Written by serenity | December 27th, 2012

Menurut pelakon Eina Azman yang mula dikenali ramai sejak membintangi drama Mimpi Cinderella, dirinya dan hero drama tersebut iaitu Afiq Muiz tidak bercinta. Ini ialah lanjutan dari gosip yang tidak dapat dipastikan kesahihannya yang menyatakan pasangan ini dilihat keluar bersama dan  bermesraan dalam cara yang memualkan di Sunway Piramid baru-baru ini.

Apabila empunya diri beria-ia menafikan mungkin juga ada kebenarannya. Bagaimanapun, tertarik juga kami kerana memang rajin sekali Eina Azman memuat naik gambarnya bersama Afiq Muiz di Twitter.

Photobucket
Photobucket

Kalau dah bergambar mesra begini dan disebarkan pula di Twitter, malah ada mata yang pernah nampak mereka keluar bersama bagaimana pula tidak timbul gosip yang mereka berdua bercinta, tak gitu? Buat pengetahuan anda Eina Azman dan Afiq Muiz digandingkan sebagai pelakon utama dalam drama TV3, Mimpi Cinderella yang telah sampai episod akhir malam 25 Disember lepas.

Kalau bercinta pun rasa tak ada salah di mana-mana memandangkan keduanya bukanlah berstatus suami atau isteri orang, tak gitu? Gituuuuuu! Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Eina Azman.

***

Teater “Bah Tilot” akan dipentaskan di Auditorium JKKN Negeri Sembilan pada 29 dan 30 Disember 2012 (Sabtu dan Ahad) pukul 8.30 malam. Teater ini diarahkan oleh Khamsah Abdullah dan dibintangi oleh Muhd Anil Miraj, Ayu Zahira dan ramai lagi. Orang ramai dijemput menonton teater ini. Masuk adalah PERCUMA.

Maklumat lanjut, hubungi JKKN Negeri Sembilan di 06-767 6793/763 6308.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Baca Yang Ini Pulak:-

245 responses to Eina Azman Nafi Bercinta Dengan Afiq Muiz, Muat Naik Gambar Mesra Di Twitter

  1. tasya says:

    perempuan ni mmg perasan lawa… sejak dri sekolah lg

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 288 Thumb down 9
    • aqu says:

      Den pon xbape gemor si eina ni..ade ke dlm paper die ckp ore dengki die sbb die cntk??cntkk keee?huuu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 275 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        aiyoo.. perasannya pompuan ni.. tak cantik pun, dagu labuh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 175 Thumb down 8
        • Ko Kesah says:

          jujur mmg dia cantik tp xdela cantik gegiler..biasa2 saja muka dak kampung..ha ha ha..
          time live melodi tu mamat ni mcm poyo weh nk cover jantan ke mmg agak perasan hensem..dorang ad kutip derma time tu pakai kasut nk gi ladang.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 6
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Budak pompuan ni anak sedara c Juliza Adlizan yg puaka masa mastercep tu ha! dia ni baru je abis SPM baya2 c Najwa Latip tuh!
          tp muka dia nampak mcm dh 30!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 239 Thumb down 9
        • ader aq kisah says:

          betu cakap kak cham…baru jer abes SPM tapi muka mcm dah matang kan, masa tgk mimpi sinderella ingatkan umur 20an..rupa2nya baru lepas SPM

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 2
        • Miss Personality says:

          Penyakit umur muda tapi muka tua..memang betol nmpak tua dari umur sebenarnye..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 136 Thumb down 1
        • ting tong says:

          kebanyakkan skrg yg berumur 23 kebwh sng nmpk tua sbb dorg ni rajin sgt mekap dan bergaya mcm akak2 tu yg muka nmpk tua dr umur..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
        • fariz hakim says:

          dulu ske jugak tgk tv mlm2 lps blk keje…tp citer cindrella ni sorilah x layan sgt.. jln cte ok la.. hero pun ok..pelakon2 lain ok… mslhnye heroinnye.
          muke bese2 je cmne leh jd heroin? ok..x cantik xpelah..igtkan berbakat blakon.. tp blakon punyerla GEDIK. aku 1 umah ni sume laki, sume GELI tgk lakonan over mnggedik die ni.
          nasihat aku kat bdk perasan cantik ni, “awk x cantk xpe…lelaki leh terima lg yg awk tu x bape cantik.. tp plisla jgn menggedik sgt.tolongg..”

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 3
      • siakap senohong says:

        ensem ke??kau bia btol? kalo dia kije kilg,mest org suspek dia mat bangla ko tau x

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 144 Thumb down 10
      • elajb says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 155
        • oh please says:

          dik, mata org lain2 dik. tak semestinya ckp tak lawa sbb tak suka. aku tak suka pun shila tu tp aku tgk dia blh tahan lawa jugak la. aku suka eina azman ni tp aku tgk dia biasa2 je, shape muka lawa sbb dagu panjang. nampak biasa sbb bila dia senyum nampak pipi takde isi. faham? mata org lain2 la. lagipun semua org pun mmg cantik. cuma part dia perasan cantik tu yg nampak hodoh. zzzzzzzzzzzz T__T

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 5
        • lalalila says:

          cm leper jer muke die…rata jer dr tepi..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          yg nampak leper tu muka dia ke? aku ingat pinggan tadi?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 10
        • oh please says:

          mata org lain2 la dik. tak semestinya tak cantik sbb tak suka. muka dia ni cm penyek je, pastu tetiba dagu tajam.

          yg jadi dia bertambah hodoh bila dia perasan cantik.

