Written by AbangNara | April 5th, 2012

Baru-baru ini kecoh satu Malaysia tentang kejadian seorang pengacara popular yang memijak muka seorang wanita. Sehingga hari ini, identiti si pemijak masih tidak diketahui. Namun semalam telah tersebar satu salinan laporan polis yang mengaitkan nama Dira Abu Zahar dengan kejadian tersebut.

dira abu zahar

Apabila dihubungi oleh portal Murai untuk mengesahkan laporan polis tersebut, Dira berkata:-

Saya tidak mahu komen apa-apa kerana saya tidak boleh beri sebarang jawapan kerana perkara ini masih dalam siasatan dan melibatkan pihak berkuasa.Saya minta maaf banyak-banyak dan terima kasih kerana paham dengan situasi saya sekarang.

Jadi buat masa ini, biarlah pihak polis menjalankan siasatan mereka. Laporan polis yang dilakukan pun belum tentu kesahihannya. Mungkin ada pihak yang sengaja mahu menjatuhkan Dira. Sama-sama kita nantikan siasatan penuh daripada pihak polis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

225 responses to Dira Enggan Komen Laporan Polis Yang Dikaitkan Dengan Dirinya

  1. Tengku Sabri says:

    pmpuan ni samseng kg dudun ke??

    0

    0
  2. honeylalala says:

    derrrr..mengaku jela..kejap ckp xde kena mengena,kejap ckp dlm siasatan.. haishhhh..manusia2..

    0

    0
  3. honeylalala says:

    jeng jeng jengggg

    0

    0
  4. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Nak komen apa lagi kalau semua jari dah tuding kat engko…nak tak nak ko tunggu jelah Abang Nas ‘TERJAH’ ko plak…masa tue minta ko komen lah yer…jgn nak elak plak…

    0

    0
    • Zizan says:

      I terpaksa cakap..cian si Dira kena hantam teruk lak. Ni semua adegan dicipta semata2 oleh TV3! Atas tujuan agar semue orang kan cancel plan nak ke pasar, date, lunch, movie, balik kpg, masak, buat anak etc semata2 nak tonton Melodi Ahad ni! Nanti selambe je si Dira cakap…Cakkkk! Belated April Foool…..anda terkena Tayangan Hangit!!!

      0

      0
      • Syntax Error says:

        kalau betul ape yang ko kate kan baguih ..
        mesti pengomen2 tegar yg kutuk die malu ..

        0

        0
    • Anonymous says:

      dira pakai heel ke?

      0

      0
      • UstazahTerlampau buat ceramah kat pub says:

        Xde la. Tp dia guna heels untk belasah org..amik kau jimmy choo melekat kat bijik mata.

        0

        0
  5. kepala pening...... says:

    waaa org first

    0

    0
  6. misz noorra says:

    harap yang terbaik…

    0

    0
  7. sengal... says:

    erm….macam2 hal….

    0

    0
  8. wwf smack down! says:

    mmg btl la dira kan? hurm.. wait n see.. -_-

    0

    0
  9. padan muka ko says:

    kero la ko.. sila cuba lagi

    0

    0
  10. Anonymous says:

    klau trus terang dri awl kan bgus,skg xnak komen plak..msia nie kecik jer,bkan smua org ko bleh pijak…huhuhu..gud luck la dlm court nnti..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    hmmmm..msti ada sbb dia pijak pompuan tu..sabar ye dira

    0

    0
    • senyum says:

      yup betul..sume yg terjadi mesti bersebab..heee…

      0

      0
    • NBH says:

      Mmg semua benda tu bersebab tp mesti ke pijak muka org dgn tumit kasut dia tu?

      0

      0
    • ashypink says:

      marah macam mane pon….mane boleh nak pijak muke orang sesuke hati..ade byk cara lain nk selesaikan masalah…

      0

      0
      • sarah_nina says:

        betultu. kalau tendang pun dah tak elok.. Apa lagi pijak. Tumit tinggi pulak tu. Kalau dah tak boleh kawal kemarahan ..susah sangat jerit aje kat orang tu balik. kalau kita menjerit kan secara tak langsung boleh release sikit kemarahan tu..hehehe..

        0

        0
      • jaja says:

        dh mabuk mcm2 bleh jd…hilang kewarasan…

        0

        0
  12. opah rock says:

    ganeh giler ko dira…ko jadi pengacara, pastu cite ko plak kot masuk melodi…hehe

    0

    0
  13. bukan artis says:

    pergh, gile r popmpuan ni pijak muka org dengan kasut tumit tinggi dia. muka je nmpk lembut. tp perangai..masyaallah!

