Written by serenity | December 27th, 2012

Menurut pelakon Eina Azman yang mula dikenali ramai sejak membintangi drama Mimpi Cinderella, dirinya dan hero drama tersebut iaitu Afiq Muiz tidak bercinta. Ini ialah lanjutan dari gosip yang tidak dapat dipastikan kesahihannya yang menyatakan pasangan ini dilihat keluar bersama dan  bermesraan dalam cara yang memualkan di Sunway Piramid baru-baru ini.

Apabila empunya diri beria-ia menafikan mungkin juga ada kebenarannya. Bagaimanapun, tertarik juga kami kerana memang rajin sekali Eina Azman memuat naik gambarnya bersama Afiq Muiz di Twitter.

Photobucket
Photobucket

Kalau dah bergambar mesra begini dan disebarkan pula di Twitter, malah ada mata yang pernah nampak mereka keluar bersama bagaimana pula tidak timbul gosip yang mereka berdua bercinta, tak gitu? Buat pengetahuan anda Eina Azman dan Afiq Muiz digandingkan sebagai pelakon utama dalam drama TV3, Mimpi Cinderella yang telah sampai episod akhir malam 25 Disember lepas.

Kalau bercinta pun rasa tak ada salah di mana-mana memandangkan keduanya bukanlah berstatus suami atau isteri orang, tak gitu? Gituuuuuu! Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Eina Azman.

***

Teater “Bah Tilot” akan dipentaskan di Auditorium JKKN Negeri Sembilan pada 29 dan 30 Disember 2012 (Sabtu dan Ahad) pukul 8.30 malam. Teater ini diarahkan oleh Khamsah Abdullah dan dibintangi oleh Muhd Anil Miraj, Ayu Zahira dan ramai lagi. Orang ramai dijemput menonton teater ini. Masuk adalah PERCUMA.

Maklumat lanjut, hubungi JKKN Negeri Sembilan di 06-767 6793/763 6308.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

245 responses to Eina Azman Nafi Bercinta Dengan Afiq Muiz, Muat Naik Gambar Mesra Di Twitter

  1. tasya says:

    perempuan ni mmg perasan lawa… sejak dri sekolah lg

    • aqu says:

      Den pon xbape gemor si eina ni..ade ke dlm paper die ckp ore dengki die sbb die cntk??cntkk keee?huuu

      • Anonymous says:

        aiyoo.. perasannya pompuan ni.. tak cantik pun, dagu labuh

        • Ko Kesah says:

          jujur mmg dia cantik tp xdela cantik gegiler..biasa2 saja muka dak kampung..ha ha ha..
          time live melodi tu mamat ni mcm poyo weh nk cover jantan ke mmg agak perasan hensem..dorang ad kutip derma time tu pakai kasut nk gi ladang.

        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Budak pompuan ni anak sedara c Juliza Adlizan yg puaka masa mastercep tu ha! dia ni baru je abis SPM baya2 c Najwa Latip tuh!
          tp muka dia nampak mcm dh 30!

        • ader aq kisah says:

          betu cakap kak cham…baru jer abes SPM tapi muka mcm dah matang kan, masa tgk mimpi sinderella ingatkan umur 20an..rupa2nya baru lepas SPM

        • Miss Personality says:

          Penyakit umur muda tapi muka tua..memang betol nmpak tua dari umur sebenarnye..

        • ting tong says:

          kebanyakkan skrg yg berumur 23 kebwh sng nmpk tua sbb dorg ni rajin sgt mekap dan bergaya mcm akak2 tu yg muka nmpk tua dr umur..

        • fariz hakim says:

          dulu ske jugak tgk tv mlm2 lps blk keje…tp citer cindrella ni sorilah x layan sgt.. jln cte ok la.. hero pun ok..pelakon2 lain ok… mslhnye heroinnye.
          muke bese2 je cmne leh jd heroin? ok..x cantik xpelah..igtkan berbakat blakon.. tp blakon punyerla GEDIK. aku 1 umah ni sume laki, sume GELI tgk lakonan over mnggedik die ni.
          nasihat aku kat bdk perasan cantik ni, “awk x cantk xpe…lelaki leh terima lg yg awk tu x bape cantik.. tp plisla jgn menggedik sgt.tolongg..”

      • siakap senohong says:

        ensem ke??kau bia btol? kalo dia kije kilg,mest org suspek dia mat bangla ko tau x

      • elajb says:

        aku tengok cantik jer..dia mmg lawa pun..jangan la metang2 korg tak suke, lawa pun jadi tak lawa..hehe tak leh terime kenyataan la 2..

        • oh please says:

          dik, mata org lain2 dik. tak semestinya ckp tak lawa sbb tak suka. aku tak suka pun shila tu tp aku tgk dia blh tahan lawa jugak la. aku suka eina azman ni tp aku tgk dia biasa2 je, shape muka lawa sbb dagu panjang. nampak biasa sbb bila dia senyum nampak pipi takde isi. faham? mata org lain2 la. lagipun semua org pun mmg cantik. cuma part dia perasan cantik tu yg nampak hodoh. zzzzzzzzzzzz T__T

        • lalalila says:

          cm leper jer muke die…rata jer dr tepi..

        • Anonymous says:

          yg nampak leper tu muka dia ke? aku ingat pinggan tadi?

        • oh please says:

          mata org lain2 la dik. tak semestinya tak cantik sbb tak suka. muka dia ni cm penyek je, pastu tetiba dagu tajam.

          yg jadi dia bertambah hodoh bila dia perasan cantik.

          “dibuli kerana cantik”

          Oh please……………….

      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        budak perempuan ni sebenarnya anak sedara Juliza Adlizan yg puaka tu kat mastercep! kak cham x sangka jugak budak ni umur dia sebaya Najwa Latip baru abis SPM! mude bebenow….

        oh btw, Afiq Muiz ni mmg hensem kan? kalau bakatnya digilap betul2 mmg boleh pergi jauh! dh lama kita xde hero muak mcm ni! teringat zaman2 kak cgam dgn Edika Yusuf dulu..

    • kepochi says:

      kenal ker

      • Olga says:

        jantan ni bekas mak nyah! choiii lagsung x sedap maen dgn dia! x mencabar lagsung! badan pun KEDING!

