Written by Bella | June 19th, 2015

Baru-baru ini, selebriti Neelofa ada memuat naik foto mesra bersama seorang jejaka yang agak kacak rupanya di laman Instagram miliknya. Jika dilihat wajah jejaka tersebut jelas mempunyai ciri-ciri Pan Asian.

Menurut portal Murai,  Neelofa sedang bekerjasama dengan lelaki tersebut yang merupakan seorang model bernama Malek Marcus McCorne, kacukan Melayu dan Kanada. Kami tidak tahu projek apa yang mereka sedang usahakan tetapi mereka sering nampak bersama.

Ada peminat dan pengikut Neelofa merasakan mungkin mereka sedang menjalinkan hubungan cinta dan berdoa agar mereka bersama sehingga ke jinjang pelamin. Tidak dinafikan memang mereka nampak sepadan bersama, iyalah sorang cantik sorang lagi handsome. Tapi kita tidak boleh cepat cetuskan spekulasi sehingga tuan empunya badan umumkan perkara itu sendiri. Sumber Berita: Murai

bnP.S: Khas untuk pembaca BeautifulNara, masukkan voucher code “msrayaxnara20” untuk mendapatkan promosi 20% daripada www.misclaire.com. Promosi sempena Hari Raya ini hanya sah untuk 3 hari sahaja. Saiz disediakan sehingga 8XL. Jadi silalah bersegera sebelum stok habis. Jangan lupa LIKE Facebook MisClaire, follow Instagram MisClaire atau layari www.misclaire.com untuk melihat lebih banyak koleksi dan promosi hebat.

 

46 responses to Foto Jejaka Kacak Bersama Neelofa Cetus Tanda Tanya

  1. Anonymous says:

    sdare2 dia jgk kot.. klu xkn la btongkat bahu.. bgambar rapat2 kn.. ari tu xnk salam bsentuh tgn.. jd yg ni mungkin sdare2 dia jgk kot..

    0

    0
    • Loopa Loopa says:

      haku pun fikir benda yg sama.

      1

      0
      • si dia says:

        confirm kazen ni.
        lepas ni banyak yg melatah yg cakap bukan bukan

        0

        0
        • One Direction says:

          ni lah penyanyi Arab Kun Unta tu. Tak handsome pun,,,, handsome lagi Zayn Malik aku.

          0

          0
        • Bukan Mahram & Mahram. says:

          Cousin bukan mahram kecuali parents @ parents tiri, adk brdk kandung @ tiri berlainan bapa, datuk nenek. Jika suami kpd ibu saudara ( adik bapa) juga bukan mahram jk kita perempuan. Yg mana ada hubungan darah shj ibu @ bapa saudara shj yg di kira mahram. Sy lihat ramai umat islam terutama org melayu, suami @ isteri kpd bapa dan ibu saudara yg tiada prtalian darah, mrk tdk menjaga aurat. Jk seorg prmpuan pergi ke rumah ibu saudara ( adk prmpuan kpd bapa mrk ) , ada suami makcik tutuplh aurat dgn sempurna. Batal wuduk dgn suami mck itu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tak kesah pn dianggap blagak alim. Sila quotekan ayat sy yg kate dorg bsentuhan..sy cuma bgtau xkire sapepon klu kazen tu xboleh sentuh2 klu blapik pn xboleh sentuh sesuka hati kecuali xsengaja.
          Klu ade yg panas, cermin diri tu, tgk hati masing2 itam mungkun.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Nape gmbr tu mcm dia tgh tongkat dagu kt benda lain, kbetulan llaki tu berdiri dpn tu? mcm x kena je..tgn neelofa plng blkng tu kena kt lain, bkn bahu

          0

          0
        • Anonymous says:

          lelaki duduk. perempuan tepek belakang kerusi

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          cuba tgk gambar tu betol2..aku tak rasa lofa tongkatkan dagu kat bahu jantan tu…kalau betol, muka lofa mesti kena sama size dgn laki tu…ni namanya illusi optik…nampk lofa tongkat tp sebenarnya dia posing menongkatkan dagu ke tangan dia di belakang mamat tu…and kalau betol2 jodoh, mmg padan bro…semoga ada jodoh…amin…doa kan yang baik2 utk kalian…~

          0

          0
      • Anonymous says:

        kazen pn tak bole tongkat2 dagu pegang2 tgn ye..batal air semayang.

