Written by AbangNara | April 25th, 2014

Akhirnya penantian orang ramai berakhir juga. Bekas model seksi, Felixia Yeap yang mencuri perhatian sejak kebelakangan ini apabila tampil berhijab dan menutup aurat telah membuat pengakuan bakal memeluk Islam pada bulan Ramadhan yang akan datang. Sebelum ini, banyak pihak yang tertanya-tanya dan beranggapan Felixia sengaja mencari publisiti dengan berjubah dan memakai tudung.
felixia yeap peluk islamAbang Nara suka mendengar penerangan Felixia Yeap mengenai pemakaian jubah dan bertudung yang telah menjadi cara hidupnya sejak kebelakangan ini. Memang pedih ulu hati membacanya sekiranya anda seorang Muslimah yang tampil berpakaian seksi dalam kehidupan seharian anda. Kata Felixia Yeap menerusi Harian Metro:-

Jika tiada halangan, Insya Allah saya akan mengucap kalimah syahadah pada Ramadhan ini bersempena tarikh lahir saya pada Julai depan. Ada sebab kenapa saya belum memeluk Islam secara rasmi. Antara yang utama, saya masih perlukan masa. Buat masa ini, saya sedaya upaya mencari masa untuk membaca buku agama. Jika ada kesempatan, saya juga menghadiri kelas da ceramah agama supaya lebih faham mengenai Islam.

Saya bersabar saja dan berharap orang ramai kuarngkan prasangka buruk. Saya tidak marah tapi saya kadang-kadang terguris dan kecewa dengan orang berfikiran terlalu negatif serta berkasar bahasa dengan saya.

Pakaian Muslimah lebih sejuk dan manis dipandang malah lebih dihormati semua terutama lelaki. Pakaian menutup aurat juga memberi ketenangan hati pada diri dan orang di sekitar berbanding pakaian yang seksi.

felixia yeap peluk islam

Selepas memeluk Islam kelak, apa yang tinggal untuk Felixia Yeap adalah seorang lelaki bergelar suami yang mampu membimbingnya dan mendalami agama Islam. Abang Nara yakin mampu memenuhi tanggungjawab itu sayangnya diri ini sudah tidak “available”. Jadi Abang Nara bagi can kat jejaka-jejaka lain di luar sana untuk membimbing Felixia Yeap. Hehehe. Kredit gambar Facebook Felixia Yeap.

P.S: Honda City baharu catat rekod jualan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Felixia Yeap Bakal Peluk Islam Ramadhan Ini

  1. papoi says:

    jangan da peluk islam pakai tudung tapi still berpakaian ketat sudah lah kan

    0

    0
    • sj2 says:

      insyallah xkot…sbb tgk die mcm pkai yg besar n longgar2 je..harap istiqomah..amin

      0

      0
      • Hana Marissa says:

        Alhamdulillah.. bertambah lagi saudara baru kita. Semoga Felicia akan terus mendapat hidayah dari Allah SWT. Aamin..

        0

        0
        • N9 says:

          harap che ta insaf dgn kata2 die..hik3..hak seksi hak anda..

          0

          0
        • tuntut ilmu says:

          Alhamdulillah…. Harap flexia da mungucap dlm hati@di hdpn org yg di percayai dulu sblm di buat secara rasmi. Sbb takut klu tangguh, kita x tau bila ALLAH SWT ambil nyawa kita. Takut x sempat. Wallahu a’lam.

          Cabaran slpas memeluk islam bkn sekadar dtg dr bkn islam tp org islm sndri. Harap flexia tabah. Granny sy di duga mcm2. Ada support group & sntiasa berdamping dngn org2 alim. Bnyk2 berdoa sbb prejudis msyrkt 2 penjuru islm & bkn islam. Sentiasa jg silatulrahim dngn kluarga wlpn da berlainan agama. Tingkatkn ilmu sentiasa terutama agama. My granny di duga hingga ke akhr hayatnya. Klu kita jaga agama akidah kita krn ALLAH SWT ini dngn iman & takwa, INSYA ALLAH.. ALLAH SWT AKN JAGA KITA.