        • propa says:

          ko ni biar betul?? mesti ko pnh try kan? bape dia caj ko nok? nak gak aku tau, kut2 mgkn sbb ‘bisnes’ tak bagus so dia terjun bidang lakonan/modelling plak ahax

    • katrina says:

      tgk gambar pun tau kapel…mengaku je lah…afiq tu hensem ramai peminat..kena kebas baru tau…
      ape2 pun kita suka tgk citer mimpi cinderealla…hero dia afiq muiz tu hensem

    • Anonymous says:

      sumpah x minat!

    • joyah says:

      pernah tgk skali je mimpi cinderella nih…

      mata berbulu2 tgk cinderella gedik.. aduh apakah…???

      takde pelakon lain ke.. sepatutnya cinderella dikasihani, ni terbalik, cinderella dibenci sebab gedik lebih,….

      • mamee monsters says:

        bkn ko sorang…aku spuluh kali ganda berbulu tgk minah ni joyah oiii…
        xder org lain ke nk dilakonkan jadi cinderella…tgk 1st episod jer…hazab btul…

    • taeminnie says:

      artis suam2 kuku gitu le..
      dah bercinta cakap je bercinta. SENANG..
      tak payah nafi2..
      kalau taknak org tau, jangan la p upload kat twitter bagai..
      motif?nak cari publisiti la tu bagi up lagi market ye..

    • taeminnie says:

      nak tanye, pempuan ni ke yang gaduh ngn pelakon india tak silap yang sama2 berlakon dalam filem ratu tu?

      • noname says:

        aah betoi!!die le yg gosip gado tuh…eina ni ngn plakon india tu same2 blakon dlm cte ratu arahan razak mohaiden tu…eina ni ank sedare juliza adlizan…muke sepesen jerk..hehe..tp c muiz ni mmg ensem!!kikiki =P

    • leuniey meroyan says:

      mcm poen je muka dia .. dagu mcm jubo

    • gossipgirl says:

      masalahnye eina nie memag cantik!!!! LOL

    • jenab says:

      ni nak tanya ni haaa, dia ni orangnya kaya ke? sbb aritu jenab pegi holiday kt lumut, tenampak dia ni haa kat lobby hotel. dia punya org gaji, maak oiii, 2,3,4 org juga la, siap pakai baju seragam lgi. btw, biasa2 je pun dia ni kalau tgk depn2. idok le cantik tahap dewa, mekap tebal je lebih huhu

    • kena buli sal cantek..boooo!!! says:

      Upload gambo kat twitter byk2 muker ko tetap kemek…perasan diri tu lawa sgt la kan….please la…ko snap pusing kiri ke..kanan ke..nk act cute ke..ko tetap kemek!! Stop making yourself like a fool trying to look as if u are a supermodel…langsung tkde aura seri!!

    • jimara says:

      Muka die biase2 je..tk la stunning sgt pun..tk leh lawan kecantikan wawa zainal…cun abes dari bdk ni..peace yo!!

    • noh says:

      the reason why i didnt watch this drama was because…..
      1) heroin die gedik sgt… nk wat2 comel tp x mnjdi
      2) heroin die mke bese2 je… (sorry sbb jujur). zarina n kkak2 cinderela lg lawa dr heroin.
      *rsenye klu tukar heroin lg org akn tgk cter ni.. mak aku kat kg siap ckp “ha? mke cmni jd heroin? mcm gedik sgt je… geli mak tgk. mak igtkn die ni (zarina) yg heroin..”
      moral: x cntik xpe, tp jgn gedik. GELI

      • lalalila says:

        yes…i sokong u…gedik gle…law muke sedih lg laaa…adoii…senget2 mulut die yg tutttttt 2 pnye la nk wt mke sedih…

      • lisa says:

        skrip yg nak dye wat cmtoo bknnya dye yg nak so knapa korg kecoh2 sgt..
        bnda xde papepn…
        aduyai nila mslahnya if org da dngki

        • rizal says:

          tp skrip xde suh pun die menggedik OVER cmtu..geli giler kot. x sesuai lgsg jd heroin.jd supporting role leh la minah nie… Coz x cantik and blakon FAKE..dibuat2 sgt…

      • Anonymous says:

        Dosa tau mengata orang. Kalau dia tak cantik TAK payah la cakap! Kalau dia gedik diam JE la!!!!!

    • mak melah says:

      cantik apa mekap tak sama dengan badan. memalukan betul. muka putih tapi badan gelap. kan sia sia kene kutuk

    • missa says:

      aah lah… muka tua.. kesian…

    • laser ku says:

      chuppss..ni sape erk?tak kenal pun

    • nelly says:

      kte ni x yah lh nk mngata org sgt….org mmg rmai cmbru kn dia…sbb 2 org asyik mngmpat tnpa usul prkse….hanya allah sje lh yg tahu hti bdi dia….kta jgn mnlai org sgt…

      • alia says:

        xde maknenyelah nak cemburukan die.. dah mmg dia ni x lawa, tp PERASAN lawa… ckp kena buli sbb lawa.. adoi…x sedor diri..
        lg 1 rmai org bnci die ni sbb lakonan die over sgt… npe plakon lain blkon jd gedik,org len bleh trime, tp die ni org bnci? sbb die buat2 gedik dan tersgtlah over…hokay… over over over gedik..naik mual sume org tgk

    • Anonymous says:

      dalam mimpi cinderella tu gedik giler..pastu bile nangis bibir tecebik cebik..mcm lawa sgt..eeee nyampah la aku…

    • Jerunk says:

      Kau dengki ye?

  2. Azwan Ali (AA) says:

    Halamak!! Hanak Ikan Mak da Dikebas orang… Untungggg laaa kaw Nyahh..

    • Anonymous says:

      yolah kau Baby AA.. memondan je keje kau nih… sian sgt

    • LisdaSurinam says:

      org kelantan hansome ? kawe poii kelate tok napok pon ore2 muka delicious , bicos kt KL nie pom penoh ngan matrempit asalnya kelate , muka stok2 kampong

      • Anonymous says:

        sedihla ko LisdaSurinam.. kau jumpa stock buruk sbb kau pun buruk.. stock yg hensem2 mestilah jumpa dgn yg cantik menawan.. kalau dgn kau buat apa, dahla buruk mulut jahat. better diaorg menjauhkan diri dari kau

        • Kak Sal says:

          betoi.. muka org kl lagilah pecah rumah kebykan hitam2 species muka jawa/indon batak je.. pastu byk yg menganggur. SEDIH kan? org kedah jugak yg comey2

      • spesis mnusia yg suka dengki dgn org kelantan la..alaih2 baca blog beautifulnara org kelantan gak..chooiii ko nie

        • lalalila says:

          korg nie jgnla maen name negeri…aku xboleh la klu ade org mention kenegerian nie..kte komen pasal afiq n pisang gedik nie da laa…jgn la korg plak yg bgaduh..