        0

        0
        • Lovelyvic says:

          Ustajah…. dia takde air sembahyang pun aku rasa…
          Lagipun kan berlapik tu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Klu blapik pn bole ke pegang2 suke hati. Peluk2? Hagak2 la..matlamat xhalalkn cara.
          Btw paham x maksud batal air semayang tu?! Bkn sebab die tgh dlm wuduk.
          Laen kali belajar agama lebih cket ek. Xkesah dipanggil ustazah or ustaz online asalkn menegur bend yg btol.
          Selamat bpuase dan tingkatkan ibadah ye.

          0

          0
        • One Direction says:

          masuk blog gosip nak berlagak alim,, padahal pic tu Lofa kat belakang tak sentuh pun lelaki tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tak kesah pn dianggap blagak alim. Sila quotekan ayat sy yg kate dorg bsentuhan..sy cuma bgtau xkire sapepon klu kazen tu xboleh sentuh2 klu blapik pn xboleh sentuh sesuka hati kecuali xsengaja.
          Klu ade yg panas, cermin diri tu, tgk hati masing2 itam mgkn

          0

          0
        • mummy says:

          gambar tu trick jer, kalau perhati betul2.. tangan neelofa x kena bahu mamat tuh…

          0

          0
        • mummy says:

          bila masa pulak neelofa tu pegang tangan ?
          pakat main komen jer, tengok lah dulu gambar tu betul2 sebelum komen…

          0

          0
        • Sedara che ta says:

          Wei ustazah…
          Kau yg lebih2 emo… dah kenapa???

          0

          0
    • Nona says:

      Mana de tongkat bahu. Kan ke dia letak tgn bawah dagu. Lelaki tu wefie bahu ke situ. Duh. Camera trick

      0

      0
    • Kijang says:

      Takyah la nak tgkap gmba betongkat kat bahu dia.. Awak tu pkai tudung..

      0

      0
  2. PHB SISI says:

    mungkin kazen dia kot.. kan dia ni ala ala arabian jugak.
    mesti banyak yg mengutuk lepas ni..
    i jamin

    0

    0
  3. si dia says:

    confirm kazen ni.
    lepas ni banyak yg melatah yg cakap bukan bukan

    0

    0
  4. Peminat sukan negara. says:

    Malek marcus!! Bekas Atlit Malaysia.
    Bekas pelumba basikal negara. Cyclist
    Bawah MSN majlis sukan negara. ->boleh google nama dia.
    Dulu time junior ,Malek seorang rider berbakat.. Dia duduk di Majlis sukan negara Bukit jalil
    Lepas tu rasa nya dia quit cycling balik negara ayah dia Canada.. Mak dia orang melayu
    Then skrg dia balik malaysia do modelling rasanya… ni time dia buat modelling untuk brand berkerjasama dgn neelofa
    -Allahualam.- Selamat berpuasa semua

    0

    0
  5. nur arin says:

    Rasenye gambar ni bkn bertongkat bahu..neelofa duk jauh dibelakang…mcm gmbr bertindih…

    0

    0
  6. Jenab says:

    Seeloknya tengok dulu betul2 pic tu , dia tak tongkat dagu pun kt bahu malek ni .. camera trick yg nmpk cm dia lentok kat bahu malek . jgn la senang2 fitnah . bulan puasa nak oiii

    0

    0
    • Jgn mengundang fitnah says:

      JANGAN uploadkn gambar yg boleh jatuh fitnah terutama jk lelaki itu bukan mahram kita. Camera trick @ tidak, di takuti boleh menyebabbkn fitnah. Jk ia berlaku fitnah krn gambar itu, Hukumnya berdosa. Wlpn tdk sebesar dosa fitnah org trhdp kita, ia tetap berdosa juga krn kita sndri mengundang fitnah itu. Jgn pandang dosa spt lalat tp lihatlah dosa itu spt bukit yg menimpa di atas kepala kita. Sila letak caption @ tdk perlu uploadkan gmbr agar ia dpt menghalang fitnah dr berlaku. Halang dr berlaku fitnah dan kita telah melakukan tugas kita sbg hambaNya krn mnjaga kehormatan kita sbg muslimah.

