Written by serenity | January 14th, 2016

Melalui rancangan televisyen realiti mengenai dirinya, pelakon Nur Fazura  mengakui sewaktu menjayakan penggambaran filem Manisnya Cinta di Cappadocia, dia dan Shaheizy Sam pernah bercinta.  Setelah Fazura membuat kenyataan itu, Shaheizy Sam tetap mempertahankan kenyataannya bahawa mereka hanya berkawan saja, bukan bercinta.

Memandangkan Sam akan berkahwin dengan Syatilla Melvin pada Februari, Fazura memberitahu Berita Harian bahawa dia mendoakan kebahagiaan Sam, malah sudi hadir ke majlis perkahwinan mereka sekiranya dijemput.
 photo 10249399_190012844685744_1489539235_n.jpg

Saya gembira untuk mereka dan mendoakan agar Sam dan Tilla (Syatilla) bahagia ke anak cucu.

Kalau dijemput, saya pergi untuk sama-sama meraikan hari bahagia mereka.

Kata Fazura, dia tiada sebab bersedih dengan berita perkahwinan mereka berdua.

Saya bukan untuk dia dan dia bukan untuk saya. Saya gembira untuknya.

Fazura memberitahu percaya kepada ketentuan Allah malah merasakan jodohnya sendiri semakin hampir dan sudah bersedia bergelar isteri.

Doakan yang terbaik dan terima kasih kepada semua peminat. Saya juga bersyukur kepada Allah atas rezeki dan rahmat daripada-Nya.

Betul juga kata Fazura itu. Orang sudah mahu membina rumahtangga maka selayaknya kita dokan kebahagiaan orang tersebut. Fazura boleh menemui cinta dan kebahagiaan bersama insan lain. Doakan Fazura akan bertemu jodoh yang sesuai buatnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to Fazura Doakan Kebahagiaan Sam-Syatilla, Sudah Sedia Bergelar Isteri

  1. jedjedi says:

    mtk maaf pasal kimk dulu la, laki mana tahan pmpuan ego tinggi mcm hang.

    0

    0
    • udahle non oii says:

      udah2 la psl kimk…udah 2016 pon…ko yang terasa sgt nakkan dia minta maaf kenapa….diorg dah move on dah….baik fazura baik baik sorang lg smpai bisnes online makin maju dah….yang ko?? masih tinggal 2015 harapkan maaf…aiyoo…

      0

      0
      • ahkak tak kesah says:

        mujur bukan sam jodoh fazura. sangatlah tak sepadan. akak doakan fazura dapat jodoh yang lebih tinggi langsing. tak pasal2 ketot keturunan. dah lah menipu kiri kanan, dari mak ke kakak sampai ke adik. memang bala.

        0

        0
        • tecit says:

          setujuuuu. poyo nak mampussss. dari mak akak bakal bini sume menipu sebab kauu. poyonye sam!!

          0

          0
        • kak nam says:

          bla bla bla…yg penting pilem Langit Cinta x best- FLOP!

          0

          0
        • Nona says:

          lelaki x kan cari perempuan2 “kim k” utk buat bini. lebih2 lagi artis yg perasan bagus, ego dan asyik nk glamer je.

          k bai.

          0

          0
        • Anonymous says:

          KO KNL SGT KE FAMILY SAM TU…SEMBANG MCM DUK SEBUMBUNG..UDAH2 LA

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku klu jadi syatilla ni..mmg blah la sam tu..mati2 x mngaku..pdhl skg dh nk khwin..mcm syatilla lk syok sndiri pdhl dh mmg dia ckp betul,,,sam ni tah pape, ngn fazura pn x ngaku, ngn syatilla pn x ngaku..pape je lah..semoga bahagia je laa…

          0

          0
      • miss kanye east says:

        lupakan Sam kentot ituuu….pergi cari jantan yang tall, tanned , handsome and rich.
        kalau jantan melayu x nak kat ngko…. cari jantan luar.

