Written by AbangNara | March 16th, 2010

fesyen rambut baru fauziah ghaus

Wah ~~ Agak comel jugak si Fauziah Ghaus nie dengan fesyen rambut baru dia. Orang fesyen kata nie style “fringe”. Kami yang buta fesyen nie memang tak tau la apa menatang “fringe” nie. Kalau “fridge” tue kami tau la.

Selain menyerlahkan kecomelan, satu lagi kelebihan fesyen rambut Fauziah Ghaus nie ialah dapat menutup dahi jendul. Dahi si Fauziah Ghaus nie memang tak jendul, tapi kalau anda berdahi jendul, mungkin anda boleh cuba meniru fesyen rambut Fauziah Ghaus. Selain itu dapat jugak menghalang debu daripada bertapak di dahi anda.

Kalau nak menambahkan kecunnan diri anda, kami cadangkan cuba beli Sephora Maskara nie. Murah gila beb. Cuma USD 39 jer. Harga asal dia USD 104 tue. Diskaun dekat 70% jugak.

Disebabkan set maskara Sephora nie cuma boleh dibeli dan dihantar ke alamat di US, kami cadangkan anda guna perkhidmatan vsHub untuk memudahkan urusan pembelian dan penghantaran. Cuma daftar di vsHub dan anda akan diberi alamat US anda.

Jadi masa korang beli set maskara Sephora tue, alamat penghantaran tue letakkan alamat US yang telah diberi oleh vsHub. Nanti pihak vsHub akan setelkan penghantaran dari US ke depan pintu rumah anda. Mudah jer kan? Layari vsHub untuk maklumat lanjut.

62 responses to Fesyen Rambut Baru Fauziah Ghaus, Tertutup Sudah Dahimu

  1. little says:

    hahh

    0
    0
  2. mario says:

    suka tgk dia ni masa mula2 kuar dulu.. cantik sgt2..
    tp skg ni dah jemu tgk muka dia..

    0
    0
  3. aries_april says:

    x sesuai la ngan muka dia…..

    0
    0
    • sheena says:

      ni gaya maya karin ni… apsal semua org nak tiru maya hah? nama2 heroin dlm drama pun suka sgt ambik nama maya. jgnla nak ciplak. there can be no two maya. maya karin is the best !

      0
      0
      • BumbleBee says:

        apelaa ko ni…. gaya fringe ni beser laa. bukannyer pelik pun smpai nk kata itu adalah fesyen maya sorang yg buat… lenlaa mcm jennifer aniston nyer rmbut dlm cter friends tu… itu mmg dier yg trendsetter, then kalo ade org ikut, … itu bru leh dikatakan tiru…

        0
        0
        • kadang says:

          rambut jennifer aniston trendsetter? mana ada, layer biasa jerk aku tgk. fesyen layer ni dah berlambak sblm dia buat lagik. aku dah layer rambut masa tahun 1996 lagik, mmg ramai puji tapi xberani tiru lagi masa tu.
          yg fringe nio pun biasa jugak, tambah2 bagi org yg suka tgk citer korea, jepun n taiwan. lama dah jugak. aku pun cuba tiru sblm selebriti malaysia buat lagi sbbnya aku minat citer korea. tapi idea tu lebih byk aku curik dari yang cheng lin, pelakon taiwan

          0
          0
        • nhb says:

          PAKAI TUDUNG LAGI ELOK AKU RASA.. EEMMMM…

          0
          0
  4. Kitaro says:

    x minat ahhh… publisiti je lebih. pencapaian biasa jer. tapi why semacam je? coz x make up eh? macam kampung girl aje

    0
    0
    • setuju saja says:

      wats wrong dgn kampung girl? hduh sangat kah? saya bingung

      0
      0
      • aries_april says:

        tk slh mnjdi orng kg..
        kta ptt brbnga.
        jgn pdli pa orng kta…
        jnji tatusila kta d jga..
        klau mnjdi orng pekan skli pn..
        otk ltk kat kpla ltut..
        xda gna jga….

        0
        0
      • den says:

        sokong…!!!!…
        awat??minah kampung xcun ke??
        awek aku org kg jugak tp lg cun dr si fauziah ghaus ni..

        0
        0
        • sue_bear says:

          lagi sokong!!!!…
          ape masalah dgn kg gurls??…
          xdelah bertepek muka dgn bedak 2inch….
          kg gurlz still manis tanpa mekap..

          0
          0
        • milah says:

          emmm tapi yg aku tengok, kampung gurlz la yg suka pakai bedak tebal 5 inci… yg betul2 city girl ni slalu mekap nipis je tak pun tak pakai langsung

          0
          0
        • dini says:

          tak semestinya fauziah ni betul2 city girl… mungkin dia pun asal kampung gakla… tu pasalla di komen mcm kampung girl, sbb mekap tebal

          0
          0
        • miro says:

          aku skong 100 kt Den..jgn pnd rndh kt awex kg!hna sgt ke awex kg?awex ak org kg jgk..xgedik cm awex bndr..kcntikan asli..xpy\h make up2 nie..HIDUP AWEX KG!!!hahaha

          0
          0
    • juan says:

      tah..minah kg lg lawa la weh..siap ayu lg..tadak la terkangkang x ketahuan..haha

      0
      0
      • setuju saja says:

        pelik je aku, asal kampung je “kuno” asal kampung je “buruk” asal kampung je “tak sophisticated” orang kampung je “miskin”

        0
        0
        • yula says:

          kalu asal bndar perangai haprak bek xyah..

