Written by serenity | November 14th, 2011

Melihatkan lirikan mata Randy Pangalila, kami tidak hairan jika Elfira Loy boleh terjatuh cinta dengannya setelah belakon dalam telefilem ini. Serius ni. Randy, antara pelakon lelaki dari Indonesia yang sering membintangi sinetron-sinetron hangat akan muncul bersama Elfira yang cantik manis dalam telefilem ‘Biar Mimpi Sampai Ke Bintang’. Telefilem ini diarahkan oleh Michael Ang dan akan ditayangkan di Astro Ria, cuma kami tidak pasti bila tarikhnya kerana khabarnya ia sedang dalam penggambaran.
Melalui treler telefilem ini, kami dapati Elfira ada bakat yang natural sebagai seorang pelakon dan boleh pergi jauh, apatah lagi dia memiliki wajah yang cun. Dan mata Randy, saya jatuh cinta, terima kasih. Ini video promo dan treler bagi telefilem ini.



Lagi 3 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya termasuk satu gambar hot Randy Pangalila. Kredit gambar pada Nurul Elfira Loy dan Amy Ikram.




PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (4 GAMBAR)Elfira Loy Bintangi Telefilem Bersama Pelakon Hot Indonesia, Randy Pangalila

  1. astro says:

    dia nih dah habis belajar ker .. x sabo2 nak jadi pelakun ..

    0

    0
    • meya says:

      suka hati dia ar..yg ko sibuk pe hal?

      0

      0
      • Bebe says:

        I only have 1 problem with Elfira… Her makeup make her looks 20 years older than her real age…. for a beautiful face like her, only simple makeup shud be use 2 enhance her beauty feature … X tgk sinetron Indon ker?? Simple is beauty …… Hmm…. heavy sgt smpai yang cantik pn kelihatan hodoh!. Xyah la nak sgt nmpk tua, org skrg smua pn blumba2 nak muda…. But Im looking forward 2 c this ….

        0

        0
        • nanabanana says:

          jgn salah kan dia.. its the make up artist tat the production hired kan.. dia tadah muka je.. and for a young girl like her takkan nk diva mintak itu ini kat make up artist.. kesian elfira.. :)

          0

          0
        • Bebe says:

          Aaaah, mmg salah makeup artist jgak ler…. tapi she have 2 @least speaks up… if u dont like something or uncomfortable… a simple “No” will do… hehehe… kalau tak naya bdak ni ditelan industri …. Ape2 pun all the best… x sbr nak tgk plk citer nie… hopefully this telefilem will be as good as some says…. ….

          0

          0
    • hahaboy says:

      rasanya si elfira ni ambik SPM tahun nih kan? hari ni la start. Kepada Elfira Loy, Semoga Berjaya Dalam SPM dan Hidup.

      0

      0
  2. rocky says:

    meletopppppppppppp…..

    0

    0
  3. pink says:

    kacak la.. :)

    0

    0
  4. katak itam says:

    woahhhh aku menangis kerana terlalu jelesssss :'( galanggggggggggg…

    0

    0
  5. frinses says:

    indo tetap indo..

    0

    0
  6. bitchy says:

    konek kecik lah mamat ni.body je hot

    0

    0
  7. hani says:

    oh my gucci.. he’s so hot.. :P

    0

    0
  8. d says:

    pica randy shirtless lain xde ke?tempek ah byk2 ckit hahah

    0

    0
  9. Liza says:

    fuyooo.bestnyer .nak tengok lah cita die.

    0

    0
  10. lia says:

    randy ni cm ade iras2 shah jazzly la

    0

    0
  11. lia says:

    randy ni ade iras2 shah jazzly la

    0

    0
  12. sayangselasih says:

    tgk elfira loy ni mmg da iras Umie Aida…kat Malaysia ni kita kurang rupa asli org melayu..mcm umie aida atau umi nazira….skrg elfira loy plak…kening dia pun cntik..mgkin mash belaja lgi….hope kekal lah smpai abis blaja

    0

    0
  13. RedRuby says:

    Mamat nie selalu kuar kat sinetron ptg2 tuh. Biase2 jer..x hensem mane pon.

    0

    0
  14. eefa says:

    Nsemnyerrr…dari stat cinta kirana mmg i suke gler ngn randy smpai la sinetron nada cinta. Muuah!!

    0

    0
  15. mamat says:

    mamat indon mcm sial, main bola takut kalah sial betol
    jgn lupa bro 17 hb ni kita belasah indon sampai mampus.

    0

    0
    • pemerhati says:

      ntah pe2 si mamat neh…x pasal2 di campur aduk dgn bola…bola tu bola punya hal laaaa….ni hal artis…hiburan beb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jgn dok benci sgt ngn indo neh…esok lusa x tau pe akn jd…ntah2 jodoh kau ngn minah indo….ooopppsssssssssss…terlebey suda….ekekeke

      0

      0
  16. jabun says:

    ko delete komen aku nara!!

    aku tetap juga nk mengeFUCKan

    mat indon ni

    0

    0
  17. Reena says:

    Shirtless..shirtless..asyik2 artis pompuan bergambo sleeveless/topless..skali abg nara tepek gambar randy shirtless..hambek kau..meroyan sekejap.

    0

    0
  18. miss wawa says:

    dia ni lagi 1000000 kali handsome dari si shah jazle!! umie aida skrg dan dulu muka da tak sama!!

    0

    0
  19. mixgirl says:

    i luv randy…
    but i hate shah jazle…idung cam kena sabit…opsssss!!!

    0

    0
  20. mixgirl says:

    pic yg tayang body tue…buat i telan air liurrrrrrrrrrrrr…..

