Written by AbangNara | December 25th, 2014

Pergh~~ Tergamam Abang Nara membaca kata-kata yang diluahkan oleh Sara Ali ini. Pastinya hubungan antara Sara Ali dan Fazura tidak akan dapat diperbaiki lagi selepas ini. Malah Sara Ali juga memaklumkan yang dia enggan memulihkan hubungannya yang satu ketika dahulu amat akrab dengan Fazura. Semua ini bermula apabila Fazura menerusi rancangan ‘Facing Up To Fazura’ mencerita mengenai kerenggangan hubungan mereka berdua.
fazura dan sara aliMembaca kenyataan Sara Ali menyebabkan Abang Nara tertanya-tanya apakah punca kerenggangan hubungan mereka. Sampai begini sekali impaknya. Kata Sara Ali:-

Dia (Fazura) macam nak isytihar perang dengan saya dan pada masa yang sama nak nampak baik. Bagi saya apa yang dia cuba bangkitkan semula ini hal remeh. Apa-apa soalan berkaitan saya patut diajukan kepadanya. Itu lebih afdal.

Bagi saya kalau orang tanya hubungan kami okey atau tidak, jawapan saya tidak okey. Dan saya tak berhasrat nak okey balik dengannya. Saya tak pernah menyesal dengan apa yang dibuat atau dipilih. Begitu juga perkenalan dengannya yang pernah terjadi.

Bagi saya semua itu pengalaman yang mematangkan hidup. Ia bukan penyesalan. Saya lebih suka melihatnya sebagai sudut memori indah atau sebaliknya. Selama ini pun saya hanya berdiam diri dan tak mahu memperbesarkan perkara ini.

Dia yang besarkan isu ini dan apa saja terjadi antaranya dengan saluran berkenaan, tu masalah mereka. Memang asalnya saya setuju untuk berjumpa dengan dia tapi selepas dapat tahu ada perkara yang saya tak suka… maka saya ubah fikiran.

Bagi saya hanya kerana program ini, saya simpulkan publisiti baik atau buruk, saya terima. Saya tak rugi apa-apa. Tak fasal satu Malaysia kenal saya yang tak popular ini. Saya tak rasa malu pun, dia yang patut sedar. Lepas ini saya nak tutup isu ini dan tak perlu dipanjangkan.

fazura dan sara ali

Biarlah apa yang terjadi hanya diketahui oleh mereka berdua. Semoga pergaduhan ini tidak menjadi semakin besar sehingga membuatkan segala pekung di dada mereka yang terlibat terbongkar. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

106 responses to Fazura Nak Isytihar Perang Dengan Saya & Nak Nampak Baik – Sara Ali

  1. Ser says:

    Takperlah. Raya nanti boleh mintak maaf.. Artis kan?

    0

    0
    • Kamu saling membodokan.pi mampus says:

      Plk la, bnda xde pe kot. Apa yg issue bsr kt cni? Bnda remeh dibsr2kan.
      Ok gk tu tunjuk baik sbb ape yg dikata bertapis dan cover2 lg. Klu kne kt aku, aku ckp je pe aku nk ckp sbb aku tau wt ape pn akn dipertikaikan. Rncngn realiti dia kot, ske mk bpk dia nk ckp psl ape. Yg pntg ada batasan ada limit, tau mane hadnya. Nk ikut ckp org sgt mmg pyh la minta mreka buat realiti sndiri je la. X hbs2 nk jatuhkn sesape yg dh tiptop,nora,fasha,tiz,neelofa,emma,etc,hnya disbbkn bnde2 remeh je puiii.Prkara bsr xpe la gk.Bodo btol dunia hiburan msia ni, lyn kpop dh mls, lyn artis zimbabwe lk la

      0

      0
      • Naruto atas pagar says:

        walaupun aku x minat sara ali tapi aku kenal sara ali melalui lakonan dia.

