Written by AbangNara | June 22nd, 2009

eja

Rasanya inilah rahsia perkahwinan paling lama berjaya disimpan oleh artis Malaysia. Tapi disebabkan perutnya yang dah membusung 5 bulan, nak tak nak Eja kena mengaku yang sebenarnya dia dah kawin 10 tahun yang lalu. 10 tahun ye, bukannya 10 bulan ataupun 10 hari.

Kadang-kala tak tau apa reason artis-artis macam Eja nie nak rahsiakan perkahwinan diorang. Dulu Rita Rudaini rahsiakan sebab mungkin malu gi kawin kat Siam. Yang si Eja nie apa pulak sebab musababnya? Takkanlah sampai 10 tahun pun masih malu nak mengaku dah kawin?

Apa-apa pun tahniah buat Eja sebab dah mengandung sekarang. Nasib baiklah mengaku gak dah berkahwin. Kalau tak mengaku lagi tak tau la apa alasan nak dibagi bila ditanya kenapa perut membesar semacam jer.

P.S: Kepada Lovelyvic, DelimaSaraa, Mien, Akudandirimu dan Bobolia, sila emailkan no telefon yang ingin ditopup kepada borakartis [at] gmail.com. Sila gunakan email anda dan pastikan anda bagitau anda guna line Celcom ke Maxis ke. Kalau taknak topup sila bagi bank akaun Maybank untuk ditransfer duit RM10. Tahniah kerana menang pertandingan mencipta slogan kami.

155 responses to Eja Hamil 5 Bulan, Dah Kahwin 10 Tahun

  1. rosh says:

    tahniah….jaga kandungan elok²..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      almaklumlah ..2009 kan zaman beranak..tu yg pecah rahsia pun sanggup..ish ish ish..

      0
      0
      • jed hijau says:

        DS apasal lak kau tak q kat bawah tu…apasal lak nak no.1, kalau kat bank mesti jaga dah marah kat kau….

        he..he…he…

        0
        0
        • damia zahra says:

          eleh jed ni…ko pun nk kat petak 1st ni kan?…x pasal2 aku pun terikut da neh..hokhok

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku menang ye!

          aku menang ye!

          aku menang ye!

          aku menang ye!

          dapt topup..tq BN

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku pergi kat q dia..pasal nak bagitau..apasal potong q…

          ha..ha…ha….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hik hik hik..delimajelita cakap ke aku baru aku perasan..baru aku phm aku dh menang..hehehe..jed, tenkiu…

          aku pun tak tau yg mana satu kaknara baca ayat2 ngokngek aku tuuu…cam kelakar pun ada

          0
          0
        • damia zahra says:

          congrats gak kat ko sara…hikhik

          0
          0
        • mien.. says:

          eh2…jap2..kak nara,yg nme mien kt ats 2 sape??adkah diriku ini??konpius2…

          0
          0
        • damia zahra says:

          iyolah mien…ko ar tu…congrats gak ar…

          0
          0
        • mien.. says:

          tq damia…rse cm x cayer je aku mng…aku wt slogan pn ntah pape2..TANX BN…love naraaaa….!!

          0
          0
        • damia zahra says:

          da luck la tu mien…slogan ntah pa per pun leh menang…lom buat slogan btul2 tuh…hokhokhok…
          congrats…congrats…

          0
          0
  2. trAnsFormeRs says:

    biar btulx tau pun

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      rilek ar aku yg tengah q korang potong ni…

      0
      0
      • tyrabanks says:

        wah.. tahniah la ds..
        dapat topup brapr $ hek??

        heran la aku kat eja ni.. apasal plak dah 10tahun kawin org boley xtau.. lama nye la hai..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          sebb glamor lebih penting dr segalanya…

          0
          0
        • mien.. says:

          aku bru je lps bce sal eja mngandung ni kt mjalah smlm..tup2 kuar cter ni kt nara…papepn,congrate tuk eja..moga2 bhgia smp akhr hyt..peaceeeeee

          0
          0
  3. jed hijau says:

    ye ke????
    alhamdulillah

    0
    0
    • damia zahra says:

      lama da kawen…baru pegnen…alhamdulillah…

      0
      0
      • mien.. says:

        ape yg aku bce kn,eja ckp sblm ni die x sdia lg nk pregnan…mybe sbb die nk concntrate kt brlakon..tp lps g umrah ngan husband die,brulah trbuka ati nk ade anak..mmg ade hikmah die g umrah 2..alhamdulillahhh

        0
        0
  4. damia zahra says:

    congrats eja…sonok gak nak ada baby neh…

    0
    0
  5. trAnsFormeRs says:

    wah tahniah kpd pmenang…..