          Di us di ceritakn olh imam di sana, ada seorng pengikut kristian yg terlalu syang sngt dngn Jesus sehingga tatoo nya sebesar bhgn dpn bdnnya. Kerana keikhlasan terhdp jesus, satu hari 2 malam berturut2 dia bermimpi menyuruh mencari kebenarn skiranya dia syg jesus. Disbbkn kawnya tiada org islm, dia terus mencari. Akhirnya dia jumpa masjid & berjumpa dngn imam masjid. Imam suruh dia blaja dulu tp dia kata tak nak tangguh & mengucap utk peluk islm. Slps mengucp , dia trus solat berjemaah wlpn sekadar ikut jemaah. Sujud terakhirnya dia tak bangun2 dr sujudnya. Subhanallah Maha Suci Allah. Allah swt telah panggil dia dngn sujud terakhir. Orgnya sihat , dia adalah group bikers di us tp bila ajal sampai tdk tangguh wlu sedetik & meninggal dlm keadaan bersujud kpd ALLAH SWT , kematian yg sngt indah. Seindah agama Islam.

          Sy stiap kali teringt ustz cerita.. jd malu kat diri sndri yg born muslim ni. Wlpn asal fmly revert jgk. Agak memeranjatkn reader kat sini bila kita xpalain baik2 tiba2 kena maki x tentu pasal. Espcially tegur moral @ bab agama yg terang2 salah hukum @ kurang tepat penjelasan yg dia bg. Bercakap hal agama guna rasa, nafsu nafsi, ilmu sdkit rasa tau smua. Ambil sparuh dan sparuh di tinggalkan. Bila d beritahu kena maki .. bodoh bagai.

          Ya Allah… sy dngn rendah hati meminta agar umt islm jngnla kita jauh dr Allah swt tuntut lah ilmu. Dunia utk kita meninggal bkn tinggal. Hanya tmpt permainan bkn tmpt beristirehat.. Dunia fana & Akhrt yg kekal.. sy ada silap tak sengaja sikit pun kena maki … walhal sy silap dngn nara bkn dia… minta maaf d kata nak cover malu.. baik ngaku kat sini dr akhrt.

          0

          0
        • narareader says:

          Alhamdulillah.. :)

          0

          0
        • lynn says:

          kepada perempuan2 lain yg berugama Islam diluar sana yg masih tak tahu malu, masih nak dedah aurat, sila sedar diri. korang yg dah Islam sejak lahir pulak nak pakai seksi2. felixia yg baru nak masuk Islam ni pulak dah pakai tudung, pakai pakaian labuh. eeee malu lah sikit…

          lagi satu..
          -Abang Nara yakin mampu memenuhi tanggungjawab itu sayangnya diri ini sudah tidak “available”.-

          yakin mampu? mcm mana nak kau nak bimbing dia kalau kau sendiri pun run a gossip blog & bini kau pun masih pakai skinny jeans. sudah2 lah kau nak menggatal nara ooiii. bini kau tu tgh mengandung!

          p.s. sama sama kita bermuhasabah diri.

          0

          0
      • One Direction says:

        muka tu ori ker ?? macam buat plastic surgery jer…cina mana ada cantik, tgk lah Miss World Aiswarya Rai cantik kan walaupun dia india . Cina ada ker menang title Miss World ?? Nak tgk muka cina asli..pergi mainland China…orang kat sana semua hodoh2.

        0

        0
        • meluat says:

          ooo.. mcm ni cara ko welcome saudara baru Islam ya.

          0

          0
        • One Direction says:

          aku tak cakap pasal agama…aku cakap pasal muka dia ori ke tidak ??
          cina mana ada cantik, tak pernah lagi aku tgk cina cantik, yg cantik tu buat plastic surgery.

          0

          0
        • DD says:

          duk bawah tempurung ke tak pnah jumpa cina cantik?

          0

          0
        • Anonymous says:

          mmg sah one direction ni dok bwh tempurung…bodoh tau ko ni..now dah ramai cina yg cntk2 la bongok…biar la dia cntk ke tak yg pntg dia dah ada niat nak peluk islam..ko tu yg hodoh sebenarnya..sama hodoh dgn prangai ko…just shut up!!!!

          0

          0
        • One Direction says:

          bagi contoh kat aku cina mana yg cantik…aku nak tengok betul2 cantik ke tidak

          0

          0
        • One directiOn yg bOdOh!! says:

          Lantak dya lah muka Ori ke x…itu antara dya dgn Allah.
          .kO spa nak mmpertikaikan muka dya??

