Written by Bella | November 23rd, 2016

Semalam menerusi rancangan MeleTOP, artis jemputan Fasha Sandha sempat mengusik Neelofa kelihatan bahagia sehingga pengacara itu tersipu malu.


Ramai yang tertanya apakah maksud sebenar Fasha lebih-lebih lagi apabila Fasha memuat naik foto beliau bersama Neelofa dengan kapsyen yang memberikan gambaran Neelofa sedang bercinta.



Bukan itu sahaja, Fasha turut “tag” Fattah di foto berkenaan, lebih tepat lagi betul-betul di wajah Neelofa.


Adakah gosip mereka sedang bercinta selama ini memang benar? Mungkinkah Fattah dan Neelofa sengaja merahsiakan hubungan mereka? Kita tunggu sahaja apa pula kenyataan Neelofa selepas ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to Fasha Sandha Beri “Hint” Neelofa Dan Fattah Amin Bercinta?

  1. Orang Kampong says:

    YEAH….1st

    0

    5
    • tailorswift says:

      Berita yg menggemparkan dan menyebabkan ekonomi negara merudum.
      Yawnnn… NEXT

      31

      -1
    • lesu says:

      Gosip plg cheap, memualkan dan mmbosankan tahun ini

      29

      3
    • kentang jenner says:

      apa persamaan nora danish ngn fasha selain dorang tu ex wife jejai

      dua2 ship lofattah. ari tu nora. la ni fasha pulak

      adoyai best sgt ke. dr segi upa memang sama cantik, dr segi perangai taktaulah. kalau perangai mcm ejaz dan warda mmg konpom x lama la….hari2 la dgn unnecessary fights nya, dgn merajuknya, dgn egonya….hihi

      13

      0
      • Anonymous says:

        kalau real life perangai lakibini mcm ejaz ngan warda tu mmg xkan bertahan la, laki n bini bergaduh tu perlu tapi bgaimana kita nk setel tu yang penting….ni nak setel pun amek masa 4 taun x contact, smpai anak pun dah besar, sampai nk kena belakon anta kad konon kawen dgn org lain, baruuuu nk setel. kah kah kah kah!! xphm aku dgn org yg ckp cite tu sweet2..
        citer kol 7 tv3 pun sama, laki baikkkk sgt, bini perangai cam setan pun angguk2 je, kalau real life dh lama kena maki..tp tulah namanya drama MELAYU..lyn blh, tapi xpyh la fanatik sgt..abis episod, back to realiti, toksah tbawak2 pulak dlm realiti..ketahuila, dunia realiti xde sweet bangang mcm tu k…

        Yang benar,
        Penonton Drama Melayu yang tahu bezakan drama dan realiti

        28

        0
        • mak jemah tepi tingkap says:

          drama yg baru ni kat tv3 x ingat tajuk apa, 7 hari ke apa ntah, lg teruk.bini dia ckp mcm gangster buli laki nya then si laki mcm dh minum air seluar dlm ke ape smpai bodoh semcm.

          6

          0
      • Anonymous says:

        helloooo thats the beauty dalam marriage life.. ko da kawen ke blom?

        4

        12
        • yl says:

          ntah,,,belum kawen lettew. gaduh tu bole mgeratkn r/ship ok. tak gaduh, plain je, bosan jgk,,,tp kalu jmpa lelaki lain luar pngetahuan suami mmg salah & brdosa ye.

          2

          5
        • Anonymous says:

          kan dah tulis terang2 atas tu, BERGADUH ITU PERLU, cuma bagaimana cara nk setelkan pergaduhan tu yang penting. gile agaknya kalau suami isteri x pernah gaduh, sedangkan lidah lagi tegigit. tapi pandai2 la selesaikan. xkan nk tggu bertahun2 baru nk setel, sian anak membesar tanpa seorang ayah. masing2 dgn ego, pdahal benda cuma salah faham, itu kau panggil beauty dlm marriage? kesian pasangan kau. kah kah kah!!
          dlm drama blh la camtu..sbb tu kalau tgok drama, pengajaran kite ambik, yang xbagus tu elakkan. gituuu

          8

          0
  2. Orang Kampung says:

    Yeah 1st

    0

    1
  3. Anonymous says:

    Dah kenape selalu sgt update psl minah nie..mmg kau die hard fan si lopak ehh nara..

    24

    1
  4. Orang Kampung says:

    1st

    0

    0
  5. Cik Poppy says:

    Rela baca gossip diorang ni lagi dari si pom pom tu.

