Written by AbangNara | May 7th, 2012

Lama sudah tidak mendengar khabar Diana Danielle. Semenjak dua menjak ini, agak kurang publisiti yang diterima olehnya. Namun semalam, Diana Danielle tampil dalam BiPop untuk menepis tuduhan yang menyatakan dia lari dari rumah kerana bergaduh dengan ibunya.

dd

Diana Danielle menyatakan rasa kekesalannya atas tulisan tersebut dan baginya cerita tersebut adalah sangat mengarut serta fitnah semata-mata. Kata Diana Danielle:-

Terus-terang, saya tak tahu dari mana cerita macam ini boleh timbul. Sumber mana yang bercerita kepada Kak Pora tempoh hari, saya tak tahu, tapi ia 100 peratus fitnah melampau daripada pihak yang tidak bertanggungjawab. Kononnya ada seorang rakan artis yang rapat dengan saya berbisik pada Kak Pora mengenai cerita ini. Itu satu lagi perkara mengarut!

dd

Malah Diana Danielle menekankan yang dia sentiasa bersama dengan ibunya.

Sepanjang tempoh seminggu, kononnya sumber itu mendakwa saya lari adri rumah, hubungan saya dengan mama sangat baik, tak ada sebab saya nak keluar dari rumah. Hari-hari saya bersama mama. Ingin saya tekankan di sini, bukan dalam tempoh seminggu itu saja, sepanjang tahun ini, hubungan saya dengan mama tidak berdepan dengan sebarang masalah pun

dd
Kepada Diana Danielle, diharap anda bersabar. Biasalah itu dugaan seorang artis. Ada sahaja mata yang tidak senang memandang kita. Tak perlu ambil endah tentang apa yang diperkatakan. Lagipun hubungan Diana Danielle dengan Farid Kamil pun direstui oleh si ibu. Dan menurut Diana Danielle, dia dan Farid sedang dalam perancangan untuk mendirikan rumah tangga.

Memang saya dan Farid ada perancangan untuk mendirikan rumah tangga, malah mama sendiri turut membantu mencari bapa kandung untuk mewalikan perkahwinan saya nanti. Jadi, mana mungkin timbul dakwaan saya bersengketa dengan mama gara-gara dia tidak merestui hubungan saya dengan Farid. Sebab itu saya cakap, dakwaan Kak Pora yang menyatakan mungkin saya bergaduh dengan mama, perkara itu sama sekali fitnah. Bagi mama, selagi saya gembira di sisi Farid, dia sentiasa mendoakan kebahagiaan kami.

Apa pun layankan beberapa keping lagi gambar Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhya kepada Facebook We Love Diana Danielle.

dd
dd
dd
dd
dd
dd
dd
dd
dd
dd

90 responses to Diana Danielle Nafi Lari Dari Rumah, Hubungan Dengan Farid Kamil Direstui Ibu

  1. aku says:

    ok la tu

    0

    0
  2. Terbakor says:

    cantik! kawen cepat2 ye :D

    0

    0
  3. mek bunga says:

    Alahai adik comei….x mau lari2, teringin nk kahwin ke

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Baca kat satu laman gosip baru2 ni, nmpk gmbr Farid n Maya pi cuti sama2. Igtkan betul gosip kata dowang dh putus sbb farid dh dgn maya karin. Rupanya gosip semata.
      Sekali pandang ada rupa Sofea Jane gmbr baju pink tu.

      0

      0
  4. si janda says:

    1sttttttttttttttttt! yeay…yeayyyyy!

    0

    0
  5. Hyuuga says:

    lawa plak dlm gbr..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kenapa nak cari bapak kandung plak?
    err.. tak paham ayat tu

    0

    0
    • Bz body says:

      Hadoiiiii…tu pun xfhm ker?Dah bapa die x tgl bsama dorg…kenelah cr bp dia tuk jadi wali mase nak nikah…

      0

      0
  7. Hackers_1978 says:

    Dah takde org lain ke selain dari Farid Kamil huhuhu…

    0

    0
  8. […] menyatakan dia lari dari rumah kerana bergaduh dengan ibunya. Diana Danielle menyatakan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Danielle, dari, dengan, Diana, Direstui, Farid, […]

    0

    0
  9. hidong kembang says:

    ada angle muka macam mek jawa je.

