Written by AbangNara | November 25th, 2010

punggung fasha sandha

Tajuk di atas sememangnya telah diubah menjadi lebih klise dan lebih enak apabila dibaca. Baru-baru ini Fasha Sandha telah response kepada kutukan dan tohmahan orang ramai terhadap gambar parti Halloweennya yang pernah kami paparkan dulu. Berikut adalah kata-kata Fasha Sandha:-

[note]Saya dah tak kisah kerana saya tak buat salah apa pun. Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri dan tak menganggu orang lain. Kenapa ada pula yang ingin memperbesarkannya? Saya rasa itu semua satu perkara yang normal yang dilakukan oleh semua orang. Itu laman web saya jadi tak salah kalau saya letakkan gambar-gambar peribadi. Kalau gambar parti Halloween itu yang menjadi isu, saya ingin jelaskan di sini bahawa kehadiran saya ke sana adalah atas jemputan teman. Jadi tak salah saya pergi ke sana dan mengikut tema parti?.[/note]

Dan kalau ada pergi ke Facebook Fasha Sandha, sudah tentu anda akan perasan betapa rancaknya Fasha Sandha mengupload gambarnya bersama dengan Jejai. Apabila ditanya tentang keaktifan tersebut, jawapan yang diberikan oleh Fasha Sandha memang sangat mantap.

[note]Tak salah rasanya saya letak gambar-gambar dengan Jejai asalkan gambar kami tak melampaui batas. Saya macam orang lain juga yang bercinta, tangkap gambar dan mempamerkannya dalam page sendiri. Alhamdulillah, kini saya sangat gembira dan sangat-sangat bahagia. Jejai merubah saya menjadi matang.[/note]

Secara ikhlas, kami pun tak kisah kalau Fasha Sandha nak upload gambar dia banyak-banyak. Kami lagi suka. At least ada gak la bahan untuk kami kongsikan bersama anda. Dan gambar di atas adalah gambar terbaru yang Fasha Sandha uploadkan ke Facebooknya. Memang pejal, mantap dan kental. Kami suka ~~

P.S: Secara ikhlas, kami melihat Fasha Sandha ini sebagai seorang wanita yang berkeyakinan tinggi, tak kisah orang nak kata apa dan tahu apa yang dia mahukan.

Baca Yang Ini Pulak:-

401 responses to Fasha Sandha – Ada Aku Kisah Korang Nak Kata Apa?

  1. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 101
    • HOMESTAY @ MELAKA says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 81
    • biladen says:

      skrg mmg kau xkisah..tp bila kau dh jd mayat..sape nk kafankan kau??klu org lain xambil kisah bodoh punya hamba ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 219 Thumb down 16
      • faz says:

        ntahnya! banyak lah die punye tak mengganggu orang lain..
        hbs klu bdk2 tak cukup iman pergi tiru aksi/perangai si sendat ni, atau jadikan si sendat ni sebagai idola, tak haru namanya!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 9
      • ehsan says:

        mmg xtakut dosa sendat ni…mak bapak dia xajar ke???ape jenis mak bapak xpndai didik anak…tgk skrg..dh jadi ‘ratu syaitan’…dh la abih duk kacau laki org…entah2 dgn bapak sndiri pun ade scandal…Ooopsss!!!bahaya…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 19
      • kak nam says:

        aku pun x kisah sbb kubur kita lain2…. kalau sama kubur, aku dah lempang ppuan sorg ni….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 3
        • Saya says:

          mmg la kubur asing2, tp kalo kubur dia sblh kubur kita..tak ke gegar kubur kita time malaikat tengking dia..isk.lain kali kena ingat, penulisan tuh melambangkan tahap intelek, blajar kt u mana dolu minah nih?musti assgment suh kwn buatkn!!ntah2 gini la tahap pemikiran budak2 yg buang anak merata2 :

          “Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri dan tak menganggu orang lain. Kenapa ada pula yang ingin memperbesarkannya? Saya rasa itu semua satu perkara yang normal yang dilakukan oleh semua orang.”

          isk..nauzubillah~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
      • aq pnye ske says:

        x bek doh doa kn org cm 2,,,kte doakn tok kbaikn dye kn elok,,,ko ni biladen nmpk je alim,,,tp ayt 2 x cntk lak,,,

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
      • http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/keistimewaan-air.html says:

        alaaa…biasa la tu..die ckp jer xkisah..sbnrnya kisah tuuu..tp sbb ‘kisah’ la die dah jd xkisah..die lali..hati dah keras…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • gilo says:

      berkeyakinan tinggi & berpendidikan tinggi…kah kah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 17
      • Belacan~hangus says:

        a,ah jejai memang matanng

        menguruskan hal pompuan..

        he.he.he..lebey2 lagi hal pasa..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 7
        • Kasih says:

          matang lah sgt kan hahaha… mmg lah ko x kisah minah oii sbb ko tau org sekeliling ko pun ramai yg dh x nk kisah…. so sok2 bl ko dh mati, ko mandikan lah mayat ko sndr, kapan kan, solatkan, korek kubur sndr, baca talkin sndr… sumer ko wat la sndr sbb selama idup ko pun ko mmg x ambik kisah….jd bl ko mati ko pun jgn lah hrp org ambk kisah ttg ko walau aku tau org2 kita xkan wat cam tu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 7
        • elooo says:

          matang la sgt smpai ceraikan isteri yg hot tu time mengandung….fikir2 kan la weyh…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 3
      • farapink says:

        berpendidikan tinggi ke? tompang tany.. die di blaja takat mne? PHD?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
        • kakak dia says:

          dia habis sekolah SPM je…tingkat tinggi siot..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 30
        • ~Mazic~ says:

          @pascual Aku lebih bersyukur hidup sederhana tak melarat dari kaya raya tapi lupa asal usul. Aku lebih gemar mengumpul ilmu dari mengumpul harta yang sumbernya kadang2 was-was. Harta tak dapat mengubah nasib kita di Padang Mahsyar dan harta juga boleh buat keluarga porak peranda. I’d seen many cases.

          Apa pun, aku doakan cik fasha berubah. Dan aku doakan agar aku, dia, dan kita semua akan sentiasa berada di dalam lindungan kasih dan sayang-Nya ^^

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
    • datin kunah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
    • kurus says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
    • Bontot dah nampak macam tempayan…siut..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. xoxo says:

    macam sial

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 22
    • littlemia says:

      lagi best haram jadah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 9
      • silentgirl says:

        adoi minah ni..ayt die cannot go sgguh!terang2an g halloween party tu amalan kafirun! watpe la nk jd kafirun gak..tp kan..rase cm rmai je artis yg g..tp dorg x upload scara trang2an dlm fb ke pe ke..cam minah pacat ni..die ni bangga je tayang2 gbr2 cmtu..kang org wat superimpose kang nnk ckp ape lak? tp..kalo ade org wat superimpose pon..xleh nk caya…sbb life die sndri da tau xmustahil die akn wat bnd2 cmtu..haishh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          sendat mendat baju die~ tp kan..die lawa sbnanya..die ade pakej yg lengkap..muke n figure cntek.blakon pon pndai., tp prgai die ni mmg x secantek muke die..syg la..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
    • diana says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 85
    • bungKacak says:

      buntut tu nampak dah londeh.. nampak macam dah kena pakai :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 6
      • Kasih says:

        biasa tu, bohsia jalanan di sbrg jaya.. sumer mat rempit pun tau perangai dia ni….

        tnya gak jiran dia, dl masa dia dok gila2 byg gan mat rempit umah jiran dia la jd sasaran bergayut, dh guna xtau byr bill phone org tu smp beratus2…. tu lah indah nya si fasha ni….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
        • ms elegant says:

          betul ke?mane ko tau?bis tu org tu x claim ke bila die dah kaya nie??

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ema says:

          setiap org ada wat kesilapan…tp knp rmi bnci kat fasha….sy pn x sk cara fasha….mgada2,seksi.tapi mgkin dah itu cr die.apapun…tuhan pasti balas sgala apa dia buat kat dunia.dialah makhluk tuhan yg dah di tempah kat neraka.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • amat says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
  3. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 32
  4. aku says:

    “…Saya dah tak kisah kerana saya tak buat salah apa pun. Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri…” <—- apa ne? buat apa untuk diri sendiri?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
  5. farah says:

    WUTEVER!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 13
  6. Nobizuka says:

    “Saya dah tak kisah kerana saya tak buat salahapa pun. Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri dan tak menganggu orang lain.”
    Tuuu dia kenyataan artis bijak pandai.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 4
  7. cik intan says:

    P.S: Secara ikhlas, kami melihat Fasha Sandha ini sebagai seorang wanita yang berkeyakinan tinggi, tak kisah orang nak kata apa dan tahu apa yang dia mahukan.

    ==hahahha bang nara lawak==

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 5
  8. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 51
    • milix says:

      yg aku salut ckit la…ckit..dia mmg xamik pot kate org..bkn senang nk jd camtu…yela kdg klu kite tau org ngata sal kite mmg panas gk tinge…FS lak 1malaya dok ngutuk…xdapek den bygkan..tp personal life dia…ntahla..aku xnk la jd camtu tu biapun aku ni bkn nye bek sgt

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • kurus says:

        aku pon milix…
        aku hanyalah insan biasa yg banyak kekurangn…
        lalalala… :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
  9. Miss pocO says:

    dah mati esok sume org amik kesah…

    tu kene ingat sket fasa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 7
    • Gaga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 35
      • Miss pocO says:

        InsyaAllah, aku x akan dan x pnh jd mcm fasa…alhamdulillah…

        aku x pnh berpakaian mcm fasa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 14
        • Gaga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 112
        • gagah says:

          gaga nih….mmg sengal cam lady gaga gak ke…lantak ko la..ko pon same meroyan kt cni…hahhaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 76
    • amina says:

      Dah dah everyone, jangan gaduhh. Miss Amina from Kuala La La Lumpur dah sampai. Haha.

      Well well well, sebenarnya, kadang kadang kesian kat artis Malaysia ni. Dorang pon tak tahu dah nak jawab apa bila kena tanya pasal isu isu macam ni. yelah, dah buat salah (seksi lah, liar lah, apa lah), kalau bagi jawapan apa punn, mesti kena hentam jugak. Dah kata benda salah, dorang pon tak boleh nak back up diri sendiri.

      Tambahan lagi, ORANG ORANG MALAYSIA KAN PERFECT, banyak pembaca Beatiful Nara ni kan calon ahli ahli syurga? Tak tahu ke? Kalau artis dorang tak suka, seksi sikit, pegang pegang sikit, mulalahh.

      Tahla, fasha pakai seksi seksi tak boleh. Tapi ada orang orang yang comment kat sini, real life pakai pakaian tak sempurna pun aurat yang ditutup, itu takpe okayy. yelahh, tak dosa pun kay, kalau laki pakai suar pendek main bola, tak dosa pun perempuan pakai baju lengan pendek, tak dosa pon semua tu sebenarnya. Kalau seksi tu je yang dosa tao ke?

