Written by AbangNara | July 10th, 2013

Bagus sungguh Fasha Sandha. Menyedari dirinya kini bergelar isteri orang, Fasha telah menjaga batas-batas lakonannya bersama Aaron Aziz ketika penggambaran drama Tentang Hati. Untuk makluman, Fasha dan Aaron berlakon sebagai suami isteri di dalam drama ini.

fasha dan aaron

Kata Fasha Sandha kepada portal Murai:-

Ini bukan kali pertama saya berlakon dan bekerjasama dengan dia (Aaron Aziz), tapi ini adalah kali kedua selepas filem Evolusi KL Drift pada beberapa tahun yang lalu. Cuma kali ini, kami bergandingan dan menjadi pasangan suami isteri.

Jadi kami tiada masalah untuk bekerjasama kerana dia pelakon yang sangat bagus. Malah, chemistry juga senang untuk diwujudkan kerana masing-masing sudah buat homework dari skrip yang diberikan. Bahkan, kami tidak kekok ketika melakonkan babak cinta tapi ada hadnya la untuk babak intim dan sebagainya kerana kami masing-masing pun sudah ada pasangan (berkahwin)

fasha dan aaron

Pastinya Jejai terharu mendengar kata-kata isterinya ini. Kesedaran sebegini harus ada kepada semua pelakon lelaki dan wanita terutamanya yang telah berkahwin. Walaupun sekadar berlakon, pasti hati suami atau isteri anda akan sedih melihat aksi mesra anda dengan pasangan lakonan anda. Kepada Fasha, teruskan menjaga batas anda dengan pelakon lelaki lain.
nullP.S: Ingin tampil cantik? Tampil berseri? Mineral make-up Ronasutra adalah jawapannya. Ronasutra menyerlahkan kejelitaan anda. Untuk info lanjut, layari www.ronasutra.com.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Fasha Sandha Jaga Batas Berlakon Dengan Aaron Aziz Demi Suami

  1. Senyum Sinis says:

    serius, fasha makin cantik lps bsalin

    0

    0
    • miss ynwa says:

      bulan2 puase ni yewk rase nak komen baik2 jer laaaa
      ok fasha nampak cantik sgt lepas bersalin..takyah batas sangat la..terus je benti berlakon duk uma jage baby jage suami buat bisnes macam dinazz…
      kan mudah?? dinaz pon masih popular ape

      0

      0
      • kahkuh says:

        ha.. pic yang 1st sekali tu kan.. lain sangat muka fasha.. sangat cantik dan kelihatan muda! nampak macam budak sekolah menengah je.. mama hot!

        0

        0
      • Ritu vs Aya says:

        Fasha banyak berubah. Dulu klu sebut jer sapa retis yg kaki clubbing, rampas suami orang, kaki gaduh, cuti kat Bali pakai coli, gaduh ngan wartawan, mst terbayang Fasha. Sekarang sgt2 keibuan, soft spoken dan tahap disiplin kerja ttp maintain mcm dulu. Thumbs up Fasha. U change a lot demi Rayfal

        0

        0
      • Sasha Sandha says:

        Fasha is so classy . I have to say this . Even dia blakon jd mistress , call girl skali pon tetap nmpk “CLASSY ” . Perempuan laen kalo blakon watak2 camtu mmg nmpk sgt SUNDELSSSSSS . Especially pompuan muka penyet tu !!

        0

        0
    • F U B A R says:

      Fasha sandha jaga batas berlakon dan menutup aurat daripada pandangan bukan muhrim demi Agama.

      0

      0
    • The zouk says:

      berlakon nak jaga batas,nak jaga perasaan suami.Yang korang 2 ekor masih mabuk2 kaki tonggang tu apa kejadah

      0

      0
      • Anonymous says:

        KO ada bukti ke the zouk ? 2013, cakap saje tak guna woi … kalo ko rasa benar , berani depan2 mai tunjuk bukti , walaupun dengan sekeping gambar ! Cakap buruk pada orang lain tanpa bukti nyata , sama juga fitnah .

