Written by AbangNara | December 29th, 2013

Memang tak masuk akal sungguh. Abang Nara sendiri terkejut apabila Neelofa dikatakan ditangkap khalwat bersama seorang VVIP malam kelmarin. Memang khabar angin seperti ini boleh menjatuhkan reputasi dan kredibiliti Neelofa selaku seorang artis popular. Tambah pelik khabar angin ini disebarkan sebelum terbangnya Neelofa ke Amerika Syarikat untuk menyambung pelajaran.

neelofa ditangkap khalwat

Menerusi Kosmo hari ini, Neelofa menerangkan yang dia tidak tahu menahu mengenai perkara ini sehingga ia tersebar. Kata Neelofa:-

Sekiranya perkara tersebut benar, pastinya saya masih berada di Malaysia untuk menyelesaikan kes yang didakwa itu. Kalau benar ia berlaku, dakwaan tersebut haruslah mempunyai laporan polis dan surat Jabatan Agama Islam serta saksi-saksi. Saya harap orang yang berkenaan bertanggungjawab ke atas fitnah yang disebarkan.

neelofa ditangkap khalwat

Kasihan Neelofa. Mana tidaknya, khabar angin ini tersebar ketika dirinya di dalam kapal terbang. Pasti Neelofa stress apabila terbaca mengenai perkara ini apabila “landing” di Amerika. Tak apalah Lofa. Tabahkan hati. Pedulikan apa yang sedang berlaku di Malaysia. Yang penting anda perlu fokus dengan pembelajaran anda.  Jangan biarkan perkara sebegini menganggu konsentrasi anda.

P.S: Di sebalik harga minyak terendah di Venezuela

 

46 responses to Fitnah Khalwat Dengan VVIP Tidak Masuk Akal – Neelofa

  1. Apa says:

    Oooo….yeeeaaayyyyy….

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      sebenarnya saya suami dia,,
      ewww..

      0

      0
      • Anonymous says:

        belajar lakonan jauh2. balik nanti kalau blakon macam kayu jugak x tahu la nk ckp apa…..

        0

        0
        • Ari2 Berani says:

          pOmpuan semua sama boleh di beli gn duit…!! ak benci pompuan jenis nie… lofa gatal..!!

          0

          0
        • Maria Mersadis says:

          Neelofa nie ada taik kat muka dia .

          0

          0
        • joe says:

          Aku tau byk yang anti Neelofa kat sini. Mostly pompuan. Kata dia gedik, seksi..etc.
          Bagi aku..apa masalahnya pun kalau dia gedik and seksi? Dia pun bekerja dlm industri yang bersesuaian dgn sifat2 macam tu.
          Lelaki sejati…walau yang pakai ketayap pun…lebih suka pompuan ‘gedik’ dari yang keras macam kayu. Yg kami x suka is over gedik . Dan walau serban dia tinggi melangit pun,, tetap akan suka pompuan seksi. Ini memang fitrah alam dan lumrah kami. Kalau ada yg cakap konon x suka pompuan seksi… itu kebanyakannya bohong sunat sebab nak ambil hati korang.

          Apa pun alasan korang …aku tetap kata NEELOFA MEMANG CANTIK. Dan yang paling aku angkat topi ialah dia pun pandai dlm pelajaran. Dah terbukti dengan result SPM dia kan??? A beauty with brains…is always a lethal combination.

          0

          0
        • Dena says:

          dulu mase tak kenal sgt neelofa ni, jarang tengok muka die kat tv, aku rase mcm die ni overrated.. cantik mmg cantik..tp biasa2 je.. gedik tu x terasa sgt sbb jarang tengok kt tv…tp bila part laki puji melambung2 jadi mcm pelik,,ape yg cantik sgt..biasa je… pastu tengok die blakon azura, deng!!lagi menjatuhlah la persepsi aku, pastu tengok kt nona, ok la..standard la nona skema gitu…tengok belakon cerekarama ngan awal ashaari rasenye mmg die ni mmg x patut diminati kot… mengacara ask lagilah…sampai tertido… tp lama2 nampak la die betul2 cantik… n bila kat meletop..serius mmg suka die mngacara mcm tu, n bila kita suka kita akan nampak die makin lama makin cantik..n skang aku tak rasa lofa ni overrated, die mmg cantik n berbakat sbgai pengacara program gosip.. nk ckp die gedik sbb gelak kuat2 gitu, kite semua pun penah gelak besar kot

          0

          0
    • Neelofa says:

      apa khalwat2 ni.. dosa masuk neraka..

      0

      0
    • Aaron Aziz says:

      besarnya tahi lalat ko..
      geli aku..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      LIKE kalau korang setuju, wawa lagi cantek..

