Written by AbangNara | July 23rd, 2010

fazura terbaru

Lama betul tak dengar cerita Fazura nie. Bagi kami dia antara artis Malaysia yang wajahnya agak asli. Ada daya penarik yang lain daripada artis lain. Cantik pun cantik. Mungkin sebab itu ada kerabat yang sudi “berkawan” dengan Fazura. Tapi kata Fazura, mereka hanya berkawan biasa. Hanya teman dan yang pasti bukan teman tapi mesra.

[note]Kalau boleh saya tak nak beri apa-apa komen mengenai hal ini. Nanti bila buka mulut, perkara ini akan menjadi semakin meleret dan diperbesarkan. Terus-terang saya cakap dan saya mengaku bahawa saya memang mengenalinya. Saya dengan dia (kerabat) hanyalah sebagai teman biasa tapi bukanlah ‘teman tapi mesra’. Sampai mana hubungan kami itu, saya tak boleh nak cakap apa-apa. Saya sudah tak mahu cakap lagi. Sekali lagi, kami hanya berkawan saja. Terus-terang, saya kenal dia dah lama. Kami mula berkenalan kira-kira pada tahun 2006. [/note]

Kalau betullah diorang berdua jadi pasangan kekasih pun rasanya tak salah. Asalkan tak mengacau rumah tangga orang lain. Lagipun kalau dah memang jodoh, takkan nak halang kan? Semoga Fazura berjaya bukan sahaja dalam karier tapi jugak dalam percintaan.

Pakaian Fazura kat atas tue diamik masa Anugerah Eh!. Kami rasa pelik sikit dengan fesyen Fazura yang nampak aneh. Ataupun ini memang trend terkini? Ada sesiapa leh tolong jawapkan?

P.S: Sumpah comel video mak Mohd Khairuddin nie.

86 responses to Fazura Mengaku Berkawan Dengan Kerabat Diraja

  1. Rija|udDin uL-haQ says:

    haiyo…fesyen bogel nih…

    0
    0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      kalau kat over da sea, artis barat tak letak kain coklat tue kat tgh2 dada tue…tapi dsbbkan ini malaysia, tuh yang kena letak…konon2 bogel,tapi ada kain…
      .
      “Akhir zaman manusia ramai yang berpakaian tetapi bogel”- hadith.

      0
      0
      • BumbleBee says:

        btul la..kalo buang yg coklat tu..mesti bju tu nmpak smpi tang pusat dier… tp telah dihantar tampal… apesal laa x letak kain hitam je kt bahgian tu. Macam baju tiba tiba je….

        0
        0
    • gilo says:

      diving…

      0
      0
    • qosqos says:

      ini baju ex-wife ashley cole, CHERYL COLE.
      konon hot nak ikut hollywood artist.
      BLAH!

      0
      0
    • cermin mata says:

      hahaa betul setuju sgat2

      0
      0
  2. cili says:

    yup..dia mmg cantik asli. suka tengok & minat dia sgt2.

    0
    0
  3. Murni says:

    Saya ni tak pandai fesyen2. Tapi, sy rasa, baju tu buruk la.

    0
    0
  4. gula_melaka says:

    Amazingly gorgeous! i just love her sense of style and fashion.

    0
    0
  5. Pelam says:

    Fesyenlah katekan..Lepasni…tukang2 jahit kt luar sana….untunglah…kain perca..yg lebih2….leyh ditampal..kt baju artis2 hot ni….

    0
    0
  6. natts says:

    whatever lol fazura…

    0
    0
  7. msmifa says:

    apa2 ja… btw, tetap TIDAK CANTIK! :P

    0
    0
  8. miss_hujan says:

    not bad sgt la dress fazura ni…ok2 je..but bila dua kali tgk..mcm semak mata wa wehh

    0
    0
  9. anne says:

    fesyen lagy gaga gak ke ni?

    0
    0
  10. amirah says:

    aloo..muka dah comeysss tapi slek la baju tu macam baru turun dari UFO je.. ke aku yg buta pesyen…hehehe

    0
    0
  11. aries_april says:

    dia mmg cntk…tp gnalak knctkan tu tuk dlman jga…..

    pa pn..moga bhgia…

    0
    0
  12. soundbass says:

    huh…mmg xsesuai baju nie ngan dia…xmasuk lagi…siapa pnya citarasa la nie…..wekkkk….tuan pnya badan lawa dh,bju plak xok

    0
    0
  13. Annonymous says:

    She looks gorgeous no matter what she wears. I like her, she’s sweet and she minds her own business.

    0
    0
  14. jmr says:

    sy pon kerabat gk, awak taknak kwn ngn saya?

    *nnt saya kerabk atas awk!

    0
    0
  15. moumo says:

    mmg die chantek sgt
    xlyk nk cte dosa phl org.hahah..
    moga kite semua mnjd org yg lebeh baek..