          0

          0
        • hanna says:

          eh bangang. cantik tu subjektif. ape ke bingai org mcm hang ni. cantik ke x, tu ciptaan tuhan. yg hang nak pertikaikan ciptaan tuhan cantik ke x, Pehal.

          lvl brain damaged: 999

          0

          0
        • One Direction says:

          memang lah cantik tu subjektif kalau ORIGINAL….kalau FAKE ?????

          0

          0
        • lolol says:

          biarla mke die ori ke fake ke..aku menyampah tiap kali tgk komen kau kt sini taw..x hbeh2 dgn one direction..pastu ckp asian hodoh..wei kau tu pn asian jgk msti muke kau hodoh kan.

          0

          0
        • Anti One Direction says:

          Sapela kita nak pertikaikan cantik ke idok sesorang tu. Ni confirm tengok orang berdasarkan muka bukan hati. Aku tak beberapa berkenen tengok muka cantik tapi macam takde nur. Tapi bila tengok muka yang ada nur, biar hitam legam pon. Aku sukaaa :). Cantik tu subjektif. Kau tengok orang berdasarkan kecantikan? heh, Macam la orang melayu xde yang buat plastic surgery. Orang support felixia ni tak, macam nak menghalang pulak..

          0

          0
        • faizal says:

          Miss World 2012 from China Wen Xia Yu….zaman serba canggih mustahil awak tak tahu ..PEACE.. :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hang ni mmg banggang..puiii

          0

          0
      • 'amal ma'ruf nahi mungkar says:

        x macam kebanyakan pompuan melayu muslim la ni, depa kata tutup aurat tp pakai sluaq ketat melekat….depa pakai tudung bawal tp dada masih nampak bulat. pakailah pakaian ikut syariat bukan jadi maksiat (fitnah)

        0

        0
    • cik jah says:

      MAKSUD DIA JANGAN JD MCM MARION CAUNTER. NAUZUBILLAH. INSYAALLAH TAK KAN FELIXIA? SAMA SAMA KITA DOAKAN BAKAL SAUDARA BARU KITA:)

      0

      0
    • key Pop says:

      kalau nengok IG dia, aku yang segan..baju dia labuh dan x fit..
      mengalahkan pakaian seseorang yang bergelar muslim..
      tudung yang di pakai jugak menutup dada..
      malu aku malu sbb ramai perempuan islam d malaysia msh seksA…
      haish…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dia yang lom mengucap lagi sopan baju dari teletubbies oi. haha

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      ni mesti dia dh ada mateair jantan melayu babtu dia nk pelok ugama islammmmm kannnnnnnnnnnn…..ape2 pon selamat kawin ngan jantan melayu n selamat memelok islam semoga bahgia….

      0

      0
      • Lyn Sharlinie says:

        hitam legam anak kawen dgn melayu. LOL and just for your info, tak semestinya perlu kawen dgn jantan melayu islam, kalau ssorg pmpuan bukan islam convert. bnyk lagi chinese muslim guys kt luar tu. kolot sgt fikiran u nie. biarlah leluhur/keturunan cina muslim yg pure brkembang, so taklah brkaitan dgn melayu jer islam ni. (islam kn universal, you’all always preach that in those mass media, social net, etcetera.)
        fed up I tau, statement kolot yg brpaksi Melayu je ni.
        p.s: bukan prkauman/racist ok, just fikiran out of the box

        0

        0
      • Lyn Sharlinie says:

        hitam legam anak kawen dgn melayu. LOL and just for your info, tak semestinya perlu kawen dgn jantan melayu islam, kalau ssorg pmpuan bukan islam convert. bnyk lagi chinese muslim guys kt luar tu. kolot sgt fikiran u nie. biarlah leluhur/keturunan cina muslim yg pure brkembang, so taklah brkaitan dgn melayu jer islam ni. (islam kn universal, you’all always preach that in those mass media, social net, etcetera.)
        fed up I tau, statement kolot yg brpaksi Melayu je ni. sorry to say lha
        p.s: bukan prkauman/racist ok, just fikiran out of the box. btw I’m not malay/bumi

        0

        0
    • berfikiran positif dan doa yang terbaik utk saudara baru

      0

      0
  2. cik tom says:

    ALHAMDULILLAH

    Pakaian Muslimah lebih sejuk dan manis dipandang malah lebih dihormati semua terutama lelaki. Pakaian menutup aurat juga memberi ketenangan hati pada diri dan orang di sekitar berbanding pakaian yang seksi.

    YG NON MUSLIM BOLEH FIKIR MCM NI, KENAPA TIDAK KITA WAHAI WANITA ISLAM SEKALIAN?

