Written by AbangNara | March 13th, 2009

keputusan spm diana danielle
Diana : Mommy, tengoklah…I dapat 2A 5B tau.

Ibu Diana : Eleh, 2A ajeerr?? Ada orang dapat 20A tau! Kan dia dah lebih glemer dari kau, masuk front page semua soratkhabar. Muka kau glemer dlm blog aja…..

Diana : Alaaa, okla ni….dah tu Mommy asik suruh baca Skrip ajaaa…..mana sempat nak baca buku Sejarah….

Apapon, tahniah to Diana, baguslah, nasib baik takdak fail kan…

Tetapi  memang takleh lawan pelajar terbaik se-Malaysia. Memang sejuk mengandungkan Nik Nur Madihah ni, dapat 20A beb!!  memang hebat, tahniah dari kami.


pelajar-terbaik

32 responses to Diana Danielle dapat 2A VS pelajar terbaik Malaysia 20A

  1. nisah_sweet says:

    tu la…cebab nya kalau kecik2 dah masuk dlm bidang lakonan and others like,penyanyi la.than bila peperisaan penting ceni dah gagal.ermmm.cian lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bobolia says:

      hahaha nicole ann david sentiasa dapat straight A’s dlm exam….dan sekrg juara dunia byk kali

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. boss says:

    bercinta jer keje camner nak dapat flat A……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ANDRY says:

    bdoh siot org yg suka2 nak cakap yg minah ni gagal…aq x kenal dy tapi rezeki dai kan kat bidang ni yg madihah kat bidang lain..jadi terima jewlah…madihah tu tekun belajor,solat cukup puasa sunat tutup aurat…kalu minah ni wat cam tu gak dia dapt 40a aku rasa…kira oraitlah tu…yg korang dapt bape? ntah2 lagi terokkk..hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lynn_ says:

      ak spm sama artis mana pn xtaw la..
      haha..tp diana ni bajet nk jd scientist..2a xleh la cek oii nk jd scientist..dgr cite da nk nottingham dh,further stdy.tol ke?
      ak spm 12A1 pn lepak mlesia je.bes.x g pn medik kt mesir.daa~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mr. bard says:

    napa 7 subjek je ek? SPM bukan 9 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. garfield_82 says:

    a’ah..apesal sikit sangat subject dia??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Saper aku says:

    wowwww,dapat 2a jers?????????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lela cute tenggaroh says:

    ok la tue..2a tue matematik dengan bi kan terer betul..i pun mate dapat b3..n bi e hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ara says:

    hello….plg rendah pon 9 subjek..yg the rest tu diana mstilah dpt c ke d ke…
    ape2pon ak lg terer dr die….hhahahhahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. bUDakgEnIus says:

    Yang 2A tu A1 ke A2? 7 subjek je ke? 2 subjek lg pegi mane?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. asllian says:

    bersyukur jelah…..
    mungkin rezeki di tempat lain…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ni says:

    congratulations….
    oklah tuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. zaza says:

    ok la tuh…ntah2 yang dok komen tuh belum tentu dapat 1a pongg… ntah2 tak amik spm pun,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. flower says:

    ok la 2..
    dpt la jgak..
    kira pandai gak la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. u know who says:

    ok la tu.. congrats~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Benjamin says:

    yg korang nk bising2 pasal apa..Diana mmg bodo…habih crite…ko x tau bapak dier rasuah Hishamuddin seratus ribu utk 1A…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kila87 says:

      dose ko..slumber badak je,fitnah tu g besa dose dr menbunuh doww..xblajar agama ke?huhu klu ye pn nk kutuk,sila jauhi kutukan yg berunsur fitnah..huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. elley says:

    ala Diana dapat mcm saya punya result la… samalah kita dapat 2A. tapi walau apa2 pun tahniah Diana…. semoga Diana terus berjaya!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Entah says:

    bagi aku DD budak bijak la..eh kenape lak aku ckp cam tu eh?sdgkn die dpt 2A je..mana tak nya..dia dpt B utk sci subjects..credit pun ssh nak dpt ini kan pula nak dpt B..aku dgr die dpt 5A time trial kan?accident la tu..coba check balik..mane tau kot2 B jadi A..tak semestinya budak 2a tak bijak..kdg2 budak 7a pun tak sebijak 2a tau..yg dpt 7a tu sebab dia belajar..dia buka buku..dan mungkin tak bijak..kdg2 cara pemikiran bdk 7a..mak i mcm org tak sekolah je..sbb dia tak bijak..dia budak pandai which more to buku..tu pendapat aku je..of course la ada yg dpt keputusan yg bgs tentunya bijak thp gaban..smart and clever tak sama..kwn aku ckp..tp betol la apa dia ckp..aku penah experience byk kali..clever tu buka buku..kata dia la..tp aku setuju gak..k chow~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. noree says:

    alhamdulillah syukur la tu….dapat 2A dengan kesibukan berlakon…tak baik kutuk2 orang….rezeki di tangan Allah. Mungkin setiap apa yang diberi Allah ada hikmahnya…Allah maha adil….nak dibandingkan dengan Nik Nur Madihah jauh sekali…adik Madihah ni sentiasa bertawakkal dan puasa sunat pada hari Isnin dan Khamis….sebab tu..Allah bagi kejayaan yang cemerlang pada beliau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Bear says:

    2A5B..apa yg teruknya ..B tu dah sebelah kaki nk pegi A..yg ngkorang dok mengutuk2 tu kenapa ya..tak faham la aku? bukannya dia dapat 2A 5D pun..by the way..B tu sama makna dengan failed ke? masa zaman sekolah dulu…memang ngkorang tak pernah dapat B ke? berapa A plak yg ngkorang dapat nih?Agaknya kalao dia dapat straight A pun kena kutuk jugak…`ala org berduit boleh pasang cikgu tuisyen’…`ala..budak kacuk nih biasa bijak sikit..’ padahal, bekerja dan belajar pada masa yg sama sangat menuntut begitu banyak pengorbanan. apatah lagi dalam keadaan diri tuan punya badan yg akhir2 ini dilanda kontroversi..hanya org2 yg kuat dan tabah saja yg boleh menghadapinya. Ini aku akui sbb aku bercakap dari pengalaman wpun aku bukan artis.
    sorry la..aku rasa kutukan2 nih semua berbau jeles.be realistik skit boleh tak..kot yer nak jeles pun..biar laa pada benda yg relevan.
    jangan laa nanti ibarat kata org tua..nak tepuk air kat dulang terpercik kat muka sendiri…bila mulut bercakap lebih laju dari otak, tanpa disedari…anda boleh melukakan hati orang lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. chacha says:

    ok la tu 2A drp tda A…lg pun masa depan da ada depan mata…tak paya susa2 nak study jadi artis da la… glamor..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0