    0
    0
  6. jed hijau says:

    eja kekadang datang kat umah dia kat taman mawar BBSalakTinggi…umah amiza adnan pun kat sana

    umah diaorag dekat ngan umah aku kat kampung

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      cam 2 ko mesti dh tau dulu yg dia dh kwin….

      0
      0
      • jed hijau says:

        mmg sume2 org kat kawasan tu tak tahu…lagipun dia datang sesekali..macam nak kemas2 umah aje…

        0
        0
        • trAnsFormeRs says:

          pergh….
          mmg pandai smpan rahsia…
          herankn xkn xde wrtawan yg prnah trsrmpak…
          10 tahun 2 beb…bknnya 10 bln…

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku rasa sedara mara dia mmg kuat simpan rahsia la…mulut diaorg kecil macam botol kicap…bukan macam tempayan…

          ha..ha…ha…

          0
          0
        • trAnsFormeRs says:

          bagus cam 2 klau mulut tmpayan kang ssh nk tutup…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          apasal lak nak sembunyi2 plak.. peminat bukan nya bodo..
          buknnya saham jatuh bila dah kawin..

          0
          0
        • mien.. says:

          ntah..sje la 2..tkut karier die jtuh lak klu org tau die dh kawin…klu femes cm iti x pe la gak..dh kawin pn konsert laku..

          0
          0
  7. jerneh says:

    tahniah… eja
    aq suka gk tgk minah ni..
    muka lembut jek..

    0
    0
  8. kuntilanak says:

    aku ingatkan die ni blum kawin,tau2 dah kawin rupenye..pandai eja simpan rahsia.

    0
    0
  9. aries_april says:

    tul tu jerneh…
    cra pmkain dia pn ok…
    aries ska gya dia.

    0
    0
    • jerneh says:

      trans suka gaya kawu la AA :-)

      betul3 bijak menyembunyikan
      biar lah eja org nak kata pe..
      aslkan x menyusahkan org..

      0
      0
  10. onda onda says:

    artis contoh..walaupun kawen xbgtau…tp ttp hidup low profile…xkekwat mcm yang lain entah apa apa entah

    0
    0
    • damia zahra says:

      tu ar…x kesah ar dier x bgtau…asal pandai menjaga diri kat luar sbg seorg isteri dah ler ….
      tp eja ni ok gak…x de la cerita2 yg x elok d dgr pasal dier neh…
      muka pun sweet jer..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        belum kenal belum tau…kekadang persepsi wajah tidak menggambarkan siapakah dia yg sebenarnyer…

        pelakon yg hebat adalah individu yang mampu melakonkan apa jua watak dalam apa jua keadaan!!!

        0
        0
        • damia zahra says:

          huishhh…iyolah…iyolahh…
          aku pun pelik napa la dier xbgtau pasal statusnya tu…dier ni bermadu ker?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          yg aku tau dia kawen awal lg..masa tu dia tak join lg dunia artis..lpas tu baru dia jd artis..MELETOPPP lepas roda impian…

          0
          0
        • mien.. says:

          delima,ko igt x ko jnji ngan aku dlu..klu ko mng ko nk kgsi topup 2 ngan aku n singa..aku nk tuntutttt ni..ko jgn wat2 lupe lak saraaa…hahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          mien..aku kongsi ngan singa je larrrr…sebab ko kan dh menang….cam kelakar lah plakkk..aku ingat slogan aku buat utk singa yg menang kot…wakakakaka……….

