Written by Bella | September 14th, 2016

Beberapa hari sahaja lagi, kehidupan pelakon Saharul Ridzwan bakal berubah. Tentu debaran untuk bergelar suami sudah dirasai didalam hati beliau bukan?

Seperti pasangan lain, Saharul dan bakal isterinya, Deena Emir turut tidak melepaskan peluang merakam detik –detik indah sebelum melangkah ke alam perkahwinan menerusi video dan foto pra perkahwinan.

Kedua-duanya mengenakan busana serba merah melambangkan kehangatan perasaan cinta serta kasih sayang yang membara.

Kata-kata yang diucapkan oleh Saharul dan Deena tentang  erti perkahwinan memang cukup indah dan puitis sekali.

Kami sekali lagi mengucapkan tahniah kepada Saharul dan Deena dan semoga bahagia sehingga anak cucu.

Jom layan video dan beberapa lagi foto pra perkahwinan Saharul Ridzwan dan Deena Emir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Video : KAIO STUDIO

Kredit Foto : AMIR NAUFAL PHOTOGRAPHY

49 responses to (FOTO & VIDEO) Pra Perkahwinan Saharul Ridzwan Dan Deena Emir

  1. sepaun says:

    alhamdulillah… semoga berkekalan, semoga berbahagia selamanya, semoga dikurniakan zuriat yg soleh solehah :)

    0

    0
  2. sengal says:

    cantik anugerah Allah….macam patung…

    0

    0
  3. sengal says:

    cantik ciptaan Allah……..mcm patung

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Cantik.. xdo gambar polok2 mendada pogang2.. cuma kalau makeup tu nipis nmpk natural mesti lg cantikk..

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju…diana ni dh cantik tak yah tebal2 mcm che ta tu…nipis natural laaagi cantik

      0

      0
    • Mak Temah says:

      Setuju. Cantik dah… tapi kalau make up nipis je lagi cantik, lagi nampak natural. Apapun, semoga berkekalan hingga ke Jannah.

      0

      0
  5. watermark says:

    biasa jer aku tgk bakal isteri shaharul ni… sibuk duk kata cantik sgt tu…

    0

    0
    • mekap sekilo says:

      setuju. bkn nk dengki. tp biasa jk.mekap tebal berkati.nampak tua. apa2 pun, tahniah. semoga kekal hgga ke jannah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kann… saya punn rasa dia xcantik n nampak tuaa… dh gali ig carik video lain slain video atas tuu… mmg xcantik mana punn… dlm gbr je cantik… fotogenik…

      0

      0
  6. Fidot says:

    Dah cantik, so lg cantik if mekap nipis. Semoga dipermudahkan semuanya…

    0

    0
  7. el says:

    patotlah syahrul lebih deena emir daripade mia ahmad

    0

    0
  8. el says:

    patotlah syahrul lebih pilih deena emir daripade mia ahmad

    0

    0
  9. melati says:

    Saharul & Deena ..Tahniah..!! tapi tak boleh komen aper lg, sebab baru terbaca ader mangkok ayun sokong sgt Neelofa, dia kater pakej 200K untuk potong Q gi haji…..!!! ni che nk bagi tau Neelofa kalau dia ader 200K dh lama dia beli kek Hari jadi dia..!!! tgk lew cara Neelofa promote Tudung dia just bergambor gan pegawai KPDNKK & MATRADE pastu bermodal kan air liur citer bagai nk runtuh..!!! bukan low Class kew…!!! kalau Neelofa ni ader RM50 juta bagai dikater naper dia tk taja salah 1 rancangan ASTRO , ni dia sendiri pun jadi pengancara Meletop ….so makan gaji lew..!! Contohi Dato Vida & Dato Aliff , walaupun mereka ni kekadang Poyos tapi mereka Hado ..!!! Neelofa pong pang2 jew lebih (Tin Kosong)….hmmmmmmmmm

    0

    0
  10. Azhan says:

    sama cantik sama padan

    0

    0
  11. Jaja says:

    Dulu exgf diana amir ni kawen pulak dgn deena emir..taste betul

    0

    0
  12. Soooswweettt says:

    Sweet je deena n saharul nie.. takda gedik2 .. pakaian pun sempurna tutup rapi.. tak nampak lekuk2 yg tk sepatutnya.. make up tu biasa ahh.. for wedding fotos mmg slalu tebal dr biasa.. by far.. i think they are the most sweetest couple out of the many..
    Ps : nora danish n nedeem bila lak nak kahwin.. da lepas raya dah ni..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    melayu pun ada gambar untuk praperkhawinan kah……. kalau mati belum sempat kawin atau macam si Paupau batalkan perkhawinan macam mana…… ada adat melayu baru kah ini…..

