Written by AbangNara | October 22nd, 2009

Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

Berani betul Abang Nara mencabar Budiey.Com untuk bertarung dengan dia. Yang misterinya apakah yang bakal dipertandingkan? Kalau nak tahu, kenalah tunggu episod 7 Project Alpha BeautifulNara. Kalau dah tak sabar sangat, ada skit hint kat video promo Project Alpha untuk Budiey.Com kat bawah nie.

___________________________________________________________________________________________

Dan untuk mengrefresh balik memori anda semua tentang Xpax Blackberry Curve 8520, kami lampirkan kembali apakah ciri-ciri menggiurkan Blackberry Curve 8520 nie dalam Bahasa Inggeris. Kalau berminat nak beli, pergi aje Blue Cube Celcom. Kat situ ada jual.

o Easy media sharing and stay social–post status, post comments on walls, poke your friends, accept an invitation, upload pics etc to Facebook, share music on MySpace). Basically still enjoy socializing or keeping in touch/updating your friends anytime, anywhere

o Instant Messaging (IM)—chat on-the-go with access to popular IM programs like Windows Live Messenger, Google Talk, Yahoo! Messenger, ICQ etc)

o Multimedia player—great multimedia experience with excellent music control and good video playbacks

o Email

o Slim and sleek

o 2.0MP digital camera / video camera

o Wi-Fi enabled

o Dedicated media keys (buttons specifically for media options)

o Trackpad navigation—1st Blackberry to have trackpad

o GPS

o Browser

o Phone

P.S: Ada berani tengok gambar terlampau Abang Nara yang berjaya dikantoikan oleh seorang blogger bernama Alam Maya? Meh klik sini.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to Episod 7 BeautifulNara Vs Budiey – Pertarungan Terhebat Abad Ini

  1. ctzen says:

    1st ker?

  2. pinkypanthers says:

    ape2 jerklh bang nara …
    harap2 leh ar menang lau x…
    menang…gung kekalahan…
    hehehe jangan maree….

  3. Penari Poco2 says:

    Besday surprised

    Aku baru berkahwin setahun yang lepas
    dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja
    sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu
    kegemaran -iaitu makan telur rebus. Aku pun taktahu
    kenapa aku suka makan telur rebus, sedap agaknya.
    Sebelum aku kahwin, aku memang gila telur rebus. Pagi
    petang siang malam makan telur rebus. Tapi semenjak
    aku kahwin ni aku terpaksa berkorbanlah, iaitu dengan
    meninggalkan tabiat aku ini. Lama juga aku dah tak
    pekena telur rebus ni.. sebab orang rumah aku masak
    sedap-sedap.. so aku dah tak kisah lagilah..

    Ceritanya begini, bulan lepas masa aku balik kerja,
    tiba-tiba kereta aku rosak.. akupun telefon bini aku
    katakan aku balik lambat sebab kena menapak. Sebab
    lapar akupun singgah satu kedai makan tu… ada telur
    rebus lah.. akupun makan nasi dengan telur rebus..
    lepastu aku order telur rebus lebih lagi untuk
    diratah. Sebelum balik aku bungkus lagi 10 biji telur
    rebus untuk makan sambil berjalan balik nanti. Tiba je
    kat rumah aku rasa amatlah kenyang.. maklumlah balas
    dendam sebab lama tak pekena telur rebus. Sebelum aku
    masuk kerumah,i steri aku tiba-tiba cakap dia ada
    ‘surprise’ untuk aku malam ni. Dia suruh aku tutup
    mata dengan kain hitam yang diikat kemas dibelakang
    kepalaku. Dan dipimpinnya aku sampai ke meja makan
    Aku duduk dikerusi dan isteriku pesan jangan cuba buka
    ikatan yang menutup mataku.

    Aku nak pergi toilet sebab perutku mula buat hal, tapi
    malaslah nak spoilkan ‘surprise’ isteriku ini. Aku pun
    tahan ler… Tetiba telefon berbunyi, isteriku pergi
    mengangkatnya. Apa lagi ada chance aku pun melepaskan
    kentut yang ditahan sekian lama.. Fuuuuhhh lega
    rasanya….. bau boleh tahan… maklumler berapa biji
    telur tah aku bedal tadi… Alamak.. ada lagi satu
    la.. aku pun angkat sebelah punggung dan lepaskan satu
    das lagi.. bunyinya PROOOTTT!! … fuh bau jangan cakap
    beb… aku pun tak tahan bau dia… aku kipas pakai
    tangan angin dia kasi kurang sikit bau dia… adalah
    macam bau telur tembelang sikit.. Tetiba aku dengar
    bunyi telefon berdering lagi… hai lamanya tunggu
    isteri aku ni, aku tak sabar lagi ni nak tahu surprise
    dia ni. Aku terasa ada lagilah, kali ni memang aku
    rasa power punyalah.. aku kumpul dulu kasi padu..
    lepastu aku bangun, tonggeng sikit dan lepaskan angin
    taufan tu… PRRROOOOOTTT!!!!… fuhh lega… bergegar
    sikit meja makan dibuatnya… peh tak tahan aku bau
    dia power gila.. aku tutup hidung aku.. aku rasa bau
    dia ada sikit-sikit macam bangkai la.. mau mati bunga
    atas meja makan aku ni.. sambil tu aku sebut
    ‘ahhhh…. lega…’.. Adalah dekat 5 minit baru bau
    bangkai tu hilang.. Lepas tu isteri aku kembali dan
    minta maaf sebab lambat.. lalu dia kata ‘SURPRISE!!
    HAPPY BIRTHDAY!!’ dan suruh aku buka kain penutup mata
    aku.. laaa birthday aku hari ni le… camne boleh lupa
    ni.. Aku buka le kain penutup mata aku.. mulutku terus
    melopong… ALAMAK!!! Benda pertama aku lihat.. muka
    merah padam pak mertua aku, mak mertua aku, adik ipar
    aku dua orang, duduk keliling meja makan. Bos aku
    dengan jiran sebelah rumah rumah aku pun ada!!. ? jadi
    aku pun nak kaber malu, aku tanya la kat pak mertua
    aku.. ‘dah lama ke pak sampai?’.Dan pak mertua aku pun
    jawab.’Dah lama. Sebelum kentut pertama lagi!!!

  4. budiey.com says:

    kalu nak berentap..jom ke budiey,com…berani ke ?

  5. aku says:

    beautifulnara skrg da x brape best.. asyik alpha je.
    bkn ni utk gosip artis ke??

  6. lumut says:

    aku salut la kat lu beautiful nara!!!
    aku pernah gak bercita2 nak jadi mcm ni.
    tp mcm jauh lagi je perjalanan..hehe..

    just nak tanya..
    macam mana leh dpt offer masuk project alpha tuh?
    gempak2..=)

    salam kenal dari auckland..
    1st time drop komen..
    gegar lutut ni beb tulis kat blog sifu!!!!!!!hehe

  7. lanToK LeW says:

    hahahahaha….klakar laa muka abg nara kat blog Alam Maya tuh….muka abg nara tercantum ngn body Ammar Alfian Aziz…hihihihihi….cam pelik pon ye gak…