        0

        0
    • ayam jepun says:

      PRIMADONA IS BACK !!! YEAH !!!

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        Yeah !! steammmmmmmmmmrock Feverrrrrrrrrr !! lov u fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa n lov u ayam jepunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn selamat menyambut bulan ramadhannnnnnnnnn n selamat berpuasaaaaaaaaaa ..buka ape hari ni hehe..

        0

        0
        • ayam jepun says:

          MINAH JAMBU TUKAR KALER WTF ! I LOVE U TOO ! MUACHHHH !!!! AKU BUKA BUBUR LAMBUK KAMPUNG BARU JE !! AKU X POSE HARI NIE ! OPPSSSS MAAF KAN SAYA ! BTW .. HAPPY RAMADAN GOSSIP GIRLS !!!!

          0

          0
  2. Sha says:

    Harap komen2 pon kena jaga2 batas bila mengomen… :)

    0

    0
  3. tiada yg peliknya... says:

    terhapus dosa2 lalu sewaktu melahirkan anak, Insya Allah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    nadiya nisaa lbh cantik n lbh jelita drp fasha sandha…..lbh layak n sesuai dgn aaron aziz.
    nadiya nisaa – heroin paling cantik jelita,paling hebat n paling popular sekali kat Malaysia.

    0

    0
    • hurmm says:

      tu kate kau..
      tak semestinya semua orang setuju..
      nadiya nisaa, tu cerita die la
      fasha cerita fasha la..
      kalau kau tak suke cerita ni, takde sape suruh kau tengok.

      0

      0
    • farah says:

      ade jugak yang nak komen tah pape macam kau ye anon.
      tak de kaitan pun
      tiba-tiba nak kaitkan pasal nadiya nisaa kenape?
      haiii.. suka sangat nak komen mencetuskan benda-benda negatif
      orang macam kau ni la yang jadi penyebab huru-hara
      benda yang tak berkait kau kaitkan.
      agak takde benda nak komen, jangan komenla anon oi.
      letak pun nama anon.
      bubuh la nama sendiri.

      0

      0
    • Anonymous says:

      To anonymous 11.53 am , ko cakap nadya nissa heroin paling cantik di Malaysia ??? Ko dah sewel ke ape ??? MINAH muka cam tengkorak kurus kering , ko cakap jelita ??? KUI KUI KUI KUI,,, banyak lah ko punya jelita ,,,

      0

      0
    • joyah says:

      tapi nadiya nisaa dah kalau pun tak reti hormat ikatan, ada suami masih lakon babak ranjang.. kemain dia romen dgn bront palare dlm jiwa kacau tu.. aduhai…

      0

      0
  5. 4-4=0 says:

    sape yang cakap fasha berubah lepas kwin tu..tolong la jgn bt lawak..sbb dia kwin gn jejai..jejai tu ank org kaya..org kaya nie slgi bduit..sosialnya mashallah..dpt lak bini artis..lg laaa…
    sape yg hentam nora danish tu..lantak la dia nk seksi ke apa..dia xde laki..so biar la dia nk bgaya..jgn nk bandingkan sgt la dorg bdua nie..sme je seksi dorg nie..dah nama pon artis..bduit plak..baju up to date..dok kt bandar plak..harus la baju nmpk ketiak..nmpk lutut..nampak bonjolan d dada..baru la hot..lagi pon mak jejai x kisah pon psl isu tuu..sbb anak pompuan dia lagi seksi..hot..stylo..party sna sni..so apa ada halllll..

