Written by AbangNara | November 25th, 2014

Mati-mati Abang Nara ingatkan Emelda Rosemila sudah hamil. Mana tidaknya, gambar kit kehamilan yang dikongsikan di Instagram baru-baru ini penuh dengan ucapan tahniah daripada orang ramai. Rupa-rupanya Emelda masih lagi belum dikurniakan rezeki untuk mendapat cahaya mata walaupun sudah 5 tahun berkahwin. Tidak diketahui motif Emelda berkongsi gambar tersebut. Mungkin sekadar mahu para peminat mendoakannya.

emelda rosemila hamil

Berkata kepada Berita Harian, Emelda Rosemila mengesahkan yang dirinya masih belum hamil. Menariknya ucapan tahniah yang diterima bukan sahaja daripada para pengikut di laman sosial tersebut, malah sanak saudaranya turut sama mengucapkan tahniah. Kata Emelda:-

Semua itu hanya andaian. Mungkin juga kerana orang di luar sana tak sabar nak tengok saya dan Adlin mempunyai anak sendiri maka mereka pantas mengharapkan saya mengandung. Sejujurnya selepas sekian lama, saya juga berharap untuk cepat jadi ibu.

Lucunya, sana saudara saya di kampung pun selepas mendapat tahu berita kononnya saya sudah hamil beriya-iya menghubungi mengucapkan tahniah. Naik segan juga jadinya. Tapi saya percaya semua itu satu doa untuk saya ke arah itu (mengandung).

Selepas sekian lama, saya rasa sekarang sudah tiba waktunya untuk saya dan Adlin memikirkan soal anak. Kami juga tak pernah berhenti berusaha cuma semuanya berbalik kepada soal rezeki. Iyalah saya pun bukan makin muda. Insya-Allah kami merancang untuk berjumpa doktor tak lama lagi.

emelda

Insya Allah niat yang baik akan dipermudahkan. Semoga dalam masa terdekat ini Emelda dan Adlin akan dikurniakan dengan berita gembira. Sama-samalah kita doakan. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Emelda Rosemila Sahkan Dirinya Masih Belum Hamil

  1. sweety says:

    Semoga Allah perkenankan…Amin….

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Dah kau upload gambar pregnancy test kits, mesti la orang assume kau mengandung. Next time buat caption biar clear sikit. Takde lawaknya orang fikir kau memgandung kalau dah upload gambar cenggitu. Tak faham betul aku.

    0

    0
  3. sweety says:

    Semoga Allah perkenankan…Amin…

    0

    0
  4. […] Semua itu hanya andaian. Mungkin juga kerana orang …read more […]

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Apparently, dead from the neck up with an unfortunate nacissistic personality disorder affliction.

    0

    0
  6. lasndata.com says:

    If you have no doubt that your ex girlfriend and the relationship
    that you once had are the best for you, and there
    is much to be salvaged from the relationship, the first thing you need to do is suspend all obsessive thoughts about your ex
    girlfriend to allow you to have clarity of thought about what you have been doing to
    win your ex girlfriend and why they have not worked to win her back.

    If you are wanting to seduce your ex lover, do not take the trouble.
    Nevertheless, be aware that you’re not attempting to prove anything to any person but just employing each of these hobbies to increase your overall self-esteem.

    0

    0
  7. woiitt!! says:

    nape artis susah pregnant..? 1. lisa surihani ( 3 tahun kawen)2. waheeda aqil haiyi 3. umie aida 4. siti nurhaliza ( 7 thn) 5. erma fatimah 6. ogy md daud 7. aida aris ..ada lah lagi..

    0

    0
    • PINKY says:

      Jangan pertikai kan kenapa? rezeki masing2..mereka mungkin belum dikurniakan anak tapi mereka ade rezeki lain contohnya kemewahan..ada org hidup sederhana tp rezeki anak ramai..semua rezeki x sama..perancangan Allah lah yg sebaik2nya..