          0
          0
  11. delimajelita says:

    tahniah lah Eja..pandai jaga rahsia, jaga diri dr gossip liar, n etc .

    ni delima nk ucap lah “selamat pengantin x brapa baru n selamat menimang anak lah.”

    p/s: Nasib baik Allah jadikan perempuan mengandung tu perutnya besor…mesti ada sebabkan…cuba kalu perut x beso2 ..mesti lagi byk rahsia2 tersembunyi

    Rindu kat Qiba aku..huhuhu…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ni kisah benar….

      aku sekelas ngan sepupu minah ni masa kat uitm dulu..sepupu dan kaum kerabat dia cam MALAS dah ngan minah ni…dia memang dah kawin..pic dia dulu langsung tak secantik sekarang..

      pakai songket warna kuning emas..laki tu agak tua sikit dan gelap sikit..tp dia memang tak pernah menyatakan peapa sama ada dh kawin atau tak…

      0
      0
      • damia zahra says:

        huishhh..ko kat uitm mana tu sara? aku pun uitm gak neh..hokhokhok

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          hehehe..aku bawh FSPU…uitm tetap di hati…nyanyi lagu skit….

          0
          0
        • damia zahra says:

          hikhikhik..malu ar plak nk nyanyi lagu uitm neh…tp tu ar…uitm tetap d hatiku…muahahaha…
          aku dulu amek as14..kat shah alam…duk kat cempaka 5…hikhikhik..
          ko plak sara?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku selama blajor aku dok kolej mawar…pastu dok kolej delima masa dh final…teringat skuter gold aku yg kena saman sebab takdok stiker…sampai aku takleh ambik ijazah aku tuuu…kena tahan..pastu, gi buat rayuan, kena bayr lah pulak…

          kepada pencuri stiker motor kesayangan aku, pe kabar ek ko skarang ni???

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku masa praktical kat subang..hari2 masuk uitm 2 kali sehari…pasal naik bas 224…masa tu sri jaya…sekarang dah takde dah…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          lepas aku kuar baru dikuatkuasakan bas RM1 dlm uitm…zaman aku bas free, bas uitm..selalu tnggu bas depan falkulti aku g library..aku selalu lepak kat sana..setiap masa…(sebab internet free, cucuk cable)

          0
          0
        • damia zahra says:

          cian ko jed…
          tu ar sara..bas zmn aku pun free gak..cian kat budk2 skrg ek..
          dulu2 tunjuk je kad plajar…ekceli x tunjuk pun x per..hikhik
          aku rasa yg mencurk sticker ko tuh da jadi datuk or datin da kot?…hokhokhok…

          0
          0
        • damia zahra says:

          hikhik..byk kenangan ko ek kat library sara?…aku rindu kat tea ice kat sec 2 tu la…sodap giler abg tu buat…
          dulu2 x de lagi sacc tu…pkns ngan plaza alam central jer ar aku ngan klik aku melepak klu sabtu or ahad
          tp plaza alam central time tu baru lagi…
          lagi2 time amek duit.?..kat giro pkns tu la aku q up!!! wakakaka

          0
          0
      • hotncold says:

        tah2 kawan ko tu ialah kawan aku time skolah dulu….dilla nama die…huhuhu….

        0
        0
  12. trAnsFormeRs says:

    ingatkn tahun ni dato ct kita yg ngandung….
    tup2 kak eja yg ngandung….

    0
    0
  13. Akak Leen says:

    mgkin dia ada sbb nape dia rahsiakn perkahwinan dia (think +ve)…..tp x elok & x bagus la rahsiakan perkara yg baik……bkn apa, mesti org akan buat mcm2 tanggapan, x pasal2 timbul fitnah pulak….

    0
    0
    • trAnsFormeRs says:

      jeng jeng jeng….
      aku nk think negative leh x?….

      0
      0
    • DelimaSaraa says:

      positifnyer tak ada…

      negetif nyer, dia memang kepala batu..aku ingat lagi kawan aku tu (sepupu minah ni), langsung tak nak amik tau pasal minah ni..bila kami sebut jer, dia akan SENTAPP…

      semua tak berapa sukakan cara dia..nampak lembut kan??tp sejauh mana siapakah dirinya, aku tak tau..tp dari cara aku tgk sepupu dia tu, memang aku rasakan minah ni bermasalah dari segi hormat menghormati saudara mara

      maklumlah glamor…

      0
      0
  14. bahulu hangit says:

    tahniah lovelyvic,saraa…korg mmg pandai mencipta slogan untuk mgutuk org..tahniah2…kehebatan korg terserlah…jeles weh..

