Written by AbangNara | December 3rd, 2009

Tentu ramai yang akan jatuh tergolek-golek mendengar gosip panas nie. Fazura khabarnya telah dikantoikan keluar tengok wayang dengan seorang anak raja yang bergelar Tengku baru-baru nie.

Khabarnya lagi, filem yang ditonton bersama tue tak lain tak bukan filem lakonan Fazura sendiri, Pisau Cukur. Mungkinkah ada isi tersirat yang cuba disampaikan oleh Fazura kepada Tengku tersebut?

Tapi agak kurang romantis apabila gosip ini menyatakan yang ada bodyguard duduk sebaris dengan Fazura dan Tengku semasa menonton filem nie. Kurang romantik la gitu. Susah jugak jadi orang kenamaan nie. Bercinta pun nak kena ada orang jaga.

Apa-apapun kalau gosip ini benar, tahniah sangat-sangat kami ucapkan kepada Fazura. Fazura pun masih single dan tak salah nak bercinta. Tak kisahlah dengan kerabat diraja ke, orang biasa ke, VVIP ke. Yang pentingnya tak mengganggu rumah tangga orang lain. Tak gitu?

Sumber gosip dari Murai.

620 responses to (GOSIP)Fazura Tengok Pisau Cukur Dengan Tengku?

  1. aMmey says:

    eh page bru la…..
    pisau cukur =fazura

    0
    0
  2. ngn anak tengku muda johor ler..spe lg..slalu nmpak d0wgh kat the z0ne jb..

    0
    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    oooopppssss…

    0
    0
  4. Choqs says:

    wahhh pisau cukur…

    0
    0
  5. anNeDeSiLva says:

    wahwahwah…
    pisau cukurr…

    0
    0
  6. anNeDeSiLva says:

    ada sape2 kesah ke dorg kawin dgn anak raja pon skalipon….

    0
    0
  7. aMmey says:

    korg ada kt page mna

    0
    0
  8. EclipsE says:

    KORG LAJUNYA….
    SMPI TERCICR SELIPAR AKU KAT BLKG…HUHU

    0
    0
  9. anNeDeSiLva says:

    lalalalalal…
    ape tips nak kurus nie?

    0
    0
  10. EclipsE says:

    bsrnya spek….leh tutup lbg hidung skali….huhu

    0
    0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    ingat ngan TENGKUrak mane td…?
    terkejut aku…

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    pakcik polis kt blakang fazura dlm gmbr tu sempat korek idung…. ha ha

    0
    0
  13. ladybird says:

    abih lah bulu tengku tuh kena cukur dek fazura…hehehe..

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant kiter p gadai bulu yang dia cukur 2…
      fazura x suka kot banyak sangt bulu….

      semua bulu ke dia cukur kak lady

      0
      0
  14. EclipsE says:

    peningggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    0
    0
    • [email protected] says:

      pnadol murah jer

      0
      0
  15. [email protected] says:

    korang ader lagi x…….. huhuhuhuhuhuhu

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      alaaaa…dah tau ader wat2 tanyer lak…
      ko nih pet kan…ish…

      0
      0
      • [email protected] says:

        mana tau dah ilang ker…
        poco memang anti gan aku kan

        kalo ko suka aku cakap jelah… aku xmarah pun

        0
        0
  16. anNeDeSiLva says:

    buhsan……

    0
    0
  17. junnosuke says:

    drpda dyer ckur tgku tu baek ckur aq..
    licin sket x de bulu..
    huhu..

    0
    0
    • ladybird says:

      die pilih bulu 2……

      0
      0
      • [email protected] says:

        SETAKAT BULU TEMBAGA DIA X NAK…
        MAIN2 BULU EMAS JER DIA NAK

        0
        0
      • junnosuke says:

        ai.. bulu pun nk plih..
        cm nmpk pun bulu tu bole bzekn ke x…

        0
        0
  18. anNeDeSiLva says:

    k la out dlu..
    buhsanya skunk nie…

    0
    0
  19. [email protected] says:

    ANNE NAK KURUS BUANG USUS MCM SHANI….

    MST BERKESAN NYER

    0
    0
    • weiya says:

      weiya pun tgh nak kurus..tp mcm mana nak kurus..mlm2 mkn nasi…

      0
      0
      • junnosuke says:

        ptut la pun weiya…
        mlam2 mkn nasi..
        pe kte tkar nasi amek tempura ker
        takoyaki ker..
        huhu..

        0
        0
      • aMmey says:

        korg ptus cinta
        kompem kurus..
        huhu

        0
        0
      • [email protected] says:

        ko buat mcm ni weiya kalo nak kurus…
        ko ambik limau nipis limau kasturi ker….
        ambik jus dia dalam 1 cawan taruk madu n minun gan campur gan air tau…

        dalam masa sebulan leh turun berat dalam 3 ke 5 kg

        0
        0
        • ladybird says:

          iye ke pet.? klu nak kempiskan perut cmne erk?

          0
          0
        • weiya says:

          tak jd pet…dah try…weiya ni sebenarnya doa weiya dimakbulkan tuhan..dulu ms kurus minta doa nak gemuk…sekarang padan muka

          0
          0
        • aMmey says:

          mkn epal ijau….
          kurg nsi,slalu mkn 3 snduk.kurgkn la 1 snduk ka 2 snduk ka,rjin joging….
          posa ri2 amy trun 3 kilo,jd la kn amy mkn2 gk cma kurg kit,tp amy slim dh
          heheheh

          0
          0
        • BumbleBee says:

          but epal ijau x elok utk minda… tahfiz2 al quran pun masukkan epal ijau as one of the food yg diorg kene elakkan dr makan…

          sebaik-baiknyer makan kerana lapar dan berhenti sebelum kenyang…itu ajaran Rasullullah…and ape laie…exercise~

          0
          0
  20. Choqs says:

    ni gmbr ms kes dia ke?