      Sentuh sentuh laki perempuan sikit sikit pon takpe, salam laki perempuan pun takpe sebenarnya. Kan? yang tak boleh cuma kalau peluk, comolot, pastu amek gambar, kann.

      Pandainya nak nasihat orang.
      -__________-

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 14
      • ~Mazic~ says:

        Sebab tak perfectla kami bercakap. Apa yang dia buat, apa yang dia cakap, apa yang dia pakai, orang akan ambil kisah, sebab dia public figure, yang hasil kerjanya ditatap oleh ramai. Dia menjadi ikutan kanak-kanak sebab pengaruh tv dan internet yang semakin meluas ni. Dia jugak bawak nama Malaysia, sebuah negara yang sebahagian besarnya beragama Islam.

        Nak seksi?seksila. Tapi jangan tunjuk dekat kami. Saya bukan nak kata saya baik sangat, ahli syurga sebab syurga neraka itu urusan Allah. Cumanya, bawaklah nama Fasha Sandha yang beragama Islam dan berketurunan Melayu dengan sebaiknya.

        Sapa kata sentuh boleh?Sapa kata lelaki pakai seluar pendek boleh?Sesuatu yang menjadi kebiasaan tak bermaksud benar dan betul. Kalau satu kampung tu orangnya gemar mencuri dan mencuri tu dah jadi kebiasaan, maksudnya boleh buat ke?

        Ntahla. Aku pun tak baik, nak cakap lebih2 kang terkena muka sendiri*mintak dijauhkan*. Dan aku tak pandai nasihat orang. Doa sangat supaya aku, kamu dia, dan kita semua sentiasa dipayungi rahmat dan hidayah-Nya.

        Dislike la, aku tak kisah. Aku tahu yang aku tulis macam nak masuk pertandingan menulis esei.-_-”

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
        • Chenta chanduri says:

          Melayu ker dia?korang yang letak label dia Melayu. Islam tu yer la.so dr korang kutuk2 kat sini,baik korang berdakwah in real life,,setakat berkompang kat sini,laghooooooo..

          setakat ni, dah berapa ramai korang Islamkan orang kafir?

          ini,page macam ni,kalo orang kafir baca,mesti tertanya,mcm ini kah mentaliti orang Islam??menghina,berkata yang kurang sopan?

          page ini pun suka membuka keaiban orang lain.perlukah? hal individu itu menyiarkag gambar2 dia sendiri itu adalah hak dia. nak tegur,tegur di page beliau. berdepan!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • Tulip says:

          Ko fkr la sendiri wahai si chenta chanduri,dia tu artis popular jd perhatian org ramai ko x fkr ke apa dia bt tu bole bg pengaruh yg buruk pd remaja2 skrg bkn soal dah bape ramai pengomen di sini mengislam kan org kafir,ko pun mengata org islam mcm ni x berdosa ke?seolah-olah menyokong org islam mengamalkan gaya hidup spt org kafir tu x berdosa ke?ptt nya ko bkn menegur pengomen disini yg ko ptt tegur si Fasha sandha tu br btl br la nmpk ko ni mcm org “baik2″ je…sori org apa yg aku ckp ni org yg baik xkn smpn dlm hati..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • Tulip says:

          Ntah ko ni amina dia tu public figure jd apa je dia bt mesti la org tau n nk bg komen pasal syurga neraka tu urusan Allah,Fasha tu org islam skt sebyk apa dia bt tu menyentuh sensitiviti org beragama islam mmg la org marah lg2 dia bole bt xtau je mcm apa yg dia bt tu x salah lngsg,aku rs yg bg komen2 kat cni x berperangai seteruk si Fasha tu kalo dorg perangai lbh kurang si Fasha tu xkn dorg pun nk mengomem sesama spesis kan..kan……

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  10. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 43
  11. sani express says:

    betul lah tu .. kalau terikat dgn cakap2 dan kutukan org .. sampai bila pon x berjaya .Dah cara kehidupan dia mcm tu .. camno..Tak menjadi kesalahan pada dia yg dah biasa .Tapi menjandi sumbang pada kita yg x biasa ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 8
  12. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 88
  13. wahaha says:

    baru terasa nak layan cter Dia Atilia.. tgk2 iklan last ader pulak muka dia nih.. terbantut selera.. huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 8
  14. Annedesilva says:

    hurmmm sukatila ko pacat sendat…
    tapi jgn bila “susah” nanti masa tu baru ingat tuhan…
    bila senang smuanya Ikot “hati” ….
    bak kata pepatah ikot hati “mati”
    ikot rasa “binasa”
    renung2kan dan jadikan ia sebagai pengajaran.. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 8
    • aku lah mnusia says:

      wahhh, cakap cam bgus anneblablabla ni, ko bila nak pkai tudung? bila nak berubah?
      terang2 x pkai tudung tu berdosa, x tutp aurat tapi kau nak kecoh sal org lain plak, betul kan salah sndiri dulu, asiehhh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
      • xaaz says:

        aku pelik nape belakun babak insaf-bleh feel plak….
        real life nape tak insaf dan x takut langsung?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. eliz says:

    bila fikir2 balik, gambar FS ok la compare
    1) gambar nabil bercium
    2) ann julie lavocah half naked
    3) video lucah artis2
    4) gmbr rabecca nur islam

    semua cakap super impose. kakakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 23
    • Gaga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 26
      • tiang says:

        merokok tu jahat kew ..!! nenek aku hisap rokok .. tapi rajin sembahyang dan menggaji ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
  16. Dauspozi says:

    apa2 je la sendat oii..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  17. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 30
  18. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 28
  19. HUHU says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 28
  20. miss_pinky says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 19
  21. Lolipop says:

    hurmmmm…… aummmmm…. aummm…….
    makan budakkk………

    bangganyer diri nyer……..
    kejap je……
    3 kali jumaat je……..

    marabbukkaaaa…….
    serammmmmm…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 6
  22. fyna says:

    mmmm…mmg mantap la jwpn die…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  23. Rain_17 says:

    artis bodoh+jahil agama y pnh aku jumpa…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 6
    • Sally R says:

      nampak sgt artis2 kt msia ni dh la x berpbddkn tinggi, pemikiran pn cetek…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • gurl says:

        dah mmg diorng skolah pon takat rendah je..cmne nk pndai guna akal…ckp pon merapu2 je..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  24. Camne ni kome says:

    Org ksh tanda org syg… Allah beri kita skt tanda syg…klau kt sht sntiasa byk kita lupa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  25. aries_april says:

    i lap pacat sendat…
    ok la tu….
    ko jgn bt aksi trlarang sdh..klau ko bhgia…sykr…
    smua hmba allah nk bhgia..
    tp ingt lah..
    biarlah hbgn tu krna allah….
    bkn skdr nfsu dnia…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 15
    • RiRi says:

      btl2..tiap manusia de silap..one day kompem dia akn berubah… ^^

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 14
      • aries_april says:

        insyalh…sntiasa doakan yg trbbaik….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 10
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 55
        • megatron says:

          xkesah ea……. ok2 pas nie klw ade org gode jejai or nk rampas jejai…jgn dikesah kn pulak!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
        • aries_april says:

          pas…bkn buka pekung…mnceritakan hal yg bnar….
          dlm2x i kta pacat ni pn..mmg dr sek i knl rpt ngan dia..
          she nice person…
          even prgai dia sdkit krs kpla….
          i ska dia

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
        • Kasih says:

          mira, kwn skolah ko ke bohsia ni?? ishh ishh…. xbrubah sggh perangai dia ni dr dl smp skarang…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
        • aries_april says:

          yup…bdk sek mira dlu…
          tp dia tua pda mira la…
          dia mmg dr sek g mmg prgai cam ni…
          n 1 ja yg mira pji dia…dia x smbong n x lpa dratan…
          n bakat lakonan yg dia ada tu yg bt mira mkn ska tngk lakonan dia

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 23
        • Gaga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 44
  26. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 35
    • Lolipop says:

      kurus, nak tanya nie… ko nie kurus sangat ke?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • kurus says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 25
    • kimie says:

      hahhaa.. mcm jejak kasihan pulak…

      lolipop… tak nak tanya aku pulak ker…?? hehheee

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  27. zf says:

    senang cite gini je..wartawan2 malaysia x payahla nk kuarkan cite psl fs ni..anggap je fs ni ibarat habuk dlm industri..x mendatangkan income pun kalo kita dok selalu nk cari fs ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
    • cacibaiLondeh says:

      betol2, x der faedahnya guna khidmat dea nih, mndatangkn msalah lg ader arhh…!! so, gunelah khidmat rmai lg artis yg lebih bagoss pd minah ni, mcm tiz zaqyah ka, ayu raudhah ka, sapa2 jaa la…..xD

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • Rindu says:

      Masalahnya kalau tak de ceta pasal FS dunia artis tak meriah… wartawan tahu, FSlah yang mendatangkan income kat mereka. Cari gak berita pasal dia walau hnya nak mengutuk. Tapi dlm hati, FS menjadi buruan. Contohnya forum ni, kalau ceta pasal FS aja, laju je org komen dan beri perhatian.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
  28. waney says:

    makin lama makin aku meluat dgn si PACAT nie…kua kan statement2 mcm org xder agama jerrrr….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
  29. RiRi says:

    lawanye dia pakai baju tu..huhu…

    **fasha ni kira ego la jugak kn..mustahil la x kesah kn dgn kata2 org ramai..huhu…pape pn lantak la ko fasha..hihi..diri ko..agaknye ko pn dh fedup dgn kutukan org ramai..tu yg kuar statement gitu..hihi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
    • Kasih says:

      riri, sbnr nya dia kisah dan terasa gan kutukan2 tu sumer tp apakan daya 1 suara itik dia nk lawan gan suara2 kutukan yg bnyk tu kan hehehe…

      2 yg dia bg statement ‘ada aku kisah pdhal mmg dia kisah pon’ muahahahaha….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
      • seri ayu says:

        alah…statement nk cover je tu…padahal dh tensen sgt kena kutuk n ceramah riban2…..nk cover malu la tuh….
        hai la cik pasha……klu lah awak mati nanti….org jawab cmtu gak…’ada aku kesah’….hmmm….cmne tu ….xde org nk amek kesah….xde org nk tlg sedekahkan al fatihah kt ko…haa….br ko nangis…..ker…ko nak jwb gak….ade aku kesah…?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 31
        • GradZ says:

          betulll… tak lah mcm artis yg hipokrit.. kan… tunjuk alim.. tunjuk baik… tup tup suami org jugak yg dia kebas!! (lps ni adalaaa die hard fan dia nak comment nak belaaaa) :P