    0
    0
  15. jed hijau says:

    aku kuar dulu lah…

    hari ni takda mood lah….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku pun tak dek mood..mood aku gi jalan2 kat telok cempedak..

      0
      0
      • tyrabanks says:

        apasal lerr ramai no xde mood ari ni..

        angin kus2 sape la yg dah masuk kat bn ni wey…

        aku ni pun bila masuk je xde org… dulu xpulaok gini.. huhuhu….

        0
        0
    • damia zahra says:

      huishh…tetiba jer x de mood jed neh…klu kat kengkwn tak de mood ek?..klu kat abg…ader jer mood nyer tuh…hokhokhok…

      0
      0
      • tyrabanks says:

        dah menang pun xde mood…. mesti dpt topup 10 hinggit x??? kakakaka..

        0
        0
      • DelimaSaraa says:

        SEMUA TAKDOK MOOD SEBAB DAH DEKAT PUKUL 5….INTERNET FREE DAH HENDAK DIMATIKAN….

        betuk ke tak?????

        (aku pun takdok mood)

        0
        0
        • damia zahra says:

          saraa…ko x nak buat website pasal bisnes manik ko ker?
          aku nak tgk la mcm ner bunga2 yg ko jahit tu?…nak blajo gak neh…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          ooo… tu pasal kerr…
          kau kan memalam online jgak kan.. kau xsenarai lekan..

          0
          0
        • tyrabanks says:

          kan melompat lagi.. aku dah submit tuk jawap kat ds ni..telompat atas kepala ko plak damia..
          hish.. geram ni geram..
          aku plak kang xde mood..mood aku tngah baik ni..

          0
          0
        • damia zahra says:

          adeh tyra…lembab tul line ptg2 neh…hampeh tul…pnya payah nak conect…
          iyola…mlm2 aku onlen…sambil2 menyediakan keperluan sekolah anak aku…sambil2 iron baju hasben aku…aku onlen la tu…hokhokhok…

          0
          0
      • jed hijau says:

        kau ni damia…

        0
        0
  16. Lovelyvic says:

    Dia kawen ngan sape???
    laki org kot
    tak pun meteri
    ha… pasal tu dok rahsia

    0
    0
  17. wife giler2 says:

    Eja rahsiakan sbb takut suami kena kidnap ngan artis lain la tu. Suami dia handsome tau! Pernah terserempak meka berdua mkn kat restoran Khadijah Ibrahim.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      eeee..ensem ker??…hehehe

      0
      0
      • tyrabanks says:

        saper???? wife giler2 jdi gilerr ke nengok eja ngan laki dia tu??

        0
        0
        • jed hijau says:

          husband dia ada iras2 mahmood ali-basha

          0
          0
        • tyrabanks says:

          ensem la tu… ensem ckit jer dari nabil ..khaaaaa..khaa..

          0
          0
        • glory...glory man utd says:

          salammmmmmmmm
          haluuuuu
          wah wah……
          tahn iah la eja…..
          best nya,nak dpt baby…….
          mesti anak dia cun jugak mcm eja…muka lembut aje.

          0
          0
      • Kak Su says:

        Saraa..mu kelik Kelate dah ko? Bawa ghapo?
        Ado ko belikae ko Kak Su buah pauh siku raja ko mok itae ko..

        0
        0
    • jed hijau says:

      ya..itulah jawapan yang sebenar-benarnya…takut husband kena kidnap ngan artis pompuan sekarang ni….bukan senang nak jaga husband beb…..

      0
      0
  18. Kak Su says:

    Jed ko ni asyik tnya wana bju Kak Su je..
    Ko tu pakai baju ke..eh..slh lah plk.
    Baju wana ape plk ari ni?

    0
    0
  19. jernih says:

    takziah kepada pemenang ye.. anggaplah
    kemenangan itu utk kemegahan.. hehe

    ni mcm ucpan pun ada ke?