        0

        0
        • Y says:

          Renungan bersama terutama kpd yg bersengketa …
          Nabi Muhammad Saw bersabda
          ” Dan tidak halal bg seorg muslim itu meninggalkan ( tidak bertegura sapa krna pergaduhan ) saudara seislamnya lebih dari 3 hari”.
          ( Hadith Riwayat Al – Bukhari 5/2253).

          Kenapa 3 hari?
          Sifat marah adlh fitrah manusia. 3 hari itu adalh utk tempoh bertenang.

          1

          0
        • Y says:

          Renungan bersama terutama kpd mrk yg sdg bersengketa.
          Nabi Muhammad saw bersabda
          1. ” Silatulrahmi itu tergantung di Arash lalu berkata : ” Sesiapa yg menyambungku ( silatulrahmi ) maka Allah swt akn menyambungnya dan sesiapa yg memutuskan ku maka Allah akan memutuskannya “.
          ( HR al-Bukhari 4/112 ).
          2. ” Tidak masuk syurga sesiapa yg memutus silaturahmi “.
          ( HR al-Bukhari )

          0

          0
        • Y says:

          Typo: Silaturahmi tiada L.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Adakah menyokong ISIS itu ditahan ? Tapi menyokong Zionist dibenarkan di Malaysia ?

          0

          0
        • ala, bohsia pekan tu bukan pandai sgt kan? tak abis pmr.

          0

          0
        • Y says:

          Sy harap yg dislike Hadith Nabi Muhammad saw ni bukan beragama Islam. Hadith sohih.

          0

          0
        • Rooney says:

          Who cares.

          Fazura don’t need all things cheap publicity. Her works speaks for itself. Don’t need all this pelakon-baru-nak-naik story thingy.

          Eww…

          0

          0
        • Dunia Remaja says:

          Sorry..bkn nk sokong fazura tp nk bgtau kita xboleh terus pcya kata2 org yg sllu ckp fazura suka cari hal dgn org lain. Mungkin mereka dilagakan.
          Siapa yg prnh merasa, susah nk pcya kata2 org slagi x tahu/tengok sndiri,itulah hikmahnya..Masa skola sy antara yg femes. Kwn2 kata sy cntk,pndi,baik. Ramai mcm suka kwn dgn sy, pmpn llaki pngkid nyah.#at least dpn sy.
          Mlngnya, ada jgk yg xsuka wlaupun sy xknl mereka dn xada buat slh.
          Nk d jadi kn citer 1 hr sy skt ht sbb ada org provoke sy dn buat citer xbtul, sy jns jrng mrh tp ble mrh mcm ahlisihir. Lg pula hl xbtul dn sy dh cukup brsbr, smpi ble org nk suka2 buat cmtu. Sy brgduh, yg xsuka sy ambl ksmptn menyebarkn bhwa sy ni rupa2nye teruk. Citer pn dilebih2kn. Apepn version citer, sy akn jadi wtk jht. Mgkn dorang trpngaruh citer Mean girl@mana2 citer yg dihidangkn dgn karakter pljr femes prangai hazab. Slps itu ntah ape2 citer keluar smpikn psl sy tolong org pun dikata sy tunjuk baik. Dan….ada rkn2 yg rapat mahupun xrapat sprti suka, hepi smcm, boleh nmpk la..Pmpn la yg ramai. Ada bbrpa llaki yg prnh call2/ajk jumpa tetiba boleh jadi geng nk kutuk sy. Kwn rpt yg tau hl sbnr tp bila org lain tnya, xde keinginan utk mnjelaskn hl yg betul, seakan mgharap org benci sy bukan? Yg sadis, yg mengutuk2 tu masih cari2 sy lg selalu nk ajk lepak. Bagi yg x suka sy pula, mgkin dh rasa kdudukan dia nk kacau sy smkin kukuh, mereka mula nk timbulkn hal dgn sy, sorg, sorg, tp org lain kata pula sy ni BLK2 CARI PSL DGN ORG LAIN..Fikir sndiri la permainan mcm ni. Ianya berterusan berbulan2 lamanya, tp ada jgk yg dpt balasan Tuhan, dorang terkena sndiri.
          Sdikit demi sdikit, sy dh boleh nmpk siapa yg syg sy dn btl2 ikhlas kwn dgn sy. Bila msuk U, sy dh xnak rmi bff, cukup sorng dua. Sy xde nak geng2 bff bagai dh, tp sy rmi kwn2 yg baik dn best cuma sbrng mslh/rhsia sy citerkn kt yg sy pcya atau xciter lgsg pn. Skg ni, kwn2 prnh gaduh semua dh lama berbaik dgn sy dn kiteorg ok, jadi rapat jgk, cuma pndgn sy dh berubah trhdp2 kwn2 ni. Berhati2 la, kenali btl2 rkn kita.