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  30. kira-kira says:

    hahahaha…xabes2 la ko ni sendattt………
    pape pn…im back…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  31. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 38
  32. kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 43
  33. Rin says:

    fasha oittt! jaga la diri, jaga peribadi…
    kalo nk ikutkan mmg sume org x kisah.. tp pndai2 lah, kata dh matang..?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  34. mia qaleesya says:

    gulp??? statement menempah TIKET ke mana???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  35. MuJE says:

    wow! pejal gile! hehe…
    dahla chinta canduri yang die berlakon tu sebijik macam real life die cume ending je la kite tak tahu…hihi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  36. tOmEii says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 40
      • tOmEii says:

        heloo en or cik or pn pascual…
        ske ati aq la nk ckp pe2,y ko emo sgt apsl..
        aq ckp ke ko ke y ko beria sgt ni…
        can sial la ko ni..
        y ko duk ngta aq tu dh tu ko jeles ngn aq ker?????
        aq nk jeles ngn sendat????eeee plezzzz la weiii
        mlut ko cam longkang la…
        ni msti hardfan sendat ni….
        hahahahahah
        ada aq kesah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 21
  37. luvlavender says:

    eley mcm die sorang ade body cm2. poyo jer fasha ni.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  38. RiRi says:

    bahagia la sgt2 ye…jejai tgah xde org len..mmg la..huhu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  39. baim says:

    fasha sgt perlukan jejai, shes nothing without jejai. konfem mak bapak fasha memperaja jejai sbb takut jejai buat hal sbb diorang sendiri tau jejai bukannya lelaki baik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • jeanie says:

      well said!…
      i wonder what will happen to Fasha if that ugly guy dumps her…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 3
      • kurus says:

        i dont think she give a d-m- jeanie

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
      • Ryta says:

        Well…if jejai dumps Pasha Panda, she will crazy like be4! Masuk Hospital Bahagia @ Tanjung Rambutan la jawabnya!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  40. jaja says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 29
  41. hurmmmm says:

    bagus ko pnye ayat erk..?? xkisah apa org nk ckp..ko buat utk diri sndiri…nt kalau ko da tebujur kaku tu bole ker ko ckp mayat ko bole masuk kubur sndiri…masa tu bkn ker org² yg ada sekitar ko yg uruskan mayat ko…jgn pk arini jer sengal..pk jugak kemudian hari…nk kuarkn apa² statement guna otakla…!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  42. anie88 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 26
  43. feyza says:

    Semoga Allah swt memberi petunjuk dan hidayah, atas kejahilan hamba2 -Nya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  44. lalalala says:

    fasha memang hati kering, tak kesah org nk kata ape…tapi die menangis dlam toilet sapa yang tau..hehe

    p/s: aku rasa rabecca lagi seksi dan menjolok mata..huahuaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  45. nic@pet says:

    sapa le yang buat baju ni…
    ketat, Pasha Sendat ni,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 3
  46. fara says:

    doakn fasha sandha berubah~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  47. afd says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 34
    • Kasih says:

      sbb jantan cam jejai mmg la sesuai gan betina cam fasha kalo nk bandingkan gan perempuan cam nora danish tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
    • dun says:

      tapi mulut busuk bau malboro…apa baraanngg…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • afd says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 31
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 33
        • afd says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 23
  48. hajimaru says:

    sama2 la kita doakan biar si pasha goyang gerudi ini beroleh taufiq dan hidayat…amin ya rabbal alamin..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  49. liza says:

    haru betol artis zaman skang

    selamba aje bagi statement2 menunjukkan kejahilan masing2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  50. angels and devils says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 30
  51. KakLong says:

    Yer mmg dia bangga ngan body n segala aset yg dia ada..tp kena ingat sume tu akan berkata2 ape yg tuan dia dah buat masa kat dunia..
    kesedaran utk diri sendiri jugak… -.-’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  52. jane says:

    elok la tu nama pon pasha sendat…baju pon sendat…ponggong dah macam 2 biji bowling ball….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 23
    • Amoi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 23
      • Ryta says:

        Hahaha…lawakla ayat jane ngan Amoi…walaupun dah dihidden due to low comment rating…papehal pun aku mmg gelak tebahak2 baca komen korang 2 orang…..
        Serius kelakar!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 39
      • skittles says:

        haih Pascual, kesian kau. tiap kali komen mesti ‘hidden due to low comment rating’. asik nak carik cacat cela org lain je. mcm kau perfect sangat eh ? -.-

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  53. 13821321 says:

    tayang la lagi body fasha..ko dedahkan semua tu takpe kan..mak ayah ko tak marah pun kan..rasa malu dlm diri pun dah takde..mcm dh takde maruah diri ..hebat perempuan ISLAM zaman skrg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
  54. klik says:

    setiap manusia itu akan menuju perubahan bilamana semakin jauh usia mereka … akan menempuh berbagai dugaan dan pengalaman.Perkara2 inilah yg akan menyedarkan mereka.Itulah sebab adat muda tidak takut pada kemungkaran .. tapi bila akan datang mengalami sendiri kepahitan dan kemanisan hidup barulah keinsafan itu bertandang …dan pegangan akar ugama yg akan dicapai dulu ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  55. elvina enduyan says:

    hai..i love fasha sandha…
    i pun macam fasha sandha juga.. cantik, putih..body melentik..
    i can be your fasha sandha, u can be my jejai or datuk.. i suka aktivity dalam bilik hotel, mcm fasha juga ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 18
  56. tOmEii says:

    hahahaha tw xpe…
    besar gler….
    kalh bola jaring..hahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • tOmEii says:

      apsl komen aq pas kebwh ni…adoyaiii

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 82
      • tOmEii says:

        aq lg simpti dgn ko cz asyk nk kondem komen aq jek…
        dh memg knytaan…
        ko plk emo apsl…
        msti ko tu ada cri2 cam ko tlis kt ats tu kn…
        ala ngku jela,ada aq kesh!!!!!
        kalu setkt bdn cantik tp pergai cam pompuan jalang wtpe.
        camni ke nk jd artis….
        pompuan camni laki ske nk wt main jek..
        msti ko pon sme pergai cam sendat ni kn,cz tu ko ske,,,
        hahahahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
        • Ryta says:

          Stok geli2 bolehla if jantan dapat betina macam ni….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
        • so what says:

          statement mlambangkan minah ni kurang ilmu n cetek agama..matang lar kononnnnnnnnn..matang tang lain kot!!

          pls lar pascual..saper kate pompuan yg anti pasha ni jeles sbb x lawa/hodoh/body x curvy n wat not.. lawa bkn utk lupe diri, body curvy bkn utk tontonan sume..org ada akal n tau halal haram..x kuase nak jeles2 kat pompuan camni..hrp muke jer lawa tp prangai buruk..wats d point? lelaki yg spesis mcm jejai mmg suke..tp utk buat per?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 2
      • az says:

        ape lah si pascual ni…cakap macam ular…
        marah org lain sebab kutuk…
        tapi awak pun kutuk orang….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • minah jauh says:

          dari atas smp ar bawah yg si PASCUAL,KURUS tu pe hal??nak back up si PACAT,awat ke ko nie PACAT SENDAT,aku rasa ko dgn si sendat nie dua kali 5 jer?awat body lawa tue leh kekal smp mati ka???sok kalo Allah nk tarek sume tue kejap jer,aku xgeram dgn si sendat nie,tp aku geram dgn ko,krn org mcm ko nie ar membuat kn lg org Islam jatuh,mmg ko dr golongan org xskolah n kurang pendidikan ilmu,kalo xske org bg bad comment hah pi ajaq kakak SENDAT KO blk mengaji Quran,pakAI baju elok,jadi org jgn jadi sundal,PHM!!!.meh aku ingt kn ko,jgn smp dek krn manusia cam ko n pacat sendat nie Allah jatuhkn bala pd sume termasuk insan yg xberdosa conth..negara indonesia,pakistan etc..korang la org yg pling bodoh aku kenal kt internet nie!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • pascual says:

          aku rs ko agi bodoh.tgk la ayat ko kasar n kampungan.nk nsht org tp diri sendiri xbetul.idiot..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
        • JAHAT BENAR says:

          PASCUAL…RASA NYA LEBIH BAIK LAGI KAMPONGN DRPD KAU KENERAKAAN…HAHAHHAHA…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • minah jauh says:

          MMG AKU ORG KAMPUNG!aku mengaku,tp kampung2 aku duk oversea,bkn mcm ko culture shocked!sama cam pacat sendat ko!dh ar wei meh dtg kt aku ajak pacat sendat ko dtg mengaji dgn aku smp tamat,sok kalo ko nk mati bacaan Quran tu ar yg tlg lindung ko dr azab kubur n binatang berbisa!hah 1 lg pesan aku,sok ko n pacat sendat ko nk mati jgn panggil org KAMPUNG suh mandikn,tanamkn mayat ko,tlg ajak org bandar yer!!actually u r the one who make urself look like idiot here lol!!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • minah jauh says:

          oooo..kalo guna ayat kasar ko kata aku xbtl,yg ko dari atas smp bawh duk ngutuk org xpe!eh!ajaran agama mane ko nie??nie ar slh 1 kejahilan manusia cam ko,org bg nasehat,ko kata”ada aku aku kesah”..bila dh org sound terasa n ckp aku kmpung??dlm ajaran islam,kalo slh mula dgn tegur,pastu marah sket,xdgr gak pastu pukul sekadar amek syarat,tp org cam ko nie aku rasa yg last patut bunuh jer!

          pesanan tuk : ko n org kesayangan ko pacat sendat.
          bertaubatla..sebelum malaikat maut dtg amek nyawa..masa nie sume ckp besar,sok nyawa dh hujung tanduk baru ingt nk taubat dh xde guna yer..
          ALLAH HAFIZ.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  57. jane says:

    BANG NARA,,,,,kenapa setengah komen di blurrrrrrkan???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. RiRi says:

    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  59. chempaka says:

    biasalah artis kita jwpn klise…saya tak sallah.mcm nabil-bercium.SAYA TAK SALAH.ISU CIUM SAYA TAK MENGGANGGU EKONOMI NEGARA….

    porah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  60. RiRi says:

    belacan x ley pn..huhu…cmner nk appear pic ni..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  61. abangnara says:

    sesetengah komen blur sebab ramai yang dislike komen tue. so bila ramai dislike, komen tue tak nampak. kiranya readers beautifulnara bertanggungjawap untuk tolong abang nara pantaukan komen. hehe. ok?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 15
    • afd says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 44
      • i don't like... says:

        sorry to say…aku fenin tgk page ni warna warni sgt…tu belom masuk yg blurr…..ditambah lagi dgn posing maut cik kak kita kat atas tuh…..i’m out of here….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
      • JAHAT BENAR says:

        KAU APA KURANG NYA..SOKONG BITCH…YG TERANG DH BITCH KAU KATA BETUL..ORG TGUR KAU KATA SLAH…JGN TAU CKP LERRR

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku serius says:

      tapi kalau 1 box rating comment tinggi but the replied are low..kene blur jugak le ye