    0

    0
  14. ketua kelas says:

    orang kata lah kan, BERANI BUAT, BERANI LA TANGGUNG..

    c’mon lah dira, ko kan gangster, kt melodi bukan main hebat ko tepekik2 terlompat seronok cakap psal gossip artis lain. haa.. time ko takkan la ko tak nak bg sepatah dua kata pulak kan. zassssssss

    0

    0
  15. kesuma says:

    tu la kan…kn melodi tu rancangan yg gamaknye suke aibkn orangggg…kunun2 nk mencari satu kepastian ..so bile aib orang dibuka…lama2 ALLAH akan buka aib kite…so renung2 kn lah….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    there must be reason dira buat camtu, cuba ko ckp dira, why why? pompuan tu ngorat bapak ko ke? klu ye aku bleh tlg join ko pijak skali..erkkk.. ok memain je, kang kene saman plak aku..

    0

    0
  17. angelina jolie celup says:

    yea la..nanti dlm melodi mesti kuar punya pasal pijak memijak ni..
    ayoyoyoooo mana mau letak muka lu dira…………tapi aku cadangkan masa scene zizan nk ckp pasal kes ni suruh jea dira ni pergi toilet lama2 sikit,gtau dira ni sembelit,akekekekeeke

    0

    0
  18. kesuma says:

    ermmm…tu la ALLAH akan buka aib kite bila kite seronok dan lupa diri bile buka aib orang….

    0

    0
  19. kuman says:

    aku xnak tau sapa yg pijak…..yg penting skrg sapa yg d pijak…kesian padan muka..mesti ada sebab tu

    0

    0
  20. lovelime says:

    tak kira siapa yg sebenarnya pemijak & yg dipijak sepatutnya apa sahaja masalah yg dtg especially klu anda seleb fkr masak2 dan selesaikan secara baik bkn ikut hati yg marah…dah jadi mcm nie sendiri malu~periuk nasi terjejas~anyway TAK SESUAI dira nie jadi pengacara melodi (ini pendapat sy) cari lah yg lbh ceria & gila2 sket kesian zizan dpt partner mcm ni

    0

    0
  21. koko krunch says:

    mcm mana la si dira ni nk ckp isu terjah masa melodi nanti..gamaknya abg rambut ketak masuk studio terjah dia masa dia tgh mengacara tu…hahaha..

    p/s:xsuka sgt dia ni mgacara melodi.mcm mgada2..lg best fafau…

    0

    0
    • puan.gedix.santai. says:

      kalo btol die besalah,minx melodi tndang die..kurang ckt dose aku dok komplen die tiap2 ahad..gedix bebenor.. pengacara melodi b4 diz xde pun tejerit2 mcm die.

      0

      0
  22. akusriata says:

    geli ketiok tgk pengomen letak pic ala2 cun.. wakakakkakakaka

    0

    0
  23. takut kena pijak says:

    dgr cite pompuan yg kena pijak tu pun gedik semacam.ade yg suke dira buat dia cmtu..hehe entah laa

    0

    0
  24. siti jienah says:

    mcm mna bleh terpijak….

    0

    0
  25. Kurus says:

    kenapa orang tu kacau dira macam tu??

    dulu pun fazura kena yg sama..

    tk nak lah aku jadi selebriti nih..
    banyak orang jelez

    0

    0
  26. anakayam says:

    gempak wooo…u rock the world…..

    0

    0
  27. miss whatevarrrr says:

    ha kan betul speku kite tu…ganas minah ni..iol rasa pastinye ada sesuatu yg membuatkan si pemijak ni memijak mangsa ..sure si mangsa ni da buat taik abih dgn si dira nih!ntah2 nk goda laki dia ke…ada affair dgn laki dia ke…lalalalala..mcm2 kemungkinannye..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    terjah!!!!
    apa lagi abang rambut ketak kena mainkan peranan sekarang!

    0

    0
  29. sumijelly says:

    kesian DIra jadi mangsa fitnah……

    0

    0
  30. kucinghitamkakipanjang says:

    mmg comfirm dia… kaki mabuk rupenye… btw mmg x minat melodi sejak die take over…. ckp cam org ngah khayal je…. xsuke dira! yucckkksss!

    0

    0
    • Nona says:

      @kucinghitamkakipanjang – Mane kau tahu dia kaki mabuk? Artikel mana kau baca?

      0

      0
      • ASAL2 KAMPUNG says:

        ntah…aku nk taw jgk artikel mana ko bc..kejadian tue jd kat hard rock cafe…ko ade ke??? ke ko main redah je fitnah owank…kang ko plak kna pijak ngan dira sbb mulut longkang..

