Written by serenity | October 18th, 2011

Kepada peminat-peminat novel Bicara Hati, Fanpage Rasmi Drama Bicara Hati yang dikendalikan oleh Team Produksi drama tersebut sudah ditubuhkan. Jadi ‘like’ah beramai-ramai untuk mendapatkan perkembangan terkini drama ini yang ditayangkan pertengahan November ini di Astro Prima.

Korang juga boleh melihat dua lagi gambar, termasuk satu gambar Damya Hanna, penulis novel ini dengan Cristina Suzanne dan satu gambar Sharnaaz dan Cristina di lokasi. Kredit foto pada Fanpage Drama Bicara Hati dan Facebook Damya Hanna.


39 responses to (GAMBAR)Fanpage Drama Bicara Hati Ditubuhkan, Sila Like Beramai-Ramai

  1. dahlia says:

    hensemnya sharnaz.. x sabar nk tunggu citer nie keluar…

    0

    0
  2. Peminat Novel says:

    Novel ni memg tersgt la best….4 kali bace pun sronok…..ini la novel pertama yg sy baca…..

    0

    0
  3. Peminat novel bicara hati says:

    Novel ni tersgt la best…..dh 4 kali baca…..xsbar nk tgu crite ni keluar….

    0

    0
  4. meYra_iXora says:

    x sabar tunggu……..Novel dah byk kali KHATAM…nk tgk REAL plak….Good Luck

    0

    0
  5. zaaz says:

    suke!

    0

    0
  6. nadia aniza says:

    novel BICARA HATI mmg besttttt…da byk kali bace pn xbosan,hopeflly drama BICARA HATI nanti same bessttt mcm novel gak… :)

    0

    0
  7. kesengalanku terserlah says:

    novel ni tentang ape ye?
    sorila kwn2, aku x pnh bace, dats y xtau..
    pe kate korg ce cite sikit sal jln cite die..
    peace ! =)

    0

    0
  8. cincin emas says:

    tengu syharan and alia kn watak utama die?

    0

    0
  9. mizz_zaza90 says:

    best giler novel nieeee…….hope drama ni xmengecewakan peminat2 novel DAMYA HANNA ni……

    0

    0
  10. bunga says:

    novel ni tersgt romantik..best2 novel2 famya hanna :)

    0

    0
  11. zahlia says:

    mmg best novel ni…xsabar nk tunggu drama ni kuar :)

    0

    0
  12. chempaka says:

    bes sgt novel nie…..aku punya novel ni sampai lunyai org pinjam, sampaikan bdk laki pn pinjam….last2 novel 2 hilang gitu je….T_T…
    Sharnaaz ni dalam drama ungunya cinta ensem sgt tp sore di macam xmacho…sore kecik je…

    0

    0
    • zaia says:

      klu dh lunyai harus la marah..dulu form 1 form 2 cmtu aku prnh jgk suka gile bce novel(biasala bru jd remaja,kisa cinta katakn..hihihi),.pstu dh bp org aku jumpe yg mmg betul2 sgt jaga novel dia,terlipat2 brkedut2 wlupun ckt je dorang tk suke,dorang boleh marah2,ade jgk yg balut pki plastik

      org suke sgt bce novel ni slalu tahan2 gi buang air kecik kan?aku dulu ade la bp kli tangguh2 pegi(time suke bce novel dulu)mkn pn kdg2 tangguh sbb nk hbskn ‘target’ bce smpi bp m/s,pstu dh mncapai target,aku gi selak2 gi,lelama trtangguh lg..siyesly smpi cmtu..citer novel yg best2 ni buat org tk sabar2 nk tau citer selanjutnye kn..huhu..
      psti ramai wat begitu juga..kann?? hehehe

      0

      0
  13. mixgirl says:

    novel bicara hati mmg best giler…aku hrp bl di bikin drama x mhampakanlh.

    0

    0
  14. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Haku jugak termasuk dalam golongan korang yang x sabaq2 nak tengok Bicara Hati nie….moga best dan x menghampakan…buat Sharnaaz, hope boleh bawak watak Tengku Shahran dengan sebaik mungkin…i likeeeeee….

    0

    0
  15. zaia says:

    aku x bp sgt bce novel tp prnh gak la..aku suke bce manga(bkn mangga ok!xD)..tp aku nk bce la bicara hati ni,dh smpi brkali2 org bce pn masi begitu teruja,sesuatu tu..hee~

    0

    0
  16. sakura says:

    cam x sesuai je pompuan ni jadi zahlia. lg best law fazura. tegas dlm kelembutan.huhu..

