Written by AbangNara | May 7th, 2013

Setiap kali melihat rancangan Primadona di Astro, wife Abang Nara mesti memuji kecantikan Erra Fazira. Kata wife Abang Nara, kulit wajah Erra Fazira sangat mulus. Memang nampak berseri-seri dan bersinar bak puteri.

estee lauder

Rupa-rupanya rahsia di sebalik kemulusan wajah Erra Fazira ialah Estee Lauder. Untuk makluman, Erra Fazira adalah duta produk kosmetik antarabangsa ini. Terbaru, Estee Lauder melancarkan Advanced Night Repair, sebuah produk anti penuaan yang merawat kulit ketika tidur. Patutlah muka Erra Fazira nampak muda je!!

estee lauder

Abang Nara quote sikit kata-kata Erra Fazira yang telah menggunakan produk Advanced Night Repair daripada Estee Lauder ini:-

Kulit saya kelihatan lebih cerah dan berseri. Malah, wajah saya tidak pernah secantik ini sebelum menggunakan Advanced Night Repair. Cara penggunannya yang mudah iaitu hanya 5 titisan di wajah sebelum menggunakan pelembam di waktu pagi dan malam. Kalau sibuk sangat, saya akan tambah bilangan titisan untuk memastikan kulit diperbaiki secara semulajadi.

estee lauderMenarik kan kelebihan Advanced Night Repair daripada Estee Lauder nie? Abang Nara yang lelaki ini pun teruja rasa nak guna. Teknologi Chronolux yang digunakan membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garisan kedutan dan perubahan warna kulit. Untuk makluman, Advanced Night Repair ini tercipta hasil kajian bertahun-tahun oleh pihak Estee Lauder untuk memberikan yang terbaik buat pengguna mereka.

estee lauder

Abang Nara ingat nak hadiahkan sebotol Advanced Night Repair Estee Lauder ini buat isteri yang tersayang suatu hari nanti. Harganya pun tidaklah mahal sangat jika dibandingkan dengan kesan yang diberi kepada kulit. Untuk makluman lanjut, layari www.esteelauder.my atau LIKE Facebook Estee.Lauder.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Erra Fazira Kekal Jelita Bersama Estee Lauder

  1. pertamer says:

    haku FERST dan aku bangger. haaaaaa!!!

    0

    0
    • Nana says:

      Erra ada klass….better than Che Ta !

      0

      0
      • Jangan Jadi Adira says:

        makan sayur dan ulam jer…kulit mesti cantik. cubalah…

        0

        0
        • ALESYA says:

          erra x leh ckp omputih..helo..x tgok tv ke apa cik kipas susah mati neelofa ..ank dia pon speaking tauuu..biar la dia xde spm 10a pon.. janji bila bckp dan pembawakn diri terselah kebijaksanaan..kematangan..x guna kata pandai..tp x CERDIK..

          0

          0
        • missa says:

          kecantikan artis2 selalunya tak bergantung kepada satu2 produk sahaja.. biasanya disusuli dengan pengambilan supplemen, suntikan vitamic c, kolagen dan sebagainye. jadi jangan mudah terpedaya dengan janji manis segala produk di pasaran.. kene try and error lah.. dan juga amalkan pemakanan yang sihat, exercise regularly dan cukup tidur….

          0

          0
    • kak timah says:

      KEKAL SAMPAI TUA KE JELITA TU??????

      0

      0
      • Siti Osom says:

        Estee Lauder , Lancome , Shiseido , Clinique , Biotherm , SK II ?
        which 1 better ?
        I vote for Simply Siti ~! <3

        0

        0
        • anon says:

          me too! dah stahun jugaklah pakai simply siti punya cleanser, toner and bb cream… yang oil control punye series tu.. best sangat…!

          0

          0
        • Rosmah Mansor says:

          I ambil wudu’ untuk cantik kan diri !! dalaman pun kena bersih jugekss !!!!!

          0

          0
  2. Mak Dara says:

    Sorry, mak nampak tua nyah!

    0

    0
    • Sia says:

      Hehe.. Adakah nampak muda = cantik? Adoila.. Ramai je makcik2 tua yg cantik. Dan ramai jugak anak dara yg tak berapa nak cantik.. Haihh..