    0
    0
  21. junnosuke says:

    wei korg..
    korg tgok x cter aku bdak mnang slase aritu??

    0
    0
    • [email protected] says:

      x penah tengk pun cter 2

      0
      0
    • ladybird says:

      layan gak cite 2.

      0
      0
    • aMmey says:

      tgk
      nape

      0
      0
  22. Choqs says:

    cmner nk gemuk ah..
    dah mkn byk pn kurus lg..pening2

    0
    0
    • weiya says:

      heheh choqs baik jgn…nanti susah nak kururs balik…masa study dulu berat weiya 43kg…sekarang dah 53kg….huhu…nak kurus balikkkkkkkkkkk

      0
      0
    • ladybird says:

      ada jin dlm bdn ko kot.. jin yg mkn.. hehehe. gurau ye choqs.. jgn marah ha..

      0
      0
      • [email protected] says:

        kak lady

        0
        0
        • ladybird says:

          ye pet.. dpt email GENG KAPAK?

          0
          0
        • [email protected] says:

          x bukak emil algi ari ni

          0
          0
        • junnosuke says:

          geng kpak tu bkan ker geng dlam ctet kungfu hustle tu…

          0
          0
      • weiya says:

        dpt kak…

        0
        0
  23. cili says:

    suka dia.natural beauty.x ngada2.

    0
    0
  24. violet says:

    i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fazura….

    0
    0
  25. ladybird says:

    DIA SWEET

    0
    0
  26. Choqs says:

    girls sng nk gemuk n senang nk kurus blk..laki mcm aku ni mmg sshla nk gemuk..mkn 3ekor ayam sehari pn xnaik2 gak ni

    0
    0
    • [email protected] says:

      Choqs ko laki gak ker… huhu
      ingt pepuan…

      0
      0
    • ladybird says:

      Ko bleh mkn ayam 3ekor satu hari choqs, sah ko ade saka ni… x jugak org ppuan ni klu dah gemuk susah nak kurus lek….

      0
      0
      • [email protected] says:

        pepuan kalo dah kawin n gemok kira bahagia ler 2…tp ni petua orang arab….

        kalo xgemok mak ayah pepuan suruh mintak cerai

        0
        0
    • BumbleBee says:

      ko dh kawen lom megatron??? laki majoritinyer bler dh kawen bru bagai di pam-pam…especially tang perot…woot woott..

      bujang2 slalunyer menten cikeding…

      0
      0
  27. [email protected] says:

    GENG KAPAK 2 YANG DIPERTUA DIA KAK LADY
    BENDARI ANTU
    SETIAUSAHA WIEYA

    AKU AHLI BIASA JER

    KAK LAY PUNYER EMIL MAISARA 2 KER

    0
    0
  28. anNeDeSiLva says:

    hai kawan-kawan…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      hai anne

      0
      0
    • Choqs says:

      nak hai gak wlaupn aku bkn kwn ko..

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        sape ckp ko bkn kawan anne??
        smua pon kawanla…

        0
        0
        • Choqs says:

          kwn gak ke?yes yes

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu,,, poyo Chops ni

          0
          0
        • Choqs says:

          rilek pet..demo jah agah xsey saim nga kawe..meta2 demo smart gak

          0
          0
  29. putih says:

    dh tgk cite ni….
    gedik tp comey…
    xover..aku suke die sbb xgngu laki org…

    0
    0
  30. anNeDeSiLva says:

    mana smua nie?

    0
    0
    • [email protected] says:

      ader

      0
      0
    • ladybird says:

      anne td knp bohsan?

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        bosann..
        ntahl kak..
        sbb rasa bosan gilerr…

        0
        0
      • [email protected] says:

        kak lady ketua GENG KAPAK ko x tegur ke…
        nant ko kener kapak gan dia tau…..

        orang paling otai dalam BN ni kak lady tau sekarang ni

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          takutla sangat./….
          aku geng parang elek jewk….

          0
          0
        • ladybird says:

          kuang ajo ko pet…. hahaha [gelak ganas ckit]// akak ke yg plg tua kat cni?

          0
          0
        • [email protected] says:

          siap tulis 2 gelak ganas,,,

          tol aper orang lain x tubuhkan geng lagi kat BN ni
          akak jer ader geng

          0
          0
        • aMmey says:

          akk umo bpa???

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak lady dah nak pencen dah

          0
          0
        • aMmey says:

          geng pe
          paw owg ke
          hihi

          0
          0
        • junnosuke says:

          kak lady umr dh 40…
          huhu..

          0
          0
  31. aMmey says:

    pet..ko dh detek ke sapa y email ko kata minat kt ko 2

    0
    0
    • junnosuke says:

      a..a.. per cter?

      0
      0
    • [email protected] says:

      belum lagi ler….

      susah nak cari ler nant nak suruh KAK LADY tolong… kuncu2 kak lady ramai

      0
      0
      • [email protected] says:

        vio x tau ker… semalam aku dah buat kecoh kan

        0
        0
  32. violet says:

    emm….
    gedik tp bkn perampas..
    ok wat

    0
    0
  33. EclipsE says:

    i’m back…

    0
    0
  34. anNeDeSiLva says:

    mcm takde org lak arini..

    0
    0
  35. aMmey says:

    kwn…korg skit jubux x dudk lelama dpn pc
    skit la cnma nk wt ek…. :-(

    0
    0
  36. anNeDeSiLva says:

    geng parangggg………………………….

