Written by AbangNara | April 1st, 2014

Wow. Hebat sungguh informer yang bernama “KakJulaJuli” ini. Menerusi emailnya, KakJulaJuli telah men”skodeng” perkembangan terkini pelakon Eina Azman yang satu ketika dahulu hangat diperkatakan mempunyai hubungan cinta dengan Afiq Muiz. Berdasarkan gambar yang disertakan, nampak gayanya hubungan Eina dan Afiq sudah berakhir dan kini Eina sudah ada kekasih baru.
eina azman
Jika anda melihat dengan teliti, memang jelas Eina sedang berpegangan tangan dengan lelaki di sebelahnya. Setahu Abang Nara, kalau dah sampai tahap berpegangan tangan ini, pasti ada sesuatu yang istimewa. Takkanlah sesenang nak pegang tangan kan? Tahap keromantisan Eina juga terserlah apabila di dalam salah satu gambar dia berposing dengan bantal yang mempunyai wajah si lelaki.

eina azman

Persoalannya adakah ini memang cinta baru Eina Azman atau sekadar teman tapi mesra? Ke mana pula hilangnya Afiq Muiz? Adakah hubungan mereka sudah berantakan? Jeng jeng jeng. Hanya Eina dan Afiq sahaja yang tahu. Terima kasih KakJulaJuli atas informasi menarik ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Eina Azman Sudah Ada Kekasih Baru Gantikan Afiq Muiz?

  1. cicakiut says:

    Suka hati kau lah senduk…. xmembantu industri pun, ibarat ada tak menambah takde tak berkurang..

    0

    0
    • pendekar says:

      tu laa…smangat ngat gaduh ngn mak org…dahtu tingal centu j…cantekk perangai!

      0

      0
      • Olga says:

        eeeee..artis Gred D. jijiks.

        0

        0
        • tom says:

          “Ya Allah…”
          “Kau berikanlah hidayah dan rahmat Mu kepada mereka dan diri kami. Perliharalah kami hamba mu yg kerdil ini daripada diazab seksa api neraka”

          Amin~

          0

          0
        • Anonymous says:

          kening itam, rambut berkarat. bujet omputeh. Uwekss!

          0

          0
        • huh dia ni pasan santek jerr…..i igt lg dulu i tngok melodi (kecoh kes afiq muiz dulu tue, kes datuk, kes ‘difitnah’ knonnya…) bkn main kerek lg……..yg takleh bla dia ckp ‘sy tpaksa x pegi skolah sbb rmai kwn2 yg cmburu dgn kcntikan sy…’ come on laaa……santek ke you tue ina jeman oiiii…..kemek leper jer i tngok……
          dah puas you kikis afiq muiz, mncalarkan maruah afiq muiz, merosakkan hubungan ibu n anak…..n now you sng2 cari laki lain…..wlaupon u ptot tahu bkn main lg afiq backup you dulu…..ape punye prempuan lah……
          pity laki tue couple dgn you……(if laki tue pon lebih kurang dgn you kira pdn sgt lah kn…..)
          ONE WORDS TO YOU INA…….U R NOT PRETTY AT ALL…….JGN PRASAN SGT OKEY!!!!!!

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Ish..si pontianak kemek ni…ikut ko laaa pontianak oiii…tp dalam citer Hantu Kilang Biskut part ko salah kampung tu lawok2…tp sbb ko antunya..ermmm..aku jadi benci watak pontianak tu…apa2 pon kami Persatuan Anti Artis Sendu Bajet Cute mengecam tindakan anda pada ibu Apik Muiz!!!

          0

          0
      • Mak Jemah says:

        who???

        0

        0
      • Baby AA says:

        la, hidup lagi rupanya artis muka kuda nehhhh
        …rimas !!!!

        0

        0
        • princess says:

          laaaaa, putus jgk ke? ingatkan cinta mati sampai syurgaaaa………………
          zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

          0

          0
    • DREBAR LIMOSIN JAHAT says:

      takyah nak karatkan rambot la..tak sesuai dgn penyek ko tu :D

      0

      0
    • horlick says:

      nauzubillah.. apesal rmbut tu minah oi..