          0
          0
        • kadang says:

          maksud kg girl tu bukannya kg girl tu huduh sbb ramai gak kg girl yg mukanya jenis muka commercial value. kg girl tu perumpamaan sj. fauziah ghaus muka mmg kg girl (istilah sj). cth muka kg girl adlh fauziah ghaus, liyana jasmay, memey, umi nazeera, ain af8 n awal ashaari (muka kg boy)

          cth muka commercial value adlh erra fazira, wardina, nora danish, umie aida, lisdawati, rita rudaini, diana danielle
          (city girl xder – city girl slalunya lagi huduh dan karat)

          muka yg xnampak kg n commercial value (biasa2) adlh misha omar, lisa, farah

          0
          0
        • LOL says:

          nta ni..cuba srh dorg tnya asal usul kturunan dorg dr dlu lg..mesti dr kg gak kn tp brhijrah pi bndar…

          0
          0
  5. FTNer says:

    fesyen rambut camne skali pun, lakonan tetap kurengg..

    0
    0
  6. qwerty says:

    macam helmet pun ada……

    0
    0
  7. standard la anon.. says:

    rambut cam ni selalu dalam cerita2 hantu korea kan? haha

    0
    0
  8. dila says:

    xcntk pun..bese je tgk..hmm,xsswai die wat rmbut camni,myb dahi die kcik.hehehe

    0
    0
  9. eiyda says:

    haha kelakar…xlawo langsung.;p

    0
    0
  10. princessbutterfly says:

    x lawa r rambut camni..

    0
    0
  11. T-rex says:

    tah pe2 tahhh..haku lg mmg x suke tol die blkon cm kayu gof jer…

    0
    0
  12. ME_CUN says:

    santek lagi halimah jongang..!!!!!

    0
    0
  13. OVA says:

    alamak!! fouziah gaous (ah cmane nk eja nm dia nh….) ko muka dh cantek….
    tp rmbut style tuh cm yg sll dlm cite antu la.. teringat plak cite antu korea…..

    krg seswai! but then, nk kata ape… lyn aje la style rmbt ko wlupun krg seswai!!

    0
    0
  14. nyonyot says:

    muka chantek… body baekkkk…

    0
    0
    • Ryta says:

      Tapi lakonan dia kureng sikitlah! Patut pergi belajor lagi cara2 nak menjadi pelakon yg berkaliber….baru sepadan dgn rupa yg ada…

      0
      0
  15. manjalara says:

    tak minat, buat lah apa pun memang tak minat, gedik jer lbh, lakonan biasa jer

    0
    0
  16. yubin says:

    i love fringe…!
    tp cm x seswai je muke FG ngn style tuh…hohoho

    0
    0
  17. ViZard8 says:

    uih x comei ke.?? kire comei gak la 2,.

    0
    0
  18. mak jah says:

    muke die cntik tp die brlakon bnyk sgt wtak yg ntah pape n x mnguji bakat lakonan die 2..bnyk sgt wtak gedik die brlakon…cntoh cm na o mei,2 hati satu jiwa,kasih trcipta…..satu je pling best die brlakon..cter kristal hitam kat astro ria dulu 2 ngn noorkhiriah..yg lain bnyk x best…

    0
    0
    • Ryta says:

      Hmmm…betol tu! Paling tak suka nengok dia berlakon jadik pembantu rumah dlm citer Nana Tanjung tv9….ntah pape la!

      0
      0
  19. lolo says:

    alah fesyen ni kan maya karin yang buat dulu…. nothing new… aiyah… copycat la u! maya karin buat apa fesyen pun tetap cun… yg lain2 tu kalau nak tiru, agak2 ah

    0
    0
  20. dona says:

    apsal org ckp dia ni cantik ha? nak kata huduh takla. tapi “huiiyooo cantikkk!!” tu tak seswaila. bese aja dia ni… mcm india versi tak lawa

    0
    0
  21. mahasayang says:

    saya tak minat dia…dia tak lawa!

    0
    0
  22. BumbleBee says:

    ntah..aku pun pelik gak bler ade kata dier one of the jelitawan…. tang mana pun aku x tawu…. huduh tu xla but for me…dier hanya kategori beser2 ajer… not superb.

    musykil bler ade pengarah ke penerbit ke ckp dier sangat cantik…

    0
    0
  23. SaZZmiL says:

    mcm cleopatra la..
    tp aq ttp x mint..
    maya karin lg cute wat rmbut cmni drpd dy..

    0
    0
  24. bella says:

    kg girl ok tp yg sedey nyer…ade bru je jauh sikit dr mak bpk dah berani nk rmpas laki org…sian istri tue..jarak umur dh cam langit ngn bumi..

    0
    0
  25. Gegril says:

    HAHAA.
    GLER KLAKAR..!

    0
    0
  26. nana says:

    aku dulu ske die, tp skrg dh kureng sbb gedik je lakonan die..nk2 member aku ckp, muke aku same cm FG..adoiii!
    x suke lgsung, then aku trus potong rambot pendek, smate2 xnk same cm die…
    hoho~~

    0
    0
  27. mahasayang says:

    korang2 sokong tak statement aku…??? dia tak lawa kan…!

    0
    0
  28. diriku... says:

    fauziah ghous nie lawa gler laaa…korg je asyk nk yg hot jer…dlu dye hot kn…ape cerite skunk dye dgn iqram dinzly…???spe twu…???

    0
    0
  29. apo says:

    comel comel

    0
    0
  30. fauziah says:

    biasa sj tp fringe xseswai ngan dia. rambut lurus sgt, xberalun xcantik, muka nampak kasar. rambut kena ombakkan sikit baru nampak lembut

    0
    0
  31. jobz says:

    abang i minat giler kat awak….wlu apa fesyen rambut u .

    0
    0
  32. lala says:

    ok laa…msuk dgn mkew dye…hehehe..cmel…

    0
    0
  33. Leatha Zugg says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  34. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0