  3. berlari says:

    kawan baik kot.. mane tahu kannn..laki ni muke hensem je takan tanak ngaku bf?lain la kalau bf dia tak hensem..

  4. feyus says:

    PErgh!!, rupenya dieorang ni berkasih-kasihan ek? lau betul2 nak kahwin teruslah ye, tak yahla main2 mesra posing2 gambar camtu. tak senonoh nengoknye, lau lakibini takpela jugak.
    Kisah Ajaib Dan Benar Bantuan Allah Di Bumi Palestin

  5. auni dyanna says:

    tpi dye mmg lawa pon…tk pdn ngn umuq

  6. saya OK je says:

    BARU HABIS SPM. TAPI DAH NAMPAK MACAM TUA SEBELUM USIA. HEHEHE :P

    • elajb says:

      jgn gune ayat bodoh boleh tak.. tua 2 mcm ne dol..ok la 2 muke dia comel jer.. tang mane tuanye..ati kalau dah penuh dengki, mcm 2 la ayat ko..

      • lalalila says:

        org bkn dengki laa…serius la,mmg xcntek mne pn..dagu pn panjang mcm pisang jer…klu btl xbcinta knpe nk upload gmbr segala..sje nk bg nme naek la 2..nafikn bagai nk rak,tp beria tgkp gmbr nk tnjuk btape beruntungnye kau kn???nmpk muke mcm umur 29 daaa…

      • missa says:

        takde maknenye nak dengki.. muka memang nampak tua. gelebeh je kulit.. tak tegang langsung.. ce tengok gambar yang pakai baju kaler turqoise tu.. tua dowh..

  7. ikea_qaqa says:

    tak brape minat sgt dgn eina ni,
    dye berlakon cam ada over skit..
    since tgk dlm ratu the movie, x bape berkenan

  8. Anonymous says:

    tak sesuailah pompuan ni dgn Afiq Muiz.. pompuan ni dagu tajam semcm je aku tengok.. tak lenguh ke mulut dia camtu?

  9. lalalalalallllllalllllllllllll says:

    lawa ke???? adoi..biasa jela..body je lawa….kurus….tapi muka hancur…..dah la mulut luas…….benci tengok mulut dier bile die cakap….control nk mampos……..
    hoi afiq.., ko mcm takde pempuan lain je kan…bodoh

  10. GuaMantok says:

    hero da oke..heroin lak blakon kayu.. spoil betol..

  11. Natalia says:

    Afiq Muiz ni mak dia org kelantan rupanya, patutla hensem… sekali tengok mcm muka Edika Yusoff pulak si afiq nih… hensemnyaaaaaa….

    • katrina says:

      dia ni kan anak saudara Edika Yusoff…of course lah hensem…x ada kena mengena dgn org kelantan..org negeri lain pun hensem jugak..tapi kalo afiq muiz nie x jadi pelakon confirm nmpk mcm org pakistan bangla…awek pun x kan pandang…

      • Ina Shah Alam says:

        dia ni mmg ada darah org kelantan lah.. Nama sebenarnya, Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah berumur 20 tahun. Dia dilahirkan di Kelantan pada 1 Mei 1992. Anak kedua daripada empat beradik ini menyambung pengajian di Aswara dalam peringkat sijil seni lakon. bapa dia berdarah Pakistan ibunya melayu Kelantan. skrg dia stay di KL..

        • Anonymous says:

          knapa la si afiq tak sambung stpm je, pastu score higher then sambung degree pendidikan, bleh gak jadi cikgu,, at least..ni x zaman sekarang rmai yg nk jd artis, buang masa, dunia x maju..

      • Didie says:

        kau ni agak2la, takyah nak buat citer palsu sgtlah.. yolah sgt anak sedar edika yusoff.. aku kenal mamat ni sbb dia satu kelas dgn adik aku dulu kat Aswana.. mamat ni mmg lahir kat Kelantan pun.. Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah, mak dia org kelantan & ayah dia berdarah Pakistan.

        • Misha says:

          mamat ni org kelantan lah.. dia lahir di kelantan, mak dia pun org kelantan, ayah dia berdarah Pakistan.. student Aswana mamat ni dulu.. famous gakla kat Aswana sbb ramai peminat perempuan

        • SOFIA says:

          ya. Muhammad Afiq Muiz Bin Azman Shah ni budak ASWARA dalam peringkat sijil seni lakon. sape tak kenal. anak emas lecturer ni…….

        • katrina says:

          kita cakap yg bab hensem tu lah..org negeri lain pun hensem jugak bukan nyer kat mana dia lahir ke apa…

        • SOFIA says:

          aku pun kata dia hensem jugak, dan nak perbetulkan apa yg kau sangkal, aku bukan back up mana2 negeri sbb aku ni asal Shah Alam. cuma mamat ni mmg aku tahu dia budak Aswara, org kelantan. lain kali selidik dulu ttg sesuatu/seseorg dan buat kepastian, baru boleh bercakap ttg asal usul sesorg tu.. jgn nak melenting je..

        • Anonymous says:

          betul lah katrina ckp tu, dia ckp pasal handsome tak ada kena mengena dgn negeri pun, negeri mana2 ada org handsome, yg hang duk kalut dgn kelantan sgt pasai apa noh, mamat ni lahir kt kelantan, so..? mamat ni cheq nak habaq kt hang mcm mamat pakistan yg jual karpet naik motor tu.

        • katrina says:

          cik sofea ni konfius dgn ayat kita kt atas tu rasenya nie…kita ckp x ada kena mengena dgn kelantan yg soal bab handsome tu jer …kt mana2 ada jer org handsome, kalau dia student aswara ke..lahir kt kelantan ker…kita x kisah..sebab study kt mana2…lahir mana2 sama aja org malaysia jugak

        • ader aq kisah says:

          hahhaha..yg hangin tu sofia aq rasa…bukan katrina, from my observation katrina cakap hensem x ada kene mengena dgn negeri…org negeri lain pun byk yg hensem…alih2 sofia ckp pasal kelantan, aswara..oohh pls lah…kena jadi org kelantan dulu ker baru boleh kata hensem..aiyooo, aaron aziz tu elok jer hemsen padahal org singapore, ntah2 sofia org kelantan tak

        • SOFIA says:

          takde maknanya nak hangin, aku just bgtau je yg kau ckp tu tak betul ttg asal-usul Afiq ni.. dah dia mmg org klntan so kenapa nak deny, dia bukan anak saudara edika yusoff ya.. kpd Sotong Kurita Rudaini kau ni tadi pakai nick LisdaSurinam.. nampak sgt main copy paste ayat yg sama.. kesian kau jumpa stock jantan buruk je.. kau tahu kenapa? sbb kau pun buruk, elok sgtlah buruk dgn buruk.. stock yg hensem2 mcm kat ofis aku tu mestilah jumpa dgn yg cantik dan baik2 mcm aku.. ada kau faham….?