      0

      0
    • Sutera Biru says:

      aq suka dgn komen ko ni….n aq sokong 100%

      0

      0
  2. DREBAR BAS says:

    perghhh rambotttt..mcm haremmm

    0

    0
  3. piah says:

    Just nak ckp lawa rambut karat kau tu. *tgn di bahu*

    0

    0
  4. mimie vs tam tam says:

    euwwwwwww…

    0

    0
  5. abc123 says:

    sape dia ni? drama/filem ape dia belakon? femes dgn kontroversi je -,-

    0

    0
  6. ain hawani says:

    kesah plak aku? LOL

    0

    0
  7. Mr.Right says:

    Artis negara seberang ekk…taknah tgk kt tv pun…

    0

    0
  8. olga II says:

    EWWWWWWWWWWWWWW!!! muke banyak seraaaaaaaammmm~

    0

    0
  9. joyah says:

    kalau mcm tu ramaila bf minah ni ek.sbb beberapa bulan lepas aku tgk dia bukan setakat pegang tangan dgn mamat yg lain tapi da mcm xsabar nak masuk bilik lagaknye..agak2 la kat kedai makan kot

    0

    0
  10. teah says:

    tanjat aku tengok gambar kedua.. Kuss semangat.. Macam nenek tua tengah baring tu..

    0

    0
    • kakton suka menyendiri says:

      wakakakakakaka.. sumpah kakton menyendiri gelak besar baca komen kau dik!!

      0

      0
  11. TJ says:

    amboi karatkan rambut tu teringin nak jadi artis hollywood ker?? toksah berangan jadi artis holloywood lah senduk oii, kat malaysia ni pun ramai org tak kenal kau… dasar pompuan kurang ajar & gatal, selepas kau huru harakan hubungan mak & anak dulu, skrg kau menggatal pulak dgn jantan lain…

    0

    0
  12. Afiq muse says:

    Sekarang apa yang mak die katakan dulu betul la. Afiq afiq. Hatikau keras. Dah pegi mntak ampun cepat.

    0

    0
  13. anti_derhaka says:

    ceh…..dah la dulu ko kuang ajar nak saman mak afiq…lpas tue ko kapel dgn laki lain…rmbut pun dah kaler haram…ko mmg pelacur

    0

    0
  14. Audrey Hepburn says:

    Setelah berjaya menghuru-harakan hubungan ibu dan anak, memperbodohkan dan mengikis duit si lelaki, akhirnya lelaki yang dibodohkan itu entah ke mana.

    And mom, you give permission to your daughter holding the hand of non-mahram man? And you even know about it? Don’t you feel guilty to Allah?

    0

    0
    • Mizz muzzy says:

      Mak nya pun dok gesel tetek kat mamat tu. Apa Ada Hal setakat pegang tangan…..

      0

      0
    • ella says:

      Amboi! Kelassssss ko audrey..since when u speak malay?? Kompom orang nogori ni..i orang key ell..(sambil libas2 rambut pas2 terkena kat muka anney kedai macha ni..????)

      0

      0
  15. Mizz muzzy says:

    Taste dia yg si hitam legam daa……

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Kesian bf baru eina. Ini mangsa ke berapa la agaknya. Nak ke keluarga lelaki tu pada Eina. dengan perangainya yang tak hormat orang tua2 dan suka control bf.

    0

    0
    • onomnom says:

      Family laki ni bukan melayu so xtau la prangai sensasi si penyek ni mase ngn afiq dulu…laki nye plak mmg jenis takut bini.abis2 a kene kontrol n kikis.

      0

      0
  17. Ammar says:

    Dulu bukan main nak rak lagi Afiq Muiz. Sekarang apa cite….

