Written by AbangNara | March 6th, 2014

Wow. Makin menarik nampaknya perkembangan kontroversi antara Hanez Suraya, Romie dan Liyana Manan. Ternyata rakyat Malaysia hampir kesemuanya simpati dengan nasib yang menimpa Liyana Manan. Abang Nara yakin kaum isteri dan ibu di luar sana dapat merasai penderitaan dan betapa sedihnya hati Liyana mengharungi dugaan ini. Atas dasar mahu menunjukkan sokongan, laman Facebook Kami Sokong Liyana Manan telah pun ditubuhkan.
hanez romie
Tak sampai sehari ditubuhkan, telah lebih 6,000 LIKE diperolehi untuk laman ini. Nampaknya Liyana Manan tidak berseorang mengharungi cabaran ini. Semoga dengan kata-kata sokongan yang ditulis oleh pembaca di laman ini akan menaikkan lagi semangat Liyana. Menariknya, laman ini turut digunakan untuk berkongsi beberapa lagi gambar mesra Hanez Suraya dan Romie.

hanez romieSenang cerita, laman Facebook Kami Sokong Liyana Manan turut bertindak sebagai CSI untuk membongkar apa yang telah dilakukan oleh Hanez bersama Romie. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


hanez romie
hanez romie
hanez romie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

335 responses to Facebook Kami Sokong Liyana Manan Diwujudkan, Lebih Banyak Gambar Mesra Hanez & Romie Dikongsi

  1. Mak Jemah says:

    betina sundal kaki menipu…nyampah

    0

    0
    • dorayaki says:

      elok sgt la tu…lobos apam segala kn? cmne la ko x nk lpskn jntn tu kn? yg jntn tu Perkasa Slngor kan?

      0

      0
      • miss ynwa says:

        bodoh kawan die tu yg jd lawyer ikut sama p bangkok..sama subahat hahah…makin terserlah kebodohan semuanya..aku antara ribuan yang like page “kami benci hanez suraya” padan muke…hidup di dunia penuh aib…elok orang tak kenal sebab suam2 kuku…kini jd artis hot..tapi hot dgn orang jadi kenal sebab title “ayam,sundal,perampas,penyedap laki,anak tak tahu malu” boooo….ade 1 gambar die dlm club laki isap cuping telinga die…facepalm i tengok…penuh lahnat hidupmu wahai hanez, if mak u tahu baby dulu dah lame cekik kasi mampos

        0

        0
        • Kak Fab says:

          Wajib kita menolong Liyana ni. Justeru, hendaklah kita berlumba-lumba membuat kebaikan seperti bersedekah, menolong orang dan ringan dalam mengerjakan amal ibadat. Oleh kerana itu telah diterangkan, bahawa menolong orang yang dianiya itu adalah WAJIB hukumnya dan ganjaran pahala !!!!

          0

          0
        • Ibu Tunggal says:

          orang makamah syariah mana? buat pe ..tidur ke? nak kena pergi buat report baru nak buat kerja kah?
          lembu !!!

          0

          0
        • Bio Stemcell Bagus says:

          tunggu wakil Aurawhite buat sidang akbar pulak….hehehehhe

          0

          0
        • Fakkar says:

          lawyer yg tolong si jalang ni pun bersubahat….eeeeuuuwww…hak tuih je melayu2 cenggini.

          0

          0
        • Yang Perihatin says:

          pejabat agama mana? dah terang2 buat maksiat…tak plak mereka serbu? pelik aku la…

          0

          0
        • Betina Sialan says:

          hanez suraya= betina sundal malaya !!!!

          0

          0
        • Tahniah !!!!!!!! says:

          Fasebuk “Kami Sokong Liyana Manan” dah cecah 15000 tak sampai sejam…wowowowowowowowowwo

          0

          0
        • Bikin panas says:

          saya sayang hanez suraya

          0

          0
        • Poyos La Sunda says:

          Terkini: Aurawhite akan ditukar nama kepada..Autawhite angkara si jalang muka berkerak neh….

          hehehehehe

          0

          0
        • needy says:

          I really want to see mak ayah hanez suraya ni macamana agaknya? Adik dia pun sosial kot, tu yg ikut bercuti tapi ‘sporting’ abis kakak bergambar pakai singkat sesingkat pemikirannya dan berpeluk peluk walaupun BARU 2 BULAN BERKENALAN. Kalau Melodi nak terjah mak ayah dia I teringin nak tgk so that I can understand why dia macam ni, dari remaja sampai sekarang. At least masa dgn Awie rafael dulu, nampak dah jadi baik.

          0

          0
        • JOMMMMMM says:

          betina sundal hanez dah “private” instagram dia. anda cuma perlu report..supaya terus dibuang….lalalalala

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          gila ah, lebih banyak aib dibuka .
          makin ramai la benci, huhu
          klik me

          0

          0
        • Neelofa says:

          korang kena otak gak, takkan nak salahkan hanez je,
          salahkan laki yana gak, dia yg terhegeh hegeh..

          0

          0
        • Hanez Soraya says:

          HAHAH Liyana Manan , buat la FB benci HS skali pon yg penting aku dpt suami kau and harta dia . And soon , anak2 kau . HAHAHAH

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          macam perempuan murah..dorang berpeluk rapat gile. kat situ dah nampak Hanez bukan perempuan yg baik. Aura White bila lagi nak tukar duta ? mintak produser drama/film kat luar sana boikot betina ni. teruk gile perangai si Hanez ni… kesian ok kat Puan Liyana Manan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          dah sedap sedekah apam kat laki org tu pasal dia sgup menegakkan benda yg salah

          0

          0
        • yUyU says:

          Perghhh…loyer dia pun ikut skali harap2 la liyana manan saman dorang, confirm boleh menang ~ silap2 dgn loyer dia skali lingkup.. haha..

          0

          0
        • gigi besi says:

          Dia guna lawyer cap ayam la weii , gerenti kalah punya nnti , , aku rekemen si LIYANA guna Dato Zaidi zain , Sbb aku pun dulu guna Dato Zaidi ni si Rita Rudaini jugak guna khidmat Dato zaidi jugak ..kes ni mmg boleh menang senang2 punye !! Allah beside you LIYANA !!!

          0

          0
        • Nyonya Mansor says:

          Lawyer ni kawan menyundal dia rupanya. Tapi aku tak heran dengan lawyer yang ni. Sah2 sama perangai cam dia. Yang aku konpius tu lawyer sorang lagi yang siap bertudung. Buat muka konfiden dengan hujah2 sampah dia tu. Ko tak heran ye makan duit haram sebab bela orang yg bersalah? Kau menjauhkan kebenaran/keadilan. Sedar tak tu salah satu dosa besar?

          BTW…aku dah tengok video 2 ekor makhluk tak guna ni bagi penjelasan. Nampak sangat gugup & dirancang. Paling jelas time si romie dayus explain masa perkenalan 20 Dis tu. Dia cakap ‘berkenalan pada 20 Dis kat UiTM’. Pastu dia sebut lagi ’20 Dis’ tapi dalam keadaan tengah fikirkan sesuatu…macam tengah nak ingat skrip. Benda kalau betul ko takyah nak fikir2. Terus lekat kat otak. Ni yang ade dalam otak ko cuma time main dengan sundal ni. Pegi jahanam please

          0

          0
        • hanny says:

          lawyer die pon same2 bodoh ngan die. ckp xserupe bikin. puiiii

          0

          0
        • SAYA DA LIKE/ SOKONG FB KAMI SOKONG LIYANA MANAN…
          ANDA PULAK BAGAIMANA ??

          *** dia dgn loyer dia kn besfren….tp muka ada sikit mcm noh hujan….kikiki

          0

          0
        • MAKIN LAMA MAKIN TSERLAH KEBODOHAN HS………
          1. BLAJAR SMPAI SPM JE….PATOT LA BODO
          2. GUNA LAWYER YG TERANG2 NMPAK BSUBAHAT…….MMBE DIA SNDIRI…….PTOT MMBE DIA TU JD SAKSI JE…..BODO
          3. MR. R TU BG STMT KT MEDIA MMG SUMPAH BODO

          SEMUANYA BODOH BERINGKEK-TINGKET……..LEH HIDUP BHGIA KE KORANG BILA D BENCI SELURUH RAKYAT MLAYSIA ????? THINK……….

          0

          0
        • Anonymous says:

          entah2 pmpuan tu bukan lawyer pun.

          tapi kan, peguam boleh ke ada sebarang hubungan personal dengan client? Apa policy peguam dgn anak guam? Setahu aku, contoh kalau surgeon, dia xboleh bedah org yg close dgn dia, begitu jugak counselor, takboleh consult client terdekat dgn dia. Aku tanya sbb aku xtau. tp ak percaya ramai kt luar sana amek kwn sndri sbgai peguam bela. cuma kalau ada policy yg melarang hubungan rapat peguam-client, aku rasa hanez patut sorok2 sikit kwn dia tu. xpayah expose sgt.

          0

          0
        • artis merampas says:

          Penipu besar….

          0

          0
        • Baba Nyonya says:

          Anonymous March 7, 2014 at 10:43 am

          Saya lawyer. Lawyer dan anak guam kalau ada hubungan kawan/saudara/etc takde masalah pun..yg tak boleh adalah:-

          (1) Hakim & Lawyer yg ada hubungan saudara / adik beradik/etc..atau
          (2) Hakim – OKT / Plaintif / Defendan yg ada hubungan kekeluargaan..

          sebab hubungan mereka boleh menjadi bias..Hakim mungkin boleh menjatuhkan hukuman tidak seperti sepatutnya..sebab Hakim pun manusia biasa..kalau dah OKT (Org Kena Tuduh) tu anak dia / sepupu dia, ditakuti Hakim akan menjatuhkan hukuman yg berat sebelah..Jadi kalau diketahui seseorang Hakim tu ada kaitan kekeluargaan dgn pihak lawan, maka lawyer tersebut hendaklah buat permohonan agar Hakim tersebut digugurkan..selalunya Hakim tu sendiri tahu org tersebut siapa pada dia, jadi selalunya Hakim sendiri akan tarik diri dari mendengar kes tersebut dan diberikan kepada Hakim lain.

          Dalam kes ni, Nurliyana (lawyer tu) mmg kawan HS..jadi tak salah utk dia mewakili HS..cuma yg saya sgt2 kesali adalah Nurliyana ni BERBOHONG utk menyelamatkan HS..padahal dia sendiri ikut ke Thailand bersama2 dengan Romie tu dan jelas HS dan Romie menipu kononnya mereka kenal pada 20 Dis 2013..sebelum satu press conference dibuat, lawyer and anak guam akan dinasihatkan apa yg perlu dicakap dan apa yg tidak perlu..DISINI JELAS NURLIYANA, HS, ROMIE DAN LAWYER SYARIE TU BERSEKONGKOL MENIPU..saya berharap Pn. Liyana Manan atau mana2 org awam membuat aduan di Bar Council kerana ini penipuan terang-terangan sedangkan mereka berada di situ berdasarkan tugas sebagai peguam yg mana org melihat kepada professionalisme kami dan sandaran diberikan atas apa yg kami cakapkan..jadi AMAT MEMALUKAN BILA ADA LAWYER YG SERUPA INI.

          0

          0
        • K.A.A says:

          sebab tu aku suka nabila huda… walaupon social tapi x ganggu hidop org macam mak cik autawhite ni…

          0

          0
      • Padan Muka says:

        Sesuai: Hanez Suraya dapat gelaran betina musibat daripada Chef Wan….Hahahaha

        0

        0
        • Anonymous says:

          Syabas…Facebook Kami Sokong Liyanan Manan lebih panas dari Facebook Isu Kangkung Najib !!!!!!!!

          Jom like….

          0

          0
        • Batu Api says:

          Kami tetap sayang.. Fazura !!!!!

          0

          0
        • Kantoi says:

          Bukti Liyana Manan yg difitnah…

          PROPA 1 – Dlm #Meletop kata kenal jantan tu da 8 bln, tp td msa sidang akhbar kata baru knal 3 bln.

          PROPA 2 – kata kenal bru 3 bln (Disember 2013) , tp knapa gmbar ko berpeluk dgn jantan tu da keluar seawal bln September 2013? Ops!! dan gambar di Pulau redang May 2013. Plus 17 Sept kau sendiri bagi tau wartawan kat astro kau tgh rapat dgn seseorang tuttttttt…

          0

          0
        • ubi says:

          boleh tak aku berkenalan ngn korg? seyes wei ayat korg buat aku tergelak besar hahaha..

          0

          0
        • ubi says:

          aku rasa kita patut berterima kasih kepada wartawan yg amek gmbr betina tu..sungguh terang dan nyata gambar kulit dia..nmpk gerutu..

          0

          0
        • L says:

          dah takde lelaki lain ke cuba le cari lelai yg tk ade isteri……duda pun tkpe u
          juliana banos kawin dgn lelaki single.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        liayana manan silap pilih suami,
        takpe la cerai pun, laki ni tak bagus, pkai rantai..

        0

        0
        • L says:

          sy respect bro aaron aziz tiada gossip/scandal pasal perempuan walaupun dah byk duit.semoga ALLAH memberkarti keluarga bro. amin

          0

          0
      • Wawa Zainal says:

        kalau sokong, adakah diorang akn getback?

        0

        0
        • HAMISUNDELBOLONG says:

          basic thing here is..jantan kaberet itu bstatus SUAMI ye..MASIH SUAMI kpd Liyana, bzina plak dgn Betina Hamis ni. hukum dlm islam rejam sampai mati. Wpun dia ceraikan Liyana dosa die bzina tetap kena hukum O.K. Liyana pun dah xnak kt jantan tu, simpan buat ape,sakitkan hati n mata jer! tak malu Hamis ni kesundalen tahap abadi, takyah la nk berPC bagai engkau tu BANGKAI!!!

          0

          0
        • versi 99 says:

          HAMI SUNDAL BOLONG, benda tak nampak jgn cakap..menjadi fitnah..saya pun tak suka tgk artist dan lelaki perangai begini, tapi comment jgn sampai memfitnah.

          0

          0
        • Hahaha says:

          xgetback dh kot… alang2 nk bercerai.. biar kita BAKORRRR hamis menggerutu dan jantan lapar apam menggerutu ni…

          0

          0
      • anti Instagram Hanez says:

        Less than 24hr sudah 20 ribu lbh like.

        Buatla page block instagram Hanez juga..haha dia dah private td..abis org kutuk2 dia d ig..pdn muka!

        0

        0
      • Lily Black says:

        Betoi.
        Betina Hanez ni cakap cam Yahudi mabok….putar pelit.
        Yg sebenarnya kau dah merampas suami orang secara tak resmi…dia belum cerai secara sah.
        Bodoh.

        0

        0
        • L says:

          cuba jangan guna ayat yg baik jng sama dia dgn yahudi. sy nak tahu sapa siapa yg tackle sapa? lelaki yg mula atau perempuan? girl bile u tahu lelaki 2 ade isteri jng kacau le same gak dgn lelaki yg dh tau perempuan 2 dah ade laki jng le kacau. bole cari yg single2 lagi meh….

          0

          0
    • Kak Jemah says:

      yg paling sedih, mana wakil2 makamah syariah yg kononya memperjuangkan islam dan orang2 melayu terutama wanita? kenapa tidak ada pihak yg tampil menolong mereka isteri2 yg diperdaya sebegini?

      sedih….

      0

      0
      • sebarkan says:

        Puan Liyana Manan tersebut boleh tuntut hak dia terhadap suami dan HanezSuraya tu plak iaitu…tarik dorg ni naik mahkamah terus..abis cite
        1. Memfailkan permohonan cerai secara fasakh terhadap suaminya
        2. Tuntut hak harta sepercarian bersama
        3. Tuntut nafkah diri/anak
        4. Saman malu suami kerana mengeluarkan kenyataan yang mereka sudah bercerai dan mengabaikan tanggungjwb sbg suami/bapa
        5. Saman malu HanezSuraya kerana mengeluarkan kenyataan mereka sudah bercerai….

        0

        0
        • Kak Tijah Londeh Serikanda Wanita says:

          aku dah ‘like’ Facebook si Liyana Manan.
          korang bila lagi? jom like tanda sokongan.
          bersatu kita teguh….
          ayoh…….

          0

          0
        • Anonymous says:

          rasanya cam nak baling telur je kat muka si hanez dan lawyer dia tu. memang jahanam perangai. laknaktullah !!!!!