        0

        0
      • kucinghitamkakipanjang says:

        lol nona… ko bru bace gosip ni ke hape? kan ade tulis before, pengacara yang sedang mabuk, tu yg buat tindakan bukan2 tu… kalau aku memfitnah pun sbb dira yg berada kat tmpt yg penuh maksiat n fitnah….

        0

        0
      • Anonymous says:

        fuiyooo, kucing hitam, klu ko menfitnah pun sbb die pegi tempat yg menimbulkan fitnah?? masalahnye ko ok la walaupun ko menfitnah dia?? wowww!! best x dpt dosa? nak kata dosa kecik, x sgt, mcm besar jugak dosa fitnah tu.. mesti best kan kan.. ko xyah la nak fikir dosa dira psl masuk club tu, baik ko pikir cane nak tebus dosa diri ko sendiri sbb menfitnah… klu aku jd ko, aku dh x keruan ni.. ahaha

        0

        0
      • embun pagi says:

        mmg dia pon…tak ke penuh hatrok tuh yg menyaksikan kejadian?dekat stage band pulak tuh yg mmg tgh performed.siap naik stage lagi si dira nih hayun minah tu punya muka henjak kaki dia ke mangsa..yang aku tak paham ni pasepa abg dira nih tak ramai yg ak kutuk jugak ek sbb abg dia yg bacul tau bahase kasaq takdak teloq pi backhand minah ni dulu kemudian dira ni pulak yg sambung henjut mangsa?alahai kalau takat terkena tgn mase dancing tuh adatlah kalau takmo kene sentuh hangpa adik bradik tuh dok dediam kat red garage ke penama tah kompeni depa nih..kepada mangsa semoga cepat sembuh dan ikut je jalan lurus kalau di pihak yg benar..against je si dira nih dgn abag dia..2 org tuh ko charge asing wahh masyukk ko mangsa!! and to dira if ko rase ko buat tu betul ko fight lah ape lagi takkan takat cakap no komen jer!!!!sah lah tu ko salah!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku taknak tuduh dia yang memijak muka orang tu, cuma kalau betul2 dia tak buat, kenapa dia sekadar kata “no comment” jer..?
        Dalam banyak-banyak pengacara Melodi sejak dari zaman Aznil, Azwan Ali, Mahathir Lokman, Fauziah Ahmad Daud, Saiful Apek, Kak Engku, Fafau, Wahid sampai la sekarang ni, aku rasa Dira ni la pengacara Melodi yang paling tak berbakat sekali sepanjang sejarah Melodi. Nampak sangat dia dapat job jadi pengacara Melodi tu sebab pakai kabel bapak dia, bekas ketua menteri Melaka tu.
        So kalau orang syak dia belasah orang, aku tak heran sebab orang yang “kabel cekang” ni selalunya memang besar kepala.
        Sekian, terima kasih.

        0

        0
      • orang yg thumbs up kucinghitam ni pun sama mabuk jugak tak reti naca artikel. duh, patutlah ramai pembaca nara ni bahangong2. tak pandai membaca rupanya.

        0

        0
    • Nona says:

      @kucinghitamkakipanjang – Kau sila baca artikel ini.

      Memang gila. Dah macam Hollywood pulak rasanya. Seorang wanita yang sedang bergembira menyambut hari jadinya tiba-tiba menjadi mangsa pijakan seorang pengacara TV. Pijakan yang dilakukan sekurang-kurangnya 5 kali telah menyebabkan kecederaan muka dan kepala yang teruk.
      Wanita tersebut telah pun dikejarkan ke Hospital Ampang untuk rawatan. Menurut wanita tersebut, pengacara wanita berusia 28 tahun itu yang pernah membintangi beberapa drama dan telefilem ditanya sama ada pernah terpukul atau melakukan kekasaran kepada sesiapa.
      Wanita tersebut mendiamkan diri sebelum didatangi seorang lelaki yang bertindak menampar mukanya dan menolaknya sehingga jatuh. Setelah itu pengacara wanita tersebut memijak muka mangsa dengan kasut.
      Fuh ~~~ Seram gila. Abang Nara tak tahu siapakah pengacara wanita yang berusia 28 tahun ini. Namun perbuatannya memang kejam. Kesian kat wanita tersebut mukanya kena pijak. Harap-harap pengacara wanita tersebut dikenakan hukuman yang setimpal.

      PS: PART MANE ARTIKEL LETAK, PENGACARA DALAM KEADAAN MABUK??? KAU BACA PAKAI MATA ATAU PAKAI TAPAK KAKI??

      0

      0
  31. bibot says:

    mungkin ada orang nak menjatuhkan?????bukan die yg jatuhkan diri die sendiri ke…CEHHHHH!!!!