    0

    0
    • farah says:

      oiii mengong.. kau tak yah la nk komen benda tak bernas gini…

      0

      0
      • 4-4=0 says:

        apasl x leh komen cmtu plak..bnda betul kn..so peminat2 artis bernas sgt la bila artis bt benda yang x betul pon dok like bagai..dok puji..puiiii

        0

        0
  6. mizz nurse says:

    mesti drama ‘tentang hati’ ni meletop kebabooommm macam ‘teduhan kasih’. pelakon pun best2 :)

    0

    0
  7. The zouk says:

    berlakon nak jaga batas,nak jaga perasaan suami.Yang korang 2 ekor masih mabuk2 kaki tonggang tu apa kejadah

    0

    0
  8. den la ni says:

    fasha skrg da mkn brubh ke arah kebaikan..gud job!!!doa bnyk2 spya mperoleh hidayah drpd Allah dgn apa jua cara ye..=)

    0

    0
    • booo says:

      berubah bendanya..sme je aku tgok..still pkai baju nampak ketiak..pkai skirt pendek..nmpk body..apa yg berubahnya..family fasha jns suka anak pkai seksi2..fmly jejai pon sme jer..so jgn sembang la fasha nk bjubah bgai..so jangan la peminat nk syok terlebih..lau minat sgt pon jgn la bnda x elok pon d kata baik..
      aku x kisah lau korg nak doakn dia yg baik2..tp lau korg myokong apa sje yg dia bt..wlau pon dia bpakain mdedahkan aurat..so korg pon sme jer..

      0

      0
      • Anonymous says:

        apa berubahnya menipu pasal bunting pelamin selama setahun tu apa mendanya..byk2 yg komen baik2 tu adik beradik si fasha tu..konon la sgt ramai peminat ..getik aku baca…family dia jer yg pakat2 menaip tu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          To 4 – 4= 0, & anonymous 11.43 pm ,KO dah kenape ???. Tak de orang pun yg komen tentang si ND kat sini , nape ko emo sangat tetiba ??? Kalo ye pun ko fans si nd tu , jangan lah sampai taksub sangat bagai … si fasha pakai pakaian nampak ketiak dlm rumah , sekurang2 nya dia boleh jaga anak dia sendiri , walaupun tengah kerja oversea ,, tapi lain si nd yg ko puja sangat tu , anak pun selalu nak letak kat rumah mertua dia , lepas tu dia pi enjoy ntah pape ngan si NADEEM bagai , dah tu selalu je nak ketat bagai , konon2nye nak style lah , sexy lah walaupun langsung tak sexy , coz all small size ! Nampak sangat yg janda tengah desperate !

          0

          0
        • booo says:

          aku x minat pon nd..aku cakap benda btul kot..aku ckp sbb aku myampah gn peminat fasha yg dok cakap fasha dah berubah..plz la..apa yg berubah..mesti korg smua tpengaruh gan gambar2 kt instagram dia kan..stakat syg kt ank..smua org mcm tuuu..
          kau ckp aku taksub kt nd..apa bukti ko..ada aku puji nd..xde kn..aku ckp nd gn fasha sme jer seksi..yg sbnrnya ko tu yg taksub..sbb ko backup fasha pkai pkai bju nampak ketiak dlm umah jer..wahh..hbt ko..cmner ko thu dia pkai bju seksi kt umah jer..ko tgok dlm instagram knn..kn..so kiranya dia mdedahkan keseksian dia gak la..bg org tgok ketiak dia..pastu yg peminat2 plak like..wah cantiknya ketiak fasha u olsss…
          pasal ank tu plk..ko pikir la sikit..ada akal kn..raykal tu cucu sulung..pasti la atuk nenek dia manjakn dia..lau x caya p bukak ig mak mertua fasha tu..k..lg pon nd gn jejai tu ex jer..mesti raykal tpksa di kongsi ksihnya ..jap gn nd..jap gn family jejai..tu la namanya pgorbanan anak bila mak bapak bcerai..lain la lau nora tu tamak nk jge ank dia sorg2 jer..cam fasha lain..nk bmalam nk berumah tangga kt umah mak mertua dia pon xde hal sbb dia bini jejai..ok..faham tak..!
          ko ada sbut nora janda kn..so lantak dia la nk tunggang tebalik nk sosial pon..sbb dia tak de laki..xyah nak jage maruah suami dia..jge je maruah dia sendiri..lain la fasha ksygn ko tu..ada suami..ada makmertua VVIP katanyaaa…harus la jge apa yang harus di jaga..