    0
    0
  20. jed hijau says:

    aku pernah tengok gambar eja ngan husband dia….

    gambar dia pakai songket mmg mcm ala2 zaman 70-an dulu2…

    lagi satu gambar…dia didalam majlis koktel…gambar ngan husband dia…pastu dia ada ambik gambar ngan ferhad and wife dia (felisa cosmetic punya owner…)

    pakaian eja masih sopan…takde bukak2 sangat..

    aku tengok masa kat tempat keje lama…kalau aku dapat gambar tu..nanti aku kasi tengok kat korang…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      maknanyerr aku nanti kawin putera raja… eeeeeee beshnya…

      kat zodiak aku pun ada ckp cam tu gak.. jodoh aku tngah nunggu disana!!!

      0
      0
      • tyrabanks says:

        kau dengar x jernih woi!!

        0
        0
        • jernih says:

          x dgr lah… wakaka

          apa hal putera katak sm dgn putera raja…
          jauh api dari gas.. wakaka

          0
          0
        • tyrabanks says:

          kau ni bute kisah2 cinta la jernih..putera katak tu jelmaan putra raja.. jgn xtau..
          aku pulak cinderella yg kasutnya kau dah curi sebelah..
          tu yg muke kau herot tkenyit2 tu..ekekekeke…

          0
          0
        • jernih says:

          ekekeke… itu bukan cerita dogeng ke?
          haha…
          aksi spontan kenyit tu.. kawu perati la
          mana da herot..

          0
          0
        • jernih says:

          yg penting kaya lah kak su..
          paras rupa boleh di botoc
          semekin pun payah jugak..
          ada ker artis nak kan org semekin?
          hehe

          0
          0
  21. jernih says:

    nak guna statement DS ke WG2?

    mana kawurang fikir betul?

    DS kata c x hensem
    WG2 kata hensem somi eja..

    hahaha… fikir-fikirkan..

    DS kawu bleh dptkan gambar kawin dia x?

    0
    0
    • damia zahra says:

      kat pic yg da 10 tahun tu mmg nampk x ensem…
      x tau la skrg ni da jd ensem ker tak?…hokhokhok…

      0
      0
      • jernih says:

        ada kebarangkalian DZ ni kata..
        dah botoc ler kalu gitu… x per janji
        dia bahagia walaupun laki x hensem.

        aq agk eja malu nak tunjuk somi
        nye yg x hensem. atau somi dia
        yg ngak mau interprem sm..

        0
        0
  22. Kak Su says:

    Pic khawin tu ok la..nice looking gak…
    hubby dier…
    Handsome ni subjektif…yg penting baik budi bahasa..
    bertanggungjwb…beriman..tak gitu..

    0
    0
  23. Kak Su says:

    Kak Su out dlu la semua…
    jumpa lagi nanti…A’kum…

    0
    0
  24. x-not-x says:

    dia kawen ngan sape yerk?

    0
    0
  25. Kak Su says:

    Hi semua…Kak Su nak bt rumusan kenapa Eja sorok
    perkahwinannya: Kemungkinan & kebarangkalian…

    1. Mungkin atas permintaan suami ( tak nak glamor )
    2. Mungkin tak nak org asyik tanya “Bila nak ada baby?”
    ( Boring tau klu org asyik tanya…pengalaman ni..)
    3. Mungkin takut populariti merundum ( time dlu artis takut nak ngaku dah kahwin.)
    4. Mungkin bimbang hilang peminat..

    Mungkin ja la…klu salah jan marah Kak Su ye….

    0
    0
  26. Ehem says:

    em…..apsal korg tak tau. aku dah lama baca ceta eja ngaku dah kahwin..penah kuar majalah mana tah. tapi time tu dia kata tak nak gembur22 coz nak jaga hati pihak lain.dengar2 dlm maj time tu dia jadi bini ke2.. apsal pihak media yang tulis ceta tu dah lupa.??????????????

    0
    0
    • Kak Su says:

      Ye ke Ehem…mungkin wartawan pn dah lupa..
      dah lama kot…

      0
      0
      • mien.. says:

        eh,bknla…die bkn isteri ke2..die kawin ngan sorg duda..tp wallahualam la die pnybab kruntuhan msjid suami die n bks isteri suami die 2..