    0

    0
  32. bkn siapa2 says:

    kita tak tau kes sebenarnyee…… tunggu lee hasil siasatannyee…

    0

    0
  33. Nona says:

    Kalau benar sang pemijak itu Dira, mesti ade alasan kenapa dia melakukan hal itu. Tak kan suka2 je dia nak pijak muka orang lain. Whatever it is, ini macam punye orang aku suka. Nampak lembut tapi fulamak macam lelaki. Jadi orang lain tak berani nak langgar suka2 hati.

    0

    0
    • jina says:

      kalau jadi kat sedara mara ko camne? kalau jadi kak adik pompuan ko ke, kakak ko ke? ko ckp cam ni jgak ke…fikirlah—apa reason sekalipun..pukul org tu SALAH! especially bila lelaki pukul pompuan…DAYUS SIOT!

      0

      0
  34. NENEK KEBAYAN says:

    dira ni bekas anak didik nenek…
    pandai dira ni jadik pengacara…

    0

    0
  35. Linda says:

    Yuck !!!

    0

    0
  36. org kalau gedik sgt memang wajar di pijak!

    0

    0
  37. kakak neelofa says:

    asal xsuka jer pijak…….asal nyampah jer pijak……pijak ko jer ko pikir…pijak org lain ko xfikir? pijak lah ko ngan karier ko nanti….. xde job trus blk merlimau la ko lahabau…..hahahahahaha!!!

    0

    0
  38. tanpanama says:

    hurm…. ape2 hal pun.. bukan hakkita nk judge… we are the audience.. mereka ialah puppets nyer…. just chill and enjoy the show..

    0

    0
  39. ganas giler says:

    pergaduhan di waktu pagi, di sebuah cafe, dgn paras alkohol xtau lah bape peratus….. status nyer seorang ibu, klu benarlah di dalam siasatan polis tu, Dira yang suspek utamanya… mmg ganas giler…

    Allah bg kaki suruh pijak org ker? suruh berjalan ke tempat2 camtu ker, di waktu2 begitu ker??? x kan….. marah macam mana pun, ambil wudhuk bg meredakan sifat kemarahan….

    klu ade undang2 mcm cik kiah ckp, pompuan gedik wajar di pijak…. ramai da skrg di pijak, sbb sifat gedik mmg ada dalam sifat wanita, samada bnyk atau x….. klu x gedik, xkahwin weehhhh… nasib lah klu isteri gedik dgn suami, x kene pijak… huhu… ganas giler ar dira klu btl ko yg pijak… awesome!!! layak masuk WWF, gantikan Derrok…

    0

    0
  40. Triple_j says:

    awal defence alibi dira adalah pada masa kejadian, dia tengah shopping dengan anak. tapi dibalas semula kalau tak silap iaitu masa kejadian adalah pukul 2 pagi. shopping apa dira oi dengan anak pukul 2 pagi?

    0

    0
  41. cap gajah says:

    Ni la jenis2 spesis, ada akal buat simpan dlm poket. Ada imam tertinggal pulak kat rumah. Bertindak dulu, fikir kemudian. If she really did this, she’s inhumane. Masuk lokap je. Org yang baran2 macam ni, kena time out..dok elok2 dlm lokap. Tempoh bertenang.

    0

    0
  42. achunurul says:

    alaaa…biar la dia… disebabkan dia selebriti, semua akan jadi perhatian. cuba dia bukan selebriti, mesti org buat tatau. bukan laa sy nak back up, cuma pendapat jer. kita tgk jer, sudaa…

    0

    0
  43. lady J says:

    kalau betoi dira, lu mmg ROCK!!!!!!

    0

    0
  44. minah rock kapak says:

    kalo aku , aku surung minah tu pakai bulldozer baru rock bebeh..takat pijak guna heel belom apa2 lagi…

    0

    0
  45. chentalove says:

    harap2 bukan dira org tu…mana tau pelanduk 2 serupa…
    tp kalau betul dira juga org nya,msti ada sebab kenapa dira brtindak bgtu…
    setiap prbuatan msti ada alasan….
    kita tnggu n lihat la…

    0

    0
  46. hehehe says:

    dlm utusan rsnya 2 ari lps dira ada beri kenyataan yg dia pegi shoping mall gan anak dia time tu n dia jenis yg x pakai high hell…tp bl bc kat blog2 kata pemijak tu pakai kasut boot bkn high hell…tp yg tak logiknye bwk anak shoping jam 2 pagi tu kat mall…shoping mall mn lar bukak mlm2 buta mcm nie kat m’sia nih…nak menipu pun agak2 lar …lain la kalo dia nie mcm mj yg akan tipon shoping mall bgtau nak shopping tgh2 mlm gan anak2 dia jd dia org tak ttp tunggu mj bershoping sakan…tp tu kat usa rsnya…tu la dah biasa jd anak vvip kan apa2 bt pun guna nama bapak jer leps segalanya…tah2 kes nie pun sama lps jugak coz anak bekas menteri…ada kuasa…kesian lar kat anak dia nanti buat salah jer kn pijak…dah maknya suka memijak…

    0

    0
  47. ganas giler says:

    mall uptown bukak sampai pagi wehhhhh

    0

    0
  48. aliya says:

    ayat tipikal ble kuar cte negatif..ade pihak yg nk menjatuhkan bla..bla..bla..

