Written by AbangNara | January 22nd, 2014

Kalau sebelum ini ramai yang tertanya-tanya nama dan jantina anak sulung Ustaz Don Daniyal, kini segala persoalan itu telah terjawab. Menerusi Mstar Online, salah seorang ahli keluarga Ustaz Don telah berkongsi nama cahaya mata pasangan ini iaitu Don Mustofa. Bayi tersebut telah dilahirkan secara normal dan Ustaz Don sempat tiba 2 hari sebelum isterinya bersalin.

nama gambar anak ustaz don

Semoga Don Mustofa membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah kesihatan di samping ayah dan ibunya. Tak sabar rasanya nak menatap wajah si comel. Harap-harap Ustaz Don dan isteri akan berkongsi wajah Don Mustofa tidak lama lagi. Pasangan suami isteri ini akan pulang ke Malaysia pada 30 Januari ini. Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.

P.S: Patung haiwan fantasi yang sangat comel

Baca Yang Ini Pulak:-

44 responses to Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal

  1. saya ok jer!! says:

    Alhamdulillah. tahniah buat ustaz Don sekeluarga…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  2. Nooney says:

    Alhamdulillah, syukur..semoga menjadi anak yang soleh!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  3. shark says:

    Tunggu 40 hari baru boleh tengok pic anak mereka k =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
  4. poyo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 62
  5. utk kau yg POYO…
    ustaz tu x mntak pon utk dikecohkan…phm2 je la dh keja wartawan…retis2 yg bsalin kecoh heboh canang 1 dunia ko x KECOH pulak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  6. tak poyo says:

    press cari derank k, bukan derang cari press.

    puihh kat ko balik hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  7. Amir says:

    tahniah ustaz..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    letak la nama don pedro

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  9. me says:

    tahniah ustaz & isteri

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  10. maria says:

    alhamdulillah. semoga membesar dengan baik, sentiasa sihat dan semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada org tuanya, insyaAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  11. Bedah says:

    Alhamdulillah….bertambah lagi keluarga..
    Don nie memang nama keluarga dia untuk lelaki, Dona untuk perempuan..
    Keluarga dia mmg baik2 dan bijak pandai.. Bedah dulu satu sekolah ngan akaknya kat penang dulu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • donat says:

      alah..mcm ko sorg je kenal kakak dia.
      ainul dona kan nama kakak dia?anak kakak dia don rayyan.don meroyan kan.?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Sheila Salim says:

    Assalamualaikum. alhamdullilah. lahir sudah zuriat mereka. syukur. semoga Don Mustofa membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. in shaa Allah (“,)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. mohdfauzi says:

    Barakallah…..nanti balik M’sia…ayuh buat kenduri aqiqah…..sama2 kita raikannya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  14. anon says:

    Ala…letak je nama Don Juan, kan lagi terkenal. Bila besar jadi playboy….hehe. Ok gurau je… Tapi cepat sungguh ustad ni dapat anak, rase mcm baru je lagi kawin. Tembakan pistol air ustad mmg tepat……bagus.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  15. taufik says:

    sesuatu sangat uols kawan2 die ni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. diana lempir says:

    tahniah ostad. bila nak tambah bini?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • Linzy Longkang says:

      mungkin pas anak umo 3 bulan ostad baru nak buat ujibakat cari no 2, kalo ko nak cecepat berbaris

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  17. MAXMORA says:

    i don no

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. izazah says:

    haii..abam2 dalam gambo 2 mane yang single lagi? nak masuk meminang ni..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. WiDHuRi SeRi says:

    Ustaz Don ambik nama Datuknya sebagai nama anak lelaki sulungnya. Ayahnya Don BIyajid bin Mustafa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Anonymous says:

    Napa nama klasik MELAYU mcm JAAPAR, KOMENG , MUNAH , Dah jarang kita gunakan eh.
    Nama skrg yg merepek meraban yg banyak .

    Nk kata latino tapi makan belacan .
    Kot perasan agaknya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • sarah says:

      don tu dr bahasa arab ustaz don penah ckp dulu…
      ape yg latino nye..???
      mustofa pun bkn nama latino jugak..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. mee says:

    don corleone… godfather..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. Kak Mala says:

    Kalau ada adik…namakan ‘Don Speak’…macam lagu No Doubt >> Don speak … I know just what you’re saying.. So please stop explaining ..Don tell me cause it hurts !
    Gurau je…!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. […] Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal (40) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    Tahniah buat Ustaz Don & keluarga krn menerima “ahli baru”. Tak perlu beri komen yang “merepek” ~ TAK BAIK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. […] Don mustofa, nama anak lelaki sulung ustaz don daniyal | […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. […] Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal (43) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


× 8 = 40