Written by AbangNara | October 5th, 2010

faizal tahir kemalangan accident

Kami baru mendapat email sebentar tadi yang menyatakan Faizal Tahir kemalangan/accident di Penchala Link. Kami masih belum dapat membuat pengesahan tentang berita ini. Berikut adalah email yang diterima.

[note]jika anda menerima ini..sila buat pengesahan..saya tak mahu nama disiarkan..
berita yang saya sampaikan adalah benar dan mempunyai bukti. Faizal Tahir telah mengalami kemalangan sehingga kereta yang beliau pandu sendiri berpusing beberapa kali dan melanggar tembok di lebuhraya penchala link pada pukul 3am pada 4hb Oct 2010. [/note]

Rasanya pagi nanti kami akan dapat confirmkan berita kemalangan accident Faizal Tahir ini. Buat masa ini marilah kita doakan yang perkara ini tak betul. Semoga semuanya selamat untuk Faizal Tahir.

P.S: Video human LCD ini memang super hebat.

53 responses to Faizal Tahir Kemalangan Di Penchala Link???

  1. syasya says:

    eh???!!!

    0
    0
  2. zzz says:

    ZZZZZZZZ

    0
    0
  3. nak tau says:

    what’s the latest news?….is it confirmed

    0
    0
  4. Samsung says:

    Betul rasanya.. Sebab ada dalam twitter dia juga.. Cuma tak di beritahu sebabnya..

    0
    0
  5. tania says:

    bawak keta laju kut mamat nie…nie da ops sikap da abis da…ke org langgor dia..noh? yang penting dun drink n drive…or dun bb n drive ok!

    0
    0
  6. eyda says:

    moga berita ini tidak benar sama sekali…

    0
    0
  7. kak nam says:

    i baru balik dr hntian putra ke kelana jaya pagi tadi dlm pukul 5 am…. tapi x lalu penchala link, i masuk mont kiara… jdnya x tau menda tu betul atau x…..

    0
    0
  8. [email protected] says:

    kalo betoi taziah tuk FT, Inalilallahwainalilahhirajiun
    arap xder apa yang berlaku kat dia

    0
    0
    • SWEET says:

      TEKEJUT AKU BANG

      0
      0
      • [email protected] says:

        PESAL LAK

        0
        0
        • SWEET says:

          INALILLAH TU
          BUAT AKU TEKEJUT

          0
          0
        • Tiffany says:

          Malay’s mentality: Innalillah hanya untuk orang meninggal.

          In ISLAM: Innalillah untuk apa saja musibah yg menimpa, supaya kita ingat kembali pada Allah.

          0
          0
        • Kak Su says:

          Inalilahiwainailaihirojiun tu bukan utk org yg dah meninggal ja tapi utk org yg menghadapi musibah juga…

          0
          0
  9. abangnara says:

    sabar ye semua.
    tak confirm lagi.
    tunggu update nanti

    0
    0
    • [email protected] says:

      bagi gempak siket bang nara ek
      bila majlis kawin bang nara

      0
      0
      • aries_april says:

        ceh…soklan tu lak ko tnya ya nik?

        0
        0
        • [email protected] says:

          XSABAR NI NAK P

          0
          0
        • aries_april says:

          uhuhuhuh…tau xpa….

          0
          0
        • sebokmama says:

          nak ikut, bolej kita jumpa…he he he

          0
          0
        • Kak Su says:

          Nak pi juga..biar tak dijemput..he..he…

          0
          0
  10. aries_april says:

    bt FT…smga slmt hndaknya….

    0
    0
  11. amirah says:

    moga selamat dan tak cedera

    0
    0
  12. SWEET says:

    SEMOGA FT SELAMAT.

    0
    0
  13. eszol says:

    inalillah

    ni antara bakat melayu paling berjaya

    takkan ni kerja freemason plak

    menang2 faizal tahir ni ade g tlong org palestin dlm bersamamu

    musykil2

    0
    0
  14. Hrp2 FT slmt…x sbr tggu update strsnya…

    0
    0
  15. ye ke???
    org yg send email tu cakap ade bukti…tak di attach sekalik ke buktinya????