        • lalalila says:

          npe korang nie..pasal hensem pn nk gduh slh phm ke..kt mne2 pn ade yg hensem..bkn kire negeri kelantan..jgnla kte maen nme negeri..tkot punca slh ph..laen kali komen jgn mention negeri sgt laaa…xkisah la asal mne skalipn tp pd aku mamat nie xdelah hensem sgt..bese jer tp still ade rupe..

        • Kak Julita says:

          bila akak baca balik part komen sini, mmg katrina bagi ulasan tak betul. klu jd reporter confirm2 kena reject sbb bg fakta palsu dan salah! haisshhhh..!!

      • Sotong Kurita Rudaini says:

        Orang kelantan handsome ? LIKE seriously ? Mcm i tgk org penang handsome2 mgkn sbb mixed , tp kat kelantan ? Are you sure ? Mat2 Rempit kt KL nie kbykkan nya budok kelate , ce tgk muka diorng !!! Tk ensem lgsung puii !

        • Anonymous says:

          sian kau sotong kurita.. asyik jumpa jantan yg buruk2, maybe sbb kau pun buruk jugak kot.. setahu aku yg hensem mcm kat ofis aku tu akan jumpa yg cantik jelita mcm aku

  12. Anonymous says:

    myampah ak p0mpuan ni..berlakon pn mulut herot2..xde bakat lgsung,1 drama brlakon bajet p0pular mcm da beratus2 drama

  13. fieya says:

    Korang ni boleh x jangan kutuk org..ingt korang nie x ke arhh???mmg sesuai abg afiq and kak eina

  14. hello says:

    muke ko sebijik ngn juliza adzlizan laaa

  15. Anonymous says:

    dia org ni nak cover line, x nak ngaku, nti klu ngaku takut org x minat, job pun kurang

    • Primadona says:

      jgn nak propa sgtlah korang berdua ni, baru satu drama je pun yg org tahu tupun org tak brp follow sgt.. cakap biar jujur, org tak hadap sgtlah kes kau nih.. tapi Afiq mmg hot, Eina biasa2 sgtla muka dia sebijik Juliza Azlizan

  16. mamiii says:

    pompuan ni dulu yang cari pasal masa filem ratu tu kan..
    gedik jer lah dia ni..bajet cantik..cakap org dengki dia sbb dia cantik..porahhhh

  17. Anonymous says:

    eina ni muka dia sebijik juliza…dulu ingatkan anknya juliza..rupa2nya ank sedara….kalau btl bercinta pn apa salahnya…

  18. fie fie says:

    Sorry yea…sapa diorg nie? Artis baru ek? Msti gile glemer….

  19. minah travel says:

    Taw x knp dia up gmbar2 dia ngn si Afiq ni?? Sah2 la dia nk org taw si Afiq ni “RAPAT” ngn dia n “PLEASE JGN KACO” .. hehe .. For me.. Biasala.. budak2 bercinta.. baru lpas SPM jer kan?? Tp yg peliknya.. perempuan ja yg kecoh2.. lelaki tu senyap ja.. xder apa2 statement pon kuar :P

    • Anzalna naik bisul kat jubor says:

      nak show-off ler tu konon2nya bf aku hensem. walaupun yg lelaki takde apa2 pun, just suka2 jew. nyampah!

    • lalalila says:

      2 la nme nye meroyan…alaa c pisang 2 nk org ckp btape beruntungnye die dpt mamat nie…owhh please…terlalu excited smpi buat org meluat..sudah nye dagu terjuih lebih..

  20. Mama Juling says:

    Eh lantak lah dia nak cinta ke, tanak ngaku ke, nak ngaku ke, bukan kita dapat apa2?, dapat dosa bersubahat tgk org bukan muhrim beposing mcm ni adalah!! koserlah mama!

  21. kak peah says:

    hmmm…ensemnyerrr afiq muiz ni…x terkelip mata hakak tgk cite mimpi cindirella…hakhakhak…korang yg x suka kat dia jgn kutuk lebih2 okey..lebiu afiq :-)

  22. positive thingking says:

    mentality rakyat kita..mudah mengutuk, menghina, mencaci n menjatuhkan maruah sesama bangsa sendiri…

  23. Sindirela says:

    Cinta lokasi yek? Mengaku je lah. Propa dh le muka kemek.

  24. Sindirela says:

    Propa lah…posing bagai. Cantik ke? Muka kemek jo.

  25. alloy says:

    sapa dorg ni?

  26. alam says:

    cter mmpi cnderella lew cter pling xbest aq tgk.. dh lew heroin pon b’lakon kaku jew… cter ratu pon xbez gk dye b’lakon…

  27. Anonymous says:

    patut la nampak macam anith…

  28. cenderawasih156 says:

    LOL..LOL..macam2 ayat korg tulis..dagu lepeh…dagu labuh..dagu cempedak..muka kemek…aku baca gossip2 kat sini trgelak..ade2 je korg selit ayat2 yg tkde dlm kamus dewan bahasa…hehehe..

  29. anna says:

    eleh, semua ni artis suam2 kuku je.. x popular la 2 nak cetuskan kontroversi.. taktik lama la weh..

  30. Anonymous says:

    dia ni ade ape2 kaitan ke dgn juliza adlizan? cam sama je muka diaorg…

  31. hoi says:

    tgk gmbr mcm gedik je gaya pose die.mcm nk show off.

  32. ada kau kesah says:

    dagu mcm jubo

  33. GADIS says:

    X BAIK KUTUK CIPTAAN ALLAH..PEACE..

  34. Anonymous says:

    macam labah2 jer muka

  35. Anzalna naik bisul kat jubor says:

    nyampah aku artis suam2 jubor mcm ni.. nama pun masing2 org masih tak kenal dah pandai propa. kalau dah bergambar berpeluk2 mcm belangkas camtuh bukan couple ke? nak je aku sepak terajang dua ekor ni… dasar PROPA dua ekor ni !!!