    0

    0
  14. suzuka says:

    Biar lh kt dia..yg nk sibuk hal org tu pasaipa..tgk sudah..bab mengata kt org mmg suka kn???doa yg baik2 sudah kt org…hahahaaa

    0

    0
  15. aku says:

    Kalu ikutkn mmg pre wed ni bukn budaya org melayu islam.amik pic berdua belum kawin pun dh kira berdosa apa lg pic gini..tp kita ni tengok je la budaya ni berkembang subur sbb kalu ditegur krg dikata kita ni ustaz plak..huhu

    0

    0
  16. kutikura says:

    Tunang dia ni cantik biasa orang arab…tak unik kecamtikannya..dan muka nampak cepat tua. Serius tak dengki..mak pompuan ni aku rasa lagi cantik dan ayu walau dah tua..muka melayu manis pandang tak jemu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Arab ke? Aku ingat mamak penang… sebab gelap. Tgk gambar dia masa free hair dulu…

      0

      0
      • mak jemah tepi tingkap says:

        hitam okay ape.nk putih mcm kpop? mkn byk2 ubat pemutih sbb tekanan masyarakat? x pyh lah nakkk.. redho je la dgn apa yg ada, putih ke hitam ke asal sedap mata suami tu pndg.

        0

        0
    • PIE says:

      orang melayu ni kuat bersangka- sangka, suka buat jugdement berdasarkan sangkaan.. kenapa orang melayu x seperti orang jepun yg suka bersangka baik terhadap orang

      0

      0
  17. Sue says:

    Tebalnya mekap.. sampai nampak berminyak muka… geli. Kalau mekap tipis dan natural, mungkin akan nampak lebih muda. Ni nampak agak matured dan ‘sarat’.

    0

    0
    • PIE says:

      Strong minds discuss Ideas, Average Minds discuss events, Weak Minds discuss about PEOPLE…. and weak minds are those MALAY… weak minded nation

      0

      0
  18. olyra says:

    apasal aku tengok gmbr diaorang ni mcm org berlakon drama je…bukan mcm gmbr pre wedding….cuba la kreatif sikit…hurmmm…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ok lah ni, drp dua org retis yg baru bertunang tu, baru bertunang dah amik gambar mcm dah kawin…meluat…

    0

    0
    • joshua says:

      Betol tu. Org lain bila bergambar pra perkawinan, semua berpelok2. Tapi dia org ni ok, tak bersentuh pun. Tapi yg paling menyampah si sharnaz dgn kakak lopa tu, berpelok sakan tanpa apa2 ikatan pun. And berjalan mkn angin berdua2an mcm laki bini. Dah merasa, wat apa lagi si sharnaz nak kawen janda miang tu, rugi je…

      0

      0
    • Anonymous says:

      sape retis yg baru bertunang?

      0

      0
  20. johnny bravo says:

    Bila tak cantek, kene kutuk, mcm bini hafiz rosli & izzu islam tu. Tapi bila dah terlebih cantek mcm deena ni, ada yg dengki pulak, kata tak cantek. Tak paham betol. Agaknya ada penyakit PhD….Dah terang terangan cantek, kulit puteh, hidung mancung… Dia ni lagi lawa drp semua artis2 kat m’sia ni.

    0

    0
    • emmm says:

      diaorg berani ngutuk2 org ni,org tu..sebb dlm komen ni xmuncul muka diaorg,klu muka diaorg muncul..entah mcm mna la ye..ada je yg xkena pd mata diaorg..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Lagi lawa dari semua artis kat malaysia? Amboiii… ni saharul ke yg puji bini sendiriiiiii… hello! Jgn nk perasan sgttttt… julia rais, sofea jane, fathia latiff, normala samsudin, fazura, siti nurhaliza, maya karin….. dan byk lagi yg lagiiiii cantik dari wife ko k! At least diorang tak mekap tebal pun gojes 200%! Bini ko tu harap mekap je 20inch… sedor sikit!

      0

      0
  21. Kecewa ngan islam hanya atas i/c says:

    Komen bodoh belaka
    Drpd sebuk nk komen buruk owg lbh baik solat taubat sne kerana mempertikaikan ciptaan Allah
    Allah cipta/jadikan sesuatu sesuai n sempurna tanpa ada cacat cela pon..

    0

    0
  22. kutikura says:

    Aku dah tak reti nak menikmati kecantikan perempuan sejak wujudnya filter di media sosial, sejak terciptanya contact lens kaler2, semenjak terhasilnya foundation korea yang tutup habis cela di muka, sejak che ta mempopularkan bulu mata pelsu, sejak teknik shading ctdk semakin diterima umum….serius aku hanya menatap wajah fasha sanda kerana dia selalu upload muka dia tanpa makeup dan filter…

    0

    0
  23. YeKeBro??? says:

    ni gambar pra-perkahwinan ala iklan baju muslimah..

    0

    0
  24. muna al hafid says:

    Alhamdulillah….semoga syarul dan deena semaga jd keluarga yg syakinah maawaddah warah ami…saya syarul ridzwan…selamat ya..

    0

    0