    0

    0
  10. carol says:

    aku rasa yg paling menarik pasal cerita ni ialah part nak cari bapak kandung. memandangkan muka mak dia melayu totok, so aku curious nak tau asal usul rupa DD boleh jadi kokesen macam tu.

    0

    0
    • akukah? says:

      Haahh..betoi..kate bapak die ompoteh..dh meninggal..apehal ayat carik bapak kandung plak? kompius sggh!! Dulu ms kuar citer die anak angkat..x ngaku..ermm….!!

      0

      0
      • Ezzra says:

        Selama ni x pnh dgr pon cite pasal bapak dia da meninggal. Sepanjang pengetahuan aku, mak dia kawen omputih, then da cerai lama dlu kan.

        0

        0
    • cctv says:

      ye lah, mana kokesen nya minah ni. Muka melayu totok jugak aku tengok

      0

      0
      • aisyah says:

        kokesen tu ape… huhu sori x paham..

        0

        0
      • aku orang kampung tapi bukan muka kampung says:

        melayu totok yg cun. aku rasa ayah dia malay yg ensem mix thailand. DD kan membesar kat tumpat. ntah2 orang tumpat, kalau kat tumpat biasa jer muka malay cam DD, cun tp bukan mix, kalau campur thai skit2 tu mungkinla

        0

        0
    • Ann says:

      aisyah – Caucasian.

      0

      0
      • overrated says:

        siam tu cantik sangat ke. semacam je aku tengok.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ‘org kampung tp bukan muka kampung’ tu sebenarnye nak up kan diri sdiri. mana ke mix nyer kalu muke siam sepet kat tumpat tu. kat kwsn aku ni ramai jer org siam. tadak maknanyer cantik2. kalu yg kt bangkok tu mungkinla. tp kalu stkt kat tumpat tu, makk aaihhh baik lg org ulu tembeling. jgn nak perasan la kata ko muka x cam org kmpung. bandor sgt la tu muka ko

        0

        0
  11. mys abby says:

    gambar last skali cam lisa surihani….

    0

    0
  12. Kurus says:

    hahaha…
    gempak giler tajuk entry nih..

    0

    0
    • joyah kepoh says:

      ari2 kau tukar gmbr avatar ke kurus? hahahahah…

      0

      0
    • Kurus says:

      ha.ah kak joy
      i ske tgk org amik gamba best2..
      bnyk pic2 i..ada yg kna virus..
      ilang..sedih i :((

      0

      0
  13. ana lulu says:

    aku heran la.. nape law DD ni seksi x der org nk ckp issh2 seksi nye. bwak2 la bertaubat ek? tp law fasha. neelopak, n laen cpt je korunk kan. ops lpe plak DD ni kan MIX n x berasal dr negeri serambi mekah kan… so di maafkan la kan.. lalalala

    0

    0
    • joyah kepoh says:

      ada aku kesah?hahahah..sesuka ati la dorang nk komen apa pun…jgn nk jd batu api blh?jd lah batu giling ke…batu permata ke…apa da ;)

      0

      0
  14. nani says:

    kowang perasan x muka minah ni dah panjang semacam jek aku tgk…..dah renovation dah ker…….nmpk berubah dah ckit mukanya…nati jgn royak teknik solek kan plk yek huhu……….

    0

    0
  15. mamamama says:

    mak diana nak jodohkan dgn vvip, anak melatop katakan,

    farid kamil apa ada??? nan ado!

    0

    0
    • minah says:

      farid kamil tu anak datok lah…plus bapak dia tu doktor.

      0

      0
      • mamammama says:

        anak datok + bapak dia doktor x cukup kayalah minah!!

        mak dia nak kayaaaa macam naza kia ke, mcm laki ummi aida ke, tu baru kaya!!