      0

      0
  7. peminat sukan negara. says:

    nur arin: yes..neelofa jauh di belakang..mcm gambar bertindih… -Allahualam-

    Lagipun time malek junior malek memang handsome.. sekarang lagi la sebab mix kan.. so tak terkejut la kalau neelofa suka malek.. muka malek ala ala boleh berlakon cerita Twilight…
    kalau tak suka, kenapa masing masing post gambar dekat instagram? hehe
    Mungkin promote brand yang diorang berkerjasama :-)

    0

    0
  8. Ok ap says:

    haaa…klau dia org kapel pn ok jugak..sepadan..klau dlu ngan hans bukan x sepadan..tpi hans tu dh nmpk tua la…menjak berhijab ni lofa dh kurang kontrovesi…bagus2..

    0

    0
  9. Hanz Cicak says:

    i love u Neelopak..forever..this ever..mumbraaaa…Thundercat alus.

    0

    0
  10. Yaloo says:

    X lah hmsem mne pun..sbb dia kcukan ,tu yg igt hnsem jek.but not my taste..

    0

    0
  11. NKD88 says:

    yup. pic tu tak kene bahu, lopa jauh kt blkg. :)

    ensemmm btw, ala2 paul walker :)

    0

    0
  12. mawar says:

    nampak sgt korang ni jakun kan x tau camera trick…sekali tgk pun dh tau lofa x sangkut tangan kat bahu lelaki tu

    0

    0
  13. winna says:

    apa niat neelofa upload gambar itu… itu saja…

    0

    0
  14. melati says:

    Macam Pakistan jual Karpet jer…kena pakai cermin mata Neeflora ni..

    0

    0
  15. sapa2 says:

    Malek tuh dah berpunyaaaaa…..

    0

    0
  16. sapa2 says:

    Malek tuh dah berpunyaaa…ada citer psl dia dlm satu mjlh br2 ni…dh x ingat mjlh aper tp dia jd model muka depan mjlh tuh

    0

    0
  17. KakLeena says:

    Kepada yg ckp negatif tu akak nk pesan..takyah la nk berlagak alim kat sini. Dia bukan laga pipi pun dgn jantan tu. Ambik gambar je..kalau korang tak suka tgk, jgn la masuk blog gossip.

    0

    0
  18. mrs pip says:

    aduh …. byk pula penasihat si lofa ni ;) … whatever …peace yo, sekadar gambar biasa biasa ja pon… lofa tu bukan malaikat pon sampai bergambar setakat mcm tu byk pula yg komen negatif … jom muhasabah diri … maybe yg bagi komen negatif tu tak pernah langsung kot bergambar dgn lelaki … adus!

    0

    0
  19. WAwA says:

    Kenapa xder yg kata mcm muka remy ishak? ^_^

    0

    0
  20. gatai lagi says:

    tengok mata dia wow asyik,asyik asyikkkkkkk

    0

    0
  21. mojo says:

    Terdesak ke??.bersalam tak mahu,kalau bergambar lentok kat bahu itu mahu…artis.

    0

    0
  22. Lengan says:

    Lengan tu juga aurat. Harum maklum wanita-wanita diluar sana ye. Bukan kepala aje nak ditutup. Lengan tu pun aurat. Ramai yang terlepas pandang.

    0

    0
  23. cam haghammmm says:

    Adoiiiiiiii setiap kali baca komen kat Bnara ni mesti ada oshtat n oshtajah bagi nasihat mcm laa bagus sangat. Sedeyyyy. Bila aku check ip sekor2 n skodeng FB korang semua yg mcm oshtat n oshtajah ni gambo n komen kat FB n instagram mcm haghammmm. Betui kan diri dulu k.

    0

    0
  24. lolo says:

    mcm yusry pn ada

    0

    0
  25. Anonymous says:

    laa…aku ingat kan kembar yusri…mne dtgnye mix??bese je kot muke…ade y kate cam muke paul walker bute ke ape korg ni..hahaha…jauh bebenor..

    0

    0
  26. bedah says:

    salam Naelofar,

    di nasihatkan x perlulah nak upload gamba2 yg boleh mendatangkan fitnah…MOTIP???mmg la gamba ni dari ig malek, tp b4 malek masukkan ni, sure minta kebenaran lofa..ni masa ni kat penang!!! so apa motipppppp nyaaaaa?????????? ko kan bertudung!!!!! sana sini upload pic dlm ig tunjuk alim!!!!!!!!! sombong!hidung tinggi!

    0

    0