          0

          0
        • Wol says:

          betol, sokong. kak LM teruskan hidup. ingat, Allah Maha Adil. dekatkan diri ngan Allah, mgkin kite terleka dgn dunia jd Allah turunkan ujian supya kite kembali dekat denganNya. in syaa Allah, tiada duka yg abadi kak LM. sme2 kite doakan kak LM kuat tok lalui ujian ni.

          buat hanez, jgn bercakap perkara yg boleh mnjatuhkan maruah sendiri. ingatlah kedua ibu bapa awk. diam lebih baik. moga Allah bukakn hati awk utk bertaubat dan kembali pdNya. hidup di dunia ni x kekal, ingt akhirat n pembalasan di sana nt.

          same2 kite jadikn ni pengajaran :)

          0

          0
        • kek dahnye says:

          sokong 10000%

          0

          0
        • Mini Cooper says:

          Si lelaki tu masih berkahwin dan punya anak 2 berlagak macam bujang. Dia tak malu ke bila tengok pic sendiri berpelukan dengan perempuan lain???Lebih teruk bila anak pulak lihat pic tersebut.

          0

          0
        • gigi besi says:

          sokong 1000% Hanez Suraya harus di saman malu serta Failkn permohonanan cerai juga tuntutan Hak2 LIYANA MANAN !! Allah bersama mu LIYANA MANAN !!!

          0

          0
    • Ritu vs Aya says:

      Masya Allah.. Nauzubillah.. Berkenalan bulan Disember dah macam ni gayanya padahal skrg baru Mac. To Hanez, We Love Liyana Hanan! Liyana Hanan, kami sentiasa di belakang anda. Insya Allah, Allah akan tunjukkan hikmah di sebalik semua dugaan ni satu hari nnt.

      0

      0
    • vogue says:

      sebenarnya masalah ni sng je. boleh je settle. hanez minta maaf je la kat liyana. jgn ego sangat dik oi.. masalah yang besar ialah Hanez tu asyik pikir dia betul dan dia berada di pihak benar … tak semestinya awak betul sentiasa..kalau awak minta maaf maybe haters boleh berkurangan.. ikut awak la kalau nak hidup dengan haters yang ramai ni.. ingat keluarga ye .. saya percaya keluarga awak mesti tak sokong apa yang awak dah buat.

      0

      0
      • L says:

        saya sokong …minta maaf awk yg rampas suami org. jngan menipu lg

        0

        0
      • azra says:

        Btul tu …sama cam yang sakinah buat. mohon maaf dan merendah diri. xasalah pun..akhirnya org pun dh senyap ttg isu tu. aman bahagia kita tgk rumah tangga diorg. klu ader pun masalah dalaman famili diorg biar ant diorg yang settlekan. kita doakan yang terbaik utk mereka…

        0

        0
    • Anonymous says:

      kenapa HS kena hentam teruk, padahal ramai lagi artis yg berperangai sundal seperti Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Zizie Ezette, Memey, Watie Elite,Waheeda tu lagi bitch gunakan agama lagi… dan ramai lagi la..bak kata kalau artis betina jer semualah bole dikatakan sundal..ala HS jangan bimbang lah..rakyat Malaysia ni cepat lupa..nanti dah kawin letak la dlm ig gambar family tunjukkan kebahagian..lepas itu nanti peminat vongok tu akan puji la pulak..goreng ikan untuk suami pun ..oh sweetnya..semua mcm vavi..sekarang buat elek2 jer

      0

      0
      • kamal says:

        Nie mesti kaki betina,atau perempuan y xde perasaan…shame on you

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ko pun sama mcm HS ye? hehehe

        0

        0
      • L says:

        saya sokong tp jng tkyah guna sundal, bitch etc. nama2 artis diatas dan byk lg….knp nk kene cari lelaki yg MASIH ade isteri…..cari le duda…..yg bgus lelaki single. tk yah cari yg kaya awk dh ade duit pun cari yg biasa je mcmsebagai contoh kerani, tukang kebun, driver tak malu pun kalau artis kawin lelaki mcm ni org lagi respect la. cuba pikir cerita Siti Khadijah dan nabi Muhammad s.a.w.

        0

        0
      • mambang air says:

        sbb artis2 yg ko sebut 2 xpernah kluarkan kenyataan bodo mcm hanez ni.. diorg syp je sbb diorg tau diorg slh..tp si hanez ni xnk mngaku salah..mmg smpai bila2 org benci si hanez ni….alaa..ntah2 goreng ikan pun xtau…ko xpyh nk menangkan dia sgt laaa…

        0

        0
      • Alam says:

        Anonymous dia yang mintak kene hentam teruk. org lain rampas laki org tau salah n senyap. pompuan ni dh lh rampas laki org, banyak mulut, xmengaku bersalah. tu psal kene hentam.

        0

        0
      • Anoymos La Konon! says:

        yerr nama2 tsebut suma kaki caras tapi mereka tak sebodoh sekuranghajar mcm Hamis Boya tue dah amik laki org suh isteri org lak minta mahap, bukan tahap sial tu ker? ko ni Hamis ek? orr loyer buruk thegeh2 muka kering tue??? haktuiii!

        0

        0
      • mmm says:

        yang lain2 tu tak de buat statement mencabar dan vongoks macam HS ni. and dengan laki si LM skali dia tarik buat PC.
        yang lain2 tu tak de memburukkan isteri not like this sundal and bapak ayam.

        0

        0
      • lin says:

        Anon 11.02pm.. ko ada nmpak tak artis2 yg ko sebut tu bangga berpelukan dgn laki org.. pegi pra hanimun.. buat pc siap bwk laki org.. org tak marah kalau kalu nk bercinta pon.. tp diam2 sudah la.. ni siap buat provoke kat org lain.. tu yg nmpak bangangnye..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kita quote sikit kata2 hanez ye “tunjukkan bukti” kalau tuduh yg lain2 tu sundal. senang2 kita ckp orang sundal. wlau pun hanez tu menggambarkan diri dia seperti itu melalui gambar2 yg di post ka fc ke ig ke tapi pada saya jangan lah kita pula menjadi sundal mdgn menyundalkan org lain.

        0

        0
        • cik piNgu says:

          aku syak ko ni adik beradik Hanez.. atau ko ni mmg perampas gak kot sb tu ko bela kan..

          kesian idup ko…

          0

          0
      • minah senget says:

        isunye sekrang nie ialah si HS ni terlalu over sangat… orang tu xbercerai lagi dah kate die duda..dah tu gedik nau dok upload gambar ngan bf die tu kat IG nak tunjuk kat orang betapa die bangga sebab berjaya rampas laki orang.. tak jaga hati dan perasaan org langsung… ape perasaan kamu (kalo kamu perempuanla) bila ade ppuan lain duk upload2 gmbr die bersama suami/anak2 kamu dgn bangga nya nak menunjuk tu bakal suami,bakal anak tiri..sdgkan kamu masih isteri dia yg sah..sakit ati x?Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Zizie Ezette, Memey, Watie Elite,Waheeda yg kamu sebutkan semua tu xde pun duk over mcm ppuan nie walaupun hakikatnye rampas laki org jgk

        0

        0
      • bengap hanes says:

        Anonymous , masalahnya yang lain tu dah sah becerai, tak de masalah kat situ.. Hanez ni..jantan keparat tu masih suami org..then dia yang beria-ia nak cabar..then dia terang2 keluarkn kenyataan jantan keparat tu duda.. ko tak faham ke..ke ko pun bodooohhh???.. ko boleh beza tak masalah apa kat sini yang ramai sgt benci kat dia??… eeiiii… geram pula aku dgn soalan ko ni.. ko ni bodohhh ke apa…

        0

        0
        • bodohpunyaanonymousMarch 6, 2014 says:

          CT x pernah ambik gambar berpeluk ngan DK ataupun gambar dengan anak tiri sebelum kawen.
          Wati Elite, Waheeda pun sama. Fasha Sandha cuma upload gambar dgn anak ND slps kawen ngan Jejai.
          Zizie Ezette pun x der gambar dgn anak2 tirinya sebelum kawen.
          Dulu yg dihentam teruk sma mcm Hanes ni, si Memey tu. Tp si Memey dgn NH x der pun buat PC utk tegakkan benang basah. Tu yg buatkan dorg dimaafkan.
          Tp Hanes & Mr R si jantan keparat tu melampau sgt smpi PC bagai hingga menghina Liyana.

          0

          0
      • cikmunge says:

        Saya menyokong statement anda… masih x boleh lupa time ND naik turun makhamah dgn perot memboyot pasal diceraikan gara2 suaminya ada skandal dgn FS..mula2 nafi last kahwin dah arini…. pastu kat IG FS byk support.. oo..ibu penyayang..pandai masak…. mcm shit jek… tgoklah x lama lg… HS ni pun dpt luck yg serupa mcm FS.. ish…x suka pompuan yg rampas laki orang….

        0

        0
      • HANTU RAYA says:

        YELAH. TAPI DIORANG TAK MENIPU MCM BETINA BITCH NI..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Liyana oh Liyana, kau da tau laki ko byk duit naper ko x usaha jaga dia, macam mana betina sundal tu bole rapat, sbb ko yg salah bagi peluang, penampilan ko x jaga, mkn minum laki ko mcm mana, tempat tido dia mcm mana, kalau semua da ok aku x rasa jantan mkn luar, byk jugak doa2 ko bole amalkan supaya laki ko x terlepas kat tgn bitch tu naper x buat…sekarang nasi da jadi bubur berendam airmata la ko Liyana hai…

      0

      0
      • l says:

        sy rasa liyana jaga laki dia dgn baik tp lelaki dia yg tak tahan tgk hanez. si laki tak sepatutnya cerai isteri walaupun isteri yg keluar rumah…Agama benarkan lelaki ade 4 isteri kenapa tak cuba cari jalan yg elok kena ingat juga perasaan anak2. bagi saya jalan terbaik bermadu sbb peceraian tidak di sukai oleh ALLAH. si suami perlu adil. isteri perlu bersabar.

        0

        0
      • Anonymous says:

        mcm mana tahan nak jaga laki kalau laki hari2 dah buat perangai dan mendera lagi tu..kalau kau sanggup ke duduk lagi tahan kena maki n hamun tiap hari..sabar pun ada had nya…liyana lebih cantik & dia pandai jaga aurat dia serta tak PLASTIK macam HANEZ tu. belum apa2 dah peluk mcm suami isteri pula kalah posing pengantin baru si Fizo n Mawar tu.. biar la laki dia terlepas kat bitch tu biar bitch tu yang rasa nanti mcm mana liyana rasa.. Liyana move on.. mr.r bukan lah suami yang terbaik dan biar dia jadi sejarah n pengajaran untuk semua… ada yang lebih baik untuk liyana nanti…

        0

        0
      • Alman says:

        Jangan nak salah kan Liyana tu Anonymous. lelaki kalau dh jumpa yg lain, hati dh kt pompuan lain mmg dia tak pandang langsung dh bini dia. lelaki melayu yg dah khawin ni pun suka test market. dh ada anak bini kt umah bajet mcm single lagi. nk pulak ada perempuan yang melayan. jadi shj. Bini dah sehabis baik dh ni melayan suami, jaga pakai, makan minum.. lelaki ni kadang2 tak bersyukur. Walau pun dulu dia penah cinta mati dgn wife dia, kalau dh ada gf lain sorry lah habis baik isteri dh xnmpk, kesalahan isteri dicari2. Saya dah tgk byk kejadian mcm ni. suami orang kalau nk mengayat awek akan memburukkan hal isteri kt gf dia. Nak “pancing” tolong lah dh byk bukti menunjukkan HS dgn Romie. saya mcm tak percaya masih ada yg menyalahkan Liyana. Mmg betul suami boleh khawin 4. tpi inikah cara nk bermadu? pergi bercuti dgn teman wanita tanpa pengetahuan isteri. hancurkanhati isteri, menengking, memaki isteri.. Kalau betul dia jujur dia tak perlu buat semua ni. HS ni pulak 1 hal, belum jadi milik kau sepenuh nya dah kecoh sana sini..kita tengok balik statement HS ni tau dah dia ni mmg kaki putar belit. Lagi menampak kn yang diaorg ni salah bila si suami menyokong GF dari berada di sisi isteri untuk menenangkan isteri yang tgh frust ni. mmg tak respect langsung lelaki mcm ni. Lupa daratan.. Xpyh lah nk backup si HS n si Romie tu pastu nk ckp liyana xpndai jaga laki. Layan suami macam raja pn kalau suami tu dah jahat, jahat juga!

        0

        0
    • kawan mak jemah says:

      kalau perasan lah…peguam dia adalah sekongkol dengan dia…lihat lah mak jemah…perempuan yang berambut pendek tuh lah kawan a.k.a lawyer sharie dia…aduuuss~

      0

      0
    • Mokcu says:

      Aku setuju dgn semua komen2 kt sini!!!!!! God job kpd mereka yg maki #pompan muka gerutu peha besar perampas setan musibat taik babi anjing 1 malaysia dah maki kau

      0

      0
    • takpe says:

      hmm mula2 sy oke je nk like page ni.. tp bile tgk cara admin post status2 kt situ bt hati ni tawar dan terus unlike.
      sbb tgk admin mcm over-excited bkk aib org. mmg la x salah nk sokong kak LM tu..tapi ntahla.. rase mcm bkn itu caranya..byk lg cara lain.. ingat kak..hari ni kite bukak aib2 org, kite jaja aib org.. tp smpi satu masa jgn smpi Allah bkk aib akk dan keluarga akk plk sdh la ye? hidup umpama roda. kdg kita di atas, kdg kita di bawah.
      mgkn akk blh fkirkan cara lain utk bantu kak LM. selain kata-kata riak taksub akk di page tersebut.

      wallahualam.

      0

      0
    • Anonymous says:

      pix sambut bday romie.. hancur luluhnya hati sye tgk gmbr ni kalo suami sye duk peluk pempuan yg haram bg nya cmtu… siannye kt anak2, dpt perangai bapak yg memalukan mcm ni.. sedih!! tp LM mungkin dah tegar.. sbb dah lama mkn hati… all the best LM.. kami semua bersamamu!!

      0

      0
    • aaRa says:

      drpd dulu, mmg mnyampah dgn si hanez ni..mmg x suka dia drpd sebelum dia laku atau dh selepas buat pembedahan muka tu..udah la buruk, perangai pon buruk!!

      dasar andartu sangap jantan…

      0

      0
    • Olga says:

      http://apps.gua.com.my/starchat/ MALAM NI KITA BAHAN HANEZ SUNDALAN CUKUP2

      0

      0
  2. Baby AA says:

    ada sesiapa yg sudi nak beri khidmat guaman secara percuma kepada Liyana..biar saman si suami buaya tu.

    0

    0
  3. Emma says:

    Nampak kegatalan & kemiangan Betina dan Jantan. Sumpah korg terutama Hanez Suraya hidup takkan pernah aman. Rezeki korang akan ditarik balik. Orang yg teraniya selalu Allah akan lindungi.. Moga Liyana tabah.. Tabah dermi anak2..

    0

    0
  4. xoxo says:

    kantoi sudehhhh… (T.T ) ( T.T)

    0

    0
  5. endo says:

    tak malunya perempuan ni. jalan bercuti dgn laki org, anak org, pakai cam gitu dan amik gambar peluk2…

    keep on demand mintak maaf dari liyana manan yer hanez. Orang STOP beli Aura White sebab kau pulak nanti. Dah salah tu, diam la. Tak yah bising. Makin terserlah kebodohan, kurang prihati terhadap perasaan orang dan kemurahan diri. Tak pyh pura2 terima kasih dgn komen orang k.

