Written by serenity | October 11th, 2013

Susulan dari laporan mengenai Fauzi Nawawi yang dikaitkan mempunyai skandal dengan Noni AF5 seperti yang dilaporkan Harian Metro semalam, mStar Online melaporkan hari ini yang aktor itu memberitahu dirinya rasa malu dikaitkan dengan wanita yang bukan isterinya:-

Sudah-sudahlah nak kaitkan saya dengan wanita lain. Pada usia mencecah 40 tahun, saya rasa malu pula apabila digosipkan mempunyai skandal.

Rasa macam tak logik saya dikaitkan dengan Noni kerana saya hanya pernah bekerjasama menerusi drama Aiman Tempe, Jentera Jenteng Pilihan Raya dan Kiambang sahaja dengannya.

Dia juga turut terlibat menjayakan promosi produk Aqua Terapi yang diusahakan oleh syarikat saya dan isteri iaitu Perfect Illusion Corporation Sdn Bhd.

Ceritanya lagi, Lisdawati sudah faham isu seperti ini dan tidak hairan, kerana Lisda sering bersama dirinya dan Noni semasa membuat promosi produk. Fauzi juga bimbangkan reaksi teman lelaki Noni terhadap gosip tersebut:-

Tetapi apa pula kata teman lelaki Noni apabila isu ini menjadi serius? Saya harap gosip saya berskandal dengan wanita lain tidak lagi diberitakan. Cukup-cukuplah. Anak-anak saya pun dah besar, rasa kurang manis apabila berita ini keluar. Apatah lagi saya dan Lisda merancang untuk menambah anak pada tahun hadapan.

Sementara itu, Noni dikatakan baru saja menyambut ulang tahun kelahiran teman lelakinya seperti yang dikongsikan di Instagram beliau:

 photo Screen-Shot-2013-10-10-at-113553.png
 photo Screen-Shot-2013-10-10-at-122350.png

Untunglah Fauzi kerana Lisda sentiasa setia disisinya atas dasar kepercayaan walaupun bukan sekali ini saja gosip tentang Fauzi mempunyai skandal timbul. Tahniah diucapkan.

27 responses to Fauzi Nawawi Malu Dituduh Berskandal, Rancang Tambah Anak

  1. layann aje la.. says:

    w/pun aku 1st, tp xnk cte ni. nk cte AZ n WZ.. ni dh jumaat..

    0

    0
    • Aniss says:

      Aah, nak sgt tau pasal dorang. tak sabar2 tunggu PC harini.

      Harap2 takde yg mngejutkan. :)

      0

      0
      • gulahati says:

        Tipikal Malaysian… nyibuk nak tahu pasal hal orang…. jaga kelambu sendiri sudah.

        0

        0
        • neelopeh says:

          tak abis2 dgn typical malaysian kau.. kalo kau rasa teruk sgt org malaysia ni, g pindah zimbabwe.. takpun g planet pluto..

          tak suka baca gosip, pasaipa dok jengah sini..?

          aku slalu jengah sini sebab blaja asas pngiraan math tau x? maklumlah SPM kurang lg sbulan…

          0

          0
        • red says:

          walau aku tak minat pon dia ni, tapi satu je aku nak cakap…wartawan yg memfitnah tu silalah celupkan muka anda ke dalam mangkuk jamban!
          suka sgt memalukan org eh! kesian aku kat lisda, mcm2 gosip berkaitkan laki dia nie…walaupon mulut cakap ok, dalam hati dia siapa tahu kan? dah la ngan anak2 fauzi tu pon dia sanggup jaga & berbaik, masih ada lagi org nak memfitnah…walau benci mcm mana pon pada fauzi, janganlah buat fitnah yang melibatkan perasaan isteri & anak2….

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Aku lagi hensem kan?
          mohon klik aku,.

          0

          0
    • Aniss says:

      Aahh, tak sabar2 nak tau psl dorang,

      Harap2 takde ape yang mngejutkan. hehehehe

      0

      0
  2. Anonymous says:

    handsome gak bf dia.not bad

    0

    0
  3. wartawan propa lebey says:

    hahahaha….. memalukan sungguh paparazi yang buat cerita ni. wartawan sekarang ni suka propa lebih, ending nye cerita lain. suka memfitnah. isk…isk…isk…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    enth knpa n mengapa aku x minat langsung kalau cite pasal fauzi ni…kalau dia berlakon pn aku x suka…bang nara…x de cite y best ke..

    0

    0
  5. saya says:

    aku tadi baca laju2 sepintas lalu jadi fauziah nawi. terkejut la aku ape hal lak fauziah nawi ada skandal + nak tambah anak. nasib baik baca lagi sekali =P

    0

    0
  6. Anonymous says:

    apa pasal org skg kalau ambil gmbr suka jelir2 lidah…dh mcm monyet aku tengok…buruk bebeno…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    agak kalau nk tambah ank tu leh wat pengikat kasih sayang brsama lisda bertambah kuat ke fauzi…nk bagi tahu kt semua org yang u makin bahagia n tiada skandal…ni pn nk cite..poyo btl…

    0

    0
  8. […] dirinya rasa malu dikaitkan dengan wanita yang bukan isterinya Sudah sudahlah nak kaitkan saya Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Anak, Berskandal, Dituduh, Fauzi, MALU, NAWAWI, […]

    0

    0
  9. 9×6=54
    lisdawati ni memng sgt cool dan relex je.. penyabar jugak ye walaupun hubby nya sering digossip ada skandal bagai… untungla fauzi.. jagala isteri ngan anak2 awk yg ramai 2…lisda pon cantik n slimmm jeeeeee….

    0

    0
  10. kambingbiribiri says:

    nara ooooiiii…pls update AZ & WZ… plssssssssssssssssss!!!!!!! aper cerrrrrrr

    0

    0
    • ... says:

      nara ni kan lembab.. asik nak cilok blog org jer… tapi nak wat camner.. kaya-raya gak dia hasil gosip2 cilok tersebut.. opsss jgn maree ..

      0

      0
  11. nur says:

    Gossip: Kahwin Punya Meriah, Hutang Dewan Nikah Belum Bayar……komen beautifulnara mana…..Fouziah gous ke?

    0

    0
  12. aini says:

    CIte AZ & WZ slps solat jumaat. Skrg pi smbhyang dulu.

    0

    0
  13. SH says:

    Hmm Fauzi hero kampungan je..untung dapat bini Lisda cantik jelita..harap rumahtangga aman-damai tak berantakan cam Rida Rudaini yang pernah Fauzi perli dulu..

    0

    0
  14. reallife says:

    kesian si lisda ni..sbb terpaksa pendam segalanya..dh laki jenis panas baran..takut kena la telan..dh sah2 ada bukti laki dia main ngan 1 budak pompuan..lg nak selindung…bdk pompuan tu siap ckp dia mmg kaki minum..betina..bdk tu bg no fon suh berlakon buat2 nk menggatal..si fauzi ni ada ke suh g jumpa kt umah dia 1 satu..ajak main!

    0

    0
  15. […] Fauzi Nawawi Malu Dituduh Berskandal, Rancang Tambah Anak (23) […]

    0

    0
  16. […] Fauzi Nawawi Malu Dituduh Berskandal, Rancang Tambah Anak (24) […]

    0

    0
  17. […] Fauzi Nawawi Malu Dituduh Berskandal, Rancang Tambah Anak (25) […]

    0

    0
  18. […] Fauzi Nawawi Malu Dituduh Berskandal, Rancang Tambah Anak (26) […]

    0

    0