Written by AbangNara | October 11th, 2012

Abang Nara selalu dapat feedback daripada pengguna smartphone. Diorang kata susah nak tahu update terkini daripada BeautifulNara. Malas nak bukak setiap 5 minit sebab loading BeautifulNara agak lembap menggunakan line telefon. Abang Nara pun pening kepala nak fikirkan cara nak selesaikan masalah ini.

nuffnangx

Nasib baiklah bulan lepas Nuffnangx telah dilancarkan. Lega hati Abang Nara dibuatnya. Untuk pengguna iPhone dan Android, anda boleh download Nuffnangx di apps store masing-masing. Lepas download, terus taip www.beautifulnara.com di bahagian search dan tekan follow untuk mengikuti update terkini daripada Abang Nara.

nuffnangx

Kalau korang ada banyak blog yang korang follow, just input je alamat blog tersebut dan follow. Kalau ada update baru, semuanya akan dihantar ke Nuffnangx. Korang boleh baca tajuk dan description yang diberi untuk setiap entri. Kalau berminat, boleh klik dan terus baca entri yang penuh. Senang kan?

nuffnangx

So tunggu apa lagi? Downloadlah Nuffnangx sekarang juga untuk memudahkan anda mengikut perkembangan BeautifulNara. More info sila layari www.nuffnangx.com.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Follow BeautifulNara Di Smartphone Anda Dengan Nuffnangx

  1. Anonymous says:

    sian entry ni xde sapa nk komen.. takziah nara..

    0

    0
    • fedap says:

      kekekeke. oke la. oke la. aku dtg utk komen.

      0

      0
      • Wala wala says:

        wahhh bestnyeee.. bole la terus MENCERCA dan MEMFITNAH artis dgn lebih pantas nt.. kan bang nara kan? kan? kan? kannnn?

        sy suka menambah koleksi dosa sy dgn membaca blog ini. TERBAEKK WOKKK~!! hihiiiiii

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        X kose mak nak follow..haha jgn mara nara.

        0

        0
    • ah ya..ya..ya.... says:

      klau pasal artis ramailh yg suka dn suka mnyebuk2kn diri nk cari kesilapn orng…nk2 artis2 yg tk kena pemakaian dn sifat pd dorng ni semua…apapn ah yalh nara ya…t.ksh atas pemberitahuan kau yg berhemat ni…ok cau….

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ????????????????????????????????

    0

    0
  3. makan meggi jer says:

    nak makan nasi kerabu hari ni dgn telur masin.. jus tembikai. aku dah bosan makan meggi tiap2

    0

    0
  4. Unfollow says:

    tak perlu nak follow sangat la kot… sekadar baca pun ok dah..

    0

    0
  5. UnFollow says:

    tak perlu nak follow sangat la kot… cukup sekadar baca je… tu pun jadi ler

    0

    0
  6. xxira says:

    cmtu ek? slalunya kalau

    0

    0
  7. xxira says:

    cmtu ek? slalunya kalau baca blogs n news .. contoh mcm malaysiakini, harakhdaily ke, the guardian.co.uk ke, blog addin79 ke, die terus automatik jd mobile site (site yg hp friendly) cuba abg nara tanye2 kat kwn2 yg pakai blog, cane diorg wat setting tu.
    just to nak senangkn followers je tau.. sori if abg nara pening2.. :) just my 2 cents!

    0

    0
    • xxira says:

      oh silap, blog addin77, n facebook pun sama. if bukak kat iphone die trus masuk / ada link ke mobile site ( mobile tu maksudnya utk handphone.. kat uk ni org ckp mobile phone, bkn handphone)

      0

      0
  8. slongkar says:

    Lembef! Lg best pkai google reader

    0

    0
  9. Emmmmm says:

    emmmm…..gosip-gosip …..blog….blog….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    xpyhlh mobile2 ni.. macam haram.. tekan classic byk kali mcm tu gak…. xpyh nk moden sgtlh nara hoi

    0

    0
  11. ???? ?????? says:

    ???? ????? ???? S?(5426771)???????????????????? ?????????????????????????

    0

    0