Written by Bella | May 29th, 2017

Mempunyai  tubuh sasa dan wajah yang kacak membuatkan pelakon Zul Ariffin sering mendapat perhatian ramai terutama sekali wanita-wanita diluar sana.

Baru-baru ini beliau berkesempatan untuk bercuti dan berkongsi foto percutiaannya itu bersama peminat di akaun Instagramnya. Namun, antara foto yang menjadi bualan hangat dan mendapat perhatian netizen adalah ketika beliau memakai seluar pendek.

Berikut antara komen netizen :-

Bukan main lagi komen- komen netizen di Instagram Zul, confirm ramai wanita yang cair melihat Zul “posing maut” sebegitu.

29 responses to Foto Zul Ariffin Berseluar Pendek Curi Perhatian Netizen

  1. mama j says:

    wowwwwww bang lipin…. auchhhhh sgttttttttttt

    3

    2
    • Ntah hape hape says:

      Stuju dgn 1 komen kat atas tu.
      Zolripin pakai sexy cam ni fans kemain puja ckp sexy bagai. Retis pompuan pkai sexy tak kne kecam pulak, si ramona tu dgn pregnant2 lagi dok berbabymoon kat pulau mana tah dah sah2 nampak bikini tpi takde org kecam pon, tak adil betul.!

      2

      0
      • Anonymous says:

        perempuan2 melayu skrg dah tahu malu. depan laki bini mak ayah puji dlm facebook satu dunia baca apa yg korang tulis dlm media social. dan aku tengok pelik semacam peha dia.

        1

        0
      • Anonymous says:

        Si Ramona dah tak kuasa nak kecam asyik pakai seksi bikini bagai dok tunjuk gambo beromen terus dah muak nak condemn pasti ramai supporters dier marah

        0

        1
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      jul lipin kalau pakai ape semua sesuai lah ! seluar pendek.. panjang emmm sesuai sangat…..lov u julllll…

      1

      1
  2. Tukar Langsir says:

    Mamat ni paling aku tak paham part mane yang hensem nye. Rambut menipis, gaya poyo bajet hensem, badan sado tapi kepala kecik.

    26

    0
    • belacan says:

      mmg hensem la semua, kpala kecik…ada rahsia lain tau..x nk ckp bkn2..sklg posa..

      1

      1
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      nanti kepala dia besar pulak kau kate besar kepala diaaaaaaaaaa…! macm siak la kau ni..!

      1

      2
      • belacan says:

        ada yg ckp kepala kecik..bukan aku tau tagline ” minah jambu suka saahara yaakop”..
        aku follow je, yg mmg, sapa yg kepala kecik, ..yg tot…besar..mcm buat2 x fhm pulak..mcm omputeh ..ye ke.entah la..x tau pun..

        0

        0
  3. Linn says:

    Lagi aq tak paham y tayang aurat tak kan tak tau drmana smpi mana aurat llki kot.bagi aq urg tak tau sholat je y tak tau aurat dia,klu urg sholat dia tau kot or pura2 terlepas aksi lepas tu minta maaf<dailog artis

    4

    0
  4. Muka poyo says:

    Mmg btul..tang mne hensem mmat ni.perasan je lbih.mngantuk klu bab dia ni la

    5

    0
  5. Anonymous says:

    Pompuan yg bertudung yg komen lebih kat situ. Kesian…

    5

    2
  6. emmm says:

    aurat lelaki ni bukan banyak sangat..tapi yang sikit tu la nak tunjuk jugak

    6

    0
  7. miss_oppppssssss says:

    Astaghfirullah.. Posa, posa…. Adeh, kurang pahala pagi ni…

    2

    0
  8. Anonymous says:

    sengaja mahu cari publisiti murahan. next?

    2

    0
  9. Lizette says:

    Gigi jongang….tu yg mahai tu…kuang3

    1

    0
  10. lakikah says:

    yg dok comment tu perempuan bertudung..x malu ke kata mcm tu…x melambangkan muslimah btl..aurat lelaki tu die agung2kan..aku yg tgk ni pon nak tutup cepat..tp dah terbaca comment2 org otk kuning ni rase nak bg penampor je..

    0

    1
  11. adilahmohamad says:

    saya tak faham kenapa pelakon malaysia baik lelaki baik perempuan gemar betul nak tayang benda yg tak sepatutnya dan inilah example nya. dah terang2 tahu benda tue salah berdosa dok tayang dan org2 yg dok gila tgok pun satu hal. dunia akhir zaman macam nie lah. malu letak tepi

    0

    0
  12. wekkkkkkk says:

    yg amek gmbr tu mongok, yg retis tu pulak saja nk bagi pahala org tgok bulan posa ni..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    patutlah fans lopak sebok nak jodohkan mereka berdua….?

    0

    0
  14. awek hot says:

    abang pakailah speedo i nak tgk

    3

    1
  15. Anonymous says:

    lebih baik zul dari patah

    1

    1
  16. KasKas says:

    ini peha mcm ni tentu yg tutttt tu kontot hehehehhehe

    2

    0
  17. kamehameha says:

    aku tak heran sangat dengan si jul ripin ni…..dia nak tayang hapa pun lantak dia la. dia punya badan kan…..yang menyedihkan ialah apabila aku baca komen peminat-peminat pompuan dia tu. tulis mcam tak ada agama da…..yang pompuan-pompuan memuji bagai benda yang diorang tak patut tengok……

    1

    1
  18. Anonymous says:

    Bestnya dapat duduk atas peha tu,hurmmm.bertakung mak!inzal kejap.

    0

    1
  19. rara says:

    motif seluar putih????

    0

    0

Leave a Comment

Optional