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu nak lawan kak lady ker

      0
      0
  37. ladybird says:

    mane c weiya ni, org kanan mafia. td ada

    0
    0
    • [email protected] says:

      weiya p kutup hutang le kak lady …
      ader orang xbayar duit geng kiter….
      muka weiya kan yang paling ganas dalam geng kita ni…
      muka diakan ala2 HAMID GURGA

      0
      0
      • ladybird says:

        hahaha….ko ni pet buat akak pecah perut je .. hahaha

        0
        0
      • aMmey says:

        ish jht ko pet,,,
        huhu

        0
        0
        • [email protected] says:

          betoi aper…..
          muke amih gurda
          suara ning baizura
          badan malik nor

          sapa x takut…

          0
          0
      • weiya says:

        huhu sedap bahasa pet

        0
        0
  38. yula says:

    alop…suma
    u all smbang apa aku xbaca pun agi ats tu hahahahaha….
    kang dapat bongok ni

    0
    0
  39. ladybird says:

    ammey .. malu lah nak sebut umur akak…. kuang ajo ko pet kata akak dah pencen..huhuhu..nt akak kapak kepala ko…hahaha [ganas]

    0
    0
    • [email protected] says:

      ala2 ayat kak nara lak kak lady ni

      0
      0
    • aMmey says:

      ala gtaw je akak
      2a ka moda ka asa sma ja kta kt cni…..
      bkn pe amy nk make sure btl ke amy pngl akak kt akak ni
      hehe

      0
      0
      • ladybird says:

        30.. ammey brpe?

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah bagi tau ker baru buat kuiz kat bawah

          0
          0
        • aMmey says:

          same aries

          0
          0
        • aMmey says:

          ok la 2 umo akak,
          bru msuk alam dewasa….
          hehe

          0
          0
  40. anNeDeSiLva says:

    ala pet…
    ko jek yg tak tau…..
    sebelom ko masuk sni..
    aku aries dgn eclipse dh tubuhkan geng mafia dlu…
    kitorg Geng parang karipuff geng,…..wahwahwah…

    0
    0
    • junnosuke says:

      mak ai pjang nme…
      nme yg lgi pnjg x der ker??

      0
      0
      • [email protected] says:

        tp korang x mcm kak lady…
        paksa semua orang masuk geng dia… hehhehe…
        sapa x masuk pc kak lady sent virus

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          yg ko lebih2 ni nape pett?
          ko talibarut kak lady kew?
          dia tak kecoh..
          ko yg nak promote lebih2 ehh…..
          ko gila glam tol…

          0
          0
      • anNeDeSiLva says:

        nak join takk?

        0
        0
        • [email protected] says:

          jion aper ni anne…

          aku kan EJEN PEMASARAN KAK LADY…
          ko jangan x tau anne

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          ejen pemasaran??
          skali aku libas parang aku kat ko pet dgn2 ko aku jual kat pasarrr…..

          0
          0
        • junnosuke says:

          aq on jer..
          mne2 geng aq cilok..
          haha..

          0
          0
    • ladybird says:

      anne buleh kite satukan geng kite, ganas giler,,, kapk n parangggg

      0
      0
  41. junnosuke says:

    aq pun nk tbuhkn geng jgak lah..
    geng kuku besi…

    0
    0
    • [email protected] says:

      xder orang nak masuk geng ko… xlaku

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      kuku besi???
      tak leh la potong kuku ekk?

      0
      0
  42. [email protected] says:

    Choqs merajuk lak… aku kan kawan ko…..

    0
    0
    • aMmey says:

      ko memg
      ska bg owg majuk
      haha tak tahu

      0
      0
      • [email protected] says:

        AKU XBUAT PER PUN…
        DIA CAKAP AKU XNAK KAWAN GAN DIA…
        sebab dia dah dapat kawan gan annne

        0
        0
    • Choqs says:

      hoho mrajuk pe lak org laki..
      wat malu kat girls je..

      0
      0
      • [email protected] says:

        xnak ngaku lak ko ni

        0
        0
  43. aries_april says:

    korang rsa tngku mna ni?

    0
    0
  44. [email protected] says:

    PERMINTAAN DARI SEMUA YANG ADER KAT BN

    SEMUA NAK TAU UMUR KAK LADY……….

    SAPA TEKA GAN BETOL KAK LADY NAK BAGI ADIAH

    1 KAPAK EMAS LEH BUAT POTONG KUKU ANNNE
    2 KAPAK PERAK LEH BUAT CUKUR BULU TENGKU,,,
    3 ……………RAHSIA

    CEPAT TEKA UMUR KAK LADY

    0
    0
  45. anNeDeSiLva says:

    kak lady..
    kalau kita nk bersatu..
    anne nak pecat si pet tuee….
    kecoh jewk…
    hahahahahahaha……
    anne nak libas si pet tue…

    0
    0
    • aries_april says:

      korang nk bt pa ni?
      aries bru msuk…
      ada upcr bnuh pet ker?
      aries nk join….

      0
      0
    • ladybird says:

      yelah anne.. c pet ni asyik kenakan akak jer,,,, ape lg anne asah cpt parang 2 kasi tjam

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        mang ngah nk asah niee…
        aries ko dgn eclipse org kanan anne..
        kita nk g serang pet…
        kita akan adakan rusuhan GANYANG PET…..
        kak lady sediakan kapak..
        anne pi asah parang sat…
        aries sediakan plan …
        kita adakan petang ni gak…wahwahwah….

        0
        0
      • hantupensil says:

        hahaha…hari wukuf dah abeh..
        xleh korban dah…
        hehehe

        0
        0
    • Choqs says:

      geram benor ngan pet..

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 tanda korang sayang kat aku

        0
        0
        • hantupensil says:

          hahaha…
          abeh la ko…
          diorang nak arwahkan ko..
          xsempat la ko nak pg gathering nanti…
          hehehe

          0
          0
        • ladybird says:

          pet jadi menu kat gtering .hahaha.. pet panggang cecah air asam… hahahaha [gelak gene mafia]

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu.. korang memang jeles gan aku kan

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          hahahah…
          taw takpe..
          tak sempat nie..