        0

        0
  16. alahai diana says:

    alahai cik DD yg cantik manis, gmbar ats2 tu terlupe nak pakai seluar ke ape T___T

    0

    0
  17. […] Lama sudah tidak mendengar khabar Diana Danielle. Semenjak dua menjak ini, agak kurang publisiti yang diterima olehnya. Namun semalam, Diana Danielle tampil dalam BiPop untuk menepis tuduhan yang menyatakan dia lari dari rumah kerana bergaduh dengan ibunya. Diana Danielle menyatakan … Continue reading → […]

    0

    0
  18. lady says:

    BN cptlah update story pasal jimmy…dgr wife dia mengaku thru sms “mengandung anak org lain…bkn jimmy” tp jimmy confident ckp tue ank dia and wife dia sms mcm tue cuma sebab marah dkt dia!Hello jimmy ape ke sengal sgt buat DNA sudah abes cite!

    0

    0
    • Cik piNgu says:

      wahhh… makin parah kes jimmy ni.. hope BN ade citer terbaru tuk disiarkan lps ni psl diorang.

      0

      0
  19. Anonymous says:

    DD yg cun, cam xseswai jer farid kamil, comot dan selekeh sgt mamat tu, mula2 kluar dulu ensem jugak, skang ni dah xder klas dah…

    0

    0
  20. mmmblergh says:

    tak minat dia ni. tak ada apa pon special. Biasa je.Kecoh lebeh.

    0

    0
  21. lovelime says:

    cutelah DD nie…tp last week terserempak dgn FK kat airport mak aiii putih dah, tinggi dah tp selekeh…dgn rambut kembang, glasses dia pakai all d time (konon ala2 artis hollywood p airport) bila ade seorg mamat ni tegur dia, dia layan acuh tak acuh jerk mcm nak cepat ingatkan nak terlepas flight ke ape so still think positive lg, rupanya2 satu flight dgn aku…(maksudnya td tu mmg dia malas nak layan sebab tue buat nak jalan cepat tak pun cirit birit kot nak p toilet cpt2 hahah) dah sampai pun dia ttp jalan laju kedepan…ekeleh mcm good2 jerk FK nie!hello domestic flights jerk kot tak yah nak gebang sgt lah!

    0

    0
    • bobby says:

      Aku rasa mmg tak berkenan sgt dgn FK si DD nie kire muda remaja n kiut miut lah…aku pernah bace DD & her mum nie “dijaga” oleh kerabat diraja jgk lah & kerabat tue mmg berkenan sgt dgn DD tp DD nie tak matang lg so selalu pilih bf entah ape2 kejap kaki pukul perempuan, kejap bekas mat rempit selekeh!so kerabat tue ttgu n sbr jerk lah, tp mak DD pun mmg tak berkenan kat FK tak kan lah DD nak mengaku plk mesti cover line punya nama pun retis!mak DD mmg nak jodohkan dia dgn kerabat tue “nak ank hdp senang…tak yah jd retis sampai tua” mak mane tak nak ank senang tp cinta tak leh paksa mak cik yerk:D anyway mak dia nie sosial jgk walaupun kertua pernah terserempak dgn mak dia smoking lg…

      0

      0
  22. Aku kesah says:

    DD x ad mamat lain ke selain si FK ni..mula2 dlu ad la FK ni nmpk ensem..tpi skg cam serabai jer..cam org bru bngun dri tido mukanya..DD..awak tu muda lgi la..klau awak kawin jugak dgn si FK ni sy rasa cam x lama jer jodohnya..

    0

    0
  23. Bijak says:

    hahhaaa… Aku kalo jumpa artis2 kita kat luar sana, aku takkan pi tegur… sorry to say ler.. tak nak diaorg perasan lebih jew… better buat cam dia tu cam org ramai2 jew… biar dia tak terlebih perasan sgt! hahaa

    0

    0
  24. Triple_j says:

    sebenarnya panas ke kes diana danielle kunun lari dari rumah ni? mcm tak pernah dengar kat mana2 saja. dia pun artis dah suam2 kuku, bf pun sama, n takde kes pun dah besar panjang so kalau keluar dari rumah org tak nampak pelik sangat, maybe mencari kebebasan sendiri since dah boleh berdikari.

    tapi cerita panas mcm yeap kes mahkamah jimmy shanley tu abg nara buat dek je. get ur priority straight abg nara, im counting on u :)

    0

    0
  25. chentalove says:

    sbr je la Diana…
    kpada org yg bt fitnah tu sila2 la brtaubat ye…

    0

    0
  26. despicable me says:

    bru je trserempak ngn si dd ni last week kt bangsar vllage..cm bajet bgus je..muke x makeup,same je cm org lain..femes la sangaaaattt

    0

    0
  27. loving says:

    sbr le Diana…dunia artis s’tiasa pnh dgn fitnah…..
    ada hikmah d’sblk fitnah yg Diana trima 2….smoga hubungan Diana & Farid smpai k jinjang pelamin……cri la bapa kandung cpt2x….smgo kmu b’dua cpt khwn…..bapa kandung mst mjd wali klu nk khwn….