          “dibuli kerana cantik”

          Oh please……………….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 2
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        budak perempuan ni sebenarnya anak sedara Juliza Adlizan yg puaka tu kat mastercep! kak cham x sangka jugak budak ni umur dia sebaya Najwa Latip baru abis SPM! mude bebenow….

        oh btw, Afiq Muiz ni mmg hensem kan? kalau bakatnya digilap betul2 mmg boleh pergi jauh! dh lama kita xde hero muak mcm ni! teringat zaman2 kak cgam dgn Edika Yusuf dulu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 6
    • kepochi says:

      kenal ker

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • Olga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 35
        • propa says:

          ko ni biar betul?? mesti ko pnh try kan? bape dia caj ko nok? nak gak aku tau, kut2 mgkn sbb ‘bisnes’ tak bagus so dia terjun bidang lakonan/modelling plak ahax

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • katrina says:

      tgk gambar pun tau kapel…mengaku je lah…afiq tu hensem ramai peminat..kena kebas baru tau…
      ape2 pun kita suka tgk citer mimpi cinderealla…hero dia afiq muiz tu hensem

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 18
    • Anonymous says:

      sumpah x minat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 3
    • joyah says:

      pernah tgk skali je mimpi cinderella nih…

      mata berbulu2 tgk cinderella gedik.. aduh apakah…???

      takde pelakon lain ke.. sepatutnya cinderella dikasihani, ni terbalik, cinderella dibenci sebab gedik lebih,….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 2
      • mamee monsters says:

        bkn ko sorang…aku spuluh kali ganda berbulu tgk minah ni joyah oiii…
        xder org lain ke nk dilakonkan jadi cinderella…tgk 1st episod jer…hazab btul…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • taeminnie says:

      artis suam2 kuku gitu le..
      dah bercinta cakap je bercinta. SENANG..
      tak payah nafi2..
      kalau taknak org tau, jangan la p upload kat twitter bagai..
      motif?nak cari publisiti la tu bagi up lagi market ye..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 0
    • taeminnie says:

      nak tanye, pempuan ni ke yang gaduh ngn pelakon india tak silap yang sama2 berlakon dalam filem ratu tu?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
      • noname says:

        aah betoi!!die le yg gosip gado tuh…eina ni ngn plakon india tu same2 blakon dlm cte ratu arahan razak mohaiden tu…eina ni ank sedare juliza adlizan…muke sepesen jerk..hehe..tp c muiz ni mmg ensem!!kikiki =P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
    • leuniey meroyan says:

      mcm poen je muka dia .. dagu mcm jubo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 8
    • gossipgirl says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 74
    • jenab says:

      ni nak tanya ni haaa, dia ni orangnya kaya ke? sbb aritu jenab pegi holiday kt lumut, tenampak dia ni haa kat lobby hotel. dia punya org gaji, maak oiii, 2,3,4 org juga la, siap pakai baju seragam lgi. btw, biasa2 je pun dia ni kalau tgk depn2. idok le cantik tahap dewa, mekap tebal je lebih huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • kena buli sal cantek..boooo!!! says:

      Upload gambo kat twitter byk2 muker ko tetap kemek…perasan diri tu lawa sgt la kan….please la…ko snap pusing kiri ke..kanan ke..nk act cute ke..ko tetap kemek!! Stop making yourself like a fool trying to look as if u are a supermodel…langsung tkde aura seri!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 3
    • jimara says:

      Muka die biase2 je..tk la stunning sgt pun..tk leh lawan kecantikan wawa zainal…cun abes dari bdk ni..peace yo!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 2
    • noh says:

      the reason why i didnt watch this drama was because…..
      1) heroin die gedik sgt… nk wat2 comel tp x mnjdi
      2) heroin die mke bese2 je… (sorry sbb jujur). zarina n kkak2 cinderela lg lawa dr heroin.
      *rsenye klu tukar heroin lg org akn tgk cter ni.. mak aku kat kg siap ckp “ha? mke cmni jd heroin? mcm gedik sgt je… geli mak tgk. mak igtkn die ni (zarina) yg heroin..”
      moral: x cntik xpe, tp jgn gedik. GELI

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
      • lalalila says:

        yes…i sokong u…gedik gle…law muke sedih lg laaa…adoii…senget2 mulut die yg tutttttt 2 pnye la nk wt mke sedih…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
      • lisa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 25
        • rizal says:

          tp skrip xde suh pun die menggedik OVER cmtu..geli giler kot. x sesuai lgsg jd heroin.jd supporting role leh la minah nie… Coz x cantik and blakon FAKE..dibuat2 sgt…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Dosa tau mengata orang. Kalau dia tak cantik TAK payah la cakap! Kalau dia gedik diam JE la!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
    • mak melah says:

      cantik apa mekap tak sama dengan badan. memalukan betul. muka putih tapi badan gelap. kan sia sia kene kutuk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • missa says:

      aah lah… muka tua.. kesian…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • laser ku says:

      chuppss..ni sape erk?tak kenal pun

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • nelly says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 16
      • alia says:

        xde maknenyelah nak cemburukan die.. dah mmg dia ni x lawa, tp PERASAN lawa… ckp kena buli sbb lawa.. adoi…x sedor diri..
        lg 1 rmai org bnci die ni sbb lakonan die over sgt… npe plakon lain blkon jd gedik,org len bleh trime, tp die ni org bnci? sbb die buat2 gedik dan tersgtlah over…hokay… over over over gedik..naik mual sume org tgk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      dalam mimpi cinderella tu gedik giler..pastu bile nangis bibir tecebik cebik..mcm lawa sgt..eeee nyampah la aku…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Jerunk says:

      Kau dengki ye?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • AfRaEl says:

      Is

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Azwan Ali (AA) says:

    Halamak!! Hanak Ikan Mak da Dikebas orang… Untungggg laaa kaw Nyahh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      yolah kau Baby AA.. memondan je keje kau nih… sian sgt

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
    • LisdaSurinam says:

      org kelantan hansome ? kawe poii kelate tok napok pon ore2 muka delicious , bicos kt KL nie pom penoh ngan matrempit asalnya kelate , muka stok2 kampong

      Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 16
      • Anonymous says:

        sedihla ko LisdaSurinam.. kau jumpa stock buruk sbb kau pun buruk.. stock yg hensem2 mestilah jumpa dgn yg cantik menawan.. kalau dgn kau buat apa, dahla buruk mulut jahat. better diaorg menjauhkan diri dari kau

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • Kak Sal says:

          betoi.. muka org kl lagilah pecah rumah kebykan hitam2 species muka jawa/indon batak je.. pastu byk yg menganggur. SEDIH kan? org kedah jugak yg comey2

          Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 27
      • spesis mnusia yg suka dengki dgn org kelantan la..alaih2 baca blog beautifulnara org kelantan gak..chooiii ko nie

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
        • lalalila says:

          korg nie jgnla maen name negeri…aku xboleh la klu ade org mention kenegerian nie..kte komen pasal afiq n pisang gedik nie da laa…jgn la korg plak yg bgaduh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  3. berlari says:

    kawan baik kot.. mane tahu kannn..laki ni muke hensem je takan tanak ngaku bf?lain la kalau bf dia tak hensem..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  4. feyus says:

    PErgh!!, rupenya dieorang ni berkasih-kasihan ek? lau betul2 nak kahwin teruslah ye, tak yahla main2 mesra posing2 gambar camtu. tak senonoh nengoknye, lau lakibini takpela jugak.
    Kisah Ajaib Dan Benar Bantuan Allah Di Bumi Palestin

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  5. auni dyanna says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 64
  6. saya OK je says:

    BARU HABIS SPM. TAPI DAH NAMPAK MACAM TUA SEBELUM USIA. HEHEHE :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 4
    • elajb says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 80
      • lalalila says:

        org bkn dengki laa…serius la,mmg xcntek mne pn..dagu pn panjang mcm pisang jer…klu btl xbcinta knpe nk upload gmbr segala..sje nk bg nme naek la 2..nafikn bagai nk rak,tp beria tgkp gmbr nk tnjuk btape beruntungnye kau kn???nmpk muke mcm umur 29 daaa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
      • missa says:

        takde maknenye nak dengki.. muka memang nampak tua. gelebeh je kulit.. tak tegang langsung.. ce tengok gambar yang pakai baju kaler turqoise tu.. tua dowh..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  7. ikea_qaqa says:

    tak brape minat sgt dgn eina ni,
    dye berlakon cam ada over skit..
    since tgk dlm ratu the movie, x bape berkenan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    tak sesuailah pompuan ni dgn Afiq Muiz.. pompuan ni dagu tajam semcm je aku tengok.. tak lenguh ke mulut dia camtu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 3
  9. lalalalalallllllalllllllllllll says:

    lawa ke???? adoi..biasa jela..body je lawa….kurus….tapi muka hancur…..dah la mulut luas…….benci tengok mulut dier bile die cakap….control nk mampos……..
    hoi afiq.., ko mcm takde pempuan lain je kan…bodoh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 9
  10. GuaMantok says:

    hero da oke..heroin lak blakon kayu.. spoil betol..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
  11. Natalia says:

    Afiq Muiz ni mak dia org kelantan rupanya, patutla hensem… sekali tengok mcm muka Edika Yusoff pulak si afiq nih… hensemnyaaaaaa….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 33
    • katrina says:

      dia ni kan anak saudara Edika Yusoff…of course lah hensem…x ada kena mengena dgn org kelantan..org negeri lain pun hensem jugak..tapi kalo afiq muiz nie x jadi pelakon confirm nmpk mcm org pakistan bangla…awek pun x kan pandang…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 7
      • Ina Shah Alam says:

        dia ni mmg ada darah org kelantan lah.. Nama sebenarnya, Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah berumur 20 tahun. Dia dilahirkan di Kelantan pada 1 Mei 1992. Anak kedua daripada empat beradik ini menyambung pengajian di Aswara dalam peringkat sijil seni lakon. bapa dia berdarah Pakistan ibunya melayu Kelantan. skrg dia stay di KL..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 12
        • Anonymous says:

          knapa la si afiq tak sambung stpm je, pastu score higher then sambung degree pendidikan, bleh gak jadi cikgu,, at least..ni x zaman sekarang rmai yg nk jd artis, buang masa, dunia x maju..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Didie says:

        kau ni agak2la, takyah nak buat citer palsu sgtlah.. yolah sgt anak sedar edika yusoff.. aku kenal mamat ni sbb dia satu kelas dgn adik aku dulu kat Aswana.. mamat ni mmg lahir kat Kelantan pun.. Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah, mak dia org kelantan & ayah dia berdarah Pakistan.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • lalalila says:

        btl3…..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • Misha says:

          mamat ni org kelantan lah.. dia lahir di kelantan, mak dia pun org kelantan, ayah dia berdarah Pakistan.. student Aswana mamat ni dulu.. famous gakla kat Aswana sbb ramai peminat perempuan

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
        • SOFIA says:

          ya. Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah ni budak ASWARA dalam peringkat sijil seni lakon. sape tak kenal. anak emas lecturer ni…….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
        • katrina says:

          kita cakap yg bab hensem tu lah..org negeri lain pun hensem jugak bukan nyer kat mana dia lahir ke apa…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
        • SOFIA says:

          aku pun kata dia hensem jugak, dan nak perbetulkan apa yg kau sangkal, aku bukan back up mana2 negeri sbb aku ni asal Shah Alam. cuma mamat ni mmg aku tahu dia budak Aswara, org kelantan. lain kali selidik dulu ttg sesuatu/seseorg dan buat kepastian, baru boleh bercakap ttg asal usul sesorg tu.. jgn nak melenting je..

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          betul lah katrina ckp tu, dia ckp pasal handsome tak ada kena mengena dgn negeri pun, negeri mana2 ada org handsome, yg hang duk kalut dgn kelantan sgt pasai apa noh, mamat ni lahir kt kelantan, so..? mamat ni cheq nak habaq kt hang mcm mamat pakistan yg jual karpet naik motor tu.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • katrina says:

          cik sofea ni konfius dgn ayat kita kt atas tu rasenya nie…kita ckp x ada kena mengena dgn kelantan yg soal bab handsome tu jer …kt mana2 ada jer org handsome, kalau dia student aswara ke..lahir kt kelantan ker…kita x kisah..sebab study kt mana2…lahir mana2 sama aja org malaysia jugak

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • ader aq kisah says:

          hahhaha..yg hangin tu sofia aq rasa…bukan katrina, from my observation katrina cakap hensem x ada kene mengena dgn negeri…org negeri lain pun byk yg hensem…alih2 sofia ckp pasal kelantan, aswara..oohh pls lah…kena jadi org kelantan dulu ker baru boleh kata hensem..aiyooo, aaron aziz tu elok jer hemsen padahal org singapore, ntah2 sofia org kelantan tak

