Written by Bella | February 15th, 2017

Umum mengetahui Neelofa sudah pun mengakui beliau kini berkawan rapat dengan Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah.

Baru-baru ini foto Neelofa duduk bersebelahan Tengku Amir dalam sebuah majlis amal mula tersebar di media sosial. Dipercayai foto itu dirakam ketika bulan Disember tahun lalu.

Foto yang dikongsi oleh individu bernama Effie Amron itu menjadi perhatian ramai. Rata-rata netizen seakan “merestui” hubungan Neelofa dan Tengku Amir.  Siapa ada hashtag #Lofamir lagi. Kedua-duanya tampak sama cantik dan sama padan dan ada yang mendoakan agar hubungan mereka mungkin boleh ke fasa yang lebih serius selepas ini.

Mungkinkah fenomena Lofattah akan berlalu dan kini diganti dengan Lofamir pula? Apa-apa pun, kami tetap doakan yang terbaik buat Neelofa.

Sumber Berita : Effie Amron

127 responses to Foto Neelofa Duduk Bersebelahan RMS Jadi Perhatian Netizen

  1. pengkaji manusia says:

    ok ready 1,2,3 go

    12

    3
    • Anonymous says:

      fakezura dulu tahap kentut jer duduk sebelah mcm ni…tapi hakikat??

      46

      -1
      • Pekerja Gomen says:

        Artis2 mcm ni mmg jadi bahan touch n go kerabat je la..
        Artis yg mmg gilakan pangkat dan nama…
        Dulu Lofa dh kena skali… konon kerabat Kelantan nakkan dia..
        Sanggup dia tinggalkan Hans Isaac..
        Pastu kerabat tu buat dekkk je ngan dia…

        La ni…. kerabat Selangor plak..
        Sanggup tinggalkan patah…. dia buat lagi
        Sbb pangkat punya pasal…
        Tak serik2.. last ko kena dumped je nanti..
        Lepas tu keluar statement gedik..
        Saya dah bersedia nak kahwin tapi jodoh tak ada..

        Plsss la Lopa.. binatang pun jarang ulang kebodohan yang sama 2 kali.
        Kerabat sengih2 je test power
        Artis lelaki melopong makwe kena sailang
        yg retis pmpn akhirnya mereput di bucu katil

        222

        -1
        • Anonymous says:

          kegedikkan yg smakin menjadi-jadi….

          72

          0
        • org tanjung karang says:

          tolonglah.. jangan. x sanggup tengok bkl jadi pemaisuri negeri selangor. dgn gediknya..dgn egonya… berlagaknya.

          120

          0
        • cik citata says:

          lopak dah berangan dah…gambar poster beliau tergantung kat dinding setiap pelosok pejabat gomen di malaysia ini….hehhehheee

          87

          0
        • melati says:

          mcm adik sama kakak je. xde aura permaisuri pon. dah la tu…retis overexposed. x mcm cik puan norashikin, cik khaleeda, zarith sofia waktu muda2. ada kelas mereka tersendiri walaupun rakyat biasa.

          111

          0
        • mari ketawa says:

          hahahaha..padan muka siapa yg pergi ke sesi meet and greet surihati ku mr pilot. dah kena kelentong sama lopah dan team produksi. hahahaha…takkan lopah ni nk la sama budak hingusan patah kicap cap tamin tu wei. hahahaa

          57

          -1
        • Mata mata says:

          Nak komen agak2 la. Ko ingat kawen leh wat main2 ke. Bior la dia nak kenal hati budi lelaki yg berminat kat dia dulu. X kira la pangkat ape pun . Kasi la dia peluang. Mmg la lopah kurang drpd segi agama walaupun bergelar hajjah tp dia hanyalah manusia biasa yg sedang mencari cinta

          -1

          43
        • lolofafa says:

          aku rasa bukan lofa tinggalkan fatah, fatah yg terkantoi ada pompuan lain hari tu dulu. aku rasa itu pun contribution factor gak tuh selain pangkat. huhu

          2

          56
        • Anonymous says:

          biarkan la mak aji berangan atau dah target nak jadi permaisuri. itu hak dier. dier nak cari yg setaraf dgn dier atau yg lebih up lagi bukan ngan jantan yg hanya berangan nak Valet Parking Pat KLCC hehehehehehe. mak aji tu ari pegi birthday RMS pat Thailand eh???? anyway enjoyyyyy………

          4

          30
        • A Semat Sayed says:

          Jgn nanti hanya tinggal konsep …Awan Yg Terpilu ..ala KimK Faz! Berderai air mata mcm hujan!