      0

      0
      • Mak Dara says:

        Aku cakap kepada yang kaki suntik lah. Daripada nak nampak muda, jelita dan tegang selalu, tak boleh jugak. Mana boleh lawan kuasa Allah.

        0

        0
  3. miss mong says:

    dulu bkn ke erra pnh ada produk kecantikan snirik..ke duta je

    0

    0
    • mulut puaka says:

      kompem la sekadar duta je.. dulu ak penah baca dia citer kat majalah apa ntah 7 tahun dulu, dia nak maintain cantik dia g cuci darah dia ngn oxigen.. sekali kos rm5k ma.. mana jalan kalo setakat tenyeh krim je kat muka.. tp xpelah dia kan kaya raya, jalan raya sume.. bayangkan anak nya pun da ada album kasut.. hihihi.. jeles ma.. mak album gambar pun xde..

      0

      0
  4. de laila says:

    amik wuduk selalu pon boleh je muke cantik berseri…tak payah pakai night repair…

    0

    0
  5. De laila says:

    amik je wuduk selalu…confirm cantik berseri…x payah nak repair2 bagai…

    0

    0
  6. nz says:

    rambut ttp palsu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kenapa erra ni selalu jer pakai rambut palsu? jarang la tengok rambut dia yang asli. kawan saya gitau, rambut erra kejong, tul ker?

      0

      0
      • rambutku rambut mu jua says:

        dah rambut dia x cantik dia pkai la rambut palsu..dia sendri pon pnh ckp ..
        aku dulu pon pnh ada kwn..comel sgtttt..subhanallah..rmai laki dok angau gn dia..putih..gebu..ada lesung pipit..pkai plk tudung labuh..baik laa…rmai yg cemburu u olsss…tp skali tu aku pnh ternmpk rambut dia..ya ampun..terkezut..dlm hati..senyum je laaa..bkn smua org sempurna..rambut je pon..!

        0

        0
        • rambutku rambut mu jua says:

          nk tmbah lg..rambut ori atau palsu..ttp dosa d tayang ya kwn2..

          0

          0
        • lala says:

          tu la..antara point dalam buku 70 sebab wanita masuk neraka
          1. x ttup aurat
          2. pkai rambut palsu
          same je 2 2

          0

          0
        • mulut puaka says:

          kalo pakai bulu mata pelsu cm ne lak.. keh keh cek ta kita tu..

          0

          0
    • akak kite... says:

      biasalah…di sebalik kelebihan mesti ada kelemahan….

      0

      0
  7. mak tiri says:

    mana ada tua boleh muka cekang..toksah duk bohong la…

    0

    0
  8. weh says:

    wow….erra look gorgeous…penah jmpa erra time kt MidValley sblm nie…kulit muka mmg cantik wlpun make up nipis jer…cantik je muka…snyum pun manis jer
    mcm tk der cucuk lh muka erra mcm org penah kata….
    mmg asli cantik lh…
    body pun cantik lg…hehehe

    0

    0
  9. Wehh says:

    mmg cantik lh erra nie…tk yh pakai make up tbal pun dh cantik…
    sbb penah nmpk erra kt midvalley sblm nie…
    kulit dia mmg cantik…n mesra je lyn peminat dia
    tabik lh dgn artis lma mcm erra nie mmg tk lupa peminat…
    gud luck erra…mg berjaya dlm bidang seni….

    0

    0
    • oooo says:

      mmg dia cantik.. lau x xde la jd miss mlysia..cuma bezanya skrg cantik la lg dr dulu..kulit mkin mulus..bdn mkin slim..ala x heran la..org biasa pon nk cntik mkn mcm2..nikn plk artis yg duit bnyk..d taja mcm2..aku pon suka lau dia pkai simple..tserlah sgt kcantikn dia..lau mekap tu x bkenan sgt laaa..lau dia ni cucuk botox cm org ckp..xkn la dia bckp still ok..lau gelak..tbahak2..lau cucuk nie muka dia keras laaa…xde emosi kt muka..muka dia nmpk panjang myb gak d sbb kn dia dah kurus..kn dia pnh jd duta utk produk slim world..dia kuruskn lemak2 blebihan kt muka..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    NADIYA NISAA LEBIH CANTIK DAN LEBIH JELITA DRP ERRA FAZIRA……..NADIYA NISAA HEROIN TERHEBAT DAN TERCANTIK SEKALI DI MALAYSIA.