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • aku serius says:

        my sugg..drpd blurred, ok lagi hidden sbb ssh nak bace or better still just delete it if its really low-rated (really abusive comments). idea jer..BN, pls take note.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  62. sya says:

    artis kalau berlakon macam dlm cerita chinta tu patutnya kena lg insaf dan sedar diri. tapi ini sebaliknya..

    mcm mana orang nak mengambil pedoman atas cerita2 mcm tu sedangkan pelakon yg dilakonkan dalam watak cerita mcm tu pon hancurrr…

    p/s : pokoknya nilailah sendiri

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
  63. SWEET says:

    Hidden due to low comment rating
    Poorly rated
    Telah di blur
    Kemungkinan telah di delete oleh Admin
    Due to drastic comment
    Agaknya

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  64. non says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
  65. anie88 says:

    pas ni..komen bang nara pn blurrrrrr…;p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  66. fasha sundal says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 31
  67. sailormoon says:

    hahaahahaha…
    bengong si fasha…..
    statement mcm org xde agama….
    pikir sendiri laaaa…………………………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  68. Amoi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 25
  69. Caldina says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 48
  70. kura2 kecil says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 28
    • pascual says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 42
      • Miss pocO says:

        tu la masalahnya…pasal cantik sgtla MARUAH SBG WANITA HABIS TERGADAI…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 21
        • Kasih says:

          cantik yg Allah anugerahkan tu tuk tatapan suami sj, bkn tuk didagangkn tuk tatapan umum… kalo sbb cantik, maruah diri tergadai dh xder lah cantik nya lg….

          agak2 nk jeles pun, aku pilih cam Norjuma tu ha…. apa brg nk jeles kt minah ni…. tlg la…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
        • Caldina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 32
        • Kasih says:

          caldina oii, beza antara perempuan gan betina… kalo ko xtau apa hukum bermekap2, wangi2, pakai bj ketat2 tu adalah haram, ko jgn komen…

          sbb aku mmg x bermekap, xpakai wangi2, bj aku xder ketat2.. tp memadai aku rasa diri dkt disayangi dan dicintai Allah, drpd trima cinta jntan2 keparat atau lelaki2 idung belang yg x tentu lg bole bw aku ke jln Allah…

          jd aku dh paham la, ko ni kalo nk pilih bini mesti cari2 ciri2 cam yg ko sebut tu kan…. tp ko x sebut pun ko cari yg ada ciri2 agama dlm diri, prr la ko suka sgt org cam fasha…. nk cakap psl dosa tp diri sndr pun ke laut, pigidahhh………..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 5
        • Gaga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 120
        • Caldina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 56
      • Rindu says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 42
        • mia says:

          eja jealous pon x btul! haha.. pigidah! kalo mcmni ko pk lawa, ko pon same ke laut! msuk umo 60 taun, sana sini da gelebeh, lawa lg x ko ase? haha!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • JAHAT BENAR says:

        KAUUU CNTIK SNGAT KH PASCUAL…ORG BODOHHH CM KAU NE RASANYA CNTIK LGI ORG GEMOK+HODOH…PUIIIII….SPA PLAK NAK JELES ORG BOOODOH CM KAUUUUUUUU…HAHAHHAHA

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. Emma says:

    dia ni selalu sgt buat benda salah tp rasa betul…dulu kite suka gaklah tgk dia berlakon, tapi now dah byk lagi yg top, kite tak rase dia bagus sgt pun….and her voice macam katun doraemon kalau dgr betul2…hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  72. pascual says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 74
    • JAHAT BENAR says:

      KALU X NAK DKOMEN PGI LH MSUK KUBUR…ITU PON KAU BODOH…DH TERANG PRNGAI MCM BITCH NAK DPUJA PULAK..NAK DSNJUNG…PEGI LAH KAU MMPOSSS GAN PASA

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. senyum says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 41
    • Y says:

      salah tue,xkn tiap kali bercinta nk hilang pertimbangan,dh tue mana p akal fikiran yg dianugerahkn oleh tuhan kepada dia?adakah hnye sbb cinta sesama manusia dia boleh buat ape shj sehingga memalukan diri??kelemahan dia jejai ko kata?erm…teruk betul,hnye kerana seorang lelaki dia boleh menjadi selemah lemah manusia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
      • Gaga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 123
        • Gaga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 64
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 76
        • Y says:

          pascual,wlpn kami semua xcantik,xde body yg manarik kami xkisah kerana kami mempunyai ilmu yg tinggi otak yg bagus ketika berfikir dimana org lebih pandang dr body yg cantik pd luaran tp dlman dh habis hancur,pastu otak xde ckp pkai tumit kaki, body fasha leh tahan bape lama jek?tiba masa anjing kurap pun xmo pandang…n plg penting AKU sendiri xjeles dgn pakaian fasha yg cm pompuan murahan nie,low class!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  74. ME says:

    nk tergelak aku tgk gmba nie,cm slut tgh tggu customer kt lorong hj taib..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 11
    • Ryta says:

      Dia bangga tu ME….tayang body n punggung ala2 bola bowling tu kat semua orang….dia buat kan untuk diri sendiri….huhuhu…ayat ntah pape la…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  75. marshmallow says:

    bagus la tu buat statement camtu..
    biar budak2 remaja skang tgk artis yg jd idola diorang, kaki mabuk, teguk arak, bertenggek kat pub2, pakai bagai nak telanjang, dedah sana, dedah sini..
    tu yg byk masalah sosial skang, rogol sana sini, buang anak mcm buang sampah, FS ni la salah satu artis kat mesia yg menyumbang masalah sosial kat negara ni.. artis jadi idola konon
    boikot Fasha Sendat!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
  76. Reena says:

    Patutlah hidup agak tunggang langgang..pasal diri sendiri pun tak kisah..kalo benda yg baik takpe gak, ini.. nauzubillah..tak kisah rampas suami orang, tak kisah hati dan maruah keluarga, tak kisah mabuk2, tak kisah dedah2..berubahlah sendat oii..kalo perangai camni, cemana family jejai nak terima.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
  77. beruang says:

    kesian nora danish… aku lak yang sedey tgk gambar pasha ngan jejai kat pesbuk. kalau aku yg orang luar ni pon nak tgk gambar tu, opkos nora danish pon tgk, hancur luluh le hati dia.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • Miss pocO says:

      asal lak kesian kat nora danish…sepatutnya ucap tahniah la kat nora pasal dah berjaya berpisah dgn jantan yang tak tau bertanggungjawab dan kaki betina…huhu…

      p/s : aku plak yg emo x pasal2…sabar…sabar…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 3
      • nurelle says:

        i sokong miss poco..ND deserves yg lebih bek dr jejai..
        de hikmah r drg divorce kn..
        mmg jejai seswai tuk org cm FS jerrrrr..
        xle nk ckp pe r..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  78. wawa says:

    wooww….nasi lemak snggit makcik….bt 5posen2 tau….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  79. peri says:

    besau bontot kau minah…kau x kesah ke..haha..nanti menggelber da tua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • Clipkertas says:

      sendat..padat..
      tp syg.. hanyer kerana ade panties sendat and dress yg mengetatkn lg padat…. hahhahaaa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  80. Miss pocO says:

    dah tua baru nk amik kesah, mklumla uban dah bertabur, mata dah kabur, gigi dah berterabur, kulit dah kendur…bla…bla…

    itu pun kalau sempat sampai tua…

    fasa…fasa…tanpa peminat sapa la awak, awak xkan femes kan kan kan…so, hati peminat kene jaga sket…

    p/s : AKU BUKAN PEMINAT FASA SENDAT…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
  81. akumanusiabiasa says:

    aku pun tk kesah per nk jadi ngan ko sendat…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  82. Clipkertas says:

    AKU PUN TAK KESAH….

    sok klu ko susah ker,,, senang ker,,, sape nak kesah ngan ko???… Jejai ler saper lg… ngehhh..ngehh..
    dah gi dok bwh tempurung sane…. hik hik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • Miss pocO says:

      AKU LAGI LA TAK KESAH…

      esok2 dah susah, harap2 jejai ada di sisi tolong dia…

      jgn lari plak…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 3
  83. natural's niece says:

    dapat rasakan yg jejai bercinta dgn org yg gilakan dia tp bukan org yg dia cinta. jejai tau apa yg menarik telah dia buat fasha fall in love tp apa yg jejai tertarik ngan fasha? tiada melainkan cinta gila dan itu bukannya daya tarikan hanyalah keyakinan utk jejai yg kurang keyakinan diri tu. manusia yg serba kekurangan spt fasha mmg akan gila bila bercinta sbb itu sj yg mereka ada. ko kawen ngan fasha kang konfem ko masih tercari-cari cinta sbb fasha bukannya romantik. dia bukan jenis yg surprise, yg dia tau apa yg dia mau

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  84. angels and devils says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 19
  85. ratu tat nenas says:

    iot cik fasya yg senget ..memang la ko tak kisah dgn ape org nak ckp tapi sedar la ckit ko tu org islam..parti sesuai ke tuk org islam..tgok la mufti ckp ape..ko tak kisah ke andai perbuataan ko tu bole menjejaskan agama islam yg ko anuti..cakap macam org takde akal..ayg hal ko nak upload pic ko dgn jejai tu lantak ko la..tapi pasal parti tu ko igtlah ckit ko tu islam..ade fhm tak..maaf la jike aku tekasar bhs sbb ko nampak sgt tak kisah dgn agama yg ko anuti..fasya senget fasya senget!!!!!pe nak jd la ~~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
  86. fcuk says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 33
  87. raga says:

    cantik memang cantik tapi tak bersyukur. Body untuk tayangan umum…rugi si jejai ni….rugi besar woooo..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  88. abangnara says:

    komen tue hide je. kalau nak baca leh je klik kat situ
    Ini semua untuk lebih interaksi antara readers semua.
    So anda boleh tahu pendapat anda diterima ke tak oleh orang lain

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  89. do i care?! says:

    haha jwpn yg t’sgt ‘ bernas’ dr seorg artis yg kjrkn duniawi. think twice b4 u talk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  90. Lovelyvic says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 40
  91. joyah sport says:

    eleh baru bercinta je pun… soal jodoh maut semua ketentuan-Nya. belagak la skrang, xpe tgh syok dia tu.. wait and see la ending mcmana :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  92. Erin says:

    if kOrg stilll give komen about her, that mean, korg msh ambil kisah ttg dia..n Fasha tahu itu..She is only trying to get attention for her ignorant self…
    p/s=I pun silly cuz masih buka gosip ttg dia walaupun I benci dia..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  93. ah! barang tak laku.. sanggup la dia buat apa punn~~ XD

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  94. Ryta says:

    “Memang pejal, mantap dan kental” Kami suka…
    Amboiii Bang Nara….merujuk kepada apa ayat tu ek?
    :-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  95. filania says:

    fasha waktu muda berkata; ‘lantakla aku nk wt per pun…ada aku kesah??>…aku x kaco org lain…aku wt hal aku jerk…………….