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • SOFIA says:

          takde maknanya nak hangin, aku just bgtau je yg kau ckp tu tak betul ttg asal-usul Afiq ni.. dah dia mmg org klntan so kenapa nak deny, dia bukan anak saudara edika yusoff ya.. kpd Sotong Kurita Rudaini kau ni tadi pakai nick LisdaSurinam.. nampak sgt main copy paste ayat yg sama.. kesian kau jumpa stock jantan buruk je.. kau tahu kenapa? sbb kau pun buruk, elok sgtlah buruk dgn buruk.. stock yg hensem2 mcm kat ofis aku tu mestilah jumpa dgn yg cantik dan baik2 mcm aku.. ada kau faham….?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • lalalila says:

          npe korang nie..pasal hensem pn nk gduh slh phm ke..kt mne2 pn ade yg hensem..bkn kire negeri kelantan..jgnla kte maen nme negeri..tkot punca slh ph..laen kali komen jgn mention negeri sgt laaa…xkisah la asal mne skalipn tp pd aku mamat nie xdelah hensem sgt..bese jer tp still ade rupe..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • Kak Julita says:

          bila akak baca balik part komen sini, mmg katrina bagi ulasan tak betul. klu jd reporter confirm2 kena reject sbb bg fakta palsu dan salah! haisshhhh..!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Sotong Kurita Rudaini says:

        Orang kelantan handsome ? LIKE seriously ? Mcm i tgk org penang handsome2 mgkn sbb mixed , tp kat kelantan ? Are you sure ? Mat2 Rempit kt KL nie kbykkan nya budok kelate , ce tgk muka diorng !!! Tk ensem lgsung puii !

        Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 24
        • Anonymous says:

          sian kau sotong kurita.. asyik jumpa jantan yg buruk2, maybe sbb kau pun buruk jugak kot.. setahu aku yg hensem mcm kat ofis aku tu akan jumpa yg cantik jelita mcm aku

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
  12. Anonymous says:

    myampah ak p0mpuan ni..berlakon pn mulut herot2..xde bakat lgsung,1 drama brlakon bajet p0pular mcm da beratus2 drama

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 2
  13. fieya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 51
  14. hello says:

    muke ko sebijik ngn juliza adzlizan laaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • ain says:

      anak sedara,memang laaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • x kenal sape mereka says:

        selain juliza adzlizan, muka dia ade gak iras2 pelakon yg dulu ade gossip ngan asyraff muslim tu, skarang dh x belakon n pi jadi stewardess…ape nama dia ehh..dia blakon dlm chapalrela…kalo x silap nama dia Sherry Ibrahim….

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    dia org ni nak cover line, x nak ngaku, nti klu ngaku takut org x minat, job pun kurang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Primadona says:

      jgn nak propa sgtlah korang berdua ni, baru satu drama je pun yg org tahu tupun org tak brp follow sgt.. cakap biar jujur, org tak hadap sgtlah kes kau nih.. tapi Afiq mmg hot, Eina biasa2 sgtla muka dia sebijik Juliza Azlizan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  16. mamiii says:

    pompuan ni dulu yang cari pasal masa filem ratu tu kan..
    gedik jer lah dia ni..bajet cantik..cakap org dengki dia sbb dia cantik..porahhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  17. Anonymous says:

    eina ni muka dia sebijik juliza…dulu ingatkan anknya juliza..rupa2nya ank sedara….kalau btl bercinta pn apa salahnya…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 13
  18. fie fie says:

    Sorry yea…sapa diorg nie? Artis baru ek? Msti gile glemer….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  19. minah travel says:

    Taw x knp dia up gmbar2 dia ngn si Afiq ni?? Sah2 la dia nk org taw si Afiq ni “RAPAT” ngn dia n “PLEASE JGN KACO” .. hehe .. For me.. Biasala.. budak2 bercinta.. baru lpas SPM jer kan?? Tp yg peliknya.. perempuan ja yg kecoh2.. lelaki tu senyap ja.. xder apa2 statement pon kuar :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • Anzalna naik bisul kat jubor says:

      nak show-off ler tu konon2nya bf aku hensem. walaupun yg lelaki takde apa2 pun, just suka2 jew. nyampah!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • lalalila says:

      2 la nme nye meroyan…alaa c pisang 2 nk org ckp btape beruntungnye die dpt mamat nie…owhh please…terlalu excited smpi buat org meluat..sudah nye dagu terjuih lebih..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  20. Mama Juling says:

    Eh lantak lah dia nak cinta ke, tanak ngaku ke, nak ngaku ke, bukan kita dapat apa2?, dapat dosa bersubahat tgk org bukan muhrim beposing mcm ni adalah!! koserlah mama!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  21. kak peah says:

    hmmm…ensemnyerrr afiq muiz ni…x terkelip mata hakak tgk cite mimpi cindirella…hakhakhak…korang yg x suka kat dia jgn kutuk lebih2 okey..lebiu afiq :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  22. positive thingking says:

    mentality rakyat kita..mudah mengutuk, menghina, mencaci n menjatuhkan maruah sesama bangsa sendiri…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 16
  23. Sindirela says:

    Cinta lokasi yek? Mengaku je lah. Propa dh le muka kemek.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  24. Sindirela says:

    Propa lah…posing bagai. Cantik ke? Muka kemek jo.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  25. alloy says:

    sapa dorg ni?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  26. alam says:

    cter mmpi cnderella lew cter pling xbest aq tgk.. dh lew heroin pon b’lakon kaku jew… cter ratu pon xbez gk dye b’lakon…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  27. Anonymous says:

    patut la nampak macam anith…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. cenderawasih156 says:

    LOL..LOL..macam2 ayat korg tulis..dagu lepeh…dagu labuh..dagu cempedak..muka kemek…aku baca gossip2 kat sini trgelak..ade2 je korg selit ayat2 yg tkde dlm kamus dewan bahasa…hehehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 3
  29. anna says:

    eleh, semua ni artis suam2 kuku je.. x popular la 2 nak cetuskan kontroversi.. taktik lama la weh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  30. Anonymous says:

    dia ni ade ape2 kaitan ke dgn juliza adlizan? cam sama je muka diaorg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  31. hoi says:

    tgk gmbr mcm gedik je gaya pose die.mcm nk show off.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  32. ada kau kesah says:

    dagu mcm jubo

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. GADIS says:

    X BAIK KUTUK CIPTAAN ALLAH..PEACE..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  34. Anonymous says:
    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    macam labah2 jer muka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  36. Anzalna naik bisul kat jubor says:

    nyampah aku artis suam2 jubor mcm ni.. nama pun masing2 org masih tak kenal dah pandai propa. kalau dah bergambar berpeluk2 mcm belangkas camtuh bukan couple ke? nak je aku sepak terajang dua ekor ni… dasar PROPA dua ekor ni !!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
    • Mak Jemah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 53
      • Anzalna naik bisul kat jubor says:

        haloooo… aku meroyan salah ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • Mak Jemah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 49
        • neelofi makan sepinggan makarooney says:

          apa nih main jubo2 plak…tergelak aku kt sini

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. Stella says:

    TAK KENAL . TAK GLAMOUR . Sori !

    Btw , MERRY CHRISTMAS to all of u non muslim . May ths year brings u joy n happiness . Amen !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  38. Anonymous says:

    gambar yg ni nampak sebijik macam anith

    tekan sini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Kak Eton says:

    ape lah statement artis hingusan ni.. sekeras2nya dok nafikan takde apa2 hubungan tapi bergambar berkepit2 dah mcm laki bini.. mcm manalah mak bapak diaorg ni gamaknya.. takkanlah takde rasa malu/aib tgk anak2 buat perangai mcm ni? bangga sgt kot sampai takleh nak tegur/nasihat maklumlah anak2 dah jadi ‘artis’ lah katakan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  40. Gee says:

    yelah, mak bapak diaorg ni tak tegur ke anak2 diaorg ni. dah mcm laki bini gayanya. malunyer aku tengok. berkepit2 camtu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
  41. cinderella la sangat says:

    kekekekkekekkeke…habeslah hanak hekan da kene kebas wooootttt…woootttttt… (tangan ke dada mate juling ke atas)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  42. Anzalna naik bisul kat jubor says:

    pompuan ni nampak sgt bodoh, nafi kata takde hubgn dgn afiq tp almost everyday dok upload gambar ‘panas n mesra’ dia dgn afiq kat twitter.. pompuan murahan! ko ingat ko cantik? muka cam lempeng hangit kena pijak! agak2la nak bg statement, pakai otak sikit!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  43. lurus mcm pembaris says:

    Klu x suke dia @ x minat dia @ x berkenan dgn dia,x pyhla dikutuk kejadian dia..sbb kejadian dia itu adlh dr Allah,mengutuk dia @ berkata buruk ttg kejadian dia..samala seperti mengutuk ciptaan Allah SWT.so..bersyukurla jika kejadian kite sempurna..peace :-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  44. Bunny Girl says:

    benci dgn artis propa camni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  45. musykilny aku says:

    citer ni kan da habis, mestila kne ade gossip macam ni. supaya korang2 sume ni x lupa muka dorang..lagipun tu je la caranya nak hidup dalam dunia hiburan kat malaysia kalau xde bakat belakon..hehehe..x kesah ade kontroversi “saya x kesah ape org pikir, yang penting famili dan kawan2 lebih mengenali saya” pui!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
  46. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Alaaaaaaaaaaaaa ngaku sudah lah kenape takot sangat !!! tengok macm artis indnesia kalau dorang mateair ngan jantan artis dorang terus terang punye …dorang tkde nk berdolak dalek cakap > HANYE KAWAN ARTIS AJEEEEEE < artis indnesia dorang profsional ape2 pon dorang akan mengaku soal kawin atau tk kawin itu blakang kira !! kalau artis malaysia ni minah jambu macm tk paham lah !! apeeeee yg takot sangat nk ngaku ! takot tk jadi kawin gitu ????????????????? soal jodoh tu kan Allah yg maha mengetahui nye pon kan….jadi ngaku sudah lah !!! pas tu boleh pulak dia tunjok gambar2 mesra dia kt twit !!! sengaja ke pe !!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  47. Hi, Neat post. There’s a problem along with your web site in internet explorer, may test this? IE still is the market chief and a good component to other people will miss your great writing because of this problem.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  48. Anonymous says:

    Artis skang takyah susah cam dulu nk cari publisiti.Takyah cari wartawan lg dah.Upload gambar kat media sosial,update status bukan bukan kat twitter n fb,tunggu kecoh jap pastu nafi.Taktik basi derrr.Tak heran pon korg nk bercinta,dasar attention seeker!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  49. cikebum cikebum says:

    Akamakk.. Cikebum xpnh tgk citer cinderella ni.. Xkenai pon.. Erkkk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  50. zaza says:

    kalaw korang perasan muka eina ni ada iras2 julia perez.
    ala2 bitch gituh.sape nk wat isteri silakanlah.kikiki

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
  51. cik salina says:

    xla cntik..muke lonjong..arap putih je..n krus..geli la org ckap die kna buli sal cntik… sumpah mluat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
  52. Krokey says:

    Cantik ke ? Tak pun . Dah la berlakon pun x jadi . Dagu kedepan . Hahah . Lawak je okay .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
    • oh puhleeze!!!!! says:

      Huh!!!? Kena buli coz cantek!!!!? Ahahahaha….ahehehe..kahkahkah…kehkehkeh…haha…hehe..hoho..heh!!!!!! Tang mana tu hang duk kata hang cantek??? Oh puhleez….macam witch yg trbang ngan penyapu tu je aku nengok…nk muntah darah aku she said she was bully coz of her beauty!!!uwekkkk..jgn sombong n bangga diri la ngaku diri tu cantek!!!! Brlakon pun cam kureng brkesan da act cam bagus padahal tk bagus!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
      • Anzalna naik bisul kat jubor says:

        kalau muka camtu cantik, berlambak2lah yg cantik kat pasar ikan selayang tu… geli aku mendengarnya…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  53. lara_hati says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 28
  54. rin says:

    pompuan ni muka penyek pastu dagu panjang. tak cantik langsung. harap kurus aje. so jangan perasan……………………………………… yg afiq tu, handosome.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
  55. Anonymous says:

    Tak suka tgk cite cinderella sbb heroin dia over gedik…muka tu boleh ler thn….tp tk ler terlalu cantik..biasa2 jer cam artis lain yg suam2 tu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
  56. Prince Noob says:

    sapa eina azman tak kenal pun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  57. hahaha says:

    Serius masa tengok Melodi haritu, ini budak gedik yang amat, cover2 bagai, ketawa mengilai-ngilai,kejap2 selak rambut ingat tengah shoot iklan shampoo agaknya. Berlakon pon kayu, budak baru nak up, takpe kita tengok result spm dia nanti, HAHAHA.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
    • lalalila says:

      dlm melodi 2 rase nye die nk nafikn tp dlm die nafikn 2 die nk org phm yg die mmg bcnta dgn mamat nie…serius geli tgok die dlm melodi..dgn cra ckp mulut die 2..huhh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  58. cinderellalala... says:

    Ambil gambar kepit2 tk malu ke??? Korg ingat upload kat twitter org kat luar tu puji ke??? Hak tuiii…konon la nk ekut style justin bieber n selina gomez…cute couple sgt la kan…BUAT MALU!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  59. anta says:

    pompuan tu muka lonjong…. sorry to say dia ni biasa2 je xde cntik sgt.
    laki nie badan brbulu abis… euwwww geli makkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  60. Mimpi Cindylelah says:

    Afiq ni aku tgok dah mcm muka c Remy Ishak pun ada jgak. Afiq Bieber and Eina Gomez ? kah3! Puuuiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  61. budak baik says:

    hish…x baek laaa korang semua kutuk-2 diorang… mcm-2 jenis dagu ada…huhuhu…biarlah diorang dgn kehidupan diorang…peace :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  62. 12345678910 says:

    Dia ni lawa la jugak, cuma aku tengok cam bajet je mase jomheboh kt kuantan aritu. Tapi pergi sana pakai inner doh. Tetek kecik, tapi saje pakai bra yang ley nampak besar. Pelik aku. Hoho..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  63. Sylvia says:

    Hey there! This is kind of off topic but I need
    some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?
    I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  64. baru balik joging says:

    tak dinafikan both are good looking. Satu jer my advice..kalu dah terkepit2 gini..kejap2 bwh ketiak..bwh dagu..berlaga2 pipi..melekat jer..baik kahwin kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tak adil langsung! says:

      mana pergi pejabat agama dlm kes2 camni? ini kelakuan tidak sopan dikhalayak ramai secara terang2an.. kalau bukan artis, cepat je yg kena tangkap!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        kena buat aduan baru pejbat agama buat kerja, tanpa aduan diaorg takleh bertindak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • Tak adil langsung! says:

          habis tu.. kalau diaorg tgk seseorg tu bercium2/berzina di depan mata atau atau tengok gambar org muslim berzina/berciuman sekalipun, nak kena buat aduan dulu ke? kenapa tak bertindak je terus? boleh tak pejbt agama cuba perbaiki cara lama tu kpd yg lebih efisien..mungkin kami org awam tidak faham caranya atau pihak agama bykkan memberi info tunjuk ajar dlm membendung masalah moral/maksiat ni.. sekurang2nya masyarakat muslim boleh belajar dan akan lebih menjaga adab serta berwaspada/rasa takut utk tidak berkelakuan tidak sopan secara terbuka atau secara rahsia… kalau semuanya nak di buat aduan dulu dlm segala perkara, mcm mana nak bendung perkara maksiat yg dah berlaku? boleh tak utk sesetgh kes, diaorg terus je tangkap? saya tahu saya bukan dari bidang agama tapi agama Islam mendidik saya supaya berkelakuan baik dan sopan, semoga anak2 kita terpelihara daripada membuat perkara yg tak baik… sekadar luahan. sbg ibu, saya sgt risau dgn remaja skrg yg sgt bebas bergaul tanpa mengira halal haram. renung2kanlah wahai kwn2 semua.. suatu masa bila anda sudah punya anak2, jauh di sudut hati pasti anda akan tertanya2 juga soal ini demi mendidik akhlak anak2 kita spy menjadi lebih baik….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  65. Tak adil langsung! says:

    nara tak publish komen akak nampaknya

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  66. oct1883 says:

    sapa ni? tak kenal pon.. saje je nak publisiti murahan. sebab tu la dia post gamba bermesra kat twitter.. kan?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  67. Amira says:

    satu skool dgn dia dlu…perasan lawa jek, salu ngadu cekgu konon2 kami2 tak suka dia sbb dia cun..elehhh cun kew..bdn pun kerempeng jek, muka pun biase jek..dia perasan cun sbb dlu2 salu kata dia tinggi cm model..muntah dengoooooooooooo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  68. Anonymous says:

    masing2 masih budak lagi ni kan? taraf2 spm pun muka dah nampak mcm 30-an je.. Eina tak cantik pun, Afiq hensem..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  69. ola oli says:

    alaa.. Xkenal pon.. Next!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  70. Meluat says:

    Entah sape2 ntah bebudak nih. Baik Nara letak citer Azwan ALi kot ye pun org kenal gak lah..

