Written by AbangNara | March 24th, 2015

Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat menjayakan filem Cicakman 3. Kutipan untuk filem yang diterajui oleh Zizan Razak dan Lisa Surihani ini sudah pun mencecah RM2.5 juta untuk tempoh 10 hari tayangannya. Ini adalah satu prestasi yang amat memberangsangkan lebih-lebih lagi di kala kemerosotan jumlah kutipan filem tempatan. Malah, ia lebih membanggakan kerana persaingan daripada filem Hollywood seperti Chappie dan Cinderella yang turut ditayangkan pada waktu yang sama.

cicakman 3

Abang Nara dah tengok dah filem Cicakman 3 ini. Secara jujur, ia memang sebuah filem yang kelakar. Memang tergelak besar lebih-lebih lagi apabila muncul watak Bell Ngasri. Lawak Bell Ngasri memang menjadi. Filem ini juga mengangkat tema kekeluargaan apabila watak Zizan dan watak Lisa Surihani hampir bercerai kerana sikap Zizan yang tidak mahu berubah.
cicakman 3

Buat yang belum menonton, silalah pergi ke pawagam berhampiran untuk melihat Cicakman 3. Sekali sekala sokong filem tempatan apa salahnya kan? Tahniah sekali lagi buat semua krew-krew Cicakman 3. Hasil usaha keras anda berbaloi dengan jumlah kutipan ini. Tahniah!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to Filem Cicakman 3 Kutip RM2.5 Juta Dalam Tempoh 10 Hari Tayangan

  1. ... says:

    hero tak ada lain..?

    heroin tak ada lain.. promote bini jgk.

    sori tak minat

    0

    0
    • Anonymous says:

      hmm..tengok heroin pun tak lalu….

      0

      0
    • Amy Singapore Girl says:

      Amy tak tengok filem innocent macam ni. Amy tengok filem ganas seperti 50 shades of grey. ahhhhh ahhhhh ahhhhhhhhhhh

      0

      0
      • Kak Peah says:

        setakat filem 50 shades of grey tu x stim langsung baik ko tgok filem blue lagi stim x gituhhhhhh???????

        0

        0
    • jelezzzz says:

      bau2 jelez..ok je aku tengok. maklum la dia lagi cantik dari ko kan

      0

      0
      • Anonymous says:

        Haha.Fanatik marah ek? Sian. Xada pn komen ‘x ok’ kt ctu. Yg ada, xlalu nk tengok. Xdpt trima knyataan ke kak? Xada kutuk pn, tp ni skg dh mmg nk mtk kutuk. Mata dn hati aku, ske hati aku la nk lalu tengok atau x. Bila org xsuka, assume ‘jeles’ krna x dpt terima kenyataan artis fevret ko ada je org lain yg xlalu nk tengok. Itu je cara utk meredakan keskitan ht dn xpuas ht krna org x hadap nk tngok heroin ko..Suka atau x, bnyk sbb nya bkn jeles. Yela sbb ko cmtu so ko fkr cmtu, ternyata nmpknya ko x suka org lain slama ini hnya disbbkan 1 perkara. iaitu jeles.
        Btw, aku lagi cantik dr dia. Cmne? Ada bau2 tipu x? Ke bau perasan. hehe. Aku bg idea, gini guna la plk otak bebal tu prgi assume, ‘org cntik x ngaku dia cntik’ .kekeke. Kata jiran kpd sedara pmnt fanatik lisa:, org cntik berpotensi ngaku dia cantik bila nk buat sesi cari pasal, tarik rmbut atau tgh nyampah hbs kt fanatik jilat taik retis yg sentap bila org x suka retis nanhado dia. Sila pecaye. Kekekeke. Adios

        0

        0
        • Anonymous says:

          boleh tahan gak mulut kan..da lps ni tutup je tv tu. tak pyh bkak senang..dr bkak tv tambah dosa dgn mulut longkang ko tu..sedihhh *flip hair*

          0

          0
        • Anonymous says:

          Omg. Bebaliiinya???? Ko Mardiana ek? Haha..Apa yg komen semua x relevant dgn komen aku. Tv? Tmbh dosa? Xlalu tengok lisa tu buat tmbh dosa ke? Kekeke..Btw camne rasanya bila org komen mcm tu? Haa tu la sndiri melongkang ada ht nk kata org longkang. Org xde komen teruk tup2 ko nk melongkang. Amacam? Ada rasa bau2 longkang x? Ahh k la komen apa pn msti xmsuk ni, x best la sbb bebal. Kui3.

          0

          0
    • tecit says:

      samelaa xminat gak.. lakonan die tetap xpernah mendapat tempat dihati aku. Kesian lisa, penat mencuba. Tq for trying hard anyway

      0

      0
  2. mojo says:

    Acacah 3 jota.sampah semua nie.yang pegi nengok nak beromen je dalam panggung.terutamanya hari jumaat.penuhlah panggung yang tayang filem sendu.tak ramai orang tengok.tapi ramai iblis beromen.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aku tak minat si lisa surihani ni.. stereotype je berlakon.. filem Melayu masih low standard.. nak2 cite suamiku perfect 10.. ntah ape2 je cite tu.. budak skola suka la kot..

    0

    0
    • kaki says:

      klu ko x suke lisa, jgn la kutuk filem melayu plk. filem mat salleh tu high standard sgt kan.. pakai baju nmpk tetek, cium sana cium cni..