    0

    0
  18. yana says:

    aku penah nampak eina ni kt giant batu caves dgn mak dia.

    muka dia tempek bedak tebal gile..lain color dr leher..pastu jln bajet mcm ade je org nk bgambor dgn dia..org tgk lg pelik adela..dia pendek je. xla tinggi mana..tp mg muka penyek.

    0

    0
    • meow says:

      jadi btl lah eina yg saya nampak kat giant batu caves haritu. mcm hantu pucat! bedak tebal, pakai spec dlm giant. motip?? pastu muka bajet artis.. kesiannnn..

      0

      0
  19. bebal bertingkek tingkek says:

    Ade mak kesah ? esok2 putus lah tu ~ lalalalalalala

    0

    0
  20. Mat K says:

    next, pls.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Sorrylah but if ada kena mrngena dengan Juliza Adlizan…..mmg x ada kelas!!!!!Ni anak saudara dialah ni.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sian rambut dia. kesan catuan air rambut dah jadi karat

    0

    0
  23. Nazrul says:

    tu laa…smangat ngat gaduh ngn mak org…dahtu tingal centu j…cantekk perangai! .I like most this .

    0

    0
  24. mangga muda says:

    pprt gila mak dia

    0

    0
  25. Anonymous says:

    puiiii…puiii…..poyo punya rambut !!!!!!!!!

    0

    0
  26. Bedah says:

    Adakah anda sudah membuat e-filing?Saya sudah. anda bila lagi…
    ….opsss… iklan ;o)

    0

    0
  27. Senah says:

    Laki tu tunang org laa… aku penah nampak laki tu.

    0

    0
  28. aini says:

    knpa gmbr yg dia baring tu matanya nmpk merah. ke dia kaum kerabat edward cullen? x mgkn la ataupun dia pontianak baru.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Muka boyfren macam Romie ala2 cikopek. – Boyufren Hanez….Sama tak sedap

    Kau kutok2 mak Afiq…..ala tak kemanalah dapat boyfren. Kalau aku jadi pelakon
    lelaki pun tak nak lah tengok muka mcm ni.

    Baik Afiq kau dah pun putus dengan dia. Apa pun mak you tahu apa yang terbaik
    untok you. Percaya lah nak. Naluri hati saorang ibu ok??

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Baju mak dengan boyfren macam sama aja. Cuma background lain.

    Poh dah. Datuk yang nak perkosa buta agaknya

    0

    0
  31. uollsss..eh jantan ni DJ club merangkap OWNER club ..setahu joyah jantan ni tunangan orang lagi..kenal sangat muka xyah nak blur2 sgt.kesian tunang die.buta2 kene rampas ngn pompuan penyek ni.hurm joyah tau la kenapa si penyek ni itamkan balik rambut die.katenye buah hati suh tuka penampilan,padahal xnak teringat kat tunang die y rambut blonde tu.t sama plak.untung la goyang kaki abiskan duit,maklumla da owner club tu mesti la duit bersepah2. eh nara ko tgok gamba je ke.komen2 kat insta ko xbaca ke?ramai kot org ckp die ni tunang org .

    0

    0
  32. Senah says:

    Aku setuju dgn Joyah keph kaki club tu… ade jugak yg knal dgn laki tu.. yg pompuan dasar perampas and laki tak tau dek untung. tunang kau lagi cantik dari si penyek ni !! bboooooo !

    0

    0
  33. dvj says:

    aku penah nmpak si eina ni kat club.tunggu si jantan ni spin smpai abis.tp dj ni memang mantap!aku suke lagu2 die.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    amboiiii…rambut karat bukan main…lawa sgt le tu…aku tengok dh gupa mcm nenek kebayan plk…aku tengok pic pak we y kat atas tu mcm selekeh jer….buang karen je la bang nara ni keluarkn cite pasal dia ni…

    0

    0
  35. markonah says:

    tgk kat forumcari, laki tu masih tunang org katanya

    0

    0
  36. cik mek molek says:

    Dpn mak aku .aku acah2 x pgg tgn pon sbb hormat.tp perempuan nieeee ……….