    0

    0
  6. pelangi says:

    hanez, semua tahu disini apa yg terjadi. knp nk keruhkan lagi? mmg semua terjadi surat takdir. mmg qada’ n qadar hubungan Mr. R n liyana smpai disini shj. bukan jodoh mereka. tapi sedar kah awk hanez, takn goyang pokok kalau agin x bertiub? hanez, awak sakitkan hati ibu kpd 2 org anak. awk tak tahu sakit melahirkan ank hanez, hilang nyawa hanez.. awk tahu mcm mna sakit nk melahirkan ank awk mr. R? bertarung nyawa.. ni balasan awk pd isteri awk Mr. R? yg sah di buang yg haram di sanjung..

    betul org ckp, kalau dah x cinta tak nmpk manisnya. sedih dgn kelakuan Mr. R membela hanez pi press conference lg backup hanez x berslh? adakah liyana berslh? awk berslh Mr. R. awk lupa diri bila mewah. lupa isteri. malaikat pernah berkata, sesiapa yg mahu berkhawin lain dan menceraikan isteri pertama maka, dia menolak bidadari pilihan nabi2 buatnya. isteri yg pertama adalah pilihan para malaikat utk awk Mr. R.

    hanez, jgn riak bila berckp. jgn tegakan benang yg basah. ckup lah liyana terseksa. nak ambik suaminya tgu semua selesai jgn canang 1 dunia. kak liyana, sbr lah.. Allah bersama akk, doa sy bersama akk, anak2 bersama akk. hebatnya awk liyana, Allah uji sebegini rupa, tabah sungguh awk terima..

    kita manusia x lari dr silap, tp silap yg kita pilih sndri. ckuplah menghina hanez, jodoh mereka. kita bukan mulia nak hukum manusia.. buat berat dosa kita. takpe, biar Allah balas segalanya. itu qada’ dan qadar.

    0

    0
  7. mimi says:

    EHH ..TU BUKAN PEGUAM HAMIS SUKAYAP KE..PATUT LA BACK UP SI SUNDAL TU..DIA PUN SAMA SUBAHAT…NO WONDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  8. hanez suraya says:

    helooooooo abang ferrari main sedap sangat okehhh… mcm mana nak kasi tinggal?? dah tu asik laaa nak dok celah kangkang anez nih.. rimas!! tapi apakan daya anez suka kene maki berbakul2… ayoh makilah lagi mak bapak anez pun tak kesah anez menyundal.. dorang kata okeh jerzzzzz ahahahaha

    0

    0
    • KELOLO says:

      anis kata pesan kat twitter jangan la maki bapak mak dia. jaga perasaan diorang.. phuihhhhh…. kalau tak maki.. macam mana nak bagi anis sedih kan? lagipun dia mana reti jaga hati orang.. so kita tiau mak bapak dia cukup2 la..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mati ler.. hihi

      0

      0
  9. erm says:

    errkk berpeluk macam laki bini.. lagi2 yg baju hitam tuu..

    0

    0
  10. Alahai says:

    dh 8 ribu lhb like…tdi tk smpi setengah jam tgk..bru 1 ribu like…ni lah penangan namanya

    0

    0
  11. der says:

    drama bulan ini… hehe… ramai penonton….

    0

    0
  12. peri says:

    Lerrr lawyer sundel ni pun sama ikut cuti2 cinta kat bangkok ye. Mesti suami org si romen tu tido sebilik dgn bapok baju hitam tu kan. Tak dosa katenyerr bercuti bersama suami org sebab kawan2 dgn Adik ikut sekali gitewww kekdahnyer

    0

    0
  13. Shah says:

    sedap.. dapat batang bersalut duit, hanez suraya kannnnn

    0

    0
    • Anonymous says:

      Alah salut emas bini punya harta.

      Da enjoy enjoy kat bangkok
      Bayar bil sana bill sini. Balek tengok muka bini mengamok.

      Janran keparat. More artis should shoot this betina.

      Baru padan muka

      0

      0
  14. kaki sondol says:

    berpelok tak habis habis

    0

    0
  15. rika says:

    Oh. Yang peguam dia tu ada sekali masa kat Bangkok eh.
    Boleh percaya ke kredibiliti tu kalau dia kawan dia juga saksi dia juga peguam?
    Boleh ye?

    Hanez, sebenarnya benda yang dah lepas takde apa sangat. Apa yang penting adalah apa berlaku lepas ni. Keep yourself down and stay humble. Just admit you are/were wrong and move on. The more you defend yourself the more it hurts :)

    I doa yang terbaik untuk you dunia dan akhirat, hanez :)

    0

    0
  16. miss says:

    lawyer pon kawan dia….. padan la, nt klu naik court bleh tnjuk bukti lawyer pon pergi siam sekali, ( boleh tunjuk kredibiliti lawyer kennn ) wahhhh…. kenal x smpai lagi 3 blan peluk kemain rapat lagi…. jangan bajet suci sangat kalau ye pon rumah tangga diorang bermasalah, kasi settle dlu, nafkah anak2 tu penting….. jangan bagi perempuan hati kering ni kikis, ya allah hanez ooiii, ak kalau orang keji sampai tahap ni, ak menangis meraung dah kot, kau dengan muka x malunyaaaaaaaaaaa boleh buat pc bagai

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Mampos kau Hanez. Dah lah gitu pakai short bukan shoety lagi…
    Da mcm seluar dalam. Kau nak pikat siapa kalau bukan Romie,

    Mana Romie balek tak mengamok asek tengok Liyana bertutop rapat. Asek cari pasal
    nak mengamok marah2 dengan LM. Da tengok puteh melepak itu pun pasal minum Aura White,

    Kalau tidak pun berkeladakkkkk yang si jantan pun mcm da confirm Duda…sialan

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Lawyer pyn sana2 sekongkol patutlah ok and boleh pelok.

    Pelok2 bukan muhrin berdosa apa lagi maseh laki orang hoooi….betina

    Kau pandai ke bodoh tak cek pasangan kau ada bini……lawyer kau lawyer buruk sudah

    Tolonglah Seniman ke Finas ke karyawN ke masok campor gam si hanez suraya

    0

    0
  19. rombau2013@yahoo.com says:

    kesian mak bapak n family yg sokong anak cam ni..

    0

    0
  20. puan yatie says:

    baik betina baik jantan tu…dedua setan gondol..haramjadah
    betina ni kalau jumpa depan2 sure aku ludah ssiap berkahak lg

    0

    0
  21. Anonymous says:

    bodo punya pejabat agama. dah terang2 mcm ni menganiaya seorang wanita dan ibu pun masih tak boleh amik tindakan lg ke???????????????????
    yang remaja2 wat maksiat bukan main lg sibuk, yang mcm ni punya maksiat kenapa kecut telor pejabat agama?????????????

    0

    0
  22. Mimi says:

    Selama ni baca je komen kat bn nie….mcm mnala prasan akak LM slama nie pndam sme nie….sy rase akak nak settle down bnda ni senyap2….tp sikit demi sikit akak dicabar…..be strong akak……mgkn Allah nk bg jodoh terbaik….hanya doa yg dpt sy beri….ramai di luar sana yg berdoa untuk akak…youre not alone…Allah s.wt sentiasa berada disisi akak….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    tgok gambar dia dalam oh artis kulis tak licin pun.. mengerutu.. cover ngn makeup pun buruk lg.. kalo pompuan yang betul2 cantik tak jalang mcm ni… sbb ramai jantan gila… huhuhuhu

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Siang hari mcam pelesit yang orang nampak,

    Malam harii di Bangkok lagi kalau da tengok butterfly dancers or pole dancers jadikupu2 lah HS steam kodok punyaaaaaaa.

    Besok Aura White mesti pecat……padan muka. Tujam dah tak ada duit da tak boleh
    Buat hiidung kulit makin gelaplah. Aku baru nak berminat kau Hanez. Asal boleh aja
    Tangan masok sana madok sini.jantan tak sedar diri
    I change my mind. Ini bukan hukum..tapi kenyataan!serves you right!

    0

    0
  25. Mat K says:

    Rakyat Malaysia, memang banyak masa create pages macamtu. Tanda protes? Protes sekejap je le tu.

    0

    0
    • NANA says:

      MAT K mungkin x pernah @ xde org yg rapat dgn MAT K yg kena hadap benda cam ni…..walaupon support jap je tp benda bleh bg semangat untuk teruskan idup. cuba kalo satu hari nnt hg sakit masuk hospital…walaupon kwn2 just col tanya kabar pon hg dh happy. lain kali berfikir selari dgn hati manusia bkn hati batu.

      0

      0
    • Jangan cabar mencabar lagi, ………

      0

      0
  26. Anonymous says:

    wahai hanes, contohilah betina sundal lain.. mcm ct nurhaliza, fasha sanda, memey suhaiza, zarema zainal yang hanya diammmmmmmm je bila timbul isu… bukan mcm ko dah terang ko jalang lagi ko suluh kejalangan ko tu… mak bapak ko ni kafir laknat ke????

    0

    0
    • Bumbum says:

      Ya ampunnn bahasa kau!

      0

      0
      • L says:

        bahasa 2 biar le elok sikit kalau nak kritik pun.

        0

        0
      • L says:

        bahasa 2 biar le elok sikit kalau nak kritik pun. betina n sundal tk yah guna la.bahasa mcm 2 keluarga terdekat bole guna bukan org yg tiada pertalian darah

        0

        0
    • Anonymous says:

      Aku pun nyampah gak ngan Hanez suraya ni…tapi agak2lah bile nak komen..apa hak kau nak mengkafirkan orang..berat sgt tuduhan ko tu..

      0

      0
  27. hana says:

    Sepandai-pandai tupai melompat akirnya jatuh ke tanah juga. #Karma

    0

    0
  28. rika says:

    I menyampah lah dekat instagram tu si jiliyana the lawyer friend tu and hanez safira the sister mention ‘against cyber bully’ bagai. Mesti diorang maksudkan komen hatred semua tu as a cyber bully. Maybe. So, yang you ingat you create zafira_adam dan malukan perempuan bertudung semua tu bukan cyber bully ke apa?

    Kalau you rasa by attacking other people will make other people cool down, you silap. You both patutnya advise Hanez to be more responsible with the damage done. How come Hanez sebagai orang yang memalukan Liyana in the first place claim an apologize from the real victim pula.

    Tolonglah sedarkan Hanez tu. Hanez mungkin tak sebijak mana. But both of you are — a lawyer and a banker kan.

    0

    0
  29. Benci I says:

    hanez suraya…betina sundal….

    0

    0
  30. kak adib says:

    sila lawati blog akak http://adibahashak.blogspot.com untuk mengetahui implikasi undang undang sekiranya saman nak diteruskan terhadap liyana manan

    0

    0
  31. emi says:

    lepas like page liyana manan jom kita like pulak butik si artis baru ni http://www.facebook.com/stylobutik

    0

    0
  32. Labi labi says:

    Pasal instagram Hanez suraya dh xleh bukak tgk..baru nk sambung tgk ngn baca maki hamun rakyat Malaysia kt dia..dh private lak ig dia..huhu takut ler tuuuu…

    0

    0
  33. Eyanti says:

    Bini cantik, betudung lagi, betina sundal tayang pantat kat tengah alam ni jugak dia pilih, Nampak sangat jantan jahil. Si betina ni pulak, gusi senget tu jugak yang digilakan, duit punya pasal kan?

    0

    0
  34. zed says:

    Dia kata, lyana manan memalukan dia n family dia. But, i think, perbuatan n gambar hanez ni lebih memalukan family sendiri

    0

    0
    • Anonymous says:

      biar gambar berbicara siapa yang buka aib siapa…budak 5 tahun pun tau jawapan dia…

      0

      0
  35. Anonymous says:

    malaysia ku yang bodoh… negara islam tapi hak wanita ditindas……………………… lalala

    mana hukum hudud… kalao penzina mcm ni kena rejam batu kan…. padan muka..

    0

    0
  36. apa ni uolss..i tak bersalah. LM yg kena mintak maaf..takmo la macam ni..byr lg bil i nak bayar ni..bil air pon dah tertunggak lama..sapa lg boleh tlg byrkan selain Mr.R???

    0

    0
  37. cik lang senior anis hanturaya says:

    Aki rasa ni taktik dia nak menang ABPBH 2014.

    0

    0
  38. pink girl says:

    Tengok muka lelaki tu pun aku x de selera.
    Ni ke yg jadi rebutan? Cian.

    0

    0
  39. betterlight says:

    ugly legs!!

    0

    0
  40. Comel says:

    Hebatz: Facebook Kami Sokong Liyana Manan dah cecah 6 ribu ke 20 ribu dlm masa sejam….

    0

    0
  41. Anonymous says:

    xpyhlah nk ckp nk jga hbungan,yg ang pgang tngan dan brpluk ngan suami org tu pe cite..nilh org ckp ludah ke lngit kna btang hdung sndri..puuuiiii..btina dah trdesak..xprcya tnggulh blasan drpda allah.amalkn sllu aniaya wnita yg xbrslah..lmbt laun org akn rmpas hak ang blik.

    0

    0
  42. Rakyat Jelata says:

    Buatlah akaun facebook bagai,
    Bukannya boleh pengaruhi keputusan mahkamah pon,
    Kalau siapa yang kenal Mr R ni, memang dah lama dia berskandal pon,
    HS ni bukan orang pertama.
    Kes tuntutan cerai ni pon kali kedua.
    Mr R tu lupa daratan, biarlah yang penting lepas cerai jgn lupa bg nafkah pada anak-anak.
    Untuk makluman semua, ada enakmen undang-undang untuk bapa (yang bercerai) supaya luangkan masa (ikut jam) untuk anak-anak.
    Mohon sahaja mahkamah untuk laksanakan kalau dia nak bercerai.

    Kalau isu begini diperbesarkan dan diapi-apikan masyarakat,
    Puan Liyana akan makin tertekan.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Alahai kjap je citer ni pas tu diam trus mcm kes ashraf ngan bini dia……alahai rkyat..yoyo ar korg ni..kjap korang pang pong pang….

    0

    0
  44. DikNon says:

    yucks!tak malu punya perempuan!!iQ rendah!!!!haih…

    0

    0
  45. tok kadi says:

    HS dah terleka demi nafsu dan syaiton !!!!!

    0

    0
  46. mukalicin says:

    dh 21k lbh dh…
    PROPA 1 – Dlm #Meletop kata kenal jantan tu da 8 bln, tp
    td msa sidang akhbar kata baru knal 3 bln.

    PROPA 2 – kata kenal bru 3 bln (Disember 2013) , tp
    knapa gmbar ko berpeluk dgn jantan tu da keluar seawal
    bln September 2013?
    PROPA 3 – dlm Melodi kata gi thailand hanya dgn adik n
    kwn2,ber ia menafikan sekeras kerasnya jantan tu x ikut.
    Sekali dlm sidang akhbar td ko ckp jantan tu ikut skali tp
    semua hanya atas urusan bisnes.
    PROPA 4 – da ckp gi atas urusan bisnes dengan jantan tu,
    skali gmbar berpeluk cium terkeluar. Urusan bisnes ke
    kalau gmbar mcm tu da keluar internet. Ke ko da wat
    ‘bisnes’ lain dkt sna dgn jantan tu?
    Sorry la. Ko wat sidang media pn x de gunanya. Lg nmpak
    kebodohan ko nak menipu. Ko mmg prempuan murahan!
    X de maruah. Malukan keluarga. Ko dgn jantan tu x kn
    bhagia pn kalau kawin. Sbb 1 Malaysia da sumpah
    seranah ko. *copy paste

    0

    0
  47. mr.right says:

    sundal,bodoh pnya btina yg brnma hanez suraya

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Awie rafael bc mst ckp…beter hanex amek ak dari amek secondhand ni..

    0

    0
  49. Cheeta says:

    Makin jd menyampah lak tgk die ni…mcm xde laki lain, yela pdg laki kaya lak en…tu yg mcm desperate ambik hak org…ckp pon pusing2 konon nk bersihkan nama ingat org sume bodo mcm die ke…ade hati nk suruh org mintak maaf,dasar x tau malu… Tp Allah da janji laki yg baik utk ppuan yg baik…mcm tu gak sebaliknye,so maybe ssuai la 2 2 ni,minah ni pon bkn bek sgt..cane berlako dlm drama jd jahat mcm tu la die kat luar…

    0

    0
  50. juzz_meen says:

    Mr.R klu awk ckp istri tabur ftnah pd hanez yg nth pe2 ni pon xgne rsenye..dh trang lg brsuluh pe yg awk buat ni slh…wlupon awk ke sne b’ramai2…xtdo sbilik tp gmbr2 ni pon dh mnunjukan sjauh mne hbngn koorg b’2…dh khwn ke b’plok smpi mcm tu? Yg ptot dplok istri awk..bkn si hanez ni…yg si hanez ni nk mnang jgk…diam lh lg bgs…awk nk bplok sakan pon awk pnye psl tp sdar x yg awk plok tu suami org?..awk ni seloh2 mncbr istri die…awk sdar x?awk ckp xtkot hkum karma? Sklh mne dlu?kte ni org islam prcye pd qada n qadar Allah..dsyat tol kntrovesi awk ye..die der mslh rmh tngge awk lak yg nk jd tkang roboh kn ye?