    0

    0
    • zz says:

      tapi.. pd aku kan.. kalau da berubah pakai sopan mcm ni bagusla..
      cuma kalau amik gamba jgn la buat muka menggoda mcm salu dia amik tu. sbb laki akan pandang dgn berahi jugak kan.. so itu x bermaksud dihormati.. tp still jd objek seks laki

      0

      0
      • tuntut ilmu says:

        Betul komen awak tu…. sangat betullllll…… smoga flexia lebih2 berhati2. Mungkin dia kekurangan ilmu.. doakn dia berubah ….Aameen. Berilah dia ruang … hatinya baru di jinakkan … sbg saudara islam… Thanx 4 ur concern .. to ur revert muslim sister… Smoga awak di Rahmati & Di Berkati Allah swt. Teguran tu bkn utk flexiA shj … tp utk smua muslimah yg suka sngt SELPI … buat muka mcm2 gaya.. sampai Pening kpala tngk muka dorang… bila tngk kat luar tak la mcm kat gambr…

        0

        0
  3. sj2 says:

    ade hati jgk nk tmbh ke nara oi??..nangis berguling2 wife ko..tgh preg kn??

    0

    0
  4. sukasuki says:

    Alhamdulillah..umat Muhammad bertambah..
    semoga Felixia menjadi wanita solehah..
    ini boleh jadi iktibar untuk wanita2 islam diluar sana juga..
    tengok yang tak islam pun leh hormat & tabik ngan agama kita.
    yang kita mcmana pulak? nak tunggu dapat seru la.. dapat hidayah la..
    hmm alasan 1000 kali alasan..
    sama2 lah kita beramal yeee SALAM JUMAAT

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cantik sungguh dia ni brtudung…harap2 pd retis melayu y lain tu y dh senja agak2 bila nk berubah…x rasa malu ke ngan felixia yeap ni…

    0

    0
  6. mak mentua says:

    alhamdulilah …jangan job untuk menjadi model pakaian muslimah berkurangan nati dia berpaling tadah ,sebab Allah akan menguji hamba-hambaNya…

    0

    0
    • meluat says:

      belom apa2 ko dah pk negative eh tolong lah MELAYU..tlg lahhh

      0

      0
      • mak mentua says:

        cuba ko tgk marion caunter islam ke tidak tu,islam kerana dia kawen ngn org melayu bukan nk mendalami islam,kawen kerana duit

        0

        0
        • Aida233 says:

          Tu sebab laki dia tak pandai bimbing!

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          jangan nk cakap pasal orangggggg !!! ngumpattttttttttt aje keja dia ni eh !!! ngumpat tk dosa ke !!! kate islam sangatttt kenape maseh nk ngumpat pasal si marion caunter ??????????? kalau dia kawin kerana duit pon kau peduli happe !!! dia kawin ngan kakak kau punye laki ke huh !!!!!

          0

          0
  7. kasturi wangi says:

    Seriously, saya pun dah start pakai pakaian yang lebih menutup aurat.. memang rasa hati sgt2 tenang.. dulu saya pakai tudung, tapi pakai lengan pendek n tak pakai stoking.. n then terfikir sia2 je amalan saya kerana setiap saat, minit n jam saya buat dosa iaitu x menutup aurat dgn sempurna w/pun realitinya saya memakai tudung.. so kepada wanita diluar sana saya sarankan trylah secara perlahan2.. cukuplah sekadar berpakaian longgar (kalau boleh baju tu labuh ttp punggung, tudung labuh menutupi dada dan pakai stoking.. Insya Allah perlahan2 kita akan menjadi muslimah yg lebih baik.. Anda akan rasa perbezaan nya..

    0

    0
    • firdaus says:

      Nama awk seharum kasturi.. smoga kita smua istiqomah ke jln yg lebih di redhoi Allah swt. Aameen. Sabar menerima dugaan yg mendatang krna cabaran & dugaan, ia akn dtg bertalu talu dlm pelbagai bentuk sehinggalah nyawa kita di ambil & bertemu dngn Allah SWT YG Maha Pencipta. Syaiton & nafsu jahat akn berusaha menjerumuskn kita ke arah kemaksiatan. Pohon & doa lah kpd Allah swt taufik & hidayah & di tetapkn iman shingga akhir nyawa. Aameen.. Sy doakn awak & sy minta awk doakan saya juga. Iman sy pun tak kuat lg. Risau gak.