        0

        0
      • jedtakjadi says:

        kalau buat dosa kena taubat, dah masuk tahun baru dosa tahun lps hilang? mcm tu?

        0

        0
    • Anonymous says:

      mcm kimK btul la pic..wakakaka(sambil guling2 kat katil)..opppsss!!..MAAF klu tersilap kata yer pajura..MAAF MAAF MAAF MAAF MAAF MAAF.

      0

      0
    • Anonymous says:

      tgk telinga pompan ni..teringat dia sedang kolom batang…serupa sebijik empunya diri yg buat benda lucah tu…namun di nafikan sekeras2nya konon tu bukn dia dan gertak nak buat repot..mandang nak buat report tak habis2..sma jugak tentang isu kimk..tak ngaku pas tu nak report..nampk tak persamaannya kat situ.. bloggers nape takut nak tulis..takut kena sue ke??..berani kerana benar..jgn takut..go head je tulis..fazura fazura..pandai kau kelentong..sepandai2 tupai melompat..akhirnya….sambung fazura!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        nak tanya..tak malu ke tgk cite lucah..gaya bahasa mmg jenis kaki blue kau neh

        0

        0
        • Anonymous says:

          bukan suka tapi nak tgk benar ke dia atau bukan ..curious..tak tgk macm mana nak tahu.. dah tgk baru tahu..BODOH!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          gaya ckp kau ala2 alim ulama..skg aku nak tanya… kau tahu ke bukan dia yg lakukan..sdgkan kau tak tgk…so kau takde bukti..at least aku tgk dan nampak..aku ada bukti…OMG!!!! WHY YOU SO STUPID..???

          0

          0
  2. Anonymous says:

    jahat macm setan lelaki.dia akan cari perempuan yg baik untk jadi isteri dan ibu baut ank2 mereka

    0

    0
  3. yuna says:

    kahwin matselleh jela. u cantik kot. apa sgt je pun sam tu.

    0

    0
    • zara sofea says:

      kan…kalau x filem lucah merata2 kt internet, mat salleh la boleh terima you. melayu2…jangan harap. :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ni melayu jenis terkebelakang sllu ke..kuno sunggoh gosip ko nie..
        plakon prno lucah merata2 tu ialah pelakon porno brketurunan thailand, nama kat young..dulu muka dia mmg seiras muka fazura, pi je lah tgok gmbr lama2 dia kt image tu n video lama klu nk mnuduh sgt..ada gmbr n video tu yg dulu mmg disangkakn fazura..rupanya dia..

        0

        0
        • Anonymous says:

          dorg neh budak2 baru nak up..baru nak kenal dunia..menda tu dah lame ade..bajet konon die tau dulu, nak hentam jeee

          0

          0
        • Anonymous says:

          semua kena tipu dgn fajura..memang dia yg porn tu..aku analyse setiap sudut muka dia..sah dia..kesian korang kena tipu free free..masuk court pun kena tunjuk bukti..banyk bukti menunjukkan itu dia..simpan bodoh korang dlm kocek..kesian..

          0

          0
        • anon says:

          xde maknenya ko nak mempertahankan fakejurah tu anonymous 1:00 pm… aku pun igt bkn dia.. video lama dulu tu mmg la kat young.. yg latest yg dok org pertikaikan tu mmg die… me myself pun kenot belib.. hmmmm ko tak caya ko search mcm fazura tumblr.. klu ko dah tgk clip tu celah mana lg ko nak deny tu bkn die

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg aku heran ngapa tak kena gam…dulu zarina zainudin..norazlin..kena gam akibat porno..dia ni boleh lepas ni..tu yg aku heran..mana keadilan???? mana..mana..bukan gambar tau..ni video..terang2 dia..mana suara2 yg tegas..persatuan seniman..polis??? mana??