          1

          0
        • Anonymous says:

          Emma masuk list The 100 Most Beautiful Faces 2014.

          0

          0
      • Neelofa manis bertudung says:

        fazura memang suka perhatian…hari tu gaduh dengan neelofa cakap neelofa perli dia, padahal neelofa x mention nama sape2 pun. Sekarang neelofa dah cantik berhijab…yang tu lah baru the real beauty with brain.

        0

        0
      • AirAsia Hilang says:

        Anzalna gak yg cntk n cool..

        0

        0
    • Y says:

      Lamanya nak tunggu eidulfitri baru nak bermaafan … ? Hehehe
      Klu ajal dtg mcm mana? Sila jwb artis berdua ni ….
      Artis2 ni smua hal nak kena brtahu smua org ke? …
      Biarlah org lain buka aib nak tunjuk baik … bnykkn bersabar tak payah balas … Kumpul Pahala bnyk2 sbb dunia dah nak kiamat. Kiamat kecil = MATI
      Klu nak Perang saraf pun …. Ingt mati …. Tegur jerlah kwn tu wlu dia buat hal … Bg tahu trus terang dngn dia. Buat baik atau jahat Allah akn balas di Dunia Akhrt
      Pilihlah jalan yg mana satu kita nak. Artis oh artis.

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      kalau ada ape2 yg tk puas hati ngan fazura sara ali perlu jumpe n semuka ngan fazura..jangan cakap kt pressssssssssssssss atau kt bloggggggg aje ! kalau ada ape yg sara tk suka sara nk kena berterus terang la jadi fazura faham jangan senyapppppppppppppp aje ! pastu cakap belakang ! Nampak sangat sara ni hipokrit kalau berkawan…ape yg kawan buat kt dia ok aje padahal tk ok ….eeeeeeeeeee minah jambu tk suka kawan ngan orang yg macm ni …minah jambu kalau tk suka minah jambu akan cakap terus terang ! minah jambu tkde hipokrit punye ! ape yg minah jambu dh cakap n terus terang kalau kawan minah jambu tk suka tu dia punye pasal as long as minah jambu dh terus terang ngan dia huh ! ni mesti sara ada banyak berkawan ngan minah tudong tu pasal dia HIPOKRIT ! eeeeeeeeeeeee boring Nye cite cinta 200 ela kt TV3 ni eeeeeeeeeeeeee mengarot !!! kenape tk tayang kan film P Ramle aje laaaaaaaaaaagi hepening ………….!

      0

      0
    • GM says:

      apa apa jelah sara ali oi
      aku masih lagi kipas susah mati fazura
      lulz

      0

      0
  2. NORA DONUTS HANYA MISTRESS says:

    SARA ALI , AWAK BRRBAKAT BESAR DLM BIDANG LAKONAN .
    TERUSKAN USAHA , DAN HINDARILAH HAL2 KONTROVERSI YG TAK PERLU !!!

    0

    0
  3. gadis bandar says:

    Fazura cantik..muka flawless..hidung mancung..slim dan seksi…berbakat..kaya…ramainya dengki..kawan baik pun dengki..