          58

          0
        • kak kepoh keje gomen says:

          hahaha… setuju sangatt.. yg kes shasha abdul aziz tu hrmm… dengar2 kelas atasan.. .. wallahualam la… x baik tuduh. wakakakaa…

          kes lopa x habis2.. bakal abang ipar jahanam acah2 gangster.. x malu.. kalau aku jdi parents, xdernya nak ambik si nanas tu jdi menantu… baran x bertempat.. buek malu masuk mejelis je… nak2 lepas lopa bidas si nanaz kt twitter smlm.. mmg buku dengan ruas la.. hahhaa…

          kes kerabat kelantan tu dh sah2 penipuan je.. maunya agong x ngamuk orng sebar fitnah dia nak kat lopa.. nasib x kena saman je ngan agong…

          tengku amir mmg high taste la.. dh namanya prince.. haruuu… tpi tula ..lopa kalau kejar duit, lama2 tersungkur kau… semoga semuanya baik2 belaka…

          3

          0
        • Sporean Gurl says:

          Fara Fauzana kan dah cakap kasi hint. Fattah bukn taste si Lopak. Ni lah taste Lopak. Ikan besar yg ada status. Mata duitan gak la semua ni. X de beza pon. Same je semua retus yg berhijab maupun freehair!

          68

          0
        • ash says:

          setuju dgn pekerja gomen

          kalau org lain boleh tau background org yang kita nak kenal ni mcmane
          knp berani amek risiko utk diri sendiri semata2 nk glamer dgn statu diraja

          1

          0
      • Lalala says:

        Hans Isaac hanya mampu tersenyum nakal…

        40

        0
        • ampun patik tuanku says:

          Harap pihak istana S’gor bacalah BN ni. Memang x berkenan aku Lopak sama RMS. Please HRH Raja Muda, make your decision wisely…

          124

          0
        • Anonymous says:

          hans bertuah kalo lopak jadi permaisuri….dah merasa dulu kekdahnya,,.. dah tua nanti mesti senyum sorang

          43

          0
        • Podaaaahhh! says:

          Lopah ni talam wei. Photo gi Thailand sorok. Dgn Hans dulu pun camtu. Hipokrit giler…

          58

          0
        • Mat Ronggeng says:

          Hah…Korang google ni “Shaha Abd Aziz 30 ribu” and “Tengok sekali image sexy ex-gf RMS tu…

          Tahniah Lofa on your “Catch of the century”…. Kalau kau terkantoi kan Fattah punya text whassap… Ko mesti boleh kantulkan RMS punya attitude…. Congrats !! Lepas ni boleh berangan jadik pemaisuri.

          13

          0
        • Cik bunga says:

          La,pompuan yg shasha aziz tu dlu ex wafi yg ex anne ngasri tu. Lepas tu dia becinta dgn rms pulak ke

          8

          0
      • akak kepoh says:

        akak x restu…akak x restu…
        jgn RMS….Lopak poyo!!!

        53

        0
        • Mat Ronggeng says:

          Korang semua Google “Shaha Abd Aziz 30 ribu”.
          Tulah RMS punya gf dulu.

          Lofa nak sangat jadi “princess”… Hahahaha… Go ahead dgn jantan tu…Hahaha.

          60

          0
        • Azieyie says:

          Mcm Fakezura…ke hulu hilir akhirnya…Pelamin Anganku Musnah ..Dijilat Api gitu tajuk lagu! Rentung hanya tinggal abu yg berterbangan..nan sepi nan lara lagi nam hadooo!

          60

          0
      • Jgn Buat Lupa says:

        hans isaac sengeh sambil makan popcorn je. sah2 dia dah dulu.

        hebat hans…yg lain tu just hahahaha… ________(isi tempat kosong)

        62

        0
        • Mamaliya says:

          Patutlah Lopak asyik speaking aje. Warm up nk jadi VVIP kaedahnye. Jgn lupa dia anak raja…kuasa madu ditangan dia. Jgn nanti ko pendam sebuah duka. Luar glamer…dlm …merana!