      0

      0
  4. tecit says:

    mcm something wrong somewhere je.. btol ke dah 2.5 juta ni..?? leh caye ke ni? haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      ala…kalau betulpun cecah 2.5 juta….apa ko kisah…org beli tiket, kalau dah beli mestilah tengok…walaupun best ke x….dah beli kan…so…lepas tgok baru tau citer tu best ke x….sekali filem baru kuar panggung….berpusu2 org datang…mana x juta2….hehehehhe

      0

      0
  5. Pujangga says:

    laaa… ade je yg x kene kan?? spiderman, ultraman, sume tu citer bangang tp org melayu la paling suke. org melayu sdiri buat citer apa pun mesti kene kutuk. camne nak maju. mmg dah penyakit keturunan apa nak buattttt…………..

    0

    0
  6. kekek says:

    lbih kurang 2 minggu lps raya cina hari tu aku pegi panggung. dah lama x tgk wayang, konon2 nk tgk citer melayu la.. survey punye survey yg ade citer cina & citer omputih je. citer melayu 1 habuk pun xde. aku ckp dgn suami kite nie dh mcm dok kat negara cina je. penerbit & pgarah filem melayu masih ada org sprt saya yg menyokong filem melayu. tapi tolong la buat filem, x kisah la komedi ke seram ke. tp biar ikut hukum syarak. jgn biarkan filem2 luar menguasai panggung wayang kite.

    0

    0
    • kek berjambol says:

      taknak bagi filem luar melebihi filem melayu. ko ingat tokey panggung wayang tu nak buat kebajikan ke? biar rugi asal ikut syarak. boleh gitu? terpaksalah pm pun naik tongkang .

      0

      0
  7. hati suci says:

    kalau xsuka kt lisa….ke….ape ke…jgn dikutuk..jgn dihina…better kita diam je..xmau..xmau…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mana komen menghina?? Rata-rata beritahu tak minat dan tak suka.
      Alahai geli la aku, pengomen yg tak minat tu dorang punya suka lah nak bagi pendapat, lain lah kalau menghina or mengutuk.

      0

      0
      • Indah says:

        eh eh. sentap semacam je ko nie. klu dah kata mcm2 yg negatif tu bkn menghina lg ke? ko bukak kamus tgk maksud menghina tu apa yea?

        0

        0
        • bigboss says:

          Kamus mana kamu bukak,kamus artis kah.
          Cuba list kat sini mana yg negatif.
          Kalau negatif mengeji menghina lain cerita.
          Jika setakat pendapat masing2 yg mengatakan tk minat@tk suka@tk pandai berlakon,itu bukan penghinaan.
          Macam kamu tk suka sesuatu,dan kamu beritahu tk suka,bukan bermakna kamu hina,melainkan semasa kamu beritahu tk suka kamu selitkan kejian.

          0

          0
      • Anonymous says:

        ye..la…rata2 beritahu xminat dn x suka..sbb apa? kata berlakon mcm kayu la..low standarla..tu kita kutuk la..xkan XSUKA tanpa sebab kot……lu pikir la sendiri

        0

        0
  8. hati suci says:

    saya pun xsuka pergi panggung….tp saya tetap sokong filem melayu…kalau bukan kita…sape lg nak sokong? xkan org luar kot…kalau mcm tu bila org melayu nak maju…asyik kuar filem je..kena hentam…kalau ye pun…komenlah yg membina sikit..bukan yg menjatuhkan…k..xmau…xmau…

    0

    0
  9. hati suci 2 says:

    saya pun xsuka gi panggung…buang masa…buang duit..tp sy tetap sokong filem melayu…kalau kita xsokong sape lg nak sokong filem kita? org luar ke? kita dok agung2kan filem luar je..kalau mcm tu bila filem melayu nak maju? kalau nak komen biarlah komen yg membina bukan komen yg menjatuhkan!!!! ok..xmau…xmau…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Lisa sombong. tak mesra peminat. dulu ya aku memang minat dia. tpi bila dah nampak terang-terang depan mata aku sikap kesombongannya hurrmmm aku hilang rasa dengan dia.

    0

    0
  11. UMMI SYG says:

    OK MMG OK CITE CICAKMEN3 NIH.. TERHIBURRR (walaupun aku jenis susah nak gelak bila tgk cite melayu)..
    22.3 ARITU AKK BAWA FAMILY .. BEST CITTE ..DGR GELAK KETAWA ORG DLM PANGGUNG. RAMAI YG TERHIBUR TGK CITE NI. JUJUR RASE TAK RUGI DUIT KUAR..SEBAB TGK ANAK2 GELAK KETAWA DAN TERHIBUR TGK MEREKA ITU YG BEST!!. (AKK TAK KISAH FILEM BANGSE APA.. TP ASALKAN TERHIBUR DAN TAK MELAMPAU.. ITU DAH OK). REKOMEN UTK TGK CITE NI.. WATAK ZIZAN, BELL & SUPERBRO OK. (BELL BEST!!)

    0

    0
  12. hana says:

    Best! Takkan lah nak tipu kutipan kot semua dalam sistem. Adoilah mulut2 bedah sini

    0

    0
  13. melati says:

    Memang sial ….nk menipu pun agak2 lah…kutipan juta2 10 hari….bodo kanlah diri sendiri dari bodoh kan org lain…KRU2…Zizan dh nk pupus , gi amik plak jadi Hero…hancur…Benggong KRU..

    0

    0
  14. rahib angkasa says:

    filem melayu sekarang? Just a piece of shit!!! fucking idiot !pengarah imaginasi rendah.buat filem atau drama,mcm tahap budak praktikel?korang kumpul duit,pg belajar kt Hollywood ya. KLU tak smp bila citer mcm pantat !

    0

    0
  15. rahib angkasa says:

    Filem melayu sekarang ,just piece of shit. Fuck ! Mcm Budak praktikel je yg buat,hahahaha.. kumpul duit pg Hollywood belajar tau,buat pengarah.

    0

    0