    0

    0
    • jauhi lah zina says:

      depan mak kau atau belakang mak kau, kau buat dosa jugak..haram tetap haram..mak kau tak nampak, tapi ALLAH SENTIASA NAMPAK..simpati pada mak bapak kau..berkati2 dosa kau diorang terpaksa pikul..bawak2 bertaubat ye..dan cepat2 ler kahwin..hubungan halal..nak peluk separuh mati depan mak kau pun takdenya org tua tu kesah.

      0

      0
  37. sayurnara says:

    NI POMPUANNNNNNN…..KURANG AJAR PUNYA…KESIAN AKU TENGOK….KO NAK LAWAN KUASA TUHAN..MEROYAN SENDIR LA KO NANTI … KO SENDIRI TAHU APE MAKSUDKAN AKU..SENDIRI MAU INGAT…KO XPAYAH BERLAKON NK JADI BAIK..DRAMA KO SAMPAH…. KUASA TUHAN LAGI HEBAT DARI KUASA LAIN…INGAT!!!!!

    0

    0
    • mak minah says:

      kenapa wei..die main kuase ape?choiiii…jgn ckp pompuan ni bomoh2kan orang..astaghfirullahalazim..sebab duit buta hati n sanggup rampas hak orang

      0

      0
      • sayurnara says:

        mak minah ikut firasat hati mak minah,,,rasanya dia camne..sayurnara xnak cakap ape2……..tuhan bayar cash sekarang…nti da kawen..laki kna rampas lak..ada anak..anak dia jadi tanggang lak nti..xkmana aihh..what goes around comes around..semoga dua2 ni cepat kawen lah..elak maksiattt,,bukan ape..jodoh kan……allah bg untuk yg baik,,,baik juga…yg jht…utuk yg jht,,,nahhhh..sesuai dah tu….kaki sailang,,,kaki pnipu..ngam choi..

        0

        0
  38. Anonymous says:

    adoiiiiii….dye nie lagi….sudah2 laaaa dik nun oiiiii….awak tu budak2 lg jngan nk bajet hot sangat stakat jadi model murahan x payah laa n awak tu jd pelakon pn bukan nya berbakat sangat…dlu kes dgn dato psal kete mewah…pstu kes dgn mak afiq…nie dgn org yg berumur dr awak…adoiii kesian sangat2 ngan awak dik…ckup2 laa sy pernah nmpak awk kt tempt keje lama sy dlu n meluat tgk apa awk buat….tergedik sgt…

    0

    0
  39. osman beku says:

    minah senduk ni den jumpa kat kenanga wholesale.masa tu den tgh dok rehat kat kerusi.sebelah den sepupu. muka mcm pernah npk sbb masa tu kes kurang ajar ngan org tua boipren dia.den tgk je dia..takde la lawa mana.sepupu tanya kenal ke.selamba den cakap la ni la artis yg kurang ajar ngan org tua, masa tu elok je dia lalu dpn kerusi den.tak lama boipren dia pun lalu.mmg prasan glamer habes..

    0

    0
  40. juicy markisa says:

    ewwwwwww..sapa dia ni? artist Indon ke? muka jawa betul..ada hati nak rambut blond..ahaiii!!

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Suami org pun mereka kacau…apatah lg tunang org atau boyfriend org…perempuan jenis McM ni mmg melambak kat luar sana…ini mmg jenis 1 geng dgn si Hanes suraya tu…dan biasanya perempuan yg jenis perampas n gedik mcm ni mmg mendapat sokongan dr keluarga mrk…krn keluarga pun nk ank mrk tu cari jantan kaya suraya blh tu pang sekaki…lagipun if tak dpt yg ini…dia Akan tetap cari yg mmg hak milk org punya dan yg pasti poket penuh…iTu je yg perempuan2 jenis McM ni cari…

    0

    0
  42. soon dal says:

    bila betina Melayu nak paham – kulit melayu walo camna putih pon TAK KENA rambut blonde/karat – unless dia trying for the el cheapo SUNDAL SIAM look…hahahaha. Tapi tu lah mamat yg teruja pulak citarasa pon tarak kelas, jantan desperate, sesuai lah.