  36. Stella says:

    TAK KENAL . TAK GLAMOUR . Sori !

    Btw , MERRY CHRISTMAS to all of u non muslim . May ths year brings u joy n happiness . Amen !

  37. Anonymous says:

    gambar yg ni nampak sebijik macam anith

    tekan sini

  38. Kak Eton says:

    ape lah statement artis hingusan ni.. sekeras2nya dok nafikan takde apa2 hubungan tapi bergambar berkepit2 dah mcm laki bini.. mcm manalah mak bapak diaorg ni gamaknya.. takkanlah takde rasa malu/aib tgk anak2 buat perangai mcm ni? bangga sgt kot sampai takleh nak tegur/nasihat maklumlah anak2 dah jadi ‘artis’ lah katakan!

  39. Gee says:

    yelah, mak bapak diaorg ni tak tegur ke anak2 diaorg ni. dah mcm laki bini gayanya. malunyer aku tengok. berkepit2 camtu

  40. cinderella la sangat says:

    kekekekkekekkeke…habeslah hanak hekan da kene kebas wooootttt…woootttttt… (tangan ke dada mate juling ke atas)

  41. Anzalna naik bisul kat jubor says:

    pompuan ni nampak sgt bodoh, nafi kata takde hubgn dgn afiq tp almost everyday dok upload gambar ‘panas n mesra’ dia dgn afiq kat twitter.. pompuan murahan! ko ingat ko cantik? muka cam lempeng hangit kena pijak! agak2la nak bg statement, pakai otak sikit!

  42. lurus mcm pembaris says:

    Klu x suke dia @ x minat dia @ x berkenan dgn dia,x pyhla dikutuk kejadian dia..sbb kejadian dia itu adlh dr Allah,mengutuk dia @ berkata buruk ttg kejadian dia..samala seperti mengutuk ciptaan Allah SWT.so..bersyukurla jika kejadian kite sempurna..peace :-)

  43. Bunny Girl says:

    benci dgn artis propa camni

  44. musykilny aku says:

    citer ni kan da habis, mestila kne ade gossip macam ni. supaya korang2 sume ni x lupa muka dorang..lagipun tu je la caranya nak hidup dalam dunia hiburan kat malaysia kalau xde bakat belakon..hehehe..x kesah ade kontroversi “saya x kesah ape org pikir, yang penting famili dan kawan2 lebih mengenali saya” pui!!

  45. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Alaaaaaaaaaaaaa ngaku sudah lah kenape takot sangat !!! tengok macm artis indnesia kalau dorang mateair ngan jantan artis dorang terus terang punye …dorang tkde nk berdolak dalek cakap > HANYE KAWAN ARTIS AJEEEEEE < artis indnesia dorang profsional ape2 pon dorang akan mengaku soal kawin atau tk kawin itu blakang kira !! kalau artis malaysia ni minah jambu macm tk paham lah !! apeeeee yg takot sangat nk ngaku ! takot tk jadi kawin gitu ????????????????? soal jodoh tu kan Allah yg maha mengetahui nye pon kan….jadi ngaku sudah lah !!! pas tu boleh pulak dia tunjok gambar2 mesra dia kt twit !!! sengaja ke pe !!!

  46. Hi, Neat post. There’s a problem along with your web site in internet explorer, may test this? IE still is the market chief and a good component to other people will miss your great writing because of this problem.

  47. Anonymous says:

    Artis skang takyah susah cam dulu nk cari publisiti.Takyah cari wartawan lg dah.Upload gambar kat media sosial,update status bukan bukan kat twitter n fb,tunggu kecoh jap pastu nafi.Taktik basi derrr.Tak heran pon korg nk bercinta,dasar attention seeker!

  48. cikebum cikebum says:

    Akamakk.. Cikebum xpnh tgk citer cinderella ni.. Xkenai pon.. Erkkk…

  49. zaza says:

    kalaw korang perasan muka eina ni ada iras2 julia perez.
    ala2 bitch gituh.sape nk wat isteri silakanlah.kikiki

  50. cik salina says:

    xla cntik..muke lonjong..arap putih je..n krus..geli la org ckap die kna buli sal cntik… sumpah mluat..

  51. Krokey says:

    Cantik ke ? Tak pun . Dah la berlakon pun x jadi . Dagu kedepan . Hahah . Lawak je okay .

    • oh puhleeze!!!!! says:

      Huh!!!? Kena buli coz cantek!!!!? Ahahahaha….ahehehe..kahkahkah…kehkehkeh…haha…hehe..hoho..heh!!!!!! Tang mana tu hang duk kata hang cantek??? Oh puhleez….macam witch yg trbang ngan penyapu tu je aku nengok…nk muntah darah aku she said she was bully coz of her beauty!!!uwekkkk..jgn sombong n bangga diri la ngaku diri tu cantek!!!! Brlakon pun cam kureng brkesan da act cam bagus padahal tk bagus!!!

      • Anzalna naik bisul kat jubor says:

        kalau muka camtu cantik, berlambak2lah yg cantik kat pasar ikan selayang tu… geli aku mendengarnya…

  52. lara_hati says:

    1st time tengok eina ni berlakon dalam citer 5 jingga kot bersama siti saleha,salah srg krew wakaka ape ntah nama, shasha bashir , isma hanum, hunny madu . dia dalam drama tu boleh tahan gak, lakonan menjadi..yg syoknya tu..masa tu dia umo 13 thn…dan berlakon jadi budak form 5 , tinggi mengalahkan pelakon2 lain yg lebih tua..huhu, terkejut dgr 13 thn masa tu…tk silap dia penah masuk idola kecil dulu..cantik la juga bagi mata aku dia ni..

  53. rin says:

    pompuan ni muka penyek pastu dagu panjang. tak cantik langsung. harap kurus aje. so jangan perasan……………………………………… yg afiq tu, handosome.

  54. Anonymous says:

    Tak suka tgk cite cinderella sbb heroin dia over gedik…muka tu boleh ler thn….tp tk ler terlalu cantik..biasa2 jer cam artis lain yg suam2 tu….

  55. Prince Noob says:

    sapa eina azman tak kenal pun…

  56. hahaha says:

    Serius masa tengok Melodi haritu, ini budak gedik yang amat, cover2 bagai, ketawa mengilai-ngilai,kejap2 selak rambut ingat tengah shoot iklan shampoo agaknya. Berlakon pon kayu, budak baru nak up, takpe kita tengok result spm dia nanti, HAHAHA.