          0
          0
        • [email protected] says:

          xper aku hormat kat kak lady…heheheh
          orang paling siniorkan dalam geng kapak parang ala2 kuku besi kan

          0
          0
  46. aries_april says:

    korang…
    aries skit pala lah…

    0
    0
  47. jaja says:

    memag pun diaorg nie selalu g lushbar kt the zon..
    tapi x tulah skrg lushbr 2 da open bru sbb renovate tpi x g sane lagi
    aq pn pnh tserempk dgn diaorg nie dgn member2 aq..
    tmpt tengku mesti tmpt vip pe..
    tpi 2 hl masing2
    tpi c fazura nie kecik je budknye
    n sme je mcm kte2 kt luar

    0
    0
  48. anNeDeSiLva says:

    ada sape2 yg sokong anne utk kempen GANYANG PET??????

    0
    0
    • aries_april says:

      aries la,….aries kan shbt baik anne….

      0
      0
    • hantupensil says:

      hahahaha….
      lunyai la pet pasni…

      0
      0
    • [email protected] says:

      aku xsokong

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        ko sorang jek tak sokong pasal yg nk kena ganyang tu ko..hahahah

        thnks aries..
        ur my best friend..
        antu pon..

        ada lg tak yg sokong?

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku x sokong

          0
          0
        • Choqs says:

          mana2 bleh..jnji korg bahgia

          0
          0
        • aries_april says:

          coz i love u my friend…

          0
          0
      • aries_april says:

        ko skong p lah….
        pling kuat…
        kita orng BBQ ja ko klau dh lunyai…

        0
        0
    • ladybird says:

      anne akak kena pikir dulu sbb pet 2 tali barut akak tuh…. t dia xde sape nak jadi tali barut akak….. hahaha..yeyehhh

      0
      0
      • [email protected] says:

        saya anak buah paling akak sayang kan selepas weiya

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        ish akak nie..
        dosa taw pakai tali barut..
        kita kena berpijak guna tapak kaki sndri..
        pet tu diri sndri dia tak terbarut nk barutkan diri org lain lak..
        nanti sy bengkungkan dia baru taw…..

        0
        0
      • ladybird says:

        peaceeeeeeeeeeeeeeeee….

        0
        0
  49. anNeDeSiLva says:

    kuat bodek jek ko nie pet…..
    ape yg penting..
    ganyang tetap ganyang…

    0
    0
    • hantupensil says:

      jomm…
      petang nih kite pegi serang opis pet…
      opis dia banyak duwet…

      0
      0
      • ladybird says:

        siapkan parang n kapak..

        0
        0
        • [email protected] says:

          korang aku x takut… kak lady gan weiya jer yang aku tol takut

          0
          0
        • weiya says:

          mulut ko mmg pet…tp weiya mls laaaa…sbb weiya tgh latih diri utk jd seorg yg sabar…

          0
          0
      • aries_april says:

        alah…
        aries jauh…
        xleh p join korang….
        xpa…
        aries jd tlng blkng udah la…

        0
        0
    • junnosuke says:

      perstuan gnyang pet sdunia dh kuar la..

      0
      0
      • [email protected] says:

        korang ni semua nak buat geng ni….

        0
        0
  50. Choqs says:

    rumah br kt seblah

    0
    0
  51. aries_april says:

    nk dkt blik dh….
    nmpk bntl ja…

    0
    0
  52. [email protected] says:

    WEIYA ade ati nak jadi ratu cantik 2…..
    huhuhu…….

    kalah ANNE,,,,

    anne ader orang nak ambik jadi model jer

    0
    0
    • weiya says:

      bkn nak jd ratu cantik sbb mmg weiya tak ckup tinggi…tp mo la oyak weiya ni muka mace hamid gurkha…tula nok oyakkk muka anak mami ni pun kata mcm tu…

      0
      0
      • ladybird says:

        xpe weiya t akak ajar tali barut akak ni jd org bek…. pet ko mintak maaf lek kat weiya tuh. cium kepala lutut die smpai die maafkan ko

        0
        0
  53. [email protected] says:

    pESAL KAK LADY gelak sorang2 ni….
    tengk cter snario ker

    0
    0
    • Choqs says:

      mana dia gelak?

      0
      0
    • ladybird says:

      ko lah jd senario ari ni… suke je usik2 org.. nt ada org bg santau angin kat geng kite kg susah lak

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu,,, axper nant kita guner santau ribut balas kat dorang 2 kak LADY

        0
        0
      • weiya says:

        nanti petang weiya balas email kak yer..pet tak nak laaa

        0
        0
      • hantupensil says:

        xpun perut buncit…
        hehehe

        0
        0
        • [email protected] says:

          weiya aku mintak maaf tau… gurau je tau tadi 2,,,,,,
          aku xnak mintak maaf pun sebenarnya… tp sebab ketua geng kapak yang mintak terpaksa ler……

          0
          0
        • ladybird says:

          hahaha…. jd org bek ye pet… akak ingat nak letak jawatan lah..

          0
          0
        • [email protected] says:

          akak jangan letak jawatan…
          nant xder orang nak ambik jawatan 2…. akak jer yang layak jawatan 2….

          ……………………………………………..

          kalo xder akak terkubur le geng kapak terhebat di malaysia ni

          0
          0
        • weiya says:

          yo la tu..haaah tgk akak dah guna kuasa veto dia….

          0
          0
        • ladybird says:

          antu ko dpt email akak x?

          0
          0
  54. aries_april says:

    ok lah korang…
    nk blik dh ni…
    ari ni aries xda class mlm…
    sapa rjin kita jmpa kat BN mlm ni ya?
    ummuah tuk u all….

    0
    0
    • [email protected] says:

      bye2 k salam kat ACI2 tau

      0
      0
    • ladybird says:

      bye aries….. take care

      0
      0
    • Choqs says:

      ok c u tonite..

      0
      0
    • weiya says:

      take care aries

      0
      0
    • hantupensil says:

      ok..bye2..
      see uu…

      0
      0
  55. junnosuke says:

    sper nk blek tdi??
    slmt plang krumah..
    brbuat baek gan jlan rye yek…
    hehe…

    0
    0
  56. hantupensil says:

    semua dah pulang?