    0

    0
  43. XTAHU says:

    ALARHHH.. MAMAT NI AKU KENAL LA. DJV GMIX SALU SPIN DEKAT CLUB 63 TU. DIE NI DAH ADE TUNANG KOT. CAMNA LEH KAPEL NGN NENEK KEBAYAN NI..

    0

    0
    • peminat gmix says:

      weh xtahu..ke ko mmg xtahu…DVJ la wei… bukan DJV ah.ko ni mesti y komen kat insta btina ni kan.sama je ko men sebut DJV…pape pon GO GO Gmix!spin kasi goyang..

      0

      0
  44. Anonymous says:

    macam muka shukri yahaya yang kat bantal tu.

    0

    0
  45. eyanti says:

    rambut ko dah sama macam dawai kuprem. kening ko bukan main tajam mengalahkan jarum peniti.

    0

    0
  46. anon says:

    Minah gedik ni has a type, dia suka yg ala2 bangla gitu….. Neway, kenapa Nara siarkan kesah dia ni, bukannya popular pun… Honestly aku kenal sb kontroversi hari tu je….kalau tak, tak pernah tau pun sape dia ni….sb aku mmg tak tengok tv or drama2 ni…

    0

    0
  47. pirahh says:

    pompuan senduk ni lagi.. ermmm.. kurang di ajar kot.. nak sgt laki kaya…snnggup kebas tunng org…????. silap hb sape pau sape da…. mak dgn ank pon sama.. kaki kikis ..

    0

    0
  48. wanita prihatin says:

    Hmm…ini org x layak d panggil pompuan..betina iblis…tunang org pun nak juga..kalau dah kaki kikis mmg dasar la…jgn ko ingat boleh senang kat dunia ni je ye..tunang org tu lg lawa la dr ko yg muka penyek ala2 senduk tu..ooopppsss..dgr2 citer betina setan ni kena sampuk eh, blakon la tu nak yakinkan org yg ko kena bomoh..org kalau dah kaki bomoh mmg suka.menuduh org lain main bomoh..maklum takut dgn byg2 sendiri..diri sendiri dah jd betina setan x payah nak tuduh2 org lain plak ye..sedar2 la diri tu yg x brp nak laku.

    0

    0
  49. mm says:

    Tengok je kat facebook DVJ GMIX ade la muke BF n tunang YAN OYIEN….hehe

    0

    0
  50. pak din says:

    kenapa bf merangkap tunang org tu delete acc IG die ?? takut lerrr tu…. baik2 laa jalan kat mana2 ye.. takut org balin telur je esok kat loft tu… si penyek tu kalau berani terpacak la lagi kat loft tu. konon tak boleh pakai skirt.. tapi kain tak cukup gak pakai pegi loft tu kan.

    0

    0
    • oi pak din.kau pegi loft ye!!aku tnye xngaku…sib baik aku nmpak ritu mase gmix tgh spin ko mnari dekat2 si eina ni smpai berpeluh xhengat!balik umh siap!

      0

      0
      • pak din says:

        abg tak pegi la yang… kawan abg yg cite.. sbb katenyerr si jantan tu mmg ade je kat situ…. dipendekkan cite, cinta 3 segi mereka2 ni sume bermula di situ laa…yang jgn laaaa marah2 abg kat sini.. malu abg yang oii…

        0

        0
  51. nana says:

    air kt malaysia nie berkarat ker??sampai rambut kau tue dh mcm ayam kt blakang umah aq je :p

    0

    0
  52. akira says:

    muka cam bontot kuali,

    0

    0
  53. […] Eina Azman Sudah Ada Kekasih Baru Gantikan Afiq Muiz? (83) […]

    0

    0