    0

    0
  51. ChE Sue says:

    Remuknya hati seorg isteri tgk pics suaminya berpelukan dgn wanita lain (wanita ke?) Ok. katekanlah ape yg HS ckp betul kononnya die bru kenal bulan Dis 2013…. Kronology tukar jantan 1) Awie R tukar 2) mamat tp pantai yg kononnya kawan besa tp ley pengang2 (Sept 2013) tukar 3)Romieo (Dis 2013) = hurmm…kalo dlm masa beberapa bulan boleh tukar 2 jantan kira miang la tue kan???

    0

    0
  52. bulu says:

    aku syak hanez suraya ni ada masalah kat kepala otak dia ni. sel2 otak tak berhubung ke apa. kalau dia senyap je tak cabar2 (mintak bukti bercinta ngan laki org, kenapa isteri boifren saya tak serang je, amik gambar dgn anak isteri boifren) segala, takde masalah sampai jadi macam ni. nak buat mcm ni kena pandai la sikit mcm siti nurhaliza ke fasha sandha ke waheeda ke. gelabah tetek cabar2 belagak tak takut karma suruh mintak maaf segala buat pandai sangat ha hambik la kau. mendapat. kalau buat senyap tunggu boifren kau cerai dulu baru la kau hebohkan 1malaysia kau nak kawin kan senang. takde la org benci meluat kat kau sampai buat facebook forum korek aktiviti kau siap kaitkan dgn awi kalau aku kaya yg dah berkurun tu. dahtu buat pc suruh bini boipren kau mintak maaf tak takut karma apa kejadah la kebangangan kau sampai tahap super saiya? duduk senyap jela. si romie ni pun la hai perosak. rumah tangga ketua dia suami. mcm mana la isteri kau nak tutup aib kau kalau kau sendiri hanyut menadah telor kecut kat pompuan lain membuka aib sendiri. satu lagi manusia perosak sel otak takde langsung bercantum. yg kita ni komen beribu ayat musibat buat facebook akaun hentam hanez suraya segala durjana sekalipun bukan dapat ubah pape. dosa balik kat kita termasuk aku. hampeh betoi..

    0

    0
  53. mentari bersinar says:

    x slh nak khwn ke apa..selagi lelaki tu berkemampuan..sbb lelalki ni wlu dilarang mcm mn sekali pn dia kan bkhwn jg…cm jgn le tnjuk sgt pd public kelakuan yg x senonoh korang tu..jglah hati LM dan fmly mertua..fmly MR mgkin suka kot ank dia tnjuk kemesraan bagai dgn HS di khalayak…muhasabah diri

    0

    0
  54. megan says:

    Hoi! betina tak sedar diri..amik pic dekat2 mcmtu mesti dah tu kan..lelaki kalau masih nak berfoya-foya jgn la kawen…kesian kat anak bini..lau dah ada anak tu x yah la rasa diri tu masih bujang lagi…tak suka tgok pompuan gatal ni

    0

    0
  55. aeyfa@ says:

    kadang2 sesuatu yg kita nmpk btol tpi x psti kesahihannya.. x boleh nk mghukum sesuka hati..btol atau tidak hanya Allah yg mengetahui.. tpi doakan yg trbaik smua pihak… baik hanez dan juga liyana..

    0

    0
    • Sunflower says:

      pernah x korang baca artikel ‘suami curang lebih cepat mati’ dan ‘lelaki curang miliki IQ redah’? kahkahkah

      0

      0
  56. kerol says:

    x layak si suami tu nk join perkasa ke perkosa ke..nak memperjuangkan rakyatlah bangsalah tp diri sendiri tu terhuyung hayang pendirian agamanya, keluarga letak tepi, betina bukan mahram kau sanjung tinggi…betulkan diri tu….

    0

    0
  57. kebabom says:

    aku benci tgk hamis suraya ni ngan muka palsu plastik dy yg konon2 baik tuh! e! ak rase siat2 kulit muka dy tu bg nmpk muka sebenar dy bkn la mcm yg dipertontonkan kt kite sume. lg2 bila tgk pic dy yg tgh sedap bersosial siap pegang botol arak lg dgn skirt pendek tahap mcm bitch! hameeek! kalau dulu si Awi yg teruk tp dh berubah, tp hamis ni lg2 la teruknye. ko bangga minom kencing setan kan pompuan! rampas laki org lg. nk je ak tonyoh cili kt ‘bebunga’ ko yg gatal nk mmpus tuh!

    0

    0
  58. Siti Nurhaliza says:

    Hanez, kita buddy. You kwn je dengan I meh.

    0

    0
  59. Teruna kecewa says:

    bangsat r…jntn ni pon sme gak kebulur betina lain…jntn cmni gi mam cpt elok skit..bt kecik hati pompuan je…betina ngn jntan sme je prngai…elok r.

    0

    0
  60. orang prihatin says:

    Jodoh & maut itu ketentuan tuhan. kita sebagai manusia, hanya mampu merancang sahaja. Pernah ada 1 episod dlm melodi yg bertanyakan hal ini kpd hanez suraya. dan, HS pernah reply bf dia bukan suami org. siap suruh tunjuk bukti.. ni buat2 x tau ke hape.. Then, keluar statement dlm paper, HS ckp bf dia ni duda anak dua… defuq!! please la, jangan buat statement mcm tuh. dah tau awak public figure, jaga2 sket ayat. isteri bf dia punye la x nak cetuskan kontroversi, dia boleh ckp mcm tu. X baik cik hanez suraya buat orang mcm tu. Tu dah jadi kes menganiaya org. Saya ras anda tau doa org yg teraniaya ni selalunya dimakbulkn tuhan… the better way is, diam je la.. k0k ye pun x sabor nak kawen, jgn gelojoh sgt.. Lagi satu mr.R tu pn sama naik. kau boleh ckp isteri kau fitnah GF kau. defuq!.. mmg menggelatat sungguh.. sekian, terima kasih.

    0

    0
  61. me says:

    bkn ke pompan rmbut pndek tue PEGUAM DIE!!! PEGUAM KE TUKANG COVER LINE!!! HAREEEEEE TOL… SEMUA DUSTA!

    0

    0
  62. Mrs R says:

    Hanez Soraya pon berkata2 “Saya bukan bodoh, saya bukan bodoh, saya bukan bodoh..Mr R dayus Mr R dayus Mr R dayus!! hahahhahah.. tgh bygkan pompuan ni meroyan.. hahahhahaha..

    0

    0
  63. geng kak nis says:

    Omaigod aku lg suka baca komen and aku conclude kan ada benda tuhan baya cash kot.hahahha. geng kami semua throw away aurawhite tanda protes. Geng keknis rasa ramei yg buat mcm tu. And aku pasan lelaki pu ada gak maki dorg bedua ni ish3, cuma satu je la, tak payah
    A tayang2 sgt gambar si bapak budak tu. Kesian nasib anak dia kat skolah org kompem menganjing. Untuk kak LM, stay strong, 1 mesia doakan u. Doa org teraniaya insya allah di makbulkan. Semoga u jadi duta aurawhite

    0

    0
  64. huhu... says:

    Asal aku nampak bontot si Hanez pd gambar kedua tu macam da jatuh?

    0

    0
  65. anil says:

    saya tak takut pada KARMA……begitulah tadi sidang media yg telah diadakan oleh artis popular dan glamor HS dan kekasihnya….sekian sahaja saya melaporkan dari…..kita kembali semula ke tv6 untuk berita seterusnya…..ayat berani mati tu wowooooooo!!!!! berani buat berani tanggung…memang sesuai sangat dia orang ni… perangai pun sama …liyana jangan bersedih dan sabar… ALLAH maha adil mungkin anda akan dipertemukan dengan lelaki yang lebih baik dan beriman….kalau dah pakai rantai dan seluar pendek,berkepit dengan perempuan bukan mahram…nilailah sendiri….dah tahu orangnya macam mana …..ASTAGHFIRULLAHALAZIM ala kasim!!!!!!……..

    0

    0
  66. Kemek Suhaiza says:

    jom pakat2 uolllssss kita bikin panazzzssss sampai dorang nih break up baru gempak jadi retis perampassss

    0

    0
  67. Lala says:

    hmmmm.. nasihat aku kepada si Hanez, adalah lebih baik kalau kau hilangkan diri buat sementara waktu, takpun kau bersara je lah.. ni bukti pun dah cukup yang kau bersalah, sudah2 la buat statement/pc yang menghancurkan diri sendiri.. lagi banyak kau bercakap, lagi teruk kau kena caci maki.. orang makin tak suka sebab dari awal kau menipu/cakap putar belit.. dah terang-terangan benda yang kau buat tu salah, dah la tu.. jangan buat benda yang boleh memburukkan lagi keadaan..

    Hanez, ni terpulanglah kalau kau nak terima ke tidak ye, untuk ke seribu kalinya aku nak cakap, next time, please think for whatever action you are about to spin.. you’ve definitely done/made a very bad things/choices here, a tad too late for a damage controls.. good luck la ye Hanez!!

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Assalamualaikum semua,saya percaya semua yang baca page ni beragama Islam.Kita sebagai org luar yang tidak ada kaitan dengan masalah ini jgnla mudah buruk sangka pada orang.Kita hanya tau dari ape yang kita baca,yang paling tepat tahu hanya Allah SWT. Gunalah bahasa yang baik-baik dlm memberi nasihat,jgn paksa org untuk terima nasihat kita kerana diri sendiri belum tentu mampu terima nasihat org lain.

    Buatlah baik sesama manusia kerana satu2nya dosa yang Allah SWT x bole ampunkan ialah dosa sesama manusia.Jangan sampai diri sendiri berdosa dengan andaian/fitnah yg bukan2 sudahla.. Bahasa melambangkan bangsa..

    Kpd LM : sabar..dapatkan bukti yg sahih,cari jalan yg terbaik utk selamatkan rumah tangga Puan,kadang2 suami terlepas dari kasih sayang kita kerana kesilapan diri sendiri jugak.Perbaiki diri,banyakkan berdoa,pujuk hati utk terima suami seadanya,(jgnla terus fikir cerai ye,Allah pun tak suka) banyakkan berdoa,semoga Allah merahmati kamu dunia akhirat,amin :)

    Kpd HS : Ingatlah,apabila kamu berbohong,maka kamu akan terus berbohong,Jujur,jika hanez pasti berada di pihak yg benar maka perjuangkan hak anda.Jangan takut,ambil dugaan yg Allah bagi ni sebagai penguat semangat utk terus hidup.Dugaan mematangkan kita,kadang2 Allah bagi kita dugaan supaya kita dekat dgn dia,walaupun da dekat,tapi Allah nak dekattttt lagi. :)

    0

    0
  69. Toya Mat Amin says:

    bermadu je la .. hukum pun x larang… hehew

    0

    0
  70. Wan Z says:

    satu perkara paling bodoh seorang perempuan buat ialah menyalahkan perempuan yg lain didalam kemelut 3 segi. and MAN gets away with it. Dan perempuan2 lain akan menyokong menyalahkan perempuan tersebut. Kalau dah lelaki tu dah selalu macam tu….you still want to blame another woman. Use your heads, all the stupid women. The MAN is enjoying it cos not many will blame him!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hello..org perempuan marah kat org perempuan sendiri pasal org perempuan selalunya baik dr org lelaki..tp dlm ramai2 perempuan ada gak yg nak nak digelar betina..org lelaki ni, baik camana pun tetap ada jahatnya..jantan mcm ni tetap org boleh pikir dia ni jenis mcmana..

      0

      0
  71. selipar bunge says:

    ape punye keji perangai jatuhkan maruah sendiri je pastu perasan cam tak bersalah.
    booooo la ko hanez ngat orang minat agaknye
    artis sendu…kesiaannnn…

    0

    0
  72. hanez says:

    just doa kn supaya liyana manan tabah+cekal hadap musibah ni. IN SHA ALLAH , ALLAH akn kasi laki yg LEBIH BAIK akhlak, bertanggungjwb, setia, dan syg kpd liyana manan.. semua benda allah buat , ade hikmah! jgn bimbang ..

    kepada hanez suraya lak, bia la die. mungkin itu jodoh die. memang kene la , perempuan yg x baik dpt lelaki yg x baik .kan? opps.. hehe.

    0

    0
  73. HOMAI says:

    betul la diaorg da kenal lama ni buktinya dah g pulau redang sesama please la hanezz!! http://beautifulnara.com/dipeluk-mesra-adakah-jejaka-ini-kekasih-baru-hanez-suraya/

    0

    0
  74. hidden due to low comment rating says:

    just one thing aku nk cakap. masa lelaki dia nak up nk kaya mcm skrg ni sampai perompak hanez suraya ni mengendeng…. ada tak hanez suraya terpikir mana datang kesenangan dia… liyana lalui bersama dgn suami dia. skrg ni romie (nama pun cam indon) dah senang… org mcm hanez suraya ni baru terhegeh2 nk dekat. come on la romie. betina macam hanez suraya ni berlambak. sbb dia putih minum aurawhite ke kau terpikat. duit kau byk… kau pegi la make over isteri kau… jantan bodoh kena nasi kangkang betina sial aka hanez suraya huhuhu

    0

    0
  75. Anonymous says:

    tumpang lalu baca komen

    0

    0
  76. nia says:

    artis2 kt malaysia ni mmg murahan sgt ke..dri segi pakaian,x perlu kat la..walhal education x tggi mne pun..berlagakk je lbih…menyampah plak aku..

    0

    0
  77. Magdalena says:

    Aku nak tunggu apa lagi yang keluar dari mulut Hanez Su(ndal)raya ni. Setiap kali dia bersuara, ada aje lagi kebodohan terpampang. Keep it up Hanez. We wanna see how low you can go.

    0

    0
  78. peace no war7 says:

    Alahai.. xyahla korg kutuk beria si hanez ni. Bukan xpenah ada cite artis perampas.. mungkin bezanya bukan sesama retis.. korg pun bukan xbiasa x kutuk retis bila buat hal.. ada kes rampas suami org la..pukul org la… pakai seksi gilos la.. mcm2 lg.. last2 korg ok je.siap puji lg. Then cakapla semua yg dh berlaku tu takdirla.. bila dh masing2 memaafkn msg2 korg pun tumpangla happy ckp dh suratan bagai.. kesimpulannya disini sy xmintak korg sokong retis2 yg buat hal ni sbb ada gak yg sy sdiri tak berkenan..cuma sy serabut tgk komen2 yg melampau dgn bahasa kesat semua.. for what.. korg puas hati ye.. apa yg korg dpt.. dosa kering je. Just pray for them n kita sdiri pun sebenarnya xtahu cerita yg betul100%.. so klu marah sekalipun cubala kontrol.. mengucap byk2 ye guys… doakan aje yg terbaik.itu lebih baik.. wallahualam.. just my 2 cents

    0

    0
  79. peace no war7 says:

    Sy rs xyahla korg kutuk beria si hanez ni. Bukan xpenah ada cite artis perampas.. mungkin bezanya bukan sesama retis.. korg pun bukan xbiasa kutuk retis bila buat hal.. ada kes rampas suami org la..pukul org la… pakai seksi gilos la.. mcm2 lg.. last2 korg ok je.siap puji lg. Then cakapla semua yg dh berlaku tu takdirla.. bila dh masing2 memaafkn msg2 korg pun tumpangla happy ckp dh suratan bagai.. kesimpulannya disini sy xmintak korg sokong retis2 yg buat hal ni sbb ada gak yg sy sdiri tak berkenan..cuma sy serabut tgk komen2 yg melampau dgn bahasa kesat semua.. for what.. korg puas hati ye.. apa yg korg dpt.. dosa kering je. Just pray for them n kita sdiri pun sebenarnya xtahu cerita yg betul100%.. so klu marah sekalipun cubala kontrol.. mengucap byk2 ye guys… doakan aje yg terbaik.itu lebih baik.. wallahualam.. just my 2 cents

    0

    0
  80. Awie says:

    Wow,seksi nya peha budak Hanez ni,.nak..nak..nak..tumpang juga mr R..kalau dah puas pas lak kat kita orang pulak ya……hehehe…DASAR BETINA SUNDAL..TAK TAU MALU… Mak bapak si hanez ni tak ada ke?Diam je, tak kan tak cakap apa2 tgk gambar anak betina dia macam tu kat Bangkok…

    0

    0
  81. Mat K says:

    Baca balik description pages tu.

    ROBBED.