          52

          0
        • Peniaga says:

          Just..cuci hampas ala hampas kelapa parut?

          17

          0
      • Anonymous says:

        biarkan la mak aji berangan atau dah target nak jadi permaisuri. itu hak dier. dier nak cari yg setaraf dgn dier atau yg lebih up lagi bukan ngan jantan yg hanya berangan nak Valet Parking Pat KLCC hehehehehehe. mak aji tu ari pegi birthday RMS pat Thailand eh???? anyway enjoyyyyy……… tak payah ambik pusing org lain cakap janji you will be the Queen satu ari nanti.

        0

        22
    • katak says:

      baguslah…nanti jadi fazura. lepas kena reject terus keneneng x keruan…semua job rembat. jadi penyanyi lah, deejay tv lah…mcm2.

      42

      0
    • Kiah says:

      ber baby-baby tak korang ghaser???

      27

      1
    • Kak Mah says:

      tudiaaa punya sengeh…sampai ke telinga. mesti dlm hati teringin nk naik pribate jet kan..jalan atas karpet baldu merah.

      36

      1
      • Mat Ronggeng says:

        Ala ala Kak Semah gitu….

        19

        1
        • Anonymous says:

          Lopak xleh lawan Kak seMah. First Lady kot. Sultanah pun x sepower dia. Kak seMah selalu naik pentas..taraf sama Najib tu. Ko gila..wanita paling berkuasa tu. Dia hempas sanggul tebuan dia kang habis xleh bernafas semua!

          23

          0
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Hurm rasanya cam x jadi.. Lopah ni ckp pusing2

      20

      1
    • RMS douchebag lofa bitch says:

      Raja Muda Selangor ni dah tebuk berapa lubang dah. Pegi google raja muda selangor bersepah gambar tak senonoh. Dgn shasha abdul aziz tu merata dia tebuk. Aku follow shasha dulu aku tahu la. London berapa kali tido bilik sama. Bodoh sangat sanggup pilih jantan jijik camni just because dia ada pangkat.

      58

      0
    • Dr Badariah says:

      Yg bercinta dgn Juliana Evans tu saper lak? Tu lagi…wow! Kumis dia saja bisa mencairkan kaum hawa. Akak taste giler!

      22

      0
    • Minta Pencerahan? says:

      RMS ni anak siapa? Cik Puan Lisa yg dr US tu ke? Atau sebelum tu? Pening..

      9

      0
    • Popi says:

      Amek pompuan yg senonoh sikit nk jd kan bini, sultan Kelantan pon x hingin dulu kan..

      12

      0
    • Anonymous says:

      Ni gala dinner amal “Make a wish” December lepas. Company Neelofa one of the penderma. She was seated next to RMS, takde salah pun.. Ramai lagi yg pergi majlis tu..kesian Neelofa difitnah sebab just gambar ni. Dan lagi dia dah lama kenal RMS right before Fattah..

      3

      10
    • nyampah says:

      adui….. tak hbs2 psl minah ni! byk betul gosip dgn jantan, nikahnya tak jgk!

      3

      0
  2. sara says:

    Macam2 ada…

    4

    0
  3. Anonymous says:

    kahkahkah

    3

    0
  4. aku says:

    hahaha..aku cuma kesian team lofatah tu je..kih3

    28

    0
  5. Anonymous says:

    Patah Amin sila teruskan buat buku2 selfie & kata2 tak berinspirasi. Mak Aji cuma pandang lelaki yg ader kedudukan & setaraf dgn dier not with a guy yg hanya bermimpi nak Valet parking pat KLCC.

    29

    0
  6. Anonymous says:

    senang cakap…sapa2 ikut lofa nie…KOBODOH la jwbnya.

    19

    0
  7. kupu-kupu malam says:

    abis selama ni dok bergesel ngan fatah amin tu dah kenapeee..campak je tudung tu… nak tengko die bergesel pulak dgn tengku amir ni..ya allah jauhilah segala keturunan aku berperangai begini

    27

    0
  8. Pening says:

    Adoii cari la org kelantan jugak. Tak payah sibuk2 nak jd org selangor pulak.

    27

    0
  9. lisa says:

    x sesuai..nampak lofa tua.