    18

    7
    • Unknown says:

      Totally agree.. baik baca gossip lofattah drpd baca pasal si elly mazlein a.k.a drama queen tuh. Dari pandangan aku, si pom pom tu mcm ambil kesempatan atas statusnya sbgai ibu tunggal

      8

      5
    • Pekerja Gomen says:

      Bab ni aku 200% setuju…
      Toksah kata baca citer dia… tgk gambar elly je..
      dah mendung berat mood aku

      10

      3
  6. Anonymous says:

    apa tujuan fasha ni announce macam tu?
    dia dulu pun kecoh kejap nak kahwin tmj lah….qabil…lah…datuk shafik lah…bla bla…..last2 dgn jejai jer….tu pun sendiri tak pandai nak pertahankan rumahtangga.
    jgn nak memandai announce orang lain punye jodoh kalau xde yg confirmkan. kat IG pun sebok announce….bengong.
    nak upkan diri sendiri sebenarnye….nak ambik peluang sbb neelofa tgh famous skrg….nmpak neelofa pun bengang…

    3

    28
    • Hamba Tuhan says:

      APALAH KOMEN MCMNIE?
      CAKAP SERUPA ORANG TAK BELAJAR AGAMA….
      JODOH KAN TUHAN YG TENTU KAN…MANUSIA NI SIFATNYA LEMAH,BUKAN NYA SEMPURNA.JANGAN MENGATA ORANG TAK PANDAI MEMPERTAHANKAN RUMAHTANGGA,KALAU TUHAN NAK BALAS KEJAP JE DAN MASA TU BARULAH TAU LANGIT TU TINGGI KE RENDAH…PENGOMEN NI NI DAH KAWIN KE BELUM CAKAP MCMTU.JANGAN SOMBONG CAKAP BESAR MCMTU.SATU HAL LAGI,JENUH NAK PERGI MENCARI FASHA SANDHA ATAU SAPA2 JE ORANG YG KITA MENGATA TU UTK MINTAK AMPUN.HATI2 OKAY NAK BERCAKAP….

      36

      0
      • Anonymous says:

        betul lah tu…kurang sesuai untuk Fasha hebahkan perkara yang dia takde hak langsung.
        masa time dia famous dulu dikejar wartawan dia marah dan cakap ‘fuck’ sampai kena boikot wartawan.
        sekarang dia pulak nak menyelit dalam artis lain punye hal pulak.
        nasib baik neelofa cool.

        16

        2
      • Yekeni says:

        Susahlah mata ni nak baca bila semua capital letters.

        Cukuplah dgn menggunakan exclamation mark ! di akhir setiap ayat. Ia tetap akan menunjukkan yg anda tengah marah… kalau marah tu lebih2 mendadak, gunakan dua exclamation marks !!

        Kalau marah tahap maksima, gunakan berlebih lebih exclamation marks !!!!!

        Jadi, nak baca pun senang.

        Punctuation marks are created for a reason. Use them.

        19

        2
      • ju on says:

        KEYPAD KO ROSAK KE ACIK, MACAM KEYPAD AKU. HURUF BESO AJE YG AKU MAMPU SKRG. RASA MCM TERJERIT KAT TELINGA ORG PLAK BILA TYPE HURUF BESAR NI. YE KE IDAK ACIK

        5

        0
  7. Sam says:

    Tak habis habis lagi ke dengan gossip diorg ni? Bercinta ke tak peduli hapa aku. Dua dua kaku belakon. Period.

    24

    0
    • Anonymous says:

      kaku masa berlakon
      bab cinta tak kaku lah….senang nak differentiate.

      8

      0
    • aminah says:

      Tul tu..
      Pandai strategi…
      Bijak diarang ni mempermainkn perasaan fans diarang
      Hingga prof dr mulhaya pun bole cari kesrmptan nk psg strategy
      Masalahnya diarang tu tak de ikatan sah lagi
      Tapi dibincang mcm dah sah
      Siap puji guna nama Allah…
      Kesian sungguh..
      Semuga Allah mengampuni kita semua..
      Kalu fans diarang betul2 sayangkn diarang bagilah nasihat..jgn sentuh2 bukan muhrim..renung2 mata…kalu dlm lakunan tu okk itukerja cari rezki..tapi terbawa keluar dan fans menjerit keriangan..mcmner nak bawa ke jln diredhai…
      Saya tegur atas nama saudara islam.