    0

    0
  49. casper says:

    berani buat ..berani tanggung…

    0

    0
  50. moe says:

    kalau betul la si dira ni bersalah, harap melodi jgan la berat sebelah xnak kuarkan cite pasal dia ni… artis lain satu malaysia duk canang, pengacara sendiri duk cover2..kena adil la beb….

    0

    0
  51. Ramona Rose says:

    Urm kalau dari dulu mengaku xdaklah menjadi teruk kes ni dan if perempuan tu buat silap takkanlah nak injak muka org dgn heels pikia lah ckit dan memang kes mabuk tulah lupa diri… Teruklah dia ni mama budak lagi huh

    0

    0
  52. anne says:

    Kenapala Dira boleh kejam macam ni. Tak sangka sungguh…pijak pakai kasut tumit lak tu. Die ni binatang ke manusia??? Kalau dengan manusia pun dah macam ni apatah lagi dengan binatang…Astafirullah…kot ye pun pompuan tu salah ke apa ke…at least jgn lah buat macam tu!

    0

    0
  53. dirasengal says:

    nie salah satu jenis spoilt brat. anak org kaya yang rosak akhlak dek kerana kekayaan dan pergaulan tiada batasan.

    0

    0
  54. Asa Akira says:

    Haram jadah punya pompuan. Semoga dia menerima balasan yang setimpal.

    0

    0
  55. christina says:

    dira ckp masa kjadian , dya bershopping dgn anak . . Jam 2 pagi shopping ? Huhuhu .. Msa pijak memijak blaku , dya pkai but yg ada tumit .. Iskh3 .. Teruk perangai .. Klau ya pun mrh , jgn la sampai pijak2 .. Manusia bkn sampah yg boleh d pijak .. Hermmm ..

    0

    0
  56. Reena says:

    Gedebe weh minah ni..sekalipun nama dira yg disabit, tp kalao belum jatuh hukum kita tak leh nak nuduh. Cam fazura, mmg dia gaduh tp dia tak bersalah..fakta kes dah camtu…

    0

    0
  57. Triple_j says:

    – bagi sesiapa yg cuba defend cakap maybe shopping di sesetengah tempat yg buka sampai pagi2, kena ingat yg dia cakap bawa anaknya sekali. anaknya besar mana yg boleh dibawa keluar sampai pagi2 buta? sepatutnya semua anak2 di bawah umur mesti berada di rumah dan atas katil kalau dah pagi2 buta tu..adoi la

    – bagi sesiapa yg defend cakap maybe mangsa tu ada buat something sampai patut dipijak, fikir la balik. walau apa sekalipun, penyelesaian bukan cara kekerasan, unless memang buat kesalahan yg setimpal mcm dia yg pijak dahulu. tapi kesalahan lain boleh dibawa berbincang. kalau kutuk, tackle bf dsb bukan pijak caranya. balas balik dgn cara2 yg dalam undang2.

    – heran juga bila kunun “takleh komen psl kes kerana dah jadi kes polis”. takkan nak defend diri sendiri pun tak boleh? kalau di pihak yg benar la. selalunya yg taknak bagi komen ni psl di pihak yg salah. tgk pemimpin pakatan rakyat, dituduh liwat, khalwat dsb tak kena apa2 pun bila defend diri sendiri cakap “saya tak bersalah” wpun dah jadi court case sekalipun.

    0

    0
    • jual minyak says:

      tiru ler cara pkr jawab:

      ‘nampak macam saya tapi bukan saya’. ‘tumit kasut tu tak cukup tajam, saya punyer lagi tajam.’ or ‘pompuan tu ader jam tangan omega saya takder.’

      0

      0
  58. lantakpilah says:

    ala sbb dira celebs je dan2 nk bt police report.. cube kalo org biasa2, mampus xlayan. ley blah cmtu je. nk saman bajet dpt duit lettew… sendri dah bt salah smpai kena belasah truk pastu nyusahkan org. panggg!!!