    24

    0
  10. aih says:

    sementara masih ada value dan vagina masih digilai ramai… baik aku cekup kerabat diraja dulu sementara boleh..

    10

    0
  11. Anonymous says:

    such a drama queen..hajah birahh

    20

    1
  12. sara says:

    HAJAH BIRAH

    13

    0
  13. Anonymous says:

    Lepas 1 jantan…cari jantan lain. Dh desprate nk kawin ka ..2017 dh 2 bulan dah. Hjh Lofa…belajar malu sikit yee.. Nak ke.yg dh biasa.gelumang dgn mcm2 bangsa ni??

    16

    -2
  14. nana says:

    sebab kawan baik kan..so lofa temanlah RMS ke mana saja..ni process kenal hati budilah..harta/rupa/agama mana penting..fatah ni one of option kan

    10

    0
  15. r.nazeeya says:

    susah nak cakap kejab Lofatah, siap beri moral support masa main bola pada masa yang sama Lofamir, Wallahualam.

    10

    0
  16. Anonymous says:

    nak merasa silakan…. nanti tau le langit tinggi rendah….

    13

    0
  17. lara alana says:

    BAB, benda ni pun nak jadi isu ke?? aduhh.
    duduk sebelah tak semetinya bercinta.
    siap cakap sama padan la apa lah.

    4

    3
  18. Mike says:

    Ooo sebab tula tak nak berlakun dgn patah amin lagi, haha otak ko org bole baca la, lopattah aje yg gila meroyan suruh ko berlakon dgn fattah,, kesian fans kena game

    9

    0
  19. Rakyat Kelang says:

    bakal jadi sultanah gedik…

    oh tidaaaaaaakkkkkkkkk!!!!

    30

    0
  20. abg B says:

    nnti selangor bakal ada hospital sultanah neelofa..yeahhhh

    10

    4
  21. Anonymous says:

    sukanya dia….mcm kerang busuk.

    10

    0
  22. kak elly says:

    OMG!!! makin lama makin teruk taste ko lopa oiii… tedesak sgt nk belaki ker???

    12

    0
  23. Anonymous says:

    selama ni percintaan fattah dan lopah sekadar strategi. takziah kpd yg percaya.

    25

    0
  24. LIPAH says:

    Teringat kisah Teratai Layu Di Tasik Madu. Aku sekolah rendah masa tu. Harap naseb ko x mcm dia dik

    16

    0
  25. Menteri Kwangan says:

    Aku cabar neelofa jadi permaisuri selangor tapi dia tak akan sahut. Sebab dia nak juga jantan yang impian dia cuma mampu Valet Parking kat KLCC mungkin dia fikir itu dah setaraf CEO FASHION VALET. Kelakarkan hahahaahhahhaahahahhaahahahahahhhahhhhhahahaahhahahahaha

    6

    2
  26. no name says:

    pls laaa…raja muda ni mmg ke laut dah..sila google…hancur negara ada sultan cmtu…

    21

    0
  27. anonymous says:

    Hjh bajet2 suci…holiday atas cruise dgn RMS. ig letak gambar Madinah…… so org tak suspect

    20

    0
  28. Anonymous says:

    Takkan bertahan.. nmpk Raja Muda mcm adventurous. Anak raja maklumlah..main kuda, sukan polo, kapal layar, lumba kereta F1.
    Lopah ni mcm xde hobby je. Mcm xde common interest. Entah lah..mcm boring!

    41

    0
  29. Spy says:

    Hipokrit…pergi Thailand x pulok ko nk kecoh. Dia ni mmg pandai berpura-pura!

    33

    0
  30. Mahzuin says:

    Dgn kerabat, mula2 ketawa sampai ke telinga…kemudian menangis dlm senyuman. Makan hati laaa, u ingat diaorg nk setia?

    14

    0
  31. Naimstar says:

    Bila aku baca headline RMS..mula2 aku ingat Ramli MS huhu

    34

    0
  32. Hmnn...podahhh! says:

    Konon mahu lelaki yg matured dan stabil. Anak raja…umur 5 tahun pon stabil. Harta pusaka kot…

    41

    0
  33. gedik lopak says:

    TAK LAYAK POMPUAN CAM LOPAK NAIK TAHTA WEIIII..
    AS A SECOND, LAYAK LAA..
    PIKIR LAA YG LEPAS LEPAS..