      1

      0
    • aminah says:

      Tul tu..
      Pandai strategi…
      Bijak diarang ni mempermainkn perasaan fans diarang
      Hingga prof dr mulhaya pun bole ulas live lg mcm ulas hidup psgn suami isteri plok
      Masalahnya diarang tu tak de ikatan sah lagi
      Tapi dibincang mcm dah sah
      Siap puji guna nama Allah…
      Kesian sungguh..
      Semuga Allah mengampuni kita semua..
      Kalu fans diarang betul2 sayangkn diarang bagilah nasihat..jgn sentuh2 bukan muhrim..renung2 mata…kalu dlm lakunan tu okk itukerja cari rezki..tapi terbawa keluar dan fans menjerit keriangan..mcmner nak bawa ke jln diredhai…
      Saya tegur atas nama saudara islam.

      1

      0
  8. Aaaduuuhh…Dah takde cite lain selain dr minah nyombong & mamat kayu ni…Plssss laaa…Muak hari2 update pasal makhluk 2 ekor ni…Semakkk!!!

    19

    0
  9. Kak says:

    tak kisah la bcinta ker tak..tp beza kn..bila dpt lofa yg kaya muda cantik terus bangga diri..tayang kesweetkn tu..mse gn shery nk ckp bcinta pon malu..bila tnya cover itu ini..guna alasan kje gn cinta x leh campur..alasannn..

    44

    0
    • Anonymous says:

      sape lah sherry banding dgn lofa…..huhu…terimalah hakikat tu.
      saya kenal fattah pun masa dia dgn lofa lah…..ms dgn sherry dulu pun haram tak kenal.

      2

      16
      • Oo says:

        ala dorang nie jd fenomena lopatah tu pon sbb lofa punya strategi bizns..bijak kn..gerakgempur nk bg laku biszns dia..kalau ikutkn jalan cite drama tu bkn bgus sgt pon..kje fattah tu dok tarik beg jerkkk..

        18

        0
    • maisarah says:

      Jodoh dia mungkin mmg bkn dgn Sherry. Ms diorg bercinta dlu pun bkn kita tau mcamana, sapa approach sapa dlu kan. Lg pun kalau lofattah btul bcinta tak salah pun. Masing2 single, takde caras2 ke apa. Apa mslhnya dekat korang yg asek nk annoyed ngan diorg? Korg bcinta tu ingt org lain x nyampah? Sama je. Lantak diorg la. Aku lg suke tgk diorg bdua drpd dia ngan sherry dlu. Dia jd diri dia sendiri. Lofa hepi dia pun hepi. Apa mslh korg? Hati tu ade penyakit x boleh tgk org lain bahagia kot.

      9

      7
  10. Nazareth says:

    Kadang-kadang suka juga Neelofa ni…dia bercinta dia tunjuk sweet dia xsorok-sorok…apapun ada jodoh yang baik-baik untuk anda berdua….jangan bercinta, xjadi…Neelofa mudah jatuh cinta, so kepada lelaki pandai-pandailah ambil hati, hormat dia…sama-sama menghormati…tidak perlu bercinta lama-lama, sudah kenal hati budi…rasmikan saja sebagai suami isteri…jangan ke sana kemari tanpa penghujunnya….

    13

    3
  11. Anonymous says:

    Lps ni ad la berita. Kami sibuk dgn kerjaya masing2. Jarak jauh. Xde persefahaman. Mcm la xtahu dunia artis ni. They never learn frm their seniors mistake. Nnti fattah berlakon ngn pmpuan lain. Pastu lofa g oversea sibuk jual tudung. Jadual kerja padat bla bla bla.. Lama2 renggang

    6

    5
  12. mr rasional says:

    congratulations both fattah n lofa…sweet couple, sy doakan yang baik2,amin

    11

    5
  13. Anonymous says:

    wlpn aku x suka dua2 org ni…tpi klau dh jodoh dia org..x ke mane..secocok ap dia org..tpi klau sy jdi sherry mesti rase kecik hati..ye la..lofa lgi cantik n kaya dri sherry..lebih muda..bru bbrapa bulan putus ngan sherry terus cintun ngan lofa..dh le masa bercinta ngan sherry si fattah ni asyk ckp y sherry kejar n suka dia…mcm masa kat ye ke tu..klu sy jadi sherry pn putus cinta x ap klau ad kekasih cam ni..x pondi nk jaga hati kekasih..makin cuba mengaibkn ad..