    0

    0
  59. FARZ'S HAMA says:

    Kalau benor kerja si Dira ,gamaknya jodoh Dira dgn Melodi ni lama lagi ke idak.
    Kalau lama nmpk bebenor menyokong keganasan sesama insan..

    0

    0
    • Triple_j says:

      melodi atleast dah boleh cross out 1 nama daripada fan list diorang, iaitu mangsa kejadian

      0

      0
  60. Anonymous says:

    kelas kau dira..msti gempaQ ms dira gduh..
    haha..

    0

    0
  61. tak tau tak says:

    apa2 je la..nti kita tgk saper yang terkena….

    0

    0
  62. waterlily says:

    tp dia layan ke shopping kt uptown??
    i dont think so….

    0

    0
  63. Triple_j says:

    “Saya tak dibenarkan untuk memberi sebarang kenyataan langsung mengenai isu ini. Saya minta maaf sangat-sangat,” ujar Dira ringkas.

    Tidak berpuas hati dengan jawapannya, GUA cuba bertanyakan lagi kepada Dira sama ada benarkah individu yang dimaksudkan itu adalah beliau dan Dira menjawab, “Saya tak boleh cakap ya atau tidak. Kita tak pasti benda itu betul atau tidak lagi. Saya memang tak boleh jawab atau komen apa-apapun kerana kes ini masih lagi dalam siasatan polis.”

    sos: Gua

    apakebodonya jawapan, cakap tak pasti benda tu betul ke tak? kalau pijak, pijak la. klu tak, tak la. yg tak pasti apanya lagi?

    0

    0
    • kutilkeldai says:

      LOL…Dira ni kan dah biasa sgt mengacara Melodi. Dia dah hapal dah jawapan retis2 hipokrit semua tu. Jawapan yg copy paste jew… Rasa macam nak ludah je ke muka Dira ni. Jawab ntahpapentah. x pasti konon.Dasar goblok!

      0

      0
    • rysa says:

      tak pasti because dia mabuk…..ntah dia ingat dia pijak org ke tidak..balik rumah bangun pagi tgk2 ade lipstick bawah kasut…pastu tetiba keluar news……of course la bagi jawapan bodoh mcm tu!

      0

      0
    • Kurus says:

      “you have the right to remind silent”
      does that not give you anything ?

      0

      0
  64. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    nak tny ckiiittt…*suare ala2 mnje…camne nk ltak gmbar?hik3

    0

    0
  65. Tiara says:

    Boo dira boo! We want FF back!!

    0

    0
  66. mak temah says:

    dah salah tu mengaku je la
    mesti pasni dia guna cara kotor nak tutup kes
    laki mak temah ckp time bapak dia jadi menteri melaka dulu negeri melaka mundur kotor plak tu..byk mkn rasuah kot bapak dia
    sama lah dgn anak betino dia ni kaki gaduh samseng bongok
    muka dah la garang mcm singa tak sesuai langsung jadi host melodi
    dia ni baik jadi pelacur kat chow kit je..

    pasni melodi kena panggil kak ogy dgn kiah propa mengacara melodi..baru meletop..kan abg nara..muahhh

    0

    0
  67. Danish Darwish says:

    hm…dasyat jugak dira ni…tp klu org x cri pasal x kn ttbe dia nk tibai…

    0

    0
  68. aku says:

    laporan akhbar hari tu kata Dira mabuk masa menyerang pompuan tu…tul ke??aku mcm tak caye jer…

    0

    0
  69. takut heel says:

    dulu fazura,,sekarang dira…plzz haramkn pemakaian heel kat club sbb dh dsalah gunakn…suh guna kasut sport kn senang kalo nak tekinja2 nari

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Eh, apasal nak kena haramkan heel pulak? Mufti kerajaan Uganda pun takkan setuju dengan cadangan kau ni. Berdasarkan kedua-dua kejadian tersebut, serangan menggunakan kasut tumit tinggi hanya berlaku di kelab malam & yang seumpama dengannya sahaja. Adakah ia pernah berlaku di Uptown Danau Kota? Atau di Mahkota Parade? Atau di Wakaf Che Yeh?
      Larang orang Islam masuk kelab lah cadangan yang terbaik, sebab hanya di tempat sebegitu sahaja pengunjung-pengunjungnya yang beragama Islam akan menggunakan heel sebagai senjata apabila berlaku pertelingkahan.
      ( Pergghh… dasat ayat aku )

      p/s: takut heel, awak takut heel sebab awak kaki clubbing ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        pergh!!!!1st tyme ak bce komen kipas susah mati yg sgt2 btol!!!cayala kipas!!!ko da balek ke pgkal jln!!!!

