Written by AbangNara | December 3rd, 2009

Tentu ramai yang akan jatuh tergolek-golek mendengar gosip panas nie. Fazura khabarnya telah dikantoikan keluar tengok wayang dengan seorang anak raja yang bergelar Tengku baru-baru nie.

Khabarnya lagi, filem yang ditonton bersama tue tak lain tak bukan filem lakonan Fazura sendiri, Pisau Cukur. Mungkinkah ada isi tersirat yang cuba disampaikan oleh Fazura kepada Tengku tersebut?

Tapi agak kurang romantis apabila gosip ini menyatakan yang ada bodyguard duduk sebaris dengan Fazura dan Tengku semasa menonton filem nie. Kurang romantik la gitu. Susah jugak jadi orang kenamaan nie. Bercinta pun nak kena ada orang jaga.

Apa-apapun kalau gosip ini benar, tahniah sangat-sangat kami ucapkan kepada Fazura. Fazura pun masih single dan tak salah nak bercinta. Tak kisahlah dengan kerabat diraja ke, orang biasa ke, VVIP ke. Yang pentingnya tak mengganggu rumah tangga orang lain. Tak gitu?

Sumber gosip dari Murai.

620 responses to (GOSIP)Fazura Tengok Pisau Cukur Dengan Tengku?

  1. aMmey says:

    eh page bru la…..
    pisau cukur =fazura

    0

    0
  2. ngn anak tengku muda johor ler..spe lg..slalu nmpak d0wgh kat the z0ne jb..

    0

    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    oooopppssss…

    0

    0
  4. Choqs says:

    wahhh pisau cukur…

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    wahwahwah…
    pisau cukurr…

    0

    0
  6. anNeDeSiLva says:

    ada sape2 kesah ke dorg kawin dgn anak raja pon skalipon….

    0

    0
  7. aMmey says:

    korg ada kt page mna

    0

    0
  8. EclipsE says:

    KORG LAJUNYA….
    SMPI TERCICR SELIPAR AKU KAT BLKG…HUHU

    0

    0
  9. anNeDeSiLva says:

    lalalalalal…
    ape tips nak kurus nie?

    0

    0
  10. EclipsE says:

    bsrnya spek….leh tutup lbg hidung skali….huhu

    0

    0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    ingat ngan TENGKUrak mane td…?
    terkejut aku…

    0

    0
  12. BumbleBee says:

    pakcik polis kt blakang fazura dlm gmbr tu sempat korek idung…. ha ha

    0

    0
  13. ladybird says:

    abih lah bulu tengku tuh kena cukur dek fazura…hehehe..

    0

    0
    • petra@dubies says:

      nant kiter p gadai bulu yang dia cukur 2…
      fazura x suka kot banyak sangt bulu….

      semua bulu ke dia cukur kak lady

      0

      0
  14. EclipsE says:

    peningggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    0

    0
  15. petra@dubies says:

    korang ader lagi x…….. huhuhuhuhuhuhu

    0

    0
  16. anNeDeSiLva says:

    buhsan……

    0

    0
  17. junnosuke says:

    drpda dyer ckur tgku tu baek ckur aq..
    licin sket x de bulu..
    huhu..

    0

    0
  18. anNeDeSiLva says:

    k la out dlu..
    buhsanya skunk nie…

    0

    0
  19. petra@dubies says:

    ANNE NAK KURUS BUANG USUS MCM SHANI….

    MST BERKESAN NYER

    0

    0
    • weiya says:

      weiya pun tgh nak kurus..tp mcm mana nak kurus..mlm2 mkn nasi…

      0

      0
      • junnosuke says:

        ptut la pun weiya…
        mlam2 mkn nasi..
        pe kte tkar nasi amek tempura ker
        takoyaki ker..
        huhu..

        0

        0
      • aMmey says:

        korg ptus cinta
        kompem kurus..
        huhu

        0

        0
      • petra@dubies says:

        ko buat mcm ni weiya kalo nak kurus…
        ko ambik limau nipis limau kasturi ker….
        ambik jus dia dalam 1 cawan taruk madu n minun gan campur gan air tau…

        dalam masa sebulan leh turun berat dalam 3 ke 5 kg

        0

        0
        • ladybird says:

          iye ke pet.? klu nak kempiskan perut cmne erk?