    Bila suami LM kena rompak? Kena rampas. Kan? LOLOLOLOLO

    0

    0
  82. mak jemah says:

    Abg nara bwt kje mcm ni pon xbtol…mse awl2 kuar cter ni nmpk mcm abg nara ni xskong liyana manan..skang tgk mcm abg nara jd batu api..
    Mgkin btol tu slh hanez..crite yg snbr dorg je yg tau..liyana manan..klo nk cerai tu cerai jela…xperlu nk besarkn cerite mncari publisiti..klo suami ko da byk kli bwt cmni knapa bru skang ko nk heboh? Sbb gf die artis kn? Cube klo bkn artis..xdenye ko nk kecoh2..da byk kli da kes artis2 kuar mcm ni..las2 ble selesai xde pon korg amik pgajaran..mcm yg romie ckp rumah tgga die hncur bkn sbb hanez..liyana manan msti da tau lme yg suami die dgn hanez..hanez plak xtau yg romie masih ad istri..knapa bru skang ko kecoh liyana..nasi da jd bubur..ko bwt mcm ni pon bkn laki ko nk blik kt ko..knape dri awl2 lg ko xsekat hubgan dorg..
    Em..slu bile jd kes mcm ni slu org akn tuding jari pd pihak ketiga..cube la fikir blik knape boleh jd mcm ni..spatutnya ambol pgajaran n cube perbaiki hodup cdri dgn lbh baik…dri bwt cmni ape akn ko dpt..sokongan org rmi? Berapa lama akn berthan? Lme2 crite ni akn dlupakan jg..org pon xkn knl ko lg da..hanez plak ttp dgn keje nye..msih lg blh belakon, msih lg jd duta..tp ko..ape ko dpt lps sume ni..

    0

    0
  83. sunbreeze says:

    frankly speaking, she’s not even pretty..harap make up je lebih, without make up, sorry to say but gadis kampung yang tak make up lagi cantik uuu..duh!

    nak kecoh bagai pasal jantan tu, sesuai sangat la depa tu….dua2 macam berok tak sedar diri!!! lol!!!

    0

    0
  84. naseb serupa says:

    heppy sakan nampak… nie lah lelaki bila ada pompuan lain dah isteri kat umah lupa.. hati isteri sangat sakit bila nampak si suami berfoya foya dengan pompuan lain, berpeluk peluk dengan pompuan lain, hati isteri siapa nak jaga? sabar puan liyana berdoa banyak banyak demi kehidupan puan n anak anak … saya pun pena jua dapat suami begini tapi akhirnya saya mnta cerai kat dia.. anak saya yang jaga.. saya sendirian lagi dengan anak lagi baik dari suami ada di sisi bikin sakit hati, sakit otak, macam macam lah..

    0

    0
  85. moonshadow says:

    technically… in order to get a 2nd wife, you’d have to cheat on your first right?

    0

    0
    • Mat K says:

      wakaka, buat apa tipu walhal kau dah nak bercerai pun. bgtau je la. tak susah pun. hehe!

      0

      0
  86. benci hanez! says:

    betina garik! gatal n perampas!!! benci pompuan camni yg sangap, weiii haniez byk lg laki single kat luar lah, nape laki org gak ko nak. ko ni mata duitan gile!

    0

    0
  87. reen says:

    amboi..baru sebulan kenal dah peluk sakan mcmtu.

    apa2 saja komen u hanez, memang makan diri u sendiri..kalau u cakap dah lama kenal, org akan cop u perampas suami orang..kalau u ckp baru kenal, org akan kata u murah sbb baru kenal sebulan dah berpeluk sakan mcmtu.

    so dua2 pon memang menggambarkan pompuan jenis apa u ni..

    kan?

    0

    0
  88. puntianak says:

    memang tak ada maruah la betina sundal ni.. peluk laki org tanpa rasa was2.. yg c jantan keparat ni pulak sah2 dah buang terus anak2 bini kat rumah tu.. brsedap2 dgn betina sundal ni.. ni la muka2 yg tak malu pada Allah, tak takut pd dosa.. sbb nafsu jd tunggangan.. tggu aje la balasan dari Allah..

    0

    0
  89. jaredletohottt says:

    lepas in aurawhite agaknya boleh la drop hanez ni dari jadi duta…
    dia pun tak takutkan balasan katanya kan..
    kalau aurawhite still guna dia..sila tukar nama kepada AuraDark=Supplement for most bitches with fake nose!

    0

    0
  90. Ding Digiding Ding says:

    Tgk dlm gambar jantan tu baru sambut besday 34 tahun… hmmm.. lom cukup matang lagi jantan ni… Umur 40 sok mesti dia himpit pompuan lain plak, tgk la nnt. Masa tu nnt kita tgk mcm mana si hanez ni meroyan.

    0

    0
  91. sue says:

    Huiyoh!!!! First time org create FB camni! Kan dah kena.

    0

    0
  92. touchNgo says:

    HS perempuan Touch N Go nieeeee… puiii

    0

    0
  93. Kak Temah Kiuuutt says:

    Bahasa kasar: yg betina menyundal, yg jantan menyondol. Hanez, yg ko pi layan ahli perkasa tu nape? kan dah kene perkosa. Sory ekk lau kasar sgt. Sebaiknye hanez buat PC sekali lg mohon maaf pada semua atas kesilapan, kelemahan dan kekurangan yg telah berlaku. Mohon maaf pada Liyana kerana terlupa sekejap bahawa kenikmatan dunia ini hanya pinjaman. Beri ruang Mr R & Liyana settle masalah diaorang. Hanez dok tepi diam2 dulu . Lau dah sah2 cerai, ha kawin (nikah ye) la korang. canang la satu dunia. X de org nak marahnye…

    0

    0
  94. afif says:

    Salam ,pada pandangan saya kedua dua wanita ni mangsa.dalang semua ni lelaki Mr R entah apa tu. biasalah lelaki kan,mana nak bagi tahu dia ada isterilah ,dia duda lah.si hanez ni pun percaya sangat kat laki tu sampai buat statement kat press before doing thorough research.dah buat mana boleh tarik balik cik oi…
    bagus jugalah kes ni jadi mcm ni,hangat satu malaysia.jadikan ia sebagai satu pengajaran dekat semua orang kat luar tu.

    0

    0
  95. putri says:

    kan dah sempurna dapat isteri yang jaga aurat..ni dok tergila2 pompuan yg tak cukup kain tuh apahal…..itu pon tak leh pikir ker..kemaruk betul si lelaki nih……

    0

    0
  96. I DONT CARE says:

    AKU NAK TNYE CKIT..NAPE LA KLAW SUAMI ADE POMPUAN LAIN TP SI ISTERI BOLEH BERSABAR..TP CUBE KLAW ISTERI ADE LELAKI LAIN..AKU RASE DAH KONFOM ISTERI KENA BAKAR ABIS2..DH BIASA DENGAR KES CMNI..HAI LELAKI..KORANG INGT KORANG AJE KER YG ADE HAK..BKN KORANG TUHAN PUN..

    0

    0
  97. Enchik Don says:

    camne nak memperjuangkan hak wanita? kalau wanita sendiri (Hanez) menganiaya sesama wanita…kalau wanita sendiri ( 2 orang peguam tu ) membela penganiayaan tersebut?

    0

    0
  98. Aiman says:

    tak habis lagi ke citer ni….boringlah…adat lah kaat dunia ni, semua pun kejar lelaki berduit. gaduh..jgn tak gaduh. kalau aku jd mr.r, aku cari lagi pompuan lain. bosan lah tengok mereka ni betengkar.

    0

    0
  99. Anonymous says:

    Pd sy mcm mn baik isteri dia pun kalo dah suami nak cari ppuan lain dia akan cari jugak…even isteri jg mkn minum pakai n bg layanan dibilik tdo mcm mana punya bagus pun kalo dah jenis laki nak mengatal dia akan mengatal gak…bile dia dah bt perangai mula lah dia kate bini nusyuz la itu la ini la…sbb dia dah ade org lain 2 yg dia cari keburukan isteri…biase nyer lelaki mcm nie nanti 1 hari br dia tau ppuan yg dia gilakan 2 lbh baik ke atau lbh teruk dr bini…kalo dia btl2 dpt ppuan yg baik alhamdullilah lah tp kalo ppuan yg dia duk tergila2kan 2 lg teruk dr bini dia br dia akan menyesal…bile dah menyesal br nak baik blk dgn bini…pd liyana kena byk2 doa lps solat supaya dia tabah hadapi dugaan nie…

    0

    0
  100. Sykt peguam2 says:

    Lepas ni bolehla tutup pejabat suluh,jabatan agama dll..
    Semua pakat pegi dgn abg nara saja
    Abg nara pon dpt lg ramai pembaca blog & lagi masyuk….
    Semua org sibuk menghakimi dan menghukum
    Benci sana sini tanpa sb yg jelas
    Abg nara pon mmg champion habis dlm bab ni…
    Teruskan usaha bang nara…
    Bila da masyuk byk income,bg anak bini.
    P/s: bukan sokong mana2 pihak pon…tp mcm meleret2 x berkesudahan dan melebih2 plak sy tgk.

    0

    0
  101. KURANG AJAR says:

    menyampah aku tgk dia ni…pompuan sial

    0

    0
  102. nil says:

    hairankan…lawyer dipanggil sebb diberikan gaji, ditolak mgkin kerugian..walaupun menolong org dlm keterpaksaan dlm kes yg langsung tidak muhasabah…lupakah kita pada satu ayat “janganlah kamu menolong dlm sesuatu perkara dosa”..iye..ianya tidak berdoa tetapi membantu menegakkan kebenaran, dgn sidang media..wartawan pun sebb sudah kerja mereka..ikut sajelah,kan. Apa2 pun bila dilihat di sini bukan ramai yg menyokong w/pun sidang media sudah dibuat..makin ramai yg meluat makin ramai yg menghentam adalah…dgn percutian, dgn pakaiannya…w/pun dlm proses..bukan lesen utk kita ambil kesempatan..inilah jika soal agama diketepikan…”DLM PROSES” faham ke tidak?…kalau Tuhan tu nk tnjuk sekelip mata saja…proses itu boleh ditarik balik dan boleh rujuk semula…apa daaaaa…….jgn nanti kata “org tua i tak kisah”..buknnya menjolok mata pun…errrgggggggg

    0

    0
  103. Anonymous says:

    mane pegi jantan tuh…? die dok senyap je ker tgok perbalahan antara 2 wanita…?kemon laaaa….yg jantan tuh pun cam dayus jer…pak tunggul..?!~
    knape kslahan mesti diletakkan ke atas wanita semate…??? puuiii…

    0

    0
  104. MHB says:

    Pasangan yang sedang hangat bercinta ni adalah dipihak yang benar ???

    https://www.facebook.com/MembinaHubunganBahagia/posts/725009687530693/

    0

    0
  105. Anonymous says:

    kalau korang tgk..rasa mcm ni lah laki yang dia amik gambar kat pantai yang laki tue pegang betis hanez ngan kepala kat dada hanez tue..kan..kan???

    0

    0
  106. Siti Baiyahnoor says:

    saya ingin menjemput Hanez suraya dan si romi ini hadir dalam rancangan paling top saya di dunia..”Manis amat Madu ni”…. sebelum tu, saya sangat benci dengan perilaku kamu, kenapa kamu sanggup melakukan perkara yg di tegah oleh Allah… hanez kamu seperti anjing yg menyaak di kawasan sampah tak henti2 yang meminta si liyana memohon maaf dengan kamu… sedar lah diri kamu wahai bangsat…oppps saya dah terlebih.. jumpa saya nanti di studio…

    0

    0
  107. Mirai Suenaga says:

    Saat ni jam 9.33pg dah 63,645 likers. dahsyat betul!

    0

    0
  108. cik kak says:

    tu pasal awie Rafael buat lagu kalau aku kaya. menang AJL plak tuh!
    skrg 1 Malaya tau la kan lagu tu maksudnya apa!

    0

    0
  109. hanez yang jalang says:

    jantan bodoh…. nmpak sngt wat stment yg di rncang.. hnez wat karangan kat ko ye..suh ko hfal…hahahhahhhaa..dh mcm lmmbu kena ccuk idung..kalu dh tk nk bini tu lpas awal2..ko nk jhanam ke pe ke ko nya psal la jntan…mka pun nmpak sngt lrus bndul…nmpak sngt tk leh bmbing ank2 jd mnusia yg elok…sb ko sndri pun lntang pukang..nk plak hnez tu jga ank ko.. mmg di sepak2 je ank ko tu..dia nk duit ko je.. bbbboooodddddooooohhhhh

    0

    0
  110. Marion Tong says:

    Sebenarnya ni semua salah sang lelaki….dia sepatutnyer tidak memanjangkan isu. Isteri sudah tentu sakit hati, dia sepatutnye melindungi..kalo tak nak sokong pun..Bukannya menuduh…dan menyebelahi HS. Sepatutnya dia bertindak lebih bijak. bukan dengan menambahkan kemarahan org luar.

    0

    0
  111. DUDU says:

    ada page ape sekalipon, rasanya si liyana tetap akan diceraikan. kalo betul da lama die tau hanez tu punca,kenapa dia x betulkan diri dia gak? selalunya laki cari lain ada 2 sebab je, pompuan tu lagi bes.yakni cantik,lebih baik sifatnya atau da memang gatal kenapa liyana sendiri tak berusaha utk pulihkan hubungan die?tapi sapa tau maybe die ada cuba da kan. tp aku rasa kalo die dress up lelawo,jaga diri die,jaga attitude die.. maybe r tu akan balik pada die.

    dlm agama pon da ckp,aib suami isteri..kena saling menjaga. ini.. da terang2 liyana pon bukak aib rumahtangga die. haa..dpt plak si betina hanez,die nyer penangan..buatkan r tu pon bukak aibnya. sampai bila?

    seronok memang la seronok dapat malukan masing2.padan muke lg. tapi masalah tak selesai gak. perempuan yg baik utk laki yg baik. liyana pon mesti ada silapnya sendiri sampai laki die tinggalkan. beranak,dan idup susah bersama da x relevan mana zaman skrng. sebab tu adanya penceraian.patutnya liyana sedar. suaminya bukan calang2 lagi.

    laki skrg bukan leh bg kepercayaan.jadi taik camni la.takdenya die nak kenang budi ko nyer tet tu koyak beranak anak2. ko da idup lama dgn dia,ko mesti tau titik kelemahan die. get to it la..dptkan lik kalo btul nk fight.bukannya bukak aib sesama suami isteri.dosa oi hanez,liyana n r..utk romeo.

    aku natural. sbb parent aku bercerai gak.bercerai pada usia ak leh pk. so selalunya sikap masing2 tu puncanya.

    0

    0
  112. MELATI says:

    Ya Allah panas hati aku baca kenyataan betina sundal ni kat mstar..boleh lagi ckp org ramai x paham situasi sebenar, sedia jumpa isteri, x nak bukak aib..aduii betina ni mmg xde hati langsung. boleh buat muka x bersalah lgsung!! ak x leh tgk muka dia dah! bodoh ! bahlul!

    0

    0
  113. Rhia says:

    Hanez sgt berlagak n angkuh sewaktu pc. gaya tiada penyesalan langsung dengan apa yg dia buat. itu yg buat org sekeliling bertambah marah. paling hairan lawyer dia tu, apa jenis lawyer x reti advise client aka kawan sendiri ni? gambar hanez tersebar since sept 2013 lagi. kata kenal dis 2013. lepas tu dgn yakinnya kata x pernah campur masalah rumah tangga romie n liyana. yg pegi celebrate birthday romie turns 34 tu apa? celebrate birthday dgn suami org bukan membawa masalah? yg lawyer syarie tu x reti nak nasihat kawan sendiri bab hukum hakam? uni mana kau grad ni? buat malu lawyer tau!

    0

    0
    • Wol says:

      lawyer xleh pkai ni, loyar buruk punye orang.ni ha dr malaysiandigest punye.

      Manakala mengenai dakwaan Mr. R tidak memberi nafkah kepada dua anak mereka, Rubiah berkata hal berkaitan nafkah tidak langsung difailkan oleh isteri Mr. R.

      “Selama ini pihak di sebelah sana tidak memfailkan tuntutan berkenaan nafkah”, ujarnya.

      fail tuntutan nafkah apnye.dah xcerai ag, wajib bagi suami bg nafkah kt wife n anak2. lawyer yg BANGANG ABADI.

