Written by Bella | February 26th, 2016

Hari ini merupakan detik terakhir Fara Fauzana dan bersiaran di Hot FM AM Krew.  Selepas 10 tahun di Hot FM  Fafau membuat keputusan untuk tidak terlibat lagi dalam bidang radio kerana ingin mencari masa untuk diri sendiri selain mendalami ilmu agama.

Selain Fafau, beberapa lagi penyampai Hot FM turut mengundurkan diri termasuk AG, Ikhwan dan Liza. Walaubagaimanapun, mereka semua akan ke udara di stesen radio baharu juga dibawah rangkaian Radio Media Prima Berhad.

Rata-rata peminat  Fafau yang setia mendengar AM Krew setiap pagi turut merasa sebak dengan pemergian mereka tetapi tetap mendoakan yang terbaik buat Fafau.

Berikut antara ucapan daripada peminat :-

Ini pula keadaan di konti radio Hot FM pagi tadi :-

Apa pun yang Fafau ingin lakukan, kami doakan yang terbaik buat beliau. Walaupun agak sedih juga bila dapat tahu Fafau mahu berhenti,  kadang-kadang kita harus move on dan fokus akan cita-cita lain yang lama terpendam.

Jualan tak masuk akal di SHOPEE !
Dapatkan diskaun sehingga 80% di Shopee MY untuk hari ini sahaja!

 photo lelong1.jpg

Dah hujung bulan ni, jom kita berbelanja dengan bijak. Jualan LELONG Shopee MY kini kembali dan anda pasti rambang mata. Dari 26 Febuari hingga 29 Febuari 2016, dapatkan sehingga 80% diskaun untuk pelbagai produk yang anda inginikan di Shopee MY sahaja! 30% diskaun tambahan untuk barangan terpilih. Fuhhh…memang mampu milik ni!
Nak tahu lebih lanjut? Jom klik di sini!

15 responses to (FOTO & VIDEO) Hari Terakhir Fafau Di Hot FM AM Krew

  1. Hello says:

    Cuba cari perbezaan perkataan kepergian dengan pemergian.

    0

    0
  2. melati says:

    semuga berjaya Fafau & dpt jodh cepat…..jgn contoh Neelofa & Adik nya yg bakal berkahwin gan Khinzir….hihi.

    0

    0
  3. loyalmalaysian says:

    menyampah pulak aku tgk lelaki menangis2….entah2 dalam hati gumbira tak terkata…PODAHH

    0

    0
  4. lululu says:

    career ke carrier…?
    We’ll always support your carrier wherever you go

    0

    0
    • Anonymous says:

      its “career” dear.. carrier tu bedak talc baby carrier tu..

      0

      0
    • whosebadsinbad says:

      Hehe…carrier company DHL…entahla agak2 tak leh bawak bahasa omputih bahasa ibunda pun cantik…tapi takpela mungkin nak try…5star for effort…keep it up;)

      0

      0
      • ell says:

        tu courier laaaaa… hahahahahahaha nk tegur org sndiri pon salah… zzzzz

        0

        0
        • whosebsdsinbad says:

          Haha…betul2 hahaha padan muka aku…skola je tinggi tapi bodoh gak…takpe aku down sendiri…jgn marah la ye kat bilik morgue sorang2 ginila jadinye

          0

          0
        • whosebadsinbad says:

          Haha…padan muka aku takye jugak eh kena dolat kat morgue ni baca gossip…haha malu seh takpe aku down sendiri

          0

          0
        • babygotback says:

          Mmg betul la ada DHL carrier overseas. Kapal hantar container.

          0

          0
  5. Lorat says:

    fa fer la fafau oi.. asalkan u happy.

    0

    0
  6. Jah harun says:

    CAREER la .. Bukan CARRIER..
    Harap maklum MAK NGAH dan sewaktu dngnya ..
    Apakata cakap bahasa ibunda melayu sudah .
    Tak la rumit sangat..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ” You’re very stronger women”.. Aduh ingeris nye tu.. women tu utk more den 1.. n it shld be strong.. bkn stronger.. ckp je ler in melayu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    whatever

    0

    0