Written by Bella | November 28th, 2016

Tahun ini Elly Mazlein diduga dengan pelbagai perkara baik daripada hal peribadi sehingga karier nyanyiannya. Ada yang memberikan sokongan moral terhadap Elly, tetapi ada juga yang seakan bosan membaca kisahnya di dada akhbar mahupun di Internet.

Elly menerima tomahan dan kritikan daripada “haters” dalam setiap perkara.

Walaubagaimanapun, kini Elly sudah mempunyai semangat baharu dan tidak mahu lagi mengenangkan segala komen negatif dan menerima setiap kritikan dengan hati terbuka.

Saya memilih untuk menerima saja semuanya dengan hati terbuka.

Namun, hati kecil Elly berharap serta berdoa agar mereka yang membenci akan dapat menyukai dirinya satu hari nanti.

Saya berdoa mereka yang membenci saya dapat membuka pintu hati untuk menyukai saya. Biasalah, kita tidak menyukai semua orang. Mungkin golongan yang tidak menykai saya itu tidak mengenali saya secara peribadi.

Meskipun dikritik, nampaknya Elly tidak pernah menyimpan dendam terhadap “haters”. Harapnya selepas ini akan ada kebahagiaan buat Kak Lina Pom Pom dan anaknya.

Sumber Berita : Berita Harian

23 responses to Elly Mazlein Harap “Haters” Akan Menyukainya Satu Hari Nanti

  1. Anonymous says:

    GV3 rancangan hiburan bukan Samarinda. Drama dan propaganda Elly x mjadi di GV hingga penonton2 byk naik bosan. Doakan Elly dpt rezeki di lain waktu dan masa hadapan.

    36

    0
    • Mama says:

      Dr menyibukkan diri pasal haters apa org kata.. cuba berhijab dekat2 diri dgn agama sis. Nescaya hidup pun lebih tenang lagi berkat.

      #jgnkecammama

      36

      0
    • Silajgngedik says:

      Senang je elly, kurangkan gedik, kurangkan sentap, kurangkan buat2 muncung itik bila selfie, kurangkan propa, kurangkan bajet ko diva malaysia, insyaAllah rmai yg suka ko nnti lol

      24

      0
    • Anonymous says:

      Makan nasi dgn sambal ikan bilis
      Sedap terkira mulut kata amboi!
      GV3 pun dah nk habis
      Sudah2 lah tu Kak Lina woi!

      10

      0
  2. bbycumil says:

    “Ada yang memberikan sokongan moral terhadap Elly, tetapi ada juga yang seakan bosan membaca kisahnya di dada akhbar mahupun di Internet.”

    yes, awal2 mmg sokong dia..sbb dulu suka jgk dgr lagu dia..tp lama2 jd bosan sbb byk sgt drama..

    7

    0
  3. Anonymous says:

    mensia-sia peluang yg diberikan astro. perang psikologi drama tarik simpati kak lina dlm gegarvaganza x menjadi dan x makan dek netizen. x mampu membuat netizen simpati. malah ramai yang menyampah.

    20

    0
  4. benda says:

    Cuba tengok gambar yang paling first tu sekali and ada gambar camtu jugak dekat instagram dia. Cuba tengok videos yang dia upload jugak. Apa do upload camtu. Dah kenapa ngan minah ni…. .. :O

    3

    0
  5. Anonymous says:

    ada hikmah. teruskan berdoa kerana perancangan allah kalau kita redha benda ni akan mbuatkn kita dekat dan kuat dgn Nya!

    12

    0
  6. Imani says:

    Anak tu iras benar dengan muka bapa…bapa dah jenguk anak belom? Duit boleh di beri tapi jangan biar anak tak dapat kasih sayang bapa…nanti anak tu membesar dan sangka bapa tak sayang dia..ada efeknya nanti…
    Biar ibu bapa bertolak ansur untuk anak..

    1

    0
  7. blah laa says:

    Ko dapat haters pon pasal salah kau sendiri.. Diri tu suka bajet bajet.. Blah laa..

    7

    0
  8. Vie says:

    Bertaubat dan tutup aurat tu lagi elok. Haters mahupun fans bukannya boleh bawa kamu ke syurga ..tak gitu?

    3

    0
  9. Anonymous says:

    Haih…aku drp x suka and x benci..jatuh kesian sbb dugaan yg dia terpaksa lalui..tapi lama kelamaan d sebabkan telenovela yg d mainkan oleh EM utk meraih simpati aku naik meluat Lah pulak…dari fake Faye ke nk jd duta ibu tunggal ke pom pom ke ala2 buat cute dlm instagram. Sudahlah…u dh x boleh menyanyi…ke laut bunyi nya…n x payah lah pakai ketat2…berlekuk2 badan. Buat business better. Rezeki pun halal

    6

    0
  10. sentap says:

    mula org suka tp suka sgt melobi citer..tagih simpati org jadi benci…so elakkan la..rmi lg artis janda…contohi la erra…rita rudaini…siti nordiana…nak kata ko tu muda umur pun dah 30 lbh dah matang…

    3

    0
  11. Anonymous says:

    jap g mesti MAK BECOK masuk..hehehe..where are you MAK BECOK???

    0

    0
  12. LL says:

    adekah aku sorang je yg sedar yang makeup Elly Mazlein ni mcm agak pelik especially tang hidung ngn kening. Rasa mcm nk ambik brush tolong blendkan. ELLY kalau baca ni tolong lah blend kening and contouring kt hidung tu btol2.

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Artis yg paling immatured & attention seeking! Senyum pun sungguh fake ala budak 17tahun.. Please laaaa… ????

    1

    0
  14. falisya says:

    X baik nak membenci sesama manusia..dh itu cara n gaya die..biar kan la..kt ni kalau buat dosa dgn ALLAH,kt bleh mintak ampun..buat dosa sesama manusia..jenuh nak p mtk maaf ..

    1

    2
  15. johnny bravo says:

    terima hakikat yg tak ade sesiapa atas dunia ni yg manusia akan menyukai mereka 100%. Walau nampak baik, mesti ada yg tak suka. Inikan pulak org yg gedik, drama queen mcm ko ni, mestilah ramai yg menyampah. So grow up, takyah dipikir sngt psl org, just get a life n start minding yr own business…

    0

    0
  16. Muktamad says:

    HELL FUCKING NO.

    1

    0