      0

      0
  114. berfikir dulu says:

    selamat pagi semua..banyak pendapat telah diberikan mahupun artis atau masyarakat
    pada akulah kan,tak payah kita nak BLAME HANIS SURAYA sorang..kita BLAME semua yang terlibat dalam drama ni.mereka bertiga je tau kisah mereka ni.
    si isteri pernah failkan CERAI sebanyak 2 kali kita pon tak tahu apa kes. jd pada aku bila isteri tu dah failkan cerai maknanya dah takde jalan penyelesaian dgn suami dialah kan..tapi bila tgk si suami ada org lain tup2 dia pon bersuara..si hanes plak salah time nak bermadu asmara..si LAKI plak masa nilah digunakan alasan untuk bersama yg lain..so KETIGA2 DALAM HAL NI BERSALAH ….sekian…maaf ya semua..

    0

    0
    • mmm says:

      masalah rumahtangga bukan penyebab boleh pegi cari betina lain dan lakukan zina. in the first place hanez ni tak payah nak kasi PC ke buat statemenet kat paper ke.. diam je kot kawin duda ke diam je. dah sampai masa salam tangan tok kadi baru announce

      0

      0
      • kedai motor says:

        amboi…siap ckp ‘laukan zina’ lagi..
        mana awak tahu?
        awak ada di sana ke?
        awak nmpk ke? konfem berlaku penzinaan?
        mmg la HS pakai seksi,tp bukan lesen kite pulak nk fitnah mereka…
        baik awak mintak maaf.dahla xde kaitan langsung,menyempit tp melebih2…
        mmg betol pon ckp berfikir dulu…saya pon tgk si Liyana tidaklah betol2 innocent..kalo x jd masalah xdela nk bercerai yer dok?

        0

        0
    • Anonymous says:

      hai, awk ni sundal jgk ke? patut la backup sgt. si isteri failkan kes cerai atas sbb alasan yang sama tapi perempuan yg berlainan.. dia bersuara sbb kene cabar, sbb pompuan ni letak gambar anak dia, kau siapa nak megah2 dgn anak org n laki org? ko nak jadi geng sundal pegi bukak fb page, saya sokong penyundal… ada neraka khas utk betina2 mcm ko ni nnt.

      0

      0
      • mm says:

        oii baca betul2 ada aku sokong ke si HS dgn laki jalang ni???? kau lah masuk neraka.. bongok!! baca betul2 dah fahamkan!

        0

        0
        • Anonymous says:

          oii bongok! aku ckp si berfikir dulu, yang ko tetiba sentap kenapa? gile?

          0

          0
        • hah says:

          haha ~ mm ” ko ni dah kenape trtiba sentap , aku baca sekali je komen anonymous , dah tau dah dia eply kat sape ..

          0

          0
    • hah says:

      Weh, si isteri bersuara bkn sbb laki dgn hanis, dia bersuara sbb hanis bongok tu gedik nak upload gmbr anak2 dia. Sentap la weh perampas tu nak tunjuk syg kat anak2 dia. Dia failkan cerai 2 kali sbb dia pun dah tak hadap dgn laki dia tu. Yg laki dia pasal tanak ceraikan?? Berfikirlah sangat ko nih. Benda simple pun takleh pikir.

      0

      0
      • anon says:

        Apa sangat la gambar dgn anak2. Esok lusa dah kawen anak2 tu jadi anak2 tiri dia jugak. Gambar tu pun captured kat rumah parents Romie. Kalau dah sampai Si Romie tu bawak Hanez pergi rumah patents, ape lagi nak cakap. Lelaki boleh kahwin 4 la. Tak payah tunggu cerai-berai. Lain la kalo part bini gatal nak kawen laki lain, haaa tu baru betul kene cerai dulu. But yup, sometimes life is cruel. Whatever. Kita ambil pengajaran dan muhasabah diri je.

        0

        0
        • mimi says:

          Diam lah Anon..!!!!!sedap2 je ko kate gitu…mmg la sentap..LM mengandungkan & melahirkan anak2 dia 9 bulan…hati ibu mana x terasa tgk si Hamis bergambar mcm tu..kawen ngn laki dia pun belom lg….!!!

          0

          0
        • migrain says:

          xkena kt bg idung sndri ble la citer lbh dik nun..ckp xpyh sombong sgt..

          0

          0
        • Anonymous says:

          bila sundal bersuara, mmg sundal2 je bunyinya.. mesti mak anon ni pun sundal kan… ahahahah

          0

          0
      • Sri Pingiran says:

        Memang laki dia x nak ceraikan dia, kalau ceraikan dia kena bayar nafkah anak2 n sebagainya ( atas arahan mahkamah)..kalau x cerai, x beri nafkah , duit etc..x siapa yg tahu.

        Beli Ferrari pun hutang…bisnes x mcm mana….so kira bijak jugalah jantan ni..tp Allah lebih berkuasa.

        0

        0
  115. Secret Lover says:

    Perempuan baik, dijadikan untuk lelaki baik..Perempuan jahat, dijadikan untuk lelaki jahat… i guess memang sesuai sangat lah Hanes dgn Mr R tu..sebab dua dua pun sama (fill in d blank). just saying :)

    xoxo

    0

    0
  116. cincinperak says:

    rita rudani,chef wan, rebecca dah komen.
    apa kata lps ni kita dgr komen dr dato ti dan faezah elai pulak..auummm..hekhek

    0

    0
    • GEGERL says:

      weii..ko lupa fasha sendatttt! femes tu crita dia dgn jejai dulu..pegi holiday jugak kan x ngaku bagai

      0

      0
  117. yoyo says:

    Dgr cter romie ni nk madukn je LM, tp sah2 la LM x mau, sapa nk bermadu dgn HS kn.. nti jd mcm drama plk. LM nk tuntut 8 juta kt romie ni.. rasakn..mmg patut pon..

    0

    0
  118. anon says:

    Lets them move on. Kita pun tak tahu apa jadi dalam rumah diorang. Isteri pun sometimes ada salah, cuma pandangan umum dia tertindas sebab status sah ISTERI. Lets them decide their own life. Semua orang berhak bahagia. Just stop judging.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sundal perampas detected.. tettt tettt tettt

      0

      0
    • rika says:

      semua orang berhak bahagia, tapi bukan dengan cara runtuhkan masjid orang dan sakiti orang lain ye.

      apa susahnya untuk hanez minta maaf dengan liyana? let the husband and wife settle their own case first, lepas tu dia nak kahwin tunggang terbalik bercuti satu dunia pun dah takde siapa nak kisah kot.

      actually, yang orang bengang adalah hanez lebih sedu dari kuah noks. bagi statement bodoh bertalu-talu.

      0

      0
    • anne says:

      kalau yer pun mereka tue ada masalah rumah tangga yang ko betina g menyibuk tue wat per…kalau ko takder elok2 diorang boleh mempertahankan rumah tangga diorang lebih lama lagi…tapi disebabkan ko g menggatal dengan laki dia itulah yg boleh mempercepatkan proses penceraian mereka…lepas tu tak mengaku salah…aiyakkk….

      yg jantan bodoh abadi
      yg betina bangang abadi
      dua2 haram jadah

      0

      0
  119. MAXMORA says:

    harap semua beristighafar..yang buruk datang dari kita yang baik datang dari ALLAH.

    0

    0
  120. haha..tergelak aku la.. says:

    PATUT LAH TIBA2 JE HANEZ SURAYA KELUARKAN STATEMENT “SAYA TAK KISAH KALAU LIYANA MANAN TAK MINTAK MAAF”..RUPA2NYA RAHSIA ROMIE DENGAN HANEZ SURAYA NI DAH PECAHH..SIAP ADA FAN PAGE LAGI..KELAS U!! SO OFCOS THE LAWYER AKAN NASIHAT HANEZ SURAYA SUPAYA TAK BUAT APA2..COS KALAU PROCEED, MMG BUNGKUS LA KES HANEZ SURAYA SBB GAMBAR2 YG MENUNJUKKAN DIA KENAL ROMIE BUKAN PADA 20/12/2013 TETAPI LEBIH LAMA DARI ITU, AND HANEZ WAS THE ONE UPLOADED THE PICTS…ITS IN HANEZ’S ACCOUNT NOT LIYANA MANAN’S..THUS MENYOKONG PERNYATAAN @ PERTUDUHAN OLEH LIYANA MANAN THATHANEZ SURAYA MERAMPAS SUAMI DAN MEROSAKKAN RUMAHTANGGANYA..KALAUPUN MMG BERMASALAH, BUT HANEZ’S STUPID STATEMENT TO THE MEDIA MEMANG MENGUNDANG BENCANA..

    TO NURLIYANA THE LAWYER, SORRY BUT I BET THE REST OF THE LITIGATION LAWYERS & OTHER LAWYERS IN MSIA ARE NOW LAUGHING AT U..WE THOUGHT U @ YR BOSS TOOK THE CASE ON STRICTLY BUSINESS BASIS..BUT THE PICTURES OF U AND HANEZ SURAYA SHOWS THE OPPOSITE..AND U KNEW THE FACT THAT HANEZ SURAYA HAS BEEN DATING THE GUY FOR ABT 10 MONTHS NOW & SHE WAS AND STILL IS DAMAGING PN LIYANA MANAN’S MARRIAGE.. FIRST MET ON 20/12/2013? REALLY?? WOW! U SHUD CHANGE YR NAME CARD DETAILS TO ‘LIAR’ INSTEAD OF LAWYER..

    0

    0
  121. PA KU DULI says:

    memanglah paha si hanes tu putih tp apam die mesti x putih punyer..mesti hitam legam macam longkang..konfom dah betekang anez punyer apam..bueekkkss..geli ar?? bau lak tuh..huhu

    0

    0
  122. tret says:

    penyedap je hanez suraya nih… nmpak sgt gile besi..

    0

    0
  123. DikNon says:

    Lagu ‘Kalau Aku Kaya’ tu bukan Awi Rafael tuju kat HS. Lagu ni baru betul… Awi Rafael buat lagu ni tp org lain nyanyi.. layan gak lagu ni… mmg tepat seketul sesuai utk HS!! :)

    0

    0
    • buruk betul lagu tu.. says:

      bodoh gila lagu ni..patut lah lagu melayu tak kemana..setakat ceruk2 kampung aje..tapi lyrics mmg sesuai buat Hanez Suraya..korang kata yg cipta lagu ni ex BF dia eh..so, mmg seswai! mgkin agaknya ditujukan buat hanez kot..tapi perempuan mcm hanez tu rasanya tak terkesan apa pun..species bitch..apa dia pedulik..janji poket penuh, hidup senang..buat apa pun sanggup hatta jual maruah..

      0

      0
  124. giselle says:

    pendedahan ini bagus untuk kes permohonan cerai oleh Pn Liyana Manan ke atas suaminya di mahkamah..kerana jelas2 si suami ni ada wanita lain, bergambar mcm org dah berkahwin, menipu pulak lagi kononnya berkenalan pada 20/12/2013, berkemungkinan melakukan maksiat berat (mintak jauh la)..Kak Rubiah (the syarie lawyer) sure pening kepala, huhu..dan sebagai civil lawyer, saya berasa malu dgn tindakan kawan baik hanez suraya yg juga lawyer nya (juga bernama Nurliyana) sebab dia menipu semata2 nak tolong kawannya hanez..padahal dia berada sama2 dgn hanez dan lelaki itu bercuti di thailand..mana prinsip kamu as advocate n solicitor? kamu menambah bilangan lawyers yg memalukan dunia lawyer..congratulation!

    0

    0
  125. lisara says:

    itulah harap semua istighfar…dah sgt melampau hukum derang ..kita x berhak menghukum. terasa ringan jari2 ini untuk mengomen yg selama ini hnya pembaca setia bn sj. Stoplah maki hamun sy pon x smpai hati nk bc sbb semua kata2 keji dan menghina.. islam x ajar kite begini. Adelah lebih baik kita mendoakan masalah drg ini akn selesai cepat dan berakhir dgn aman… Pd abg nara jgnlah lg meng sensasikan berita drg ini ..kerana dikhuatiri kite semua terjerat dlm dosa mengeji,memfitnah dan lain2lah. wallahualam…

    0

    0
    • MS SABAR says:

      sgt setuju.. diorg ni kdang ble mgutuk over sgt.. klu yg nasihat care elok tu ok r.. ni x..siap mencarut sume.. ble kite tgur.marahkn kite plk.. dunia2

      0

      0
  126. Anonymous says:

    ntah-ntah yang lawyer tu berlakon jadi lawyer …bukan lawyer sebenar kot…hahahaha

    0

    0
    • gedebuk gedebak says:

      eh dia lawyer laa..aku pun lawyer..aku kenal si liyana berlagak bagus tu..selalu gak jumpa kat jln duta..berlagak bagus padahal…hahahah..tak payah cakap lebih2 la..kang jadi cerita lain plak..hahahaha

      0

      0
  127. intan nur azzura mohammad says:

    pendapat akakla sebagai pompuan yg pernah jd perampas mcm hs ni,kalu lm jaga elok2 laki dia,laki dia takkan cari lain.oleh itu,jgnla tuduh hs yg bukan2.akak paham apa yg hs rasa…bukan salah dia pun..

    0

    0
    • na'abella says:

      pantat lu.

      0

      0
    • makjemahpunyekomen says:

      akak oiii…kalau pun LM tu pandai jaga laki.. perlu ke HS tu kacau laki org?

      eh akak ni paham plak..akak pn rampas laki org eh? hashtag hempaspintu

      perampas tetap perampas..TAKE NOTE ON THAT!!

      0

      0
      • Che nin says:

        Kan ke dia dh gitau…dia penah jd pompuan perampas cam hs…ala2 hnya johari yg mngenal maniam gitu..!!jgn salahkn depa..salahkn cik pot depa yg menggeletis…..

        0

        0
    • PA KU DULI says:

      alahai kakak intan nur azurra..LM jaga laki die elok2 pun laki die tetap crik lain.. sbab laki tuh dah dasar miang..batang die dah x tahan..nak wat cmne..bkn nye si LM yg x pndai jage laki die..wanita paling cantik n baik di dunia ni pun, klaw laki die jenis cepat gersang memang akan jd kes cmni..ini kan pula kak liyana..laki memang x cukup satu..mungkin akak belom rasa suami akak crik pompuan lain kut..tgu lah nanti..pas tu liyana pulak mngate kakak ni x pndai x jaga laki..apa perasaan akak mase tuh??? jwabb..

      0

      0
    • Whatever says:

      Wow i salute your bravery tapi agak silaplah kalau you nak sokong perempuan muka tak malu tu. Lelaki, kalau isteri jaga semua cukup, tapi dia sendiri yang tak bersyukur dengan nikmat yang Allah beri, jadilah kufur nikmat macam romie tu. Tak pernah puas & bersyukur dengan apa yang dia dah dapat.

      Btw, nak kata you hebatlah sampai dapat rampas suami orang lain yek? Sebab wife dia tak reti jaga husband dia sampai you boleh cucuk jarum? Ni mesti keluar dari mulut boyfriend/husband you kan? Percaya betul. Sebab perempuan macam korang ni, rumahtangga parents aku hampir hancur tau tak? Kalau korang tak menggedik, suami orang dari konon nak ‘approach’ pun boleh cancellah. You tau kan, lelaki biasanya saje je nak ‘test’, bukannya nak sangat. Bila korang dah termakan umpan, tergoda, takkan dia nak tolak kan? Tepuk sebelah tangan tak berbunyi. Remember, if he can do it to his ex wife, what makes you think he can change who he is for you and won’t do the same thing to you?

      A whore will always be a whore.

      0

      0
  128. mami penang says:

    Bila besday Mr. R. Dah siap peluk2 gitu… Adakah selepas tarikh 20.12.2013 iaitu tarikh yg dikatakan mereka baru kenal…. jom kita cari..Klu besday dia sebelum tarikh tu mmg kantoi..

    0

    0
  129. Anonymous says:

    tak payah la nak kaitkan dgn jabatan agama. mereka lbh tau bidang kuasa mereka. cakap sebarang je.

    0

    0
    • Anonymous says:

      juga jgn salahkan lawyer. mereka tak blh prejudis pada klien. tugas mereka tak semestinya menyokong perkara yang salah tp mereka jg membantu untuk memudahkan sesuatu proses undang2. sbab itu mereka dipanggil peguambela, peguamcara.lawyer pun terikat juga dgn etika kerja. sblm bg komen, fikir dulu. jgn hanya nak jd hakim kes ini tp dlm masa masa yg sama menunjukkan kebodohan dan kedangkalan ilmu.

