Written by Bella | January 31st, 2017

Menerusi foto terbaru Izara Aishah di akaun Instagramnya, beliau kelihatan semakin langsing dan sungguh menawan. Pendek kata, siapa lihat bentuk badan Izara memang boleh “cair” habis.

Malah, peminat beliau di Instagram juga cukup kagum melihat penampilan terbaru Izara dan berharap agar Izara terus mengekalkan bentuk badannya.

Ramai juga yang ingin tahu, apa agaknya rahsia ataupun tips-tips Izara untuk kelihatan lebih langsing dan cantik.

Berikut antara komen peminat Izara :

Wah, agak berbeza juga tubuh Izara dahulu dan sekarang, memang nampak lebih kurus. Khabarnya Izara seorang yang suka bersenam mungkin itu salah satu faktor berat badannya berkurangan. Izara, apa kata kongsikan sedikit tips untuk nampak cantik dan lebih langsing..Hehe

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (FOTO) Peminat Puji Bentuk Badan Izara Aishah Yang Semakin Langsing Dan Menawan

  1. Justin says:

    Rajin senam memang bagus buat kesehatan tubuh, cantek sangat Izara :D

    5

    2
  2. AKU says:

    ZINA

    6

    7
  3. melati says:

    Dia ni 10 x cantik dr Neelofa , Fatah tk minat ker???

    19

    0
  4. panda says:

    aku suka bentuk muka izara..cantikkk

    14

    0
  5. Anonymous says:

    lawa izara esah ni…

    10

    0
  6. Mat K says:

    Tak stim pulak anak dato k. Kah kah kah

    6

    0
  7. Anonymous says:

    Izara ni memang stunning lah. Pandai anak Dato K pilih. Pandai bawa diri and cantik pun chill.

    7

    0
  8. Anonymous says:

    Jom lancap

    2

    6
  9. Anonymous says:

    Izara cantik cuma maybe rendah sikit.

    2

    3
    • Anonymous says:

      cuma rendah ckit…salah ke kalau rendah? tinggi cam galah tu x smestinya cantik…petite girl x semestinya x cantik… *triggered

      5

      1
  10. Cikodot says:

    Sape tau dia mkn ape smpi blh kurus?
    Sharelaaa,,,

    1

    1
  11. aih says:

    perhghh.. lawa… tapi pompuan melayu biasa mmg gitu.. mula2 jer.. beranak jer.. dah x jaga badan…

    2

    5
  12. Anonymous says:

    Kt dunia huntungla….

    2

    2
  13. Nik says:

    Sory.. Dy gemuk sikit ke sblum ni.. Xperasan lak sy.. Huhu

    1

    1
  14. Anonymous says:

    x nangis pn nengok,.biasa je,, dia rendah kena kurus la…kang jd doremon plak

    3

    1
  15. SEMALU says:

    Org bertudung serba serbi dikomen. Yg free hair di puji melambung.

    11

    0
  16. Sarah says:

    Kami just takut kena jilat dengan api neraka thats why takut nak bergaya macam izara..kalau xberdosa dh lm pakai seksi2 mcm tue..sape xnak cantik oiii

    5

    1
    • Manusia says:

      Kan. Aku pun suka tengok girls sekarang rambut lawa lawa flowy ditiup angin. Hehehe Tapi disebabkan aku taknak jadi penyebab ayah dan abang aku terheret sama dengan dosa dosa aku, aku hanya mampu tengok dan telan air liur je tengok diorang. Antara 8 sebab Solat yang Allah SWT tak terima adalah tak menutup aurat. Sedangkan manusia ni, benda pertama di hisab adalah Solat. Kalau tangki Solat pun dah ‘lengang’, cemana lah nanti.

      4

      0
  17. Anonymous says:

    Fathia Latif lagi lawa, bagi aku Izara ni muka yang menjemukan lebih2 lagi kalau tak mekup.

    1

    1