          0

          0
        • weiya says:

          tak jd pet…dah try…weiya ni sebenarnya doa weiya dimakbulkan tuhan..dulu ms kurus minta doa nak gemuk…sekarang padan muka

          0

          0
        • aMmey says:

          mkn epal ijau….
          kurg nsi,slalu mkn 3 snduk.kurgkn la 1 snduk ka 2 snduk ka,rjin joging….
          posa ri2 amy trun 3 kilo,jd la kn amy mkn2 gk cma kurg kit,tp amy slim dh
          heheheh

          0

          0
        • BumbleBee says:

          but epal ijau x elok utk minda… tahfiz2 al quran pun masukkan epal ijau as one of the food yg diorg kene elakkan dr makan…

          sebaik-baiknyer makan kerana lapar dan berhenti sebelum kenyang…itu ajaran Rasullullah…and ape laie…exercise~

          0

          0
  20. Choqs says:

    ni gmbr ms kes dia ke?

    0

    0
  21. junnosuke says:

    wei korg..
    korg tgok x cter aku bdak mnang slase aritu??

    0

    0
  22. Choqs says:

    cmner nk gemuk ah..
    dah mkn byk pn kurus lg..pening2

    0

    0
  23. cili says:

    suka dia.natural beauty.x ngada2.

    0

    0
  24. violet says:

    i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fazura….

    0

    0
  25. ladybird says:

    DIA SWEET

    0

    0
  26. Choqs says:

    girls sng nk gemuk n senang nk kurus blk..laki mcm aku ni mmg sshla nk gemuk..mkn 3ekor ayam sehari pn xnaik2 gak ni

    0

    0
    • petra@dubies says:

      Choqs ko laki gak ker… huhu
      ingt pepuan…

      0

      0
    • ladybird says:

      Ko bleh mkn ayam 3ekor satu hari choqs, sah ko ade saka ni… x jugak org ppuan ni klu dah gemuk susah nak kurus lek….

      0

      0
    • BumbleBee says:

      ko dh kawen lom megatron??? laki majoritinyer bler dh kawen bru bagai di pam-pam…especially tang perot…woot woott..

      bujang2 slalunyer menten cikeding…

      0

      0
  27. petra@dubies says:

    GENG KAPAK 2 YANG DIPERTUA DIA KAK LADY
    BENDARI ANTU
    SETIAUSAHA WIEYA

    AKU AHLI BIASA JER

    KAK LAY PUNYER EMIL MAISARA 2 KER

    0

    0
  28. anNeDeSiLva says:

    hai kawan-kawan…..

    0

    0
  29. putih says:

    dh tgk cite ni….
    gedik tp comey…
    xover..aku suke die sbb xgngu laki org…

    0

    0
  30. anNeDeSiLva says:

    mana smua nie?

    0

    0
  31. aMmey says:

    pet..ko dh detek ke sapa y email ko kata minat kt ko 2

    0

    0
  32. violet says:

    emm….
    gedik tp bkn perampas..
    ok wat

    0

    0
  33. EclipsE says:

    i’m back…

    0

    0
  34. anNeDeSiLva says:

    mcm takde org lak arini..

    0

    0
  35. aMmey says:

    kwn…korg skit jubux x dudk lelama dpn pc
    skit la cnma nk wt ek…. :-(

    0

    0
  36. anNeDeSiLva says:

    geng parangggg………………………….

    0

    0
  37. ladybird says:

    mane c weiya ni, org kanan mafia. td ada

    0

    0
  38. yula says:

    alop…suma
    u all smbang apa aku xbaca pun agi ats tu hahahahaha….
    kang dapat bongok ni

    0

    0
  39. ladybird says:

    ammey .. malu lah nak sebut umur akak…. kuang ajo ko pet kata akak dah pencen..huhuhu..nt akak kapak kepala ko…hahaha [ganas]

    0

    0
  40. anNeDeSiLva says:

    ala pet…
    ko jek yg tak tau…..
    sebelom ko masuk sni..
    aku aries dgn eclipse dh tubuhkan geng mafia dlu…
    kitorg Geng parang karipuff geng,…..wahwahwah…

    0

    0
  41. junnosuke says:

    aq pun nk tbuhkn geng jgak lah..
    geng kuku besi…

    0

    0
  42. petra@dubies says:

    Choqs merajuk lak… aku kan kawan ko…..

