Written by AbangNara | February 25th, 2015

Satu ketika dahulu, satu Malaysia kecoh apabila Emma Maembong mengesahkan putusnya hubungan percintaan dirinya dengan Zizan Razak. Namun tidak lama kemudian, Zizan dengan penuh machonya berjaya memujuk Emma dan hubungan mereka kembali pulih. Nampak macam hubungan cinta masa sekolah pulak kan? Sweet sangat. Teringat kenangan cinta masa sekolah dulu. Hehehe.
emma maembongTerbaru, Emma telah memuatnaik beberapa gambar yang membayangkan keberantakan hubungannya dengan Zizan. Gambar yang berisi lirik lagu kumpulan Geisha itu seolah-olah menceritakan perbuatan Zizan yang berulangkali menyakiti hati Emma dan mungkin Zizan bukan cinta sejati buatnya. Adakah ini susulan gosip hubungan Zizan dengan seorang pegawai stesen Astro?emma maembongemma maembongHarap-harap ini semua salah faham. Kesian Zizan nak kena pujuk Emma sekali lagi. Kesian juga kat Emma kerana asyik merajuk. Penat tau merajuk nie. Tukang pujuk penat, tukang rajuk pun penat. Diharap Emma tidak merajuk lama sangat. Nanti kang kecoh satu Malaysia lagi sekali. Heheh. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Emma Maembong Merajuk Lagi Dengan Zizan Razak?

  1. ina says:

    alahaii gedik la minah nie. klau da xnk xyah la bbaik, nnt peminat naik mnyampah dgn drama yg korg buat tau.

    0

    0
    • shaalonso says:

      aku zizan. tapi bila tak habis-habis love story rajuk2 korang ke udara, aku bosan!! kau putus ke couple ke kahwin ke dpt bantu menstabilkan economy rakyat Malaysia ke?? cerita lain pleaseee!!

      0

      0
      • shaalonso says:

        eh. salah plak *dulu aku suka zizan* bukan *aku zizan* hahaha

        0

        0
        • Zizan Razak says:

          Slm semua, saya Zizan. Selama ni silent reader je. Nak bgtau yg kami baik2 saja….hujung bln 5 thn ni kitaorg akan kahwin. Tq for all of your suppport. Love.Zizan

          0

          0
        • Anonymous says:

          Siapa la pulak yg menyamar jadi zizan nie. hahhahaha.
          Boleh di dakwa woi mengeluarkan knyataan bg pihak org lain malah mengaku org tu pulak.

          0

          0
      • Anonymous says:

        budak sekolah merengek lagi mintak attention. grow up girl. semua kisah peribadi kisah cinta cintan kau upload untuk tatapan semua. your private life should be in privacy bukan untuk dikongsi dgn orang ramai.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ntah2 pic n email tu ppuan asteruk yg an to..dia nk porak peranda n buat onar DLM hubungan emma n zizang. KO santau je ppuan jahat tu n BG nasi kangkang kt zizang selesai masalah tp nnt ko yg bermasalah syirik pulak hahahihihoho

      0

      0
    • bene says:

      alahai cinta monyet…meluat dgr cinta korg nie…eloklah pts trus

      0

      0
  2. jambusangat says:

    Ohh sedihlaahh kau ni Emma..da bercinta dengan buaya dan jerung so kene laa telan semua ni..walaupon pahit..tu laa hakikatnya..

    0

    0
  3. ina says:

    alahai minah ni gedik je, klau da xnk xyah la bbaik nnt peminat mnyampah dgn drama korg.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ala Emma g LA cr laki lg kaya Dr zizan pas tu xpayah contact zizan lg hilang kan diri. Buat ape nk syg org yg xhargai Emma ..derita je Emma oi

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ntah2 pic n email tu ppuan asteruk yg an to..dia nk porak peranda n buat onar DLM hubungan emma n zizang. KO santau je ppuan jahat tu n BG nasi kangkang kt zizang selesai masalah tp nnt ko yg bermasalah syirik pulak hahahihihoho

      0

      0
  5. Cik Cute says:

    kawen cpt eh..

    0

    0
  6. butang baju melayu aku mana Pahhh. says:

    Blm kawin gaduh sikitt > merajuk >clash >rujuk

    Nanti dah kawin..gaduh sikit > merajuk > tak tinggal sebumbung > cerai > rujuk > gaduh sikit lagi > merajuk > cerai > kawin lain.

