Written by Bella | August 3rd, 2016

Mengumumkan bakal berkahwin dengan seorang ahli perniagaan bernama Hafiz, ramai sekali yang ingin tahu bagaimanakah rupa bakal suami Fara Fauzana.

Terbaru, ada sumber telah mengirim dua buah foto kepada portal BH ONLINE yang mengatakan jejaka didalam foto berkenaan adalah Hafiz.

Ingin mendapatkan kepastian, pihak BH telah menghubungi Fafau. Namun, selebriti itu tidak mengesahkan ataupun menafikan jejaka tersebut adalah bakal suaminya.

Menurut sumber lain pula, Hafiz dikatakan menjalankan perniagaan dalam bidang perhotelan milik keluarganya di London. Wah, bukan calang-calang orangnya.

Bukan itu sahaja, Hafiz juga dikatakan sudah mula berjinak-jinak dalam bidang politik.

Ermmh, tidak mengapalah jika Fafau enggan memberikan sebarang komen lanjut. Kita tunggu sahaja sehingga hari pernikahan beliau untuk mengetahui siapakah lelaki yang telah berjaya membuka pintu hatinya itu. Jika benar lelaki didalam foto berkenaan adalah suaminya, jujur kami katakan mereka agak sepadan juga. Hehe..

Sumber Berita : BH ONLINE

34 responses to (FOTO) Adakah Ini Bakal Suami Fara Fauzana?

  1. ghadisk says:

    sweet ape.. congrats korg..!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    sekali tengok macam aflin shauki pun ade..

    0

    0
  3. luklu says:

    kalau ye pe masalahnye….ok je…

    0

    0
    • anon says:

      dia org cume kata ada iras adflin je, bkn ada masalah pun. Whats wrong with you??? sentap tak tentu pasal..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    sekali tengok macam afdlin shauki pun ada

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sekali tengok macam afdlin shauki pun ada…

    0

    0
  6. jemah says:

    mcm muka laki misha pun ada

    0

    0
  7. Anonymous says:

    muka seakan sama dedua…

    0

    0
  8. lola says:

    aiseyyyy…comei bakal suami fafau..sesuai la ngan fafau..tahniah!

    0

    0
  9. Redvine says:

    bukan ini lah…handsome plus putih2 orang nye…tinggi dan kurus…pernah keje bank sebelum ni…

    0

    0
  10. orgkampongyo says:

    bertuah badan dapek org kayo..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dapat yang beriman dan berakhlak mulia lagi best… Duit banyak tak semestinya menjamin kebahagian… walau tak dinafikan duit itu perlu untuk kelangsungan hidup…

      0

      0
  11. kikiki says:

    yang penting xkacau suami org.

    0

    0
  12. rindu says:

    rase cam dude je..
    kalau rasia rasia ni selalu je :. …mesti takut saham jatuh..kawin laki orang..kawin janda..kawin duda.. no. 2. 3 4.. heheh
    same2 kita nantikan ok
    anyway .. tahniah ye

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalu duda pn apa salahnya..kalu kena pompuan pandai plak ckp janda dh tentu janda anak dara blm tentu dara..so kalu laki pn sama le konsepnya..xpela dude pn janji ada agama & ada duit..contohi sofia jane & irma hasmie tu dapat dude pn dude kelassss

      0

      0
  13. Anynomous says:

    Org kata kalu muka akan iras jodoh kuat..tp kita xtau ketentuan allah..moga bahagia..

    0

    0
  14. nilopa says:

    nAK PUBLISITI jugak ke fafau? nak kawin, kawin je lah!!! semak

    0

    0
  15. tasikpermaisuri says:

    padan la sgt debab sama debab

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bio le fafau klau x nk tunjuk bakal laki dia dlu….klau la btl pic y d atas tu..memg sesuai la sgt ngan fafau…sepadan…harap sgalanya d permudhkn…doakn y baik2 je..amin…

    0

    0
  17. Beautiful Norra says:

    ini jew kew yg Fafau mampu…??? tanya je…jgn sentap…kbye~

    0

    0
  18. Ctdkey says:

    Gemoknya mcm Lembu pon ada…haha Elokla tu Fafau lgpn Fafau dh cukup tua dah, udah2 laa, buat anak plak pasni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Waaa mulut kau… berani gila kau kutuk kejadian Tuhan kan.. doa banyak ye supaya badan kau sentiasa kurus slim plus sihat.. jgn jadi gemuk takut ada yang kutuk kau gemuk macam babi lak nnti.. sedih

      0

      0
    • Mulot ang xley blah says:

      Amboiiii mulut angggg…..ang ni sndri agak2 cmner ekkk? Hensem or cntik Sgt ke any niii ???

      0

      0
  19. teddybear says:

    debab2 ni comel la pulok.. macam penyayang je hafiz ni. moga berbahagia fafau :)

    0

    0
  20. Orked says:

    Sesuai ! Congrats Fafau!

    0

    0
  21. Sherry Al hadad.. says:

    Bukan dua buah foto lah…
    Yg betulnya dua keeping foto….

    0

    0
  22. sentap says:

    sweet apa…yg penting BAIK…SETIA…hrp muka hensem tp buat hal x guna gak..

    0

    0
  23. kero says:

    macam serasi jek.. tahniah fafau. moga berbahagia hingga ke jannah

    0

    0