    11

    0
  14. zubira says:

    memandai je la fasha sanda oiii

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Busybody pula Fasha Sanda ni ……….. nak feeling untuk orang lain……. nak juga kah macam si patah dan lopak ni……….. patah tinggalkan sherry masa diaorang berlakun pilot2 tu sudah bergesel2 terbit lah cinta……… yang penting sekali jual tundung 50 juta beb itu pun kalau betul sekarang ni billionaire sudah

    2

    1
  16. ainto says:

    ntahlah..x berapa stuju 2 orang ni……

    2

    3
  17. ainto says:

    makin cantik plak muka si fasha ni..

    3

    2
  18. anon says:

    apsai aku rasa wish fasha FAKE sangat???

    2

    1
  19. Anonymous says:

    Ntah le .. komen fasha pasal Fattah amin dgn neelofa .. yg sentap macam le fasha bagi komen kat dia atau mak bapak puak gerabak keturunan…. pasal apa lak…
    Stress .. hidup masing2 hina sgt ke …

    3

    2
  20. BIARLAH RAHSIA.. says:

    MMG BETUL DEPA BERCINTA PUN..SEBAB AYAH FATAH SENDIRI BAGI TAW ANK DIA BERCINTA DENGAN NEALOFA..SBB SAYA KEJA SKALI DGN AYAH FATAH..DOA2 LA MEREKA BERKAHWIN SECEPAT MUNGKIN..AMIN..

    12

    2
  21. Aielana Sophie says:

    sebenarnya saya tak pernah minat Fattah Amin dengan Neelofa
    tapi suatu hari i tertengok kat youtube banyak upload video mereka berdua
    i tak sedari i actually tengok video2 yang di muat turun tersebut…
    dan i pon cam excited sebab Neelofa dan Fattah sangat padan
    sama2 cantik dan muda…
    dulu both bercinta dengan kekasih yang lebih berusia dan tak de tunjuk sweet2 pon
    so i rasa now they act their age…and both look so excited and happy…
    Seriously i dah hooked dengan derang…hope derang kawin cepat2…
    Hairan i kenapa i tak minat derang tapi suka bila tengok perkembangan hubungan derang??????

    11

    1
  22. Anonymous says:

    boring !!!!!! next please !!!!

    1

    0
  23. Karina says:

    bukan ke awal awal SHMP tu ditayangkan dulu FATTAH AMIN cakap dia hanya kawan dan tak pernah campur aduk kerja dan peribadi. Pastu cakap pulak Lofa Memang Taste Saya. Masa Meet & Greet bukan main lagi berkepit sana sini. Bila wartawan tanya sekarang cakap JANGAN TANYA PASAL NEELOFA. Neelofa pulak tak abis abis dengan throwback SHMP #lofattah . Gedik dia lain macam je. Ntah la kalau ada jodoh ada lah korang ni tapi terus terang aku cakap Neelofa ke Fattah ke sama je perangai. Aku memang minat Neelofa dulu tapi sekarang hurmmm dah terbalik aku jadi minat Sherry lagi dari dia. Betul low profile Sherry tu. Semoga Fattah & Neelofa ni berkesudahan dengan perkara yang baik la.

    3

    3
  24. x secocok says:

    x sesuai la dua org ni. neelofa kaya raya kot, boleh hidup tanpa lelaki. fattah amin pelakon aje, x smpai standard neelofa.

    0

    0
  25. Rebecca Pearson says:

    baik tgk this is us…..

    0

    0
  26. Sayabukanmalaikat says:

    Kaya raya tu hanya lah pinjaman Allah di dunia ni semata mata. Lofa ada cakap masa Telekung Talk with Prof Muhaya yg Fattah ni rajin solat sampai dia sendiri rasa malu bila Fattah dahulukan solat rather than makanan yg panas baru sampai. So kalau betul, bagus la. Kaya mcm Firaun sekalipon tp takde mahram untuk bimbing utk akhirat pon tak guna jugak so chill la. Tak payah pikir kaya kat dunia ni je. Kalau dorang bercinta pon, lantak dorang lah. Doakan yg baik2 aje. (Dedua #lofattah pon saya tak minat lol)

    0

    0
    • ju on says:

      Wah impress dgr fattah pentingkan solat. Kalo cm gitu semoga fattah dpt wanita muslimah sejati yg sepadan ngn dia atau yg mampu dia bimbing. Kawen la korang cpt2. Dok dekat2 tu nnti ke lain pulak. Ramai bdk kecik follower instagram korang tu nnti depa mngikut plak mnggedik dgn psgn bkn mahram. Maaf aku tegur ikhlas.

      1

      0
  27. kelam says:

    patutla melayu makin lama makin sampah.. dihidang sampah..jadilah sampah.

    0

    0