Written by AbangNara | January 22nd, 2014

Kalau sebelum ini ramai yang tertanya-tanya nama dan jantina anak sulung Ustaz Don Daniyal, kini segala persoalan itu telah terjawab. Menerusi Mstar Online, salah seorang ahli keluarga Ustaz Don telah berkongsi nama cahaya mata pasangan ini iaitu Don Mustofa. Bayi tersebut telah dilahirkan secara normal dan Ustaz Don sempat tiba 2 hari sebelum isterinya bersalin.

nama gambar anak ustaz don

Semoga Don Mustofa membesar dengan sihat dan tanpa sebarang masalah kesihatan di samping ayah dan ibunya. Tak sabar rasanya nak menatap wajah si comel. Harap-harap Ustaz Don dan isteri akan berkongsi wajah Don Mustofa tidak lama lagi. Pasangan suami isteri ini akan pulang ke Malaysia pada 30 Januari ini. Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.

P.S: Patung haiwan fantasi yang sangat comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal

  1. saya ok jer!! says:

    Alhamdulillah. tahniah buat ustaz Don sekeluarga…

    0
    0
  2. Nooney says:

    Alhamdulillah, syukur..semoga menjadi anak yang soleh!

    0
    0
  3. shark says:

    Tunggu 40 hari baru boleh tengok pic anak mereka k =)

    0
    0
  4. poyo says:

    ustaz ustaz lain dapat anak gak xkecoh pon.puiih

    0
    0
  5. utk kau yg POYO…
    ustaz tu x mntak pon utk dikecohkan…phm2 je la dh keja wartawan…retis2 yg bsalin kecoh heboh canang 1 dunia ko x KECOH pulak..

    0
    0
  6. tak poyo says:

    press cari derank k, bukan derang cari press.

    puihh kat ko balik hahaha

    0
    0
  7. Amir says:

    tahniah ustaz..

    0
    0
  8. Anonymous says:

    letak la nama don pedro

    0
    0
  9. me says:

    tahniah ustaz & isteri

    0
    0
  10. maria says:

    alhamdulillah. semoga membesar dengan baik, sentiasa sihat dan semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada org tuanya, insyaAllah.

    0
    0
  11. Bedah says:

    Alhamdulillah….bertambah lagi keluarga..
    Don nie memang nama keluarga dia untuk lelaki, Dona untuk perempuan..
    Keluarga dia mmg baik2 dan bijak pandai.. Bedah dulu satu sekolah ngan akaknya kat penang dulu..

    0
    0
    • donat says:

      alah..mcm ko sorg je kenal kakak dia.
      ainul dona kan nama kakak dia?anak kakak dia don rayyan.don meroyan kan.?

      0
      0
  12. Sheila Salim says:

    Assalamualaikum. alhamdullilah. lahir sudah zuriat mereka. syukur. semoga Don Mustofa membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. in shaa Allah (“,)

    0
    0
  13. mohdfauzi says:

    Barakallah…..nanti balik M’sia…ayuh buat kenduri aqiqah…..sama2 kita raikannya.

    0
    0
  14. anon says:

    Ala…letak je nama Don Juan, kan lagi terkenal. Bila besar jadi playboy….hehe. Ok gurau je… Tapi cepat sungguh ustad ni dapat anak, rase mcm baru je lagi kawin. Tembakan pistol air ustad mmg tepat……bagus.

    0
    0
  15. taufik says:

    sesuatu sangat uols kawan2 die ni.

    0
    0
  16. diana lempir says:

    tahniah ostad. bila nak tambah bini?

    0
    0
    • Linzy Longkang says:

      mungkin pas anak umo 3 bulan ostad baru nak buat ujibakat cari no 2, kalo ko nak cecepat berbaris

      0
      0
  17. MAXMORA says:

    i don no

    0
    0
  18. izazah says:

    haii..abam2 dalam gambo 2 mane yang single lagi? nak masuk meminang ni..hihi

    0
    0
  19. WiDHuRi SeRi says:

    Ustaz Don ambik nama Datuknya sebagai nama anak lelaki sulungnya. Ayahnya Don BIyajid bin Mustafa…

    0
    0
  20. Anonymous says:

    Napa nama klasik MELAYU mcm JAAPAR, KOMENG , MUNAH , Dah jarang kita gunakan eh.
    Nama skrg yg merepek meraban yg banyak .

    Nk kata latino tapi makan belacan .
    Kot perasan agaknya..

    0
    0
    • sarah says:

      don tu dr bahasa arab ustaz don penah ckp dulu…
      ape yg latino nye..???
      mustofa pun bkn nama latino jugak..

      0
      0
  21. mee says:

    don corleone… godfather..

    0
    0
  22. Kak Mala says:

    Kalau ada adik…namakan ‘Don Speak’…macam lagu No Doubt >> Don speak … I know just what you’re saying.. So please stop explaining ..Don tell me cause it hurts !
    Gurau je…!

    0
    0
  23. […] Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal (40) […]

    0
    0
  24. Anonymous says:

    Tahniah buat Ustaz Don & keluarga krn menerima “ahli baru”. Tak perlu beri komen yang “merepek” ~ TAK BAIK

    0
    0
  25. […] Don mustofa, nama anak lelaki sulung ustaz don daniyal | […]

    0
    0
  26. […] Don Mustofa, Nama Anak Lelaki Sulung Ustaz Don Daniyal (43) […]

    0
    0