          0

          0
  4. jamalishadatjunior says:

    “Saya gembira untuk mereka dan mendoakan agar Sam dan Tilla (Syatilla) bahagia ke anak cucu”……….sepatutnya Saya gembira untuk mereka dan mendoakan agar Sam dan Tilla (Syatilla) bahagia hingga ke jannah”..xkan nnt da ada cucu.,x bhgaia..bercerai berai plak..just sayin’

    0

    0
    • ek elehh says:

      aiyoo…ko jerla buat skrip utk artis2 bg komen….hahahah … sekadar ucapan je kot jannah ke tanah ke…anak cucu ke…ko je pikir mcm tu…

      0

      0
      • Shhh says:

        ntah..semua benda nk ikut apa ko ckp ke…dia doakan utk org tu pun dah kira baik..suka sgt ayat faz yg ni…”Saya bukan untuk dia dan dia bukan untuk saya. Saya gembira untuknya”…bila bca aku plak rasa sedih..huhu….pasal isu kimk tu tak yahlah nk ungkit..dia dah pun move on

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Kenapa doa sampai ke anak cucu jer?? Bukan kimk jelah, kebanyakkan org pun doa gitu, habis lepas dpt cucu, tak doa diorg bahagia dah??

    0

    0
  6. abg gagah says:

    Its ok Fazura, i ada still single, tak kaya macam TMJ, tak macho mcm Sam, tp GAGAH.hahaha

    0

    0
  7. kiah pekasam says:

    Minah perasan.wey bila Sam ckp dia suka kau.kau je suka sgt perasan lebih.sama ms MLM dulu ko kata kalau ada jdoh dgn Topek batisah ko trma je pdhl dia ada Gf dh..bodoh lah si BIMBO tua ni xsedar diri ke apa.xmalu sebuk nk jgk bagi kenyataan diam dhlah..

    0

    0
  8. Sheejab says:

    alololo…mcm pasrah je bunyi… sian tepuk sebelah tangan…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kita pun xtau apa yg Sam penah cakapkan kat Fazura ni dulu..Dulu pun org penah jumpa mereka berpegangan tangan kan..jadi jgnla dok nak salahkan dia jek..Laki pun sama gak kdg tu..

    0

    0
  10. sotong hitam says:

    sikit tak luak kalau fazurah tak nikah dgn sam….malah rugi rasenye kalau ade jodoh antara mereka berdua sebab mcm tak sesuai si pendek tu dgn fazirah!

    0

    0
  11. melati says:

    doa kan lah sajer…Fazura..ko tu dh sebiji Tukang Masak Tom Yam, jgn lah memilih sgt ..kawin ler…jgn esok rupa dh macam Tukang masak Kantin Sekolah baru nk cari jodoh…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Semua orang ada hak memilih Melati…Allah pun surh kita pilih..tak salah klu lambat datang jodoh tp dpt yg terbaik..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Diamla Melati ko lagi tak laku mulut dah memang loji taik, muke sure mcm cirit .. dok diam diam sudah

        0

        0
  12. NotAnybody'sFan says:

    korang tau nape sam pilih syatilla? lebih pada pilihan mak dia sebenarnya. syatilla ni kakak dia kawen dgn bekas menteri umno dari penang. skrg dah bukan menteri/adun, tapi org kuat umno penanglah. mamat ni sekutu2 laki zizie izzitte gak si bung kinabatangan tu, org2 umno…geddit??? pandaila mak sam aturkan jodoh utk anak2 dia, supaya senang 7keturunan…ayyo…next time byk sket membaca, jgn setakat baca gosip artis je. walaupun maybela sam suka gak syatilla ni, tapi faktor tu x blh diketepikan. abg ipaq dia ada dlm majlis media semalam.

    0

    0
    • Anonymous says:

      membaca banyak pun tak guna kalau apa yang dibaca tu kemudiannya dijadikan bahan fitnah.