    0

    0
  43. aries_april says:

    korang rsa tngku mna ni?

    0

    0
  44. petra@dubies says:

    PERMINTAAN DARI SEMUA YANG ADER KAT BN

    SEMUA NAK TAU UMUR KAK LADY……….

    SAPA TEKA GAN BETOL KAK LADY NAK BAGI ADIAH

    1 KAPAK EMAS LEH BUAT POTONG KUKU ANNNE
    2 KAPAK PERAK LEH BUAT CUKUR BULU TENGKU,,,
    3 ……………RAHSIA

    CEPAT TEKA UMUR KAK LADY

    0

    0
  45. anNeDeSiLva says:

    kak lady..
    kalau kita nk bersatu..
    anne nak pecat si pet tuee….
    kecoh jewk…
    hahahahahahaha……
    anne nak libas si pet tue…

    0

    0
  46. aries_april says:

    korang…
    aries skit pala lah…

    0

    0
  47. jaja says:

    memag pun diaorg nie selalu g lushbar kt the zon..
    tapi x tulah skrg lushbr 2 da open bru sbb renovate tpi x g sane lagi
    aq pn pnh tserempk dgn diaorg nie dgn member2 aq..
    tmpt tengku mesti tmpt vip pe..
    tpi 2 hl masing2
    tpi c fazura nie kecik je budknye
    n sme je mcm kte2 kt luar

    0

    0
  48. anNeDeSiLva says:

    ada sape2 yg sokong anne utk kempen GANYANG PET??????

    0

    0
  49. anNeDeSiLva says:

    kuat bodek jek ko nie pet…..
    ape yg penting..
    ganyang tetap ganyang…

    0

    0
  50. Choqs says:

    rumah br kt seblah

    0

    0
  51. aries_april says:

    nk dkt blik dh….
    nmpk bntl ja…

    0

    0
  52. petra@dubies says:

    WEIYA ade ati nak jadi ratu cantik 2…..
    huhuhu…….

    kalah ANNE,,,,

    anne ader orang nak ambik jadi model jer

    0

    0
    • weiya says:

      bkn nak jd ratu cantik sbb mmg weiya tak ckup tinggi…tp mo la oyak weiya ni muka mace hamid gurkha…tula nok oyakkk muka anak mami ni pun kata mcm tu…

      0

      0
      • ladybird says:

        xpe weiya t akak ajar tali barut akak ni jd org bek…. pet ko mintak maaf lek kat weiya tuh. cium kepala lutut die smpai die maafkan ko

        0

        0
  53. petra@dubies says:

    pESAL KAK LADY gelak sorang2 ni….
    tengk cter snario ker

    0

    0
  54. aries_april says:

    ok lah korang…
    nk blik dh ni…
    ari ni aries xda class mlm…
    sapa rjin kita jmpa kat BN mlm ni ya?
    ummuah tuk u all….

    0

    0
  55. junnosuke says:

    sper nk blek tdi??
    slmt plang krumah..
    brbuat baek gan jlan rye yek…
    hehe…

    0

    0
  56. aries_april says:

    weiya…
    aries dh cri mail add ko…
    mmg xda…
    aries x nmpk lgsg…
    maybe aries buta time mncri tu…
    please…we need 2talk…
    ni email add aries…
    please ada me k?
    aries_april@ymail.com

    0

    0
  57. hantupensil says:

    semua dah pulang?

    0

    0
  58. pEnArI pOcO2 says:

    salam u all…
    aku dah nk out dah nih…
    ngantuk arrr…jalan gerenti jam…

    0

    0
  59. ladybird says:

    pet n antu bile nak lek?

    0

    0
  60. Choqs says:

    sume blk dh?

    0

    0
  61. junnosuke says:

    bai2 nk blek dah…
    chow sin chow..

    0

    0
  62. pEnArI pOcO2 says:

    jeng jeng jeng…
    tata sume…pet, mimpi aku yerk mlm nih…

    0

    0
  63. aMmey says:

    bye blik dh…

    0

    0
  64. weiya says:

    sesape ade lagi…

    0

    0
  65. ladybird says:

    aiik dah blk sume?

