Written by AbangNara | April 14th, 2011

facebook i hate diana danielle

Kijam. Sungguh kijam. Siapakah yang sanggup membuat Facebook Page I Hate Diana Danielle? Sungguh tidak berperikemanusiaan manusia itu. Dan paling tak tahan, sudah lebih 4,000 manusia yang LIKE Facebook tersebut. Tapi Abang Nara rasa separuh daripadanya masuk untuk mempertahankan kutukan yang dilontarkan terhadap si cantik Diana Danielle.

Antara alasan yang digunakan untuk meng”hate” Diana Danielle ini ialah Diana hanya kelihatan cantik apabila di make up. Kalau tak make up katanya muka Diana Danielle hancur. Sepanjang penglihatan Abang Nara, cantik je muka si Diana Danielle ini sama ada make up ataupun tidak. Ke mata Abang Nara dah spero?

Apa-apa pun, lebih baik korang LIKE Facebook Diana Danielle dan dapatkan update daripada DD yang kini berada di Amerika Syarikat untuk menyambung pembelajarannya dalam bidang lakonan. Abang Nara berdoa agar tiada orang buat Facebook I Hate Abang Nara. Itu lagi kijam. Hehehe.

77 responses to Facebook I Hate Diana Danielle Menjangkau 4,000 LIKE

  1. moumo says:

    siann DD

    0
    0
  2. FASHA SANDHA says:

    hahahahaha…xper DD u join dgn i la..lagi rmai yg xsuka.. nnti u boleh dpt anugerah wanita bintang popular cam i … i like it. hahahahahaa~ go go gurlz…..

    mcm tu la cara they all support kita~ miss u abg nara~

    0
    0
    • aku glemer says:

      ni sapo lah pulak yg menyamar jadik fasha sanda ni… dah tk de keje lah tu…..

      0
      0
    • Tina Tenuk says:

      biar kan laa diorg tu DD u tetap meletup diorang tu jeles sbb x kacuk mcm u. hates u tu semua jenis muke jawa hidung penyek penuh panau kat celeh kelengkang…pastu nk jeles ngan org cun mcm kita ni kan DD. jahat..jahat..jahat

      0
      0
  3. Anabobo says:

    Ciannya artis nikn? Muka ada jrwt sket pon org bnci.org yg buat tu mmgla bdoh..xpnjg akl.

    0
    0
  4. superstar says:

    aku xleh nk kate ape bab ni…ti meme aku x suke dia..dri mula2 msuk bidang ni lagi…

    0
    0
  5. landax says:

    haha! i hate diana daniallee too!!! i love juliana evans !

    0
    0
  6. che lah says:

    i hate abe nare..hehehehehehe

    0
    0
  7. syud says:

    ape la manusia cmtu…die tu kne cipta dek syaitan kot…sume hdpan didunia ni cptaan Tuhan.law die kutuk ciptaab Tuhan mean die kutuk Maha Pencipta Yg mencipta die…law aku nmpk sape la yg kutuk aku suh die bercermin amek gmbr siar kat akhbar pastu suh vote die lawa x lawa.mnusia cmtu ptt di sula lg bgs..sula dr mulut

    0
    0
  8. jabun. says:

    kepada saper2 yg taksub gan artis

    sila lah ” LIKE ”

    buang masa menda2 mcm ne..

    0
    0
    • Delaila Rose Maria says:

      BETUL TU KATA JABUN. JANGAN TERLAMPAU TAKSUB SANGAT DENGAN PERKARA2 ‘LIKE’ INI TANPA FAEDAH.

      0
      0
  9. Ying Ying says:

    bebudak..bebudak…bebudak je wat keja camni…be grown up,k…

    0
    0
  10. BumbleBee says:

    bebudak PLKN saing dier kot yg buat nieh… time tu kan dier x make-up langsung…nmpak laa segala cela kt muka bagai… beser arr tu.

    p/s: org yg create page tu..cer upload picture ko tanpa make-up..meh nk tngok kulit selicin telur rebus yg dh dikupas kulit ke tak…

    0
    0
    • Delaila Rose Maria says:

      MESTI LAGI GERUTU DARI KULIT WAJAH DIANA. SEBAB TU MEREKA MENCELA DAN MENGUTUK SEBAB KULIT MEREKA TAK SECANTIK DIANA. APALAH MASALAH NYA SAMPAI NAK BUKA PAGE MACAM INI, HATE2 BAGAI LAH PULA.

