Written by AbangNara | December 18th, 2008

dianadanielle1

If we are to believe what Syamsul Yusof Haslam said about his ex-girlfriend, Diana Danielle, we may call Diana Danielle as a playgirl. However let rethink about the facts:-

      1. Diana Danielle is 17 years old. Still very young, why does she have to stick with Syamsul while there’s a lot of man out there waiting for her.
      2. Diana Danielle is a hot girl. Of course she’ll have a lot of boyfriends. Even if she doesn’t want to, most of the guys will be chasing her.
      3. Syamsul not that good looking and not rich. His father (Yusof Haslam) is rich and has a better look than him. I wish Diana was Yusof Haslam’s girlfriend instead of Syamsul.

      I still cannot believe Diana is lying about being punched 5 times by Syamsul. I think Syamsul became over jealous because Diana said she doesn’t love him anymore.

      Chill out Syamsul. You and Diana still very young. There’s a lot of guys and girls out there waiting for both of you.

      108 responses to Diana Danielle Is A Playgirl – Syamsul Yusof Haslam

      1. YATT says:

        DIANA POMPUAN JAHAT.SUKE MENIPU.KLU KAU KENA TUMBUK NGAN SYAMSUL NAPE KAU X JADI MINAH SENGET SEBELAH HA!!!!

        0
        0
      2. yo says:

        pompuan gdik,setan,playgirl,
        mmpos ko d akhirat nnti diana..

        0
        0
      3. danie_ily says:

        korg xbek ckp cm2 kt die..bia la die ngan hdp die..dosa pon dosa die yg tnggung..tp mmg btol la hrp je cntk tp prangai..?? ha3

        0
        0
      4. danie_ily says:

        korg xbek ckp cm2 kt die..bia la die ngan hdp die..dosa pon dosa die yg tnggung..tp mmg btol la hrp je cntk tp prangai..?? ha3

        0
        0
      5. amanda says:

        mmg ptt ko kn tumbuk ngn shamsul…
        biar ko senget…
        dala rmi jantan…
        ada hati ngn symsul tu…
        g jahanm la ko diana..
        biar syamsul tu dapt ag baik dr diana…

        0
        0
      6. Death or... says:

        I dun realy care who is dat Stupid samsul,i care bout diana,i trust her for doing nothing wrong..n samsul,once u hit diana,u’ll paid 4 it!!..remember dat!!

        0
        0
      7. atas batu says:

        org pempuan je marah ngan dia..lelaki takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

        0
        0
      8. gadis manis says:

        dah cium, pukul pulak, sepak terjang cam bola….lantak lah korang. mungkin dah banyak budget syamsul dah keluar tuk diana tapi dkhianati….camtu lah jadinye. tulah gatai nak beromen ngan betina mixed konon

        0
        0
      9. DANIA says:

        xpela..diana kan still young,cntik lg..biorlah die dpt 2A.mybe die pnat sgt dgn kerjaya die smpi x sempat nk ulangkaji.nway skrg pun die dah berjaya pun..tp dlm bidang lain la..salam…dania>

        0
        0
      10. flower says:

        gadu2.. apa la korang ni..
        x de keje lain ker??
        ko kan couple ngan dia..

        0
        0
      11. aku angel says:

        btul ckp.. apew nmew???..ATAS BATU???..pape jela..kte org ppuan dok sbuk cri ksalahan DIANA..BUT MEN ALWAYS WITH DIANA..mybe she’s HOT..BEAUTY..but to me she’s doesn’t like that..sory diana if i says something bad about u..BUT THIS IS THE FACT..
        SYAMSUL u mmg ensem GILEWRR..tp mke u nmpk cam GARANG JEWR..huhuhu ..juz joking..

        0
        0
      12. Lan says:

        I think you missed out “Untalented” in the list. But i like fact #3

        0
        0
      13. danielle says:

        diana x playgirl laaaaaaaaaaa…….. yg korang kata dia playgirl , kenapa???????????? aku kenal sgt2 diana 2.diana x apa yg korang sangkakan. syamsul baru playboy 1 kl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
      14. danielle says:

        dafi hemson lg dr syamsul 2……….. xla dafi berkasar ngan perempuan.

        0
        0
      15. danielle says:

        dafi is da best of shamsul………

        0
        0
      16. diana says:

        aku tau la nie mesti shamsul yang wat fitnah pasal aku playgirls. ala dier sndr playboys xsdr lah! dasar mamat!!!!!!!!!!

        0
        0
      17. ladies girlz88 says:

        kepada diana n shamsul,.cube la korg bawe berbincang. jgn krn buah mulut org,korg nk breck off mcm 2 jer. aku doa2 kn semoge korg berbaik semule..please diana n shamsul.