    0

    0
    • nama aku DY a.k.a diwai says:

      adala plak..tpi aku pon ska fazura jadi alia.haha.tapi dia da lama la..muka fresh mcm heroin ni pun ok jgk..jgn muka lama yg aku meluat..dok hadap muka dia selalu dlm tb sampai dah brapa siri drama muka dia..jadi alia pun dia…(tp faz ok kot, pasal jarang mncul kat tb..kdg2 je kan)..tpi faz focus pd kitab cinta 2 je la pasni..dari novel jgk..haha

      0

      0
      • sakura says:

        tapi pompuan ni muka garang la. alia tu lemah lembut walopun tegas. in my opinion la. anyway, novel mmg best!

        0

        0
  17. NBH says:

    Jln cite nie bagus tp kan satu je yg aku takut org pertikaikan.. Boleh ke kawen kontrak siap bersyarat dlm Islam? Kdg2 drama nie sikit sebanyak bg impak jugak kat kehidupan kita.. Kalau yg mana tau pasal kawen kontrak nie inform la ye, aku mcm prnah baca dulu psl kawen kontrak nie tp xingat…

    0

    0
    • kampung@kl says:

      Ikut pemahaman saya, kahwin kontrak ni tak sah dalam Islam.

      # Susah nak explain, harap pakar yang lebih ilmiah yang dapat menjawab. Nanti tersalah terang dan maksud nanti jadi isu pulak.

      0

      0
  18. pingu gurlz says:

    waaa…. hope cter ni best coz novel bicara hati ni sgtla best… tp knp die tk ambik aaron aziz… :D klu aaron blakon lg best.. hihihihi… tp laki ni pon hensem gak.. :) tk sbr nk tunggu…

    0

    0
  19. Rasya says:

    wah..syoknye…mesti best..tp sy da lupe plak cite bicara hati ni mcm mane..hehehe

    0

    0
  20. kak mar says:

    terima kasih nara. kena buat akaun Facebook dulu lah nampaknya. kat ofis selalu ni kalau tak da keje rajin akak belek novel, nampak nya kena jugak la ni buat facebook. hehe

    Ada pergi Jepun ke team produksi ni? dalam novel Bicara Hati Zahlia & Tengku Syahran pergi honeymoon ke Jepun. Kalau tak ke Jepun berlakon olok-olok kat japanese garden bukit tinggi pon kira ok dah kot. hehe

    Tak sabar nak tunggu watak sharnaaz yg nakal dan menggoda seperti Tengku Syahran.serta Cempaka yg lemah lembut, ayu dan perahsia tapi cemburu dalam diam.

    Semoga Berjaya Team Bicara Hati. ikhlas dari penyokong novel melayu.

    kak mar.

    0

    0
  21. fara says:

    bila cerita ne start ya??xsbr mo tgk..byk kli da bca novel bicara hati ne..best giler…

    0

    0
  22. kampung@kl says:

    Ada novel baru, Uda & Dara? Best novel ni…. =)

    0

    0
  23. eryda says:

    muka sharnaz ada 70% muka tunang kita…suka2…

    0

    0
  24. min says:

    novel bicara hati memang best ini adalah second novel yg aku minat after ombak rindu tapi syahnaz yg jadi tengku syahran ni tk hensem sgt mcm yg digambrkan dlm novel… klu dpt pelakon yg lagi hensem mesti best tp kat malaysia ni agak susah nk jumpa hero yg hensem2 kebanyakan muka so2 jer.. apa-apapun support bicara hati

    0

    0
  25. sari says:

    sy suke bace novel2 damya hanna…bicara hati novel ke 2 sy bce, novel pertama SEPI TANPA CINTA.. ny lg best, hrp bole wat drama jgk :D

    0

    0
  26. siti nur athirah zainudin says:

    biar betul novel nie dah nak jadi drama gile kentang mesti bsert punyerr lah

    0

    0
  27. Gee says:

    such a stupid drama, nothing like the Novel, Damya Hanna did a great job, olahan dalam novel sungguh menyentuh hati tp Osman Ali hanya merosakkan Novel n please be more sensitive dgn Agama. Zahlia in the Novel adalah seorang wanita yang berpendidikan tinggi dan kuat dlm imanya tp Zahlia dalam Drama boleh pulak kan lari tgglkan suami dan tggl dgn lelaki lain. what a shame…

    0

    0