Written by AbangNara | December 22nd, 2011

Elfira Loy masih boleh dianggap tidak popular di kalangan selebriti Malaysia. Namun Abang Nara dapat merasakan tahun 2012 nanti nama Elfira Loy akan melonjak naik. Walaupun tiada gosip liar, Abang Nara nampak Elfira ada bakat lakonan yang sangat hebat.

elfira roy

Dan yang pasti, Elfira ada pakej yang lengkap untuk menjadi salah seorang leading actress di masa hadapan. Apa pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to Elfira Loy Cantik Menawan Dalam EH! Januari 2012

  1. hotmama says:

    future star in making

    0

    0
    • sipunggok try nk flirt si bulan at last dpt jugak!! says:

      sayangnye rendah, kalo tggi lampai mcm fazura konfem vogi da vass!!

      0

      0
      • eleh eleh says:

        cantik ke? pelik je aku tgk gambar ni. mcm ada sumting wrong..

        0

        0
      • chef two says:

        bila masa plk fazura tu tggi…ketot je pmpuan tu

        0

        0
        • aku da jumpa fazura says:

          dia tgi la!

          0

          0
        • ko yang ketot kot says:

          byk laa ko punyer tinggi.. fazura tu dlm kategori sederhana jer. Tak tinggi sgt tak rendah sgt. kalo ko rasa dier tinggi tu sebab christian louboutin dier laa… takpun ko yang kemetot… lol~

          p/s: nasha, erra, kavita sidhu, dinaz mokhtar…itu kategori tinggi laa derrr… elfira ni kategori tiz zaqyah ni, rendah tp kecil2 cili api~

          0

          0
      • Selitone Cold says:

        Kasihannnn…. kecik-kecik dah kena jangkitan kulat kat kuku jari tu. Cuba adik amalkan petua ini:

        Beli sebotol klorox anti kulat, celupkan jari-jari yang dijangkiti fungus selama 3 minit sebelum tidur. Amalkan petua ini sehingga kulat-kulat dijari tiada.

        Selamat mencuba~ *Jika simptom tidak berkurangan, konsult tabib obat berhampiran kediaman anda.

        0

        0
      • cekmekmolek says:

        Syaripah Amani lg bonsai aq rase, keding lak 2….Ramai g pelakon yg kemetot…Tp meletop gak…Ape nk d heran psl saiz ni…

        0

        0
      • cekmekmolek says:

        Syaripah Amani lg bonsai aq rase, keding lak tu..tp meletop gak…Ramai g pelakon yg kemetot…Ape nk d heran…Yg penting bakat…Ko hado???

        0

        0
  2. lawa la elfira loy ni

    0

    0
  3. amnr says:

    stakat ni kning dia msh ori….
    2 jerk yg sy nk nk kmen..
    hehehe…

    0

    0
  4. KK vogue says:

    saya suke die………….!! sgt2 comel…! kening tebal………!! muah muah muah

    0

    0
  5. fara says:

    dh mcm fazura dia ne.lawa..manis je :)

    0

    0
    • erin says:

      ramai org cakp muka dier ada iras2 umie aida laaaaaaaaa……………………….

      0

      0
      • Alonso says:

        i scroll sampai bwh semata-mata nak cari org ckp muka dia mcm umie aida sbb gmbr kt atas ni exactly mcm umie aida. good erin sependapat with me! haha. kdg2 mcm erra faziera pon ade. hope die xkan cukur kening dia someday semata-mata nk iras-iras erra plak. hohoho.

        0

        0
  6. manda says:

    cntiknya rmbut dia…;))

    0

    0
  7. mak ton says:

    cantik…

    0

    0
  8. akukah neelopak.. says:

    nape eyebrow dia macam makeup cincai je….normally eyebrow dia memeng tebal..tambah lagi gelap…lagi macam kena conteng je…hahaha

    0

    0
  9. zara says:

    Encik NARA, Elfira Loy le…typo ERROR@@lLOL

    0

    0
  10. sayangElfira says:

    : dia nie mmg cantik x boleh disangkal lagi.. pasal ketinggian dia tu..x jd mslh lngsung lah.. kecik molek la katakan..muaahhh..gud luck for her..x sabar nk tengok “BIAR MIMPI SAMPAI KEBINTANG..”

    0

    0
  11. Lynn says:

    xsuke die die berlakon… nak die belajarrrr je dan jd cikgu bm.

    0

    0
  12. anonymous says:

    birunyeee kuku

    0

    0
  13. faizalrsd says:

    Dia ni memang comey,dulau aku tengok satu drama ape tah dia blakon.sakan betul dia menangis tapi real la.Apepun,Nur Fathia tetap superb!

    0

    0
    • tak minat says:

      bukannyer pandai berlakon pun. Stanza Cinta buat aku malas nk tngok sbb dier la walaupun novelnyer aku baca.Drpd Nur Fathia tu…superb lagi watak menangis Noor Khiriah…

      0

      0
  14. nadine says:

    elfira = fazura junior

    0

    0
  15. tetomey says:

    salam, elfira, awak lebih cantik dalam drama bersiri Qalesya, manis bertudung… awak membawa watak gadis miskin dan sering dianiaya..