    0

    0
  66. petra@dubies says:

    semua dah bali tinggal kita ber 3 jer akak

    0

    0
    • ladybird says:

      b3 xpe.. jgn b2

      0

      0
      • weiya says:

        weiya kan kak…kat cni pun duduk ngan adik2 weiya..minggu dpan adik yg br abis stpm plak dtg…semua weiya jaga..mkn minum…basuh pakaian..mcm tu la…

        0

        0
        • petra@dubies says:

          huhu nak dok gan ko la wieya… kalo x aku terpasa hantar baju p basuh umah akak….
          aku dok sorang je kat cni….

          tp ade 2 orang akak dok KL

          adik pun ader sorng dok KL tp semua dok umah lain2…

          0

          0
        • weiya says:

          huhu…tak mau..ni pet ngorat adik weiya..

          0

          0
        • petra@dubies says:

          dah cter pajng kat atas 2 kak

          0

          0
        • ladybird says:

          bagus lah weiya ni.. untung dpt akak cm weiya.. akak ni anak bongsu.. pet ko jaga geng kita ni elok2, bkn senang ada geng kapak yg bek cm ni. ko lak pet ape cite?

          0

          0
        • weiya says:

          tggg jwb kak..abg weiya yg kahwin tu pun kami adik bradik yg cr duit..pinangkan bini dia..kahwinkan…semua kami handle..sbb abg weiya keje kg dulu tak sekolah tolong ayah jaga kami…sekarang kami tlg dia plak..dlm ms 3 bln kami adik bradik kumpul duit 12 ribu utk kahwin…hantaran 5500 balance kenduri kahwin ngan lembu sekor lg..

          0

          0
        • ladybird says:

          bagus tuh. pakat2 adikbradik

          0

          0
      • weiya says:

        kak lady…nanti email no phone yer

        0

        0
    • weiya says:

      erk pet..pet tau tak jalan keluar dr bukit baka…jln bukit tiu ke arah pasir putih tu…simpang tiga tu..umah abag weiya kat corner tu jer…slalu ade lori dpan umah dia

      0

      0
  67. lanToK LeW says:

    awekcun…ko de ke x nie???ko kat ner???

    0

    0
  68. petra@dubies says:

    ok lah u alll aku nak balik dulu nant esok chat lagi BYE korang

    0

    0
  69. Choqs says:

    puan..i keje cheras..tp cuti raya smggu xblk2 kl lg ni

    0

    0
  70. ladybird says:

    ok lah weiya, choqs, esclipse n sume yg ada kat bn.. akak chow dulu.. klu ada tkasr bhsa, tlebih gurau sorry erk… hidup akan sepi tanpa gurauan.. salam

    0

    0
  71. violet says:

    emm…ada org x..

    0

    0
  72. violet says:

    weiya??
    oh weiya..
    muncul dikau dimalam jumaat ini..
    :)

    0

    0
  73. pEnArI pOcO2 says:

    hello…
    ader org x…

    0

    0
  74. pinkapplejiuce says:

    untung ko fazura, makcik ko pon kawin ngan kerabat. semoga berkekalan hndknya….

    0

    0
  75. pinkapplejuice says:

    salam semua, dh lama x masuk cni, rindulah kt korang semua.

    0

    0
  76. petra@dubies says:

    hi monig u all

    xder orang bangun lagi ker ari ni….

    semalam sepa yang dah kawin buat OT ek

    2 yang lambat bangun ni

    0

    0
  77. bender says:

    elok la tue tengku nie dah ade berapa org anak pulak??

    0

    0
  78. EclipsE says:

    slmt siang….
    bapak2…ibuk2….
    di mn semuanya??
    capek ya?huhuhu

    0

    0
  79. aries_april says:

    eclipse…
    ko prsan x?
    fazura ni skli nengok cun gak ya?
    patut la si jerneh dlu gila sngt kat dia…

    0

    0
  80. petra@dubies says:

    tp kecian fazura GUNA ENSET MURAH LAGI….. MOTOROLA V3….heheh

    0

    0
  81. aries_april says:

    korang…nk tnya skit…
    u all rs…smpai bla kta kat BN ni?
    smpai umr kita orng 50-an?