    0
    0
  16. Zaza Muhammad says:

    suke tgk fazura ni blakon especially watak gedik, menjadi je…natural gtu…. semoga dia sukses..
    bab2 personal ni semoga dikurangkan, jgn le over expose. klu mende tak jadi atau tak kemana, wak malu je…

    0
    0
  17. sis says:

    nape lah artis skrg pakai bju sume paras peha pstu pndai lak cover kaki tu kalu dh singkat pakai stoking pun seksi gak ..

    0
    0
  18. isteriorang says:

    kalau setakat ckp berkwn kerabat, aku pn blh ckp.. kerabat konon, alih2 dia syok sendiri..SS

    0
    0
    • remaja says:

      psl die kwn ngan kerabat ni..rasenye dr dlu lg dah…cume die ni jenis tak kecoh…ye lah…name pon kwn kan…

      tak mcm fasha sanda tu…baru kwn…dah kecoh 1 Malaysia..

      0
      0
      • akusukeBN says:

        haha yela tu..padahal mak bpak kerabat tu bkn suke die pon…tggu dan lihat jela kesudahan mereka..hihi

        0
        0
        • merah says:

          klu die shok sdri tk la org laen tau die tu kwn ngan kerabat …. die pon bkn jns y kepoh

          0
          0
  19. Cube says:

    mangsa fesyen minah ni

    0
    0
  20. diana says:

    Minat sangat kat dia. Sweet. Suke tgk dia dalam Gol & Gincu.

    Janganlah kutuk dia sangat. Seteruk2 Fazura, dia takdelah seteruk Fasha yang menggunakan kecantikan untuk meruntuhkan rumah tangga orang lain. Tak pernah lagi dengar Fazura terlibat dalam kes cinta 3 segi dgn suami org…

    0
    0
  21. Norulhuda says:

    she’s goges gilezzzz…. suke fazura dlm drama ezora tv3…natural je dia belakon bab baju ni mmg nmpak janggal la……

    0
    0
  22. pascual says:

    cantik sgt fazura,simple,natural and elegance.da lama x tgk fazura belakon.

    0
    0
  23. pinkypanthers says:

    dh tau dh,
    lau tnya org jb sumer tau ngan sape dia berkawan,
    tp aku suka sbb fazura ni x rampas hak sape2…..

    0
    0
  24. Reena says:

    I looiiike…she’s sweet and tak poyo cam sorang minah tu. Konfiden jer mengaku bercinta ngan kerabat last2….. Whatever it is Faz, hopefully percintaan u & TI berakhir dengan kegembiraan. Jgn gebang jer lebih tapi tak jadi.

    0
    0
  25. Punai tanah says:

    hola all….
    fazura mmg cute tp baju dier 2 je kureng menarik…..

    0
    0
  26. akuwanita says:

    ak mmg suka tgk muka dia..
    dia mmg cntik..
    ^.^

    0
    0
  27. die cantik natural…tp terlampau seksi kadang2

    0
    0
  28. botak says:

    alah macam tak tahu kerabat tu belikan dia kete merz rega 300k……cuba tanya bank *&^%(* yang approvedkan loan tu….

    0
    0
    • akusukeBN says:

      ha’ah asik bekepit teman TI tu main polo bagai…tp kalo nmpak keluarga kerabat tu dah tersorok2 muke ketakutan..hehe

      0
      0
  29. Ungu Lavender says:

    wow…mantapnya aset dia…wat plastic surgery ke…anyway dia ni natural beauty…

    0
    0
  30. zaihas says:

    fazura menang anugerah majalah EH…untuk pakaian paling bergaya.. ini lah pakaia tu ka?….komen saya…Fazura nmpk pendek dgn pakaian ni….dan mmg tak sesuai langsung mcm mana cita rasa judge/peminat yg pilih tu?…..muka cantik…

    0
    0
  31. Wawa~* says:

    fazzzzzz!! suka sangat kat dia.. sooo sweet n talented n vewy pwetty! :D

    0
    0
  32. ti says:

    high class fashion.. cantik

    0
    0
  33. shaa says:

    seriously tak cantik.

    0
    0
  34. jimmy says:

    Eh2 aku lah kerabat diraja tu.. ade can ni..

    .. Kidding :)

    0
    0
  35. lin says:

    alamak first time aku tgk baju die pakai x lawa. salunye lawa je n simple wpun sexy ckit hehe

    0
    0
  36. maslieza says:

    mmm aku pun suke die….. sweet jer… tp dulu die ade cakap x nak pakai sexy dah… maksudnye x nak pakai skirt pendek lagi la tp ni ape? bkn skirt ker? huhu..