    0
    0
  16. emilda says:

    ko ni x abih2 ngn freemason ko…jgn taksub sgt…takot kt allah..bukan freemason..

    0
    0
  17. tika says:

    x minat sangat dia ni .. apa2 pun semuga sihat walafiat ..

    0
    0
      • sebokmama says:

        akak pun x minat ngan dia, cuma CT,Shahir,Zahid, n ada rmai lg yg lain dihatiku

        0
        0
        • [email protected] says:

          sy minat ziana zain je

          0
          0
        • jane says:

          pada aku FT vokal lagu rock/balad ja….sesuai..lagu lain hancur..tak versatile mcm Aizat…didoakan dia okey…

          0
          0
  18. akumaya says:

    ye ke kesian FT…aku suke dier tau..moga beliau selamat..cube la drive mcm aku..relax je….ishhhhh

    0
    0
    • kurus says:

      aku peminat no 1 faizal tahir.
      ske dengar lagu mengalun mendayu dia.. ske lagu rok sket2 dier.. suara jantan yang otontik..boleh lentur boleh kewas..hikk

      0
      0
  19. c says:

    kenapa dia ni tak habis2 kena accident la , sakit la , patah kaki la..macam2

    0
    0
  20. razak says:

    sesuai dgn perangai dia ni…berlagak nak rak
    tanyalh org dlm industri

    0
    0
  21. ida says:

    takde ape2 berita pun.. x teruk lah tu..

    0
    0
  22. klu yer pun nk laju2 masuklh track….

    tahulh kecewa ngn F1 lotus malaysia rank 0 hehehe maner xnyer rugi 1Billion…pastu mahathir xler tahu itu F1 pkai nama Lotus…hehehe manyak modoh…kata melayu mudah lupa dia sendli sudah lupa…F1 tu dh nk habis 2010 nk tu pun tahu nmpk sgtlh xbaca sulat khabar;p

    0
    0
  23. […] lagi tak entri kami tentang Faizal Tahir kemalangan di Penchala Link? Time tue berita tersebut masih tak dapat disahkan. Tapi kami dah dapat info yang menyatakan memang […]

    0
    0
  24. […] lagi tak entri kami tentang Faizal Tahir kemalangan di Penchala Link? Time tue berita tersebut masih tak dapat disahkan. Tapi kami dah dapat info yang menyatakan memang […]

    0
    0
  25. […] Faizal Tahir Kemalangan, Hanya Luka Dan Bengkak Di Kaki Ingat lagi tak entri kami tentang Faizal Tahir kemalangan di Penchala Link? Time tue berita tersebut masih tak dapat disahkan. Tapi kami dah dapat info yang menyatakan memang […]

    0
    0
  26. dewi + lisa says:

    ala kesiannya , tempang lgy . hehe . gurau jea . hish bro . cam ne la bole xcident . lain kali bawak kete tu hati2 . igt peminat yg tersyg . wah , gitu .

    0
    0
  27. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  28. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    0
    0
  29. I thought it was going to be some boring old post, but it truly compensated for my time. I will blog post a link to this page on my site. I am sure my site visitors will find that very handy.

    0
    0
  30. Heya. I have been questioning if spam comments frustrate authors like they anger me? I whole-heartedly hope that this listing is without spam indefinitely. Thanks for your time. I appreciate your opinion.

    0
    0
  31. Marisa Tomei says:

    I think there’s a problem with the RSS feed here. It almost seems like a missing link to me?

    0
    0
  32. Many thanks for the magnificent document. Where by else could anybody bring that form of details in these kinds of an ideal indicates of composing? I have been on lookup for these data.

    0
    0
  33. It’s rare to encounter an experienced person in whom you can have some faith. In the world nowadays, nobody genuinely cares about showing others the way out in this subject matter. How blessed I am to have definitely found a really wonderful web site as this. It really is people like you exactly who make a genuine difference in this world through the thoughts they discuss.

    0
    0