      0

      0
      • mutiara says:

        bodohlah nak pertikai dan tanya nape tak de anak lagi?
        meh aku tanya lak, ko tau bila ko nak mati? tak tau kan.
        jodoh, ajal maut Allah SWT yang tentukan. yang penting usaha, dan doa.selebihnya Allah dah aturkan.
        Allah the best planner.

        0

        0
    • Honey says:

      Adalah product yg diorg consume or pakai before kawin….nak bagi kurus…nak muka cantik…or living style diorg yg tak sihat dulu…i still remember…i jumpa doctor pakar kulit…and yes…i pernah terserempak some artist jumpa doctor tu gak….doctor tu before bagi ubat…akan tanya…nak pregnant ke dlm masa terdekat? Because some ubat…mmg tak bagus nak pregnant…setengah krim muka pun….i akan tolak that type of ubat…

      0

      0
    • hoiiiitt!! says:

      ramai je org lain lum ada rezeki nak pregnant….jgn la nak pertikai plak…

      0

      0
    • Anonymous says:

      perempuan yg merokok atau penah merokok mmg susah nak pregnant..

      0

      0
  8. Sass says:

    Kau tanyalaa Tuhan kenapa artis susah nak pregnant. Geram pulak aku dgn komen kau ni. Taktau ke maksud ayat ‘Kunfayakun’?

    0

    0
  9. alamaya says:

    salam woitt!!

    itu semua rezeki.. tak kira artis atau orang biasa.. xbaik awak ckp mcm tu. siap letak kan usia perkahwiNan mereka.. x semestinya tade anak xbahagia.. dan xsemestinya kita ada anak.. anak tu membawa bahagia… awak fikirkanlah baik2..

    0

    0
  10. Soundscapes played out by means of an MP3 or CD player.
    Elderly patients tend to benefit from this treatment program but it can cover the gaps that are
    left by the alternatives which are unable to restore hearing.
    Biofeedback is a learning process, which trains patients to control certain involuntary movements of the body.

    0

    0
  11. ilya says:

    cheap publicity. anyway semoga impian menjadi kenyataan. Amin.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    haiii…x de gossip lain ke bang nara…gossip sendu ni jugak y keluar…wat emelda..klau perut ko tu dh buncit melebihi tiga bulan kandungan…time tu baru le bagi tahu…ni ko ngandung ke x gandung pn nk kecoh satu dunia…nk wat peminat berteka teki plk..lantak ko la..ad aku kesah…org lain pn kawin lama gak n x ad anak..contohnya mcm tok ti tu…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kesian kn org y lama kawin tapi x ad anak..bila jln2 n terjumpa kawan lama atau g uma sedara mara mesti dia org akn tanye dh ad anak ke belum..sb perkara pertama y d tanye klau terjumpa mmber lama mest dia org akn pasal anak…anak berape org la..

    0

    0
  14. mimo says:

    kahkahkah. lawak gile la kau ni! ni namanya, sengaja carik publisiti murahan. dah kau yg dok upload pregnancy test tu dengan caption ‘jeng,jeng, jengg..’ mestila satu kampung andai kau preggy dan ucap tahniah.. takde nak lucunya pun… entah apa2 lah minah ni! bangang tak betempat, ni semua nak publisiti murahan. ke nak buat comeback mcm amalina tu? haha adoi artis artis…

    0

    0
  15. x-klasmate Adlin says:

    mungkin Allah belum beri rezeki anak…tapi Allah beri rezeki kewangan n kebahagiaan rumah tangga
    x pernah lagi dengar 2 ni gaduh ke kontroversi skandal ke…aman je hidup suami isteri

    yg kesian..Allah berikan rezeki anak..tp tarik kebahagiaan rumahtangga sehingga terjadi pergaduhan n penceraian

    bertuah sungguh yg dpt ramai anak,bahagia suami isteri n takde masalah rumahtangga

    rezeki masing2…syukur

    0

    0