    14

    0
  34. Anonymous says:

    Besok clash…ambil jantan Melayu biasa. Mcm si .. Ogy, Fazura dan Raja Ema!

    19

    0
  35. Kak Lazeriah says:

    Penunggang agama #1 !!! Padahal…miang kalah yg x berhijab!

    13

    0
  36. Pengawal Istana says:

    Sekor dah masuk jerat hoiii…

    9

    0
  37. Aku kompius says:

    Huhuhu pe sal komen aku tak msuk tdi..lofa delete ke?hehe apesal muka RMS ne mcm mikel ang? Ke aku sorang je rasa?huhu

    11

    0
  38. Anonymous says:

    Alah..dlu ak pernh dlm situasi sama..wlpn bkn ank raja..tp someone la.. ak rs cam xde cinta.. klau ikutkn kestabilan pangkat darjat baik semua ckup. Tp mmg xad cinta.. Sbb ak xminat perangai die yg lepas..sebijik jgk mcm prangai lelaki spt gmbr diatas ni. Sosial scr xsihat. Mgkn org len boleh la take risks..tp sblum kt kena..tapislh psgan hidup betul2. Jgn nnti sibuk nk act ko lah wanita pling tabah sbb dpt laki mcm xde laki. Cayela lofa..jgn sbb nk mengejar darjat..jgn sbb ko rs masa da suntuk sbb xkawen2 lg..ko plih mn2 laki.. dlu ak pnya timing pn lari..trlmbt ckit..tp akirnya dpt lelaki yg alhamdulillah mmg the best in the world

    3

    0
  39. Anonymous says:

    Huhuhu ye..ada brape komen aku tak masok leh nak jg kongsi pada pmbca yg len tpi check blik takde pulak..kekdg2 d statement len pun penah jugak komen aku tak msuk huhu apapun rms mcm muka mikel ang lah

    3

    0
  40. Geli2mat says:

    Semoga neelofa ni dikurniakan ustad ke. Org yg bijak pandai agama ke.yg leh bimbing dia. Dh ke laut dh ak tgk hajah lopah ni.

    5

    0
  41. Anonymous says:

    Jujur aku kata…..tak sesuai langsong!!….bagi aku bukan kata Neloffa tak cantek ke apa ,tapi memang tak sepadan,RMS tu baru berusia 20 tahun kalau tak silap sedangkan Neloffa sudah berusia 28 tahun.Mungkin tak menjadi masalah jika pada orang biasa tetapi ini melibatkan anak Raja……yang bakal menjadi Raja Selangor.

    13

    0
    • Littlemisskahkahkah says:

      Tengku amir is 27 this year sebaya dengan fattah. Neelofa 28 tahun. Tapi nampak lofa nampak mcm jauh lagi tua kan ahahaha. Tu la suka make up kan dah hilang seri muka yg ori. And yes i setuju lofa dengan tg amir ni entah celah mana yang sesuai nya. Neelofa ni boleh ke ikut adat istiadat royal sedangkan dia bersin dan ketawa main hauk je ya rabbana…

      10

      0
  42. neelofammgsedaputkmain says:

    buat stock kongkek je..dh puas nnt bye2 la…

    11

    0
  43. Anonymous says:

    Ni gala dinner amal “Make a wish” December lepas. Company Neelofa one of the penderma. She was seated next to RMS, takde salah pun.. Ramai lagi yg pergi majlis tu..kesian Neelofa difitnah

    0

    4
  44. RESPEK says:

    Brsepah gambo mamat ni kat google…pompuan, arak, n sewaktu dgnnye mmg dh sebati….x tau la sbb dh jd bakal peneraju takhta ni dia dh brubah…kesian….lahir dlm kemewahan….tapi prlakuan bgaikn mereka yg miskin agama…

    6

    0
  45. aaakulahhh1 says:

    udah2 le lopa…ko tuhan dah kasi rezeki jadi anak org berada…ada rupa…meniaga elok…jgn dok tamak sngt…kalau nk tamak pn cari la yg elok …
    ni si RMS ko tgk le gmbr2 leak die berparti sume tu…minuman apa sume..
    ko dah ada duit…n org sekeliling ramai jugak la yg memuja etc..so x yah nk gantung kan lelaki sngt..