    0

    0
  16. ntahapaapantah says:

    aku prnah nmpk dia ngan tuition group dia.. dia paling cute diantara rmai2 tu..

    0

    0
  17. Bro 10 Inci says:

    future star… hope it’s not controversy star… gud luck!!

    0

    0
  18. sharmia says:

    elfira loy ni aku agak minat jugak. n for me dia n adik2 loy ni mmg berbakat jadi pelakon. keep up. hope dia akan jd artis yg tak kejo kontroversi. heee~!

    0

    0
  19. bukan abg elfira loy says:

    tak payah la star in making ke ape..belajar la smpai abes dulu..

    0

    0
  20. joyah says:

    la…kning die nape jdi cm 2?? kning yg ori lg ok dr mekap..

    0

    0
  21. adie says:

    jgn buruk dgn kontroversi yg dik……kesian imej artis ni….

    0

    0
  22. syok says:

    dia nih mmg berbakat .. suka tengok dia berlakun .Jaga diri dan nama baik2 dik .. jgn timbulkan kontroversi .. jadi lah pelakun yg di hormati …

    0

    0
  23. yaya says:

    aku rasa ni la cover yg paling xlawa sekali..seriously!

    0

    0
  24. ? says:

    kata orang tua2, kening tebal bcantum kuat sex.
    hohoho i likeee

    0

    0
  25. boojae says:

    Weird. I mean there’s something wrong with this picture. :o

    0

    0
  26. Reena says:

    Mekap mata nampak tak canthek pasal mekap retis brown kan kening dia tu..hitam lagi menawan.

    0

    0
  27. lee says:

    rupa nye persis umie aida.. sekali pandang

    0

    0
  28. iezet says:

    aku rasa budak nie xde benda yg menarik pun…
    dah la jawap kat melodi xde cita2 ….
    aku rasa dia xsambung belajar lepas spm ..
    terus berlakon je.. bertambah2 la artis yg bodoh kat malaysia nie

    0

    0
  29. Kimi Rekomen says:

    dia ni kat sekolah kaki buli…. diva habis.. dtg kantin je terus duduk…ada la budak2 sekolah lain jadi pencacai dia tukang belikn makanan dll…. jgn tertipu rupa dia mcm gud2 tu…

    0

    0
  30. lady gaga says:

    Cantik…tp makeup kureng..nmpk x brp menarik..baju, kasut…mcm2 color….kalau nak nampk penampilan teenagers..xkan mcm 2..thumbs down……sweet lg make up mcm fazura..x over …

    0

    0
  31. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    si loy ni memang jambuuuuuuuuuuuuu muka dia ada iras2 fazura kn…..lov u fazuraaaaaaaaaa…….

    0

    0
  32. ayoyo says:

    mcm jehan miskin,kekeke

    0

    0
  33. sis nurul says:

    baru je td tgk cite dia berlakon dgn randy tu…mmg sesuai sgt deorg..same kiut..elfira ni sgt manis dan comey..keep it up dik…akk mmg sokong adik

    0

    0
  34. makcik yah says:

    tak pe dik kalau tak popular janji setiap lakonan kau org ingat. dah jadi pelakon pembantu tv popular kan dkt anugerah skrin haritu. tahniah abg nara ni pilih muka dari pilih bakat. akak sokong kau dik dont worry

    0

    0
  35. enaejump says:

    cantik rambut die…

    0

    0
  36. student bandung says:

    elok la kening dia cmtu..mksd nye dia tak cukur kening..cube ko bg aku nama artis yg tak cukup bulu kening

    0

    0
  37. wekkkk says:

    allaaaa…..still baru bleh la ckp x nak cukur….dah besar skit jap lagi abis bende die cukur. artis semua cm tu. awal2 smua ckp x nak wat. last2 kite tgk je la ape jadi.

    0

    0
  38. Akus says:

    aku rs ade yg x kena dgn gmbr tu..cube lihat bawah bahagian kaki.nmpk sngt di edit gmbr tu nmpk cm pki skirt pendek padal ianya skirt panjang..x fhm kenapa nk msti nmpk seksi??

    0

    0
    • elle says:

      sian la akus ni..
      banyak sgt kaji sampai suma pon nampak lain macam kan.. tak perasan ke skirt hitam dia tu 2 layers, yg kaler peach bawah tu layer yg lain la..apejadah nak edit pegi kasik nampak kaler camtu kalo nak nampak seksi..baik la die edit terus letak kaler kaki elfira.. duhhhhhhhh

      0

      0
  39. biar mimpi sampai ke basah says:

    dia peluk randy pangalila..

    ~saje nak bagitau~ peace yo ^^(Y)

    0

    0
  40. PHD says:

    kenin tebal dowh… hak3

    0

    0
  41. ada aq kisah says:

    terover edit pic ni, jd x cantik lah pula ….telebi suda..

    0

    0