        0
        0
      18. ladies girlz88 says:

        haku la org yg no.1 sokong korg berdua tau…

        0
        0
      19. ladies girlz88 says:

        kepada para2 bergossip sekalian…tlg jgn buwat fitnah2 psl diana n shamsul lg. plz…belajar menghormati org.

        0
        0
      20. suzana says:

        hai guy????????????

        0
        0
      21. suzana says:

        boringla

        0
        0
      22. suzana says:

        sembangla ngan su… su boringla

        0
        0
      23. suzana says:

        kalo su ngan diana,mesti comfurse kan…

        0
        0
      24. suzana says:

        sbb muke su seakan2 same ngan diana danielle

        0
        0
      25. suzana says:

        now…I’m gets married

        0
        0
      26. suzana says:

        if ur want 2be friendly me..but,itsn so right

        0
        0
      27. suzana says:

        berkawan biar lah ramai. bersayang2 biar lah satu………

        0
        0
      28. cantikkk says:

        aku lagi tomey dr minah ni

        0
        0
      29. kiki says:

        Actually,sya minat syamsul krna brani try somrthing like dia boleh wat filem wlupn he still young. Namun ttg hal yg berlaku antara diana and syamsul,no komen bab sya pun x tau mana yg slh antra mrka.However hope our industry akn maju lg ke!

        0
        0
      30. HAkim_majestreet says:

        Diana…………..hmmmh…… sape yang kenal tau laa…..
        4 syamsul…good Job i really know who u are…

        0
        0
      31. eira says:

        diana 2 bkn cntk pn….n diana 2 gatal nk mampus…anyway,kitaowg ckp btl2 bkn sja2..i like syamsul…sian i tgk die….sampai ati wt syamsul cm 2….i don like diana…..

        0
        0
      32. anne natasha ezzainy says:

        ya allah sume nii..brgosip jeee…sudah2 la tu syg2 oiii..mcm mne nk maju klu mcm nii..kita tgk n doakn shje..biar hnya mrka yg thu..kt sini kita jgn jd tokok tmbh..mnusia u…x lari dr mbuat ksalahan..cuba jd dri sndri dn mghrmati org lain..kn bagus..klu asyk jaga tepi kain org bila kita nk maju…x dpt ape pun syg oiii…dpt dosa jeee…to all my friend…doakn kbhgian mrka di dunia dan diakhrat…kita pun x thu kita mcm mane nti k..tasha harap u all blh trima ape yg tasha ckpkn…pada syamsul n diana..kamu brdua sgt muda..prjlnan kamu msih jauh..sygi dr kamu dhulu sblum nk sygi org lain…biar ape pun org nk ckp,jnji kamu brdua thu ape yg kamu lakukn..kt sini sha doakn smga kamu brdua bahagia..x elk bgduh2..jga nama baik kluarga dulu…thx!!!

        0
        0
      33. DeAva says:

        halo eira niha spupu ko ni nk ckp ha…we stakat ko yg nk kat syamsul 2 x yah ler…blisk………………..

        0
        0
      34. syed.alpha says:

        lol.
        jgn gado2 bawak bertenang yew. :)
        cian diana.
        cian shamsul.

        senang2 masing2 wat hal sendiri.
        if gado2 pon.
        smpi mati x selesai…
        hope dua chnged to be better..
        if masing2 adew wat silap… ;))

        0
        0
        • chihuahua says:

          awat hg pa dok kalut pasai org. jaga periuk nasi sndri lg baguih. apa yg hg pa dpt, dosa ada la dok buat fitnah kat org………..

          0
          0
      35. diana kepala batu .. orang kate belajar dulu dia x nk .. tengok dah gagal .. dapat 2A jer .. dh lah curang dengan syamsul … benci aku …. ko harus bersyukur sebab syamsul bagi ko kerje … kalau syamsul x ambik ko berlakon dalam filem dia tentu karang ko tuh x famous pon … x sedar diri …. >:(

        0
        0
      36. shazsmiss says:

        loh.. emosi lak dah.. muahuahuahua

        0
        0
      37. zamil says:

        ha’ala…perempuan2 kat sini pon jgn nak slhkn laki je…syamsul ni tumbuk diana msti bersebab…korang pon play girl jgk…cam ne kteorg tak cri lain?bodoh ar korang ni…korang tak nmpk ke kat muka diana 2 yg dia suka wat statmen TIPU!!!…kteorag lelaki,kteorg tahu la…muka pon,muka penipu…jgn guna kecantikan tu tuk pikat lelaki..itu pompuan MURAHAN namenye…AKU NAK PESAN LA PADA SEMUA LELAKI2 JANGAN TERPEDAYA DGN POMPUAN2 CANTIK KAT DUNIA NI SEBAB POMPUAN TU LA AKAN MENYUSAHKAN KITE NATI…HATI-HATI LA YUP…

        0
        0
      38. gerek says:

        lucu glar komen korang….klah pngkritik dunia….