    fasha waktu tua: saya menyesal di ats kejahilan sy dulu….sy mtk maaf byk2 pd semua peminat..skrg sy dah insaf….harap peminat dpt beri peluang kepada sy..setiap manusia x kan lepas dari kesilapan…

    hu33x………………………………..sajer jer ni..biasanya artis ni camtu la…muda2 x igt dunia…sbb dah spend masa tua nanti utk berubah..seolah2 sengaja dirancang……..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  96. ntah apa-apalah says:

    nak ikut tema parti???asal dia x ikut tema agama islam sekali yerk??=.=’

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  97. Gaga says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 108
    • Miss pocO says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 80
      • Gaga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 82
        • sharp shooter says:

          org lain jahat dan kaki ngumpat..so ko lar yg baik mengagung2kan artis mcm fasha nih? per contoh yg baik dia tunjuk kt mata masyarakat smpai ko expect org puji dia dan melayakkan dia kebal dr kritikan? dah dia sendiri tunjuk prangai x elok takkan lar org nak komen elok2..kami bkn buta or bodoh!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 1
    • Kasih says:

      gaga, makasih la yer… aku dan kawan2 aku yg lain rasa terharu lak sbb ko mmg baca habis la komen2 kami, tu yh ko list kn nama kami semua kan…. :)

      aku xsangka ko sanggup ambil masa tuk kaji komen2 kami, tq tq….

      well, kami ni hnya manusia biasa, yg bisa trima kutukan org lain gak disini, xlah cam ko yg minta perhatianm sbb sumer komen ko kena hide, ulang skali lg asyik2 kena hide tu….

      well, kalo artis cam fasha yg aku kenal luar dlm nya cam mn ni ko suruh aku puji, 1 jer ayat yg aku nk bg, tapak kasut aku pun xlayak nk suluh muka jijik fasha ni……

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • tak semua lelaki suke bitch says:

        aku pn pelik lar kasih ngan si gaga nih..org kritik pasha dia kata org mengumpat..dia nak org puji n puja si sendat nih per kbaikan yg minah ni dah buat?manjang blakon luar dan dlm filem sori lar org nak sokong!! hidup sosial dan lupe halal haram pn ko nak org puja..yucks!!!

        gaga, we cant like ur idol..too bad!! org yg anti pasha ko kate pengumpat..so u yg mengagung2kan dia ni apa? pro biatch or u yourself is a biatch? ADA AKU KESAH ko nak kata apa gaga? aku tegakkan kebenaran dan tak SOKONG KEMNUNGKARAN MCM KO!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
        • Kasih says:

          tak semua lelaki suka bitch, ko ni salah baca ke hapa?? bl masa lak aku ni puji fasha.. ko baca blk btl2….

          tu ha si gaga yg list kn nama aku gan lain2 sebgai pengomen tegar fasha tu yg dia sakit ati tu hehehe..

          btw skit pun aku xder nk puji or respect si fasha ni, sbb aku kenal sgt2 fasha ni luar dlm nya cam ner… plastik semata2…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • Susah Nak Fikir says:

          Apa la lu nie kasih???
          Tak semua lelaki suka bitch cakap tue macam nie sebenarnya “aku pn pelik lar kasih DEngan si gaga nih..org kritik pasha dia kata org mengumpat..dia nak org puji n puja si sendat nih per kbaikan yg minah ni dah buat?manjang blakon luar dan dlm filem sori lar org nak sokong!! hidup sosial dan lupe halal haram pn ko nak org puja..yucks!!!

          gaga, we cant like ur idol..too bad!! org yg anti pasha ko kate pengumpat..so u yg mengagung2kan dia ni apa? pro biatch or u yourself is a biatch? ADA AKU KESAH ko nak kata apa gaga? aku tegakkan kebenaran dan tak SOKONG KEMNUNGKARAN MCM KO!!!”

          Kasi.. kasih.. jgn cepat nak melenting la. Baca betul2 dulu pa dia nak cakap tue. kesian taw kat c tak semua lelaki suka bitch..

          (p/s: cuma nak betulkan keadaan… ^__^Y )

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • Susah Nak Fikir says:

          Apa la lu nie kasih???
          Tak semua lelaki suka bitch cakap tue macam nie sebenarnya “aku pn pelik lar kasih, DEngan si gaga nih..org kritik pasha dia kata org mengumpat..dia nak org puji n puja si sendat nih per kbaikan yg minah ni dah buat?manjang blakon luar dan dlm filem sori lar org nak sokong!! hidup sosial dan lupe halal haram pn ko nak org puja..yucks!!!

          gaga, we cant like ur idol..too bad!! org yg anti pasha ko kate pengumpat..so u yg mengagung2kan dia ni apa? pro biatch or u yourself is a biatch? ADA AKU KESAH ko nak kata apa gaga? aku tegakkan kebenaran dan tak SOKONG KEMNUNGKARAN MCM KO!!!”

          Kasi.. kasih.. jgn cepat nak melenting la. Baca betul2 dulu pa dia nak cakap tue. kesian taw kat c tak semua lelaki suka bitch..

          (p/s: cuma nak betulkan keadaan… ^__^Y )

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • tak semua lelaki suke bitch says:

          thanks ‘Susah Nak Fikir’..mmg tu pun yg aku maksudkn..hehe..tq 4 making it clear tu Kasih..

          kasih, actually aku support ko n ur frens sume coz i cant like pasha.. :-)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • mia says:

          gaga ni bkn ape. die bodoh. jgn marah die. sbb die mmg bodoh.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Miss pocO says:

        ALA APE NAK HERAN…

        GAGA TU KRG KASIH SYG SBB TULA DIA ASYIK KIRA RATING KITA KAT BLOG NI…DAH XDE KEJE LAIN LA TU…

        PENYOKONG KUAT ARTIS SEKSI SAKAN NIH…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 1
      • penyu ^_ says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
        • penyu ^_ says:

          kutuk la selagi bole kutuk..keji la slagi bole keji.. masing2 kiri dan kanan kite ade malaikat yg jage.. esok2 kt sane nti baru kite tau sape dri kite sebenarnye! dekat dunia ni kite bole menipu, menkeji, mghina segala tp jgn lupe Allah tau ape yg kite buat.. so renung-renung kn la……. ^_^

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
      • spider says:

        fasha yg jijik ngan tapak kasut ko tu,,macam good2 je ko ni,..stakat kasut murah ko tu.sedar x fs tu lg bjaya pd ko.!lagi byk wit!ala komen kne hide pun nak kecoh,bab korang ni ske mgutuk babtu la komen org lain kne hide,ko mane bole klau ade org puji fs,mesti ko nak dislike pnye…cbe org mngutuk fs mesti ko like!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  98. mlankolia81 says:

    nk ckp 1 je kt adik kita ni.. udah2le dok tnjukkan KEBODOHAN DALAM KEJAHILAN engkau yg dh sedia tersurat 2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  99. mlankolia81 says:

    bila pak munkar dan pak nakir berkata2 dlm lbg kubur nanti, mau xmau engko kene PEKISAHKAN le jgk dik ooooiiiii…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  100. iamwhoiam says:

    besar nye bumper belakang dier…… huhuhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  101. aini says:

    sekadar pesanan untuk fasha. Kita hidup di dunia ini bukan untuk diri sendiri saja. tanggungjawab sesama islam untuk tegur mana yang melampau. itu tandanya sayangkan fasha. tapi sayang fasha tak sayang diri sendiri. jangan ingat nikmat dunia saja, kita orang islam akhirat yang kekal abadi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  102. sukeatiaku says:

    all da best la fasha~da x taw nk ckp ape lg…ckp apa2 pun ko x kisah jgak..haha…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  103. miss annur says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  104. betty says:

    saya xtahu nk komen…xpalah kita dgr ceramah dr ustaz zaharudin lg byk faedah d lebih insaf lg… so LAYANNNN

    http://www.zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/898-tak-mahu-hipokrit-akhirnya-bertambah-dosa.html

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  105. marshmallow says:

    tak malu tol minah sekor ni tepek gambar kat fb celebrate besday ngn botol arak kat ats meja..
    nmpak sgt ler selamba badak nye..
    dia ni agama apa ek??
    muslim ker kafir laknatullah????
    jgn la nak mengaku diri tu org ISLAM kalau dah secara terang2an ISLAM mengharamkan minum arak, tp dgn bangganya meneguk arak tanpa segan silu..
    Umat islam akhir zaman, jumlahnya ramai.. tp bagaikan buih2 di lautan, hanyuttt… sedihnyaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  106. maimoon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 28
  107. karalalala@yahoo.com says:

    alahai…..tak habis2 dgn minah ni…..satu je aku nak bgtau….BURUK LA KAU CMNI FASHA…ingat lah Tuhan sket kalau takleh nak ingat banyak2…huhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  108. aku serius says:

    Kalau sendiri dah tak kisah, kalau dah jenis tak makan saman.. apa boleh buat? Berani buat berani tanggung je lah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  109. btgblues says:

    Yang aku nampak FS ni…apa jer publisiti untuk ND dia akan sedayaupaya nak menyamai…contohnya bebaru ni media dok komen pasal ponggong ND yang bertambah mantap walaupun dah ade baby …errr I likeee…siap photoshot yang mengetar jiwa…. kalau tengok gambar atas pun nak tunjuk ponggong dia yang tak berapa mantap tu supaya media komen gak dia…hampehh….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  110. unknown says:

    Badan kecik, bontot besar..mmg asyik kena uli la tu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  111. beautyblackbird says:

    aku muskil skit… sluruh alam mgata c pacat tp satu pic yg tunjuk comolot ka apa ke… x da plk!! stkt mesra2 alam gitu jer adalah. adakah dia bijak mengkover??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • spider says:

      jahat2 gak.tapi die pun tau dosa,pada artis lain tngok alim tup2 kuar pic purno

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  112. ashley says:

    SUKA ATI lah FS..selagi ada peminat2 selagi tu lah ko blh BERTAHAn..selagi tu jugaklah ko akan terus BERMAHARAJALELA n rasa DUNIA ni ko n JEJAI yg punyer..
    apapun x bleh sekarang..wartawan pun dh muak dgn citer FS..n wartawan dh x payah (rasanya diorang pun x kuasa) nk korek2 @ carik2 pic FS yg blh cetus KONTROVERSI coz skun FS dh pandai CARI PUBLISITI sendiri..MENG KONTROVERSIkan diri sendiri..
    GOOD JOB!!!
    apa2 jer lah FASHA SANDHA…ko bahagia pun org x kisah..ko X BAHAGIA pun x der org nak amik kisah…
    HIDUPLAH dgn DUNIA CIPTAAN ko SENDIRI..itu yg terbaik utk org2 mcm ko ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • seri ayu says:

      teringat ngn lirik 1 lagu nasyid tu….

      mereka sedang bersuka
      menikmati kemanisan dunia…
      mengapa sunyi ku rasa
      ku mencari satu yg kekal….

      seimbangkan lah dunia dan akhirat cik pasha….
      jgn terlalu seronok dgn kenikmatan dunia….
      mari kita sama2 berhijrah kpd yg lebih baik…
      jgn terlalu angkuh dgn apa yg anda buat…takut 1 hari nanti xsmpat nak bertaubat….
      kita sama2 perbetulkan diri….peace…….