        0

        0
    • orang yang berlaku ganas tu perlu haramkan. apa la. apasal ko tak haram penggunaan pisau kat rumah ko tu. dah ramai yang kena tikam ngan pisau apa?

      0

      0
  70. angelina jolie celup says:

    apasal la dok gaduh2 ni,biaq pi la honeylalala nk letak gambar ke,apa ke…janji dia puas hati

    0

    0
  71. ganas giler says:

    huhu, x cekci ar pakai kasut sports..

    lagi lah senang die nk pijak2 kan, rata je tapak kasot sport tu.. huh, lunyai muke org klu dpt terkinja2 atas tu… muahahahahhahaha =D

    0

    0
  72. Abe Dol says:

    Aku dah cakap dalam posting lepas, aku ada kat hrc masa tu.

    Mmg dira yg rembat. lelaki gemok yg terjang dan lempang tu budah motor.

    Kalau dira yang buat, dira lah. Ramai yg tgk.

    Cuma ramai yg tak tahu mengapa kan? Aku tahu. Nanti lepas berak aku bagitahu.

    Tungguuuuu…Abe Dol berak dulu ya.

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hahahahahahahahahahaha….. lawak betul, sampai terbit air mata aku gelak. budah motor? hahahaha…
      tapi make a sense, Dira memang geng motor besar.. aku penah nampak dia bawak motor besar gi shooting..

      0

      0
    • kecoh siak says:

      wei abg dol. kau berak ke sembelit ni? da setengah jam.

      0

      0
  73. takut heel says:

    kipas susah mampus nelopek..kn aku cakap haramkn pemakaian kat club! bongok la ko ne..aku x ckap haramkn utk semua tempat! tongkat mata ko ngan kipas spaya boleh baca ngan jelas…ada paham

    p/s: mufti kerajaan uganda cakap ada ku kesah sbb kat uganda diorang kaki ayam x main heel

    0

    0
  74. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau betol lah dira yg pijak mika pompan tu bermakna dira ni iman dia lm cukop lagi ye…….dengar cik gu minah jambu cakap ..dira nk kena belajar ugama tau untok kuat kn iman ….mesti banyak sabar kontrol sikit marah tu …minah jambu pn hot temper jugak tapi minah jambu tk penah pijak muka orang…tapi kalau minah jambu terlalu marah kalau orang tu lelaki minah jambu seret teros masok bilek habis cerita !

    0

    0
  75. flowers says:

    SIAPA YANG KENA PIJAK TUUUUUUUUU..KATANYE PELAKON……..

    0

    0
  76. zack says:

    ni sume konspirasi..Dira tak pernah pegi club..Dira seorang yang suci lagi murni..jiwanya halus bak salju..

    0

    0
    • Dato minah jmbu 24jam mengadap computer says:

      huh ! suci murni konon huh ! jiwa halus bak salju hahahahahahahahahahaha kalau ngandong boleh terberanak dengan komen kau yg sunggoh menjiwai watak ni bwek !!!!!! zack zack sudah sudah lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .. kau ampu si dira tu buat pe ! dh tentu dia perlaku nye soooooooooooo lu pikir la sendiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

      0

      0
  77. haaaaaachuuuuummmmm!!!!! says:

    ok la dia komen kampung dudun..
    kalo FIRST!!!!!,memang la……………….

    0

    0
  78. usb says:

    ni aku nak bagi pendapat sikit…better yang tgk kejadian tu kt HRC, tampil jadi saksi dah sahkan minah dira ni ke atau bukan..aku rasa ramai gila kat hrc tu yg tgk kejadian ni kan..takkan dalam reramai tu sorang pun tak perasaan muka orang yang pukul…tapi lah kan bila aku baca kes ni..yang aku tak suka lelaki yang pukul tu.,,mmg takde telor laaa…apa apa hal kawat cam lelaki ni dulu sebab dayus pukul pompuan……apa kata korang?? hehee hanya pendapat 20sen!

    0

    0
  79. meeradriana says:

    Melodi biler nk terjah dira..huhuhu
    Abg rambut ketak or micheal cepatlah terjah..

    0

    0
    • Roccco says:

      melodi mene terjah kroni sendiri wey, ko jd artis TV3 ko kebal..
      ko buat la ape2 pun, semua ok.. semua cover..
      malu la TV3-Melodi ada artis tekde moral..
      jatuh la standard..

      nk cover line.. buat diam sudah..

      0

      0
  80. Abe Dol says:

    Mangsa nama dia A. Memang popular kat HRC sebab joget ngalahkan ayam.

    Otai hrc katanya. Dia mai hrc tu nak nyambut harijadi kekawan dia.