      0

      0
  8. azreen says:

    Subhanallah…maha suci Allah….Hanya Allah lah yangmampu membolakbalik kan hati manusia. Tahniah Felixia!!

    0

    0
  9. sentap says:

    bagos sangat felixia ni. cube memahami Islam dgn mendalam. Semoge kite akan medapat hidayah. erma fatima, raja azmi dn rebecca mmg kalah tnp btanding

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ALHAMDULILLAH……

    0

    0
  11. SupportFAHRINFELIXIA says:

    GOOOOO fahrin yg sedang cari calon tu, ngurat felixia ni cepat2! :D

    0

    0
  12. pak cik bedah says:

    artis malaysia pun tak pakai muslimah mcm si felixia ni haihhh

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    bertambah saudara baru dalam islam….semoga dipermudahkan

    0

    0
  14. Precious says:

    Boyfriend dia kerabat selangor, Raja Badri, anak saudara Raja Nong Chik. Dia orang baru je couple, few months ago. Kalau nak kahwin, terpaksa la convert. Hanya dia yang tahu sama ada convert Islam sebab agama atau sebab boyfriend lmao =P

    0

    0
    • hitam says:

      ada byk cara dalam menyebarkan islam…perkahwinan adalah salah satu cara…

      ko kalau tak pikir positif mmg tak boleh ‘eh?

      0

      0
      • tuntut ilmu says:

        Betul tu hitam… Aper2 pun dr perubahan Flexia sndiri … pandai bakal suami dia bimbing dia… sebenarnya dia yg mulakn perubahan tu bila dia cuba berhijab b4 revert to islam.. marion counter suami tak pandai bimbing dia… doakan la couple tu spy berubah… at least mrk menjaga akidah mrk .. doakn marion mnjd muslimah yg lebh baik di masa akn dtg Aameen…

        0

        0
  15. Lulu says:

    Dah ada bf dah…

    0

    0
  16. humble says:

    Sesungguhnya Allah akan memberi hidayah kepada sesiapa jua yg dikehendakinya…alhamdulilah….Allahuakbar

    0

    0
  17. Genius says:

    hidung kemek… publisiti murahan…

    0

    0
    • nihnih says:

      dasar bangang..hg ingat hg perfect sangat ka! hidung hg tinggi ka?..mamposla hidung dia kemek pun..bkn kacau hidup hg pun! bodoh! otak bingai..

      0

      0
  18. lia says:

    Harap kak felixia terus istiqamah dan selamat menjadi muslimah yang sejati. In Shaa Allah jannah menunggu muslimah yang sejati … :)

    0

    0
  19. eyka says:

    felixia ni bagus.. tak sombong.. dulu masa mula2 dia mula tutup aurt aku dh tertarik tgk.. ade jugak balas2 msg dengan dia kat fb.. sangat humble :) keep it up felixia..

    0

    0
  20. Bella Luna says:

    Dah confirm ke masuk Islam`? Sebab apa? Mahukan populariti sokongan drpd owang owang Melayu ke? Niat tu ikhlas ke tak? Kalau ikhlas tu, jangan nanti murtad pula tahu? Hukuman murtad dalam Islam adalah MATI. harap maklum.

    0

    0
  21. mimi says:

    Kalau dah ada niat peluk islam,tak payah tunggu ramadhan/ harijadi.
    Apa pun boleh berlaku.., ikhlas pada Tuhan…lakukan segera…or
    Masih ragu2…tapi dah canang dulu.
    Tapi memang cantik felixia dengan busana muslimah..renungan untuk
    Wanita2 islam terutama remaja yang pakai ketat dan bertudung.

    0

    0
    • Chachamerba says:

      Hello mimi… Ko paham x… Dia belum nak peluk islam sbb kerja2 dia ngan majalh playboy tu belum habis keluar semuanya… Kang dia peluk islam,, dlm majaalh play boy nmpk lagi dia berbikini… Kang ke itu satu yg mengaibkan walaupun dia buat waktu zaman jahil… Ko nak megajak org ke arah kebaikkan bukan dengan PAKSAAN… Benggap

      0

      0
  22. sabtu bin senin says:

    Lah lau nak masok islam masok je lah asal nak kena blajar dulu plak? Kita yg dari dulu islam pun masih blajar ngan UAI , yg ko ni pecite nak tunggu birthday plak ingat masok islam ni buat party birthday ke atau hadiah birthday ? Mepek ah ko ni .. nak masok masok je lah buat propa je lebih.. benci lah… yg kat atas ni tak tahu cite ckp bagus lah pe lah padahal padahal….