    0

    0
  4. bella says:

    sara ali ni cm eksen pulak…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    whateverrrrr

    0

    0
    • anon says:

      Mula2 nampak sara ni mcm tak amik kesah sngt pun hal ni, tapi ade dalang yg jealous kat fazura menghasut dia ni sb tu tetiba pulak nak melenting. Sudah2lah bende bukannya besar mana pun. Bukannya fazura ni menghina sara or mak ayah dia. Takyah lah nak besar2 lagi isu ni. Naik muak pulak kalau melebih2….

      1

      0
  6. sara ali sendu says:

    million thanks to fazura sebab memfamous kan saya kembali di dunia hiburan..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Cara cakap pun eksyen gila. Blerghh.

    0

    0
  8. dina says:

    to fazura yg perasan….life u tu dah boring sgt ke sampai nak citer kat satu msia yg u ada masalah dgn sara ali?
    dpd u duk citer psl org lain baik lah u focus pasal family u …kawan2 pondans u…dan kareer u yg biasa2 tu.
    patut lah bff pompuan u dah tinggal kan u coz u are super bitch.
    oh ye hidung u yg kemek tu dah mancung pulak ye….n boobs push up bra…ms fake betul

    1

    0
  9. Tina says:

    Lantak le dorg kan..aku 100x lbih kesah dgn banjir yg mlanda pantai timur..Pray For Pantai..

    0

    0
  10. gadis bandar says:

    Memang hidung Fazura mancung..buta ker…tengok lah side profile tajam dan tinggi okay..macam hidung mat saleh..yang kata tak mancung tu sure hidung penyet atau cam jambu…
    Fazura pakai skirt pendek seluar pendek pon orang mengata….kaki dia slim dan putih..yang mengata tu sure kaki berkudis dan berkurap…shooting E international takkan pakai baju kurung. Fazura urban style cam orang2 KL..ramai jer yang suka dia..tengok jer follower dia.
    Dulu Sara nobody..kalau bukan Fazura tak siapa kenal dia…sommore cakap banyak..ingat Fazura heren…kalau Fazura nak bff petik jari jer…1000 orang datang..siapa yang tak nak kawan seorang diva terkenal.
    Kat Malaysia Fazura yang paling cantik. Kalau tak takkan anak raja pun couple dengan dia…even Sam pun nak couple tapi..taraf Fazura tak tercapai oleh Sam..takkan classy and beautiful lady nak couple dengan someone yang cam Sam tu..pelezz

    Hellooo…Fazura high class dan hanya vvvvip layak couple..
    Benda remeh temeh cam nih princess Fazura tak main lah…
    Go fly kite lah Sara…pelakon picisan…Fazura nak tegur pon dah patut dah bersyukur..

    0

    0
  11. makdara says:

    Sara ni lahir 1990…muda lagi…baru 24 tahun. Masih ada masa untuk pergi jauh. Baguslah tidak mahu membesarkan isu ini. Biar lah Fazura paparkan kisah persahabatan yang renggang di E. Dia tiada apa yan menarik yang nak kongsi dengan penonton kot.

    0

    0
  12. tasya says:

    sapa fazura???? knp E pilih dia??? popular ke dia??? hurmmmm juri MLM pon kelaut…. isu2 semasa pon xupdated.. BIMBO!!!

    0

    0
    • gadis bandar says:

      Artis paling happening happy go lucky…urban party girl…artis paling cantik dan seksi…berbakat besar..penyanyi pelakon pengacara..semua dia the best…Lisa tu pon setakat pembantu pelakon jer..fazura heroin lagi..
      Tak fake sebab relex jer tunjuk her happening lifestyle. Family sporting jer she pakai seksi dan life dia…orang luar jer yang kecoh..

      Sara tu dengki kat Fazura. Sara yang terhegeh nak kawan balik. Fazura tak heren ok.