    0

    0
  21. salmah says:

    somehow I prefer if Eyka Farhana plays this character, instead of Elfira Loy….

    0

    0
  22. NN says:

    X MINAT DGN PEREMPUAN BERKENING TEBAL INI..KASI TEBAS SIKIT KENING TU BOLEH X

    0

    0
  23. tuk tek says:

    aou….so hensem…macam mana nk wat body cm 2 ek…nk suggest kat bf gua la…ekeke

    0

    0
  24. bolmae says:

    Jaejoong lg handsome ! xP xDD

    0

    0
  25. orked says:

    rata2 yg x suka ngn randy neh lelaki sumer…depa dengki kot sbb x ensem cam randy…:D

    0

    0
  26. mixgirl says:

    bg aku, x sesuai lgsung elfira loy nie jg heroin…cam ada x kena….ambiklah heroin yg jambu sikit…brlah best!!!!

    0

    0
  27. Cik Ah says:

    rasa macam tak match jek si elfira nih jadi heroin..sebab nak budak2 sangat..walhal jalan citer dia cam adult sket.kalo diana danielle ker, lisa surihani ker, tak pun Ika AF tuh…sesuai lah sket..tinggi pun tinggi….wateverlah..janji randy hOttt^^

    0

    0
  28. mien says:

    hensem lagi ayah saya !!!

    0

    0
  29. nini says:

    elfira nampak sangat budak3..walhal jalan citer cam cinta orang dewasa…huk3…kalo lisa surihani ke..k gak=)

    0

    0
    • merah says:

      asyik2 lisa surihani.. bosanlah tengok lisa je. nk tengok jugak muka baru.. bagi lah peluang kt orang lain plak. lagipun elfira pun okay je dia berlakon.

      0

      0
    • merah says:

      asyik2 lisa surihani. bosanlah tengok lisa jer. sekali sekala nak jugak tengok muka baru. lagipun elfira pun okay je.

      0

      0
  30. ain says:

    galang…….huu…suke sangat kat die ni….encem!

    0

    0
  31. abe peja tahir says:

    x hensem pung…

    0

    0
  32. kak temah mulut puaka says:

    abah aku lagi hensem..

    0

    0
  33. kentut says:

    x sukalah..mulut luas..hoohoho

    0

    0
  34. crysalide says:

    Okla tu Elfira dgn Randy ni. Randy lahir 1990 & elfira 1994. takkan nak panggil Lisa Surihani yg lebih tua , 1986. lagipun kat Indon sinetron selalu budak 14-15 dah jadi heroin la

    0

    0
  35. wewit says:

    wolo!!!!!!!!!!!!!best siot ngk trailer dye!nk ngk2!mesty best!randy lagy!pe2!elfira loy!1 1 nye pelakon remaje yg bersih daryi gosip!gud job gurl!jgn wat bnde2 yg murahan au kla nk popular!<3!

    0

    0
  36. Anne says:

    Skali pandang mcm muka shaz jazle

    0

    0
  37. che mat.com says:

    muka elfira mcm muka fiza je..

    0

    0
  38. dr says:

    geli je muka mamat ne.
    cam indon kontrak isap rokok kretek kot
    celah mana hensem

    0

    0
  39. suke randy says:

    comey ah randy..minat betul kat die..sume sinetron die haku tengok..x salah wei minat tgk citer indon..memang la ader indon yg bodo piang, tapi xlah sume kan..melayu pon ramai gak yg bodow..huhu..

    0

    0
  40. nina79 says:

    padan dah diorg berdua..kalau nak amik lisa ke, diana daniell ke, mesti kena bayar lagi mahal dr elfira ni..apapun elfira ni not bad per lakonan dia??

    0

    0
  41. 77 says:

    nper lar ramai sangat yg kutuk indon la per,kat cni ramai melayu yg keturunan indon kan,so hati2 sikit bile bcakap.

    0

    0
  42. syampu sunsilk says:

    waduh-waduh ganteng banget ini cowok..bikin guwe jd penasaran nih…betekkkk..betek betek..nonton nada cinta pun udah mau sewel dibuat nya…

    0

    0
  43. koko says:

    huhuhu…syik komen hero heroin je…cer komen kwn heroin tu..heheh..syarifah sakinah…suke tgk die blakon….nk tgk cite ni…cmfirm!!

    0

    0
  44. koko says:

    suke lakonan syarifah sakinah…

    0

    0
  45. penyibukkk says:

    awww hensem nye randy~ wakaakakaka

    0

    0
  46. mekyu says:

    ensem 2 ensem la gak..tp muka yg da terlalu common…kalo pegi midvalley boley jumpe doploh tigapoloh org muke camni…no uniqueness!

    0

    0
  47. mekyu says:

    ensem 2 ensem la gak..tp muka yg da terlalu common…kalo pegi midvalley boley jumpe doploh tigapoloh org muke camni…no uniqueness!
    cr la muke yg rare sket mcm TOP bigbang or hero smallville 2…

    0

    0
  48. mulut puaka says:

    ensem lagi abg long aaron aziz…hahaha

    0

    0
  49. fika says:

    betul3

    0

    0
  50. smr says:

    gambar tu kat padang balang tu..depan rumah arwah pak long shahdan…

    0

    0
  51. loly says:

    jelesnya!! aku nk jugak posing sama randy

    0

    0
  52. Abby says:

    nape asyik zoom muka pelakon je..dah gaye cite indon gamaknye…

    0

    0
  53. najihah says:

    cuit r randy

    0

    0
  54. aq.qessah says:

    elfira TAK SESUAI sangat jd heroin dlm citer ni..cuba cari yg lebih sesuai ckit…citer yg best da jd tak best, sorry yer..

    0

    0