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Caldina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 43
      • JAHAT BENAR says:

        BUKAN NAK JELES..TP KESIAN PSL TERSERLAH KEBODOHAN DIA TP DSNJUNG DPUJA ORG MCM KAUUUUUUUUUU..HAHAHAHHAHA.ITU PON SUSAH NAK FIKR KH…HAHHAHAHA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. haprak says:

    pungkox taik bnyak

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  114. Caldina says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 86
  115. Caldina says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 151
    • Caldina says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 28
      • Miss pocO says:

        KALAU DAH TAU DISLIKE TU, FAHAM2 JELA…

        TAK PAYAH BAGI KOMEN KAT SINI…KEBANYAKAN ORG KAT SINI ANTI NGAN KO DAN SEKUTU KO 2,3 ORG…

        KITORG RAMAI…SO, BETTER U BLAH JELA…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
        • lol says:

          wahai si caldina yg konon cerdik tp buta dan tuli..

          dr atas aku bace komen2 ko yg ‘had to be hidden’, aku pun naik benci dgn mentaliti ko..konon org katak bwh tempurung 4 not supporting minah sosial nih. abis tu ko ni hebat sgt lar sokong org tunggang arak, seksi dan lupe diri mcm pasha nih? org x sesat mcm ko mknanye org tu andartu or katak bwh tmpurung! hahahhahhahahh!!
          aku terpikir ko ni penah blaja agama ker x..or are u really educated as u claimed in the previous entry..bcoz ur comments showed tat u r someone yg kurang bahasa, kurang berilmu n kurang agama..bykkan blaja lg leh b4 saying anyting ok!! stop lar meroyan2 mcm org bodo kat sini..kalo ko lelaki, ko mmg x layak utk membimbing..if u r a woman, i tink u must be some1 like pasha..well, no wonder!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
        • Caldina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 22
        • Caldina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
        • JAHAT BENAR says:

          DIA PAKAI CPTL LTR KH PANDAI PLAK KAU NAK SIBUK..YG PASA PAKAI PAKAIAN NAK BOGEL ADA KAUUUUU SIBOK???TU JUGAK TUNJUKN “HOWs UR BRAIN WORK”..NAK KATA URG TP KAU JUGA LAH YG LEBIH

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
        • Caldina says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
        • Jahat benar says:

          TAU PON KAU SIBUK HAL AKU..AKU JHT..AKU GNA CPTL LTR….SO INGIN2 KMI LH HINA O KUTUK BITCH CM PASA..KAU NE TAU CKP TP KAU SNDIRI YG BT..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • lol says:

          well caldina..its quite sad to know tat u are educated but tink like a lil kindergarden kid..pastu pandang mcm org lain mcm xder education..LMFAO!!! educated ppl dun brag telling everybody tat u are so highly educated but act n tink like a moron..tats soooo pathetic man!! kalo berilmu tinggi, act like one! jgn propa jer lebih tp apa yg kluar dr pemikiran u shows ur highest level of stupidity!

          org ilmu stkt jari kelingking?haha..a joke from a loser here!! so ilmu u pjg mcm jari hantu? tat finger suits u man!! if u are hated n ur opinions are rejected by majority here, saper yg sumting wrong here? stop being an egoistic person..kalo u ok org can accept lar ur komen. tp kalo semua kene hide, hahaha..sumting isnt right wif ur brain! u cud be a weirdo or psychotic yg rase diri sntiasa bagos tp hakikatnye u look so pitiful to others!! LMAO ( laughing my ass off)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
        • Caldina says:

          encik / cik jahat benar…

          hahahaha……. read more books in bahasa.. and try to learn how to write in short form ok….
          one more thing, hire a bahasa teacher… ;p

          what a pathetic… !

          p/s: again, your capital letter dah tarik minat i nak reply….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
        • Caldina says:

          my dear lol (loser owh loser ??)….

          hehehehe…. ain’t got much else to say.. really.. i’m kinda busy these days… btw, have your heard a malay proverb/idiom ‘mengata dulang paku serpih……. you just habiskan the rest’…. i tak berminat nak elaborate more about the proverb… coz you know better…..

          one think i notice about u.. u bagi comment dgn nada marah… u can’t even control your emotion.. sama la dgn sesetgh orang yg bagi komen kat sini.. common, control your anger dear… syaitan seronok kalau u marah… hehehe..

          just for your info, i tak pernah nak brag coz it’s not my style apatah lagi nak jadi seorang yg ego… why should i ? but ‘these’ people kat sini yg i rasa masih lagi budak2… yg ada rasa dengki and iri hati bila bagi komen… u patut baca stetment miss poco from the beginning dear…. i’m truly understood that this is an open country and everybody has their own rights to give comment, but pls be fair to others….

          enuf said.. what can i suggest, pls read more and browse this BN your lovely website…. it will open you more to hypocrites and two faces…

          p/s: jari kelingking u kenal kan ?? that’s the simplest example i bole bagi to differentiate between brains in the skull and the ‘brains’ between the legs.. hahhaa.. i think by now u know where you brains located…

          i rest my case coz there’s nothing i can gain arguing with you…. ZERO !

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
        • Jahat benar says:

          SUKA HT AKU LH GUNA.CPTL LTR BODOH..SIBUK KAU PSL AKU GUNA HRUF BESR..CPASA BRPAKAIN BAGAI NAK BOGEL BLEH KAUUUU DIAM…CM CKP KAU.. CM NA KATA2 KAU YG BODOH CM TU LH JUGA OTAK KAUUU..NTH2 KAUUU PON BRPKAIAN NAK BOGEL CM CPASA..TULISN AKU HRF BESR KAUUU BODOH KAU HEBOH..BUKN AKU BOGEL PON SEKSA CM PASA

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  116. karalalala@yahoo.com says:

    KORANG SEMUA NAK TAU TAK KENAPA DIA PAKAI CMNI…SBB DIA NAK LAWAN NORA DANISH YANG SEMULA JADI BODY LENTIK….SO DIA PAKAI LA KETAT2 CMNI SUPAYA BONTOT DIA TU NAMPAK LENTIK…TAKUT JEJAI TERGODA KAT NORA DANISH BALIK..TAPI HAKIKAT NYA MACAM NANGKA KENA BALUT….!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
    • miss iena says:

      betul2……..mst dia ada tgk iklan nora danish krim MUSTAJAB kan….dia tu tayang iklan MUSNAKKENATAJAB…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. ONS boleh? says:

    One night stand (ONS) sedap ni, hahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 11
    • stdent malay says:

      mantap kan???erm bute sape kate body die ni x cantik…i like kakakakaakhihihihihuahuahuakuag3333,sebab tu sampai juling mate jejai tngok body die yg montox tu xoxoxo

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
      • tak semua lelaki suke bitch says:

        buta? sori sket..tak main lar brg murahan!!
        u like but we dislike..hohoho!!

        juling mata jejai? sbb nafsu ok lar..kalo tul2 syg sure dia jage aurat pasha spy x jadik tontonan ramai..minah free show mmg jejai dpt free aje.. aje..kakakakakahihihihihhuahuahuakuag3333

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
        • fasha says:

          kecoh ar lu ni…ak sure hantaran si fasha ni tetap mahal walau pun die seksi….sape cakap dapat free.die nak kat jejai bab jejai de duit.ak rse la kalau ko ni jantan,sure die x pandang sbelah mate.duit ckup makan je.x hingin x die,klau ko x ske die x payah la mnyibok pasal die,ak minat die,so sbagai pminat die ak x ske ko nak kutuk die lbih2…yg ko sbok nak mgutuk watpe.pe motif ko!!!lol

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
        • tak semua lelaki suke bitch says:

          well miss fasha..aku punye suke lar nak komen per..aku x suke pasha dan aku x sokong dia..apsal ko nak emo lak? aku bkn pminat dia so its up 2 me lar nak kutuk or puji dia..yg ko nak sebok jage komen aku wats ur problem? per motif ko? ko pasha ker? aku mengata ko ker or ko terase sbb ko prangai mcm pasha?

          hantaran mahal x smestinye org dia mahal..hakikatnye dia pompuan camner? lu pikir la sndri!! skrg jejai dpt dia free lar..bile mase jejai bg dia hantaran? hohohoho

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • fasha says:

          mane ko tau jejai dapat free…eh2 ko ni sakit ati sgt pe hal!macam ko ni bagus sgt

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  118. karalalala@yahoo.com says:

    KALAU NK DI BANDINGKAN DGN NORA…JAUH LEBIH LAWA DARI FASHA NI LAH….AKU DAH TGK FSHA NI MASA MULA2 DIA JD ARTIS..P JAYA MAS (SEBERANG JAYA) DGN ADIK N MAK DIA TAK SILAP….PUTIH MELEPAK DIA BEDAK..NAK P KEDAI RUNCIT JE KOT….LEHER HITAM MUKA PUTIH…TAK SENYUM LANGSUNG PUN..HUHUHU

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  119. megatron says:

    i hate fasha!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  120. jawaURBAN says:

    itu pungung(bontot) sebenar ke?mantap!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 12
  121. anin says:

    dlu terhegeh2 mgaku qabil ambak laki ko,
    last2 mgaku je la si jejai tu laki, buat malu org lain je…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  122. rapunzel says:

    FS nii mmg perempuan sundal. sudahlah rampas laki org, mulut lg laser. mana emak betina nii??? dia tak reti ajar anak ka????tolong2lah didik sikit betina fasha sandha nii sebelum dia mampussss..nnt x sempat pula dia nak bertaubat….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  123. whatever~~!! says:

    takpe la fasha..sekarang mmg kau tak kisah kan..boleh la nk jawap apa pun sementara kau ada dlm dunia…nanti di akhirat kau nak jawap cmtu gak ke????huhuhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  124. student bandung says:

    ingat lawa la tu??
    bibik umah aku cun lg..tu pon tau nk cover..
    pege dah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
    • stdent malay says:

      ye ko ko ade bibik.mane ade pmpuan cantik camni nak jd bibik.kah3

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  125. penyu ^_ says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 23
    • so what says:

      omg sang penyu..x larat dah bace dgn alasan konon org jeles dgn rupa cantik dan body si pasha nih..such a lame comment!! come on lar..takder komen yg lebih bijak lg ker? wakaka!!

      well, ramai pompuan yg muke lg lawa dr pasha..tp tak buruk prangai mcm dia pun! lisa lg lawa dr pasha..tp pminat dia ramai. naper org x jeles kt lisa??buang lar pmikiran kolot yg kalo org x suke tu tandanye org jeles..hello..prangai buruk dia yg buat org x suke, bkn sbb muke kami x lawa..tlg sedar yer wahai fanatik pasha!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
      • spider says:

        cbe ko trang kn pe prangai buruk die:peranagi die x de same yg artis2 lain ke??????