      0
      0
  11. kaki_g0ssip!! says:

    aku pn x brp minat DD ni.. fasha lg best.

    0
    0
    • Bikin Panas..... says:

      minat fasha ke?????please ar der…lakonan xmantap langsung..ade abg kesah ke ko “x BRP minat DD”…janji DD pun xminat ko ngn fasha..tuh.

      0
      0
      • kaki_g0ssip!! says:

        aik…?? sentap plk ke gua x minat DD? lakonan FS x mantap??? lu mmg buta la bro.. lau x mantap, xkn dia blh menag utk pelakon wanita t’baik ms ABPBH tu ari?? ckp pakai otak blh x bro??

        0
        0
        • Bikin Panas..... says:

          hello adik kecik..Fasha bukan menang pelakon wanita terbaik ABP ok!!! tp anugerah (pelakon wanita POPULAR) not TERBAIK..so setakat POPULAR boleh lar..Fasha xpernah menang anugerah pelakon wanita terbaik pilihan juri k..kalo pelakon pembantu pernahlah..tu pun kalo pernah menanglah! so ko tu yg patot ckp guna otak! xpun ckp gune kaki n lutut ko tu..tu pun kalo brfungsi lah…

          0
          0
        • kechik hati says:

          boley plak gado kat sni.
          wahai manusi sejagat xpyh la nak gadoh2 sbb artis nie.xde faedah nye pun.

          0
          0
        • Cun! says:

          woi!
          it’s a fact that lakonan fasha mmg mantop!!
          akui je la.. jgn sbb dia kontroversi, u guys nk deny bakat dia..
          come on la… lisa haritu mng cos dia mmg byk belakon filem…
          wake up!!!!

          0
          0
        • Kurus says:

          aku pon ada kawan.. dia sgt benci ngn fasha kunun pasal perangai dia.. aku tanya dia apa peragai dia.. dia pon cakap wartawan cakap..LOL…

          aku cakap lakonan dia mengejutkan aku, sungguh tk sangka sudah meningkat. dia cakap mana ada. aku tengok tak ada pon. aku cakap ko ada tengok ker? dia cakap, ada. aku tanya drama ker filem.. dia cakap filem.. kah kah kah.. kantoi siut..

          pastu aku tanyalah dia ada tk tengok lakonan fasha baru2 ini jadik tomboi, dia cakap ada, yg dengan pierre tu kan.. kah kah kah.. kekwat habis..

          kemudian, aku tanyalah dia ada berlakon jadik orang gila.. dia cakap, itu aku tahu, aku ada tengok.. yg dia gedik2 tu kan.. gedik2 bolehlah dia kata.. aku pon cakap.. bukan yg gedik2.. yg dia jadi gila.. ko ada tengok caner..? dia diam. yg dia makan kt tong sampah? kah kah kah.. adoiiii…

          kte tengok filem ni dari zaman kuda terbang lagi dowww… tk lah sombong centuh..mueheheh

          0
          0
    • see says:

      saya sangat suka Fasha dalam Chinta. Ada tak pelakon seangkatan boleh buat sebaik dia untuk watak itu? tapi nanti ada yang kata itu seperti watak sebenar Fasha diluar. Peliknya kerana dalam ramai yang beri komen, entah berapa saja yang pernah jumpa fasha? saya tak pernah jumpa dia. saya jumpa dia di dalam TV saja. emmm..

      0
      0
    • see says:

      Oh nak sambung lagi. Watak dia jadi orang gila dalam Berkalung Noda sangat hebat (seperti Kurus katakan tu). Terutama adegan last yang dia menyanyi2 bersama kumpulan tu. tengok aksi dia usik penyanyi perempuan tu, kemudian sepak lelaki yang main gitar ke apa tu. saya sendiri ketawa dalam kagum tengok bagaimana dia study watak dia dengan sempurna. Fasha, dia memang hebat (saya bukan Fasha, saudara mara dia. Malahan tak pernah jumpa dia pun)

      0
      0
  12. so what says:

    i love DD…ader aku kesah ker ko hate dier……as long as dier xkaCO periuk nasik ko………..

    0
    0
  13. coco_blink says:

    xde kesedaran sivik tol sape yg create page tue..huh!!

    0
    0
  14. effie says:

    I like DD..