    Resam artis.resam manusia.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kata orang jika sebelum berkahwin dah asyik bergaduh je, bila dah kawin nanti macam mana? maknanya tak de keserasian la tu. Zizan pun tak serius dalam bercinta. Kejap nak kejap tak nak. Emma mungkin sudah bersedia untuk settle down tapi Zizan belum. Buat apa Emma nak makan hati ulam jantung. Kerana Zizan belum bersedia untuk melamar, Emma seakan menunggu buah tak jatuh2. Lebih baik carry on with your life. Kumbang bukan seekor. Pasti Emma akan mendapat lelaki yang lebih better dari Zizan.

    0

    0
    • ina says:

      aku xsokong mane2 tp bg pndpt aku la xyah la nk show off sgt bile ade prob dgn pasangan. nk2 die ni artis rileks sdh la ke sje nk buat publisiti lg. artis lain pon ade bcinta tp klau ade prob xde plak aku rse nk update frust menonggeng. xmatang lgsung.

      0

      0
      • lily says:

        agak2 ape faedahnya kalo letak status2 heart broken gini pd public ek? Jiwa lagi tenang ke ape? haish, x phm..

        0

        0
  8. bella says:

    poyo la ko kembong. ni semua la nti akn buat org lg benci ko dgn zizan hokey
    sb org semua meluat tgk kisah cinta korang
    simpan sndiri kecewa tu xbole ke.
    xpyh nk bgtau 1 dunia.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    ini semua poyo!

    0

    0
  10. Oops! says:

    Ahhh elok la …Emma Leh satu geng dengan Syatilla Melvin. Dua2 perangai gedik meroyan pasai lelaki..perangai pun sama budak2 x matang. Jadi artis tapi x reti nk harungi Asam garam dunia retis dok oii…learn to accept!!

    0

    0
  11. hauwau says:

    aku mcm rasa n tgk perwatakan emma ni agak gedik…mungkin dia selesa begitu ke?

    0

    0
  12. tony says:

    poyo lah kau emma! baru 2 3 hari lepas aku jumper ko dgn zizan kat burgerbyte. propa jer minah ni

    0

    0
    • tony says:

      kalau aku jadi zizan, tinggalkan jer minah ni. banyak sgt songeh. gado sikit, nak kecoh satu donia.

      0

      0
  13. unknown says:

    tinggalkan je zizan ni then move on.. u desev better

    0

    0
  14. Mirai Suenaga says:

    Org lain bercinta gak, tp tak der teruk mcm ni. Cuba tgk Yana tu. Org tanya, betul ke bercinta ngan adik FK? senyaaaap je tgk2 kawen dah… the end.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    dah gatal nak belaki sangat la tu.. kawin je la

    0

    0
  16. Hishhh says:

    Eh..Fatimah,poooorahhhh.!!!
    Ko bukn cntikk mne pn..post sne cni,whts yur point?jual mhal sgt..ckit2 mrajuk ntt jd mcm kkak ko..ank dara tua.dh xnk burung blatuk tu..tngglkn je lh..ssah ke?nk main hint pulokkk

    0

    0
  17. Gediknyatol says:

    ng lah pak maebong.. Jaga tingkah laju anak pompuan anda.. Satu2 nampak cam gedik sgt.

    To zizan.. Kalau rasa muda lg .. Takyah bercinta lg tuk menyakiti ati orang… Tolong ada belas kesian sikit

    To emma : tegas sikit boleh.. Jgn lembik.. Lemah pd jantan.. Lelski jemu perangai merimaskan cam ko ni.. Sikit2 ngadu.. Sikit2 mencebik.. Sorry to say.. Anda bkn lah lawa sgt jd tunjuk kelebihan anda dr segi sikap tu

    To both of them : putus jelah .. Menyemak jer bercinta camni

    0

    0
  18. Volvic says:

    move on je Emma…zizan hidung besar tak hensem pun..you deserve better!

    0

    0
  19. tahppetah says:

    move on jela emma.btpe bercinta klu selalu disakiti.zizan smpi skang xckp pn isu nk kawen ngn ko.plg koman pn die masuk merisik tp smpi skang xde kan??so??btpe tggu lg??klu si emma ni dok tggu zizan lg aku rse die mgkinla nk duit zizan je.klu x npe smpi skang dok tggu si zizan yg ni??sng move on je.ade jodoh adela mcm psgn fizz fairuz n almy nadia.lek je.tup2 da kwen n dah anak da.