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
        • d_n_a says:

          aq rse lahh fasha neh bkn nyer trk cgt!!! ad artis len yg clubbin n mnm arak……..just kte x tawu…….rambot cme htm,,,,,,hti len2!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • penyu ^_ says:

      ooo sbb die pragai buruk ea… abis artis lain tu pragai die molek2 ke? same jugak buruk..tp bile time fs ne terus je korang kecam die abis abisan… aku pun bkn peminat fenatic die… tp aku rase specis mcm fs nie bkn sekor kt dlm dunia artis nie belambak r.. cume aku xphm np bile fs nie je, kutukan die mcm mechine gun… np?????????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
      • seri ayu says:

        sebab si pasha sgt lah popular n cantek….tapi sygnye die x pandai nk tnjuk perangai or attitude yg baik kt peminat….byk nya yg x elok yg die tunjuk…
        mmg ramai artis lain teruk cm die….tapi x se femes dia….tu pasal org x amek kesah sgt….
        xyah lah bandingkan die ngn artis2 yg sama negatif cam dia…tp cuba kta bandingkan dia ngn artis2 yg lbh positif…macam lisa surihani ker….cantik…educated…x seksi trlampau…xde kontraversi…pandai jaga diri…
        kan bagus klu pasha tu leh contohi lisa…
        ada bakat, berlakon best…tapi attitude kurang best….tu yg ramai org benci tuh….bkn sbb dengki ke hape…kan..kan..kan…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  126. spider says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 22
  127. JAHAT BENAR says:

    MOTIV NYA DSINI PASCUAL BODOOOOOH…NGOK…SMA MCM PASA….KATA2 KAUUUU SNGAT BODOH LAH BODOOOOH…PUIIII..! NNTI KALAU ORG CM KAU MATI ORG LEN PON X KISAH

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  128. spider says:

    ape jahat nye FS,brape ramai artis yg rampas husband org….includ la datoCT….ak rase paminat fs pun byk gak..klau x,x kan la die still blakon g.,memg die ni seksi,tapi die ni x sombong,belakon ade bakat!yg penting bakat kan!hal peribadi die,biar ar die urus kan..sejahat 2 jahat die x de la cte porno yg keluar,,,so pandai gak la die jg maruah die…bab pakaian die memg seksi,mybe lum tbuka g pintu hidayah unk die.smua or 1 hari nanti mesti brubah,,tamasuk la si FS ni.doa kan je la…doa lg baik dari memaki hamun x tentu pasal.x de faedah pun.die ngan jejai pun da bahagia,nora pun da bahagia ngan kehidupan baru die…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
  129. penyu ^_ says:

    komen2 kt cni kebyakkan bukan komen membina tp menghancur kn! lagi bagus komen2 kt cni bole buat pergadohan.. ape ni???? mcm nie bgus ka??? *_*

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
  130. spider says:

    ye la sape kuat mgutuk die la yg menag kat sni…BN bg la HADIAH mic rosak n cermin spye le cermin dri masing2!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
    • spider says:

      Mereka yang menutup aurat dan BURUK PERANGAI SEPERTI MGUMPAT DAN MENGEJI adalah sama darjatnya dengan mereka yang solat tapi tidak menutup aurat~~~. SO RENUNG2 KAN LA DIRI KORANG,..slamat beramal

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
  131. higheel says:

    oh..pasa sendat..engkau semakin lupa diri..nyampah ngan gegik ngko tu…pi la lu..bweeekk!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  132. so what says:

    asal ada komen penyu sure ada spider menyokong..dah lar dua2 nama menatang..musykil aku..hahaha!

    ko ada mslh dgn org yg menutup aurat ker? slh ker org menegur kmungkaran dpn mata? semua tu dianggap mengumpat & mengeji..so cmner ngan korang yg menyanjung dan memuji org yg dgn bangga melanggar perintah Allah? siap puji body tiptop tu tinggi la darjat korang eh di sisi Allah?

    artis lain mmg ramai yg seksi n rampas laki org..tp ni entry pasha..so org menghentam pasha lar..minah nih ada pakej..most prangai buruk2 artis sume ada kt dia n shes proud lak tu buat mender x snonoh. tak penah merendah diri ngaku ksilapan dia..so there are reasons why shes hated by many! she created her own mess! hrp pnjlasan ni buat ko phm..bkn sbb org jeles, prasan baik or anti pasha..dia sndiri buat diri dia dibenci..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • penyu ^ says:

      ade ke komen aku tu melambang kn aku bgge, puji die melambung2 kate die bagus… tp kite ni manusia biase je.. klw mghine mngeji hukum nye ape?? ptt kite nie bimbing org2 mcm nie kejalan yg betol bkn makin menjatuh kn?? ko phm x maksud aku.. klw ikut peragai si pasa yg gedik nie..mmg x suke, tp die manusia biase ade buat slah.. mcm aku gak.. aku nie pun bkn baik sgt.. kadang2 lambat solat, kadang2 mis solat, kadang2 kate2 aku myinggung perasaan org.. so kite nie manusia biase..mmg slalu alpe..jd same2 la kite ingt mgingati…bkn menkeji….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
    • awekcun says:

      sabar jela….agaknya dorg nie mmg suka kot ngan betina cam pasha senduk tu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  133. yiihaaa~ says:

    kepada korang2 yg tak suka fasha ni di kutuk or mana2 artis lah..cuba korang cari tanda2 akhir zaman or kiamat..then cuba korang tgk ada tak sama walaupun sikit dgn artis2 yg perangai tak senonoh ni… kalau ada korang tak rasa takut ka??huhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  134. fasha sandha says:

    suke hati aku la yg koraang nak kecoh pasal apa.aku punya badan suka hati aku la.korang tu jge la iman korang tu.apa barang jd mcm tu baik buat kerja g baik.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  135. AyuCINTA says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 18
  136. magnanimous says:

    sebagai umat ssme islam adlh tgggjwb kite utk menegur satu sme lain…sme2 menegur x salah…then it IS up to that person to do whatever he/she wants…kami sbgi umat islam sudah mnjlnkan tugas…and ianya mengganggu orang lain kalo pakai pakaian yang menjolok2 mate dan ianya satu dosa…kalo x buat org x kutuk…kalo x mengate org yg berkenaan x kan tau ape yg die buat salah…awak tuh public figure…ade yg jdikan idol…sbgi idol kpd peminat2…sharusnye tnjklah contoh yg elok…now teens dkat msia dh mkin truk dgn fashion2 yg kononnye ikut trend mse kini…mcmlah x dek lgsg kedai jual kain dekat msia tuh…istilah ‘jgn ske jge tepi kain org’ tuh x ptt ade sbnrnye…kite umat islam kene sentiase mengingati antr stu sme lain…jgn kite diamkan shj bile berlaku bende2 yg x elok…artis2 dkat msia nih spttnye memainkan peranan yg pnting utk agama islam…sbab influence diorg nih kuat…’monkey see monkey do’…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  137. awekcun says:

    hancus beb minah nie…….aku xtau la nk jd ape ntah…bleh ke parent jejai accept betina nie??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • fasha says:

      bole @ tak tu masalah die.ko x payah mnyebok.bz body btl.cam ahli mesyuarat tingkap la ko ni!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  138. silentgirl says:

    halaaa…korg memekak bgado dlm ni pon..die kesah pe pon..die lg ske sbb, org still amek tau psl hal die..die upload gbr2 die pon..nk tgk org ckp pe..bg die..’the more u keep talking bout me..the more famous i am n showing that ppl still concern bout me’..zzzz.

    bg aku lntak la..die nk tggang tbalik pon..lakonan die still bagos. aku bsifat neutral..even aku xske prgai die..tp bnd2 tu x effect pe pon..n aku still ske lakonan die. plus bagi aku die ni cantek..hv perfect figure..cume prgai jelah sdikit hmpfhhh..siapalah kte nk mhukum sesama manusia..tu sume kerja ALLAH. kite mencaci mencela die..kte pon dpt dosa..(;

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  139. ko xkisah sudah;p bek xyah pkai jer ;p tp kisah gak tu ko tutup separuh ken;p

    hehehe…jadi matang?makin xmatang der lh;p…

    hahahaha pe citer kat tv3 tuuu ptg2 tu aku tgk skit2;p tu pun sbb mak ayh aku layan…;p

    kkdg aku tertnylhkn org yg berlakon ni kkdg dia xamik iktibar dlm filem yg berlakon lglh berunsurkn keagamaan…malah tgk pelakon tu makin rosak hehehe…elok amik yg len lh…buang karen jerrr…tu psal aku malas nk tgk drama melayu;p

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  140. samad says:

    Okey Fasha, ni aku nak nak cakap sikit kat hang ni.Aku tengok wajah,lentok badan hang dan bila hg bersuara memang sempoi boleh toing!!!!!
    Tapi hg dok pi cari laki orang tu buat apa, Laki Nora tu bukannya hensem sgt mcm muka pecah rumah saja,setakat dia tu aku hansem banyak lagi tinggai dia lebih 10 tiang.Aku taulah dia tu banyak duit tapi setakat torchlight dia tu aku boleh gelak aje mana bleh challenge torghlight aku bateri 6.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  141. ~Mazic~ says:

    Cess, lama gila aku tak bukak BN. Malas sungguh baca dan tengok gambo artis-artis ni. Buat menambah dosa aku yang berlambak ni aje.uhuhu. Buat mereka yang aku reply mesejnya tu, maafla kalau tersinggung ke hape. Aku akan lambat sikit bukak kolum gosip artis malaysia ni, jadi maafla.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  142. Lynn says:

    apa pun lakonan fasha still the best

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  143. mere naam joker says:

    ala..suke ati fasha la..korg jeles ker??sbb xdpt awek mcm tu ker?hahahaa..lgpon hal ni die dgn tuhan..kte sp nk nilai org la..silap2 pahala korg free2 je dpt kt die..hahaha..apa da..fasha sandha u go girl…hikhikhikhik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Miss GaGa says:

      Sebenarnya bukannya kami jeles.. Sekadar menegur apa yang tak betul.. Kalau x bertudung, terpulanglah.. Tapi x perlu berpakaian seksi meksi sehingga dpandang jelek.. Kalau ada rupa, bakat dan pakej yang lengkap sbg insan seni, perlu ke sehingga tdedah sana sini dan x serik2 bikin kontroversi… ? Apapun, diharap agar FS sedar.. Sebagai artis terkenal, perlu jaga nama baik diri..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  144. rey says:

    pompuan yg tak boleh di buat bini..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  145. ZIERA says:

    SUDAH2 LAH FASHA KO NAK TUNJUK KONON2 BODY KO TERCANTIKLAH TU….TOLONG SIKIT KLU DI BEZAKAN BODY KO DGN NORA BERJUTA KALI NORA LAGI CANTIK…DIA DAH ADE ANAK PUN BODY STILL TOP NO 1…AKU HARAP PAS KO KAHWIN ADA ANAK BADAN KO MCM TONG SAMPAH HAHAHAHAAA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  146. tatoo says:

    semenjak kes dia gosip dan kapel ngan jejai, she is out of my fav artis dah ..asal je ada drama dia lakon, i tukar channel..meluat sgt tgok dia nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. Raina says:

    Honestly, saya agak suka lakonan fasha. Apa yg fasha lakukan selama nie.. Kite xde hak nk hina dia.. Nie urusan dia dengan Allah.. Semoga fasha terus success.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. rima melati says:

    Bontot dah londehhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. Tak suka jejai says:

    Jejai lelaki tk baik. Ceraikan isteri masa pregnent. Org mcm tu nk buat laki?.nanti giliran fasha plak kena.carla org baik sket mcm tiger wood ker..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. miss iena says:

    peeaarrrggghhh!!!!!! ape lah dia ni……..
    mula2 masa nora danish sibuk cerai, org kata dia penyebab x nak ngaku……..
    dah cerai, br sibuk cakap hangat bercinta……
    jejai tu org nak kat duit die je…….dah x sepahaman nanti tuntut cerai n pas tu tuntut harta sepencarian…..
    org mcm dia ni, mmg x kesah apa org kata…
    dia dpt harta dr jejai…org yg mengata mana dpt apa2…
    janji dia senang n happy dpt hidup mewah…….
    hidup ibarat putaran roda……x mustahil nanti apa yg berlaku kat nora danish akan berlaku kat fasha balik…..
    jejai bnyk duit apa dia peduli……fasha…fasha…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. fendidahada says:

    tak kesah orang cakap..bgus2…tapi kalau org duk sumpah je slalu..tak bgus juga kan..ish2…beringat la fasha ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. d_n_a says:

    fasha sendat?! wat da hell wit her???huh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. Muslimin says:

    Berdasarkan Hadis:
    Daripada Abu Sa’id Al Khudri r.a berkata: Bahawasanya Rasulullah s.a.w. bersabda: Kamu akan mengikut jejak langkah umat2 sebelum kamu,sejengkal demi sejengkal,
    sehasta demi sehasta, sehingga jikalau mereka masuk ke dalam lubang biawak pun kamu akan mengikuti mereka, “Sahabat bertanya. “Ya Rasulullah! Apakah Yahudi dan Nashrani yang kamu maksudkan?”. Nabi s.a.w. menjawab, “Siapa lagi kalau bukan mereka”.

    Keterangan:
    Di akhir zaman ini, umat Islam akan mengikut jejak langkah @ cara hidup orang2 Yahudi dan Nashrani,hinggalah dalam urusan kecil dan perkara2 yg tidak munasabah. Zaman sekarang ini kita dapat melihat KENYATAAN SABDA RASULULLAH s.a.w. ini. “Ramai orang Islam yg kehilangan pegangan di dlam kehidupan.Mereka byk meniru cara hidup Yahudi dan Nashrani samada mereka sedar atau tidak.Ramai orang islam yg tlh terperangkap dgn tipu helah Yahudi dan Nashrani dan ramai pula orang yg menjadi tali barut mereka.Ya Allah berilah HidayahMu kepada mereka yg telah terpesong dari ajaran yg benar..Amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  154. rasheedbangla says:

    Agama Islam sudah memberi peringatan dalam Al-Quran dan Hadis. Bahawa yang ramai menjadi penghuni NERAKA adalah wanita. Memang kubur asing-asing tetapi saya hendak juga berpesan kepada Fasha Sandha bahawa anda dianugerahkan cantik rupa paras oleh ALLAH maka Bersyukurlah dan beringatlah bahawa setiap INSAN itu akan tiba masa AJALNYA. Dimasa itu kesalan airmata darah sudah tidak berguna. Bertaubatlah wahai Fasha. Nikmati hidup ini dalam keimanan. Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. raga kain says:

    Ada kau kesah..tu cakap pasha sendat la kan bile tak tahan kene kutuk berapi….wat muke tebal maruah letak kat tapak kaki……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. aloha says:

    mukepon da kurang kuar kat drama..filem apatah lg..Garnier pon Lisa da take over.tp bagusla lisa xde gosip liar & kontroversi panas so org pun nak gak beli produk tu.klu si pasha ni still jd duta produk 2 sure bankrup company.bijak diorang tukar model..nak tgk gak jadi ke x die kawen ngan jejai tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. aloha says:

    die komen klu xde peminat kenapa masih ramai lg followers die? mmgla sbb org mmg suke follow bende2 yg sensasi mcm kes uncleseeker,ramai kritik & benci die tp follow gak kes die…tu bkn peminat tp pengkritik.ko ni bljr tahap mane smpai xtau beza peminat & pengkritik?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. rizzadelaila says:

    yg penting..aku xminat dia..langsung x..mmg dia xkisah..tp apapun, sapa dia sblm jd artis?sapa artis tnpa peminat?

    ~~~i hate fasha~~~ada aku kisah ko sapa?belajar pun ntah smpai mana je..blahla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. Saya says:

    mmg la kubur asing2, tp kalo kubur dia sblh kubur kita..tak ke gegar kubur kita time malaikat tengking dia..isk.lain kali kena ingat, penulisan tuh melambangkan tahap intelek, blajar kt u mana dolu minah nih?musti assgment suh kwn buatkn!!ntah2 gini la tahap pemikiran budak2 yg buang anak merata2 :

    “Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri dan tak menganggu orang lain. Kenapa ada pula yang ingin memperbesarkannya? Saya rasa itu semua satu perkara yang normal yang dilakukan oleh semua orang.”

    isk..nauzubillah~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. andiyo says:

    artis-artis di Malaysia di sarankan buat satu agama baru iaitu agama artis, dan terpulang kepada mereka nak jadi apa dan bagi saya artis adalah masyarakat kelas dua, pandang boleh ikut JANGAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. Tiara says:

    well…for the very 1st time aku ter involve ngn gossip2 murahan ni..

    nape ek manusia suke bergossip?nk kata berhemah/berhikmah pun ada seciput jela kot..
    yg len semua kutuk mengutuk,xmelambangkan org islam langsung (i can be sure most of ppl here is a Muslim malay),

    dunia hiburan Malaysia ni dah tersedia maklum mmg melampau sesetengah batasan,.,so,pe2 pun apa kata kita cuba mengubah org sekeliling kita SERTA diri sendri drpd mengutuk golongan2 yg boleh dikatakan kurang bermoral ni.TQ

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kepelikan says:

      emm, biasanya benda yang ‘best’ ni kebnyakannya nafsu…ape punce nafsu? iblis la kan? dulu kn Iblis da jnji ngan Allah,akan hasut ank2 adam sampi kiamat…hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. muslim yang mengharap says:

    EMMM,pendapat saya:

    PEPERANGAN PEMIKIRAN!!!

    -sedarlah umat Islam,tiada masalah besar melainkan MASALAH UMAT! umat Islam di palestine masih menangis! kita di sini sibuk bergosip tentang artis itu dan ini…(T-T)
    -bangsa melayu terutamanya umat Islam makin parah! dalam Islam sendiri dah tetapkan, COUPLE IS PROHIBITED!..semua ni ada sebabnya,tanda ALLAH SAYANGKAN KITA, DIA TAK MAHU KITA TERHASUT DENGAN KENIKMATAN DUNIA YANG MEMBAWA KITA KE NERAKA….(T-T)

    tolonglah,saya merayu dengan sepenuh hati,saya insan lemah,perlukan bantuan kalian umat Islam untuk memulihkan keadaan umat Islam yang semakin parah dengan gejala sosial yang terang2 jauh tersasar dari syariat Allah…

    tolonglah muslimin muslimat sekalian…saya benar2 kecewa dan tak tahu nak buat apa lagi 4 make this world as a better place…

    saya tak mahu ceramah banyak,pesan saya…RENUNGILAH APA YANG BERLAKU PADA UMAT TERDAHULU.SEJARAH MEREKA..ANALISIS, dan FIKIR2kanlah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. adew?? says:

    k0 ingat k0 bguz sngt k fasha??
    alah setkt nk tnjuk b0dy bexx k0 x pyh tunjk laa..
    cbb setiap s0rg ALLAH dh kurniakn b0dy msing2…
    ingt 0rg lpr sngt k nk tng0p b0dy k0 yg x cntik 2??
    k0 ingt k0 bguz sngt k?? b0lh blaa lh..aq x ingin dh nk tng0p muka k0 yg cntik 2 d tv?? b0lh mampus lh k0…
    laki 0rg nk rebut..x dew laki dh k dlm dunia niey smpai rebut laki 0rg len..klau hang lapr sngt, prglah kawin…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  164. lynda says:

    teruk nya ko nie fasha…… kaci malu ngara malaysia jak sbg ngra islam, p mati lh ,ko…………… ko tau kh, rmai orang benci ko, ko sak 2 sok2….rmi pminat,. kirim salam ya…………………………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. cutebaby says:

    punggung dia labuh semacam jer..mesti dah hancus ni..ahaha..xpela..pasni kita naik helikopter yer..round2 KL…tp kene bayar..tak free dah mcm dulu..ehehe..lg satu,apasal sumer drama asik muka dia..boring lor..tukar la pelakon lain..kn byk lg yg lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. budak says:

    nape xde yg brani komen panas2 kat page dye..sume cm suppot dye je..biar dye taw rmai gi xsuke dye..ngeeee~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. idham says:

    macamne nak komen panas,org yang dlm tu pun serupa macam dia gak..fasha,bercinta memang indah ..nanti 2 bulan dok dgn jejai,tobat sakit hati…jejai dah biasa bersosial ni..kalo jemu dgn fasha,dia leh cari ketenangan kat luar…panas beb…setakat nora dan fasha kat luar lagi seksi meksi…bergetah lagi n lawa lg dr depa..masa tu mula la g pejabat agama n naik mahkamah nak tuntut harta…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. idham says:

    jejai pilih yg 50 sen je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. girl says:

    memang sendat ini wanita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. girl says:

    sendat ni 10 sen je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. kozz says:

    fasha kau x malu ker,ingat la tuhan tu.tuhan maha esa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. kain buruk says:

    mula2 tengok dia brlakon, dia lah perempuan melayu terakhir, semua ada sopan, pemalu dn segala2nya ada tp bla tau perangai dia yg sebenar Masyaallah, TIPAH TERTIPU, sekarang dia sudah menjadi perempuan melayu akhir ZAMAN.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  173. cinta says:

    Katakan kepada fasha:
    “Nanti, di akhirat kelak jawablah kepada Allah SWT sebagaimana yang kamu jawab semasa di dunia ini…”

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0