Written by AbangNara | May 20th, 2013

28 tahun sememangnya umur yang sesuai untuk seorang gadis Melayu menamatkan zaman daranya. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farawahida yang telah mengesahkan akan berkahwin pada hujung tahun ini. Nama jejaka bertuah tersebut bermula dengan huruf A dan berusia 29 tahun.

farawahida kahwin

Sebelum ini Farawahida pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan pengurusnya, Julfekar. Farawahida masih mencari dewan untuk dijadikan tempat majlis perkahwinannya. Buat masa ini, perancangan Farawahida ialah mengadakan majlis di Taiping kerana ramai sanak saudaranya di situ.

farawahida kahwin

Semoga segala perancangan Farawahida akan berjalan dengan lancar. Tahniah in advance Abang Nara ucapkan atas berita gembira ini. Semoga berbahagia dengan bakal suami kelak. Sama-samalah kita doakan.
P.S Inginkan BBCC skin? Wajah semula jadi , lebih halus dan perbaiki kulit . ‘Why Choose, Have Both!!!”. Apa kata anda LIKE FCC Fan Page untuk ketahui informasi terkini, contest dan banyak lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (TAHNIAH)Farawahida Bakal Kahwin Hujung Tahun Ini

  1. kak chah says:

    tahniah..walaupun aku tak kenal kau sapa..dan kau pun kompom tak kenal aku sapa..hehe

    0
    0
  2. Drerr says:

    Alhamdulillah kawen jgk……. Lps ni ttup aurat lah ye

    0
    0
  3. ct says:

    3rd…tahniah

    0
    0
  4. suton says:

    taniah… jgn cari dewan..tapi cari lah sponsor..

    0
    0
  5. miss kiah says:

    ala ini popuan kan yg penah kecah sal video lucah dia tu dulu…dgn saperr la dia kawen hep..nasib kau lah dpt lubang lobossss

    0
    0
  6. zaf says:

    Beribu ribu tahniah 10x….hahaha

    0
    0
  7. zaza says:

    eleh minah ni ,belagak hokay !u olss nak tau ade lah orang sampaikan ..maybe jiran die kot , die ni dok uma arwah nenek pkwe die ok,tpai tak sembang dengan jiran langsung ,kelua pon sorok2 noks !

    0
    0
    • kak chah says:

      jgn la buat dosa kering dik zaza oii..dia nak macam mana pun, ikut suka dia laa..ni cerita pasal dia nak kawen..patutnya sesama Islam kita kena suka & galakkan benda yg baik, bukan mengutuk tak tentu hala mcm ni..dan dia tak ganngu pun hidup zaza..so, bersangka baik ye :)

      0
      0
    • Anonymous says:

      laa ingatkan ko yg nampak sendiri dngr dr mulut jiran plak gamak nyee…MEMANG SAH2 KAU KENA KENCING LA KAU BODOH !!

      0
      0
  8. semek says:

    farawahida who ? anyway tahniah

    0
    0
  9. Fida nie tak salah orang terengganu. Dulu Sekolah SMKTB dengan aku dulu. SPM, hancus.. Tak salah aku la..

    Tup tup.. Jadi penyanyi..Hahahaha..

    0
    0
  10. […] (TAHNIAH)Farawahida Bakal Kahwin Hujung Tahun Ini (15) […]

    0
    0
  11. […] (TAHNIAH)Farawahida Bakal Kahwin Hujung Tahun Ini (16) […]

    0
    0