    0
    0
  37. pasha panda says:

    tak minat la spesies pazura ni. nampak sangat minah pisau cukur.tak keje tak kuar filem 3-4 tahun,mampu plak bermewah2.at least kalau zahida rafik nak propa cakap dia ada bisnes tu mungkin boleh diterima,fazura ni plak apa sumber income dia? setakat berlakon tak ke mana……kes mahkamah pun makan 4 tahun….boleh plak masa kes mahkamah belum selesai dah tambah koleksi beg birkin yg warna pink tu.takyahlah cakap beg tu beli sendiri,kalau takde cable merasa ke beg harga 40 ribu yang kalau nak beli pun kena tunggu 2-3 tahun dulu?lainlah kalau kerabat raja orderkan sah2 priority untuk kerabat raja kan?

    aku tak minat la fazura ni sebab dia poyos.perasan kalah minah saleh.asal usul pun tak jelas dari mana keturunan dia ni,tup2 berangan nak jadi stylish mcm camelia.

    tabik kat mizz nina la….seriously tak macam poyos walaupun bapak kaya raya.

    0
    0
    • merah says:

      plik ak tgk org mcm ko ni…ko tu tau sgt ker asl usul die nk mgisahkn keturunan org… pk la sikit sblm tlis tu, kt ni sme jer tak der bza… SAPE KO Y NK MENILAI ASAL USUL KETURUNAN ORG LAIN….

      0
      0
  38. mira says:

    nie lau aku x silap fesyen macam nie kat korea tgh hangat kot…. dlam citer korea tajuk aku x hingat sgt tp lau x silap my butler la kot… eun hye pki baju fesyen mcm nie… jenis bahu mcn tuh…bg aku lawa per… xkira brtampal2 sana sini ker…. da nama pon fesyen so blasah jerk la… aku nie mmg la peminat fazura….. bf aku lg minat giler kat dier….

    0
    0
  39. sfa says:

    macm lah korang yang kutuk mengutuk si fazura ni kenal sangat dengan dia.. tegur dan mengutuk adalah 2 perkara yang berbeza(ini adalah jawapan utk orang yang akan cakap kitaorang tak kutuk tapi tegur!! tegur ke dengan cara mengutuk?!!)

    aku ni bukan peminat fazura sebab dia bukan idola aku tapi aku tengok dari FB dia, fazura ni down to earth gitu tapi tak tahu la kalau itu pura2 jer! =]

    yang pastinya aku juga pelik ngan fesyen dia yang ni… dan juga seksi.. moga fazura tak payah seksi2 lagi…

    0
    0
  40. Muslimah says:

    camtuelerrrr ngan artis skng..seksi melampau2. cmlerrr lawa sgt.tersgtlh manis n jelita jk mereka bertudung n jg tatasusila dlm kerjaya msg2.klu x bertudung pn cantik dgn pakaian yg sopan.Nape bl jadik artis kena seksi yerk…nk menarik perhatian umum lbh2 lg kaum adam. hmmmmmmmm…nauzubillah…

    0
    0
  41. lulu says:

    evening purse and kasut kurang mantop…..bercinta dgn kerabat?? kalau dgn kerabat johor gue sokong ,same2 otai …..

    0
    0
  42. jambuair says:

    adik bradik pasha jgk ni…

    0
    0
  43. mazan says:

    ala…siti yang konon-konon menutup aurat dikatakan imej muslimah. tapi tertonjol-tonjol jugak depan belakang. rambut terkeluar jugak walau mengaku cover. tapi semua org puji macam dia berjilbab abaya. tapi bila ditengok, apa beza dia ngan yang lain2???

    0
    0
  44. agak2 dgn kerabat mane ye?

    0
    0
  45. curios says:

    ak dgr2 kerabat tu tengku ismail anak tengku mahkota johor..dorang mmg dah lama berkawan baik..yg penah kena kait ngan fasha sanda… ade org penah nampak dorang g tgk movie berdua2an sambil berpengang tangan..tp sejauh mana kebenaran tu xtaulah

    0
    0
  46. Tuan_Advisor says:

    Kerabat raja ke,tak kerabat raja ke,kalau akulah si polan yang terlibat dah lama dah aku reject Ms.Fazura ni sebagai awek no offense.Dari analisis kasar foto tertampal ni aduhlah color combination yang maximum FOUL.Pumps ngan purse scarlet red terangnya humang aih dah tapi dressnya pulak monyet mana yang design tu?Straight shoulder cut 80an dah lama dah gagal oi tak kiralah rega beribu or sponsor pun.Pakai kebaya nyonya simple pun dah cukup daa…

    0
    0
  47. ALAM says:

    mantap btol dia ni kan..ptot ka kerabat nk sgt..untung2…

    0
    0
  48. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  49. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  50. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  51. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  52. krazix says:

    pebende la mamat ni merepek bi bersepah2

    0
    0