      0

      0
      • Sri Pingiran says:

        Betul…tp ada jugak lawyer yg x tahu etika..maksudnya x praktis yg sepatutnya…lawyer skrg rmai yg cap ayam….mcm juga doktor2 skrg…x mcm dulu2..

        0

        0
  130. kakibusuk says:

    tugas mencegah maksiat atau kemungkaran adlh tugas semua umat islam..sape2 y rs dri die islam,kne laa cegah klu nmpk kemungkaran di depan mata jgn nk hrp org pejabat agama je..klu nmpk terus laporkan pd pej agama..org pej agama tdk akan menyerang ske2 ati je klu xde aduan dr org awam..ngra kt ade undang2,org pej agama pun buat keje mengikut prosedur y telah ditetapkan oleh kerajaan perlu ke kita nk mrh2,ckp bukan2 kat org pej agama,org mhkmh syariah semua??sbg penjawat awam mereka terikat dgn etika penjawat awam so tlg respek skit mulut tu jgn main ckp ikut ske je..lg satu,hanez n laki tu wat maksiat kat bangkok..pej agama di malaysia hnya ada kuasa di malaysia je..klu kat bangkok di luar bdg kuasa..sbb tu diorg g ke bangkok tuk wat maksiat sbb diorg tau klu kat bangkok xde org pej agama nk tgkp diorg..len kali klu nk komen tu bc laa info tu btl2 jgn main serang je..klu diorg wat maksiat kat sni,ade aduan sah2 diorg kne tgkp khalwat..sape kate org mhkmh x buat keje??korg tau ke sehari je bape byk kes perceraian…bkn satu,dua beratus-ratus..setiap ari org dtg ke mhkmh citer mslh umah tgga igt sng ke nk selesaikan kes ni..lbh2 lg klu si suami xnk beri kerjasama,x hadir ke mhkmh…aku rs org keje kat mhkmh tu pun lme2 leh jd gile lyn org malaysia ni y asik nk bercerai je..mslh umah tgga sna,sne….kpd kak liyana,klu nk proses perceraian akk lg cpt better akk pasang peguam..klu akk bertindak sndri mungkin amik mase..peguam lg arif psl undang2 dan die lg tau jln atau cara y terbaik untuk selesaikan kes akk..klu suami akk xnk ceraikan akk,akk boleh mohon fasakh atau khuluk..tp proses fasakh agak leceh skit..akk kate suami akk x bg nafkah sume..ok klu mse nikah dl ade lafaz taklik lg sng akk mohon perceraian..dlm lafaz taklik tu bese de bgtau kan klu suami tgglkn isteri selama 3 bulan berturut2,x bg nafkah,x jlnkn tggjwb,pukul dn bla..bla..bla…klu ade,akk g mhkmh terus mohon perceraian melalui lafaz taklik..bese perceraian camni mmg cpt proses die…ape2 pun akk kne psg lawyer..rmai je peguam2 y hebat kat sni..lg satu akk pun boleh dakwa hanez tu sbb mengganggu rumah tgga akk..klu akk takut hanez atau suami akk dtg serang,akk leh mohon ke mhkmh tuk kuarkan perintah injunksi tegahan drpd hanez atau suami akk mendekati akak tau mengeluarkan apa2 kenyataan di media…

    0

    0
  131. Melati says:

    Puan Lyana Manan…tahu kah anda yg kita ade undang2 untuk mendakwa pihak ketiga…yg punca keretakan rumahtangga, hukuman nya bukan ringan puan? Hakim akan bertanya pada puan samada mahu penjarakan pihak ketiga atau didenda, kalau setakat denda semua org boleh bayar , kalau puan pilih penjara 2 tahun kan Hanez ni , baru lah dia akan tahu aper itu Hukum Karma..puan Lyana pergi lah ke pejabat Agama dan tanya pada yg pakar di Mahkamah Syarie..Sebab dah ader kes Menantu penjara kan Mak Mentua …pergi lah tanya pakar Puan Lyana….hukuman pihak ketiga ni bukan ringan puan, hukuman dia Penjara..Kalau denda semua org boleh bayar…saya sokong sgt kalau puan penjara kan Hanez ini…kalau dia merayu pun Puan buat tak tahu jer…Dia kater tak takut Hukum Karma yer…tunjuk kan gambar2 pihak ketiga pada pejabat Agama dan penjara kan Hanez ni puan.

    0

    0
  132. biarhitamkulit says:

    ingat hanez ingat aurawhite…

    buat apa kulit putih melepak kalau hati hitam, busuk, sombong, bongkak…. puihhh

    0

    0
  133. saya lebih cantik dari dia says:

    Hahaha pe kes pakai peguam mcm budak hingusan jew. Kalau lalu sebelah aku dah lame aku egt niy minah rempit baru nak up lah niy. Dengan merokok nyer itu budak lawyer. Tak napak lgsung rupa berpelajaran tinggi. Haha. Hanez niy tak payah kau nak melalak tipu itu ini. We allzz rakyat MALAYSIA tak bodoh. Tak tahu why you 3 ekor (hanez sukarayau, romiang n peguam terencat ) boleh jadi bodoh sampai macam niy.. Myb abg Najib n akak Rosmah tak bagi perhatian kat uollss kot.

    0

    0
  134. Melati says:

    Bodoh lah saper yg kater tak payah nak kait kan Jabatan Agama..ader lah undang2 untuk penjara kan pihak ketiga….Puan Lyana ..aper lagi pegi lah pejabat Agama, tanya pader pakar, saya nak tgk macam maner muka Hanez nanti…gambar dah ader bukti puan aper lagi puan ? dia tak takut hukum karma kan….Hukuman pihak ketiga ni puan Penjara bukan denda puan , dah terjadi menantu penjara kan Mak mentua…tanya lah pejabat Agama….

    0

    0
  135. DUDU says:

    aku rs masuk ni da kali ke 5 nara tak kuarkan komen aku. ko pehal nara?blok ke?

    0

    0
  136. Anonymous says:

    jabatan agama ada kuasa tetapi bergantung kepada prosedur yang ditetapkan. bukan main redah je. sbb tu jgn salahkan mreka. mrka lbh arif bidangkuasa mereka.

    0

    0
    • Melati says:

      Nak bergantung aper lagi oiiii…dah terbukti gambar2 yg ader…nak cari saksi aku rasa byk yg sanggup jadi saksi…naper tak tulis namer ataupon ko ni sedara gan Hanez kot?

      0

      0
  137. sian hanez says:

    Aku rasa la korang ni sume jatuhkan hukum kat hanez main membabi buta jek, asal rampas laki org jek mesti pompuan jahat la, betina sundal la, hape la, tapi korang tak tau yg liyana ni cemana orgnya, baik ke, jahat ke, rumahtanggan si liyana ngan romie ni mmg dah ade masalah, so aku rasa tak salah si hanez ni masuk line, lgpon aku tgk family si romie ni bole accept hanez sampai ajak datang kenduri, jadik korang sume pikir la sebelum asik nak hentam hanez jek…sian hanez

    0

    0
    • dhia says:

      Tak kisah lah klau isteri dia buat ape ke, tak elok ke..to sekarang ni….romie tu SUAMI orang. Faham tak status SUAMI org? Puan Liyana tu ISTERI sah dia. Kalau gatal sgt nk kawin dgn romie tu..tunggu saje lah dah jadi DUDA. Apa ke bahlul sangat tak nampak mana benda yang haram…mana benda yang halal. Tak kisah lah klau hanez ni tak kacau pun hbungan…tp dia tetap salah sebab tu SUAMI org. Ada Faham?

      0

      0
  138. Jiji says:

    ewww…macam dah kahwin da aku tgo mereka berdua ni…

    0

    0
  139. Biskut says:

    Tak kesah la bila korg stat buat skandal hanez oiii…..sebelum atau selepas rumahtangga dorg retak, tetap juga d panggil skandal! ikut sedap mulut ko 2 je bercakap pasal ‘jujur’ masa buat PC yek. dh tu pulak mati2 menegakkan benang yg basah. seolah2 mengatakan hubungan ko 2 tu sah wpun laki tu masih suami org. dh ler dhpegang sana cni. org dh kawen pon kalah. aku hrp la kalau ko 2 ni jadi kawen suatu hari nnt, laki ni ada girpren lain plak masa ko masih bini dia. blh la kt org ni nnti ramai2 pakat gelakkan kau….

    0

    0
  140. shiro says:

    ramai jer pempuan macam hanez kt luar nun tapi si hanez jenis bodoh bertingkek tingkek. dah memang nyata ko yang salah perempuan bodoh lagi nak cakap hubungan korang tu tulus suci murni..konon nak bagitau semua orang ko yang boleh bahagiakan si rona romi ti….ko tu jenis pempuan busuk hati ,sekeliling orang dah kecam ko sebab tu ko nak jugak menang kan baru puas hati ko alang2 orang dh kutuk ko buat sampai ko dapat jantan tak guna tu .hubungan ape yang bahagia kalo ko dah runtuhkan kebahagian anak2 liyana..heiii geram betul spesis sundal macam ni

    0

    0
  141. MS ENOUGH says:

    mcm terover la plk siap page bagai.. sudah2 la tu oi!!!

    0

    0
  142. Enter Your Name says:

    Perempuan Sundal. Lelaki Gatal!

    0

    0
  143. HAMBA ALLAH. says:

    Assalamualaikum. Apa yang penting Hanes Suraya anda tidak akan lari daripada balasan ALLAH. jika ALLAh tidak tunjukkan di dunia ALLAH S.W.T akan memperlihatkan balasan di AKHIRAT. sedarlah wahai wanita. dosa anda tidak menutup aurat sudah terang nyata. dosa anda berpelukan dengan bukan mahram. Semuanya akan dibalas kerana ALLAH telah menjanjikan balasan bagi hambaNYA yang ingkar dengan suruhan NYA. jangan sekali kali mencabar kekuasaanNYA . ALLAH MAHA BESAR. ALLAH SENTIASA BERSAMA ORANG2 YANG TERANIAYA. INSAFLAH WAHAI UMAT NABI MUHAMMAD S.A.W. SESUNGGUHNYA ALLAH S.W.T ITU WUJUD DAN BALASAN NYA BENAR.. ALLAHURABBI! ALLAHUAKBAR!

    0

    0
  144. linda lum says:

    dah 74 ribu likes….wow.

    0

    0
  145. sekinot says:

    1 + 8 = 9

    baru nk usha IG si HS nih.. private lah pulok..

    sebelum ni aq follow.. pastu da unfollow..

    bile nk jd stalker ko private suda..

    takut org bash IG ko ke wahai HS?

    0

    0
  146. Puterianne says:

    1+8=9
    Heloo….. yg pompuan memang dah nyata salah. Si jantan tu pun lagi patut dipersalahkan. Dasar jantan tak mengenang budi masa susah siapa yang dampinp? Bila senang berpaling tadah. Kalau cenggini memang tak lama lah kebahgiaan dorang ni.

    0

    0
  147. Anonymous says:

    haaaaa bestnyeeee la klu ade abg zubir b-pop….msti gerun hanez suraya nk jwb soalan…huhuhu….

    0

    0
  148. MUQRY1 says:

    KAKI BESAR, BETIS BESAR..PAKAI SELUAR PENDEK…WEEEK..

    0

    0
  149. kiko says:

    patutlah x bf dia nyanyi lagu kalau aku kaya…pmpuan ni mau yg kaya tu la pasal dorang putus…who knows?????

    0

    0
  150. lalalalalala says:

    Hanez sudel bolong pernah kantoikan kawan dia Tunku Hanis scandal dgn suami org…end up dia pun sama…bezanya dia tolong TH dari terjebak bercinta laki org yg kayap…..bukak pekung org pandai pekung sendiri lagi busuk dari bangkai

    0

    0
  151. mawar berduri says:

    lowyer HS tu kawan dia rupanya….

    0

    0
  152. hello says:

    kawan2 semua, henti kan lah semua ni.
    tak ada apa2 faedah pon.

    kalau lah ini semua dapat ubah perasaan sang suami, ok lah.
    tapi kita tak dapat menipu diri.
    kalau dah tak ada jodoh puan dgn suami, redha saja.
    MESTI ADA GANJARAN ALLAH YANG LEBIH BAIK.

    Kepada semua, hentikan lah semua ini.

    0

    0
  153. Anonymous says:

    kalu dh jantan kaki curang taat camne pon si isteri ..sujud camne pon si isteri.. ttp curang sbb hati romen dh gelap dek kesoronokan beromen ngan pelacur hanez suraya yg konon nye buat dia happy…haih PEGI JAHANAM la kauuuu!! aku x igt ustaz kazem or UAI ade sebut kalu ade masalah umah tangga JGN carik org ke-3 yg berlainan jantina utk mengadu…kalu tak ni la jadinye…si isteri makan hati berulam jantung…igt skit wahai romen & pelacur si hanez doa org teraniaya sgt makbul!! mase ko ber-2 akan sampai utk rase ape yg LM rase skrg..x romen carik tino lain pelacur carik ferrari lain

    0

    0
  154. dh bosann says:

    kerana sorg artis famos amos laki bini ni..last2 bercerai berai..mcm kes adiputra dgn ape tah nama pmpuan tu.. akhirnya kna cerai ngan laki dia..sedih betul dunia hiburan Malaysia ni..

    0

    0
  155. mak enot says:

    Teringat dlm kisah isra mikraj dimana Rasulullah SAW ternampak sorang laki yg dihidangkn dgn 2 jenis hidangan, 1) Daging yg dimasak enak & sgt menyelerakan, 2) Daging yg busuk & berulat…tapi laki itu makan daging yg busuk & berulat tu…lalu Baginda bertanya kpd malaikat Jibrail, “Mengapa berlaku sedemikian rupa?” lalu Jibrail menjawab “Di Dunia lelaki ini telah mengabaikan isterinya & dia memilih pelacur & perempuan yg dlm kalangan hina utk memenuhi nafsu”
    Itulah balasan bg lelaki seperti itu di neraka kelak…wallahualam….

    0

    0
  156. politik says:

    sedar tak sedar yg admin page ni jd batu api. sebar gambar org. kalau jadi kat korang la kan agak2 korang suka ke gambar laki korang kena sebar mcm ni. si liyana ni pon mcm suka org buat page simpati bagai. mmg semua jenis nak glamer.

    0

    0
    • UN politik says:

      maaf,,, bukan Pn. Liyana yg bukak fb @ page tu…
      bayangkan plak org yg x bersalah dihentam bagaikan die buat salah…
      bayangkan jgk,, seorg isteri yg menanggung segala rahsia @ aib suaminya… tup tup kene cabar… !!
      ko rase nk dok diam jd patung??? hak die lah nk bongkarkn semua… dh si HS tu cabar,, aku igt lg sgt RIAK dan ANGKUH betul ayat die kt Melodi hr tu..
      isshhh!!! geram betul..

      0

      0
      • politik says:

        eh, ade org reply la pulak. hehehehe.
        my point is ADMIN page tu tak perlu upload semua gambar buruk hs ngan si romie tu. kalau aku jd liyana tu confirm makin terbakar kan.. kan dh jd batu api kat situ.
        kalau aku jd liyana aku xbg org PANDAI2 buat page untuk dia. yg komen, yg like, guna bahasa kasar2 maki sana sini. mcm tu nk tunjuk sokong?
        yg nak pikir sgt perangai hs tu knp. kebanyakan artis mmg suka ckp pakai kepala lutut.
        yg penting jgn melebih2 nk benci org smpai hati jd sakit. relak sudah. lgpon ni kisah diorang. bukan masalah kita. hehehehe…

        0

        0
  157. mak enot says:

    Teringat dlm kisah isra mikraj dimana Rasulullah SAW ternampak sorang laki yg dihidangkn dgn 2 jenis hidangan, 1) Daging yg dimasak enak & sgt menyelerakan, 2) Daging yg busuk & berulat tapi laki itu makan daging yg busuk & berulat tu lalu Baginda bertanya kpd malaikat Jibrail, Mengapa berlaku sedemikian rupa? lalu Jibrail menjawab Di Dunia lelaki ini telah mengabaikan isterinya & dia memilih pelacur & perempuan yg dlm kalangan hina utk memenuhi nafsu
    Itulah balasan bg lelaki seperti itu di neraka kelak wallahualam.