    0
    0
  57. pEnArI pOcO2 says:

    salam u all…
    aku dah nk out dah nih…
    ngantuk arrr…jalan gerenti jam…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok take care poco2

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        mama bolo bolo…

        0
        0
        • ladybird says:

          papa bulu bulu

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          pet pet janggot janggot…
          huhuhu…ko x marah kan pet kan…

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku mana penah marah orng poco

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ni yg wat aku suke……………………kaco hidup ko nih…

          0
          0
        • [email protected] says:

          selagi ko larat kacau jelah poco

          0
          0
  58. ladybird says:

    pet n antu bile nak lek?

    0
    0
    • [email protected] says:

      saya mcm biasa le kak kol 6

      0
      0
    • junnosuke says:

      kak lady ble nk blek?
      esok dtg lgi x??

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aiiikkk…nk suh balik ker…
      pet tuh mana tau reti nk balik…huhuhu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku blik gak ler kol 6… pandai je ko poco buat fitnah

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak lady memang otai idup mati gan BN

          0
          0
      • aMmey says:

        ko bru timbul poco..

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          yer aku muncul di saat aku nk balik…huhuhu…
          aku bkn fitnah lar pet, ni ‘betul2 kejadian’…(pendekar bjg lapok daaaaaa…)

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu mcm 2 ek… nant kak lady marah ko

          0
          0
        • ladybird says:

          ko pandai jer pet ,,, i x marah pun… otai 2 pelan2 ckit,, x sesuailah ,, akak muda g

          0
          0
        • [email protected] says:

          dah kira berpengalaman le 2….

          akak sekarang selalu gak kan melepak kat BN ni

          0
          0
  59. Choqs says:

    sume blk dh?

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yelah nak…makcik dh nk balik dah nih…

      0
      0
    • ladybird says:

      i ada ggg.. smlm i call u , u x answer

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        lirik lagu gune bhs rojak…teruk…

        0
        0
      • ladybird says:

        t nak letak gmbr baby gurl lah ..rasa muda ckit

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak lady dah kener penyakit “P” dah

          0
          0
        • ladybird says:

          p tu ape pet ?

          0
          0
        • [email protected] says:

          P 2 PERASAN N POYO

          0
          0
    • hantupensil says:

      ade lagiiiii….
      huhuhuhu….
      tgh minum petang nih..
      jap gi smbung keja balek…

      0
      0
  60. junnosuke says:

    bai2 nk blek dah…
    chow sin chow..

    0
    0
    • ladybird says:

      bye jnno…. eh mcm name jawa lak.. sok tukar nama tau

      0
      0
      • [email protected] says:

        bye PAPEJER

        0
        0
      • weiya says:

        kak..semua dah balik..jap g weiya jer jd penunggu gua….

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku ader tp 30 minit jelah lagi….

          0
          0
        • ladybird says:

          xpe weiya.. tugas weiya jaga ktentraman bn ni ,spninggalan akak nt…. hahaha…. ketua mafia nak chow jap g, anak eh dmm lak ari ni..

          0
          0
        • weiya says:

          lorr….akak pun kuar huhu..

          0
          0
      • junnosuke says:

        bkan jwa la..
        tpi jopun..
        sbutla lelok sket..
        hehe..

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak lady anak pepuan ke laki… nama per

          0
          0
        • ladybird says:

          2 llaki, 2 ppuan.. yg kecik dmm danial hafizi, anak manja akak 2.. 2tahun

          0
          0
        • [email protected] says:

          DANIAL nama anak buah saya
          HAFIZ nama saya dah dekat 2 gan nama saya

          0
          0
        • ladybird says:

          ok lah.. jopon pun jopon lah asal ko bhgia.. seb bek ada rupe jopon cket, 2 kali pandang mcm komunis lak… hahaha.. jgn marah juno ,dah bjankit kat pet suke usik org

          0
          0
        • [email protected] says:

          saya gak akak buat contoh

          0
          0
        • ladybird says:

          ko kan tali barut akak…

          0
          0
  61. pEnArI pOcO2 says:

    jeng jeng jeng…
    tata sume…pet, mimpi aku yerk mlm nih…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok NO hal… bye poco

      0
      0
    • hantupensil says:

      bye2…
      c uu…

      0
      0
  62. aMmey says:

    bye blik dh…

    0
    0
  63. weiya says:

    sesape ade lagi…

    0
    0
  64. ladybird says:

    aiik dah blk sume?

    0
    0
    • weiya says:

      weiya ade laaa kak

      0
      0
      • [email protected] says:

        saya ader lagi…

        0
        0
      • ladybird says:

        tringin nak g tgk weiya kawen, tp jauh lah .. penah g kltan skali jer. maso selalu, dia blh g kot sbb suaminya org klte

        0
        0
        • [email protected] says:

          kalo akak nak p saya leh tunjuk jalan

          0
          0
        • weiya says:

          ermmm…mcm mana tu…ala anggap la bercuti…blh kan….pet pun blh dtg

          0
          0
        • ladybird says:

          klu akak nak pegi blh ikut MASO, dia sllu lek kltn. t susah2kan pet lak

          0
          0
    • weiya says:

      anak buah weiya kan nama nur irene syafikah

      0
      0
      • ladybird says:

        weiya ni akak bygkan srang yg bek , sopan santun, lemah lembut.. betul ke ? pet lak srang yg gila2. . happy go lucky, bleh ngam ngan sape2..

        0
        0
        • [email protected] says:

          nant2 kita leh le jupe akak jangan takut….tp saya kat luar sopan sket x ler gila2 sangat

          0
          0
        • ladybird says:

          pet sopan ke? awww ke?