          0

          0
  9. ddd says:

    yup..die makin cantik..mybe pasal berisi sket kot..nampak berseri.. yg lain2 kt atas tu tak payah nk mengata sgt lah atleast die ade jugak fikir nk jaga hati org drp yg komen2 langsung x fikir yg org tu ade hati…

    0

    0
  10. Aaa says:

    Nara nara… Aku da baca pon smlm dari blog lain.. Nara mmg suka copy paste eh?? Tgu blogger lain upload cerita baru nara nye blog ade cerita baru.. Tak getek ah asik copy paste.. Org lain penat penat upload cerita terbaru nara main copy paste jek….

    0

    0
  11. hahaha says:

    kalau mcm tu xpayah la berlakon, ape daaaaa. buat bisnes dh ckop.

    0

    0
  12. woiiii says:

    bt penat jer aku taip komen skrg kt blog nara nie..dah la nk kene kira darab tolak tambah..pastu komen x kluar..bengong ke apa nieee..x selera dah gn blog nieee

    0

    0
    • Olga says:

      KOMEN NGKO XKELUAR SEBAB NGKO JAWAP SOALAN MATEMATIK SALAH HAHAHAH

      0

      0
      • woiiii says:

        amboiiii olga kau lau mgutuk org mmg bestkn..ada jer ko kt mana2 blog ekkk..ya la aku bengap matematik..x mcm ko kn…sbb aku nie blajar pon stakat master jer..master cm aku nie mana la blajar math knnn..apa2 terima ksih la komen aku ya..bt pengetahuan ko..komen aku tu smua ada..cuma lmbt d kluarkn..aku x cm ko pkai satu nama jer..hokey ..syg ko olga..puiiihhh

        0

        0
  13. lols says:

    fasha ada natural talent. suka tengok dia berlakon :)

    0

    0
    • huhu says:

      sbb dia berbakat la peminat jd buta hati buta mata..sokong jer dia wlau mcm2 hal dia dah buat..sme cm si nabila huda tu la..blakon perhhh..perangai azab..tp sbb blakon best..peminat ok aja…

      0

      0
  14. JualJual.my says:

    Salam semua. Just nak bagitau kalau ada sesiapa yang nak buat business ke nak jual barang ke sila la letak iklan PERCUMA di http://www.JualJual.my . Ni hanya nak menolong sesiapa yang nak berniaga.

    Terima kasih Beautiful Nara! KAlau boleh tolong sbarkan ya. Salam!

    0

    0
  15. nora vanish says:

    gud gud

    0

    0
  16. BUNKFACE NO.1 says:

    fashion baju apa fasha pakai tu, macam baju mak2 org , hodoh gile heroin pkai baju macam tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      perut da boroi..beranak x pantang sebab tu pakai baju besar tang perut..

      0

      0
      • fifi says:

        biarlah baju besar
        dari baju kecik, sendat lepas tu sampai nak tersembul breast
        then baring atas sofa ! puiiii
        tah pape, disebok-kan fesyen
        macam awak tu dah up to date sangat.
        looossseeerrrr

        0

        0
  17. sweet says:

    Salam Ramadhan Pembaca Beautiful Nara
    Jom like https://www.facebook.com/pages/Teachers-Perfume/389701431134113
    TQ!

    0

    0
  18. 777 says:

    fasha dh berisi.. dah naik badan dia nih.. cepatlah soh jejai sponser buat badan anak br sorang kalo 2-3 aisehhhhh….

    0

    0
  19. fezza says:

    Pelik dh byk baca komen kata nadiya nisaa tu blakon best la,cntik la..tp aku tgk biasa jerk,xde pape yg menarik sgt pn…

    0

    0