    0

    0
  158. mukaPlastik says:

    Sapa baca mymetro online ari ni? Ya Allah! Muka betina ni amat menakutkan..dgn mata terbeliak dan kulit muka menggerutu mcm kulit limau purut! Hadeh..sungguh x sesuai jd duta barangan kecantikkan..
    *Tetiba jer aku rasa nak kutuk betina ni kaw2* huhuhuhuhu

    0

    0
    • MS LIMAU PURUT says:

      xpayah la smpai nk kutuk ciptaan Allah.. kutuk perangai die sdh la.. xyah nk over sgt.. zmn skrg ni klu ade org tu wt salah, sume nk kutuk gile2 smpai ke rupa paras pun dikutuknye.. mulut tu jage sikit..

      0

      0
  159. kuku besi says:

    Wanita di uji saat lelaki tiada apa2..lelaki di uji saat die punye segalanya..:) renung2 kan dan selamat beramal..

    0

    0
  160. Anonymous says:

    Belum ada hubungan apa2..dah berpeluk2. Kalau x takut pada karma, takut lah pada Allah Taala. Nauzubillah.

    0

    0
  161. kite karan says:

    bende ni jadi isu ker yang buat page tu lgi bodoh ni sume konpirasi media…

    0

    0
  162. yana zulu says:

    sori la hanez, saya pon terkutuk anda jua muka gerutu.
    saya lagi lah x lawa, soriii

    0

    0
  163. random comment says:

    sia bkn nak pihak mana mana..tapi sia rasa si isteri pun ada salah jugak, sampai hebohkan masalah rumah tangga sendiri & sampai satu malaysia tau siapa tu Mr R, suami dia yg curang….ada salah jugak Mr. R. tapi takkan la sampai lupa tanggungjawab diri sbg isteri org. si isteri pun rasanya tidak kurang pedas kalo tidak, macam mana sampai satu malaysia tau hal rumah tangganya?
    Lepas baca semua cerita, sia rasa Hanez tu org yg tidak mengaku kalah & tidak cukup matang sebenarnya.tapi sia rasa dlm kes ni , bkn semua salah dia. Kesian dia jugak, rasanya mula mula dia x tau Mr R tu suami org..takkan lah dia artist, sanggup mula hubungan lelaki org walaupun tau tu akan effect carrier dia? rahsia Mr R yg bkn duda pun terbongkah tidak lama & agaknya dah terlambat berundur…bila perempuan dah fall in love,dah mabuk cinta, mau jugak mempertahankan cintanya walaupun tau dah kena tipu ..kesian jugak Hanez. ada jugak kurang sensitive Hanez, tau Mr R tgh urus kes peceraian, jgnlah post gambar sama anak anak walaupun comel. apa apa pun, settle la hal rumah tangga secara peribadi, jgnlah jadikan buah mulut org lagi…
    Nasihat kepada Hanez, Mr R tu bkn lelaki yg sebagus mana…cari lah yg lebih sesuai….muka manis, ada talent, ramai lagi calon yg lebih bagus di luar…baru 28tahun…blm lambat lagi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      memang sepadan Mr. R dgn si Hanez tu…sorang bangsat….sorang sundal

      0

      0
    • bilalutut memikir says:

      fak lah. suami curang apa yg nak di sembunyikan lagi. Org akan menuduh isteri jugak – tak tau jaga la…bla..bla. bla. Jadi elok satu Msia tau benda yg benar . Tak bersuara bkan makna baik = makna nya BODOH.! And her husband is an ASSHOLE!

      0

      0
  164. Bekas Peguam says:

    Sekadar berkongsi pendapat dan tindakan wajar yang perlu diambil oleh pihak terlibat dalam kemelut rumahtangga Mr. R dan artis ini.

    Pertama: Puan L
    Tuduhan artis ini merampas kebahagiaan rumahtangga Puan MUNGKIN tidak wujud JIKA antara Puan dan suami memang tiada lagi hasrat untuk meneruskan perkahwinan sedia ada. Ini berdasarkan kepada dua (2) permohonan cerai yang telah dibuat oleh Puan sebelum ini yang mengambarkan bahawa tiada lagi kebahagiaan dalam rumahtangga dan berhasrat untuk berpisah. KECUALI Puan masih lagi berusaha untuk menyelamatkan perkahwinan ini dan ingin suami kembali ke pangkuan keluarga. Jika tidak, maka proses penceraian dan tuntutan-tuntutan yang hak harus disegerakan supaya kemelut ini tidak berterusan dan Puan serta anak-anak boleh meneruskan hidup dengan lebih aman tanpa sebarang tekanan. Buat masa ini, sokongan dan bantuan dari keluarga terdekat amat diperlukan bagi membolehkan Puan L lebih kuat serta tegas dalam menyelesaikan permasalahan ini.

    Kedua: Mr. R
    Sebagai suami yang masih lagi sah, Mr. R perlu menyelesaikan segala kemelut dan masalah rumahtangga mengikut undang-undang jika memang tiada lagi hasrat untuk meneruskan perkahwinan bersama Puan L. Ini memandangkan dua (2) permohonan cerai yang pernah dibuat oleh Puan L tergantung tanpa sebarang penyelesaian. Sebagai seorang ketua keluarga yang beragama Islam, Mr. R perlu arif akan segala tanggungjawab dan batas-batas sebagai seorang suami selagi perkahwinan ini masih sah. Ini bukan sahaja berkaitan dengan nafkah zahir dan batin, kasih sayang terhadap isteri dan anak-anak tetapi juga merangkumi hukum dosa dan pahala jika gagal melaksanakannya dengan betul. Hasrat untuk menikahi artis ini tidak salah jika ianya dibuat mengikut hukum Islam dan cara yang betul.

    Ketiga: Artis
    Pengakuan artis berkenaan isu percintaan dengan seorang Duda tidak salah JIKA artis tidak diberitahu akan status perkahwinan Mr. R sebenar. MELAINKAN artis ini sedia maklum akan bahawa Mr. R masih lagi suami yang sah kepada Puan L TETAPI sengaja menidakkannya bagi mengelakkan diri dari dikutuk oleh pihak-pihak tertentu. Pengakuan yang dibuat melalui sidang media berkenaan tempoh perkenalan bersama Mr. R, percutian bersama Mr. R dan rakan-rakan serta tuntutan supaya Puan L meminta maaf secara terbuka adalah tindakan yang kurang bijak KERANA ianya mengeruhkan lagi keadaan. Ini kerana, sebagai seorang artis segala perkembangan semasa sentiasa terpapar di media masa yang diikuti oleh orang ramai. Jika terdapat fakta atau pengakuan yang diberikan tidak konsisten, ianya boleh menjadi bahan bukti bahawa artis tidak bercakap benar dan cuba untuk menutup kesilapan sendiri. Sebagai mengambil tindakan selamat dan menghentikan segala kemelut ini, artis perlu meminta maaf pada Puan L atas segala tindakan yang telah diambil SEKALIPUN artis di pihak yang benar. Ini bagi membolehkan permasalahan rumahtangga Mr. R diselesaikan dengan sebaiknya, seterusnya hubungan artis dan Mr. R boleh diteruskan setelah Mr. R secara sah tidak lagi suami kepada Puan L. Sebarang permasalahan tidak akan selesai jika tiada kompromi dari pihak yang terlibat. Sebagai seorang wanita Islam, perwatakan dan tindakan perlu dijaga bukan hanya bagi mengelakkan ianya dikutuk oleh pihak-pihak tertentu tetapi lebih kepada tanggungjawab terhadap Pencipta.

    Semoga Puan L, Mr. R dan artis ini boleh memikirkan jalan penyelesaian yang lebih rasional dan tindakan serta keputusan yang dibuat akan memberikan manfaat serta kebaikan kepada semua pihak. Kembali kepada Pencipta dengan solat dan meminta petunjuk dariNya adalah jalan terbaik untuk semua.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nasihat yang boleh diterima pakai…

      0

      0
      • Pemerhati says:

        Nasihat tuan ada betulnya….now even HS nak jumpa Liyana untuk berunding secara baik. Alhamdulillah, semoga bertemu jalan penyelesaiannya.

        0

        0
  165. alo says:

    itu baru hukum dunia hs & romie… kenalah bertaubat. ingat Allah, jauhkan diri dari maksiat. tunaikan kewajipan anda sebagai org islam. ni kalau masih x bertaubat x taulah..nerakalah jawap nya..

    0

    0
  166. Pengasas Kelab Peminat Nara says:

    Korang yang suka komen kat nara ni aku tgk sume happening la. jom buat gathering weii.. terigt aku nak tgk muka korang sume. terkekek2 aku baca komen korang hari2.. kadang2 berita abg nara bukan best sgt, baca komen lagi menyeronokkan,

    0

    0
  167. kukubesi says:

    dasar perempuan x sedar diri ..sundal …….seteruk2 gro lagi teruk c betina sundal ni..x ada perasaan lansung..akan tiba masanya ko akan terima hukuman darinya….

    0

    0
  168. Anonymous says:

    betina sundal…betina jalang…betina bangkai…ambik ko!

    0

    0
  169. kenapa tak faham lagi? says:

    Kepada mepunya nick “berfikir dulu” ; anda ni tak faham2 lagi ke kenapa isteri dia bersuara? Sebelum ini dia tak bersuara pun . .. aiyooo .. tahu cerita ke tidak dari awal??? isteri dia bersuara sbb hanis gedik tu cabar dia lah !! 1st, dia kata jantan itu duda, bkn suami org .. then dia kata lagi, kalau betul suami org , mana isteri dia.. tak dtg serang pun..! dia juga upload gambar dia dengan anak isteri itu dimana isteri itu selama ini seboleh2 nyaa ingin menutup aib dari ramai orang tahu.. tup tup gambar haniz gedik ini dgn anak2 nya di upload dlm waktu yg sama dengan keluarnya gossip suami dia DUDA sedangkan dia belum bercerai. Jadi, dia malu bila selepas itu kawan2 dan saudara mara bertanya. Ko fahamkan dulu sblm menuduh isteri dia bersalah pulak !! Dalam hal ini yang bersalah hanya Jantan Dayus dan Haniz Gedik itu sahaja! Isterinya adalah mangsa!

    0

    0
  170. yana zulu says:

    alaaa tak nak lah pegi gathering kelab Abg Nara tu. saya dah cakap muka hanez gerutu. malu la saya

    0

    0
  171. o= bulat says:

    DAH TERANG LAGI BERSULUH !!!! nk sembunyi ape lg si perempuan sundal gan jantan dayus ni…yang aku geram nyer, ade ke si jantan dayus, g teman betina sundal g pc,siap boleh sengih-sengih lg!!! menegakkan si gf dia!Hak puan liyana yg masih wife dia ,menangis gan masalah rumah tangga yg dibina gan M.R tu, di biarkan terkontang-kanting! ishh! ape seh laki cam kau ni! pada puan liyana manan, , lebih baik berpisah dari bersama hanya untuk menyeksakan…. kuatkn semangat…berdoa banyak2…

    0

    0
  172. mizz says:

    tah apa2 buat page bagai…over
    padahal rmi lagi yg dok cerai berai sbb kes mcmni..
    erra fazira bercerai koorg xnak buat page ke…
    to pn.liyana move on jelah xyah nak layan sgt dgn media ni sume…simpan je masalah puan tu sbg pengajaran spy lepasni berhati2 pilih lelaki… canang smpi 1 m’sia tahu pastu x pasal2 sume meroyan x tentu pasal mcm hidup ni xde kesudahan…
    cayalah ckp aku klu liyana ni teraniaya dia akn dpt hidup lebih baik lpsni..
    yg koorg dok meroyan ni dah tahu life koorg mcmana lepasni..
    kepada pengikut liyana sila dislike…

    0

    0
  173. rose says:

    ape nk jadi la dunia sekarang ni… ko sedap wat org , t org wat ko balik… InsyAllah..

    0

    0
  174. sarah says:

    ni la contoh artis tak berwawasan dan takde pendirian hidup. menyemak je kat dalam industry. jadik artis semata mata nak glamer lepas tu amik orang berduit sebab diri sendiri is not talented/smart enough to gain more money or just pemalas. laki orang pon jadilah kan hanez.

    aku suggest ban je la pompuan ni from kuar tv. ada ke takde ke sama je. she’s easily replaceable. banyak lagi artis yg lagi cantik+talented from pompuan ni. ko hanez dah dapat laki orang yang ko nak sangat tu ko duduk je la senyap senyap kt rumah pasni.

    0

    0
  175. kaisya says:

    bagaimana acuan begitulah kuihnyaa… ini la yg jadi kalau dari kecik tak dpt didikan agama yang cukup. kesian mak ayah nk kene tanggung malu ank sendiri..

    0

    0
  176. ooooooppa! says:

    NARA, bila nak update citer Hanez gebiang ni buat report polis? lawak gila baca pagi tadi..masih ego, angkuh, sombong dan yg pastinya tetap bangang abadi.

    0

    0
  177. heru says:

    Sungguh perbuatan yang sangat tidak terpuji, bagaimana kalau anak-anak mengetahui perbuatan orang tuanya.

    0

    0
  178. Anonymous says:

    Minta maaf cakap..Menjadi Isteri Solehah bukan mudah…tapi..zaman sekarang susah nak dapat…sumer ambil ringan bab Melayan Suami ni..Dari segi makan minum..keperluan..harian ..dan bermacam lagi. Banyak Isteri layang suami macam take “for granted”…yang isteri berada pulak..lagi tinggi egoisnya..bak kata pepatah satu pergi sepuloh mari…Dalam kes Romi..ni lain..Si..isteri dah dua kali fail cerai..kita fikirlah sendiri”..bukan nak sokong saper saper..sekadar jadi pengajaran..dan tak adil juga buat Hanes..Nilah orang kata…bila Sang Suami dah cari pengganti Calon Lain yang lebeh package..mulalah menguek sana sini..buat heboh..bila ada laki tak nak jaga…sebaik mungkin..abaikan tanggongjawab…sudah sudah….! nak menyalahkan org lain..

    0

    0
    • Zegna says:

      Package apa? Muka hanis tak lawa langsung…

      Kena fikir.. atas alasan apa isteri minta cerai? adakah sebab suami tak jaga rumahtangga dan berpeleseran…

      Tulis guna otak.. cakap fikir2 .. kalau tak nanti org kata bodoh.. marah

      kesian kat mak bapak ada anak fikir mcm kau..

      kah kah kah

      0

      0
  179. Anonymous says:

    ada sesiapa yg nak sihat? nak cantik? nak kurus? tapi bajet nipis? meh tgk sini sebelum terlambat! ;) —>
    KLIK SINI

    0

    0
  180. nana says:

    ada sesiapa yg nak sihat? nak cantik? nak kurus? tapi bajet nipis? meh tgk sini sebelum terlambat! ;) —>
    KLIK SINI

    0

    0
  181. Anonymous says:

    Bila lelaki JALANG terbemu dengan BETINA JALANG maka terjadi perbuatan JALAN.

    Si Haniz ni bukan lawa pun.. muka x cantik langsung cuma sikit bertuah jadi pelakon. Mak Mah pun jadi pelakon juga, so tak ada megahnya jadi pelokon pun.

    Si SUAMI MIANG ni dapat pelakon mcm dapat trophy girl la dan tak sedar minah ni muka x lawa pon. Tak tau la atas katil ganazzzz.. sampai ke mana beb buat dosa. Last2 berpisah juga.. kita tengok apa jadi dgn mereka ni nanti.. terus atau 1/2 jln saja…

    Lepas ni terus salah Tuhan..x ada jodoh lah.. redha lah.. masa dah x jadi baru guna nama Tuhan…

    So, mari sama2 kita tengok 2 org pelakon ni… tapi dlm persepsi dalam dunia yg sebenar dan bukan lakonan….

    0

    0
  182. kapas putih says:

    Assalammualaikum..

    Kasihan…kurang kasih sayang mereka ini.Hope Allah swt tak tarik terus hidayah Allah pada mereka ini. jangan salahkan isteri yea kalau ada suami macam nie. DR.Fadzilah Kamsah bagitau, punca 90% masalah rumahtangga atau penceraian adalah SUAMI TAK SOLAT. dan tak amalkan ajaran Islam.

    Semoga diberi petunjuk dan hidayah. Amin. Hope wife sabar k. kami ada bersama anda dan mendoakan anda bahagia, selamat dan menemui jalan keluar.
    Isteri banyakkan bersabar dan redhalah.

    0

    0