Written by Bella | January 27th, 2016

Bermulanya program Gegar Vaganza 2, nama Farahdhiya kembali dikenali sebagai seorang penyanyi dengan vokal yang mantap. Malah, populariti beliau kini sudah semakin meningkat dan mempunyai jumlah peminat yang ramai.

Namun, kisah peribadinya tetap menjadi tanda-tanya ramai. Sudah memasuki usia 32 tahun, soalan bilakah beliau akan berkahwin sering diajukan kepadanya.

Menurut Farahdhiya, buat masa ini beliau masih belum bertemu dengan jejaka yang sesuai buat dirinya. Bukan tiada siapa yang tidak pernah cuba untuk mendekatinya tetapi Farahdhiya buat masa ini belum bersedia untuk terlibat dalam sebarang komitmen perhubungan.

Saya bukanlah kecewa atau takut nak bercinta. Tapi saya memang seorang yang sukar untuk jatuh cinta. Ini mungkin saya masih belum bertemu dengan lelaki yang benar-benar menarik perhatian.

Sejujurnya Farahdhiya juga belum terfikir soal kahwin dan cukup selesa dengan kehidupannya sekarang.

Jujur saya katakan saya tidak ada teman lelaki dan sekarang saya tengah sibuk dengan kerjaya nyanyian dan lakonan. Malah, soal untuk berkahwin pun belum terfikir dan saya selesa dengan keadaan saya macam ini.

Wanita cantik seperti Farahdhiya ini memang ramai yang akan cuba untuk mendekati beliau tetapi bukan senang untuk memikat hatinya dan membuatkan beliau jatuh cinta. Tidak apa, perlahan-lahan nanti adalah tu jodoh yang sesuai buat Farahdhiya.

Sumber Berita: Media Hiburan

26 responses to Farahdhiya Akui Sukar Untuk Jatuh Cinta

  1. aku says:

    in sha ALLAH..nanti ada la jdoh yg dtg mnjelma..amin

    0

    0
  2. Anonymous says:

    me too

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aku mmg suka dia.. mg dpt jodoh yg baik2.. amin yra

    0

    0
  4. ju says:

    maybe she’s gay?

    0

    0
  5. klon ct says:

    kerete dh jd closet..

    0

    0
  6. sue cantik says:

    org cantik mmg susah jatuh cinta..cm ak laa..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    memang lah ko susah jatuh Cinta, yg dtg himpit ko pun Group2 Myvi….,, org2 kaya maner pompuan2 tua buat GF….menggong…..org kaya mesti lah cari student2 yg bergetah….hihihi

    0

    0
  8. fifizafa says:

    cantik ke dia?

    0

    0
  9. anti poyo says:

    Dari kawin cerai, kawin cerai, baik la tak yah kawin..hati tenang jiwa senang

    0

    0
  10. Si Cantik says:

    Semoga mendpt jodoh yg baik nanti InShaAllah :)

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Farah dia kan pernah goda norman hakim hari tu sampai abby ngan norman bercerai sehari lps tu rujuk balik.x kan korang dah lupe.lps x dpt norman trus die ambik tu sbg pengajaran.mungkin la….huhu.sbb tu dh x brani bercinta sbb hati masih kat norman.haha.gurau jer.nnt ade la org komen x baik cakap cam ni.x boleh judge org ikut masa silam die la.hmmm…just kidding

    0

    0
  12. Lara says:

    Dulu serious ingatkan dia ni jenis minah social, especially lepas tengok dia berlakon Spa Qistina tu kan yang jadi perampas tu. Then tah macam mana boleh terfollow ig dia, sebab dia banyak post pasal makan tu yang follow.. so boleh tahu life dia banyak kat umah, masak2 untuk family and kerja jer. TAkder sicoal langsung, berkepit pun ngan abang and kawan2 pompuan… terus makin suka dia ni.
    Moga u ditemukan jodoh dengan jejaka yang baik2 yer Farahdhiya.

    0

    0
  13. seri says:

    erm…mcm terkebetulan pula artikel zizan razak kat atas tu..erm…kapel jelah korang berdua…OK apa…Fara cantik, taste zizan pula yg mixed parentage….dedua bujang pula

    0

    0
  14. Aku sebatang kara says:

    I think kan, dato Rahman Maria Farida macam sesuai je ngan farahdiya ni.

    0

    0
  15. Bukan Abby says:

    Hati masih dekat Norman Hakim kot, boleh goda balik tambah Norman dah sado skrg!! Haha… Mahu nangis Memey, tak fasal2 jadi mcm Fasha… Gurau2 nakal!

    0

    0
  16. Aku support Qody mentor milinea says:

    Seriuosly , aku xminat dia . just rasa dia mcm pondan . dari gaya . suara . xtahu ..astaga

    0

    0