      0

      0
    • Shhh says:

      Dan satu lagi korg kena ingat…arwah bapa sam..org kuat polis..pernah pegang jawatan Ketua Polis Selangor..no wonderlah..mummy Sam nk carikan jodoh utk anak2 dia mesti dikalangan VIP lgi2 Zizie dan Sam..memandang mereka berdua yg paling popular…jeff A TO Z tu dh kawin ke blm..dulu pernah bercinta dgn Julia Hana…skrg Julia Hana dah kawin..

      0

      0
    • anonymous says:

      ada aku kisah si syatilla tu golongan vvip..yang aku kisah dia dah propa orang ramai..kalau pangkat baik2 pun tak pandai jaga nama baik xguna juga..pernah tengok movie a few good man??? tom cruise dah cakap kita tak perlukan pangkat untuk dihormati..

      0

      0
  13. minah says:

    aku rasa elokla fazura xkwin dgn sam. sbb apa?? nampak sgt sam xsetia ngan syatilla msa dorang cople. dorang cople kan dah 6 tahun..bole sam tegedik ng fazura.. kome tgok la dia sdiri cople ngan syatilla pun dia nafikan.. mmg mamat kaki putar belit suai la ngan syatilla

    0

    0
  14. Boom! says:

    apa pun salute kat Fazura dgn budi bercakap baik2 dlm hal ini. walaupun dikecam dihina ngan sam jatuh maruah dia x ngaku konon n perangai syatilla hipokrit tu, at least dia doakan baik2. very tabah dia ni. good! move on with yg lebih better. Insyallah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      semua kena tipu dgn fajura..memang dia yg porn tu..aku analyse setiap sudut muka dia..sah dia..kesian korang kena tipu free free..masuk court pun kena tunjuk bukti..banyk bukti menunjukkan itu dia..simpan bodoh korang dlm kocek..kesian..a

      0

      0
  15. Maya Kan doit says:

    Cantinyerrr Fazura….

    enak jerrr dipandang…

    MANIS…

    0

    0
    • Anonymous says:

      cantik?? manis??? teringat aku dia sedang kolom batang…lgi cantik..tak caya goggle..’ fazura blowjob tumblr’..tengok kuping telinga dia..sama sekali..ingat..lain manusua lain rupa..pasal tulah anak raja johor split dgn dia..katanya fazura too social…memang benar..terbukti pun..pikir2kanlah..jgn tertipu dgn pajura..

      0

      0
  16. NotAnybody'sFan says:

    kakak syatilla ni nama syafika melvin, peserta or pemenang gadis melayu…so tak heran pun kalo sam atau mak dia pilih syatilla, nak geng sama2 sekepala. keluarga diorang mmg kuat ke umno, so mak dia fikir utk long term hahaha…fazura maybe sama artist juga cuma tak seregu, alaa fazura kawen dgn mat saleh je. tgk mcm kavita tu hensem gilooo husband italiano dia. syatilla dgn sam ni, pasangan rempit sepadanler…

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang hensem husband Kavita Sidhu… kenapa lah Nara x buat entry pasal majlis kahwin Kavita Sidhu , asyik2 cerita sama je dia pergi ulang .

      0

      0
  17. Anonymous says:

    eh bukan die tak ngaku ke ? booo

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Fazura ni sapa laki berani lekat dgn dia??? Kalau lekat, kompom sepupu sepapat dia yg 2 alam tu turut melekat sendiri.
    TMJ reject dia…
    Sam Kontot ni reject dia…
    Taopek Basi tatata reject dia..
    Kawin dgn pondan pondan tu je kau Fazura.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia tak laku pasal terlalu social dan bebas..hidup ala2 mat salleh..gitu..buat benda tak baik pun orang tak caya..tu pasal makin menjadi2…yg rapat dgn dia je kena siapa dia..pasal tu semua lari..orng macm dia nmpk suci diluar tapi dlm…blowjob!!!

      0

      0
  19. faz says:

    trima kasih uolls

    0

    0