    0

    0
    • petra@dubies says:

      huhu mungking 1 2 3 tahun kot….
      tp kalo ko GIGIH sampai le KAK NARA N ABG NARA pencen

      0

      0
      • aries_april says:

        aries…
        sipa nk waris kat ank ccu g…
        tu pn klau blog ni msih idup…
        hope kak n abg nara pn bt tuk ank ccu dia orng…

        0

        0
        • EclipsE says:

          sampai kiamat la….
          aku kt cni…hehehe

          0

          0
        • petra@dubies says:

          huhu mcm 2 ker….
          nant mcm ler nama blog ni
          JELITANARA
          CUNNARA
          CABTIKNARA
          LAWANARA
          anakNARA
          cucuNARA
          cicikNARA

          xpun buat nama blog FAMILYNARA…

          hehehhe

          0

          0
  82. EclipsE says:

    xsb nak jmpe u’ll sume…

    0

    0
  83. junnosuke says:

    ohaiyo..
    x der page bru ker lgi?

    0

    0
  84. aries_april says:

    pet…asal ko eja nm aries kat ats tu x btul…
    dh jd lain la…
    :-(

    0

    0
  85. aMmey says:

    salam
    kak nara..
    apa kata nt gathering wt contest pkaian sapa plg mnrik…
    hehe

    0

    0
  86. junnosuke says:

    kak nara…
    mkanan per kak nara order nti??

    0

    0
  87. yula says:

    morning all
    dah b1st ke suma
    semoga hari ini ceria2 selalu

    0

    0
  88. EclipsE says:

    korg sok g mn?
    keje ker x?
    aku cuti…
    nak g dating dgn seseorg…huhuhu…

    0

    0
  89. anNeDeSiLva says:

    morning semua……
    kenyang sungguh pagi ini…….hehehehhe

    0

    0
  90. EclipsE says:

    sp jer yg kat cni dh konpom nak p gathering??

    0

    0
  91. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    0

    0
  92. anNeDeSiLva says:

    diet…….
    ishh…
    mesti kena diet….huhuhuuh

    0

    0
    • EclipsE says:

      bkn telur rebus mgemuk kan ker?
      mln telur lg bdn sng naik…
      telur kn protein tgi…

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        dorg kata telur rebus tak..
        kalau telur goreng memang naiikan badan..
        tp tu pon ko tak leh makan lebih..
        mang had sehari 3 biji jek bole makan..
        then supplement dgn buah2an….
        aku cuba la ..
        dorg kata kalau bebetol displin diri leh turun 3-5 kilo seminggu….
        yg penting no nasi…

        0

        0
      • aMmey says:

        yg ann ckp 2 memg fakta
        amy pn da bca gk
        mkn tlo 3-4 bji shari
        jgn mkn nasi
        lpar gk mkn buah

        0

        0
        • anNeDeSiLva says:

          amy pon ada dengar gak eh?
          tu la anne sedang usaha cuba..
          mana taw brhasil kan..
          then still kena exercise sketla..
          bg peluh kuar….
          doakan anne berjaya eh…hehehe

          0

          0
        • aMmey says:

          insyaallah
          t jmpa nk tgk ann wjah bru
          huhu……………

          0

          0
        • petra@dubies says:

          anne yeker susah nak turunkan berat badan…..

          aku memang nak tambah cket… tp xberjya….

          adik beridik aku semua kurus ler,,,,semua xleh tambah berat badan walaupun dorang dah kawin…..

          0

          0
        • EclipsE says:

          ko anorexia ker pet??

          0

          0
        • aMmey says:

          klu dh kwen bg laki kn owg tua kta bini dya xpndai msak 2 xleh nek brat bdn
          hehee….

          0

          0
        • anNeDeSiLva says:

          susah sgt pet nk turunkan berat badan..
          sgt2 susah…
          so jgn berangan nk gemokk..huhuuh

          0

          0
      • junnosuke says:

        drpada mkan tlur rebus mkan jer jajan
        ari2 msti krusnyer..

        0

        0
  93. yula says:

    aku tngok2 kowang borak
    pc aku dah xbtoi.