    Mai la si dira ni. Duduk x jauh dr meja budak A ni. Biaselah, artis2 kalau dtg club kalau tak buat muka kerek perangai macam bagus mmg tak sah. Tapi peduli apa kan, janji x kacau org.

    Si A ni dah ting tong. Si A ni kalau dah macam tu biasanya akan ‘fly’ dr meja ke meja. Kenal semua org lah katakan.

    Si A sampai ke meja si dira. Di ‘pok pok’ nya pipi si dira ni, dia igt dia kenal si dira ni. Bila dia sedar dia x knal, dia terus blah dr tempat tu.

    Dira yg dr tadi kerek-dgn ‘aku lah celebriti’ nya perangai jadi naik hangin. Mana boleh celebriti terkenal diabuat begitu oleh org marhaen mcm kita ni.

    Dan terjadilah kejadian.

    Dah Abe Dol nak pergi kerja ni, nak kene panaskan moto. seminggu x jalan.

    0

    0
  81. umairah says:

    rasanya marsha milan kot…propaganza sangggattt…

    0

    0
  82. ganas giler says:

    moral of the story, cari alasan tuk nafikan yg bukan dira pada malam itu…

    pastu nnt, settle lah dgn duit ke, suruh polis tutup mulut,gunakan kuasa veto ayahanda die… huhu… nnt die tidak disabitkan kesalahan, xpun die adalah mangsa keadaan…….

    hah dunia… mmg itu jelah…. lagi2 public figure, dok cover sana, cover sini….
    Biarlah Allah yang membalas nya, dari orang yang meneguk air kencing setan.. sehingga lah orang yang bersubahat & yang melihat kejadian tersebut tanpa berbuat ape2… especially for Muslim….. Innalillah….. jauhkan lah sifat2 keji dalam diriku ini.. aminn.

    0

    0
  83. ganas giler says:

    klu betul Dira pelakunyer…

    aku nk bg nickname baru..

    Dira = Derrok…..

    huhu.. leh apply WWF… meletop’z… zaaaaasssssss…!!

    0

    0
  84. Discontent says:

    Tu la, dulu masa aku kat college kau dengan bf kau gelakkan aku, college tak famous, belajar benda tak penting, kau gelakkan aku ramai2 kat kedai makan sampai terkeluar air mata aku sikit, sedih. sekarang ambik balasan kau perempuan muka tua. aku sekrng dah berjaya, umur sama tapi aku naik porsche, bini aku orang scottish, anak aku lawa. kau apa ada, janda lubang dah rabak perempuan mabuk jaguh kampung, kau, abang kau, bapak kau semua boleh pergi mampus!!!!! nak mampus tu bawak sekali harley kau tu, haaa.. amacam kau rasa sekrng??? biar padan muka kau puki ayamm

    0

    0
  85. ammmiee says:

    kenapa la cari pasal

    0

    0
  86. xsukadira says:

    panas…. melodiiii………

    0

    0
  87. xsukadira says:

    panas… melodi…..

    0

    0
  88. marhaenis says:

    tolongla ganti si dira ni ngan org lain jd pengacara melodi.sbb muka dira ni dlm melodi,x pasal2 satu famili aku tak bagi diaorg tgk melodi gak!hahaha kejam x???uweekkkk tgk muka dira yg xde bakat langsung,harap tumpang nama bapak die je!

    0

    0
  89. tahi bintang says:

    aper cerite terbaru?
    takde yg nk terjah minah ni ker?
    semua tak berani sbb anak VVIP ker?
    ker sbb dia geng2 media?
    jaga standard media, takmo kasi malu sbb pengacara tak bermoral?

    kalau artis2 korg terjah sampai bogel, kalau geng sendiri buat diam.
    tak professional la korg neh.

    0

    0
  90. Anonymous says:

    eleh dia ni kabel politik kot..tu sbb la dia brani tibai org sana sni..siak tol la lu dira

    0

    0
    • anti-VIP says:

      bapak dia bekas menteri dowh..
      ingat dh besar sgt la tu..
      wartawan & polis kalau kaerabat2 VIP nk panggey buat kenyataan pun kecut teloq..
      terberak2 punye lah..
      in BolehLand, VIP or VIP-related boleh buat apa saja mereka suka..
      i like BolehLand..

      0

      0
  91. tomi hasan says:

    pompuan pukimak camni yg patut kena baling acid. ingat cantik sgt ke?? dh laa host melodi pun ckp ntah ape ape.. muka mcm kambing gurun plak tuh.. patut laa ash ceraikan dia dulu.. dh jd isteri org pun masih nak melepak sana sini mcm org single.. puiiiii melayu bangsat. baik mati je laa.

    0

    0