      0

      0
    • firash elya says:

      kau tu yg bimbo

      0

      0
  13. nyampah ngan sarah says:

    Tak nampak apa salahnya ngan ckp2 Fazura, Sarah ni perasan jer lebih la, bakat berlakon pun mcm over badget, konon nk ala2 heroin Rindu awak 100% tapi ntah hapa2…buat malu orang Batu Pahat jer…

    0

    0
  14. Cinta says:

    Salam. Saya rasa ini semua sudah dirancang. Semua ini bukanlah kenyataan. Untuk kepentingan publisiti rancangan reality tersebut. Percayalah kawan-kawan, ini strategi marketing belaka :D

    0

    0
  15. mor says:

    Kerana nak glamer, kawan jadi mangsa. Hadoi doi doi. Masing2 ada perangai masing2. Sorang suka senyum, sorang muka masam tak suka senyum. Tapi 2 2 pandai belakon. Buat per nk buat mcm obersee sgt, ala ala kim karnesyen tu. Kan dah nak putus kawan. …. tapi rasanya seperti ada sotong di sebalik kuah tomyam ni. Kita tengok gossip abe nara selepas ini

    1

    0
  16. Cita dia macam ni….Fazura kan ada “Facing Up To Fazura”…mcm “Kim Kardashian”…crita rutin harian dowg…so nak nmpak lagi menarik si Fazura cedok si Sara Ali sebagai episod lam cita nie…sy dgn keluarga sy pegi bercuti kat Sarajevo jumpa Sara Ali n Remy Ishak…rmai ckap Sara Ali sombong…NO!!!! kenyataan tue salah…kmi siap minta borak kejap n amik pic…dia on ja… SARA ALI sngatt peramah..wlaupun lakonan dia kureng but we know dia pnya attitude … Fazura gila glamor…kowng minat Fazura atas dasar CANTIK, ANGGUN N GIGI PUTIH?? itu ka owg malaysia nilai seseorang?? ur 1st Impression???

    0

    0
    • Facing Down says:

      1st impression aku kat kau ialah kau bengap.Mcmmana plak kau boleh cakap “KORANG” sdngkn yg minat Fazura atas dasar cantik, anggun, gigi putih(yg ini lawak) itu sorg dua saja?
      Jumpa kau brpa orang je jauh kat obersea tu memang lah boleh borak2 sakan. Peminat rmi2 terserempak kat Malaysia ini kau ingat dia boleh layan sllu macam tu?Tengok keadaan juga. Sebenarnya, artis2 ini bukanlah sombong, mereka layan peminat kdng2 tengok keadaan. Kalau dah terlalu busy atau urgent, dorang terus berlalu mcm tu saje, layan peminat ni kalau seorang dua takpe, kalau dah layan seorang, lagi 10 datang pula, dah habis datang lagi 20, berjam juga lah kat situ, kena tengok keadaan sesuai. Kang tak memasal nanti gara2 asyik nak borak dgn peminat, esok2 masuk suratkabar sebab lambat datang set, artis suka lambat, bla bla bla bla…

      0

      0
  17. Ser ser says:

    Curious nak tahu gaduh pasal per? Berebut karipap ker?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    makin lama makin nampak sebab kenapa fazura tak bleh jd bakal queen….sbb tak bijak….harap cantik je…

    0

    0
  19. mimi says:

    Tapi gambar Faz dekat atas ni memang cantik.
    Subhanallah memang cantik ciptaan-Nya
    Hope she know how lucky she is for that look and be grateful for it

    0

    0
  20. Dora says:

    Dua-dua bimbo. Orang penting industri kah? Membawa nama Malaysia ke persada dunia kah? No? Then yok kita ignore je kisah poyo2 penting bimbos ni. Instead, marilah sama-sama fokus membantu mangsa banjir. Doakan kesejahteraan dan keselamatan semua mangsa.

    0

    0
  21. Mariamariana says:

    Sarah ali kau jodoh tak popular nak tumpang popularity Fazura pulak. Kau poyo lah pompuan

    0

    0
    • siti says:

      anugerah popular apa Fazura pernah menang ?????

