Written by AbangNara | February 20th, 2012

Kalau dah namanya rockers, posing untuk majalah pun kenalah gaya rock sejati. Dan Ella sememangnya tidak menghampakan peminatnya apabila tampil bergaya untuk menghiasi muka depan majalah EH! keluaran Mac 2012. Sekali tengok nampak gothic pun ada.

ella eh

Untuk pengetahuan semua, masih tiada desas-desus tentang bilakah Ella akan mengakhiri zaman gadisnya. Namun tajuk “I’m So In Love With…” yang ditampilkan kali ini agak catchy. Adakah Ella memperkenalkan kekasih hatinya secara ekslusif di dalam majalah EH! kali ini?

Semoga tahun 2012 memberikan lebih banyak rezeki kepada Ella bukan sahaja di dalam bidang nyanyian namun juga daripada segi jodoh. Sama-sama kita doakan. Amin ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to Ella Hiasi Muka Depan Majalah EH! Mac 2012, Memang Nampak Rock

  1. pinky says:

    Nape dia dah x cun arr…

    0

    0
  2. alahai.. says:

    edited photo..dah mcm alien plak..

    0

    0
    • cik joyah says:

      ok sket la dr gmbr si elfira loy bile di edit…. hannnnccuuurr~

      0

      0
    • aku_sokong says:

      Cubaan photoshop yang agak gagal. Perhatikan cekak tangan di pinggul pada gambar ini…dan perhatikan lekuk pinggang…aduuuuuss!

      0

      0
  3. far says:

    menakutkan…

    0

    0
  4. bekas pengakap berseluar yankee berjambul di dahi says:

    sian ella xde rezeki kawen smpai la ni…umur pon dh meningkat,dh tua ganyut..tu la,aku ajak kawen dlu tanak,alasan nye sbb aku hanyalah bekas pengakap berseluar yankee berjambul didahi..haishh..ape lah nasib

    0

    0
  5. Miss_hujaN says:

    cayalah ella..always rocking..

    0

    0
  6. zayda says:

    dah meningkat usia…berbeza la wajahnya…dulu cun, skrg kurang..lumrah alam la…

    0

    0
  7. cik_KIAH says:

    erk…. =,=’

    0

    0
  8. cik kenit says:

    nantikan keluaran EH! edisi nov 2020 cik kenit sebagai cover dpn versi tua ganyut..

    0

    0
  9. Reena says:

    Tak happening ar cover dia..

    0

    0
  10. longliverocknroll says:

    Alah..tak berkenan la tgk dia.. tak rock mana pun. rocker wannabe ada lah. dah la tua..menakutkan je..mcm muka nenek kebayan pown ada.

    0

    0
  11. cik kenit says:

    nantikan cik kenit sbg cover dpn EH! keluaran nov edisi tua ganyut ttp menten kenit….mwahahaha

    0

    0
  12. Bintang Di Langit says:

    Pernah tjupe Ella ni dkat OU.. Die senyum je ble prasan sy duk tgk die… Sy plak yg termalu… Hehe

    0

    0
  13. melia amelia curi karipap says:

    OOOH NO!! TIDAAAKKKK…. (AKUT ENGOK)..

    0

    0
  14. meeradriana says:

    ramai artis dah berubahh ke arah kebaikan yakni btudung..
    kenapa dia belom ek??
    mungkin x dapat hidayah lagi..
    tapi gua suka suara lu ella..
    u rockkkkkkkkk..

    0

    0
  15. Muka Buku says:

    Lain macam je muka dia sekarang ni. Menyuntik terlebih ke ko ni Jah oii?

    0

    0
  16. alenxandra says:

    mcm amy winehouse skali pandang…kui3

    0

    0
  17. Triple_j says:

    bila suara biasa manja gila, tapi bila nyanyi..pergh rockkk

    mendoakan kebahagiaan ella terutama tang mendirikan rumahtangga…

    0

    0
  18. lemau says:

    alah .. dah tua pon maseh nak rock lagi ker .Tak sesuai gitu nanti jadi bahan ketawa budak2 rock .Ada lebih baik ella bergambar bertudung lintup dan beralih kepada lagu2 dakwah pulak …

    0

    0
  19. kasut putih says:

    Tq to photoshop. Tapi still cantik..