    • lalalila says:

      dlm melodi 2 rase nye die nk nafikn tp dlm die nafikn 2 die nk org phm yg die mmg bcnta dgn mamat nie…serius geli tgok die dlm melodi..dgn cra ckp mulut die 2..huhh…

  57. cinderellalala... says:

    Ambil gambar kepit2 tk malu ke??? Korg ingat upload kat twitter org kat luar tu puji ke??? Hak tuiii…konon la nk ekut style justin bieber n selina gomez…cute couple sgt la kan…BUAT MALU!!!!

  58. anta says:

    pompuan tu muka lonjong…. sorry to say dia ni biasa2 je xde cntik sgt.
    laki nie badan brbulu abis… euwwww geli makkk

  59. Mimpi Cindylelah says:

    Afiq ni aku tgok dah mcm muka c Remy Ishak pun ada jgak. Afiq Bieber and Eina Gomez ? kah3! Puuuiiii

  60. budak baik says:

    hish…x baek laaa korang semua kutuk-2 diorang… mcm-2 jenis dagu ada…huhuhu…biarlah diorang dgn kehidupan diorang…peace :)

  61. 12345678910 says:

    Dia ni lawa la jugak, cuma aku tengok cam bajet je mase jomheboh kt kuantan aritu. Tapi pergi sana pakai inner doh. Tetek kecik, tapi saje pakai bra yang ley nampak besar. Pelik aku. Hoho..

  62. Sylvia says:

    Hey there! This is kind of off topic but I need
    some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?
    I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

  63. baru balik joging says:

    tak dinafikan both are good looking. Satu jer my advice..kalu dah terkepit2 gini..kejap2 bwh ketiak..bwh dagu..berlaga2 pipi..melekat jer..baik kahwin kan.

    • Tak adil langsung! says:

      mana pergi pejabat agama dlm kes2 camni? ini kelakuan tidak sopan dikhalayak ramai secara terang2an.. kalau bukan artis, cepat je yg kena tangkap!

      • Anonymous says:

        kena buat aduan baru pejbat agama buat kerja, tanpa aduan diaorg takleh bertindak

        • Tak adil langsung! says:

          habis tu.. kalau diaorg tgk seseorg tu bercium2/berzina di depan mata atau atau tengok gambar org muslim berzina/berciuman sekalipun, nak kena buat aduan dulu ke? kenapa tak bertindak je terus? boleh tak pejbt agama cuba perbaiki cara lama tu kpd yg lebih efisien..mungkin kami org awam tidak faham caranya atau pihak agama bykkan memberi info tunjuk ajar dlm membendung masalah moral/maksiat ni.. sekurang2nya masyarakat muslim boleh belajar dan akan lebih menjaga adab serta berwaspada/rasa takut utk tidak berkelakuan tidak sopan secara terbuka atau secara rahsia… kalau semuanya nak di buat aduan dulu dlm segala perkara, mcm mana nak bendung perkara maksiat yg dah berlaku? boleh tak utk sesetgh kes, diaorg terus je tangkap? saya tahu saya bukan dari bidang agama tapi agama Islam mendidik saya supaya berkelakuan baik dan sopan, semoga anak2 kita terpelihara daripada membuat perkara yg tak baik… sekadar luahan. sbg ibu, saya sgt risau dgn remaja skrg yg sgt bebas bergaul tanpa mengira halal haram. renung2kanlah wahai kwn2 semua.. suatu masa bila anda sudah punya anak2, jauh di sudut hati pasti anda akan tertanya2 juga soal ini demi mendidik akhlak anak2 kita spy menjadi lebih baik….

  64. Tak adil langsung! says:

    nara tak publish komen akak nampaknya

  65. oct1883 says:

    sapa ni? tak kenal pon.. saje je nak publisiti murahan. sebab tu la dia post gamba bermesra kat twitter.. kan?

  66. Amira says:

    satu skool dgn dia dlu…perasan lawa jek, salu ngadu cekgu konon2 kami2 tak suka dia sbb dia cun..elehhh cun kew..bdn pun kerempeng jek, muka pun biase jek..dia perasan cun sbb dlu2 salu kata dia tinggi cm model..muntah dengoooooooooooo

  67. Anonymous says:

    masing2 masih budak lagi ni kan? taraf2 spm pun muka dah nampak mcm 30-an je.. Eina tak cantik pun, Afiq hensem..

  68. ola oli says:

    alaa.. Xkenal pon.. Next!!!

  69. Meluat says:

    Entah sape2 ntah bebudak nih. Baik Nara letak citer Azwan ALi kot ye pun org kenal gak lah..

    Isk!

  70. ikanbakar says:

    adik ipar aku ckp.. perempuan penyek ni perasan lawa je.. muka dah laa mcm jatuh kat lantai.. perasan..

    • lalalila says:

      hari2 tdo jatuh katil 2 yg penyek mcm 2…bgun tdo tgok cermin mybe die tgok muke die mkin cntek..2 yg kluar statement org dengki dgn die sb die cantik,.tang mne yg cntik nye..tang dagu ke??

  71. Rifa says:

    dia ni tak pandai belakon pun…terus tak tengok dia belakun,Tukar canel….citer cenderela sharifah amani dulu best…abis semua kawan2 lelaki i tak lepak hari selasa nak tengok sharifah amani….
    Mak dia yg lebih2 promote ni…

  72. hukhuk says:

    lantak ko la nak bercinta ngn sape pun tapi xyh la nak upload suma gambar personal ko masuk kt laman sosial.. sengal la……

  73. meme says:

    afiq muiz ni bukan bercinta dengan si model yang dedee tu ke?

  74. joven says:

    hahaha..nak tergelak baca komen2 kat sini..
    nadiya nisaa (heroin adam & hawa), tak cantik sangat pun tapi berbakat..muka dia biasa2 je..disebabkan dia tak gedik, nampak sweet je dia time berlakon..
    pompuan ni pulak dah la tak lawa, tak berbakat pulak tu..kadang2, kalau tak lawa, orang takde la nak kutuk gila2 pun..masalahnya sebab gedik melampau2 plus muka yg memang tak lawa, lagi la nampak buruk sume benda..