          0
          0
        • [email protected] says:

          xler gile2 mcm skrng ni kat luar mulut x le jahat mcm ni

          0
          0
        • weiya says:

          huhu..entah la kakkk…weiya ni jenis happy gak…tapi weiya agak berubah sejak 2 thn ni..ade seseorg buat weiya jd pendiam…weiya pun dah lama tak berkahwan..tunang pun tak complain..dia sokong jer ape weiya buat..cuma weiya ni ade sifat keibuan kut sbb weiya anak kedua(sulong pompuan) dr 8 adik bradik..adik bongsu weiya paling rapat

          0
          0
        • Choqs says:

          weiya mu duk mn?

          0
          0
      • Choqs says:

        saya ade je weiya..org len blk sbb kt ofis..

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko tbe2 lak muncul

          0
          0
        • weiya says:

          pet pasir putih weiya mache

          0
          0
        • weiya says:

          oo..choqs ade la blh teman weiya

          0
          0
        • Choqs says:

          haha tetiba muncul dih..aku mmg pemerhat sbnrnye keje..jrg skali komen..skrg je byk skit mjampuk..

          0
          0
        • weiya says:

          weiya kat bukit baka….dkat bukit tiu…dulu sekolah bukit tiu tu jer…sekarang weiya kat kepong

          0
          0
        • Choqs says:

          psr puteh?ko? ambo org klate tp nk ko murtad tu gak..

          0
          0
        • ladybird says:

          choqs keja kat mane?

          0
          0
  65. [email protected] says:

    semua dah bali tinggal kita ber 3 jer akak

    0
    0
    • ladybird says:

      b3 xpe.. jgn b2

      0
      0
      • weiya says:

        weiya kan kak…kat cni pun duduk ngan adik2 weiya..minggu dpan adik yg br abis stpm plak dtg…semua weiya jaga..mkn minum…basuh pakaian..mcm tu la…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu nak dok gan ko la wieya… kalo x aku terpasa hantar baju p basuh umah akak….
          aku dok sorang je kat cni….

          tp ade 2 orang akak dok KL

          adik pun ader sorng dok KL tp semua dok umah lain2…

          0
          0
        • weiya says:

          huhu…tak mau..ni pet ngorat adik weiya..

          0
          0
        • [email protected] says:

          dah cter pajng kat atas 2 kak

          0
          0
        • ladybird says:

          bagus lah weiya ni.. untung dpt akak cm weiya.. akak ni anak bongsu.. pet ko jaga geng kita ni elok2, bkn senang ada geng kapak yg bek cm ni. ko lak pet ape cite?

          0
          0
        • weiya says:

          tggg jwb kak..abg weiya yg kahwin tu pun kami adik bradik yg cr duit..pinangkan bini dia..kahwinkan…semua kami handle..sbb abg weiya keje kg dulu tak sekolah tolong ayah jaga kami…sekarang kami tlg dia plak..dlm ms 3 bln kami adik bradik kumpul duit 12 ribu utk kahwin…hantaran 5500 balance kenduri kahwin ngan lembu sekor lg..

          0
          0
        • ladybird says:

          bagus tuh. pakat2 adikbradik

          0
          0
      • weiya says:

        kak lady…nanti email no phone yer

        0
        0
    • weiya says:

      erk pet..pet tau tak jalan keluar dr bukit baka…jln bukit tiu ke arah pasir putih tu…simpang tiga tu..umah abag weiya kat corner tu jer…slalu ade lori dpan umah dia

      0
      0
      • [email protected] says:

        tau… selalu balik KG lalu jalan 2///// setahun belas kali lalu jalan 2…. 2 tau 3 minngu sekali aku balik KG

        0
        0
  66. lanToK LeW says:

    awekcun…ko de ke x nie???ko kat ner???

    0
    0
    • [email protected] says:

      p bulan madu le dia

      0
      0
    • EclipsE says:

      aku jer yg ade ney…

      0
      0
  67. [email protected] says:

    ok lah u alll aku nak balik dulu nant esok chat lagi BYE korang

    0
    0
  68. Choqs says:

    puan..i keje cheras..tp cuti raya smggu xblk2 kl lg ni

    0
    0
  69. ladybird says:

    ok lah weiya, choqs, esclipse n sume yg ada kat bn.. akak chow dulu.. klu ada tkasr bhsa, tlebih gurau sorry erk… hidup akan sepi tanpa gurauan.. salam

    0
    0
  70. violet says:

    emm…ada org x..

    0
    0
  71. violet says:

    weiya??
    oh weiya..
    muncul dikau dimalam jumaat ini..
    :)

    0
    0
  72. pEnArI pOcO2 says:

    hello…
    ader org x…

    0
    0
  73. pinkapplejiuce says:

    untung ko fazura, makcik ko pon kawin ngan kerabat. semoga berkekalan hndknya….

    0
    0
  74. pinkapplejuice says:

    salam semua, dh lama x masuk cni, rindulah kt korang semua.

    0
    0
  75. [email protected] says:

    hi monig u all

    xder orang bangun lagi ker ari ni….

    semalam sepa yang dah kawin buat OT ek

    2 yang lambat bangun ni

    0
    0
    • EclipsE says:

      ko ney…
      sok ko kawen pon cmtu gak…huhuhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku x mcm 2,,,,,,
        tme nak tut siap ambik cuti ari jumaat

        0
        0
  76. bender says:

    elok la tue tengku nie dah ade berapa org anak pulak??

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant aku p tanyer fazura ek…
      heheheh

      0
      0
      • aries_april says:

        xyah tnya dia…
        esk2x klaur la statement…
        fazura brsama datuk 5 ank…
        uhhuuhuhuhuhuh

        0
        0
        • [email protected] says:

          pandai je ko kan…
          fazura 2 nak kat ank datuk 2, tp orang salah buat cter ni

          0
          0
  77. EclipsE says:

    slmt siang….
    bapak2…ibuk2….
    di mn semuanya??
    capek ya?huhuhu

    0
    0
    • aries_april says:

      siang buk eclipse….

