiah dia tk tekinja2 dia jenis rilekkk aje babtu laki dia sayanggg pi bday pojiah gos semoga di kurnia kan baby yg kedua pulak ok ..god bless..

      0

      0
  3. xyz says:

    I pun nak lah suami macam ni.
    Ada kuota 3 lagi kan?
    Hehe

    0

    0
  4. Nurul says:

    Suka show off la couple ni….meluat..

    0

    0
  5. Aku says:

    Untung jadi Fauziah Gous ni, suami kaya, penyayang, romantik

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Correction…
      Suami suka menunjuk mcm kaya, perasan hensem, show off penyayang dan romantik.

      0

      0
      • lin says:

        suami dia mmg kaya la..sebab tu kenal 4 hari je ,laki ajak kawin dia terima..kalau laki tu nan hado, ko igt dia nak??

        0

        0
  6. Anonymous says:

    Rasa meluat dengan perangai yang tak habis habis show off konon macam laki dia la paling sweet, hidup dia la paling hebat dan macam macam sampah lagi yang dorang ni perasan. Geli aku

    0

    0
  7. dina says:

    i rather have the car…
    pasang lilin banyak2 tu nak buat apa…
    lain kali guna jer ipad or iphone nak buat2 ayat cinta ni… buang masa jer

    0

    0
  8. ng says:

    untonglaaa…
    rezeki…. allah bagi… manusia tak mampu…

    0

    0
  9. julia says:

    Macam nampak ada satu entiti di belakang Fauziah and Husband kat gambar last tuh. Heheh..

    0

    0
  10. Puteri says:

    Gambar kat lif lagi.. motip????

    0

    0
  11. Lara says:

    Siap letak nama penuh ha… ini mmg untuk public interest. Muahahhaa tak romantik langsung.

    0

    0
    • ekeleh says:

      kannn… mana ada romantik buat nama penuh. kalau Sayang ke, Darling ke or nama manja laki dia tuk bini lagi best.

      0

      0
  12. mrs pip says:

    happy birthday, semoga selalu bahagia …. :)) sweet couple …

    0

    0
  13. kakcik x katik says:

    itu bukan romantis la Pojiah.. tu namanya x hormat ko. ko kan dalam pantang..gigih kejutkan ko tetengah malam ko kata cair dengan keromantikan laki ko?! tapi yer laa… org giler show off cam ko & laki ko bukan kira tu sumer kan. sok2 40s start sakit badan ko bukan laki ko yg tanggung…

    0

    0
  14. zaza says:

    Dia buat semua bnda nk tayang SBB nk dptkn prhatian media,mklumla dh beranak,producer pon larii

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Awat nama penuh..huhu

    0

    0
  16. Yekeni says:

    Kat dlm kepala otak laki…. Let’s do this surprise… 1000 candles…. Later upload kat IG… Surprise ni mesti up lagi dari surprise yg lepas….

    Please lah… First thing in his mind nak show kat IG

    Second thing… Takyah lah nak cakap ‘lihat lah dunia’… Banyak besar ke surprise you ni? Sekadar 1000 lilin aje… Seluruh dunia ni nak tengok ke?

    Agak2 tom, dick dan harry dari america, africa, jepun, india nak tengok ke? Kalau cakap ‘lihat malaysia ‘….. Pun malaysians tak terpegun kot…. Perasan nya dia….

    Kalau turun bawah nampak private jet ke… Boleh lah nak surprise sangat…

    Ni 1000 lilin takyah lah nak suruh dunia tengok…

    Lawak seh…

    0

    0
  17. Ida says:

    Sejak Kawin makin cntik penampilan.

    0

    0
  18. Nanako says:

    Kesiannya lahai..bukannya bole mkn pun kek tu..kan dlm pantang lg..

    0

    0