  75. hok alohh says:

    minah ni kalo nk nangis muke berong2, rimas aq, pastu suke plak tenung org dr bwh,

  76. Roundtable says:

    Walaupun tak minat jgn sesekali mengutuk ciptaan Allah.Diapun bukan minta dijadikan muka begitu.Tak pasal-pasal yang mengata dapat dosa yang dikata dapat pahala free…ingat mengata orang umpama makan daging saudara sendiri.Kita iduppun bukannya lama.renung-renungkan..kalau nak beri komen biarlah yang membina dan boleh memberikan kesan positif bukannya mengkritik ciptaan yang maha Esa.beristighfarlah.

  77. RealTiff says:

    hehe , xkenal pun diorang ni sape <3

  78. RealTiff says:

    sape nie ? x kenal pon ? femes ke ?

  79. Shalalalala says:

    Time mula tengok citer ni aku bagitau mak aku yg muka dia ni fesen muka ppuan’ kuda hitam’. Klau aku sebut nama Juliza mak aku konfom tak kenal. Ropa2nya anak buah dia yer.. Yg komen dagu labuh tu lawak plak. Kalau kat tmpt aku kita org panggil dagu sudu. Tapi suka gak tengok citer ni. Tengok kat gmbr atas time kat melodi tu ok plak bdy dia.

  80. tom jerry says:

    ala..tasya awat yg hang dengki..tp die memang lawa pon dari ko kann…? tu sebab ko ckp mcm tuh….
    cian deh lo…!

  81. tom jerry says:

    walawehhh anonymous..ko xde dagu ker?
    cian deh lo..

  82. tom jerry says:

    ala..kak cham lagi la muke dah mcm mak lampir…x payah la ko nk komen2 kat sini…belakon pon jd xtra jer…bek x payah…
    bek ko duduk umah wat amal jariah lagi bagos untuk bekalan ko mamposss!

  83. tom jerry says:

    yeke edika yusof ??
    edika yusof pon geli geleman tngok muke ko nenek chammm oii…!

  84. tom jerry says:

    anonymous..kan aku dah bgtaw…lau x minat..x payah la joint..berambosss dari sini…!

  85. return says:

    lawa dooo dia ni..kalau bagi kat aku confirm tak keluar bilik seminggu..hahahaha :P

    • putera arjuna says:

      Tk beberape lawa la….ok ok sedang2 saja…haha tk kluar bilik seminggu ek!? Bak kata UIA..muka tk elok tkpe bolih tutup lampu 2minggu doh

  86. tom jerry says:

    eleh leuniey meroyan ni…lau ko dapat jubo cantik macam die..mahu ko x pkai seluaq!
    Ni jubo dah la hitam , berkurap + kudis…jijik la ngan ko ni…nick name pon dah meroyan apelagi org nyer….
    BODOH !

  87. tom jerry says:

    mulut aku lagi lenguh nk sebot name ko…
    ANONYMOUS…!
    Klaka dowhhh…
    hahahahaha…

  88. tom jerry says:

    herot2 mulut die pon..die ttap jd artis gak kan..???
    KO ADE???!

  89. tom jerry says:

    Sokong 200% ngan return…
    lawa kaan….aku pon jelez gak ngan die ni…
    comel giler !

  90. apeeeeee says:

    Menggelabahhhhhh

  91. tom jerry says:

    np plak ko yg menggelabahhhh….aduyai…sengal tol la ko ni..

  92. Danish95 says:

    Klau letak wawa zainal n Eina azman dpan aku…ha, aku grab wawa dulu ar…sejuk mata memandang..mahluk tuhan paling comel..cun abes!!!

    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      sudah lahhhhhhhhhh jangan nk banyak cakap lah !!!!! eh gi balek tidoooooo laaaaaaaaaaa….

      • acoi says:

        Kahkahkah…c minah jambu gersang da start daaa…ko gi dapur sane masak gulai tempoyak jgn lupa goreng ikan terubuk masin iyo…hah gi angkat kain jemurannnnn ujan da turonnnn….shoo…shoooo…

        • Naufal..007 says:

          Waahahahaa…udah le tu..jgn gaduh2..fuhh nama pun unik RATU MINAH JAMBU MERAH BIRU….kehkehkeh…

        • acoi says:

          Mayb rambut c ratu merah muka biru kot..da mcam raksasa ultraman aku bayangkan…aku balik bukan nk tidoq le…solat magrib!!! Oh ratu merah biru air laut hamba beredar dulu ye…peace!!!!!! Heeeeee

  93. didigaga says:

    kot betul dia kena buli sebab lawa cemana..?..
    tapi tengok crita omputeh yang lawa hot tu yang duk buli bebudak lain ni..
    hm..
    tapi aku rasa lawa ja budak ni..n betul la jugak..kalu orang dah tak suka..apa pun nampak buruk..

  94. Anonymous says:

    agak nya dia ni dpt jd heroin sbb ade pakai kabel kot!

  95. mawarbiru says:

    gilos baju kelawar dia…huhu…dlm cite tu kot kan…hehhehe

  96. AnonAnon says:

    Hey, asal la nak jahat sume. Kutuk muke die la apa la. Korang sume kutuk die hodoh xkan buat muke korang cantik ok. Die baru 17 tahun ok, muda lagi jangan la nak menghina die sampai terok sangat. Kalau nak comment biar constructive bukan kutuk muka etc, tengok dalam cermin dulu sebelum kutuk. And fyi, die dari keluarga baik and very close to each other and bukan kaya raya and sombong or whatever die pegi sekolah kebangsaan. Die orang baik so jangan nak main kutuk orang buta2 je. Tu namenye FITNAH.

  97. wat ever says:

    yg korang ni pahal biarlah die nak bercinta ke tknak ape masalah korang..lgipon die mmg sme2 single okey..

  98. ramos says:

    Macam beruk yg duk berjuntai atas pokok ..galok nyo….

  99. ramos says:

    Mcm beruk

  100. shashiee says:

    well!!!!…aku ske pompuan ni…cantik gak la…tp takde la cantik sgt….cuma yg tergedix tu mmg ader nmpk gak….biasa la bdk2 br nak kenal dunia..sure la tergedix2…yg lelaki tu takde la hensem pun…..cam mat bangla tmpt keje aku ni je…..

  101. Ain najwa says:

    Comel betul la eina dengan Afiq ni macam suami isteri!!!!

  102. saye says:

    ape la korang….xsuka dia apesal tgk jgk drama dia belakon. tu namanya jeles2 minat..uhu….

  103. Great post. I am going through many of these issues as well.
    .

  104. I’m not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and
    see if the problem still exists.

  105. Sharyl says:

    This website definitely has all of the information
    I needed about this subject and didn’t know who to ask.