      0
      0
      • EclipsE says:

        hehehe….awal bangat kamu pg ney…
        kamu gak capek ya mlm td??huhu…

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko buat OT gak ke BB malm tadi…
          gan sapa…

          0
          0
        • EclipsE says:

          hehehehe…biarlah rahsia….
          yg pst ot aku xmlbtkan jantan2 apatah lg lelaki sejati…huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          mcm 2 ek….

          kita ber3 je ke pagi ni

          0
          0
        • EclipsE says:

          xdela…ber4…dgn fazura skali….

          0
          0
        • aries_april says:

          engak…
          ibuk ngak bt apa2x mlm td…
          heheheheheheheh

          0
          0
  78. aries_april says:

    eclipse…
    ko prsan x?
    fazura ni skli nengok cun gak ya?
    patut la si jerneh dlu gila sngt kat dia…

    0
    0
    • [email protected] says:

      memang lawa pun….
      dia cun + jelita hehehe

      0
      0
      • EclipsE says:

        cun mcm aku la tue….heheheh…

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko aku xleh komen ler… sebab nampak bibir jer

          0
          0
        • aries_april says:

          ko mmg cun eclipse…
          klau tk…mak aries x kata ko tu putih cam lilin lah….

          0
          0
        • EclipsE says:

          hahahahaha….
          ko ingat aku pu3 lilin ker….??
          ney p tasek nti aku trpkse pki purdah…
          krg cair lak…huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo cun leh ler jadi pisau cukur……nant cukur banyak2….

          tp kalo ko baik xkan buat mcm 2

          0
          0
        • aries_april says:

          eclipse ni…
          dia x jdi psau ckur…
          dia kapak ckr ja….

          0
          0
        • EclipsE says:

          ko tnye aries la …aku ney baik ker x….

          0
          0
        • [email protected] says:

          areis BB x baik kan

          areis jawap: ye xbaik

          mcm mana 2

          0
          0
  79. [email protected] says:

    tp kecian fazura GUNA ENSET MURAH LAGI….. MOTOROLA V3….heheh

    0
    0
  80. aries_april says:

    korang…nk tnya skit…
    u all rs…smpai bla kta kat BN ni?
    smpai umr kita orng 50-an?

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu mungking 1 2 3 tahun kot….
      tp kalo ko GIGIH sampai le KAK NARA N ABG NARA pencen

      0
      0
      • aries_april says:

        aries…
        sipa nk waris kat ank ccu g…
        tu pn klau blog ni msih idup…
        hope kak n abg nara pn bt tuk ank ccu dia orng…

        0
        0
        • EclipsE says:

          sampai kiamat la….
          aku kt cni…hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu mcm 2 ker….
          nant mcm ler nama blog ni
          JELITANARA
          CUNNARA
          CABTIKNARA
          LAWANARA
          anakNARA
          cucuNARA
          cicikNARA

          xpun buat nama blog FAMILYNARA…

          hehehhe

          0
          0
  81. EclipsE says:

    xsb nak jmpe u’ll sume…

    0
    0
    • aries_april says:

      sama la aries…
      nk pluk cium smua orng….

      0
      0
      • [email protected] says:

        nant korang peluk cium aku ek

        0
        0
        • EclipsE says:

          xnak..ko busuk!
          nti melekat kat baju aku….huhuh

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku nak tengk nant…. mesti korang nak ambik pic banyak2 gan aku kan

          0
          0
        • EclipsE says:

          xde maknanya….
          jgn perasn k?huhuhu

          0
          0
        • junnosuke says:

          x dernyer dorg amek gmbr gan ko..
          dorg amek gmbr gan aq nti ad la…
          haha..

          0
          0
  82. junnosuke says:

    ohaiyo..
    x der page bru ker lgi?

    0
    0
    • [email protected] says:

      kak nara bz, dia pun ader kejer lain gak….
      xkan nak puaskan ati ko jer

      0
      0
      • EclipsE says:

        lg2 ati pet…
        mmg kak nara xkan puaskan nya…
        sbb pet ney org buangan…
        tue yg tcampak kt cni….heheheh

        0
        0
      • junnosuke says:

        klu dye puaskn ati aq pun per slahnyer..
        asl ko jles ker..

        0
        0
        • [email protected] says:

          xjeles pun…
          hehehe

          orang baungan ko ckap kat aku…
          tp xpe bak kata ko ati kental

          0
          0
        • junnosuke says:

          ko ni asl pelat lak arini…

          0
          0
  83. aries_april says:

    pet…asal ko eja nm aries kat ats tu x btul…
    dh jd lain la…
    :-(

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah jadi macam RAIS yatim ek… heheheh…

      0
      0
      • EclipsE says:

        pndi2 pet ko kate aku xbek kn?
        tp xpe…aku kn ati kental…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu…kental mcm kek tahi lembu POCO ek

          0
          0
        • aMmey says:

          ko pg2 kco poco dh
          trsedak dya duk hirup kopi 2
          huhu

          0
          0
  84. aMmey says:

    salam
    kak nara..
    apa kata nt gathering wt contest pkaian sapa plg mnrik…
    hehe

    0
    0
  85. junnosuke says:

    kak nara…
    mkanan per kak nara order nti??

    0
    0
  86. yula says:

    morning all
    dah b1st ke suma
    semoga hari ini ceria2 selalu

    0
    0
  87. EclipsE says:

    korg sok g mn?
    keje ker x?
    aku cuti…
    nak g dating dgn seseorg…huhuhu…

    0
    0
  88. anNeDeSiLva says:

    morning semua……
    kenyang sungguh pagi ini…….hehehehhe

    0
    0
  89. EclipsE says:

    sp jer yg kat cni dh konpom nak p gathering??