      0

      0
    • ashes says:

      pelik jugak sebenarnya sbb ari tu kata dia nak melanjutkan pelajaran dkt US. tapi skarang dia naik flight ke london utk sambung pelajaran

      tak tau la kalau london tu nama tempat kt US ke…

      0

      0
    • Adhi says:

      Sy tak rasa neelofa ni gedik. Kalau tgk cara dia, pmbawaan diri n cr bkomunikasi. Mmg dia ada “class” yg tersendiri. Lg satu jrg2 tgk die bersosial kat club , paling tak pun tgh kawan2 ex mrsm die. Scandal dgn artis laki pun tak, status hubungan dgn hans isaac. pun die x sembunyi2. Lps tu slalu bgambar die family member, kluar tv pun mak teman, normally klu nak mengedik. Mmg tak ler nak bw family.

      Klu dibndingkan dgn celebrity lain cthhya marsha milan, sazzy falak ke. Dorg nmpk lg gediknye esp cara berckp n lentok tubuh. Esp marsha Tgh je kat propaganda.

      So tak ada sebab nak bnci seseorg tanpa mengenali org tu sendiri. Yg membezakan neelofa dgn yg lain adalah cara dia, n rupa paras yg unik. Mix arab. So cantik. Plus mmg smart/pandai n biz women lg. So, ni la sbb utama byk yg benci die esp di kalangan perempuan melayu. Snb level die lg tinggi. Dah reeki die kan. Cntik pun anugetah Tuhan. Knape nak bnci die? Dbb die pandai? Or cantik? Kalau die ni tak cntik, mesti tak kena benci punye. Tp klu x mendengki tak sah kot di kalangan sesetgh org melayu ni.

      Tak baik bnci org lebih2 lg kite x kenal org tu betol2 Benci ni umpama racun dlm diri. Munasabah ye semua esp girls. Kalau xminat, just diam n jgn komen.

      0

      0
      • hihi says:

        sebab dia seksi kot tapi orang lain pon seksi jugak. mostly kalau seksi terlebih memang ramai yang bash

        0

        0
  2. mak jemah says:

    ada aku kesah? zzzZ

    0

    0
  3. Gam uhu says:

    Kalo pasal neelofa cuti2 pon publish kan.

    0

    0
  4. Cahaya says:

    Kak diooo..
    Tahi lalat pown tukar kaler krim dah ke??
    xkaler itam dohhh..adoiii..

    0

    0
  5. havoc says:

    abang nara kena perli ke kat pancaindera pasal ambik kat kat ig bla3..

    0

    0
    • narareader says:

      Memang sah abang nara yang kena perli tue..hekhekhekhek..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ye aku setuju dengan cerita kat MM tu yg blogger copy cerita dari surat khabar. Sepatutnya Blogger kena tulis yang boleh menaikkan kerjaya artis dan bukan blog tu dijadikan medan kejian serta cacian dan menabur fitnah ke atas seseorang artis.

      0

      0
  6. Student A says:

    Eh apasal pulak Abg nara Terkejut pulak !!!
    Neelofa tu Bakal ABG NARA ke ????
    Baik baik Abg nara, org lelaki ni kalau da banyak duit selalu suka tambah tau.., hehheehhe

    0

    0
  7. minah jambu merah biru says:

    kesiannnnnn lofa tk pasal2 kena tudoh khalwat pulak ….memang orang2 ni tk puas hati ngan kejayaan n kejambuan lofa selama ni sampai sangop dorang buat perkara yg bukan2 untok busokn nama lofa…..tkpe lofa u sabar ye u rilek dulu jangan pikir yg bukan2 suroh u punye mnger yg jalan kn tugas n siasat sape yg buat n fitnah u ok …lov u lofaaaaa..

    0

    0
  8. lalola says:

    ala aku bukan minat pon neelofa ni, tapi la kan even die seksi n gedik, die ni pandai bawak diri, aku tak rasa die buat gitu :) hahahha

    0

    0
  9. dianza says:

    firman Allah di dalam al-Quran “hai orang2 yg beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa satu berita, maka periksalah dgn teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yg menyebabkan kamu menyesal di atas perbuatanmu itu.”(QS.al-Hujurat:6) balasan orang yang suka menyebarkan fitnah-duri2 menanti di taman neraka…semoga kita semua di jauhkan dari azab api neraka…

    0

    0
  10. kaki dikepala says:

    neelopak ni ada je kat msia. nampak die kat ospital hari rabu lepas tengah ambik ubat. pkai spek mata beso.

    0

    0
  11. Lola says:

    Nara oiiii.. Dia gi london kannnnn.. Bukan amarekaaaa

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Nak tau betul ke tidak, pergi la check kat jabatan agama Islam yang sepatutnya. Tak payah tuduh menuduh. Kalau betul lopak kena fitnah, memang la tak patut si pemfitnah tu menganiayakan orang. Tapi kalau benar lopak ditangkap khalwat , alasan apa pun yang diberi akan diketahui juga akhirnya bila Jabatan Agama sahkan. Kecuali la Lopak gunakan pengaruh bapak dia untuk tutup kes.

