Written by AbangNara | January 26th, 2011

nasha aziz

Seriously kalau tak tahu ini adalah Nasha Aziz, sememangnya Abang Nara akan ingat awek di atas adalah artis Korea. Putih Nasha Aziz memang putih lain macam. Macam putih orang Korea.  Sekali tengok macam pelakon cerita Stairway To Heaven. Tak gitu? Ke Abang Nara rabun?

Abang Nara nak suggest korang like Facebook Nasha Aziz bukan sebab dia ada bagi komisen kat Abang Nara untuk promote Facebook dia. Sebabnya Abang Nara tengok Nasha Aziz nie jenis yang aktif jugak update status, balas komen dan komen kat gambar-gambar yang diupload. Kiranya 2 way communication la. Tak adalah senyap je.

Dan paling penting, banyak gila gambar-gambar yang Nasha kongsikan bersama peminat-peminat dia. Semuanya pun gorgeous-gorgeous belaka. Abang Nara suka. Tak percaya? Baca entri ini sepenuhnya untuk tengok lagi beberapa keping gambar yang Nasha uploadkan kat Facebook dia.

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Facebook Nasha Aziz Dah 400 Ribu Like, Anda Bila Lagi?

  1. akira says:

    cantiknyeeeeeeeeeeeeee tp da tua huhu…ckitnye fans die..

    • baby says:

      stuju cantik but face dier dh nampak tua ckit p tak pe lah nasha keep naturl beuty…

      • Petra says:

        Bagi aku muka dia biasa je…sebab tinggi dan kulit gebu saje…Ditambah pulak ngan Photoshop.

        …cuba kulit hitam macam Jaclyn Victor..macam mana lah agaknye…ye. Tak berape minat jugak dengan dia nie. Kalau bercakap poyo sket..

    • silentgirl says:

      die mmg cntek…tp npk da tua..tgn n leher npk kedut sket..xkawen lg ek die ni? dlu dgr ura2 nk tunang n kawen..tp snyap je..xde jodoh lg agknya..tp ske gak die blakon..especially with rosyam n aqasha..

  2. bipbipbieha says:

    cantik menarik kau mmg deboom!!! walau da menginjak umor…nasha ttp maintain…

  3. ADK says:

    fuh mmg nasha cantik sgt. anugerah illahi.

  4. MisstauruS...MisspocO says:

    dah nmpak berkedut sket…cubala jgn pakai seksi2 lg ek nasha aziz…

  5. dun says:

    tiada kebahagiaan dalam perpisahan!!!pap!!

  6. moin says:

    mesti kak redmummy marah ni
    ahahha

  7. suffer8zine says:

    wahhh pencapaian yg baik ni, ramai tol

    Terkini: Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

  8. effie says:

    cantik gila! aku mmg fan nasha! serius dia nih natural beauty n cool je… love u nasha!

  9. villa says:

    wow..u look stunning

  10. ella says:

    minah kerepot ar dia nie…mna ada cun lagi nih..

  11. XOXOOXO says:

    gmbr no.2 terakhir cantikkkkkkkkkkkkkk

  12. miss_pinky says:

    bese je nasha nih.

  13. terrarossa says:

    kedingnyeee aku tgk si nasha nehh….

  14. lolyat gang says:

    x minat aku pompuan tua ni

  15. mokcik says:

    lawo tp lawo yang dh tuo..

  16. cik nana says:

    cantik…cun..

  17. Reena says:

    Tua-tua pun stil laku..kalo model len, belum tentu leh bertahan cam nasha. Gojesss tul la nasha ni! I loikeeee!!!

  18. NiTa says:

    Cantik…asean look..

  19. aak??! says:

    ermm.. tiada apa yang baik atau buruk hendak dikomen..
    cuma terfikir, sayangnya nasha aziz melepaskan faizal hussein dulu.. kalau terus kekal mungkin dah beranak pinak dan berbahagia dalam keluarga makcik mahyon ismail..

