Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Alkisah pada malam hari Sabtu lepas, Bang Jamal Abdillah telah dijemput secara berbayar oleh sebuah bank utk buat persembahan masa annual dinner deorg. Patutnya dalam pukul 11  gitu Bang Jamal dah patut start menyanyi lah, yelah orang yg datang semuanya dah tunggu nak dengar suara macho Bang Jamal nyanyi lagu Gadis Melayu, Kekasih Awal dan Akhir dll.

Tapi tunggu punya tunggu punya tunggu, tak muncul-muncul jugak Bang Jamal atas pentas. Last-last majlis dinner tu ditamatkan awal. Tapi konon-kononnya Bang Jamal dah ada standby kat bilik dari pukul 10 lagi, cuma bila dekat nak nyanyi tu dia kata dia kurang sihat. hmmmm…

Malam ni kat tv2, ada Siaran Langsung Bang Jamal nyanyi. aik sudah sihat ke? ke sebab utk TV2 so kalau tak sihat pon Bang Jamal terus jadi sihat. Entahlah kami pon tak tahu, yg tahu gosip ni memang esklusif di Beautiful Nara only. kalau Michelle Melodi baca pasal ni silalah terjah Bang Jamal ok! harap2 Jamal Abdillah boleh explain skit…

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Dinanti tak muncul-muncul

  1. pEnArI pOcO2 says:

    yeah…abg jamal…

    0
    0
  2. puteriaquarius81 says:

    hmmm

    0
    0
  3. ANneDeSilva says:

    thnks abg nara..
    lega…. ada page baru…

    0
    0
  4. ANneDeSilva says:

    Eksklusif kat BN jewk?
    mana kak nara taw nie??

    0
    0
  5. hantupensil says:

    mesti demam kura2 nih..
    hehehe

    0
    0
  6. aRieS ApRiL says:

    tu la…
    lain kali…
    jmpt ja aries nyanyi…
    x jd prob cam ni….

    0
    0
  7. blackberry says:

    wat hal lagilah artis nih….

    0
    0
  8. aRieS ApRiL says:

    helo….
    ada orng x ni?

    0
    0
  9. kyoukashi says:

    pandai jugak s jamal ni wat hal….sma cam dlu…

    0
    0
  10. ANneDeSilva says:

    morning..
    sory put..
    berbalik soalan put td..
    jadik kot 26 nie….

    0
    0
  11. ANneDeSilva says:

    ngantokk..

    0
    0
  12. ANneDeSilva says:

    sape ada cadangan yg best2..
    let us know k..

    0
    0
  13. ANneDeSilva says:

    mana semua nie?

    0
    0
  14. putrajaya says:

    bang jamal sakit perut kot..hehehe

    0
    0
  15. jawajawa says:

    ke sakit hati,hahaha

    0
    0
  16. komputer_lembab says:

    korang jangan la pikir bukan2,mungkin abang jamal ada masalah rambut kot..!

    0
    0
  17. […] blog. baguslah kita ni saling bergosipan, yelah kadang-kadang cerita yg eksklusif macam cerita Jamal Abdillah yang kami tulis ni, mestilah keluar dari mulut org yg attend dinner […]

    0
    0
  18. khairul2 says:

    hahaha.. macam-macam.. tapi takpa, yang pasti beautifulnara luar biasa!

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  19. Shima says:

    huhu..bang Jamal tetap best

    0
    0