    0

    0
    • Che Back Up says:

      Klau dia dh kaya, x de mknanya dia dituduh dgn VVIP…. hmmm… aku percaya yg dia kena fitnah… xkn murah kot maruah… bljr pn tinggi2…

      0

      0
      • Papaje says:

        Belajo tinggi ker…bukan baru nak sambung belajo ker…kat Limkokweng tu pun x abis lagi kot..

        0

        0
      • entertainment industry sucks! says:

        Ada scandal TAK BERMAKSUD UNTUK DUIT SEMATA2..ada org yg perlukan duit tu sebab dia scandal dgn lelaki/perempuan kaya utk dapatkan habuan kewangan/barangan/kemewahan..ada org yang hanya inginkan keseronokan tu sebab dia scandal dgn mana2 lelaki/perempuan yg boleh beri dia keseronokan…

        neelofa buat masa ini hanya ada SPM je dik..result SPM dia dengarnya bagus, namun dia masuk dunia artist..dan dgrnya dia ada sambung belajar di private col..tak dgr lagi samada dia dah grad atau belum..now pergi buat short course berlakon pulak di NY yg sapa2 pun boleh masuk belajar..so, apa yg belajar tinggi?

        0

        0
  13. shhh says:

    siapakah vvip ituuuwww??

    0

    0
  14. Punggong melepak says:

    Eh cepat la kasi tahu siapa yg kena tangkap tu .
    Da naik mengenyam punggong aku duduk pat serambi ni ..
    Cepat la ..
    Oi cepat la ..
    Oi cepat la ..
    Cepat laa…
    Ish gatal nyaaaa..

    0

    0
  15. aini says:

    aku ada baca kat tmpt lain yg vvip tu adalah suami seorang selebriti. rasanya aku tahu siapa vvip tu tp x nak lah aku bgthu kat sini siapa sbb takut cerita tu semata2 fitnah.

    0

    0
  16. noknokgorgeous says:

    kenapa tak de yang kecoh eh yang neelofa terlepas cakap perkataan ba** dekat meletop hari tu eh? kenape eh? kenapa eh? nara pliss jawab ..

    0

    0
  17. mama ema says:

    dia ni dah takde lagi dgn hans isaac ke?

    0

    0
  18. jumah says:

    kesian Lofa. tak habis habis kena fitnah. dia sekarang pat london lah, dgn adik dia. Berita/gossip macam ni kan fitnah, tak takut dosa ker….

    0

    0
  19. ecah says:

    excuse me… kawan2 mrsm lain yg straight a ramai yang dah jadi dr, ir, akitek dll.. paling busuk skali dah grad dari ipta/ipts or da balik oversea… aku tgk lopak ni speaking english pun tak confident.. kalau u all perasan la.. aku tgk meleTop waktu tetamu undangan Tasha Shilla… amboi amboi amboi.. tahu la tasha shila tu bukan student mrsm.. tp tak payah kau action speaking baca skrip yg kau dh praktis awl2 sampai nabil pun buat muka menyampah.. lopak ni mmg hati dia busuk sket.. walau kat mrsm org kata dia senyap tp perangai suka show off… aku tgk jgak ig2 dan video yng dia post..dia mmg speaking tp hancur ja.. macam buat2.. well.. aku mmg tak berkenan dgn lopak start dia cari pasal ngan pelakon senior fazura…

    0

    0
  20. Neelofi says:

    Makin meluat tengok neelofa ni. Dah la diva. Tolonglah…satu famili pun sama. Dengki orang no 1.

    0

    0
    • AR tompel says:

      ko kenal ke dgn family dia sampai nak tuduh dia mcm2. elok neelofa ni lagi daripada si janda big nose pipi cembung tu. mak neelofa pun bersopan santun.

      0

      0
      • cousin lofa says:

        To :AR TOMPEL
        i bet org atas ni kenal family lofa!
        i sdri mmg cousin lofa
        truth about lofa & her family is mmg diorang mcm haram
        mak dia tu pakai tudung penampilan lembut?
        oh jgn tertipu ya kalian semua.
        i don’t have to say it here, ermm takpe lah.
        tapi ada benar apa yg org atas ni ckp.
        mmg dasar tak boleh tgk org lagi bagus lagi kaya lagi cantik dari diorg
        takpe lah, peminat2 lama2 akan tau juga

        0

        0
        • Aku bukan cousin lofa says:

          Cousin lofa konon..padahal HATERSSSS…. Lawak oiii
          Kalau kau cousin lofa pun, apa kes nak pecaya satu pihak je, pecaya bulat2 apa kau tulis?? tah2 ko tu yg macam haram!. Puiiiii

          0

          0
  21. Banyak2 Ingat tanah kubur.......lu says:

    Banyak2 ingat tanah kubur…lubang yang sempit ..tempat perbicaraan bermula… Semua org akan mati..nak mati pun mati.. Taknak mati pun akan mati…

    0

    0