Written by Bella | June 23rd, 2016

Diana Danielle dan Farid Kamil adalah pasangan pelakon yang cukup ideal bersama bukan? Selalunya kalau anda lihat foto-foto mereka di Instagram,  memang cukup mesra bukan pasangan ini?

Digandingkan bersama dalam drama Sedikit Waktu yang bakal ditayangkan tidak lama lagi, Diana akui beliau terasa segan dan agak kekok apabila berada dalam mood bekerja bersama suaminya.

Sangat ‘menakutkan’ berkerja dengan dia (Farid). Kita semua tahu dia pelakon yang bagus dan sebenarnya saya mula meminati dia sejak lakonannya dalam filem Anak Halal lagi. Bukan hanya dia malah masa tu saya minat Bront Palarae dan Maya Karin. Saya sangat mengagumi lakonan mereka.

Dan untuk drama ini, kali pertama kami digandingkan bersama. Selama ini memang saya tak pernah lagi bersama dia dalam mood bekerja. Jadi memang ketika pengambaran saya rasa kekok, takut, segan, malu dan rasa macam saya tak pandai berlakon apabila berada di depan dia.

Diana juga memberitahu kadang-kadang beliau terasa hati ataupun sentap dengan setiap dialog daripada Farid meskipun ia sekadar skrip didalam drama berkenaan.

Setiap apa dialog yang dia cakap, tak semena-mena saya rasa sentap (terasa) padahal saya faham itu skrip bahkan saya selalu ingatkan diri saya yang kami sedang bekerja. Tapi saya pula yang terlebih sensitif.

Biasalah la tu kalau jarang bergandingan dengan suami didalam drama, adalah rasa sensitif, kekok, semua tu. Namun, mungkin ada juga detik yang agak seronok bukan? Hehe..

Sumber Berita : Malaysian Digest

7 responses to Diana Danielle Akui Takut Dan Kekok Berlakon Bersama Suami

  1. melati says:

    Kalau Niat tu Bekerja takder nya kekok Diana.”..kecuali awak tak ihklas .! mcm setengah2 Artis Promote konon Berhijab lah, dh jumpa ketenangan lah, dh nampak cahaya bulan lah, ETC….last2 sebulan dua ader jenama sendiri niaga tudung….huhuhuhu

    0

    0
  2. nok gebuzzz says:

    lagi bagus belakon suami isteri,nak adegan sentuh2,peluk2 x haram..tapi sekali sekala la..jgn semua drama ko bedal laki bini kang org menyampah pulak

    0

    0
  3. miss kepah says:

    suami isteri x best belakon bsama…sama mcm suami isteri yg kerja satu office….nanti balik umah pun cerita hal kerja…tambahan pula yg prmpuan ni sensitif, kalau dlm dialog si suami tengking, pun dh terasa…sbb tu ada pelakon yg xnk blakon ngan psangan mcm aeril dan wawa

    0

    0
  4. melati says:

    anak yang first tu…emmm…. x pe lah

    0

    0
  5. aaakulahhh says:

    lawak la..kekok la apa la…tp bukan ke ko dari dulu lagi KAYU jek blakon…harap dok tnjk muke ayu jek…bab lakona lain pui…kelaut kayu nya…sedar la diri..anda femes pn sbb muke kacuk tu..bukan sbb mutu lakonan pn

    0

    0