    0
    0
  15. lisha... says:

    hhhmm…muke dia cantik…mmg tak bape minat kat dia ni, …tp x de la smpi nak hate kat FB bagai, buat x tahu sudahlah…ape la diorang ni…

    0
    0
  16. ngantok says:

    daripada si DD ni blaja kek america tu.. baik la blaja bahase melayu betul2 dulu.. cakap nk slang minah salleh jer.. uhukhukhuk.. :)

    0
    0
  17. anum says:

    muka dia cantik.. jerawat sket2 adat la..

    0
    0
    • secret says:

      bukan ape wak…masalahnya dia dah jadi DUTA PRODUK KOMESTIK!! kalau tak cara, ni tajuk entri kat bn, (GAMBAR)Diana Danielle Bertukar Menjadi Snow White Malaysia. carilah sendiri.hahah
      kesimpulan yang boleh secret katakan. SNOW WHITE tu macam produk tak menjadi je.huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu no komen.
      Teknik Meloloskan diri dari ke TALI GANTUNG

      0
      0
  18. FASHA SANDHA says:

    oit jabun..ko ni bangang la.. ko xsuka dgn menda2 cam ni xyah la msuk beautiful nara.. ada aku kisah???? bikin wa panas jew..aku tgk ko ni kalu kutuk lebih2 jew… seb baik la aku ni femes… so aku xheran~

    0
    0
    • syarifah aini says:

      kenapa pula si pasha ni..huhu emo semacam ngan JABUN…. tetiba lak tu ko datang bulan ke fasha sandha?
      cik fasha yg palsu akak bukan nak menangkan JABUN tapi otak ko ni dah mereng agaknya…ko cuba baca semua komen2 Jabun tang mana dia kutuk2 artis..
      ada tak?.. yg akak tahu kalau komen yg miang2 dan gatal tu lah jabun oi!! dan sutufunya..

      lgi satu dia siap puji lakonan KO. (pasha sandha) wei!!!! .kat entry sebelah .lelaki mana da suka kutuk2 kebanyakannya yg kutuk tu reader pempuan bengong!
      aii..persan femes kt sini ya ko fasha palsu..kalau ko perempuan mesti ko dah terpikat dgn jabun..!

      0
      0
      • SAMDOL says:

        ke penyamar pasha sandha yg create page ni dasar Busuk hati………bukannya jabun x suka gosip maksud dia buang masa like benda yg x berfaedah..huhuhu.
        ada faham lain kali baca elok2 jgn nk angin semacam je

        0
        0
    • Delaila Rose Maria says:

      WAH JABUN PULA DISALAHKAN DIATAS KETIDAK FAHAMAN DIRI SI FASHA TU. CUBA LAH BELAJAR FAHAM APA YANG JABUN TU TULIS.

      0
      0
  19. FASHA SANDHA says:

    hahahaha…owh akak sharifah aini.. ko pun myamar gak kew? hak3x..cam kelakaw lak~ kakakakakaka~ meh fasha nk gelak giling2x ley x?

    0
    0
    • Bikin Panas..... says:

      Fasha xlayak gelak guling2 sebab badan penuh rangka je kang xpasal2 bersepai lak badan ko yg kerempeng mcm kerepek tu…hahahahahahahaha!!

      0
      0
  20. budak nakal says:

    jgn membenci org…t sok2 org benci kat kita…..hahahhaha. (dalam ati: korang yg benci2 ni mesti sbb tensen x secantik diana tu kan….)

    0
    0
  21. lolyat gang says:

    aku pun x ske DD ni
    muke cun tp perangai budak skolah

    0
    0
  22. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    i hate dd !!! sape yg pandai2 buat cm tu ??? eleh…jangan layan lah !!!! orang kepala hotak tk betol je yg buat cm tu !!!! BUAT BODOH pn cantek !!!

    0
    0
  23. secret says:

    Abang nara, ade timbol tanda soal yang besar atas kepala secret bila baca ayat ni ‘Tapi Abang Nara rasa separuh daripadanya masuk untuk mempertahankan kutukan yang dilontarkan terhadap si cantik Diana Danielle.’ .
    Tolong explain skit.haha so funny la. rasenya yg like fan page tu ciput je. tp yg nk back up si dia, BERDUYUN DATANG (buat suara juliana banos.haha). last2 daripada asalnya ciput jadilah ke 4ribu riban.hahah walhal…. sendiri mau pikir ar.

    Jatuh Cinta LAGI pada si YUNA ni.