    0
    0
  90. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    0
    0
  91. anNeDeSiLva says:

    diet…….
    ishh…
    mesti kena diet….huhuhuuh

    0
    0
    • EclipsE says:

      bkn telur rebus mgemuk kan ker?
      mln telur lg bdn sng naik…
      telur kn protein tgi…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        dorg kata telur rebus tak..
        kalau telur goreng memang naiikan badan..
        tp tu pon ko tak leh makan lebih..
        mang had sehari 3 biji jek bole makan..
        then supplement dgn buah2an….
        aku cuba la ..
        dorg kata kalau bebetol displin diri leh turun 3-5 kilo seminggu….
        yg penting no nasi…

        0
        0
      • aMmey says:

        yg ann ckp 2 memg fakta
        amy pn da bca gk
        mkn tlo 3-4 bji shari
        jgn mkn nasi
        lpar gk mkn buah

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          amy pon ada dengar gak eh?
          tu la anne sedang usaha cuba..
          mana taw brhasil kan..
          then still kena exercise sketla..
          bg peluh kuar….
          doakan anne berjaya eh…hehehe

          0
          0
        • aMmey says:

          insyaallah
          t jmpa nk tgk ann wjah bru
          huhu……………

          0
          0
        • petra@dubies says:

          anne yeker susah nak turunkan berat badan…..

          aku memang nak tambah cket… tp xberjya….

          adik beridik aku semua kurus ler,,,,semua xleh tambah berat badan walaupun dorang dah kawin…..

          0
          0
        • EclipsE says:

          ko anorexia ker pet??

          0
          0
        • aMmey says:

          klu dh kwen bg laki kn owg tua kta bini dya xpndai msak 2 xleh nek brat bdn
          hehee….

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          susah sgt pet nk turunkan berat badan..
          sgt2 susah…
          so jgn berangan nk gemokk..huhuuh

          0
          0
      • junnosuke says:

        drpada mkan tlur rebus mkan jer jajan
        ari2 msti krusnyer..

        0
        0
  92. yula says:

    aku tngok2 kowang borak
    pc aku dah xbtoi.

    0
    0
  93. EclipsE says:

    boringnya….
    comp aku kan….awl muharam xcuti…
    new year pon sm…
    mmg setannnnn…
    tensen jer aku…

    0
    0
  94. EclipsE says:

    adeh…azam thn lps xterlaksana lg…
    ney nk msk thn br lak…

    0
    0
  95. junnosuke says:

    wei pi page bru……….

    0
    0
  96. violet says:

    cantik spek dye….huhu

    hp kaler pink….

    daring gitu…huhu

    0
    0
  97. petra@dubies says:

    page baru aku dapat dulu

    0
    0
  98. baby manja says:

    HIIII..MRNING…….

    0
    0
  99. Lagi gambar fazura…!

    0
    0
    • longsengah says:

      nak sangat anak raja wat cm Azrinaz mazhar hakim tu,tangkap bapak segala Raja terus…bermadu pun x kesah dia asai duduk berulit intan berlian..

      0
      0
  100. blueblogger says:

    ehm..biarla. janji dia happy..

    0
    0
  101. b18c_tepr says:

    nk wt cmne, dh d/org same2 suke…

    0
    0
  102. tyrabanks says:

    fazura ni selalu gak turun kat mersing..kat kem teluk iskandar coz tengku tu ade kat citu..!! dah selalu nmpk kat jay bee..memang serius thye all ni..

    0
    0
  103. Abang Nara says:

    cun jugak fazura ni..huhuhu

    0
    0
  104. […] Kami nak cakap awal-awal yang ini hanyalah gosip semata-mata. Anda tak boleh percaya. Baca boleh percaya jangan. Kebenarannya hanya Fazura dan mereka yang terlibat sahaja tau. Ingat tak lagi yang kami pernah keluarkan gosip Fazura keluar tengok wayang dengan seorang Tengku? […]

    0
    0
  105. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  106. TY for the great post! I wouldn’t have discovered this myself!

    0
    0
  107. giveaways says:

    I’m having a strange problem I can’t subscribe your feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  108. Keep working, nice job! Just the stuff I had to have.

    0
    0
  109. fat cow says:

    I just added this site to my favorites. I like reading your posts. Ty!

    0
    0
  110. TY for the helpful info! I would not have gotten this by myself!

    0
    0
  111. I just added this web page to my bookmarks. I like reading your posts. Thank you!

    0
    0
  112. I have been meaning to write about something like this on one of my blogs and this has given me an idea. Thanks.

    0
    0
  113. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  114. tebonin says:

    Concise and written well, thanks much for the post

    0
    0
  115. No BS and well written, ty for the information

    0
    0
  116. tebonin says:

    Can I put part of this on my website if I post a backlink to this site?

    0
    0
  117. I have been meaning to post something like this on my blog and this gave me an idea. TY.

    0
    0
  118. tebonin says:

    Me too, tyvm for posting this..

    0
    0
  119. Can I put some of this on my website if I post a backlink to this page?

    0
    0
  120. rent to own says:

    I’m having a weird issue I cannot make my reader pick up your rss feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  121. corsets says:

    Keep it up, nice job! This was what I had to know.

    0
    0
  122. Thanks for writing this, it was quite handy and helped quite a bit

    0
    0
  123. Do you care if I post some of this on my page if I include a link to this page?

    0
    0
  124. No BS and well written, I appreciate for the info

    0
    0
  125. I have been meaning to write about something like this on my website and you gave me an idea. Thank you.

    0
    0
  126. Thought I would comment and say great theme, did you code it yourself? It looks superb!

    0
    0
  127. real estate says:

    I agree, thanks for sharing this..

    0
    0
  128. Thought I would comment and say superb theme, did you design it yourself? It looks excellent!

    0
    0
  129. Awesome Post! I am so glad I found this. This is exactly what I was looking for. Thanks for Sharing. I’ll definately visit again!

    0
    0
  130. Hi, maybe i’m being a off topic here, but I was browsing your site and it looks exceptional. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself? Could someone with little experience do it, and add updates without messing it up? Anyways, good information on here, very informative.

    0
    0
  131. Thank you for another informative site. Where else may just I get that type of information written in such a perfect manner? I have a challenge that I’m simply now working on, and I’ve been at the look out for such information.

    0
    0