    Isk!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  71. ikanbakar says:

    adik ipar aku ckp.. perempuan penyek ni perasan lawa je.. muka dah laa mcm jatuh kat lantai.. perasan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • lalalila says:

      hari2 tdo jatuh katil 2 yg penyek mcm 2…bgun tdo tgok cermin mybe die tgok muke die mkin cntek..2 yg kluar statement org dengki dgn die sb die cantik,.tang mne yg cntik nye..tang dagu ke??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  72. Rifa says:

    dia ni tak pandai belakon pun…terus tak tengok dia belakun,Tukar canel….citer cenderela sharifah amani dulu best…abis semua kawan2 lelaki i tak lepak hari selasa nak tengok sharifah amani….
    Mak dia yg lebih2 promote ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  73. hukhuk says:

    lantak ko la nak bercinta ngn sape pun tapi xyh la nak upload suma gambar personal ko masuk kt laman sosial.. sengal la……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. meme says:

    afiq muiz ni bukan bercinta dengan si model yang dedee tu ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. joven says:

    hahaha..nak tergelak baca komen2 kat sini..
    nadiya nisaa (heroin adam & hawa), tak cantik sangat pun tapi berbakat..muka dia biasa2 je..disebabkan dia tak gedik, nampak sweet je dia time berlakon..
    pompuan ni pulak dah la tak lawa, tak berbakat pulak tu..kadang2, kalau tak lawa, orang takde la nak kutuk gila2 pun..masalahnya sebab gedik melampau2 plus muka yg memang tak lawa, lagi la nampak buruk sume benda..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  76. hok alohh says:

    minah ni kalo nk nangis muke berong2, rimas aq, pastu suke plak tenung org dr bwh,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  77. Roundtable says:

    Walaupun tak minat jgn sesekali mengutuk ciptaan Allah.Diapun bukan minta dijadikan muka begitu.Tak pasal-pasal yang mengata dapat dosa yang dikata dapat pahala free…ingat mengata orang umpama makan daging saudara sendiri.Kita iduppun bukannya lama.renung-renungkan..kalau nak beri komen biarlah yang membina dan boleh memberikan kesan positif bukannya mengkritik ciptaan yang maha Esa.beristighfarlah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  78. RealTiff says:

    hehe , xkenal pun diorang ni sape <3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  79. RealTiff says:

    sape nie ? x kenal pon ? femes ke ?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  80. Shalalalala says:

    Time mula tengok citer ni aku bagitau mak aku yg muka dia ni fesen muka ppuan’ kuda hitam’. Klau aku sebut nama Juliza mak aku konfom tak kenal. Ropa2nya anak buah dia yer.. Yg komen dagu labuh tu lawak plak. Kalau kat tmpt aku kita org panggil dagu sudu. Tapi suka gak tengok citer ni. Tengok kat gmbr atas time kat melodi tu ok plak bdy dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  81. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  82. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  83. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  84. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 25
  85. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  86. return says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
    • putera arjuna says:

      Tk beberape lawa la….ok ok sedang2 saja…haha tk kluar bilik seminggu ek!? Bak kata UIA..muka tk elok tkpe bolih tutup lampu 2minggu doh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  87. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  88. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 23
  89. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  90. tom jerry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  91. apeeeeee says:

    Menggelabahhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. tom jerry says:

    np plak ko yg menggelabahhhh….aduyai…sengal tol la ko ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Danish95 says:

    Klau letak wawa zainal n Eina azman dpan aku…ha, aku grab wawa dulu ar…sejuk mata memandang..mahluk tuhan paling comel..cun abes!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      sudah lahhhhhhhhhh jangan nk banyak cakap lah !!!!! eh gi balek tidoooooo laaaaaaaaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
      • acoi says:

        Kahkahkah…c minah jambu gersang da start daaa…ko gi dapur sane masak gulai tempoyak jgn lupa goreng ikan terubuk masin iyo…hah gi angkat kain jemurannnnn ujan da turonnnn….shoo…shoooo…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • Naufal..007 says:

          Waahahahaa…udah le tu..jgn gaduh2..fuhh nama pun unik RATU MINAH JAMBU MERAH BIRU….kehkehkeh…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • acoi says:

          Mayb rambut c ratu merah muka biru kot..da mcam raksasa ultraman aku bayangkan…aku balik bukan nk tidoq le…solat magrib!!! Oh ratu merah biru air laut hamba beredar dulu ye…peace!!!!!! Heeeeee

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  94. didigaga says:

    kot betul dia kena buli sebab lawa cemana..?..
    tapi tengok crita omputeh yang lawa hot tu yang duk buli bebudak lain ni..
    hm..
    tapi aku rasa lawa ja budak ni..n betul la jugak..kalu orang dah tak suka..apa pun nampak buruk..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  95. Anonymous says:

    agak nya dia ni dpt jd heroin sbb ade pakai kabel kot!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. mawarbiru says:

    gilos baju kelawar dia…huhu…dlm cite tu kot kan…hehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. AnonAnon says:

    Hey, asal la nak jahat sume. Kutuk muke die la apa la. Korang sume kutuk die hodoh xkan buat muke korang cantik ok. Die baru 17 tahun ok, muda lagi jangan la nak menghina die sampai terok sangat. Kalau nak comment biar constructive bukan kutuk muka etc, tengok dalam cermin dulu sebelum kutuk. And fyi, die dari keluarga baik and very close to each other and bukan kaya raya and sombong or whatever die pegi sekolah kebangsaan. Die orang baik so jangan nak main kutuk orang buta2 je. Tu namenye FITNAH.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  98. wat ever says:

    yg korang ni pahal biarlah die nak bercinta ke tknak ape masalah korang..lgipon die mmg sme2 single okey..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  99. ramos says:

    Macam beruk yg duk berjuntai atas pokok ..galok nyo….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  100. ramos says:

    Mcm beruk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  101. shashiee says:

    well!!!!…aku ske pompuan ni…cantik gak la…tp takde la cantik sgt….cuma yg tergedix tu mmg ader nmpk gak….biasa la bdk2 br nak kenal dunia..sure la tergedix2…yg lelaki tu takde la hensem pun…..cam mat bangla tmpt keje aku ni je…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  102. Ain najwa says:

    Comel betul la eina dengan Afiq ni macam suami isteri!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. saye says:

    ape la korang….xsuka dia apesal tgk jgk drama dia belakon. tu namanya jeles2 minat..uhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Great post. I am going through many of these issues as well.
    .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. I’m not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and
    see if the problem still exists.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. Sharyl says:

    This website definitely has all of the information
    I needed about this subject and didn’t know who to ask.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. akminateinaazman says:

    dah sah korang suma memang BABBAL , MULAU , Senget .bodoh ! artikel , wrtawan yg wat kan .. bodo , eina xpnah pon cakaP YG DEA TUE CANTEK KE HAPE , Malah , dea merendah diri lagi , wartawan tue la yg buat tajuk artikel mcm tue .. bangang . kalu jeles , cakap je .. muke dea mcm pisang ke , mcm piring ke ,, skurang2nya ORANG KENAL DEA , AND DAPAT MASUK TV LAGI . KORANG ADA ?? :p dOUBLE sTUpID !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. anonymous says:

    aku kenal afiq muiz ni. kwn sek kt cheras.haritu jumpa dia kt metro kajang. sombong nak mampus. gaya berlagak mcm hensem gila je. alif aziz jgk yg layan aku. aku siapa ada gmbr dgn alif aziz, tapi mamat ni buat bodoh je. mamat ni dgn gaya poyonya padahal berapa kerat je yg kenal kau.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  109. mumu says:

    siapa weh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. contract hire and car leasing says:

    I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this
    web page is truly nice.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. HAZWANI says:

    x baik cakap cam 2..korang cakap yang eina 2 x cantik,yang muke korang 2 cantik sangat ke?!!entah-2 komen je lebih tapi xde rupe kan?!!ciptaan ALLAH adalah ciptaan yang paling indah kat alam semesta ni.kalau korang cakap x cantik maknanya korang kutuk gak penciptanya..bagi akulah..lebih baik x de rupe daripada bermulut longkang macam orang-2 yg komen negatif kat komen ni..lagi-2 kak cam 2..entahlah x de rupe..dah tua plak 2..prasan diri dia muda lagi.masih nak bergosip..(sorry kalau ape yg aku ckp ni m’nyakiti hati kak cam,ala..lagipon kak cam bukannya nak jaga hati orang lain kan?!!)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • busuk hati says:

      burukan laki 1 kampung kecoh…burukan anak 1 malaysia kecoh…ko tu da tua bawak2 la bertaubat…ko x bawa pun harta tu masuk kubur….kami kenal sangat la dengan mak afiq muiz tu …kaki gadoh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. EIMRAN says:

    x baik cakap cam 2..korang cakap yang eina 2 x cantik,yang muke korang 2 cantik sangat ke?!!entah-2 komen je lebih tapi xde rupe kan?!!ciptaan ALLAH adalah ciptaan yang paling indah kat alam semesta ni.kalau korang cakap x cantik maknanya korang kutuk gak penciptanya..bagi akulah..lebih baik x de rupe daripada bermulut longkang macam orang-2 yg komen negatif kat komen ni..lagi-2 kak cam 2..entahlah x de rupe..dah tua plak 2..prasan diri dia muda lagi.masih nak bergosip..(sorry kalau ape yg aku ckp ni m’nyakiti hati kak cam,ala..lagipon kak cam bukannya nak jaga hati orang lain kan?!!)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. mizz says:

    hensem??…giler rabun mata koorg…yg minahtu klu koorg kata cantik dah smpi masa koorg pakai cermin mata…ikhlas aku habaq hang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  114. senget cute says:

    eina cantik,afiq ensem..saper cakap tak tu sbb korang jeles tak bleh jdi hero heroin..bwekkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  115. Jerunk says:

    Xpyh nk mengumpat org sgt…muka die kemek ke Tua ker apa ker…duit die berkepuk2…Kau Ada.???xde kan?so xpyh nk dengki ckp psal die…ckp die gedik bgai…die xkacau Idup korg pn…Bkn korg yg bg die mkn Dan bg gaji…korg pn pandai berlakon ke?klu xske xpyh nk umpat…buat Hal Sendiri n Pegi la kt artis kesayangan korg…Mcm la korg perfect sgt n xde yg gedik…otak ltak kt lutut..korg yg pk kuno..kampung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • mother of queen control says:

      betul tu..mak si afiq ni …eina pulak yang jadi mangsa….ko kutuk dia dapat pahala….ko dapat dosa…..pada yang tamak tu …bawa2 la bertaubat….kami kenal ko sape…dari muda sampai ke tua, perangai ko x brubah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. cikbombom says:

    Mmg aku xnafikan, si afiq muiz ni tersangatlah ensem..uhu. Aku pun suka stalk pic2 dia.. Tp klu kita tgk, org ensem ni kdg2 pilihan dia org pmpm xctk/biasa2 saje.. Klu muda2 kapel dgn pmpn cntik2 tp dari segi soulmate dia akn pilih pmpn y sefahaman gitu. Cthnya aku n laki aku. Laki aku pn ala2 si afiq ni tp puteh skit so nmpk mcm arab. Aku ni trsgatlah hodoh tp kwin dgn model iklan tv n magazine.. Org pun terprjnt. So aku nk kasi tips, biarlah kita hdoh, sbb llki ensem ni bila nk khwin, dia xtgok kita ni cmne.. Tp kenalah brgya skit ye. Mengenai eina ni, aku xnk kutuk2 sbb aku pun xsempurna.. Bila aku dgn laki aku pun buat org toleh 2 3x.cz aku gemuk, pendek, kahwin dgn org ala2 afiq muiz tp version puteh mcm mat salleh n berjmbang. Ala2 player bola gitu.org pk skandal pun ada bb so rmai y pelik.. Cuma aku nk ingtkn, jgnlah kita mengutuk bagai. Cz dulu, hsbdn aku punye kwn, dia suka kutuk budak opis yg bisu. Dia ajuk2 ckp.. Last2 dia khwin, dpt bb..bb dkt 4 tahun, xbercakap2..cek dktor, xbisu pun. Tp jenis kurang fokus n xsuka brckap.. Kuasa tuhan, semuanya berbalik pd diri sdri.. Wallahua’alam..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  117. queen control says:

    ye betul….selidik dulu siapa yang salah….tapi kita rasa eina x slah…afiq pun x salah….yang salah mak dia….betul la apa yang afiq kata mak dia asik ingat duit saja…..kami ni kenal sangat la dengan mak dia tu…da 25 tahun da…bergaduh dgn laki sekampung tau,,bergaduh dgn anak..1 malaysia tau….”hasliza ko da tarok racun dalam periuk nasi anak ko…..”bawa2 la bertaubat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4