      0

      0
      • Anonymous says:

        Xpayah nak ikut anugerah, anugerah undian kau nak ikut.
        Bukan semua orang nak buang duit mengundi.
        Sendiri tau la siapa artis-artis paling popular kat Malaysia.

        0

        0
  22. Entah le says:

    fazura suka senyum selalu..
    sara ali muka masam selalu…
    wat sara..cuba la ckp no komen jer …kn abis cite..benda remeh jer pn..tpi aku rasa sara ni orgnya pn mcm cpt marah…tengok tiap kali dia berlakon pn dh tahu dia ni jenis y mcm mane…sara ali ni rambutnya x cantik..nipis gila..

    0

    0
  23. MarianaMariana says:

    Poyo si Sarah ali ni nak tumpang popularity Fazura pulak. Perasan punya pompuan dah lah tak popular. Strategy Sarah Ali baik dgn Fazura ada udang sebaliknya batu. Tapi Allah tak izin kan …

    0

    0
  24. hello says:

    hence why most of her bff are shemale and octopus.
    its either the shemales and octopupus yang jealous dengan relationship faz n sara atauuu theres something wrong somewhere with faz.

    0

    0
  25. unknown says:

    Dua dua pun aku tak minat tp satu je nk bgtau ni yg benar tak tipu. Sara ali ni satu skolah ngn aku senior aku. Dia dulu femes la jugak kt skola sbb cun. Dia ni bkn org senang biase biase je dok rumah satu tingkat. Tp dia mmg trkrnal dengan prangai kuat kencing haha. Suka menipu la senang cite. Ade ke dia boleh sembang ckp.highway SMART tu bpk dia yg buat. Kwn kwn gelak je tp mmg ramai tak suka dia sbb prangai dia tu. Sekian

    0

    0
  26. PrayForPantaiTimur says:

    gado mcm budak2 kecik..lebih baik la korang berdoa semoga saudara2 kita yg sedang di timpa musibah banjir tu selamat…

    0

    0
  27. pooorah says:

    Sarah mental tak kuat, fazura cakap dlm show tu tentu tentu dari prspekrif dia melihat hubungan tu dah macam mana.. Jgn lupa at one point, sarah sendiri ada ngaku nak jumpa fazura semula but, x jadi pasal trkilan fazura bring up this mater dlm show fazura. So.. Apa masalahnya sarah ni? Mentel tak kuat, bila fazura sebut dlm show dia this mater, sarah terus piss off..! Tak suka dikaitkn? Hey this is fazura show.. Ok! As long fazura cakap yg betul, sarah kenalah open minded..
    Yes many dont like fazura but, bukan setiap masa fazura salah..

    0

    0
  28. Mirai Suenaga says:

    Ntah2 Sara Ali tak suka kot Pajura kawan dgn pondan. Kwn dgn pondan boleh, tp apasal smpi berpeluk mcm yg kwn tu perempuan? Pondan gemuk yg kena tolak masuk pool tu paling tak boleh blah. 1st time aku tgk gajah merajuk

    0

    0
  29. sheila says:

    aku tengok skrg nampak sara pulak yg perbesar2kan issue ni walau konon kata tak heran. mmmm.

    0

    0
  30. It’s all show business, people. Believe me, 70% of what u see on realiity programme like this are only put-ons, acting. Jgn terpedaya dgn lakonan semata, semuanya nak naik kan rating so must hv a bit of drama. Ko ingat ada org bodoh mcm Fazfizfuz ni ke, nak pick a fight dgn org lain on national TV. Oh c’mon, tak menguji minda langsung. If u r watching thrash like this, may I remind you, dont use yr brain at all, pls just relax n enjoy the show. Tak payah lah bertekak nak tegakkan siapa salah siapa benar, bcos yg sebenarnya yg jadi bahan adalah korang2 semua.