    0
    0
  24. cikaro says:

    sape la yg dengki sgt ni.. cuba bayangkan ade org wat page utk ko pulak and hate ko.. sakit hati x??

    sudah2 la tu…sian DD wlupun aku xminat sgt dia…

    0
    0
  25. joejow says:

    org yg buat page macam ni nak perhatian je…

    0
    0
  26. cik says:

    nasib sy tak jadi artis…kalo tak mesti org wat page I HATE CIK T__T

    0
    0
  27. Myra Dolce says:

    xde feel la ngan minah ni…
    die ade ke x…
    same je…xmemberi impak

    0
    0
  28. lelakihensem says:

    alah abang nara.ko ckp orang je kan.ko tu?baik sangatkah?duk tayang n sebar gambar2 buruk orang.baik sangat ke?ko lagi teruk dari 4000 orang yg like facebook tu.

    0
    0
  29. ,,,,,,,,,, says:

    alah biar la orang nak like ke nak hate ke..hak masing2..dok promot2 suruh orang like budak ni pesal..suka hati orang lah..ko nak like..like r sorang2..

    0
    0
    • chicarito says:

      ko btol2 da tak btol…leh ke kite nk benci sesame Islam?eh jap,aku tak tau la ko ni Islam ke tak tp,kitorang sbg org Islam x diajar dlm agama kitorang nk benci kt org len..

      0
      0
  30. feree says:

    MUKE DD CAM INA NAIM VERSI PUTIH… CUBE KORANG CHECK BLK…
    TENGOK MS MUKA MAKE UP N TAK MAKE UP N MAKE SURE CLOSE UP PIC

    0
    0
  31. Prof Handsome says:

    hal kecil sepeerti make up tu pun nak gaduh nak benci membenci, betapa BODOHNYA MEREKA! tak ada kerja! Memalukan!

    0
    0
  32. aspire5580 says:

    kpd semua peminat diana..knp u all benci i..x elok taw benci2..apepun diana syg kamu haha

    kt cni diana bagi lirik lagu radja..benci bilang cinta hahaha

    jangan benci bilang cinta
    jangan marah bilang sayang
    jangan mendustai hati
    bila engkau memang suka
    jangan kau merasa jauh
    bila kau dekat denganku
    jangan kau menganggap cinta
    mudah datang mudah pergi

    0
    0
  33. villa says:

    uit aku even x minat DD xdela smpai nk hate..ayoyo..

    0
    0
  34. che nin anak pak jabit says:

    awok nengok DD ni cantik je walaupun x make up.ntah2 lg cntik dari kome yg make up tebal 2,3 inci tu(udah ghope pntianak sohaimi babe). sabor jelah…

    0
    0
  35. AKU says:

    nampak sgt org yg buat Page tu sakit jiwa..gila ka apa…cantik ka x cantik ka..apa kena mengena dgn hang…kot la kalo kulit muka dia x cantik dia p minta duit hang nak beli mekap bleh la hang nak buat page hate dia…mmg manusia skang ni byk yg gila ..tp x nak ngaku gila….

    0
    0
    • siakap mari says:

      yup setuju..biarla si diana tu nak buat apa kt muka dia..yg menyibuk x tentu pasal buat apa..org yg bt page tu hengat..dia lawa sgt la tuh bile mekap…

      0
      0
  36. Erin says:

    All of U are jus jeaLous.
    DD tries harder N wOrks harder than most girLs thaT don’t haVe the oppOrtuniTies thaT sHe haS.
    DD, alL the best 4 Ur future

    0
    0
  37. juice says:

    dia cantik ke tak ke..menyusahkan owner page tu ke??? ke owner ni tido x lena sb DD cantik..adoi rendah tul mentaliti owner page tuh…memburukkan kurniaan tuhan…ntah ape2….

    0
    0
  38. hai semua.saya lah dd :) teruskan like page tuuuu.bertambah pahala sy.

    0
    0
  39. mawar merah says:

    Diana. nampaknya orang dengki nkat u, krna sebab yang tak menasabah langsung boleh membenci u. Lainlah kalau u ambil laki dorang bolehlah marah mcm tu. Ini, ko kenal pun tidak dorang tu. tak apa, jgn peduli u akan menoingkat lagi lepas ni. u memang cantik, sbb tu orng amat dengki kat u.

    0
    0
  40. ashun says:

    x payah la…..
    dye cantik or x dye da jadi artis pown..

    0
    0
  41. Do you prefer me sending you a chat or email instead in case I need to ask something from you?

    0
    0