        0
        0
  27. ayujazz says:

    so betul la gmbr yg pernah kuar dulu gmbr kawin dia,ensem gak laki dia mcm datuk k skt2

    0
    0
  28. yula says:

    mcm2 artis kita ni.kawen pun nak rahsia

    0
    0
  29. tahniah buat semua yang menang.esok kitorang bagi hadiah ye.pastikan anta guna email yang komen kat sini.luv u all

    0
    0
  30. hotncold says:

    classmates aku ms skolah menengah convent ipoh pnah cite minah ni memang dah kawin gn uncle die.ms tu aku baru form 2 now aku dah 22 dah.haha…n bestfren kawan aku tu same UITM gk gn aku,so aku tau la dorg stil together2 -UITM DI HATIKU JUGAK HAHAHAAA- d reason y die sembunyikn marriage die ialah DIE NI BINI NO.2…….anak2 tiri die dlu siap blakon iklan cereal tau..xslh aku anak2 tiri die muka mix.
    husband die dr kalangan family business.sggup tu x pregnant bertahun2 nak simpan rahsia.

    0
    0
  31. hotncold says:

    x slah aku husband die business man.family business..
    second wife plak tu,so nak tak nak……die malu nak ngaku dah kawin….ke eja nak kate die hormat madu die tu??tapi aku tak tau la madu die wujud lagi ke tak kan…tu citer 8 tahun lepas…..

    0
    0
  32. bangiperdana says:

    tahniahlah kat eja…sbb nak dapat anak…
    ok gak bila dah mengandung baru bagitau dah kahwin….at least orang tau siapa yang buat dia mengandung….

    0
    0
  33. bangiperdana says:

    Eja tentu ada sebab tersendiri nak sembunyikan perkahwinannya….

    Logiknya Kalau dia panggil orang kampong time dia berkahwin tentu ramai orang kampong yang tau…

    mana ada orang nak sembunyikan Hari Bahagianya…so mesti ada sesuatu …Walahualam…

    0
    0
  34. Zaza Muhammad says:

    tahniah Lovelyvic, DelimaSaraa, Mien, Akudandirimu dan Bobolia…… 10 tahun kawin baru pregnant… hmm… rezeki tuh. maybe hubby dia nih somebody kot…tu yg biarlah rahsia hehehe

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      terima kasehhhh…..(berkata style elicate)….

      0
      0
      • Kak Su says:

        A’kum semua…Saraa…zaza..nular cam Kak Su erk…

        Pi wat keja tu..heh..

        Saraa ko ni single lagi ke?

        Klu single Kak Su nak kenen2 ngan adik ipar Kak Su..he..

        0
        0
  35. jojio says:

    Tahniah kepada yg menang….yadaaa…

    0
    0
  36. vios_vaio says:

    owh..maknanya slogan beautiful nara adalah..marilah bergosip secara berhemah..gosip eh? bg aku..gossip nih morally wrong..legally rite (human rite..kebebasan bersuara)..mane yg lebih penting? sendiri la fikir..huhhu

    0
    0
  37. vios_vaio says:

    tahniah la sebab dah hamil…tahniahla sebab berjaye jage rumah tangga bertahan 10 tahun..bukan senang tu..tambah2 lagi artis,calebriti, personaliti, public figure and etc..

    0
    0
  38. lilies says:

    hurmm,,for sure eja de sebab nape die nk rahsiakn but i think not to secret cuz few years back kn penah kecoh die mmg da kawen..la niyh ngaku cuz da pregnant cbe korunk fkr kalu die ngaku awal2..dah la dlu xbpe femes muka pon x cantek cm skrg biase2 jer..sah2 xlaku la niyh zaman kn da maju xcm dlu..kawen ke x org ttp minat..then kalu die ngaku dlu mesti press akan tnye die nk pregnant..bayangkn 10thn kawen org asyik tnye jer..mesti angin kn..so la niyh da pregnant..senang cite..pasal org dok kecoh nape die xngaku kawen awl2 tue xlame jap je then ok la..tul x???

    0
    0
  39. pening says:

    tulah nk sorok2 sgt..kan da kantoi …..

    0
    0
  40. iza says:

    ek…dia da kawen ke??? xtau pun…hmmm

    0
    0