    0

    0
    • mulut puaka says:

      ko rabun tahap apa? dah cek mata ke.. xpelah selera nafsu lain2.. kalo x xkan ada jantan selera ngn jantan kan.. tp hakikatnya NADIYA NISSA gigi jarang, hidung kembang!!!! suara sengau..

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        betol kau cakap tu mulot puaka minah jambu setuju ! si nadiya nissa tu bukan Nye jambu sangat kalau nk di banding kn ngan si erra fazira yg jambu tinggi lagi ! ngan muka nlofa aje si nadiya ni dh kalah ! ape lagi ngan muka erra tol tk huh !! kalau nk ikotkn betol2 si nadiya ni kalau berlakon tk boleh kasi dia peranan hroin ksi dia peranan kakak kakak tol tk…..kalau si erra sampai sekarang pon dia maseh boleh lagi pegang watak hroin pasal erra sampai sekarang pon dia maseh jambu tinggi n maseh lagi cute…ada klas pulak tu huh !!

        0

        0
  11. Anonymous says:

    NADIYA NISAA LEBIH CANTIK DAN LEBIH JELITA DRP ERRA FAZIRA……….NADIYA NISAA HEROIN TERHEBAT DAN TERCANTIK SEKALI DI MALAYSIA.

    0

    0
  12. ivy says:

    Advanced Night Treatment ini sangat la awesome.. I am sworn by it.. Bang Nara.. please dapatkan untuk Kak Nara…. sebotol tahan lama

    0

    0
  13. LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

    si erra ni dah cantik la. lain kali ambik model yang biasa2 je so customer yang muka biasa2 ni boleh relate dan beli produk anda. kalau ambik yang dah cantik, macam mana customer yang muka biasa2 ni nak beli produk tu?

    0

    0
    • mulut puaka says:

      kalo amik ko mcm mana? agak2 leh laku x produk.. kalo amik ak mulut jd sopan kompem laku kan

      0

      0
    • Ah Jib Gor says:

      kalo amek isteri Jehan miskin pon ok jd duta tu , 1 ? Malaysia !!
      1 ? Malaysia !!

      0

      0
  14. Roundtable says:

    Erra memang dilahirkan dengan wajah yang cantik…syukur kerana dikurniakan wajah sebegitu…namun dalaman perlu cantik juga tau erra.

    0

    0
  15. hangout says:

    ok aper erra jdi duta nie…nmpk sesuai je…
    mmg pilihan tpt lh…
    tp klau ambik RCW…mmg tk sesuai plak…make up over sgt….
    RCW cm cantik kt muka jer n kt tgn n leher dia ada kedut lh…
    muka je putih tp tgn n leher itam…tk sesuai lgsg..huhuhu.

    0

    0
    • Nenek Lampir says:

      Leher Era pun dah gelambir pa…

      0

      0
      • Weh says:

        biasa lh 2 bila dh b’usia tp ok lg…msh sma warna dgn kulit muka…tk mcm che ta yg mmg dh nmpk kegelambiran kt lehernyer…hehehe…n lgsg tk maching dgn kulit muka…

        0

        0
  16. x minat pakai rambut palsu says:

    cantik mmg cantik tp bila tgk rambut palsu tu yg x berapa nak cantik, maaf cakap lah dah mcm nyah aku tengok..

    0

    0
  17. errowwpajiroww says:

    nampak dah cam bapok pon ada..

    0

    0
  18. SH says:

    Sesempurna manusia di dunia ini. Cantik, kaya, popular, suami kacak, anak comel, ramai peminat dan segala-galanya hal-hal yang indah didunia ini kepunyaan Era Fazira..dunia la ya..

    0

    0
  19. CikNa says:

    Produk yahudi tu.. kenapa la erra pilih cekk ooiiii.. carik la produk yang tak sokong keganasan di Palestin

    0

    0
  20. mas says:

    Fake macam kim kardashin dia nie….. tetap x minat dia dri dulu smpai sekarang menyanyi hancur… belakon pon hancur… harap publisiti murah dgn ex2nya saja……

    0

    0
  21. […] Erra Fazira Kekal Jelita Bersama Estee Lauder (45) […]

    0

    0