        0
        0
      39. hunny says:

        diana ni muka tut…!! mmg ske pemaenkan laki,skrang ni perayat farid kamil,nak dpat twaran belakon,muka tembok!!! jhanam la ko diana!!

        0
        0
        • qyena says:

          lek luk….dgr penjelasan dari kedua2 pihak….kiter sekadar peminat,xleh uat apa2 jugak….masssssyyyuuuuuuuuuukkkkkkkkkk

          0
          0
      40. entah says:

        babe walaupun syamsul yusof ni garang,serious,angkuh,berlagak, tapi kalau dengan orang yang disayang dia berlembut….dan walaupun syamsul ni handsome ada paras rupa tapi dia tak pernah guna kan benda tu semua untuk memikat gadis diluar sana….syamsul ni seorang yang setia tetapi DIANA dah buat dia HOT sbb tu la syamsul terpaksa berkasar dengan DIANA faham!!!

        setiap manusia ada tahap kesabaran meraka sendiri tetapi SYAMSUL ni dah tak boley saba dah sbb DIANA dah buat SYAMSUL ni macam-macam ko tau…!!!

        0
        0
        • Kumbang says:

          Aq sokong kau seratus beratus,yg pasal syamsul berlembut dengan org yg dia syg..aku pun kenal syamsul jugak,dia tak pernah sesekali pun guna kan paras rupa dia untuk memikat perempuan di luar sana,aq masih ingat apa yg emak dia kata,syamsul ni mcm bapak dia kalau dh ada kekasih tak reti carik lain….itu yg aku pegang smpai skrg ni….

          0
          0
      41. entah says:

        DIANA DANIELLE ni mmg PLAYGIRL sbb dia ada PARAS RUPA ko tahu sbb tu la dia nak kikis HARTA semua laki KAYA ko tahu…..DIANA ni hanya padang lelaki KAYA faham..!!!

        0
        0
      42. Hi, I just read texts on your blog and I became interested in the topic. I like your site and I am thinking whether I could use your words in my work? Would it be possible? If yes, please contact with me.Thanks.

        0
        0
      43. Legalsounds says:

        Wow!, this was a top quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to achieve anything

        0
        0
      44. We’re making a serious transfer of the Internet, and runway.polo.com is a pure extension of both polo.com and our collection business. – Ralph Lauren

        0
        0
      45. Legalsounds says:

        Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

        0
        0
      46. Please tell me what blog theme are you using? :)

        0
        0
      47. Hello, just looking around a few blogs, seems quite a nice platform you’re using. I’m presently using WordPress for some of my websites but looking to alter one of them over to the platform similar to your own as a trial operate. Anything in particular you’d recommend about it?

        0
        0
      48. Hi, Keep up the great work!

        0
        0
      49. detective conan says:

        back up la diana..korang tak tau lagi minah tu mcm mana..dlm hal ni aku percaya n sokong syamsul 500%..yg si danielle tu, kau kenal diana yg plastik je

        0
        0
        • mira says:

          memang dia memang suka himpit lelaki kaya and ada pengaruh jer…. farid kamil kan tgh BOOM… so tuh yg dia himpit

          0
          0
      50. Dont worry, Filthy Shame will get his soon enough. Rumor has it that the FTC is going after him, all his employees, and all the syndicate douche bags very very soon

        0
        0
      51. Tyson Scercy says:

        Comfortabl gym, the article is usually the most effective on this subject significant niche. Certainly utilizing your a conclusion but will thirstily expect a person’s potential tweets. Saying bless you won’t only be enough, for that wonderful lucidity in your own producing. I am going to at once take hold of your current rss feed to live current with just about any up-dates. Nufactured lightful job and far victory on your business business!

        0
        0
      52. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent blog post. Also, I have shared your web site in my social networks!

        0
        0
      53. Allegro says:

        I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

        0
        0
      54. bluehost says:

        Hello there, just became alert to your blog by means of Google, and found that it truly is really informative. I?m going to watch out for brussels. I?ll be grateful in case you continue this in future. Quite a few folks will likely be benefited from your writing. Cheers!

        0
        0
      55. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog site is in the very same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thank you!

        0
        0
      56. I simply could not depart your website before suggesting that I extremely enjoyed the usual info a person provide to your guests? Is gonna be back frequently in order to investigate cross-check new posts.

        0
        0