    0

    0
  31. whatever!! says:

    Maaf ckp…fazura walaupun byk belakon filem..tp tak de satu pon yg meletop…blakon drama pon gitu2 jela..di ni lbih femes sbg duta produk n crita2 kontroversi..Sara Ali pulak aku x pnh tgk filem dia blakon..tp sejak dia blakon ngan fahrin ahmad aritu..aku rasa aku boleh terima lakonan dia n skrg aku tgh syok layan cerita Satu Hari dia ngan remy ishak kt tv9…jadi aku rasa aku prefer pelakon yg btol2 pelakon n bkn cuma bemodalkan muka cantik n gg putih je..ape yg aku tau fazura mmg rajin cari psl ngan retis2 lain..apepun watever lahh!!

    0

    0
    • madina says:

      SETUJU…di akui memang fazura ni memang cantik kalau di banding dgn sara..
      tpi saya lagi suka dengan sara.
      bila dengar kes gaduh2 ni teringat pulak pasal kes fazura dengan neelofa dulu..memang fazura ni kaki gaduh ke, ramai betul artis2 dia gaduh.

      0

      0
  32. Anonymous says:

    fazura lawa sara buruk ok bye

    0

    0
  33. Hazabedah says:

    Isytihar lah sangat…Macam g00d2 je..Macam besarr je…
    Tak penting pun lah kaw

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Berbaiklahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Penampilan Sara Ali sekarang ini sudah seperti Fazura.
    Ala-ala image De Vas De Ve Dass giteww.
    Okay ler tu drpd dulu mcm kotor n selekeh jek

    0

    0
  36. OBAMA BFF NAJIB says:

    SAYA ISYTIHARKAN SEKARANG MUSIM BANJIR DI BEBERAPA NEGERI DI MALAYSIA. SEKIAN

    0

    0
  37. malisa says:

    fakepajurah ni selalu gaduh dgn arttis lain.dia sorang je la cantik konon..dulu nak kurang berlakon sbb conpiden jd ratu..last2 tangga istana pun x leh terima ..pulus dah kurang tu yang kena berlakon dan muncul bayk2 kat tv skrg. nak jd penyayi lagi…show xda org tgk so kena create 1 yg boom sikit.. dia ni berlakon ok kalau watak2 mcm kaki kikis dlm pisau cukur tu la sbb realiti mesin cukur letrik (laju sikit guna letrik).. sape perasan sekarang dia mendekatkan diri dengan LISA SURIHANI… byk la memuji muji LISA… awas LISA dgn pakepajurah ni..

    1

    0
    • Nak tau story says:

      Dua-dua saling mendekatkan diri.
      Ngko bekas orang gaji dia ke semua kau tau dengan yakin sekali

      0

      0
  38. Hang Tuah Moden says:

    Siappaa billang gadis melayyu tak menaawaannn tak menarikk haatii tiaada memikaatt~~
    Kalauulahh benarr tak mungkin aku tertarikk, kalauulahh sungguh tak mungkin aku kan jaaatuhhh~~~.Aduhaiiiiiiii~Oh Hoii~ Heyy!!

    0

    0
  39. Intan Payung says:

    Best ke FUTF tu?

    0

    0
  40. MLM says:

    kan elok hepi2 cmnie…

    0

    0
  41. Anonymous says:

    0

    0
  42. EPPINUYEW says:

    Tutup buku lama KAK FAZ&SARA
    Esok Tahun Baru. Yeay!

    0

    0
  43. merah says:

    … this is not the first time minah feeling tu bergaduh dgn artis kan?
    feeling demure tapi suka cari gaduh.
    anyways… sara u are way too gorgeous than her
    si minah tu dah tua lah.. ignore her sudah.

    0

    0
  44. SARA ALI BERLAGAK says:

    Sara Ali yg poyo poyo. dia ni berlagak sikit la. bru berlaon tp sombong/berlagak/bongkak mcm legend. just saying kahkahkah but seriously

    0

    0