    0

    0
  20. Emma Please Sambung Study Ye says:

    Agaknya apa lah yang buat Emma ni fikir dia boleh kekal lama dengan Zizan ek? Kalau belum kahwin pun dah macam ni, lepas kahwin lagilah. Mesti masuk dalam list lambakan artis yang bercerai berai. Emma ni bukan apa tau, tak matang. Zizan tu pulak tak cukup sorang. Ngam sangattt! Yang sorang rapat dengan perempuan lain, yang sorang lagi meroyan kat IG. Dah berapa banyak la drama diorang ni kita tengok. Emma tak payah ada dalam industri kot, pergi sambung belajar sana. Duit dah ada. Takdelah orang cop muka je cantik tapi berlakon kayu and takde pendidikan yang baik -.-

    0

    0
  21. angpohchoo says:

    aku yg bukan artis ni pun kalau ada msalah dgn pasangan xde nak post tunjuk kat org..biasanya prmpuan bila ada mslh dgn psngan dia tak dpt nk luahkan directly to pasangn dia, so dia post la gini nk dptkan phatian and nk psangan dia tau dia terluka…sb aku pun prempuan tp aku cerdik ckit, post tu aku hide dr sume org kcuali pasangan aku..hehe..

    0

    0
  22. bee says:

    Cheap publisiti. Lakonan xde gah mana. Lagi2 jual cerita cinta. Childish.

    0

    0
  23. RayaRayaWuuu says:

    Gedik la… semua nk update.. -__-

    0

    0
  24. Anonymous says:

    eelehhh…gedik jer minah seorang ni.orang lain pnbercinta gak tapi x ad la nk meroyan…sikit2 nk bagi tahu kat semua orang y hati terluka…lantak ko le nk tergolek ke..terlingkup ke..ad aku kesah…ap y menariknya kat zizan tu hek..nk kata ensem x jugak..wlpn zizan ni menjak kawan ngan emma..susah sgt nk dpt award..makin merundum le plk…

    0

    0
  25. anonymous says:

    Emma, x payahla upload pic2 or video2 yg menggambarkan isi hati u kat instagram tu.Adat la bercinta lama2 ni, mula2 mmglah manis, tapi bila dah lama2…makin banyak dugaannya.Kadang2 lebih baik berdiam, dari timbulkan macam2 spekulasi, peminat pun bosan.Gaduh sikit post kat insta, kena pujuk,baik balik post jgk kat insta.Orang lain pun bercinta jugak tapi x payahla canang emosi tu sangat.Happy ke meroyan ke simpan sendiri cukuplah

    0

    0
  26. Anonymous says:

    tak habis2…mcm budak2…

    0

    0
  27. emmmuu says:

    emma maembong ni kecoh la..elok sangat laa kalau zizan tinggalkan die..gaduh sikit nak update status kat insta…gedik. sbb die jugak career zizan cam merosot sikit..suke heboh heboh benda personal.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    macam budak2

    0

    0
  29. USTAJAH says:

    ZIZAN NI AKAK NAK BAGITAU YE, KALAU DAH TIME KAPEL PUN ASYIK MERAJUK CAMNI DAN SIKIT2 UPDATE INSTA (KONON NAK TUNJUK PROTES MINTAK PUJUK) BAIK TINGGALKAN JE. PEREMPUAN KALO NK CARI YG BAIK KITA TENGOKLAH SIKAP DIA KALAU KITA BUAT SALAH DAN SILAP DIA COOL ATAU GELABAH. KALAU COOL, SILA MASUK MINANG TRUS ZIZAN.. JANGAN TENGOK MUKA JE HATU TU YG PENTING. SORRYLAH AKU TENGOK EMMA NI RASA DIRI CANTIK AND GEDIK.

    0

    0
  30. Emma Songeh says:

    emma banyak songeh…tinggalkan je die zizan..carik yang lain..emma baik kau stop mengedik share masalah cinta kau yg on off on off nihh..haters kau makin bertambah weh…sebab bosan muak meluat menyampah..

    0

    0
  31. jue says:

    bcinta ngn ‘budak2’ gini le jdnya…

    0

    0
  32. AwanNano says:

    Wakakakahh…mcm hal bangang dunia artis ni ye..hahaha…

    0

    0
  33. M says:

    Boring. Mcm xda org lain.

    0

    0
  34. jodoh dan pertemuan n hidup dan mati
    kan allah tentukan. ini hanya dugaan
    lumrah maknusia.. biar la putus cauple
    Suatu saat nanti bertemu jua
    hingga ke mahligai bahaggia.. insyallah
    klw x ema mana nak tau dengan orang
    lain..kan2 he..he..

    0

    0