    0

    0
  20. mizz umie says:

    apapun i support kak ella….

    0

    0
  21. what the? says:

    teruknya fotosyopmu ini .. btw, ella punya suara memang tiada tandingan .. the best!

    0

    0
  22. wawa says:

    ella tergedik2….

    0

    0
  23. iloveuella says:

    ella tetap rock….otai wey…and frenly :)

    0

    0
  24. helo says:

    dah senja senja x yah ler nak rock2 lagi dah… bila lagi nak berubah?

    0

    0
  25. ana says:

    biokan aje la dia dgn dunia dia…

    0

    0
  26. haha says:

    dah macam mak lampir dh aku tgk..hahahahhahaha

    0

    0
  27. Triple_j says:

    tanpa niat nak mengutuk ella, rasanya dari penampilan dan attitude ella, i rasa ella sebenarnya attracting the wrong kind of guys.

    i mean dari segi pakaian, mekap dan rambut mcm di atas, i rasa lelaki2 yg akan tertarik dgn ella ada la jenis playboy, jenis bukan alim sgt, jenis nak syok2 saja, taknak komitmen, takde plan nak bina rumahtangga secara islam dsb.

    cuba ella ubah gaya hidup dan penampilan kepada yg lebih bercirikan muslimah, tgk lelaki2 camna pula yg akan mendekati ella lepas ni. tak percaya, cuba try test tengok! :)

    0

    0
  28. marion kaunter says:

    teruk gila muka photoshop. macam pontianak argentina

    0

    0
  29. loloqah says:

    mke da cm mona fandey dah ella ni..hakhak

    0

    0
  30. aku nk balik keje cpt !!!! says:

    makcik ni mantop doe..!=p

    0

    0
  31. chempa says:

    kita doakan ella berubah ke arah kebaikan…
    makin berusia hrp kurang la aksi2 ‘manja’ ke… lebih manis kan…
    makin brusia jgn la smakin ghairah merubah wjah…tmbahkan amal ibadat ke jalan Allah…

    0

    0
  32. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    i loooooooooooooooooooooove rock ! rock never die Full for your lovinggggggggggggggggggggggg !!!!!! yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! so ella teros kn nyanyi lagu2 rock umor tk jadi masalah yg fenting kite mau rockkkkkkkkkkkkkkkkk …………..

    0

    0
  33. neelopak says:

    mari sama2 kita doa dia berubah ke arah kebaikan..begitu juga dgn diri sendiri..hehe

    0

    0
  34. […] Kalau dah namanya rockers, posing untuk majalah pun kenalah gaya rock sejati. Dan Ella sememangnya tidak menghampakan peminatnya apabila tampil bergaya untuk menghiasi muka depan majalah EH! keluaran Mac 2012. Sekali tengok nampak gothic pun ada. Untuk pengetahuan semua, masih … Continue reading → […]

    0

    0
  35. Adibah says:

    wow! dah berumur tapi masih cun macam 20-an…

    0

    0
  36. Adibah says:

    wow! Ella masih lagi seksi dan cun macam umur 20-an walaupun dah berumur..
    hehe… =D

    0

    0
  37. nenek muka seram says:

    Eeeiii..tak selera nk komen.scary face…sorry to say the truth>dah mghala ke tengkorak dah rupanya..mcm regular drug addict pun ada.

    0

    0
  38. rezab says:

    avril lavigne….hurmmm

    0

    0
  39. kkkk says:

    aku tak rasa dia ni rock. rock apa kalau semakin hari nyanyi lagu lentok2 macam nak ke balada pun ada da. dapat gelaran ratu rock pun sebab da mana ada penyanyi pempuan kat malysia yang aktif rock and diberi expose oleh media kalau bukan asyik dia ja. suara memang fail sekarang tapi no doubtlakan dulu dia tak control pun best..sekrang entah.janganla nak tiru avril ok.jau tu.