    0

    0
  23. sadis says:

    ramai lg ustaz warrior dlm ni. org nk blaja psl islam n tetarik nk masuk islam korang plak dok condemn2 knp. yg dok condemn2 ni sendiri menjatuhkn imej islam (kalau betul islam la) lagi2 en. sabtu bin senin, skati die la nk blajar dulu psl islam ke x. ada org yg dari awal islam pon bukannye nk blaja psl islam. ingt ye islam itu indah tp islam hanya pada nama tu plg hina

    0

    0
  24. akutengahwatesaimen says:

    Kowang neh dh nape?kn nk btambh sorg umat Islam…one direction xleh arap… diakan kapir harbi…

    0

    0
  25. blurr says:

    bkn senang nak tukar agama..berilah dia masa. dia dah ada niat pun dah bersyukur. tak perlu pertikaikan sebab kenapa dia nak masuk islam. kenapa bangsa melayu suka berprasangka buruk? saya sebagai muallaf sedih dengan bangsa melayu sekarang yg suka berprasangka buruk terhadap muallaf. kalau pun dia masuk islam kerana kahwin pun kita kena bersyukur, atleast dia x lah mcm negara lain, cth mcm di india, muslim kahwin hindu. sepatutnya yg awak semua islam dari lahir tu haruslah beri nasihat dan bimbing muallaf ni spy jd islam yg sebenarnya. bknnya asyik nak memburukkan org ja.

    0

    0
  26. Cili terasa pedas says:

    Sy rsa amt mlu dn rndah dri bla tgk bngsa asing
    pki tdung dn jubah..anggun rupenye!!
    Pmakaian sy sndri pn x setutup dn selonggar
    Felixia.org islm pki tdung llit sna,cni tp bwah
    ketat..nmpk aurat.ini ade artis kite,umo dh snja pn msih
    pki ketat,rmbut blonde.sdangkn felixia model yg muda
    bergetah pn x rimas dn pnas mmakai tdung
    dn jubah.

    0

    0
  27. CT situ says:

    Alhamdullillah. Syukur lah kita akan mendapat saudara islam yg baru. To Abg Nara, klu boleh jangan kaitkan diri Felixia sbg ‘Bekas Model Seksi’, bunyi nya boleh dorong org untuk google gambar lama dia. Cuma tak mahu dia malu kelak.

    0

    0
  28. CIK TIPAH says:

    FAKE FAKE FAKE FAKE !!! TO ME SHE IS JUST AN ATTENTION SEEKER…..!!! WAIT N SEE …!! PEACE

    0

    0
  29. […] membuka sejarah lama Felixia Yeap. Memang kalau Abang Nara pun boleh jadi tertekan dibuatnya. Bakal memeluk Islam pada bulan Ramadhan ini, Felixia Yeap telah pun menulis rintihan hatinya yang menggambarkan rasa kecewanya terhadap […]

    0

    0
  30. […] membuka sejarah lama Felixia Yeap. Memang kalau Abang Nara pun boleh jadi tertekan dibuatnya. Bakal memeluk Islam pada bulan Ramadhan ini, Felixia Yeap telah pun menulis rintihan hatinya yang menggambarkan rasa kecewanya terhadap […]

    0

    0
  31. […] Felixia Yeap Bakal Peluk Islam Ramadhan Ini (69) […]

    0

    0
  32. […] Felixia Yeap Bakal Peluk Islam Ramadhan Ini (70) […]

    0

    0
  33. […] Dan kehadiran 5 Ramadhan ini pastinya ditunggu-tunggu oleh Felixia Yeap kerana pada hari tersebut, model ini akan memeluk agama Islam seperti yang pernah diumumkan sebelum ini. Berkata kepada Malaysian Insider, Felixia memilih hari tersebut kerana ia jatuh pada […]

    0

    0
  34. […] Felixia Yeap Bakal Peluk Islam Ramadhan Ini (73) […]

    0

    0
  35. […] Felixia Yeap Bakal Peluk Islam Ramadhan Ini (74) […]

    0

    0
  36. Kamil Salleh says:

    Alhamdulillah.. semoga ramai lagi yang akan mengikut jejak langkah Felixia Yeap memeluk agama Islam yang suci ini.

    0

    0