  106. akminateinaazman says:

    dah sah korang suma memang BABBAL , MULAU , Senget .bodoh ! artikel , wrtawan yg wat kan .. bodo , eina xpnah pon cakaP YG DEA TUE CANTEK KE HAPE , Malah , dea merendah diri lagi , wartawan tue la yg buat tajuk artikel mcm tue .. bangang . kalu jeles , cakap je .. muke dea mcm pisang ke , mcm piring ke ,, skurang2nya ORANG KENAL DEA , AND DAPAT MASUK TV LAGI . KORANG ADA ?? :p dOUBLE sTUpID !

  107. anonymous says:

    aku kenal afiq muiz ni. kwn sek kt cheras.haritu jumpa dia kt metro kajang. sombong nak mampus. gaya berlagak mcm hensem gila je. alif aziz jgk yg layan aku. aku siapa ada gmbr dgn alif aziz, tapi mamat ni buat bodoh je. mamat ni dgn gaya poyonya padahal berapa kerat je yg kenal kau.

  108. mumu says:

    siapa weh

  109. contract hire and car leasing says:

    I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this
    web page is truly nice.

  110. HAZWANI says:

    x baik cakap cam 2..korang cakap yang eina 2 x cantik,yang muke korang 2 cantik sangat ke?!!entah-2 komen je lebih tapi xde rupe kan?!!ciptaan ALLAH adalah ciptaan yang paling indah kat alam semesta ni.kalau korang cakap x cantik maknanya korang kutuk gak penciptanya..bagi akulah..lebih baik x de rupe daripada bermulut longkang macam orang-2 yg komen negatif kat komen ni..lagi-2 kak cam 2..entahlah x de rupe..dah tua plak 2..prasan diri dia muda lagi.masih nak bergosip..(sorry kalau ape yg aku ckp ni m’nyakiti hati kak cam,ala..lagipon kak cam bukannya nak jaga hati orang lain kan?!!)

    • busuk hati says:

      burukan laki 1 kampung kecoh…burukan anak 1 malaysia kecoh…ko tu da tua bawak2 la bertaubat…ko x bawa pun harta tu masuk kubur….kami kenal sangat la dengan mak afiq muiz tu …kaki gadoh!

  111. EIMRAN says:

    x baik cakap cam 2..korang cakap yang eina 2 x cantik,yang muke korang 2 cantik sangat ke?!!entah-2 komen je lebih tapi xde rupe kan?!!ciptaan ALLAH adalah ciptaan yang paling indah kat alam semesta ni.kalau korang cakap x cantik maknanya korang kutuk gak penciptanya..bagi akulah..lebih baik x de rupe daripada bermulut longkang macam orang-2 yg komen negatif kat komen ni..lagi-2 kak cam 2..entahlah x de rupe..dah tua plak 2..prasan diri dia muda lagi.masih nak bergosip..(sorry kalau ape yg aku ckp ni m’nyakiti hati kak cam,ala..lagipon kak cam bukannya nak jaga hati orang lain kan?!!)

  112. mizz says:

    hensem??…giler rabun mata koorg…yg minahtu klu koorg kata cantik dah smpi masa koorg pakai cermin mata…ikhlas aku habaq hang

  113. senget cute says:

    eina cantik,afiq ensem..saper cakap tak tu sbb korang jeles tak bleh jdi hero heroin..bwekkk

  114. Jerunk says:

    Xpyh nk mengumpat org sgt…muka die kemek ke Tua ker apa ker…duit die berkepuk2…Kau Ada.???xde kan?so xpyh nk dengki ckp psal die…ckp die gedik bgai…die xkacau Idup korg pn…Bkn korg yg bg die mkn Dan bg gaji…korg pn pandai berlakon ke?klu xske xpyh nk umpat…buat Hal Sendiri n Pegi la kt artis kesayangan korg…Mcm la korg perfect sgt n xde yg gedik…otak ltak kt lutut..korg yg pk kuno..kampung..

    • mother of queen control says:

      betul tu..mak si afiq ni …eina pulak yang jadi mangsa….ko kutuk dia dapat pahala….ko dapat dosa…..pada yang tamak tu …bawa2 la bertaubat….kami kenal ko sape…dari muda sampai ke tua, perangai ko x brubah….

  115. cikbombom says:

    Mmg aku xnafikan, si afiq muiz ni tersangatlah ensem..uhu. Aku pun suka stalk pic2 dia.. Tp klu kita tgk, org ensem ni kdg2 pilihan dia org pmpm xctk/biasa2 saje.. Klu muda2 kapel dgn pmpn cntik2 tp dari segi soulmate dia akn pilih pmpn y sefahaman gitu. Cthnya aku n laki aku. Laki aku pn ala2 si afiq ni tp puteh skit so nmpk mcm arab. Aku ni trsgatlah hodoh tp kwin dgn model iklan tv n magazine.. Org pun terprjnt. So aku nk kasi tips, biarlah kita hdoh, sbb llki ensem ni bila nk khwin, dia xtgok kita ni cmne.. Tp kenalah brgya skit ye. Mengenai eina ni, aku xnk kutuk2 sbb aku pun xsempurna.. Bila aku dgn laki aku pun buat org toleh 2 3x.cz aku gemuk, pendek, kahwin dgn org ala2 afiq muiz tp version puteh mcm mat salleh n berjmbang. Ala2 player bola gitu.org pk skandal pun ada bb so rmai y pelik.. Cuma aku nk ingtkn, jgnlah kita mengutuk bagai. Cz dulu, hsbdn aku punye kwn, dia suka kutuk budak opis yg bisu. Dia ajuk2 ckp.. Last2 dia khwin, dpt bb..bb dkt 4 tahun, xbercakap2..cek dktor, xbisu pun. Tp jenis kurang fokus n xsuka brckap.. Kuasa tuhan, semuanya berbalik pd diri sdri.. Wallahua’alam..

  116. queen control says:

    ye betul….selidik dulu siapa yang salah….tapi kita rasa eina x slah…afiq pun x salah….yang salah mak dia….betul la apa yang afiq kata mak dia asik ingat duit saja…..kami ni kenal sangat la dengan mak dia tu…da 25 tahun da…bergaduh dgn laki sekampung tau,,bergaduh dgn anak..1 malaysia tau….”hasliza ko da tarok racun dalam periuk nasi anak ko…..”bawa2 la bertaubat…