    0

    0
  94. EclipsE says:

    boringnya….
    comp aku kan….awl muharam xcuti…
    new year pon sm…
    mmg setannnnn…
    tensen jer aku…

    0

    0
  95. EclipsE says:

    adeh…azam thn lps xterlaksana lg…
    ney nk msk thn br lak…

    0

    0
  96. junnosuke says:

    wei pi page bru……….

    0

    0
  97. violet says:

    cantik spek dye….huhu

    hp kaler pink….

    daring gitu…huhu

    0

    0
  98. petra@dubies says:

    page baru aku dapat dulu

    0

    0
  99. baby manja says:

    HIIII..MRNING…….

    0

    0
  100. Lagi gambar fazura…!

    0

    0
    • longsengah says:

      nak sangat anak raja wat cm Azrinaz mazhar hakim tu,tangkap bapak segala Raja terus…bermadu pun x kesah dia asai duduk berulit intan berlian..

      0

      0
  101. blueblogger says:

    ehm..biarla. janji dia happy..

    0

    0
  102. b18c_tepr says:

    nk wt cmne, dh d/org same2 suke…

    0

    0
  103. tyrabanks says:

    fazura ni selalu gak turun kat mersing..kat kem teluk iskandar coz tengku tu ade kat citu..!! dah selalu nmpk kat jay bee..memang serius thye all ni..

    0

    0
  104. Abang Nara says:

    cun jugak fazura ni..huhuhu

    0

    0
  105. […] Kami nak cakap awal-awal yang ini hanyalah gosip semata-mata. Anda tak boleh percaya. Baca boleh percaya jangan. Kebenarannya hanya Fazura dan mereka yang terlibat sahaja tau. Ingat tak lagi yang kami pernah keluarkan gosip Fazura keluar tengok wayang dengan seorang Tengku? […]

    0

    0
  106. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0

    0
  107. TY for the great post! I wouldn’t have discovered this myself!

    0

    0
  108. giveaways says:

    I’m having a strange problem I can’t subscribe your feed, I’m using google reader fyi.

    0

    0
  109. Keep working, nice job! Just the stuff I had to have.

    0

    0
  110. fat cow says:

    I just added this site to my favorites. I like reading your posts. Ty!

    0

    0
  111. TY for the helpful info! I would not have gotten this by myself!

    0

    0
  112. I just added this web page to my bookmarks. I like reading your posts. Thank you!

    0

    0
  113. I have been meaning to write about something like this on one of my blogs and this has given me an idea. Thanks.

    0

    0
  114. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0

    0
  115. tebonin says:

    Concise and written well, thanks much for the post

    0

    0
  116. No BS and well written, ty for the information

    0

    0
  117. tebonin says:

    Can I put part of this on my website if I post a backlink to this site?

    0

    0
  118. I have been meaning to post something like this on my blog and this gave me an idea. TY.

    0

    0
  119. tebonin says:

    Me too, tyvm for posting this..

    0

    0
  120. Can I put some of this on my website if I post a backlink to this page?

    0

    0
  121. rent to own says:

    I’m having a weird issue I cannot make my reader pick up your rss feed, I’m using google reader fyi.

    0

    0
  122. corsets says:

    Keep it up, nice job! This was what I had to know.

    0

    0
  123. Thanks for writing this, it was quite handy and helped quite a bit

    0

    0
  124. Do you care if I post some of this on my page if I include a link to this page?

    0

    0
  125. No BS and well written, I appreciate for the info

    0

    0
  126. I have been meaning to write about something like this on my website and you gave me an idea. Thank you.

    0

    0
  127. Thought I would comment and say great theme, did you code it yourself? It looks superb!

    0

    0
  128. real estate says:

    I agree, thanks for sharing this..

    0

    0
  129. Thought I would comment and say superb theme, did you design it yourself? It looks excellent!

    0

    0
  130. Awesome Post! I am so glad I found this. This is exactly what I was looking for. Thanks for Sharing. I’ll definately visit again!

    0

    0
  131. Hi, maybe i’m being a off topic here, but I was browsing your site and it looks exceptional. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself? Could someone with little experience do it, and add updates without messing it up? Anyways, good information on here, very informative.

    0

    0
  132. Thank you for another informative site. Where else may just I get that type of information written in such a perfect manner? I have a challenge that I’m simply now working on, and I’ve been at the look out for such information.

    0

    0