    *sigh*

    • mr riaz says:

      tak rugi pun. faizal tu kan hisap dadah, sapa yang nak… aku pun xnak

      • aak??! says:

        excuse me mr riaz, melainkan kau ‘gay’ memanglah kau taknak..

        by the way, if he took drugs after he broke up with nasha, maybe things would be different if they still stick together.

        if not, don’t be mad.. i just love to see them together..

  20. Menteri Fasolla says:

    Hidung buat!

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      hidong dia orignal lah ! sapa cakap nasha buat hidong? hidong dia sama macm hidong minah jambu orignal …tk main la buat hidong oi…

  21. eszol says:

    her new upgraded face is so niceeee

    at the same level upgrade zila bakarin

    both look younger n more fappable

  22. so sweet,,,,
    npe la dya x kawen ag kan…..

  23. Wak Lu says:

    Pergh!!!bagi aku nasha aziz ni memang cantik, vogue n vava voooommmm!!!!! dia simple n kalo berlakon pun best..versetile..kalo tgk citer sal hal2 dia pun jarang diperkatakan..kirenye dia ni xde la gile glamour ler..ok la tuh nasha…….u go gurl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….

  24. hantu kak limah says:

    mcm tu la nasib pompuan .. lawa mcm mana pon bila tiba ke penghujungnya akan menjadi tua .Sudah tidak dipandang org ..Usia muda dihabiskan dgn menjadi tatapan org .. dan akhirnya hidup sepi sendirian tanpa kasih dan sayang ..eh..eh .. tapi nasha aziz ni cun lagik .. ramai datuk mengitip lagi .. hehe ..

  25. pocoyo says:

    cantik lawa cun humble thats we call package!

  26. ML says:

    yg pakai jeans tu lg nampk lawo..

    org cntik ni bile simple lg nmpk cun

  27. dutchers says:

    kenapa wanita yg berjaya/kerjaya mesti dikaitkan dgn perkahwinan..tak semestinya kahwin itu bahagia..sapa kata nasya x bahagia dgn kehidupan sekarang dia masih ada keluarga &kawan2yg sayang padanya. semuanya kerja tuhan,walau nasya bercinta bagai nak rak tapi kalau allah tak izinkan apa yg nasya boleh buat..gud luck nasya on ur next journey..semoga dipertemukan jodoh.

  28. Piston Pecah says:

    sape lah dapat kahwin dia kan?

  29. Que Sera Sera says:

    Nasha, Fasha, Sasha, Tasha

    cowok cowok diluar sana yg mana hang plih
    cewek cewek dok diam diam k!

  30. rock says:

    muka dia mcm pelakon hongkong…

  31. Amier says:

    Elegant! spectacularly impressive.Sungguh memikat rupa dan gaya anda wahai Nasha.
    Kalaulah aku suami kamu, nafkah batin tak akan kamu rasa kekurangan, terlebih ada.
    Tapi rumah Nasha, jangan biar berselerak.

  32. shasha says:

    dah kwen ke nasha ni?umr bpa?

  33. aien says:

    alamak,, tang tgn kantoi daa..nmpk cam da tua..mgkin sbb krus sgt kott..hehe

  34. Azleeya says:

    kalah la nasha aziz dgn zizan raja lawak..zizan raja lawak fb dia 600k++ like…

  35. quEenr!an@ says:

    cantekkkkknyerrrrr…aku minat kt die..kalu die belakon rileks jer…aku suke tgk lakonan die laila isabella jd tomboy mmg menjadi la style die…..
    *all the best & luv u muahxxxxx*

  36. nana says:

    kalau pjg umo mmg la akn tua…dosa tau x suka org tua..tp kalau umo 40 still maintain cmni mmg super duper cantik la nasha ni..dr dlu muka dia sm la..means dia xde cocok2 n operate2..=)