    0

    0
  40. makcik ella muka remaja hihihi says:

    biawak komodo kat atas tu lagi cun muka original sejati gitew

    0

    0
  41. Nak Pi Melabur Lam Toilet Air Takde Plak says:

    Selamat masuk ke ambang warga emas…Ella…

    0

    0
    • tula lenkali bayor bil air says:

      pasni kalu naik tren buleh diskaun warga emas. hihiiiii

      0

      0
      • pizza says:

        Manaaaa…. KTMB kasik diskaun 50% kt warga emas umo 60 taon keatas jer… tu pu kena tunjuk IC. Another 14 yrs to go to be entitled to the priviledge…

        0

        0
  42. putih says:

    dia memang suntik pun.. weird tenguk muka dia skrg..mcm arwah mona fendy pun ade.

    0

    0
  43. Dak baru says:

    knp cutting bdn ella dh mcm KIM KANDARSHIAN….lain je……bolat2

    0

    0
  44. red rose says:

    ELLA…Love ur VOICE so much…yg len2 i x nak komen..x nak lah nak jadi ustaz & ustazah kat blog ni…

    0

    0
    • rase nak lempang laju2 jer red rose neh says:

      xde sapa pun suh ko jd ustaz n ustazah kt sini. tp sekurang2nya x yah nk encourage org wat maksiat k

      0

      0
  45. lily says:

    mak mentua aku lebih muda dri dia pun da ada 5 cucu hehehe…moga thun ni dpt tgk ella naik pelamin la..

    0

    0
    • aku yang cantik jelita says:

      jodoh mak mentua ko cepat, jodoh ella lambat. tu pun ko nak kira2? ko tu nasib baik dh kawen. fikir pasal anak2 ko sudah. maaf zahir batin. nasihat ikhlas.

      0

      0
  46. mizz umie says:

    korang kan yang kutuk2 ni tanggung dosa kering..tak kuasa aku dengan owang negatif ahaks…

    0

    0
  47. ctrmiena says:

    ella masih nmpk muda.. & ROCK!!! hehhehehe…

    0

    0
  48. saje nak komen says:

    dari dulu den raso muka ella ni mcm iras2 arwah mona pendi.. ke arwah mona pendi iras dia??? haiihhh… o_o

    0

    0
  49. Verbena says:

    Sekali pandang macam Sarah Jessica Parker….

    0

    0
  50. Diego Motta says:

    makcik ni umor dh brapa ? rasa 50 dh ada ni..bila nk pakai hijab ni makcik?

    0

    0
  51. nosh says:

    langsung x nampak rock, menyeramkan ada ler. kalau le tjumpa waktu malam….

    0

    0
  52. akusukaapeygakutulis says:

    die mmg cantik dr dulu, lg cantik kalu bertudung..

    0

    0
  53. Dewi says:

    sape yang mengutuk tu semua nya jealous la. Tak baik kutuk2 dia..dia dah macam baya mak kita tau. aku kagum dengan dia sebab dia boleh maintain diva sampai sekarang…suara masih sedap, kekal sbg ratu rock, masih cantik apa klu nak dibanding dengan wanita sebaya beliau.

    0

    0
  54. tikz says:

    wow…ella, gojes ! mmg terbaik ella. sekurang² nye wlpn dah berumur tp x perasan mcm AYAM TUA SI ROZITA CHE WAN TU! ELLA U ALWAYS BE OUR ROCK DIVA, sweet sgt org nye ! awww I love u ella . Tahniah !

    0

    0
  55. love says:

    teringin nak tgk ella menghiasi cover majalah pengantin ker..pasti cantik cun dan rock..pengantin yg rock dgn gaun putih cream yg kembang..

    0

    0