    jatuh standard jek la ko ni..x habeh2 gatal burit nk kat kerabat aih…
    kerabat ramai2 aku kenal or member pnye menber..mostly sume hancur…tp belakon mmg pandai la kat dpn org..sbb ramai muke jambu ..letak kopiah jek…terus org ingat alim ulamak sbb jenis kulit putih merah ni..

    ramai tengku2 yg baik2 tu dlm DRAMA TV jek dek oi..
    yg kat luar elok2 berapa kerat jek..n yg elok2 tu plak x de nye nak tergedik kat ngoko…dok gelak dlm Meletop cam jantan…x jaga tingkah laku camtu…mana nye kerabat elok2 nk oi

    3

    0
  46. zupzapzupzap says:

    Nmpk kt atas meja tu mcm gelas arak..

    2

    4
    • boooooo says:

      kat rumah aku banyak “mcm gelas arak” ni, kau nak?? its just a glass, it doesn’t mean arak or whatsoever. Fikiran sempit kau ni..

      14

      0
  47. Anonymous says:

    Lupah oh lupah..jantan je gosip ko nok?!!!

    2

    0
  48. Mak Becok says:

    Syukur Alhamdulillah kalau YM Putera Raja kita yg. sangat penting takhtanya ini (yg. amat diidamkan penyamaq2 Zionis -ejen2 Musuh2 Islam/Melayu) – akhirnya berkahwin dgn. gadis Melayu bermaruah dan bersopan!

    1

    3
  49. Kat says:

    Aku bayangkan lopak kata dia nk lelaki beriman n bertanggungjawab..x kisah sal reta n darjat.
    Aku bayangkan abam bocey..kahkah..nk tgok telus ke tak.. elehh…minah pasir mas adik badik ni memang jadi bahan bualan sejak dulu lg…masa lom jd artis lg. Kes perasan kuat sgt..sampai cikgu cikgi pun dikatakan jeles dgn baka dorg..kehkeh..kau org dtg pasir mas, kubang kerian, tumpat…kb..muka cam lopak ni ramai duk meniaga sayur je dengan penuh tawaduk. Tadek rasa sume org dengkikan dia pommm..

    16

    0
    • Ayam jepun says:

      Hahahahja muka lopak ni mne exclusive? Muka sma je sederet ngn fathia, fasha, sariyanti, typical perempuan melayu biasa je mata bulat, xde pape yg exclusive smpai nak jeles, hahahahha

      9

      0
  50. Kaum kerabat says:

    Relax larrr… RMS ketawa jer… Korang tau tak berapa banyak girlfriend RMS ni juggle? He is still young uols… biarlarrr neelopak berangan sorang2

    5

    0
  51. AKU says:

    MATA DUITAN PUIIIIIII

    2

    0
  52. Rins says:

    Neelofake

    1

    0
  53. aish says:

    muka macam nelopa ni bersepah kat kelantan ni..

    3

    0
  54. mak cik cleaner says:

    sekarang bukan masalah neelofa aku fikir tapi si amir ni kalau tengok sejarah dia.. haishh malu nak pulek aku nak mention.. google lah sendiri.. nak panggil tengku pun rasa menyampah

    4

    0
  55. Anonymous says:

    mmg kerabat diraja kat malaysia ni mcm tu…dr dulu lg smpai ke hari ini…arak,perempuan,party dh sebati dlm hdp diorg….dari y tua nk mampus smpai ke ank cucu,cicit perangai sme je…ptt laa malaysia ni mcm2 bala…y sultan kaki pub,y menteri pun ape kurgnye…y kene bala rakyat biasa…sbb tu Allah dh pesan siap2 “amal ma’aruf nahi mungkar” sbb bala Allah turunkan pd semua bkn pd si tukang maksiat..krn kt rakyat ni dh tau perangai pemimpin2 tp msg2 ade mata buta,ade telinga pekak..ckp lbh2 di tuduh murka..masuk lokap..silap2 mati kene simen..

    xde ke pemimpin y btl2 ade agama ni…muak aku tgk gmbr cucu,cicit raja2 ni berparty seks…

    7

    0
  56. Dina says:

    Cuba tengok gambar di atas red wine dan arak berluluasa di atas meja… memang minuman rasmi kot.

    0

    0

Leave a Comment

Optional