    0

    0
  28. Secangkir Madu... says:

    Kalau aku la jadi TMJ, baik aku pilih DD ni dari si plastik tu.. Plastik tu dah le dah berumur, takde pelajaran, nak bwak diri di kalangan golongan elite pun mcm awkward, mcm tak kena.. Ye la kononnye nak berlagak bertaraf tinggi la tp kalau dh kampong tu kampong la jugak.. Yg paling menyamphnye berpura-pura hati murni.. Ptuihhhhh. DD ni muda, pandai, cantik asli… Dia jugak seksi berpada-pada. Yang penting dia memang kelassss… Dia ni mana la mengejar lelaki kaya.. Kalau tak mesti dia dh stick dgn shamsul yusuf tu.. Tp DD oiiii… nape laaa ko pilih si farid kamil la plakkkk…. Tak sesuwei laaa…. Ko cari la lelaki yg ada masa depan… Kalau kot ye pun cinta ko tu suci murni kat FK, biar dia dpt menjamin ms dpn ko… Kita ni pompuan dik non oiii… Hakikat tetap hakikat, lelaki kena ada ms dpn yg terjamin utk isteri n anak2 nye… Hmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
    • spupu spapat says:

      betul gak pe ko tulis tu cangkir. Cantiknye dd.. Tp aku respek le ddni tak kejar laki kaye mcm plastik tu. Tp dd ni nmpk cam kurang mature pon de. Tp aku ske tgkdia blakon… Best!

      0

      0
    • lalalala says:

      jap..apa kene mengena dgn tmj???

      0

      0
  29. faezah mengilai-ngilai says:

    secangkir madu, org cakap pasal DD …tetiba masuk TMJ la ..apa ke bengap ko nie…ni mesti periksa soalan lain jawab lain…

    0

    0
    • Pemerhati says:

      Suka ati dia la nak komen apa…. Hahahaha… Ada org butthurt la pulak.. Aku sokong si madu! Ada betul jugak pe yg dickpnye itteww wakakakaaaa

      0

      0
  30. aku mengilai ngilai says:

    f*ke!

    0

    0
  31. kaka kiki kuku77 says:

    buang masa.

    0

    0
  32. wartawan pencen says:

    kdg2 repoter pn bkn betul sgt.Dngar skit2 je blum tau kesahihannya tp terus tembak bertubi2.x siasat dulu.bila retis tu melenting lg parah diorg kena kutuk bla diaorg x bg statment balas lg ditambah perencah seolah2 benda tu betul.Jwb salah x jwb lg salah…….huhuhuhu….
    pepepun all the best to DD n FK(wlupun x minat pn diorg ni sbenarnya)
    kuikuikui……

    0

    0
    • huhuhahahihi says:

      Kalau tak de angin maskan poko bergoyang… hahahaha… bukan ke budak Diana ni tak de bapa yg sah… mangga online 2008 (gambar dgn Nicholas)… patut pun kalau nak kawin lari… hehehe

      0

      0
  33. Team LISA Malaysia says:

    Salam Abg Nara,

    Semua gambar di atas adalah dari keluaran majalah LISA edisi #7 dan edisi #13 (1 Mei 2012) yang dimuatkan dalam FB peminat. Harap maklum dan minta kerjasama kredit LISA yang telah menerbitkan dan punyai hakcipta untuk gambar-gambar tersebut.

    Terima kasih.

    0

    0
  34. zz says:

    erm..dulu penah keje ngn cousin c FK ni..dia cakap FK nie sombong..perasan hensem…tapi cousin dia lg hensem pun xmengaku diri hensem….huhuhu…ari tu cousin dia masuk paper buka restoran baru…ambik gbr ngn mak dia…memang hensem..!!!

    0

    0